You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Δυστυχώς έχει αρχίσει να παίρνει μεγάλη διάσταση η Πακισταναλβανική κλπ επέλαση στα μπουρδέλα.Εντάξει και αυτοί θέλουν να γαμήσουν,αλλά εμείς δε φταίμε σε τίποτα.Μαύρο στις κοπέλες που παίρνουν ξένους.Εκεί να δουν ότι δεν μας έχουν σίγουρους..
Σημερινη αποδραση στη ρεμουνδου 21 η γνωστη ΝΤενιζα που μας εχουνν ζαλισει μερικοι με τις κριτικες τους και μας περνουν στο λαιμο τους.....-πεδες ...μακρια και αλαργα!μερες τωρα παρακολουθω τα τις ντανιελας και σημερα απογευμα ειπα να την επισκεφτω-αναλυω το γιατι δεν προκειται να ξαναπαω και μπας και γλυτωσω μερικους λοιπον 1)η γκομενα εχει κανει την πιο αποτυχημνη πλαστικη που εχω δει σε ...τανα(καθετες ουλες στο στηθος και ανομοιομορφη προσθετικη σε γλουτους και γαμπες 2)το κορμιτης πολυ νερουλο...αν εξερεσεις τις τοπικες ..προσθηκες 3)επειδη βαρεθηκα να την σφυροκοπαω ...απο την ξενερα βγαζω το προφυλακτικο και την πιτσιλαω παντου(φανταζομαι τον επομενο....και τον προηγουμενο απο εμενα....τι της εκανε και 4)μολις βγηκα απο το δωματιο-περιμεναν 2 πακιστανοι να ...ζευγαρωσουνε!!!!! γιαυτο λοιπον παλικαρια ωφειλουμε να ενημερωνουμε σωστα τον κοσμο που ασχολειται με το αθλημα και να μην παραπληροφορουμε....-δεν λεω ...στα + ειναι οτι ηταν υπομονετικη και προθυμη αλλα τα υπολοιπα?προτιμω προσοπικα να παρω ενα πιτσιρικι τζιτζικοτο απο φυλης και ας μου κανει μετριο μαμηση παρα μια 35αρα με τα παραπανω χαρακτηριστικα .....αποψη μου...
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 736
Αδέλφια τα σέβη μου και την καλησπέρα μου.Έκανα μια τσάρκα κατά Διδδύμου μεριά.Από την κάτω πλευρά και στα τρία είχε πουρές ( με γυμνό φιλάκι,Ισπανικό,69 και τα σχετικά )πάνω πλευρά είχε στο 8 ένα δυνατό ψηλό κορμί σχετικά άβυζο και στο 6 ένα όμορφο με πιασιματάκια φορούσε καλτσες δύχτι και ήταν για στήσιμο.Το πήρα και δεν μετάνιωσα (είμαι και fun στα πιασίματα)και μπουκιτσί και στα 4 ήταν άπιαχτο!!! Αλλά και το μαγαζι από τα καλύτερα που έχω πάει.Μου έκανε εντύπωση το ότι είχε ντουζ στο δωμάτιο.Ακόμα ο τσατσός ήταν γνωστός από το μαγαζι που παίζει μπάλα το Καρινάκι(Μεταξουργείο).
Μέγα δάσκαλε Πιστιλιστί είναι καιρό το εν λόγω μαγαζί?
AssMaster
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 66
- Like
- 1.155
- Πόντοι
- 6.830
Οταν λες πρωι τι ωρα εννοεις?Η κοπελα ηταν ψηλη με μακρυ ισιο ξανθο μαλι και ωραιο στηθος?Το συγκεκριμενο μπουρδελο ζηταει 30 για το απλο προγραμμα και η τσατσα δεν αναφερει τιποτα για κωλαρακι.παιδες σημερα πρωι περασα απο το πορνοχαουζ της ελλης και ηταν η γνωστη ισσαβελα.
οπως παντα αψογη στις υπηρεσιες της και ειδικα το κολαρακι το δουλευει αψογα.
αντεχει πολυ δυνατο κτυπημα. να φανταστητε οτι εσπρωχνε και η ιδια με βια προς τα πισω με κραυγες.
να ειχε μονο καλυτερο σωματακι καθωτι απο την μεση και κατω ανοιγει πολυ.
παντος τα 25 ευροπουλα τα τιμα με το παραπανω και ειναι η μονη που δεχεται κουλουρι με οποιαδηποτε σταση και με ανεση χρονου.
καλησπερα κ απο εμενα στους συναγωνιστες...
σημερινη εξορμηση στα σπιτακια της φυλης κ τησ περγαμου,αλκαμενους.
εψαχνα να παω για καταθεση περγαμου κ αλκαμενους δεν θυμαμαι το ονομα της κοπελας αφου ειχα περασει πριν κανα 20ημερο,αλλα εφαγα πορτα μιας κ δεν εχω καταλαβει τι γινεται με το ωραριο τους!!!περναω αλλα μεχρι να βρω παρκιν ειχε κλεισει 19:00 τοσο νωρις!!(η κοπελα που ειχε ηταν πολυ καλη με φοβερη ακαποτη πιπα ειχε κ μαντηλακι που στον σκουπιζει πριν αρχισει να ρουφαει,συμμετοχη πολυ καλη στο δωματιο αλλα 25 ευρω!!!
εν τελει κατεληξα στην φυλης οπου εδω κ αρκετο καιρο πηγαινω καρφωτος στα καινουργια σπιτακια της φυλης το ισογειο,κατω απο την περιβοητη χριστινα.μαυρομαλα με 3-4 στηθος κ κολαρακι αψογο τινει προς το τελειο!!!συμμετοχη αριστη,πιπα με αριστα το 10,παιρνει 7 αφου τις εχω πει για ακαποτο κ μου εχει πει οχι.ανεβαινει απο πανω,απο κατω,πλαγια οτι θες κανει..
σημερινη εξορμηση στα σπιτακια της φυλης κ τησ περγαμου,αλκαμενους.
εψαχνα να παω για καταθεση περγαμου κ αλκαμενους δεν θυμαμαι το ονομα της κοπελας αφου ειχα περασει πριν κανα 20ημερο,αλλα εφαγα πορτα μιας κ δεν εχω καταλαβει τι γινεται με το ωραριο τους!!!περναω αλλα μεχρι να βρω παρκιν ειχε κλεισει 19:00 τοσο νωρις!!(η κοπελα που ειχε ηταν πολυ καλη με φοβερη ακαποτη πιπα ειχε κ μαντηλακι που στον σκουπιζει πριν αρχισει να ρουφαει,συμμετοχη πολυ καλη στο δωματιο αλλα 25 ευρω!!!
εν τελει κατεληξα στην φυλης οπου εδω κ αρκετο καιρο πηγαινω καρφωτος στα καινουργια σπιτακια της φυλης το ισογειο,κατω απο την περιβοητη χριστινα.μαυρομαλα με 3-4 στηθος κ κολαρακι αψογο τινει προς το τελειο!!!συμμετοχη αριστη,πιπα με αριστα το 10,παιρνει 7 αφου τις εχω πει για ακαποτο κ μου εχει πει οχι.ανεβαινει απο πανω,απο κατω,πλαγια οτι θες κανει..
Προφανώς εννοείς το 8Α το επάνω μαγαζί. Είναι από τα παλαιά του χώρου και ήταν πάντοτε υψηλού επιπέδου.Αδέλφια τα σέβη μου και την καλησπέρα μου.Έκανα μια τσάρκα κατά Διδδύμου μεριά.Από την κάτω πλευρά και στα τρία είχε πουρές ( με γυμνό φιλάκι,Ισπανικό,69 και τα σχετικά )πάνω πλευρά είχε στο 8 ένα δυνατό ψηλό κορμί σχετικά άβυζο και στο 6 ένα όμορφο με πιασιματάκια φορούσε καλτσες δύχτι και ήταν για στήσιμο.Το πήρα και δεν μετάνιωσα (είμαι και fun στα πιασίματα)και μπουκιτσί και στα 4 ήταν άπιαχτο!!! Αλλά και το μαγαζι από τα καλύτερα που έχω πάει.Μου έκανε εντύπωση το ότι είχε ντουζ στο δωμάτιο.Ακόμα ο τσατσός ήταν γνωστός από το μαγαζι που παίζει μπάλα το Καρινάκι(Μεταξουργείο).
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.929
- Πόντοι
- 6.925
Ενημέρωση από Φυλής χθες πρωί.
Φυλης 80 ένα ξανθό με τακούνια 25ποντα tatoo στην πλάτη και σιλικον-βυζους, εντυπωσιακό.
Φυλής 84Α Η Στέλλα όπου μου έκανε την ταχύτερη πίπα ever (βλ. κριτική)
Φυλής 84Β η Ρόζα μπινελίκωνε κάποιον στο κινητό της ενώ ξεπρόβαλε από το κουρτινάκι να την δω σκάζοντας το ωραίο χαμόγελο της, συνεχίζοντας τα μπινελίκια.
Φυλής 86Β η διαφημιζόμενη από την τσα2 Ελληνίδα πρώην ωραία βυζάκια, δεν προτείνεται, τα βυζάκια είναι όντως ωραία. Ελληνίδα δεν είναι.
Φυλής 67,69,71 πιτσιρίκια, ασεξουάλ, μελαχρινά. Στο 67Β βυζαρούδικο, στο 69 και το 71 λεπτούλικα με μικρό στήθος.
Φυλης 80 ένα ξανθό με τακούνια 25ποντα tatoo στην πλάτη και σιλικον-βυζους, εντυπωσιακό.
Φυλής 84Α Η Στέλλα όπου μου έκανε την ταχύτερη πίπα ever (βλ. κριτική)
Φυλής 84Β η Ρόζα μπινελίκωνε κάποιον στο κινητό της ενώ ξεπρόβαλε από το κουρτινάκι να την δω σκάζοντας το ωραίο χαμόγελο της, συνεχίζοντας τα μπινελίκια.
Φυλής 86Β η διαφημιζόμενη από την τσα2 Ελληνίδα πρώην ωραία βυζάκια, δεν προτείνεται, τα βυζάκια είναι όντως ωραία. Ελληνίδα δεν είναι.
Φυλής 67,69,71 πιτσιρίκια, ασεξουάλ, μελαχρινά. Στο 67Β βυζαρούδικο, στο 69 και το 71 λεπτούλικα με μικρό στήθος.
Οταν λες πρωι τι ωρα εννοεις?Η κοπελα ηταν ψηλη με μακρυ ισιο ξανθο μαλι και ωραιο στηθος?Το συγκεκριμενο μπουρδελο ζηταει 30 για το απλο προγραμμα και η τσατσα δεν αναφερει τιποτα για κωλαρακι.
Προφανώς ενοείς κάποιο άλλο πορνο-χάουζ. Αυτό στο ¨Έλλης 3¨, είναι όντως η Ισαβέλλα που με 20 ευράκια, δίνει και κωλαράκι (αν και στην δική της περίπτωση, δυστηχώς έχει γίνει κολάρα μιας και γύρισε ακόμα ποιό αφράτη μετά τις Χριστουγεννιάτικες εορτές).
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 736
Ναι μάλλον αυτό!! Ευχαριστώ για την ενημέρωση!!!
Προφανώς εννοείς το 8Α το επάνω μαγαζί. Είναι από τα παλαιά του χώρου και ήταν πάντοτε υψηλού επιπέδου.
ΦΙΛΕ συναθλητη εννοω πρωινη βαρδια απο 10 το πρωι εως 4-5 το απογευμα.Οταν λες πρωι τι ωρα εννοεις?Η κοπελα ηταν ψηλη με μακρυ ισιο ξανθο μαλι και ωραιο στηθος?Το συγκεκριμενο μπουρδελο ζηταει 30 για το απλο προγραμμα και η τσατσα δεν αναφερει τιποτα για κωλαρακι.
οδος ελλης καθετη της αχαρνως αριστερη πλευρα. ετσι και αλλιως ειναι το μοναδικο στο στενακι αυτο.
τωρα εαν πηγες πρωινη βαρδια και ηταν αλλη, ενδεχομενος να εχει τα ρουχα της.
εαν ξαναπας και δεν ειναι εκει ρωτα την υπηρεσια.
παντος το κολαρακι αναφερεται απο την τσατσα και ταριφα 25 ευροπουλα.
Cervantes
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 195
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 15.775
Χθεσινοβραδυνή Καταδρομική στα γνωστά λημέρια της φυλής..
Φυλής 134β
Ρωσοουκρανή με κόκκινο πρόσωπο και μεγάλα βυζια
Φυλής 134
Ξανθιά Αλβανίδα με ωραίο σωματάκι
Φυλής 134Α
Αννα απο Βουλγαρία όλα τα λεφτά(κριτική στον κατάλογο)
Φυλής 109Β
Δανάη απο Βραζιλία(ετσι έλεγε) υπόσχοταν και ακάποτο με 25ε.Δεν πήρα
Φυλής 109Α
Ρωσσίδα μελαχροινή milf
Φυλής 99
Ο τσάτσος μας είπε οτι έπρεπε να είχαμε κλείσει ραντεβου(????).Τελικά μας άφησε να μπούμε.Το προιόν ήτανε μια μελαχροινή ψηλή με τεράστια βυζιά 25ε
Φυλής 71Β
Κοντή καστανή με μικρά βυζιά.Αδιάφορη
Φυλής 71Α
Μπάζο
Φυλής 69Β
Αλεξάνδρα
Φυλής 69Α
Η Έυα μας παρουσίασε μια ωραια λεπτή μελαχροινούλα
Φυλής 65Β
Μπάζο
Φυλής 65Α
Μελαχροινό teeny
Φυλής 80
Ξανθό <<μπιμπελό>>
Φυλής 59Α
Βανέσσα είπα να δοκιμάσω και ξενέρωσα την ζωή μου..Μάλιστα έχω την υποψία πως ήταν <<φτιαγμένη>> γιατί με κοιτούσε με ένα απαθές βλέμμα,δεν είχε καθόλου όρεξη και γενικώς αλλού πατούσε και αλλού βρίσκοταν..Μαύρο..
Φυλής 134β
Ρωσοουκρανή με κόκκινο πρόσωπο και μεγάλα βυζια
Φυλής 134
Ξανθιά Αλβανίδα με ωραίο σωματάκι
Φυλής 134Α
Αννα απο Βουλγαρία όλα τα λεφτά(κριτική στον κατάλογο)
Φυλής 109Β
Δανάη απο Βραζιλία(ετσι έλεγε) υπόσχοταν και ακάποτο με 25ε.Δεν πήρα
Φυλής 109Α
Ρωσσίδα μελαχροινή milf
Φυλής 99
Ο τσάτσος μας είπε οτι έπρεπε να είχαμε κλείσει ραντεβου(????).Τελικά μας άφησε να μπούμε.Το προιόν ήτανε μια μελαχροινή ψηλή με τεράστια βυζιά 25ε
Φυλής 71Β
Κοντή καστανή με μικρά βυζιά.Αδιάφορη
Φυλής 71Α
Μπάζο
Φυλής 69Β
Αλεξάνδρα
Φυλής 69Α
Η Έυα μας παρουσίασε μια ωραια λεπτή μελαχροινούλα
Φυλής 65Β
Μπάζο
Φυλής 65Α
Μελαχροινό teeny
Φυλής 80
Ξανθό <<μπιμπελό>>
Φυλής 59Α
Βανέσσα είπα να δοκιμάσω και ξενέρωσα την ζωή μου..Μάλιστα έχω την υποψία πως ήταν <<φτιαγμένη>> γιατί με κοιτούσε με ένα απαθές βλέμμα,δεν είχε καθόλου όρεξη και γενικώς αλλού πατούσε και αλλού βρίσκοταν..Μαύρο..
Επισκέπτης
απο τις 6 το απογευμα και μετα θα ειμαι στιν πουτανομανα φιλισ μαζι με το μεγιστο ανερχομενο ρεπορτερ γκανγστα!επισισ στιν παρεα μας θα ειναι και ο πιστος ιποτισ τισ ιδονις σκιντο!
οσοι πιστοι προσελθετε!μπουχαχαχαχαχα!!!
πουτανες στα κρεβατια σας!!!!!ερχονται οι τιμοροι!
οσοι πιστοι προσελθετε!μπουχαχαχαχαχα!!!
πουτανες στα κρεβατια σας!!!!!ερχονται οι τιμοροι!
Cervantes
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 195
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 15.775
Να σαι καλά φίλε..Το κατα δύναμην..cervantes Good Reporting !!!
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Καλησπέρα σας συνάδελφοι..
Σήμερα ήταν ημέρα-σταθμός στην μπουρδελοκαριέρα μου μια και έγινε καταδρομή στα στενοσόκακα της φυλής με τα αξιότιμα μέλη Pitsilistis και Gomenios και μετά από εμψύχωση του dyshan.. η ώρα ήταν απογευματινή ..περίπου 19.00 με 21.00 στην Βικτώρια
Ο πίτσι μετά από μήνες αποχής γνήσιας μπουρδελότσαρκας ήταν ασυγκράτητος και γι'αυτό ήθελε να τιμωρήσει παραδειγματικά όποια κολασμένη κορασίδα θα εμφανιζόταν μπροστά του!.. δεν έλειψε βέβαια και μια παρένθεση δροσερής ηδονής!!..όπου ο πίτσι διαχειριζόταν περιπαιχτικά την καύλα ενός πολύπειρου και μπερδεμένου αγοριού!
-Διδύμου 8Α
Πορνίδιο ονόματι Αμάντα η οποία δεν έκανε μεγάλη εντύπωση στην κριτική επιτροπή.. μια που δεν ήταν σωματικά αυτό που ψάχναμε..
-Διδύμου 8Β
Ήταν η Άννα ένα αλλοδαπό ξέκωλο ντυμένο προκλητικά με άσπρο καλσόν-ζαρτιέρες.. είχε πολύ ωραίο κορμί η άτακτη αυτή αμαζόνα με τα κοντά μαύρα μαλλιά αλλά έχανε λίγο απ'το λαιμό και πάνω..
-Φυλής 40
Λίζα.. αρκετά ψηλή και ξανθιά ρωσσίδα η οποία δεν περνά απαρατήρητη από το μάτι του μπουρδελιάρη.. τα βυζιά της ήταν σε ένα λογικό μέγεθος..
-Φυλής 54Α
Μία .. Λίλυ η κάτι τέτοιο με teeny κοτσιδάκια ξανθά και ένα κορμί pitsilable..
-Φυλής 54Β
Σοφία..
-Φυλής 59Α
Ένα ξανθό πουτανάκι της.. χοιρινής ηδονής(λόγω των παραπανίσιων κιλών).. το οποίο όμως είχε 2 θετικά.... τα βυζιά της.
-Φυλής 59Β
Εδώ ήταν η Βανέσσα .. η οποία έκανε μεγάλη ζημιά στον πίτσι μας αφού για την υπόλοιπη τσάρκα του κατέκλυσε το μυαλό με πονηρές σκέψεις αδησώπητης ακολασίας βγαλμένες από λάγνο ερωτικό μυθιστόρημα!... Για όσους δεν την γνωρίζουν έχει καστανόμαυρα μακριά μαλλιά με μικρομεσαία βυζιά αλλά ένα κώλο για.. 3 Όσκαρ!! .. η άτακτη κορασίδα έκανε εντύπωση στον γκομένιο και σε μένα..
-Φυλής 65Α
Η νεαρή και άπειρη(λέμε τώρα) ..Αλεξάνδρα!Αδύνατη αρκετά με ευδιάκριτο τατουάζ πίσω στη μέση,μαύρα μακριά μαλλιά και ένα φίνο κωλαράκι.. προτείνεται
-Φυλής 65Β
Όνομα δεν συγκράτησα μια που δεν έχω καμία RAM στο μυαλό μου αλλά ήταν ένα πορνίδιο για το οποίο έχω ξαναγράψει παλιότερα.Ψιλογεματούλα με ωραία όμως βυζιά καστανό μαλλί μέχρι τον ώμο και δούλευε παλιά στο 66Δ.. Η bordel executive promoter (η τσατσά) είπε οτι είναι σπανιόλα!Αλλά όσο είναι αυτή σπανιόλα άλλο τόσο είμαι κι εγώ εσκιμώος!
-Φυλής 66Δ
Αυτό το ξεθαρρεμένο πορνίδιο ονόματι Αμαλία είχε πολύ θράσος!.. χίμηξε κατά πάνω στον πίτσι και με τη βία τον έσυρε μεσ'το δωμάτιο αφού την είχε ξελογιάσει ο μέγας πορνορεπόρτερ με τα άπταιστα πορνόλογά του!Η άτακτη αμαλία ήταν ξανθιά με την φάτσα της καυλιάρας και πληθωρικό σώμα(δλδ. βυζάρες κωλάρες και τα συναφή)
-Φυλής 67
Εδώ ο μέγας πορνορεπόρτερ δεν κατάφερε να συγκρατήσει την καύλα του που έψαχνε απεγνωσμένα την έξοδο!!Το "θύμα" ήταν η Ραμόνα η ρουμάνα η οποία ήταν άξια τιμωρίας με ερωτοπταίσματα πρώτου βαθμού και πέρασε από το ερωτοδικείο χωρίς δεύτερη σκέψη!Εμφανισιακά ήταν αρκετά καλή με μαύρο μακρύ μαλλί ..σχεδόν καθόλου βυζί αλλά με ένα μαγικό πισινό που έκανε το άσπρο υγρό να αναβλύζει οξύθυμο!
Ο πίτσι έπιασε το κοντάρι του και μετά απο μια ομηρική μάχη τριών στάσεων με αυτή την λερναία ύδρα της Φυλής την έκαψε με το καυτό σπέρμα του και απ'ότι είπε άξιζε η τιμωρία..
-Φυλής 69Α
Η Χριστίνα ..με έντονο γεωλογικό ενδιαφέρον αφού η τσατσά εύα την παρομοίαζε με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.. (μάλλον ο βυζούβιος)
-Φυλής 69Β
Πουτανάκι ανάξιο αναφοράς μια και δεν έπεισε την κριτική επιτροπή..
-Φυλής 71Α
Ήταν η νεαρή και λάγνα Λαρίσα η οποία μάγεψε με ένα βλέμμα της τον ανήμπορο να αντιδράσει γκομένιο..το 20άρι έφυγε σαν άνεμος από τα χέρια του και κατέληξε στην μικρή αυτή μαστόρισσα της ηδονής!Την μαστρο-λαρίσα!Ο θυληκός αποχυμωτής "ξεζούμισε" τον γκομένιο που έπρεπε να φάει μια ολόκληρη μερίδα γύρο για να ανακτήσει τις χαμένες του δυνάμεις!..Η νεαρά αυτή πόρνη είναι εγγύηση για τους απαιτητικούς μπουρδελιάρηδες! ;)
-Φυλής 84Α
Στέλλα.. μια πολύ ερωτεύσιμη καστανόξανθη ξεβρακοκέφαλη ..ύψους 1.75 στα τακούνια.Ένα κορμί θανατηφόρο(γεμάτο στήθος) και ένα αγγελικό πρόσωπο με μάτια που σου έλεγαν "καυλιάρη έλα πήδα με εδώ και τώρα"(ω.. ναι το έλεγαν!).. θα επιβληθεί παραδειγματική τιμωρία στο εν λόγω πορνίδιο.
-Φυλής 84Β
Στη θέση της Σελίνας ήταν η Ρόζα η οποία είχε ..ΚΩΛΑΡΑ αν και με κυτταρίτιδα από παρατήρηση του μέγα πιτσιλιστή.. ξανθά μαλλιά.. ωραίο πρόσωπο
-Φυλής 86Α
Εδώ ο μεγάλος χύστης είχε πολύ δύσκολο έργο αφού η νεαρή αυτή "σειρήνα" προσπαθούσε να αποπλανήσει με το ερωτικό κάλεσμα της για ζευγάρωμα τον τιμωρό!Ήταν η Στέλλα(2η) ένα κοντούλικο με πολύ ωραία βυζιά που σε κοίτούσαν απειλιτικά και ένα όμορφο πρόσωπο με ζωγραφισμένο το βλέμμα της αδίστακτης καυλιάρας επάνω..
-Φυλής 86Β
μαριλένα.. η ξεβρακοκέφαλη κοντοπούτανη
-Φυλής 92
Ρωσσίδα ξανθιά ..λίγο μεγαλύτερων διαστάσεων απ'το κανονικό.
-Φυλής 104
Ένας εκπρόσωπος της μεταλλαγμένης ηδονής που ονομάζοταν μαρίνα
-Φυλής 109
Δανάη η άτακτη βραζιλιάνα από το Ριο(..αντίριο) ψιλονταρντανάτη με καστανοκόκκινο κυματιστό μαλλί με βυζιά κάτω του μετρίου όμως.. με 25 ασκούφωτο
-Φυλής 131
Σπάει τα ρεκόρ!!.. είναι το μικρότερο μπουρδέλο με την μεγαλύτερη (σε διαστάσεις) πουτάνα!..για λάτρεις της χοιρινής ηδονής(δες παραπάνω τον όρο)
-Φυλής 134Β
Τσέχα ξανθιά με ψυχρό πρόσωπο, κανονικό σώμα την οποία την πιτσιλάς και δεν την πιτσιλάς..
-Φυλής 134Β υπόγειο
Καστανόξανθο πορνίδιο με λογικό στήθος που εμφανίστηκε topless μπροστά μας και μου έριξε ένα βλέμμα πολλά υποσχόμενο.
-Φώκαιας 17Α
Ψιλογεματούλα που μας έκανε σήματα με την άτακτη γλωσσίτσα της αλλά ντρεπόταν να πει το όνομα της!
-Φώκαιας 17Β
Ουστ!
-Φώκαιας 25Α
Ισπανίδα πόρνη κατά τα λεγόμενα της τσατσάς πάντα.. φαινόταν πιο πολύ σαν αιγυπτιοαραβίδα και ήταν μετρίας εμφανίσεως..
-Φώκαιας 25Β
Αντέλλα .. ο καρκίνος της φυλής έχει γίνει τόσο καιρό εκεί πέρα(25 ευρώ κιόλας)
-Φώκαιας 25Β υπόγειο
Κλάρα.. χρώματος σοκολατί(της κουβερτούρας).. εξ'αφρικής που αναστάτωσε τον εσωτερικό μου κόσμο!
Σήμερα ήταν ημέρα-σταθμός στην μπουρδελοκαριέρα μου μια και έγινε καταδρομή στα στενοσόκακα της φυλής με τα αξιότιμα μέλη Pitsilistis και Gomenios και μετά από εμψύχωση του dyshan.. η ώρα ήταν απογευματινή ..περίπου 19.00 με 21.00 στην Βικτώρια
Ο πίτσι μετά από μήνες αποχής γνήσιας μπουρδελότσαρκας ήταν ασυγκράτητος και γι'αυτό ήθελε να τιμωρήσει παραδειγματικά όποια κολασμένη κορασίδα θα εμφανιζόταν μπροστά του!.. δεν έλειψε βέβαια και μια παρένθεση δροσερής ηδονής!!..όπου ο πίτσι διαχειριζόταν περιπαιχτικά την καύλα ενός πολύπειρου και μπερδεμένου αγοριού!
-Διδύμου 8Α
Πορνίδιο ονόματι Αμάντα η οποία δεν έκανε μεγάλη εντύπωση στην κριτική επιτροπή.. μια που δεν ήταν σωματικά αυτό που ψάχναμε..
-Διδύμου 8Β
Ήταν η Άννα ένα αλλοδαπό ξέκωλο ντυμένο προκλητικά με άσπρο καλσόν-ζαρτιέρες.. είχε πολύ ωραίο κορμί η άτακτη αυτή αμαζόνα με τα κοντά μαύρα μαλλιά αλλά έχανε λίγο απ'το λαιμό και πάνω..
-Φυλής 40
Λίζα.. αρκετά ψηλή και ξανθιά ρωσσίδα η οποία δεν περνά απαρατήρητη από το μάτι του μπουρδελιάρη.. τα βυζιά της ήταν σε ένα λογικό μέγεθος..
-Φυλής 54Α
Μία .. Λίλυ η κάτι τέτοιο με teeny κοτσιδάκια ξανθά και ένα κορμί pitsilable..
-Φυλής 54Β
Σοφία..
-Φυλής 59Α
Ένα ξανθό πουτανάκι της.. χοιρινής ηδονής(λόγω των παραπανίσιων κιλών).. το οποίο όμως είχε 2 θετικά.... τα βυζιά της.
-Φυλής 59Β
Εδώ ήταν η Βανέσσα .. η οποία έκανε μεγάλη ζημιά στον πίτσι μας αφού για την υπόλοιπη τσάρκα του κατέκλυσε το μυαλό με πονηρές σκέψεις αδησώπητης ακολασίας βγαλμένες από λάγνο ερωτικό μυθιστόρημα!... Για όσους δεν την γνωρίζουν έχει καστανόμαυρα μακριά μαλλιά με μικρομεσαία βυζιά αλλά ένα κώλο για.. 3 Όσκαρ!! .. η άτακτη κορασίδα έκανε εντύπωση στον γκομένιο και σε μένα..
-Φυλής 65Α
Η νεαρή και άπειρη(λέμε τώρα) ..Αλεξάνδρα!Αδύνατη αρκετά με ευδιάκριτο τατουάζ πίσω στη μέση,μαύρα μακριά μαλλιά και ένα φίνο κωλαράκι.. προτείνεται
-Φυλής 65Β
Όνομα δεν συγκράτησα μια που δεν έχω καμία RAM στο μυαλό μου αλλά ήταν ένα πορνίδιο για το οποίο έχω ξαναγράψει παλιότερα.Ψιλογεματούλα με ωραία όμως βυζιά καστανό μαλλί μέχρι τον ώμο και δούλευε παλιά στο 66Δ.. Η bordel executive promoter (η τσατσά) είπε οτι είναι σπανιόλα!Αλλά όσο είναι αυτή σπανιόλα άλλο τόσο είμαι κι εγώ εσκιμώος!
-Φυλής 66Δ
Αυτό το ξεθαρρεμένο πορνίδιο ονόματι Αμαλία είχε πολύ θράσος!.. χίμηξε κατά πάνω στον πίτσι και με τη βία τον έσυρε μεσ'το δωμάτιο αφού την είχε ξελογιάσει ο μέγας πορνορεπόρτερ με τα άπταιστα πορνόλογά του!Η άτακτη αμαλία ήταν ξανθιά με την φάτσα της καυλιάρας και πληθωρικό σώμα(δλδ. βυζάρες κωλάρες και τα συναφή)
-Φυλής 67
Εδώ ο μέγας πορνορεπόρτερ δεν κατάφερε να συγκρατήσει την καύλα του που έψαχνε απεγνωσμένα την έξοδο!!Το "θύμα" ήταν η Ραμόνα η ρουμάνα η οποία ήταν άξια τιμωρίας με ερωτοπταίσματα πρώτου βαθμού και πέρασε από το ερωτοδικείο χωρίς δεύτερη σκέψη!Εμφανισιακά ήταν αρκετά καλή με μαύρο μακρύ μαλλί ..σχεδόν καθόλου βυζί αλλά με ένα μαγικό πισινό που έκανε το άσπρο υγρό να αναβλύζει οξύθυμο!
Ο πίτσι έπιασε το κοντάρι του και μετά απο μια ομηρική μάχη τριών στάσεων με αυτή την λερναία ύδρα της Φυλής την έκαψε με το καυτό σπέρμα του και απ'ότι είπε άξιζε η τιμωρία..
-Φυλής 69Α
Η Χριστίνα ..με έντονο γεωλογικό ενδιαφέρον αφού η τσατσά εύα την παρομοίαζε με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.. (μάλλον ο βυζούβιος)
-Φυλής 69Β
Πουτανάκι ανάξιο αναφοράς μια και δεν έπεισε την κριτική επιτροπή..
-Φυλής 71Α
Ήταν η νεαρή και λάγνα Λαρίσα η οποία μάγεψε με ένα βλέμμα της τον ανήμπορο να αντιδράσει γκομένιο..το 20άρι έφυγε σαν άνεμος από τα χέρια του και κατέληξε στην μικρή αυτή μαστόρισσα της ηδονής!Την μαστρο-λαρίσα!Ο θυληκός αποχυμωτής "ξεζούμισε" τον γκομένιο που έπρεπε να φάει μια ολόκληρη μερίδα γύρο για να ανακτήσει τις χαμένες του δυνάμεις!..Η νεαρά αυτή πόρνη είναι εγγύηση για τους απαιτητικούς μπουρδελιάρηδες! ;)
-Φυλής 84Α
Στέλλα.. μια πολύ ερωτεύσιμη καστανόξανθη ξεβρακοκέφαλη ..ύψους 1.75 στα τακούνια.Ένα κορμί θανατηφόρο(γεμάτο στήθος) και ένα αγγελικό πρόσωπο με μάτια που σου έλεγαν "καυλιάρη έλα πήδα με εδώ και τώρα"(ω.. ναι το έλεγαν!).. θα επιβληθεί παραδειγματική τιμωρία στο εν λόγω πορνίδιο.
-Φυλής 84Β
Στη θέση της Σελίνας ήταν η Ρόζα η οποία είχε ..ΚΩΛΑΡΑ αν και με κυτταρίτιδα από παρατήρηση του μέγα πιτσιλιστή.. ξανθά μαλλιά.. ωραίο πρόσωπο
-Φυλής 86Α
Εδώ ο μεγάλος χύστης είχε πολύ δύσκολο έργο αφού η νεαρή αυτή "σειρήνα" προσπαθούσε να αποπλανήσει με το ερωτικό κάλεσμα της για ζευγάρωμα τον τιμωρό!Ήταν η Στέλλα(2η) ένα κοντούλικο με πολύ ωραία βυζιά που σε κοίτούσαν απειλιτικά και ένα όμορφο πρόσωπο με ζωγραφισμένο το βλέμμα της αδίστακτης καυλιάρας επάνω..
-Φυλής 86Β
μαριλένα.. η ξεβρακοκέφαλη κοντοπούτανη
-Φυλής 92
Ρωσσίδα ξανθιά ..λίγο μεγαλύτερων διαστάσεων απ'το κανονικό.
-Φυλής 104
Ένας εκπρόσωπος της μεταλλαγμένης ηδονής που ονομάζοταν μαρίνα
-Φυλής 109
Δανάη η άτακτη βραζιλιάνα από το Ριο(..αντίριο) ψιλονταρντανάτη με καστανοκόκκινο κυματιστό μαλλί με βυζιά κάτω του μετρίου όμως.. με 25 ασκούφωτο
-Φυλής 131
Σπάει τα ρεκόρ!!.. είναι το μικρότερο μπουρδέλο με την μεγαλύτερη (σε διαστάσεις) πουτάνα!..για λάτρεις της χοιρινής ηδονής(δες παραπάνω τον όρο)
-Φυλής 134Β
Τσέχα ξανθιά με ψυχρό πρόσωπο, κανονικό σώμα την οποία την πιτσιλάς και δεν την πιτσιλάς..
-Φυλής 134Β υπόγειο
Καστανόξανθο πορνίδιο με λογικό στήθος που εμφανίστηκε topless μπροστά μας και μου έριξε ένα βλέμμα πολλά υποσχόμενο.
-Φώκαιας 17Α
Ψιλογεματούλα που μας έκανε σήματα με την άτακτη γλωσσίτσα της αλλά ντρεπόταν να πει το όνομα της!
-Φώκαιας 17Β
Ουστ!
-Φώκαιας 25Α
Ισπανίδα πόρνη κατά τα λεγόμενα της τσατσάς πάντα.. φαινόταν πιο πολύ σαν αιγυπτιοαραβίδα και ήταν μετρίας εμφανίσεως..
-Φώκαιας 25Β
Αντέλλα .. ο καρκίνος της φυλής έχει γίνει τόσο καιρό εκεί πέρα(25 ευρώ κιόλας)
-Φώκαιας 25Β υπόγειο
Κλάρα.. χρώματος σοκολατί(της κουβερτούρας).. εξ'αφρικής που αναστάτωσε τον εσωτερικό μου κόσμο!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.086
- Πόντοι
- 17.085
Απλά respect στην μπουρδελο-ενημέρωση του gangstaXZ!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις