Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 303 άτομα (24 μέλη και 279 επισκέπτες)

mpampis53

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
σε ευχαριστο φιλε για το ονομα για τον πιτσι ρησπεκτ :boobies: :rockon:

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
o χιστις χθες ειχε σεξουαλικες ορμες ετσι κατηφορισε προς φυλης ...

Ωρα περιπου 22.00

Πιπινου 54 & αριστοτελους = κλειστο
Φυλης 99 καποια μαρθα δεν δοκιμασα
φυλης 80 μια μελαχροινη αδιαφορη
Φωκαιας στο αντελοσπιτο η αντελα που ψηθηκα να ξαναπαω αλλα δεν υπηρχε δωματιο αδειο και 2 στην αναμονη...
Αγκυρας 1 μια ξανθια στυλ πορνοσταρ με λευκες μποτες πανω απο το γονατο, καλη φανηκε αλλα νομιζω την ειχα παρει παλια στη κολωνου στο μεταξουργειο
η βολτα εκλεισε φυλης 54 οπου πηρα το πετιτ σοφακι. μπηκε στο δωματιο προθυμη σε εναλλαγες στασεων....την ωρα που την πιτσιλισα και παει να σηκωθει σκαει και ενα κλανιδι.... (δεν μου εχει ξανατυχει σε ρδελο αυτο) :)
ΕΑΝ δεν μυριζε για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι θα ηταν τραγουδιστο κλανιδι για το τραγουδιστο σοφακι.
αυτη σφυροκοπητε και μπορει να τραγουδα παραλληλα, οπως μουσικες ατακες πετα οπως μπαινει στο δωματιο. ειναι πολυ τρελοπορνιδιο με ομορφη διαθεση, ανεβαστικη και οχι μονο.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Καλημερα συντροφοι!! Εχω 1 θερμοτατη παρακληση προς τους αρμοδιους του φορουμ.... δεν βαζετε κανα παραρτημα με χαρτες για να ξερουμε περιπου που πανε τα4??  :helpplea: :huh: και οκ καταλαβαινω οτι για τα μασαζ δεν γινεται αυτο....για τα μπουρδελα ομως?? η ρεμουνδου πχ που ειναι?? :huh: :huh:

ΑΥΤΑ.....
Ευχαριστω!!

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Χθεσινή πρωινή επίσκεψη Καλύμνου 36 (Νανάς). Εργάζεται νέα κοπέλα εκ Γερμανίας, δεν θυμάμαι όνομα, με πολύ καλό σώμα. Δεν βιάζεται και το καλύτερό της το πισωκολήτό, όπου στήνεται υπέροχα. Η τιμή στα 25 Ε.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Καλημερα συντροφοι!! Εχω 1 θερμοτατη παρακληση προς τους αρμοδιους του φορουμ.... δεν βαζετε κανα παραρτημα με χαρτες για να ξερουμε περιπου που πανε τα4??  :helpplea: :huh: και οκ καταλαβαινω οτι για τα μασαζ δεν γινεται αυτο....για τα μπουρδελα ομως?? η ρεμουνδου πχ που ειναι?? :huh: :huh:

ΑΥΤΑ.....
Ευχαριστω!!
Φιλε μου δες www.bourdela.com/content/view/505/220/]εδω [/url] ...Υπαρχει σχετικό link που λεει χάρτης...

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Χθεσινή πρωινή επίσκεψη Καλύμνου 36 (Νανάς). Εργάζεται νέα κοπέλα εκ Γερμανίας, δεν θυμάμαι όνομα, με πολύ καλό σώμα. Δεν βιάζεται και το καλύτερό της το πισωκολήτό, όπου στήνεται υπέροχα. Η τιμή στα 25 Ε.
Καλωσήρθες φίλε στο club.
Πες μας σε παρακαλώ ΄κάνει και τα extras της Νανάς (ακάποτο, ροδέλα)

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Οχι δεν κάνει τα κόλπα της Νανάς.

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Μια ερώτηση για αυτούς που πάνε στη Νενιζα.Το κρεβάτι σε τί κατάσταση είναι? Οποια κριτική και να διαβάσω το σπέρμα ρέει άφθονο και σε όλες τις κατευθύνσεις. Τι στο διάολο, οινόπνευμα είναι και εξατμίζετε ή το κάνετε όλοι στα όρθια.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
φιλε νεο123,

δεν ξερω ανπηγες ποτε σε τσοντοσινεμα και καθησες στις αναπαυτικες του πολυθρονες,
ετσι ειναι και τα κρεββατια της ντενιζας μπακλαβαδοτα σοροπιαστα.......

ΥΓ.τελικα ενα τετοιο στρωμα θα ειχε επιστημονικη αξια για ερευνα σαν χωνευτηρι σπερματος :grin:

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
φιλε νεο123,

δεν ξερω ανπηγες ποτε σε τσοντοσινεμα και καθησες στις αναπαυτικες του πολυθρονες,
ετσι ειναι και τα κρεββατια της ντενιζας μπακλαβαδοτα σοροπιαστα.......

ΥΓ.τελικα ενα τετοιο στρωμα θα ειχε επιστημονικη αξια για ερευνα σαν χωνευτηρι σπερματος :grin:
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Πρωινή σήμερα στις 12:30 στην Φυλής μόνο στα εξής

Φυλής 54Β η Μαιρούλα (καλή παντα, χαμογελαστή αλλα αξυριστα πόδια)
Φυλής 80 - ένα μελαχρινό πολύ λεπτό με  δράμα πρόσωπο.
Φυλής 67 - ένα μελαχρινό με καλύτερο από το 80 πρόσωπο
Φυλής 69 κάτω σταθερά η Αλεξάνδρα
Φυλής 71 πάνω μία μέτρια προς καλή ξανθούλα με φλουό μαγί - εσώρουχο και μηκρό στηθος.
Φυλής 71 κάτω από τα πιο πιπινο-petit που έχω δει τελευταία, 155 θαταν μελαχρινό με καλό προσωπο. Δεν πέρασα γιατι είχα σήμερα Μαρία στην Διδύμου 8Α.

...η οποία έδωσε ρέστα. Εχω κριτική παλιά αλλα σημερα λογω κρυου δεν ειχε κόσμο και σολάρισε. 6-7 στάσεις έχασα το μετρημα με ενδιάμεσα διαλλείματα πίπας και τελείωμα στο στόμα (καποτό) στημένη ώστε να έχω πρόσβαση οπου ήθελα.

ratsas_21

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες ξερετε αν παιζει το ντενιζακι πρωι,παιζει χυσιμο στα βυζια αληθευει?

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Απογευμα ειναι και παιζει και χυσιμο στη μαπα αμα λαχει ναουμ
ΑΥΤΟ το καιρο το Ντενιζακι παιζει και πρωι και απογευμα στο γνωστο πορνοχαουζ.
το πρωι ξεκιναει περιπου στις 11h.
παιζει και στις δυο βαρδιες η κοπελια.
παιδες καρτσεκαρισμενο....

kostasn(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες ξερετε που θα βρω το ντενιζακι οδος???? :think:

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Κωστάκη είναι πρωι και βαριέσαι μάλλον να διαβάζεις. Τέλος πάντων η Ντενίζα είναι στη Ρεμούνδου.

SPECIALOVER

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
0
ΕΡΩΤΗΣΗ  ξερει κανεις τι παιζει σημερα το βραδυ στη Λουκα Νικα ?
θα ειμαι εκει κοντα και λεω να περασω !
περιγραφη και επιδωσεις! :think:

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
για τους συναγωνιστες που ενδιαφερονται να αναφερω οτι ξαναεμφανιστηκε η μια(ουγγαρεζα με τατου στην πλατη)τη συναντησα χτες απογευμα στο Φυλής 67 και μου ειπε οτι βρισκεται εκει αποσπασματικα αλλα δουλευει κυριως στο στουντιο της βουλιαγμενης 83

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
για τους συναγωνιστες που ενδιαφερονται να αναφερω οτι ξαναεμφανιστηκε η μια(ουγγαρεζα με τατου στην πλατη)τη συναντησα χτες απογευμα στο Φυλής 67 και μου ειπε οτι βρισκεται εκει αποσπασματικα αλλα δουλευει κυριως στο στουντιο της βουλιαγμενης 83

Έχει κάνει αποτρίχωση ή είναι ακόμα σαν αρκούδα από τις τρίχες.Ωραία κοπέλα αλλά πολύ τρίχα...

Παρατήρησα στο "67" ότι δουλεύουν τσατσάδες που δούλευαν στα "αδερφά" μαγαζιά,71,134!Έγινε "deal" και τα αγόρασε ο ίδιος ιδιοκτήτης;  :cheesy:

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Έχει κάνει αποτρίχωση ή είναι ακόμα σαν αρκούδα από τις τρίχες.Ωραία κοπέλα αλλά πολύ τρίχα...

Παρατήρησα στο "67" ότι δουλεύουν τσατσάδες που δούλευαν στα "αδερφά" μαγαζιά,71,134!Έγινε "deal" και τα αγόρασε ο ίδιος ιδιοκτήτης;  :cheesy:
η τριχα παντα υπαρχει,αλλα την ειδα πολυ κεφατη.και οσο για αυτο που γραφουν καποιοι οτι η αποδοση της πεφτει εγω πιστευω οτι ισως καποιες μερες απλα ειναι ντεφορμε.οσο για τις τσατσαδες η αλλαξαν οι προηγουμενοι ιδιοκτητες η οι επιχειρησεις επεκταθηκαν.αλλα μαλλον για το πρωτο το βλεπω
παντως συναγωνιστες το ρεπορταζ μου απο πολλα σπιτια λεει οτι η οικονομικη κριση εχει χτυπησει αλυπητα και τα αγαπημενα μας μπουρδελακια.τα ραντεβου που κανουν τεινουν να γινουν ενα καλο μεροκαματο και τιποτε αλλο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom