Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 303 άτομα (24 μέλη και 279 επισκέπτες)

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
μπορει να ειναι λιγο off-topic αλλα θα το αναφερω.παω τσαρκα μεταξουργειο σημερα το βραδυ κατα τις 1 με φιλαρακι και παρκαρω το αμαξι γωνια κολωνου που εχει τα 4 σπιτακια.για το φοβο μην τυχον μας την πεσει κανεις αφηνω κινητο,πορτοφολι στο αμαξι και παιρνω 20 ευρω μονο μαζι μου.κινητο και πορτοφολι τα εβαλα σε μια σχολικη τσαντα που εχω μεσα στο αυτοκινητο.οταν γυρισα η πορτα παραβιασμενη και η τσαντα καπνος.και ηταν σε κεντρικο σημειο.προσοχη παιδια.

υ.γ.αμα τους επιανα θα γινοταν της πουτανας :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :shit: :shit: :shit: :shit:

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Σκρουτζάκο το taxi σου μαγάρησαν οι παλιομπινέδες;

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
οχι φιλαρακι.το βολταδικο μου παραβιασαν.και ειχα αφησει και κλειδια σπιτιου και του ταξι μεσα και πανε και αυτα.αστα δραμα.παω να βγαλω καινουργια ταυτοτητα κλπ τωρα.τα λεμε μετα

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Τι το θέλετε ρε παιδιά το Μεταξουργείο;Όλη η λέρα εκεί κυκλοφορεί.Επίσης,ποτέ μην αφήνετε οχήματα κοντά στα μπουρδέλα.Ο νοών νοείτω

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...σχολικη τσαντα που εχω μεσα στο αυτοκινητο. οταν γυρισα η πορτα παραβιασμενη και η τσαντα καπνος. και ηταν σε κεντρικο σημειο. προσοχη παιδια.

ΠΟΤΕ τσάντα ή σακκάκι (μπουφάν, παλτό, κλπ) που να φαίνονται στο αυτοκίνητο. Και τίποτα να μην έχεις μέσα, θα χρειαστεί να επισκευάσεις το αυτοκίνητο απ τη διάρρηξη.

Μπορείς να αφήσεις και το πορτοφόλι σου με 1.000 ευρώ μέσα, αλλά κάτω απ το κάθισμα ώστε να μη φαίνεται. Δε θα στο πειράξουν.

Και δεν έχει σημασία η περιοχή. Παντού μπορεί να συμβεί, αν πέσει μέσα το μάτι του... κατάλληλου ανθρώπου.

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Πράγματι παντού μπορεί να συμβεί,αλλά αν πηγαίνεις στη φωλιά του λύκου,τα θέλει ο κώλος σου...

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
κρίμα ρε φίλε.. κι εγώ το σιχαίνομαι αυτό όχι τόσο γιατί χάνεις λεφτά κλπ. ..περισσότερο γιατί σου παίρνουν κάτι που σου ανήκει και σε πιάνει το γαμώτο

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
κρίμα ρε φίλε.. κι εγώ το σιχαίνομαι αυτό όχι τόσο γιατί χάνεις λεφτά κλπ. ..περισσότερο γιατί σου παίρνουν κάτι που σου ανήκει και σε πιάνει το γαμώτο
ακριβως φιλε

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Κρίμα συναγωνιστή για αυτό που σου συνέβει.Εγώ τρείς φορές έχω κατέβει σε αυτά τα μέρη ούτε με το αυτοκίνητο ούτε με τη μηχανή αλλά με ένα ρημάδι παπάκι που έχω πάντα μέρα μεσημέρι και ένοιωθα να με παρακολουθούν 10 ματια ταυτόχρονα ,όχι δηλαδή ότι είναι καλύτερα στη Φυλής από κόσμο αλλά τουλάχιστον δεν είναι τόσο ανεξέλεγκτα τα αλλοδαπά.Και για την ενημέρωση το Σάββατο το πρωί στη Φυλής έπαιζαν διάφορα μπαζάκια με μόνη εξαίρεση στο Φ71 το πάνω η γνωστή Λαρίσα την οποία την έχω τιμήσει δεόντως με θυμάται και περνάω καλά για Φυλής.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Παντου συμβαινουν αυτα οπως λετε,αλλά για αθηνα ισχυει αυτο.Εδω στην Κρητη δεν εχουμε ευτυχως μεχρι τωρα τετοια.Εγω αφηνω παντα ρουχα μεσα στο αμαξι εκτεθειμενα.Μια φορα κιολας,ειχα αφησει για μερικες ωρες το αμαξι με ανοιχτο το ντουλαπακι και αν κοιτουσες απο εξω,φαινοταν οτι ειχε 100Ευρω +άλλα αντικειμενα.Αυτο καταλαθος βεβαια το εκανα και εγω φοβηθηκα εκ των υστερων,οταν ειδα τι ειχα ξεχασει.Και πολλα αμαξια παρκαρισμενα,εχουν διαφορα μεσα,οπως 1-2 ζευγαρια γυαλια+αλλα αντικειμενα στη φορα.
Και εσυ ρε Σκρουτζ τι πηγες και εκανες?Στην πορνοντισνειλαντ με τους πακι,ρισκαρουνε?Εισαι γκαντεμης παντως!!

kainourios

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
καλυτερα στο μεταξουργειο με τα αλλοδαπα παρα στην κρητη και στα ζωνιανα!!!!!! πλακα κανω παιδια! ειναι να μη σου τυχει!

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Μαλλον θα είχε φύγει το make up απο τις πίπες.Οι Βουλγάρες έχουν έντονη τριχοφυία.
Δεν με χάλασε ομως, απο τα ωραία μουνιά.
η βανεσα ειναι βουλγαρα?αξοζει μια δοκιμη ή να ξαναπαω στην χριστινα?

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
o χιστις χθες ειχε σεξουαλικες ορμες ετσι κατηφορισε προς φυλης ...

Ωρα περιπου 22.00

Πιπινου 54 & αριστοτελους = κλειστο
Φυλης 99 καποια μαρθα δεν δοκιμασα
φυλης 80 μια μελαχροινη αδιαφορη
Φωκαιας στο αντελοσπιτο η αντελα που ψηθηκα να ξαναπαω αλλα δεν υπηρχε δωματιο αδειο και 2 στην αναμονη...
Αγκυρας 1 μια ξανθια στυλ πορνοσταρ με λευκες μποτες πανω απο το γονατο, καλη φανηκε αλλα νομιζω την ειχα παρει παλια στη κολωνου στο μεταξουργειο
η βολτα εκλεισε φυλης 54 οπου πηρα το πετιτ σοφακι. μπηκε στο δωματιο προθυμη σε εναλλαγες στασεων....την ωρα που την πιτσιλισα και παει να σηκωθει σκαει και ενα κλανιδι.... (δεν μου εχει ξανατυχει σε ρδελο αυτο) :)

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
o χιστις χθες ειχε σεξουαλικες ορμες ετσι κατηφορισε προς φυλης ...

Ωρα περιπου 22.00

Πιπινου 54 & αριστοτελους = κλειστο
Φυλης 99 καποια μαρθα δεν δοκιμασα
φυλης 80 μια μελαχροινη αδιαφορη
Φωκαιας στο αντελοσπιτο η αντελα που ψηθηκα να ξαναπαω αλλα δεν υπηρχε δωματιο αδειο και 2 στην αναμονη...
Αγκυρας 1 μια ξανθια στυλ πορνοσταρ με λευκες μποτες πανω απο το γονατο, καλη φανηκε αλλα νομιζω την ειχα παρει παλια στη κολωνου στο μεταξουργειο
η βολτα εκλεισε φυλης 54 οπου πηρα το πετιτ σοφακι. μπηκε στο δωματιο προθυμη σε εναλλαγες στασεων....την ωρα που την πιτσιλισα και παει να σηκωθει σκαει και ενα κλανιδι.... (δεν μου εχει ξανατυχει σε ρδελο αυτο) :)
μυριζε? :badair: :badair: :badair: :badair:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Η βροχερη και κρυα μερα προσφερονταν για τσαρκα και για 2η φορα στην μπουρδελοκαριερα μου πηρα τη Τσεχα Ντενιζα στη Ρεμουνδου 21 αυτη τη φορα μονο για πιπωμα και χυσιμο στη μαπα,εβαλα και κριτικη που συντομα θα καταχωρηθει.
Η Τσεχα Ντενιζα στο ποστο της,καυλιαρικο υφος,χαμογελαστη και με ορεξη για ''βρωμικα''παιχνιδια,μπαινει στο δωματιο και μου ριχνει ενα ρουφηχτο φιλι στο λαιμο,την βαζω ανασκελα στο κρεβατι και το στομα της το εκανα μουνι :rockon:,χωρις χερια το εχωνα οσο πιο βαθια μπορουσα κρατωντας την απο τα μαλλια,επιασε βαση κανοντας ενα καταπληκτικο deepthroat :rockon:,που και που την αφηνα να παρει ανασες και μετα παλι τα ιδια,@@ και καυλι γινονταν ενα με το στομα. :rockon:
Της λεω οτι θελω χυσιμο στο προσωπο και μου λεει''Δεν το κανω,στο στηθος ναι''.Σκεφτηκα οτι ετσι τα λεει αυτα.Οπερ και εγενετο,βγαζω την καποτα και σιγα σιγα αρχιζω ενα χυσιμο μερικων δευτερολεπτων,εβαλε τα χερια μπροστα απο τα ματια της αλλα η πορεια των φλοκιων ηταν ανεμελη με αποτελεσμα να την παρουν σε προσωπο,στηθος,λαιμο και χερια :rockon: :rockon:,μου ειπε τοτε΄΄Sperm Bank!' :rockon:'τον στραγγιξα καλα οπως και οταν με πιπωνε στα μαγουλα και το κουτελο της και αφου τα ειπαμε λιγακι εφυγε μεσα στο χαμογελο και την καυλα της. :rockon:
Η επομενη φορα θα ειναι συντομα καθως προσφερεται για πολλες ανωμαλιες η Ντενιζα.
Ο δρομος απο τα βρωμικα στενα της Ρεμουνδου με εβγαλε Φυλης οπου και αρχισε η αναζητηση 2ης καυλιαρας πορνης που θα μαζευε τα υπολοιπα,καταγραφη ως εξης
Φυλης 59 κατω η Βανεσσα,εφτιαχνε το αιρ-κοντισιον εκεινη την ωρα,δεν την πηρα καθως χορτασα πισοκολλητο με την παρτη της,
Φυλης 59 πανω μια τυπισσα που βλεπω καθε φορα και ποτε δεν παιρνω,αδιαφορη γενικα.
Φυλης 80 μαλλον η Ρενατα αν κρινω απο το γεγονος οτι περιμενε λαος.
Φυλης 65 πανω η teeny Αλεξανδρα που πρωινες ωρες ξεσκιζεται στο 69β κατω
Φυλης 65 κατω φωνη λαου-οργη θεου δεν περιμενα καθως ηταν σαν μπαρακι απο τον κοσμο
Φυλης 71 κατω η τσατσα διαπραγματευοταν τιμες και ταριφες με νταβα και την κοπελα με αποτελεσμα να μου σπασει τα @@ και να φυγω μετα απο 5 λεπτα αναμονης.
Στο σπιτι του μαρκαριαν(86 πανω)ηταν ενα ξανθο με υφακι(οχι η Ροζα ή η Αννουλα η Πολωνεζα)
Τελικα αφου δεν ειχε κατι ενδιαφερον απο εκει κατεβαινω Φωκαιας,κολλητα και στη τυχη στο 17β  με τα σκαλοπατια και εμφανιζεται ενα τρελλο μουνακι,πιτσιρικι 20 ετων,το ονομα της Ιωαννα,μετα απο λιγο στο δωματιο ηταν ενα πραγματικο GFE  :rockon:με πολυ καλο μπουκιτσι,στενη μεχρι αηδιας,μου τραβηξε και ενα ρουφηχτο φιλι στο λαιμο(η δευτερη σημερα)και αν δεν τον εβγαζα δεν εκανε κινηση να κουνηθει.Θα τιμηθει και την επομενη φορα καθως ειναι αστερι η συγκεκριμενη,ουτε υφακι,απλα να γαμιεται γουσταρει και το δειχνει,Ιωαννα keep walking baby,εμφανισιακα μοιαζει με την πορνοσταρ Mandy Bright και ειναι Ρουμανα. :rockon: :rockon:

mpampis53

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
καβλισπερα σιναγονιστεσ εβαλα και τιν κριτικη μου στο φιλισ 80 αλα δεν μου τι βγαζει ιταν ενα μελαχρινο ολο τρελα τιν ειδα οταν εβγαινε απο το δοματιο ειχε και τα νευρα τισ αλα μεσ στο δομα δεχεται πολι χοντρο σφιροκοπιμα χορισ γκρινιεσ χτεσινι βραδινη :boobies: :rockon:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Μπήκε η κριτική σου φίλε μου.

nionios102

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καβλισπερα σιναγονιστεσ εβαλα και τιν κριτικη μου στο φιλισ 80 αλα δεν μου τι βγαζει ιταν ενα μελαχρινο ολο τρελα τιν ειδα οταν εβγαινε απο το δοματιο ειχε και τα νευρα τισ αλα μεσ στο δομα δεχεται πολι χοντρο σφιροκοπιμα χορισ γκρινιεσ χτεσινι βραδινη :boobies: :rockon:
Ρενατα  φιλε  μου  απο τα  παλια  στο  65  πριν τον  αυγουστο

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Babys είσαι ΟΧΙ πίτσι :idiot:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom