Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 255 άτομα (26 μέλη και 229 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
καταθεσα σε ολγα, ντενιζα, νανα και σε κλαρα.

Φίλε paok,

1) Εύγε για το post.

2) Την επόμενη φορά που θα κατέβεις, προειδοποίησε. Να μαζευτούμε μέσα, μη φάμε και μεις καμιά αδέσποτη...

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πήρα την Βανέσα προχθές.Τραύματικη εμπειρία.Αργούσα να χύσω (κανένα 10λεπτο) και επείδη δεν την άφηνα να φύγει και βιαζόταν έβαλε τις φωνές και φώναξε η τσατσά την υπηρεσία ασφάλειας και με πέταξαν σηκωτό έξω.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Πήρα την Βανέσα προχθές.Τραύματικη εμπειρία.Αργούσα να χύσω (κανένα 10λεπτο) και επείδη δεν την άφηνα να φύγει και βιαζόταν έβαλε τις φωνές και φώναξε η τσατσά την υπηρεσία ασφάλειας και με πέταξαν σηκωτό έξω.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Φίλε αν μιλάς σοβαρά,και ειλικρινά αυτό είναι όντως σοβαρό.
Θα σου πρότεινα να το γραψεις στη 'Μαύρη λίστα',έτσι για να προστατευθούν και οι επόμενοι.
Ψάξε το αντίστοιχο tread!
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Εξ σι πι μηπως η συμπεριφορα σου ηταν καπως προβληματικη αντιστοιχη με τα πσοτ σου εδω μεσα;Μου φαινεται ψιλοπεριεργο αυτο που λες.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Mr Asxetidi την επομενη φορα ασε τις τσαρκες,υπαρχουν καποιοι αγραφοι νομοι,πηγαινε για ψαρεμα σε καμια λιμνη

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εξ σι πι μηπως η συμπεριφορα σου ηταν καπως προβληματικη αντιστοιχη με τα πσοτ σου εδω μεσα;Μου φαινεται ψιλοπεριεργο αυτο που λες.

Ρε φίλε εντάξει δεν την βάρεσα κιόλας απλως τις φώναζα να μείνει στο δώματιο λίγο ακόμα και αυτή την έπιασε αμοκ.Δεν είμουν και έγω εντάξει αλλά δεν της έβαλα και μαχάιρι στο λαιμό.

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Mr Asxetidi την επομενη φορα ασε τις τσαρκες,υπαρχουν καποιοι αγραφοι νομοι,πηγαινε για ψαρεμα σε καμια λιμνη

Τι άγραφοι νόμοι και παπαρίες ρε μάγκα?Για πιο όμορφα λίγο.Να σου τύχει εσένα αυτό να σε δω μετά...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Τι άγραφοι νόμοι και παπαρίες ρε μάγκα?Για πιο όμορφα λίγο.Να σου τύχει εσένα αυτό να σε δω μετά...
Μη γαμησουμε εδω το θρεντακι αναλυοντας κι αλλο την μαλακια που εκανες,πιστευω να την καταλαβες,ξεκολλα

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μη γαμησουμε εδω το θρεντακι αναλυοντας κι αλλο την μαλακια που εκανες,πιστευω να την καταλαβες,ξεκολλα

Πια μαλακία ρε φίλε?Επείδη πιέσα την κοπέλα να μείνει 4-5 λεπτά παραπάνω για να τελιώσω χωρίς καν να χειροδικίσω?Είπαμε δεν την πείραξα κιολας!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Πια μαλακία ρε φίλε?Επείδη πιέσα την κοπέλα να μείνει 4-5 λεπτά παραπάνω για να τελιώσω χωρίς καν να χειροδικίσω?Είπαμε δεν την πείραξα κιολας!

Ρε φίλε λες ότι την πίεσες να κάτσει 4-5 λεπτά παραπάνω και μετά διαμαρτύρεσαι;
Αφού αυτά δεν προβλέπονται δε το ξέρεις;
Έπρεπε να τη δείρεις δηλαδή για να διαμαρτυρηθεί;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ρε φίλε εντάξει δεν την βάρεσα κιόλας απλως τις φώναζα να μείνει στο δώματιο λίγο ακόμα και αυτή την έπιασε αμοκ.Δεν είμουν και έγω εντάξει αλλά δεν της έβαλα και μαχάιρι στο λαιμό.
Α εντάξει, αφού δεν της έβαλες μαχαίρι στο λαιμό δεν έγινε και τίποτα!
Αλλά ούτε και οι φουσκωτοί έβγαλαν μαχαίρι, έτσι;

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
υπηρεσία ασφάλειας....καλό!

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες λιγο πριν τα ξημερωματα ο πεινασμενος μου κολλητος μου φιλαρακος μου ψηθηρισε στο εγκεφαλικο μου αυτι οτι ξανα ειρθε η ωρα να πιτσιλισι κανα πορνιδιο.
ηταν κοντα τεσσερις το πρωι οπου και κατεφυγα προς μεταξουργιο μερια καθωτι εκει βρισκεις περισσοτερα ανοικτα πορνοχαουζ για πιτσιλισμα.
δυσκολη ηταν η ωρα διχως πολλες επιλογες. ειδα ανοικτο το μπορνοχαουζ της κολονου 47 αν δεν κανω λαθος αυτο κατεβαινοντας χαμηλα στην αριστερη πλευρα. ενα γνωριμο ετοιμοροπο πορνοχαουζ.
βγαινει η τσατσα και λεει 15 το μαλι χωρις βιασυνες. ακολουθει και το πορνιδιο και τα εχασα με τον συνδιασμο.
μαυρη με ξανθο μαλι συνδιασμος και αυτος ρε παιδες πολυ απαιχτος, αλλα σωματακι πολυ καλο λεπτη μα σφριγγιλο πεταχτο κολαρακι.
ο φιλαρακος απο κατω με ωθησε να μπω παρα τους δισταγμους που ειχα για το μαυριδερο πορνιδιο οπου στατιστικα οφειλω να ομολογησω οτι ειναι μαπα το καρπουζι πλην της γνωστης κλαρας στην φωκαιας υπογειο.
τεσ πα μπηκα και το πορνιδιο μονο που δεν μου ελιωσε το πυραυλομενο μου φιλαρακο απο το γλειψιμο και το ρουφηγμα. ηταν τελεια και ορμομενος απο το πεταχτο κολλαρικι την στηνω στα τεσσερα στο υποτυθεμενο κρεβατι και εγω ορθιος αρχισα να την σφυροκοπω ανελεητα.
κατσαμε κανα 20λεπτα στο δωματιο και ωφειλω να ομολογησω οτι τα 15 ευροπουλα τιμηθηκαν δεοντος.
αυτα φιλοι μου προσ το παρων. στην συνεχεια τα νεοτερα......

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Παιδες λιγο πριν τα ξημερωματα ο πεινασμενος μου κολλητος μου φιλαρακος μου ψηθηρισε στο εγκεφαλικο μου αυτι οτι ξανα ειρθε η ωρα να πιτσιλισι κανα πορνιδιο.
ηταν κοντα τεσσερις το πρωι οπου και κατεφυγα προς μεταξουργιο μερια καθωτι εκει βρισκεις περισσοτερα ανοικτα πορνοχαουζ για πιτσιλισμα.
δυσκολη ηταν η ωρα διχως πολλες επιλογες. ειδα ανοικτο το μπορνοχαουζ της κολονου 47 αν δεν κανω λαθος αυτο κατεβαινοντας χαμηλα στην αριστερη πλευρα. ενα γνωριμο ετοιμοροπο πορνοχαουζ.
βγαινει η τσατσα και λεει 15 το μαλι χωρις βιασυνες. ακολουθει και το πορνιδιο και τα εχασα με τον συνδιασμο.
μαυρη με ξανθο μαλι συνδιασμος και αυτος ρε παιδες πολυ απαιχτος, αλλα σωματακι πολυ καλο λεπτη μα σφριγγιλο πεταχτο κολαρακι.
ο φιλαρακος απο κατω με ωθησε να μπω παρα τους δισταγμους που ειχα για το μαυριδερο πορνιδιο οπου στατιστικα οφειλω να ομολογησω οτι ειναι μαπα το καρπουζι πλην της γνωστης κλαρας στην φωκαιας υπογειο.
τεσ πα μπηκα και το πορνιδιο μονο που δεν μου ελιωσε το πυραυλομενο μου φιλαρακο απο το γλειψιμο και το ρουφηγμα. ηταν τελεια και ορμομενος απο το πεταχτο κολλαρικι την στηνω στα τεσσερα στο υποτυθεμενο κρεβατι και εγω ορθιος αρχισα να την σφυροκοπω ανελεητα.
κατσαμε κανα 20λεπτα στο δωματιο και ωφειλω να ομολογησω οτι τα 15 ευροπουλα τιμηθηκαν δεοντος.

Εχω επισκεφτει (εστω και για τσεκαρισμα) περισοτερα απο 100 μπουρδελα πολλες φορες το καθενα.
Συνολικα πρεπει να εχω δει τουλαχιστον 1000 πουτανες. Τα τερατα που εχω δει στο Κολωνου 47 δεν τα εχω δει ουτε σε ταινιες τρομου. Σιχαμενοι πουστηδες που παρισταναν τα τραβελια, 55ρες και βαλε στην ηλικια με πανω απο 90 κιλα. Μιλαμε για τον οικο της παρακμης. Ειναι το μονο σπιτι στο Μεταξουργειο που δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να μπω αν παω για τσαρκα. Και να μου εδιναν 100.000 ευρω για να γαμησω ενα απο τα τερατα που εχω δει εκει δε θα το εκανα.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945

Καλα που δεν τις εφαγες κιολας. Εγω που χυνω απροβληματιστα και δεν ειμαι περιεργος τυπος εχω πεσει τουλαχιστον 5 φορες σε απροθυμες καριολες που τις εδιωξα χωρις να χυσω. Δε κανεις τσαμπουκα σε πουτανες ουτε απαιτεις για να μη σε βρουνε σε κανενα χαντακι. Καλα δε ξερεις οτι εχει να κανεις με υποκοσμο? Προσκοπακι εισαι η 14 ετων?

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εχω επισκεφτει (εστω και για τσεκαρισμα) περισοτερα απο 100 μπουρδελα πολλες φορες το καθενα.
Συνολικα πρεπει να εχω δει τουλαχιστον 1000 πουτανες. Τα τερατα που εχω δει στο Κολωνου 47 δεν τα εχω δει ουτε σε ταινιες τρομου. Σιχαμενοι πουστηδες που παρισταναν τα τραβελια, 55ρες και βαλε στην ηλικια με πανω απο 90 κιλα. Μιλαμε για τον οικο της παρακμης. Ειναι το μονο σπιτι στο Μεταξουργειο που δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να μπω αν παω για τσαρκα. Και να μου εδιναν 100.000 ευρω για να γαμησω ενα απο τα τερατα που εχω δει εκει δε θα το εκανα.
Συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα σου, ομως οταν δεν παιζει κατι αλλο δεν χανεις τιποτα να δεις, που ξερεις καποια στιγμη μπορει να παιξει και κατι καλο.
παντος αυτο το μπουρδελο ειναι οντως της παρακμης αλλα οφειλω να ομολογησω οτι πετυχα πρωτη φορα κατι καλο εκει μετα απο πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα να το επισκευτω.

ερωτήλος!

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο καρπός παπαριά......

Συνημμένα

• paparia-karpos.jpg
    paparia-karpos.jpg
    42,1 KB · Εμφανίσεις: 55

Επισκέπτης
ευγε καυλιαρετζο μου!
εδοσες μια λισι στο γριφο ,μπορεσες να τιμορισεις το σοκολατενιο κορμι τις μαυρις γαζελας!
σιγχαριτιρια για το πορνορεπορταζ!παντα τετια τιμορε μαυρον κορασιδον!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom