giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
....ελπιζω να εισαστε ικανοποιημενοι απο το report μου και να εκανα καλη δουλεια..
μπαααα..... πλακα μας κανεις ????
ευγε !!!!
....ελπιζω να εισαστε ικανοποιημενοι απο το report μου και να εκανα καλη δουλεια..
καταθεσα σε ολγα, ντενιζα, νανα και σε κλαρα.
Πήρα την Βανέσα προχθές.Τραύματικη εμπειρία.Αργούσα να χύσω (κανένα 10λεπτο) και επείδη δεν την άφηνα να φύγει και βιαζόταν έβαλε τις φωνές και φώναξε η τσατσά την υπηρεσία ασφάλειας και με πέταξαν σηκωτό έξω.
Mr Asxetidi την επομενη φορα ασε τις τσαρκες,υπαρχουν καποιοι αγραφοι νομοι,πηγαινε για ψαρεμα σε καμια λιμνηΠήρα την Βανέσα προχθές.Τραύματικη εμπειρία.Αργούσα να χύσω (κανένα 10λεπτο) και επείδη δεν την άφηνα να φύγει και βιαζόταν έβαλε τις φωνές και φώναξε η τσατσά την υπηρεσία ασφάλειας και με πέταξαν σηκωτό έξω.
Εξ σι πι μηπως η συμπεριφορα σου ηταν καπως προβληματικη αντιστοιχη με τα πσοτ σου εδω μεσα;Μου φαινεται ψιλοπεριεργο αυτο που λες.
Mr Asxetidi την επομενη φορα ασε τις τσαρκες,υπαρχουν καποιοι αγραφοι νομοι,πηγαινε για ψαρεμα σε καμια λιμνη
Μη γαμησουμε εδω το θρεντακι αναλυοντας κι αλλο την μαλακια που εκανες,πιστευω να την καταλαβες,ξεκολλαΤι άγραφοι νόμοι και παπαρίες ρε μάγκα?Για πιο όμορφα λίγο.Να σου τύχει εσένα αυτό να σε δω μετά...
Μη γαμησουμε εδω το θρεντακι αναλυοντας κι αλλο την μαλακια που εκανες,πιστευω να την καταλαβες,ξεκολλα
Πια μαλακία ρε φίλε?Επείδη πιέσα την κοπέλα να μείνει 4-5 λεπτά παραπάνω για να τελιώσω χωρίς καν να χειροδικίσω?Είπαμε δεν την πείραξα κιολας!
Α εντάξει, αφού δεν της έβαλες μαχαίρι στο λαιμό δεν έγινε και τίποτα!Ρε φίλε εντάξει δεν την βάρεσα κιόλας απλως τις φώναζα να μείνει στο δώματιο λίγο ακόμα και αυτή την έπιασε αμοκ.Δεν είμουν και έγω εντάξει αλλά δεν της έβαλα και μαχάιρι στο λαιμό.
Παιδες λιγο πριν τα ξημερωματα ο πεινασμενος μου κολλητος μου φιλαρακος μου ψηθηρισε στο εγκεφαλικο μου αυτι οτι ξανα ειρθε η ωρα να πιτσιλισι κανα πορνιδιο.
ηταν κοντα τεσσερις το πρωι οπου και κατεφυγα προς μεταξουργιο μερια καθωτι εκει βρισκεις περισσοτερα ανοικτα πορνοχαουζ για πιτσιλισμα.
δυσκολη ηταν η ωρα διχως πολλες επιλογες. ειδα ανοικτο το μπορνοχαουζ της κολονου 47 αν δεν κανω λαθος αυτο κατεβαινοντας χαμηλα στην αριστερη πλευρα. ενα γνωριμο ετοιμοροπο πορνοχαουζ.
βγαινει η τσατσα και λεει 15 το μαλι χωρις βιασυνες. ακολουθει και το πορνιδιο και τα εχασα με τον συνδιασμο.
μαυρη με ξανθο μαλι συνδιασμος και αυτος ρε παιδες πολυ απαιχτος, αλλα σωματακι πολυ καλο λεπτη μα σφριγγιλο πεταχτο κολαρακι.
ο φιλαρακος απο κατω με ωθησε να μπω παρα τους δισταγμους που ειχα για το μαυριδερο πορνιδιο οπου στατιστικα οφειλω να ομολογησω οτι ειναι μαπα το καρπουζι πλην της γνωστης κλαρας στην φωκαιας υπογειο.
τεσ πα μπηκα και το πορνιδιο μονο που δεν μου ελιωσε το πυραυλομενο μου φιλαρακο απο το γλειψιμο και το ρουφηγμα. ηταν τελεια και ορμομενος απο το πεταχτο κολλαρικι την στηνω στα τεσσερα στο υποτυθεμενο κρεβατι και εγω ορθιος αρχισα να την σφυροκοπω ανελεητα.
κατσαμε κανα 20λεπτα στο δωματιο και ωφειλω να ομολογησω οτι τα 15 ευροπουλα τιμηθηκαν δεοντος.
αυτα φιλοι μου προσ το παρων. στην συνεχεια τα νεοτερα......
Πήρα την Βανέσα προχθές.Τραύματικη εμπειρία.Αργούσα να χύσω (κανένα 10λεπτο) και επείδη δεν την άφηνα να φύγει και βιαζόταν έβαλε τις φωνές και φώναξε η τσατσά την υπηρεσία ασφάλειας και με πέταξαν σηκωτό έξω.
Συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα σου, ομως οταν δεν παιζει κατι αλλο δεν χανεις τιποτα να δεις, που ξερεις καποια στιγμη μπορει να παιξει και κατι καλο.Εχω επισκεφτει (εστω και για τσεκαρισμα) περισοτερα απο 100 μπουρδελα πολλες φορες το καθενα.
Συνολικα πρεπει να εχω δει τουλαχιστον 1000 πουτανες. Τα τερατα που εχω δει στο Κολωνου 47 δεν τα εχω δει ουτε σε ταινιες τρομου. Σιχαμενοι πουστηδες που παρισταναν τα τραβελια, 55ρες και βαλε στην ηλικια με πανω απο 90 κιλα. Μιλαμε για τον οικο της παρακμης. Ειναι το μονο σπιτι στο Μεταξουργειο που δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να μπω αν παω για τσαρκα. Και να μου εδιναν 100.000 ευρω για να γαμησω ενα απο τα τερατα που εχω δει εκει δε θα το εκανα.
ευγε καυλιαρετζο μου!Παιδες λιγο πριν τα ξημερωματα ο πεινασμενος μου κολλητος μου φιλαρακος μου ψηθηρισε στο εγκεφαλικο μου αυτι οτι ξανα ειρθε η ωρα να πιτσιλισι κανα πορνιδιο.
ηταν κοντα τεσσερις το πρωι οπου και κατεφυγα προς μεταξουργιο μερια καθωτι εκει βρισκεις περισσοτερα ανοικτα πορνοχαουζ για πιτσιλισμα.
δυσκολη ηταν η ωρα διχως πολλες επιλογες. ειδα ανοικτο το μπορνοχαουζ της κολονου 47 αν δεν κανω λαθος αυτο κατεβαινοντας χαμηλα στην αριστερη πλευρα. ενα γνωριμο ετοιμοροπο πορνοχαουζ.
βγαινει η τσατσα και λεει 15 το μαλι χωρις βιασυνες. ακολουθει και το πορνιδιο και τα εχασα με τον συνδιασμο.
μαυρη με ξανθο μαλι συνδιασμος και αυτος ρε παιδες πολυ απαιχτος, αλλα σωματακι πολυ καλο λεπτη μα σφριγγιλο πεταχτο κολαρακι.
ο φιλαρακος απο κατω με ωθησε να μπω παρα τους δισταγμους που ειχα για το μαυριδερο πορνιδιο οπου στατιστικα οφειλω να ομολογησω οτι ειναι μαπα το καρπουζι πλην της γνωστης κλαρας στην φωκαιας υπογειο.
τεσ πα μπηκα και το πορνιδιο μονο που δεν μου ελιωσε το πυραυλομενο μου φιλαρακο απο το γλειψιμο και το ρουφηγμα. ηταν τελεια και ορμομενος απο το πεταχτο κολλαρικι την στηνω στα τεσσερα στο υποτυθεμενο κρεβατι και εγω ορθιος αρχισα να την σφυροκοπω ανελεητα.
κατσαμε κανα 20λεπτα στο δωματιο και ωφειλω να ομολογησω οτι τα 15 ευροπουλα τιμηθηκαν δεοντος.
αυτα φιλοι μου προσ το παρων. στην συνεχεια τα νεοτερα......