You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΕΑΝ δεν μυριζε για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι θα ηταν τραγουδιστο κλανιδι για το τραγουδιστο σοφακι.o χιστις χθες ειχε σεξουαλικες ορμες ετσι κατηφορισε προς φυλης ...
Ωρα περιπου 22.00
Πιπινου 54 & αριστοτελους = κλειστο
Φυλης 99 καποια μαρθα δεν δοκιμασα
φυλης 80 μια μελαχροινη αδιαφορη
Φωκαιας στο αντελοσπιτο η αντελα που ψηθηκα να ξαναπαω αλλα δεν υπηρχε δωματιο αδειο και 2 στην αναμονη...
Αγκυρας 1 μια ξανθια στυλ πορνοσταρ με λευκες μποτες πανω απο το γονατο, καλη φανηκε αλλα νομιζω την ειχα παρει παλια στη κολωνου στο μεταξουργειο
η βολτα εκλεισε φυλης 54 οπου πηρα το πετιτ σοφακι. μπηκε στο δωματιο προθυμη σε εναλλαγες στασεων....την ωρα που την πιτσιλισα και παει να σηκωθει σκαει και ενα κλανιδι.... (δεν μου εχει ξανατυχει σε ρδελο αυτο)
αυτη σφυροκοπητε και μπορει να τραγουδα παραλληλα, οπως μουσικες ατακες πετα οπως μπαινει στο δωματιο. ειναι πολυ τρελοπορνιδιο με ομορφη διαθεση, ανεβαστικη και οχι μονο.
Καλημερα συντροφοι!! Εχω 1 θερμοτατη παρακληση προς τους αρμοδιους του φορουμ.... δεν βαζετε κανα παραρτημα με χαρτες για να ξερουμε περιπου που πανε τα4?? και οκ καταλαβαινω οτι για τα μασαζ δεν γινεται αυτο....για τα μπουρδελα ομως?? η ρεμουνδου πχ που ειναι??
ΑΥΤΑ.....
Ευχαριστω!!
ΑΥΤΑ.....
Ευχαριστω!!
Φιλε μου δες www.bourdela.com/content/view/505/220/]εδω [/url] ...Υπαρχει σχετικό link που λεει χάρτης...Καλημερα συντροφοι!! Εχω 1 θερμοτατη παρακληση προς τους αρμοδιους του φορουμ.... δεν βαζετε κανα παραρτημα με χαρτες για να ξερουμε περιπου που πανε τα4?? και οκ καταλαβαινω οτι για τα μασαζ δεν γινεται αυτο....για τα μπουρδελα ομως?? η ρεμουνδου πχ που ειναι??
ΑΥΤΑ.....
Ευχαριστω!!
Καλωσήρθες φίλε στο club.Χθεσινή πρωινή επίσκεψη Καλύμνου 36 (Νανάς). Εργάζεται νέα κοπέλα εκ Γερμανίας, δεν θυμάμαι όνομα, με πολύ καλό σώμα. Δεν βιάζεται και το καλύτερό της το πισωκολήτό, όπου στήνεται υπέροχα. Η τιμή στα 25 Ε.
Πες μας σε παρακαλώ ΄κάνει και τα extras της Νανάς (ακάποτο, ροδέλα)
Μια ερώτηση για αυτούς που πάνε στη Νενιζα.Το κρεβάτι σε τί κατάσταση είναι? Οποια κριτική και να διαβάσω το σπέρμα ρέει άφθονο και σε όλες τις κατευθύνσεις. Τι στο διάολο, οινόπνευμα είναι και εξατμίζετε ή το κάνετε όλοι στα όρθια.
φιλε νεο123,
δεν ξερω ανπηγες ποτε σε τσοντοσινεμα και καθησες στις αναπαυτικες του πολυθρονες,
ετσι ειναι και τα κρεββατια της ντενιζας μπακλαβαδοτα σοροπιαστα.......
ΥΓ.τελικα ενα τετοιο στρωμα θα ειχε επιστημονικη αξια για ερευνα σαν χωνευτηρι σπερματος
δεν ξερω ανπηγες ποτε σε τσοντοσινεμα και καθησες στις αναπαυτικες του πολυθρονες,
ΥΓ.τελικα ενα τετοιο στρωμα θα ειχε επιστημονικη αξια για ερευνα σαν χωνευτηρι σπερματος
φιλε νεο123,
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.931
- Πόντοι
- 6.925
Πρωινή σήμερα στις 12:30 στην Φυλής μόνο στα εξής
Φυλής 54Β η Μαιρούλα (καλή παντα, χαμογελαστή αλλα αξυριστα πόδια)
Φυλής 80 - ένα μελαχρινό πολύ λεπτό με δράμα πρόσωπο.
Φυλής 67 - ένα μελαχρινό με καλύτερο από το 80 πρόσωπο
Φυλής 69 κάτω σταθερά η Αλεξάνδρα
Φυλής 71 πάνω μία μέτρια προς καλή ξανθούλα με φλουό μαγί - εσώρουχο και μηκρό στηθος.
Φυλής 71 κάτω από τα πιο πιπινο-petit που έχω δει τελευταία, 155 θαταν μελαχρινό με καλό προσωπο. Δεν πέρασα γιατι είχα σήμερα Μαρία στην Διδύμου 8Α.
...η οποία έδωσε ρέστα. Εχω κριτική παλιά αλλα σημερα λογω κρυου δεν ειχε κόσμο και σολάρισε. 6-7 στάσεις έχασα το μετρημα με ενδιάμεσα διαλλείματα πίπας και τελείωμα στο στόμα (καποτό) στημένη ώστε να έχω πρόσβαση οπου ήθελα.
Φυλής 54Β η Μαιρούλα (καλή παντα, χαμογελαστή αλλα αξυριστα πόδια)
Φυλής 80 - ένα μελαχρινό πολύ λεπτό με δράμα πρόσωπο.
Φυλής 67 - ένα μελαχρινό με καλύτερο από το 80 πρόσωπο
Φυλής 69 κάτω σταθερά η Αλεξάνδρα
Φυλής 71 πάνω μία μέτρια προς καλή ξανθούλα με φλουό μαγί - εσώρουχο και μηκρό στηθος.
Φυλής 71 κάτω από τα πιο πιπινο-petit που έχω δει τελευταία, 155 θαταν μελαχρινό με καλό προσωπο. Δεν πέρασα γιατι είχα σήμερα Μαρία στην Διδύμου 8Α.
...η οποία έδωσε ρέστα. Εχω κριτική παλιά αλλα σημερα λογω κρυου δεν ειχε κόσμο και σολάρισε. 6-7 στάσεις έχασα το μετρημα με ενδιάμεσα διαλλείματα πίπας και τελείωμα στο στόμα (καποτό) στημένη ώστε να έχω πρόσβαση οπου ήθελα.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Απογευμα ειναι και παιζει και χυσιμο στη μαπα αμα λαχει ναουμρε μαγκες ξερετε αν παιζει το ντενιζακι πρωι,παιζει χυσιμο στα βυζια αληθευει?
ΑΥΤΟ το καιρο το Ντενιζακι παιζει και πρωι και απογευμα στο γνωστο πορνοχαουζ.Απογευμα ειναι και παιζει και χυσιμο στη μαπα αμα λαχει ναουμ
το πρωι ξεκιναει περιπου στις 11h.
παιζει και στις δυο βαρδιες η κοπελια.
παιδες καρτσεκαρισμενο....
kostasn(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε μαγκες ξερετε που θα βρω το ντενιζακι οδος????
SPECIALOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 83
- Πόντοι
- 0
ΕΡΩΤΗΣΗ ξερει κανεις τι παιζει σημερα το βραδυ στη Λουκα Νικα ?
θα ειμαι εκει κοντα και λεω να περασω !
περιγραφη και επιδωσεις!
θα ειμαι εκει κοντα και λεω να περασω !
περιγραφη και επιδωσεις!
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
για τους συναγωνιστες που ενδιαφερονται να αναφερω οτι ξαναεμφανιστηκε η μια(ουγγαρεζα με τατου στην πλατη)τη συναντησα χτες απογευμα στο Φυλής 67 και μου ειπε οτι βρισκεται εκει αποσπασματικα αλλα δουλευει κυριως στο στουντιο της βουλιαγμενης 83
Έχει κάνει αποτρίχωση ή είναι ακόμα σαν αρκούδα από τις τρίχες.Ωραία κοπέλα αλλά πολύ τρίχα...
Παρατήρησα στο "67" ότι δουλεύουν τσατσάδες που δούλευαν στα "αδερφά" μαγαζιά,71,134!Έγινε "deal" και τα αγόρασε ο ίδιος ιδιοκτήτης;
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
η τριχα παντα υπαρχει,αλλα την ειδα πολυ κεφατη.και οσο για αυτο που γραφουν καποιοι οτι η αποδοση της πεφτει εγω πιστευω οτι ισως καποιες μερες απλα ειναι ντεφορμε.οσο για τις τσατσαδες η αλλαξαν οι προηγουμενοι ιδιοκτητες η οι επιχειρησεις επεκταθηκαν.αλλα μαλλον για το πρωτο το βλεπωΈχει κάνει αποτρίχωση ή είναι ακόμα σαν αρκούδα από τις τρίχες.Ωραία κοπέλα αλλά πολύ τρίχα...
Παρατήρησα στο "67" ότι δουλεύουν τσατσάδες που δούλευαν στα "αδερφά" μαγαζιά,71,134!Έγινε "deal" και τα αγόρασε ο ίδιος ιδιοκτήτης;
παντως συναγωνιστες το ρεπορταζ μου απο πολλα σπιτια λεει οτι η οικονομικη κριση εχει χτυπησει αλυπητα και τα αγαπημενα μας μπουρδελακια.τα ραντεβου που κανουν τεινουν να γινουν ενα καλο μεροκαματο και τιποτε αλλο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις