enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
στο 69Α πανω η κοπελα η ασιατικοφανης (Αλεξάνδρα νομιζω) με βυζι νουμερο 0.. και ασχημη..
Η Χριστίνα είναι όχι η Αλεξάνδρα.
στο 69Α πανω η κοπελα η ασιατικοφανης (Αλεξάνδρα νομιζω) με βυζι νουμερο 0.. και ασχημη..
το κάνω και παράθεση για να μη χαθεί..χθεσινη βολτουλα στην Φυλης ..
ώρα 20.00
στο 69Β κατω ηταν μια με ωραιο πεταχτο βυζι και σε καλο μεγεθος.. ηταν κοντουλα ,καλη φαινοταν...
στο 69Α πανω η γνωστη τσατσα -που θελει και αυτη το γαμησακι της- με μαστερ στην διαφημιση και στο μαρκετινκ αλλα η κοπελα η ασιατικοφανης (Αλεξάνδρα νομιζω) με βυζι νουμερο 0.. και ασχημη..
στο 65Β κατω μια ωραια παρουσια ντυμενη στα κοκκινα ωραιο σετακι εσωρουχων σε συνδυασμο με ομορφη νεαρα...
την ωρα εκεινη ομως πληρωσε για να μπει ενας μπιχλιαρης σαν αστεγος ηταν.. και την εκανα
θα δοκιμασω ομως στο εγγυς μελλον..!!
στο 71Α ηταν μια πολυ αδυνατη Λαρισα αδιαφορη εντελως..
στο 134 ισογειο βγαινει εξω με ναζι -και καλα - ριχνει ματιες..αλλα δεν μου αρεσε..
στο 134 πανω με τις σκαλες που τριζουν ετοιμες να πεσουν ..αφου την γλυτωσα .. ερχεται παρουσιααζεται μονη της μια με ξανθο καρε μαλλι με μετριο βυζι και ορεξη για συζητηση.. με προκαλουσε να μπω μεσα αλλα εφυγα .. κατι δεν μου εκανε κλικ..
στο 84 με τις σκαλες ειχε κοσμο, δεν ειδα προσωπο ειδα μονο κωλο δεν ελεγε και τιποτα ,βαριοταν και να παρουσιαστει
στο 59 κατω η Βανέσα ορεξάτη ..οποτε περασα καλα.. αν και υπαρχουν κακες κριτικες συναγωνιστων..
αυτα τα ολιγα.. ;)
Η Χριστίνα είναι όχι η Αλεξάνδρα.
rotti στο 69Α ήταν η Χριστίνα (καζακστανή μου φαίνεται) και όχι η αλεξάνδρα αν λέμε βέβαια την ίδια (μελαμψή σχιστομάτα) ;)
φίλε δεν πρέπει να την έχω δει αυτήν που λες.. Είναι μία που την παρουσιάζει σαν ισπανίδα η τσατσά?..ήταν και στο 66Δ παλιά και έβγαινε με τα βυζιά έξω αυτή που σκέφτομαι εγώ οπότε μάλλον θα είδες νεοεισελθούσα πόρνη!
Όντως τα δωμάτια είναι γα... μησέ τα.Είχα πάει όταν δούλευε η Χριστίνα εκεί και έβρισκα επάνω στα κρεβάτια διάφορα ..ενθύμια.
χθεσινη βολτουλα στην Φυλης ..
ώρα 20.00
στο 69Β κατω ηταν μια με ωραιο πεταχτο βυζι και σε καλο μεγεθος.. ηταν κοντουλα ,καλη φαινοταν...
καμμια ενημερωση για σημερα???
Και για μένα www.bourdela.com/content/view/1051/220/#jreview_1664]μπαζάκι[/url] είναι...ναι σωστα μαγκες.. εχετε δικιο η Χριστινα ηταν στο 69Α... φολα παντως κατα την γνωμη μου..
Μπράβο γίγαντα Αντισθένη.Και για μένα www.bourdela.com/content/view/1051/220/#jreview_1664]μπαζάκι[/url] είναι...
Πληροφορίες ΕπίσκεψηςΜπράβο γίγαντα Αντισθένη.
Με τέτοιο κρύο και πήγες για κατάθεση εκτός έδρας. Θαυμάζω το κουράγιο σου. Άξιος!!
Έσφαλα πάτερ - έσφαλα.Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Χριστίνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 15.02.2008
ξεκινα για φυλης ΤΩΡΑ, σε τρεις ωρα απο τωρα να εχεις βαλει ενημερωση και μετα ελα να κουβεντιασουμε το υπολοιπο της τιμωριας..Έσφαλα πάτερ - έσφαλα.
ευαριστω. την ευχη μου..Μπράβο σ'αυτον που αψηφά το πολικό κρύο και καταθέτει στις πουτάνες. ;) ;) ;) ;)