You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πριν μερικές ώρες πήγα και δεν εσπασε. Η αλήθεια είναι οτι ζήτημα να έκανα 30 δευτερόλεπτα οπότε δεν ξέρω αν μετράει!θέλω να ρωτήσω το εξής: σε πόσους απο εσάς που έχετε πάει με την γνωστή Βανέσα στο Φυλής 59 νομίζω έχει σπάσει το προφυλακτικό ?
Μέχρι στιγμής έχω 2/2.
Αλήθεια, έχει ελαφρύ μουστάκι ή μου φάνηκε?
θέλω να ρωτήσω το εξής: σε πόσους απο εσάς που έχετε πάει με την γνωστή Βανέσα στο Φυλής 59 νομίζω έχει σπάσει το προφυλακτικό ?
Μέχρι στιγμής έχω 2/2.
εσπασε ..?? της τα πεταξες ολα μεσα χυμα στο κυμα ή προλαβες..??
εγω παντως παρολο το δυνατο σφυροκοπημα που της εριξα , ευτυχως δεν εσπασε..!!
Πριν μερικές ώρες πήγα και δεν εσπασε. Η αλήθεια είναι οτι ζήτημα να έκανα 30 δευτερόλεπτα οπότε δεν ξέρω αν μετράει!
Αλήθεια, έχει ελαφρύ μουστάκι ή μου φάνηκε?
μουστακι ..? τι λες ρε συναγωνιστη .. το γυριζει κιολας στην ακρη.??
δεν εχω προσεξει κατι τετοιο..αν και με τοσο make up που βαζει ...τι να δεις..!!
μουστακι ..? τι λες ρε συναγωνιστη .. το γυριζει κιολας στην ακρη.??
δεν εχω προσεξει κατι τετοιο..αν και με τοσο make up που βαζει ...τι να δεις??
Μαλλον θα είχε φύγει το make up απο τις πίπες.Οι Βουλγάρες έχουν έντονη τριχοφυία.
Δεν με χάλασε ομως, απο τα ωραία μουνιά.
ευχαριστω φιλε.σας το χρωστουσα.ε μονο διαβαζα τοσο καιρο και επερνα ιδεες.το καλοκαιρι που θα ξανακατεβω γιατο.....ΜΕΓΑΛΟ πηδημα(απο τον ισθμο), θα περασω για βανεσα.αν και αυτο που διαβασα δε μου αρεσε.και για εναν ακομα σε ντενιζαΦίλε paok,
1) Εύγε για το post.
2) Την επόμενη φορά που θα κατέβεις, προειδοποίησε. Να μαζευτούμε μέσα, μη φάμε και μεις καμιά αδέσποτη...
οχι ρε μαν.μη στεναχωριεσαι.το πολυ πολύ να σε φωναξω να παμε παρεα.ηθελα ακομα ενα αλλαδεν αντεχα.
υποψιν δεν τις πηρα ολες σε μια μερα.σε 2!
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
kokolongos , τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους απο το μετωπο..
αληθεια, το καρινακι τι κανει, του δωσες συνταξη?
γεια σου φανατικε των πετιτ κορασιδων
το καρινακι εχει γυρισει στο γνωστο του ποστο,δεν αντεξα και το καρφωσα την παρασκευη το μεσημερι
[size=6pt]Καθυστερημένη αλλά νομίζω απαραίτητη ενημέρωση. Χθες το πρωί από 10:45 ως 12:00
Ελλης 3:Ισαβέλλα με κωλαράκι (πηγάδι)
Διδύμου 20: Η Κλεοπάτρα με βυζί ανεκτό για βυζολάτρες αλλά αρπα κόλα (βλεπε σχετική κριτική μου στο εν λόγω ίδρυμα) κάνει και ακάποτο με 20€
Διδύμου 18 (υπόγειο): Η Αλεξάνδρα με ακάποτο (με 25€ έναντι 20€) αλλά χωρίς προσόντα (προσώπου, σώματος, ηλικίας)[/size]
[size=8pt]Διδύμου 18 (ισόγειο) Η Ναταλύ με αρκετές (και αμφιλεγόμενες) κριτικές.[/size]
[size=10pt]Αλκαμένους 117 : Η Μαρία συμμαθήτρια της γιαγιάς μου με 69, ακάποτα, τρισάγια κτλ[/size]
[size=8pt]Αγκύρας 12. Μία ψηλή με όνομα από Ρ.. (δουλευει και στο Διδύμου 20) με ακάποτο[/size]
Συνάδελφε, υπάρχει ειδικό thread για αρχιεπισκόπους, κτλ...
εσπασε ..?? της τα πεταξες ολα μεσα χυμα στο κυμα ή προλαβες..??
εγω παντως παρολο το δυνατο σφυροκοπημα που της εριξα , ευτυχως δεν εσπασε..!!
Όλα μέσα...και έσπασε και σε φίλο μου που είχε πάει 1 εβδομάδα πρίν..στο ίδιο ντέλο.
Επισκέπτης
Όλα μέσα...και έσπασε και σε φίλο μου που είχε πάει 1 εβδομάδα πρίν..στο ίδιο ντέλο.
φαντασου μετα απο κανα 5αρι χρονια να σκασει η βανεσσα κατω απο το σπιτι σου με ενα μουλικο κ να σου φωναζει πααααααααατερααααα...ειμαι ο γιος σου.....
johnnnnn62
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 95
- Πόντοι
- 1
Και πως αντέδρασε? Ρωτάω γιατί υπάρχουν 2 επιλογές:
1. Σοκαρίστηκε, τα "παιξε" γιατί φοβήθηκε για εγκυμοσύνη, ή αν παίρνει αντισυλληπτικά για κάποια ασθένεια.
2. Αδιαφόρησε γιατί πάσχει από κάποια ασθένεια οπότε δε τη νοιάζει.
1. Σοκαρίστηκε, τα "παιξε" γιατί φοβήθηκε για εγκυμοσύνη, ή αν παίρνει αντισυλληπτικά για κάποια ασθένεια.
Επισκέπτης
Σήμερα πέρασα από Ιάσωνος 19Α και πήρα Ναταλία. Καλό!
www.bourdela.com/content/view/419/220/]Εδώ[/url] το review.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.039
- Πόντοι
- 5.975
ή αν παίρνει αντισυλληπτικά
----
χμμμ- ενδιαφέρον.
πώς όμως σπάνε τα προφυλακτικά ειδικά με αυτήν ?
μηπως 'έχει κάτι μεσα για αντισύλληψη ? / έλασμα ? δακτύλιο ..
----
χμμμ- ενδιαφέρον.
πώς όμως σπάνε τα προφυλακτικά ειδικά με αυτήν ?
μηπως 'έχει κάτι μεσα για αντισύλληψη ? / έλασμα ? δακτύλιο ..
καλησπερα καταθεση φυλης σημερα υστερα απο πολυ καιρο και αφου εκανα μια βολτιτσα με αρκετα καινουρια μωρα.επανεμφανηστηκε στην αγιου πετρου η ελενα αυτη που σε αγκαλιαζε για να περασεις.απο οτι εμαθα το εν λογω μαγαζι ειναι ανοιχτο εως τισ 6το πρωι.τελοσπαντων καταθεσα φυλης 80 σε ενα μελαχροινο μινιον που ηταν προσχαρη με συνεχεια το χαμογελο.καλη σιγουρα για ενα περασμα αφου δεν ελεγε οχι σε ελευθερα πιασιματα (μονο ιταλικα μιλουσε) και ουτε δυσανασχετησε στο τελειωμα πανω της.
Και πως αντέδρασε? Ρωτάω γιατί υπάρχουν 2 επιλογές:
Όχι ήρθε και με βρήκε και μου είπε οτι δεν έχει τπτ και ότι ειναι καθαρή, το ίδιο είπε και στον φίλο μου...
Όχι ήρθε και με βρήκε και μου είπε οτι δεν έχει τπτ και ότι ειναι καθαρή, το ίδιο είπε και στον φίλο μου...
Δεν έχω καταλάβει καλά.. Για ποια κοπέλα λέτε;
nionios102
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
περασα απο φυλης μια βολτα μετα απο πολυ καιρο και στο 80 τη συναντησα. την ρενατα απο τον αυγουστο ηρθε τωρα. το μωρο!!!!!!!!
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Σημερα πετυχες το ξεκωλο εκ Ρωσιας με την κυκλοθυμικη συμπεριφορα?Ειχε φαει πολλα μαζεμενα γαμησια το καλοκαιριπερασα απο φυλης μια βολτα μετα απο πολυ καιρο και στο 80 τη συναντησα. την ρενατα απο τον αυγουστο ηρθε τωρα. το μωρο!!!!!!!!
nionios102
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ειναι εκει δυο μερες τωρα επαθα την πλακα μου μολις την ειδα
φιλε η ναταλια ειναι ολα τα χρηματα για το μεταξουργιο. η καλυτερη βυζοπουλα μαζι με την ειρηνη. εκτος απο το 4ρι στηθος και το αναστηματους, εχουν μια εντονη θηλυκοτητα και κανουν ωραιο παιχνιδι μεσα.Σήμερα πέρασα από Ιάσωνος 19Α και πήρα Ναταλία. Καλό!
την αλλη φορα που θα πας ιασσωνος19 σου προτεινο να αναιβεις και στο πανω που βρισκεται το καρινακι μονο πρωινη βαρδια και ειναι επισης ολα τα λεφτα. μινι πετιτ αλλα καλυτερη επιδερμιδα δεν εχω συναντηση και ακρως θηπυκη με ναζι που σε λειωνει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις