υ π ο κ ο σ μ ο ς λεμε...ας εφευγες και ας τη μαυριζες εδω...οπως συμπεριφερθηκες χανεις το δικιο σου και κινδυνευει και η σωματικη σου ακεραιοτητα....Καλα που δεν τις εφαγες κιολας. Εγω που χυνω απροβληματιστα και δεν ειμαι περιεργος τυπος εχω πεσει τουλαχιστον 5 φορες σε απροθυμες καριολες που τις εδιωξα χωρις να χυσω. Δε κανεις τσαμπουκα σε πουτανες ουτε απαιτεις για να μη σε βρουνε σε κανενα χαντακι. Καλα δε ξερεις οτι εχει να κανεις με υποκοσμο? Προσκοπακι εισαι η 14 ετων?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καθυστερημένη αλλά νομίζω απαραίτητη ενημέρωση. Χθες το πρωί από 10:45 ως 12:00
Ελλης 3:Ισαβέλλα με κωλαράκι (πηγάδι)
Διδύμου 20: Η Κλεοπάτρα με βυζί ανεκτό για βυζολάτρες αλλά αρπα κόλα (βλεπε σχετική κριτική μου στο εν λόγω ίδρυμα) κάνει και ακάποτο με 20€
Διδύμου 18 (υπόγειο): Η Αλεξάνδρα με ακάποτο (με 25€ έναντι 20€) αλλά χωρίς προσόντα (προσώπου, σώματος, ηλικίας)
Διδύμου 18 (ισόγειο) Η Ναταλύ με αρκετές (και αμφιλεγόμενες) κριτικές.
Αλκαμένους 117 : Η Μαρία συμμαθήτρια της γιαγιάς μου με 69, ακάποτα, τρισάγια κτλ
Αγκύρας 12. Μία ψηλή με όνομα από Ρ.. (δουλευει και στο Διδύμου 20) με ακάποτο
Ελλης 3:Ισαβέλλα με κωλαράκι (πηγάδι)
Διδύμου 20: Η Κλεοπάτρα με βυζί ανεκτό για βυζολάτρες αλλά αρπα κόλα (βλεπε σχετική κριτική μου στο εν λόγω ίδρυμα) κάνει και ακάποτο με 20€
Διδύμου 18 (υπόγειο): Η Αλεξάνδρα με ακάποτο (με 25€ έναντι 20€) αλλά χωρίς προσόντα (προσώπου, σώματος, ηλικίας)
Διδύμου 18 (ισόγειο) Η Ναταλύ με αρκετές (και αμφιλεγόμενες) κριτικές.
Αλκαμένους 117 : Η Μαρία συμμαθήτρια της γιαγιάς μου με 69, ακάποτα, τρισάγια κτλ
Αγκύρας 12. Μία ψηλή με όνομα από Ρ.. (δουλευει και στο Διδύμου 20) με ακάποτο
Μα νομιζω οτι το πρωταρχικο ζητημα στην ολη υποθεση δεν ειναι το τι συνεπειες,κινδυνευει ή θα μπορουσε να υποστει,ο φιλος που του ετυχε το συμβαν.Νομιζω οτι πρεπει να τηρουμε μια αξιοπρεπη σταση και να μην πεφτουμε σε κατωτερο επιπεδο.Οτι και μαλακια να του εκανε η γκομενα στο δωματιο,δικαιωμα του ειναι να σχολιασει τη σταση της.Και να την κραξει εδω και να πει στην τσατσα ότι δεν ειναι σωστη η κοπελα και στην τελικη αν θελει να πει και μια κουβεντα παραπανω στην κοπελα.Το να προσπαθησει να την κρατησει με τη βια στο δωματιο,ειναι απαραδεκτη σταση.τι θα πει δεν της εβαλες και μαχαιρι?Αν της εβαζες,θα το αξιζες και ο ιδιος επισης.Και εμενα μου εχει τυχει σε μπουρδελο,η γκομενα να κανει αγγαρεια και να μου σπαει ασχημα τα νευρα.Και το ιδιο εκανε η συγκεκριμενη σε πολλους.Να μην θελει να κανει ουτε 2η σταση και να θελει στα 2 λεπτα να τελειωσω.Φυσικα και η συγκεκριμενη κορασιδα τα ακουσε για τα καλα απο εμενα,αλλά με τιποτα δεν θα απλωνα χερι,ουτε θα παρεμποδιζα καμια,να φυγει απο το δωματιο.Καλα που δεν τις εφαγες κιολας. Εγω που χυνω απροβληματιστα και δεν ειμαι περιεργος τυπος εχω πεσει τουλαχιστον 5 φορες σε απροθυμες καριολες που τις εδιωξα χωρις να χυσω. Δε κανεις τσαμπουκα σε πουτανες ουτε απαιτεις για να μη σε βρουνε σε κανενα χαντακι. Καλα δε ξερεις οτι εχει να κανεις με υποκοσμο? Προσκοπακι εισαι η 14 ετων?
Αυτα φιλικα τα λεω.Αν σου τη σπασει ασχημα μια γκομενα, για να φτιαξεις τη μερα σου και να μη χαλαστεις,παρε δυναμεις και ψαξε σε επομενο μπουρδελο,για το επομενο βολι,ωστε να εχει χαρουμενη καταληξη η βολτα σου.
μαγκες εχετε καμια προταση για μεσημεριανο οθωμανικο η βυζοπουλικο η ακαποτο δειπνο απο μεταξουργιο μερια μιας και θα περασω απο εκει σε λιγο για μια καταθεση?
φιλε τετοια ωρα οθωμανικο δεν νομιζω οτι παιζει κατι στο μεταξουργιο, μονο βραδυ.
εαν εχεις κεφια στο ελλης 3 που ειναι η ισσαβελα με 25 γιουρια αλλα μερικος πηγαδι αλλα αντεχει το δυνατο σφυροκοπημα.
τωρα για καλη βυζοπουλα εχει στο μεταξουργιο ιασωνος 19 στο κατω, ειναι πολυ καλη και δεν ξερω εαν παιζει τωρα η ειρηνη στην κωλωνου που ειναι ολα τα λεφτα, ψηλη βυζαρες τεραστιες και γενικα σωμα απαιχτω!!!!!!
καλο πιτσιλισμα μεγαλε συναθλητη!!!
εαν εχεις κεφια στο ελλης 3 που ειναι η ισσαβελα με 25 γιουρια αλλα μερικος πηγαδι αλλα αντεχει το δυνατο σφυροκοπημα.
τωρα για καλη βυζοπουλα εχει στο μεταξουργιο ιασωνος 19 στο κατω, ειναι πολυ καλη και δεν ξερω εαν παιζει τωρα η ειρηνη στην κωλωνου που ειναι ολα τα λεφτα, ψηλη βυζαρες τεραστιες και γενικα σωμα απαιχτω!!!!!!
Μάγκες από την εμπειρία που ίσως έχω, όταν βαράει συναγερμός για να σκάσουν μύτη οι φουσκωτοί, πρώτα σε τσουβαλιάζουν και μετά σε ρωτάνε τι έγινε, αν έχεις τις αισθήσεις σου. Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά δεν είναι όλοι καλά παιδιά σα τον φίλο που απλά ήθελε να τελειώσει και με το παπάρι όρθιο η άλλη την έκανε και τον άφησε, αλλά μερικοί και πολύ μάλιστα έχουν πρόβλημα και συμπεριφέροντε βίαια. Έτσι λοιπόν οι "ντουλάπες" της ασφάλειας δεν ανοίγουν διάλογο και τις περισσότερες φορές λήγουν το θέμα με τη βία.Μα νομιζω οτι το πρωταρχικο ζητημα στην ολη υποθεση δεν ειναι το τι συνεπειες,κινδυνευει ή θα μπορουσε να υποστει,ο φιλος που του ετυχε το συμβαν.Νομιζω οτι πρεπει να τηρουμε μια αξιοπρεπη σταση και να μην πεφτουμε σε κατωτερο επιπεδο.Οτι και μαλακια να του εκανε η γκομενα στο δωματιο,δικαιωμα του ειναι να σχολιασει τη σταση της.Και να την κραξει εδω και να πει στην τσατσα ότι δεν ειναι σωστη η κοπελα και στην τελικη αν θελει να πει και μια κουβεντα παραπανω στην κοπελα.Το να προσπαθησει να την κρατησει με τη βια στο δωματιο,ειναι απαραδεκτη σταση.τι θα πει δεν της εβαλες και μαχαιρι?Αν της εβαζες,θα το αξιζες και ο ιδιος επισης.Και εμενα μου εχει τυχει σε μπουρδελο,η γκομενα να κανει αγγαρεια και να μου σπαει ασχημα τα νευρα.Και το ιδιο εκανε η συγκεκριμενη σε πολλους.Να μην θελει να κανει ουτε 2η σταση και να θελει στα 2 λεπτα να τελειωσω.Φυσικα και η συγκεκριμενη κορασιδα τα ακουσε για τα καλα απο εμενα,αλλά με τιποτα δεν θα απλωνα χερι,ουτε θα παρεμποδιζα καμια,να φυγει απο το δωματιο.
Αυτα φιλικα τα λεω.Αν σου τη σπασει ασχημα μια γκομενα, για να φτιαξεις τη μερα σου και να μη χαλαστεις,παρε δυναμεις και ψαξε σε επομενο μπουρδελο,για το επομενο βολι,ωστε να εχει χαρουμενη καταληξη η βολτα σου.
Πίστεψέ με δε νοιάζει κανέναν ακόμα και εάν εκείνη την ώρα χύνεις.....σε τσουβαλιαζουν και σε πετανε εξω...
και καλα αν εισαι και ντυμενος αν εισαι ακομα με το πουλι στο χερι ..τι γινεται..??
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Και να έχεις πληρώσει και να μην έχεις χυσει. ΤΡΑΓΩΔΙΑ/σε τσουβαλιαζουν και σε πετανε εξω...
και καλα αν εισαι και ντυμενος αν εισαι ακομα με το πουλι στο χερι ..τι γινεται..??
Να περνάνε και οι γιαγούλες και να σε κοιτάνε με βλέμμα ελλεημοσύνης.
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
που προτεινεται για σημερα.
που παιζουν μουναρες και προ8υμες να δωσουν ποδι για γλυψιμο?
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.039
- Πόντοι
- 5.975
'---και δεν ξερω εαν παιζει τωρα η ειρηνη στην κωλωνου που ειναι ολα τα λεφτα, ψηλη βυζαρες τεραστιες και γενικα σωμα απαιχτω!!!!!!
Σωστά- διότι η Ειρήνη λέει ότι τα Σάββατα ΔΕΝ δουλεύει
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
που προτεινεται για σημερα.
vasilis1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
όπου δεις γκόμενα με πέδιλο...δε νομίζω να κολώσει
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
για μπουρδελο που προτεινεις σημερα?
vasilis1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
δε ξέρω, δε πάω καθε μέρα τσάρκα...μεταξουργείο κάτι θα βρεις.φυλής πρέπει να ναι μαλακισμένες οι περισσότερες
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
εχει να προτεινει κανεις κατι καλο και σιγουρο?
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
εχει να προτεινει κανεις κατι καλο και σιγουρο?
Φιλταταε μπηκα λιγο στο προφιλ σου και εριξα μια ματια στα τελευταια 60 ποστ που εχεις γραψει.
Παρατηρησα λοιπον οτι ουτε ενα δεν δινει πληροφορια-ενημερωση σχετικη με μπουρδελο ή στουντιο.
Αντιθετως πολλα απο αυτα ειναι ποστ που ζητουν πληροφοριες.(π.χ τα τελευταια 6 εδω και μια ωρα)
Το σαιτ φιλε μου δεν ειναι μονο για να μαθαινουμε,αλλα και για να πληροφορουμε.
Αν ολοι μας μονο ρωτουσαμε και δεν διναμε και πληροφοριες,οπως κανεις εσυ,το σαιτ θα ειχε ηδη φτασει σε τελμα.
Επομενως βγες να κανεις και καμμια τσαρκα και ελα να μας πεις τι βρηκες στη βολτα σου.Μην τα περιμενεις ολα ετοιμα και προσφερε και εσυ λιγακι στο κυριως θεμα του σαιτ μας
φιλικα παντα και καλες τσαρκες
Μπραβο μεγαλε συμφωνω απόλυτα!!
το site αυτο ειναι για να δινουμε και να παιρνουμε πληροφοριες.
οτι ασχημο και παραλληλα οτι καλο συνανταμε θα πρεπει να το γραφουμε για το καλο ολων μας.
δεν πρεπει να ειμαστε μονοφαηδες!!!!!!!!!!!!!!
αυτα................
σωστος!!!!!! ο συναθλητης kokolongos ευγε!!!!!
το site αυτο ειναι για να δινουμε και να παιρνουμε πληροφοριες.
οτι ασχημο και παραλληλα οτι καλο συνανταμε θα πρεπει να το γραφουμε για το καλο ολων μας.
δεν πρεπει να ειμαστε μονοφαηδες!!!!!!!!!!!!!!
αυτα................
σωστος!!!!!! ο συναθλητης kokolongos ευγε!!!!!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
αυτο μου θυμιζει λιγο ιπποδρομο,εχει να προτεινει κανεις κατι καλο και σιγουρο?
kokolongos , τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους απο το μετωπο..
αληθεια, το καρινακι τι κανει, του δωσες συνταξη?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις