Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 260 άτομα (25 μέλη και 235 επισκέπτες)

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Ο πιτσίλαρχος Αθηνών και Πάτσης Ελλάδος(πλέον) Τρισμέγιστος πιτσιλιστής και η παρέα του περπάτησαν τα λάγνα μονοπάτια της ηδονής και της αμαρτίας Φυλής και πέριξ σήμερα(τετάρτη) το απόγευμα.Μαζί μας και ο 'Ραψωδός του Ερωτα' Gangstaxz(ή αλλιώς μανώλης)!
Η νύχτα κύλούσε απαλά καθώς αναζητούσαμε την λύτρωση της σάρκας από σπίτι σε σπίτι κι από πορνίδιο σε πορνίδιο.Μετά από πολλή αναζήτηση,'σειρήνες',δροσερά αγόρια,και άλλα σκοτεινά εμπόδια που βρέθηκαν στο δρόμο μας τα σώματα μας τελικά εξαγνίστηκαν με αλλοδαπές σκλάβες του έρωτα!Ο Πιστιλίστής με την Ραμόνα(μελαχρινό νέο πορνίδιο-λεπτομέρειες σε λίγο από πίτσι) κι εμένα με την Λαρίσσα(πρώην Φυλής 65,νύν 71Α).Ξανθό πορνίδιο εκ Ρωσσίας,Ζητούσα τιμωρία δια της ράβδου,κι επιδιδώμενη σε εξαιρετικής μαεστρίας πεοθηλασμό(μιλάει στο εργαλείο),μετά από τις σκηνοθετικές μου οδηγίες και με εξαιρετική μπορώ να πώ συμμετοχή,έφερε τον οργασμό στο κορμί μου απ'άκρο εις άκρο.20 ευρώ η επίσκεψη και βούρ για τη συνέχεια,η οποία όμως ήταν κάτω του μετρίου σήμερα μπορώ να πώ(με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις της οδού Φυλής).Τα παραλειπόμενα καθώς και λεπτομέρεις για τα κορίτσια,σπίτια,κλπ,από τον τεράστιο -κινητή ανθρώπινη Ατζέντα- Gangstaxz!!
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
- Καθυστέρησα στήν ενημέρωση λόγω προβλήματος σύνδεσης στο Site,η ενημερωση του Gangsta είναι η παραπάνω –

Επισκέπτης
καλιμερα σε ολους τουσ σινεμπουρδελιαριδες!
μετα απο καιρο ειχα τιν τιμι να πορνορεπορταρο με τουσ φιλτατους σιναγονιστες gangsta και gomenio ,στα εροτικα ιατρια τις αχαλινοτισ νοσου ,στιν πουτανομανα φιλις!!!
τα μπουρδελοσοκακια τις φιλις αρχισαν να φλεγονται μανιοδος στο βομο τισ ιδονις αφου ο μεγαλος πλεον ρεπορτερ gangstaxz εσκασε μιτι στους αμαρτολους δρομους και πεζοδρομουσ τις φιλις!στιν παρεα  μας ομος και ο πατερ γκομενιος παντοτινοσ σκλαβος και προφιτις τισ ιδονις!ενασ μοισις του εροτα!ενασ ιεροφαντις τον ιεροδουλον μιστιριον!ναι αυτοσ ειναι ο μεσιας τισ αγαπις!
φιλις 67 ...ραμονα, ρουμανικις προελευσις πορνιδιο...!
το πορνιδιο αναστατοσε τα εγεφαλικα μου κιταρα με τιν εροτικι τις αυλα,και χορις δευτερι σκεψι το λαγνο χαρτονομισμα εφιγε απο τα χερια μου!
μια αφροδιτι του εροτα!ακρος ενδιαφεροουσα στον εμφανισιακο τομεα,με καυλιαριδες ασπρες μποτουλες!κορμι θανατιφορο!στα μειον η μικρι τις βιζουμπα!
στιν αρχι τις εροτοπραξις στα ορθεια αρχιζα να τιν φιλαο στα βελουδινα μπουτακια τις και στον απαλουλι λαιμουδακο τισ...εν ολιγισ με ξαπλονει στο κρεβατι ,ξεγιμνονο τον αιματιρο απο φλοκια πεοντα μου και μου βαζει το καποτιδιο στο διχασμενο και σκλιρο ραβδι μου οπου αρχειζει ενα σιμπαθιτικο τσιμπουκλοβερ!
αφου ιμουν τοσο ερεθισμενος λοιπον τιν διαταζο να σκαρφαλοσει πανο του..ι οποια χορισ δεσμευσεις καβαλαει αμεσοσ τον αγριο ταυρο και αρχειζει ενα γλικο ροντεο εροτα και παθουσ...κουναγε το κορμακι τισ τοσο γλικα που νομιζες ποσ ειναι ενα ονειρο!
ι δευτερι στασι ιταν με θεα τιν ομορφι και ζουμερι κολαρα τις...σκετι φοτια!σιμετοχι αρκετα καλι!
τριτι στασι ιεραποστολικο με τισ μποτουλες τισ να ακουμπανε στο καυτο μου στιθος....ιταν ι αποκοριφοσι οπου δεν αντεξα και ι βρισι εσπασε και ξερασε ολο τον προτεινουχο ζομο που αναζιτουσε ι ατακτι αμαζονα!
αξιζει ενα πιτσιλισμα σιναγονιστες!
ανεπιφιλακτα!ειναι μια καλι προτασι στιν μπουρδελομανα φιλις!!!!
καλα πιτσιλισματα σε ολους τουσ χιστες!!!

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Pitsi.....Gang....gkomenie !!!!
Μπράβο ρε μάγκες. Μας φτιάξατε τη μερα με τις περιγραφές σας !

RESPECT.
Ταπεινά υποκλίνομαι.

Υ.Γ. Μου θυμίσατε (και είμαι σίγουρος όχι μόνο σε μένα) πιο καλές, παλιές εποχές του σάιτ.

Επισκέπτης
Υ.Γ. Μου θυμίσατε (και είμαι σίγουρος όχι μόνο σε μένα) πιο καλές, παλιές εποχές του σάιτ.
αχ.....νοσταλγο τισ παλιες καλες δοξες!ανιπομονο να ερθουν παλι πισο αυτες οι στιγμες!περισι το καλοκαιρι με τον ιποτι τισ ιδονις σκιντο και αλουσ σινεμπουρδελιαριδες αξιοι σεβασμου καναμε τρελα ρεπορταζ!που ειναι αυτες οι παλιες καλεσ στιγμες οεο???αχχχχ αναπολο!!!!
καυλιαριδες!!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
έχετε πάντως μια λογοτεχνική άποψη επι του θέματος..

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Ελα ρε πιτσι σορι ρε που δεν ηρθα θα το ηθελα πολυ εχτες μετα απο αυτο που διαβασα αλλα ξεραθηκα στον υπνο ρε δεν την παλευα. GangstaXZ ανεμενε στουντιοτσαρκα. Πρεπει να σε μυησω και σε αυτα.

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Φυλής 99
Ο τσάτσος μας είπε οτι έπρεπε να είχαμε κλείσει ραντεβου(????).Τελικά μας άφησε να μπούμε.Το προιόν ήτανε μια μελαχροινή ψηλή με τεράστια βυζιά 25ε

εχει κανει κανεις test-drive?
αξιζει τον κοπο ή ειναι οπως οι αλλες που ακουγαμε βυζαρες και τελικα βλεπαμε με το ζορι 4αρια?

Sirio00

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Αυτή η Τζένη στο Μεταξουργείο είναι αρκετά καλή, αλλα ο χώρος είναι αίσχος, όταν την πήρα πριν από 2 βδομάδες αναγκαστήκαμε να το κάνω όρθιος. και η ίδια ντρεπόταν από την κατάσταση στο δωμάτιο

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.929
Πόντοι
6.925
Pitsi.....Gang....gkomenie !!!!
Μπράβο ρε μάγκες. Μας φτιάξατε τη μερα με τις περιγραφές σας !

RESPECT.
Ταπεινά υποκλίνομαι.

Ωωω ναι! :dancing: :dancing: :dancing:

KONTAROPILAFO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ελα φιλε

* Παρακαλω Ελληνικους & μικρους χαρακτηρες

SEGAMOKAIXYNO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τοσα λεφτα μαζευουνε οι ξεκολιαροτσατσες και δεν μπορουν να εχουν τα δωματια τους καθαρα.βουρ στην μπιχλα

KONTAROPILAFO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σε γαμώ και χύνω...σιγά μην παχύνω

* Παρακαλώ Ελληνικούς χαρακτήρες

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλημέρα πάιδες ,, ξέρει κανείς που παίζει μια Αλεξάνδρα που ήταν πριν λίγο καιρό στο μπουρδέλο στην Ελλής 3 ? ευχαριστώ

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μάγκες ξέρει κάτι κανείς για ένα πορνίδιο που δούλευε χθες απόγευμα στο 71 της Φυλής; Μελαχρινό με αρκετά μεγάλο βυζί;

THunterAth

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια καλα ολα αυτα που λετε για την καθαριοτητα στα ωραια αυτα σπιτακια καθως και στα κοριτσια τους..αλλα υπαρχει και κατι αλλο.. προσεχετε κι εσεις πως πατε, αυτο που δεν εχουν καταλαβει μερικοι ειναι οτι αυτο ειναι και για το δικο τους καλο. Αν εσυ εχεις να κανεις μπανιο απο περισυ, μετα τι απαιτεις απο τη κακομοιρη τη κοπελα;;; Και μετα θα ερχεσαι και θα γραφεις οτι δε σε ικανοποιησε οσο ηθελες..Για μενα το σωστο θα ηταν να σε πεταγε εξω.. Χθες μπηκα σε ενα ωραιο "μαγαζακι" και ηταν ολαοπως πρεπει, μεχρι που καθησε διπλα μου ενας και εκει που μυριζα το ωραιο πουτανοαρωμα, νομιζα πως ήμουν σε θάλαμο αερίων. Εγω σηκωθηκα κ εφυγα αφου πρωτα εδωσα να καταλαβει καλα η τσατσα το λογο. Γι αυτο προσεχετε ρε σεις ολοι σας.. Τα κοριτσια δεν ειναι γκομενες σας, δικιο δεν εχω ρε μαγκες; τι λετε;

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Γεια σας μαγκες.
πριν μερες ημουν αθηνα και εκανα μια μεγαλη βολτα στα μαγαζια.
η βολτα εγινε κυριως απογευμα.
κατ'αρχην να με συνχωρησετε για λαθη που θα κανω γιατι γραφω πολυ γρηγορα.
ηθελα να ξεκαθαρησω ποιες κοπελες αξιζουν συμφωνα με τα λεγομενα σας.
εχουμε και λεμε...........¨

μεθυμνης με αχαρνων μια σαβουρα

φυλης και μεθυμνης μια παλιοπατσβουρα.μακρια

διδυμου 20 μια αδιαφορη ξανθια

περγαμου 1 επισης μια γκομενα ετσι κι ετσι

φωκαιας 27 μια αδιαφορη

φωκαιας 27 διπλα η καρλα 'η κλαρα η μαυρουλα.την τιμησα.καλη

φυλης 40 μια ξανθια αδυνατη καλη.ομορφουλα που δεν εδινε λοκο

ελλης 3 μερικοι ειπαν για λοκο , απλα μην πλησιαζετε

διδυμου ισογειο μια ξανθια.ισως η ριτα

ρεμουνδου 21 η ολγα οπου την τιμησα το επομενο πρωι χωρις να με ενθουσιασει και πολυ.τι πολυ.καθολου.απογοητευτηκα.τζαμπα το 20αριαπλα το λεω επειδη διαφημιστηκε πολυ.

αντιθετως διπλα στο 21 ηταν η ντενιζα οπυ μου αρεσε πολυ.

καλυμνου 36 η νανα οπου και την επισκεφτηκα.απλα καλη και ανεκτικη.δεν αντεξα να την χυσω εκει που ηθελα.την αλλη φορα

αχαρνων 104 η ευα οπου μου εφυγε η περιεργια να την δω.δεν εχανα και τιποτα τοσο καιρο.πολυ ψηλη για γυναικα.ΔΕΝ   ειναι αλλωστε.δεν αξιζει

αλκιβιαδου 16   στα 3 κολλητα προσοχη ναρκοπεδιο.καπημονο στο 16 γ αξιζει η τιπισα οπου την ειχα παρει παλιοτερα.καλη εμπειρια

διδυμου στο τελευταιο αριστερα μακριααααααααααααααααααααααα.καποιος ειχε πει οτι δινει παντα λοκο.παπαρια

διδυμου 6  ενα ξανθο νταρντανοειδες.μαλλον τρανς

διδυμου υπογειο η βικυ

δροσοπουλου 95 απλα καλη.

αλκαμενους 117  μια ξανθια

αλκαμενους 117 μια χαζη γεματουλα

λελασ καραγιαννη η μιχαελα μια ξανθια αδιαφορη

φυλης  54 πανω η σοφια

φυλης  54 κατω  ενα ξανθο αδιαφορο με κοτσιδα

φυλης 69 πηγα για να δω το χριστινακι και για να μπω μεσα αλλη μερα αν ειναι αλλα δεν ειχα κουραγιο.ημουν ηδη κουρασμενος και απλα δεν μπηκα επειδη ηθελα να το ευχαριστηθω.την ειχα παρει παλιοτερα αλλωστε στο 65 και δεν με πειραξε πολυ.

φυλης 58 νταρντανα καστανη μτρια

φυλης 59 κατω ενα πολυ καλο σκυλι,ισως η βανεσα.ασ με βοηθησει καποιος αν ηταν αυτη και αν ειναι καλη για την επομενη καταθεση βεβαια που θα αργησει πολυ.ως το καλοκαιρι μαλλον που θα κατεβω να κανω bumgy jumping.κατεβηκα και αυτη την φορα αλλα ηταν κλειστα.το καλοκαιρο μονο.συνεχιζω......

φυλης 59 πανω χαλια

φυλης 65 πανω με τα φοσφοριζε αυτοκολλλητα στον τοιχο και με πολυ δυνατη μουσικη μια καλη

φυλης 65 ενα κοντοπουτανο

φυλης 66 ενα μετριο με καρε μαλλι

φυλης 71 ενα ξανθο

φυλης 71 διπλα μια μαυρομαλλα

φυλης 84 η στελλα,μετρια αδυνατη

φυλης 84α λαοσυναξη μια καλη με βυζαρες

φυλης 86  μια μετρια

φυλης 86α μια ελληνιδα μετρια στο υψος αδυνατη.

φυλης 92 μια μαρια και εκει ειναι ενας κακασχημος τσατσος

φυλης 99 καρατραβελος του κερατα

φυλης 104 ατζελα τραβελος

φυλης 109 μαρινα

φυλης 109 διπλα η δαναη,και καλα βραζιλιανα απ'οτι ελεγε η τσα2, ψηλη σγουρο μαλλι,ετσι κι ετσι

φυλης 131   μακρια

φυλης 134 ενα ξανθο ψηλο

φυλης 134 διπλα η αννα

φυλης 134 παραδιπλα η χριστινα

φυλης με πιπινου ενας τραβελος και ενας αστειος γελειος τρισαθλιος τσατσος με σκουλαρικια στα  αυτια και γυαλαμπουκες πατομπουκαλα και κοτσιδα.σαν γιαγια ηταν.χαχαχαχαχαχαχχα

μονης προδρομου μια αδυνατη

μαγνησιας μην κανετε τον κοπο να πατε καν εκει

φωκαιας 19  βικυ 40αρα μετρια ψηλη

φωκαιας 17  τα 2 μετριες

φωκαιας 25 βανεσα αν ακουσα καλα ψηλη μετρια

φωκαιασ 25 μια μαυρη

αδανων χαλια τραβελος

καλιφρονα τα ιδια

λουκα νικα  μια τρανς  ασχημη με πεσμενα βυζια.οχι η αλικη

κολωνου η κατερινα που δεν με ενθουσιασε και αυτη και πολυ.τζαμπα διαφημιση.

τροφονιου μια χαλια.η λαουρα ελειπε

κεραμεικου μετριες καταστασεις

και τωρα για μεταξουργειο και ιασονος και τα γυρω στενα η αθλια εξαθλιωση με τα τρισαθλια μπουρδελα που κατα την γνωμη πρεπει να κλεισουν ολα εκει τριγυρω.πως γαματε εκει ρε παιδια?τι βρωμα ειναι αυτη.ειδικα στα δωματια και τα κρεβατια.πως ξαπλωνετε εκει?αλλα και στους χωρους αναμονης,στισ σκαλες.παντου.τουλαχιστον στη θεσσαλονικη δεν εχουμε τετοια δωματια

ελπιζω να εισαστε ικανοποιημενοι απο το report μου και να εκανα καλη δουλεια.σας το χρςστουσα αλλωστε απο τα τοσα που διαβασα εδω μεσα.ευχαριστω οσους με βοηθησαν να  διαλεξω καποια κοπελα.
καταθεσα σε ολγα,ντενιζα,νανα απο καλυμνου και σε κλαρα.
Υ.Γ  περιμενω τισ επιλογες σας για την αλλη φορα.λεω φια χριστινα και βανεσα.εσεις τι λετε?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom