Η βροχερη και κρυα μερα προσφερονταν για τσαρκα και για 2η φορα στην μπουρδελοκαριερα μου πηρα τη Τσεχα Ντενιζα στη Ρεμουνδου 21 αυτη τη φορα μονο για πιπωμα και χυσιμο στη μαπα,εβαλα και κριτικη που συντομα θα καταχωρηθει.
Η Τσεχα Ντενιζα στο ποστο της,καυλιαρικο υφος,χαμογελαστη και με ορεξη για ''βρωμικα''παιχνιδια,μπαινει στο δωματιο και μου ριχνει ενα ρουφηχτο φιλι στο λαιμο,την βαζω ανασκελα στο κρεβατι και το στομα της το εκανα μουνι
,χωρις χερια το εχωνα οσο πιο βαθια μπορουσα κρατωντας την απο τα μαλλια,επιασε βαση κανοντας ενα καταπληκτικο deepthroat
,που και που την αφηνα να παρει ανασες και μετα παλι τα ιδια,@@ και καυλι γινονταν ενα με το στομα.
Της λεω οτι θελω χυσιμο στο προσωπο και μου λεει''Δεν το κανω,στο στηθος ναι''.Σκεφτηκα οτι ετσι τα λεει αυτα.Οπερ και εγενετο,βγαζω την καποτα και σιγα σιγα αρχιζω ενα χυσιμο μερικων δευτερολεπτων,εβαλε τα χερια μπροστα απο τα ματια της αλλα η πορεια των φλοκιων ηταν ανεμελη με αποτελεσμα να την παρουν σε προσωπο,στηθος,λαιμο και χερια
,μου ειπε τοτε΄΄Sperm Bank!'
'τον στραγγιξα καλα οπως και οταν με πιπωνε στα μαγουλα και το κουτελο της και αφου τα ειπαμε λιγακι εφυγε μεσα στο χαμογελο και την καυλα της.
Η επομενη φορα θα ειναι συντομα καθως προσφερεται για πολλες ανωμαλιες η Ντενιζα.
Ο δρομος απο τα βρωμικα στενα της Ρεμουνδου με εβγαλε Φυλης οπου και αρχισε η αναζητηση 2ης καυλιαρας πορνης που θα μαζευε τα υπολοιπα,καταγραφη ως εξης
Φυλης 59 κατω η Βανεσσα,εφτιαχνε το αιρ-κοντισιον εκεινη την ωρα,δεν την πηρα καθως χορτασα πισοκολλητο με την παρτη της,
Φυλης 59 πανω μια τυπισσα που βλεπω καθε φορα και ποτε δεν παιρνω,αδιαφορη γενικα.
Φυλης 80 μαλλον η Ρενατα αν κρινω απο το γεγονος οτι περιμενε λαος.
Φυλης 65 πανω η teeny Αλεξανδρα που πρωινες ωρες ξεσκιζεται στο 69β κατω
Φυλης 65 κατω φωνη λαου-οργη θεου δεν περιμενα καθως ηταν σαν μπαρακι απο τον κοσμο
Φυλης 71 κατω η τσατσα διαπραγματευοταν τιμες και ταριφες με νταβα και την κοπελα με αποτελεσμα να μου σπασει τα @@ και να φυγω μετα απο 5 λεπτα αναμονης.
Στο σπιτι του μαρκαριαν(86 πανω)ηταν ενα ξανθο με υφακι(οχι η Ροζα ή η Αννουλα η Πολωνεζα)
Τελικα αφου δεν ειχε κατι ενδιαφερον απο εκει κατεβαινω Φωκαιας,κολλητα και στη τυχη στο 17β με τα σκαλοπατια και εμφανιζεται ενα τρελλο μουνακι,πιτσιρικι 20 ετων,το ονομα της Ιωαννα,μετα απο λιγο στο δωματιο ηταν ενα πραγματικο GFE
με πολυ καλο μπουκιτσι,στενη μεχρι αηδιας,μου τραβηξε και ενα ρουφηχτο φιλι στο λαιμο(η δευτερη σημερα)και αν δεν τον εβγαζα δεν εκανε κινηση να κουνηθει.Θα τιμηθει και την επομενη φορα καθως ειναι αστερι η συγκεκριμενη,ουτε υφακι,απλα να γαμιεται γουσταρει και το δειχνει,Ιωαννα keep walking baby,εμφανισιακα μοιαζει με την πορνοσταρ Mandy Bright και ειναι Ρουμανα.