Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 240 άτομα (39 μέλη και 201 επισκέπτες)

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Πρωινή εξόρμηση (04:50)προς αναζήτηση ανακουφισης από τις κατουρόκαυλες.
Δροσοπούλου και Αχαρνών (αμφότερα) και τα 3 διανυκτερεύοντα studios κλειστά (ή ετοιμάζονταν γαι κλείσιμο). Οπότε έγινε εξόρμηση στα μπυρδέλα του Μεταξουργείου.
Έχουμε:
Κολωνού 30Α μελαχρινο πορνίδιο μελαχρινο με κοτσιδάκια με μηδενικό βυζί
Κολωνού 27 (κάτω) πορνίδιο χαμογελαστό μεν άβυζο δε και γενικότερα άχρωμο, άοσμο
Κωνσταντινουπόλεως 166. Πορνίδιο μελαχρινότατο με μικρό βυζί πρόστυχα χείλη.
Έτσι δεν έγινε ανακούφιση η οποία προβλέπεται μετά την εργασία κατά τις πρωτες εσπέρινές ώρες.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Πρωινή εξόρμηση (04:50)προς αναζήτηση ανακουφισης από τις κατουρόκαυλες.
Δροσοπούλου και Αχαρνών (αμφότερα) και τα 3 διανυκτερεύοντα studios κλειστά (ή ετοιμάζονταν γαι κλείσιμο). Οπότε έγινε εξόρμηση στα μπυρδέλα του Μεταξουργείου.
Έχουμε:
Κολωνού 30Α μελαχρινο πορνίδιο μελαχρινο με κοτσιδάκια με μηδενικό βυζί
Κολωνού 27 (κάτω) πορνίδιο χαμογελαστό μεν άβυζο δε και γενικότερα άχρωμο, άοσμο
Κωνσταντινουπόλεως 166. Πορνίδιο μελαχρινότατο με μικρό βυζί πρόστυχα χείλη.
Έτσι δεν έγινε ανακούφιση η οποία προβλέπεται μετά την εργασία κατά τις πρωτες εσπέρινές ώρες.

Έτσι φίλε χχχχχ μαύρο στις μικρόβυζες! :thumbsup:
Απορώ δηλαδή ποιοί τις :knockinb:...

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

φιλε 5 το πρωι η χειροτερη ωρα για τσαρκα. τι περιμενες να βρεις?
β διαλογης στα πορνοχαουζ και ζακια στις ελευθερες πιατσες της αθηνας και μονο!
ασχημη ωρα για αποστολες φιλε συναθλητη..

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
Χθεσινοβράδυνη κατάθεση στην Ειρήνη στο Λεωνίδου 6..Έχω γράψει και κριτική απλά να προσθέσω πως η συγκεκριμένη κοπέλα είναι 100% επαγγελματίας σε αυτό που κάνει..Θα είναι εκεί απογεύματα 5-11.. :boobies: :boobies:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Χθεσινοβράδυνη κατάθεση στην Ειρήνη στο Λεωνίδου 6..Έχω γράψει και κριτική απλά να προσθέσω πως η συγκεκριμένη κοπέλα είναι 100% επαγγελματίας σε αυτό που κάνει..Θα είναι εκεί απογεύματα 5-11.. :boobies: :boobies:

η γνωστή την Κολωνού 27Α;;
Αν ναι,πόσο καιρό θα είναι εκεί ρε παιδιά;;

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Επίσκεψη και κατάθεση χθες κατά τις 16:00 στην Κλεοπάτρα (Διδύμου 20). Θα ακολουθήσει κριτική. Δεν συνιστάται.
Ελλης 3 η Χριστίνα. Ωριμη κοπέλα (πολύ ώριμη) τα κάνει όλα, αλλά με χάλασε η πολύ ωριμότητα.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
Επίσκεψη και κατάθεση χθες κατά τις 16:00 στην Κλεοπάτρα (Διδύμου 20). Θα ακολουθήσει κριτική. Δεν συνιστάται.
Ελλης 3 η Χριστίνα. Ωριμη κοπέλα (πολύ ώριμη) τα κάνει όλα, αλλά με χάλασε η πολύ ωριμότητα.

όταν λες τα κάνει όλα, γίνε πιο αναλυτικός....

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
Χθεσινή "τζαμπα" κατάθεση στο 59 πάνω Φυλής...Φορούσε σουτιέν,πίπα 10 sec και πολύ λέω,στην αρχή 1 λεπτό μαλακία(Καλύτερα την παίζω μόνος μου),με τα 1000 ζόρια να μου γυρίσει πίσωκολλητο και γενικώς τζάμπα πήγε το 20αρικο!!!Χειροτερο γαμίση ever...
Άννα απο Σερβία συστήθηκε...και κρίμα γιατί διάβασα καλές κριτικές για 59 πάνω αλλά μάλλον έπεσα σε διαφορετική πουτάνα!
Μία ερώτηση:
Η προστυχόφατσα που παίζει στο Φυλής 59 κάτω αξίζει η όχι??Είναι πολύ kinky η γκόμενα!!! :boobies:

Round_Ass

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
XXXX, Η Χριστίνα στο Έλλης 3, κολαράκι έδωσε ? Τιμή ?

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
XXXX, Η Χριστίνα στο Έλλης 3, κολαράκι έδωσε ? Τιμή ?
Η τιμή είναι 25€ και διαθέτει video. Για κουλούρι δεν θυμάμαι αλλά δεν βλέπεται ακόμα και να δίνει βρίσκεις στην περιοχή καλύτερες (με κουλούρι), μιλαμε πάντα για πρωινή βάρδια και πιθανότατα φθηνότερες. Αρκεί να έχεις λίγο χρόνο.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Η προστυχόφατσα που παίζει στο Φυλής 59 κάτω αξίζει η όχι??Είναι πολύ kinky η γκόμενα!!! :boobies:

οι αποψεις διιαστανται.
εγω θεωρω οτι ειναι για κλωτσιες.
Αλλοι την βρισκουν τρομερη.
μαλλον γαμιεται αναλογα με τα κεφια της

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Στην σημερινη κρυα και βροχερη μερα η υπομονη εξαντληθηκε,εφτασα στο αμην και σε γρηγορο σχετικα χρονο στα ιατρεια της οδου Φυλης οπου παρεχονται πληρεις υπηρεσιες,ετσι ενα γρηγορο τσιμπουκι χωρις γαμησι για αρχη στην Ζανα(σαρανταφευγα πουρο που εχει στυλ ''οικιακης βοηθου΄΄,γρηγορο τρομπονι σε κανα 2 στασεις με ρουφηγμα στα @@ και αφου μου ειπε να μην την παρουν στο ματι τα φλοκια απο αποσταση αναπνοης τα εκτοξευσα σε στομα,μυτη,στηθος,αριστερο χερι και ματι,δεν ειπε κουβεντα αλλα αντιθετως ηταν φιλικη και μου ειπε οτι εχει και μια κορη 20 χρονων για την οποια ρωτησα αν εργαζεται σε καποιο ΄΄σπιτι''και η απαντηση ηταν''δεν ξερει για μενα τι δουλεια κανω,της εχω πει σερβιτορα΄΄.
Αρα λοιπον η ΄΄φλοκο-σερβιτορα΄΄εδωσε ενα γρηγορο ορεκτικο στην καυλαρα μου ενω απο το βαθος και σε ενταση ακουγοταν το τι κατεθεσε ο Κουκοδημος σημερα στον ανακριτη.Τσατσος στην Αγκυρα; 12 ενας παπουδε αλητοβιος και ντιγκινταγκας στα νιατα του με πολυ χαβαλε κυριος(ανω των 60)
Τοσα φωτα ανοιχτα μεσημεριατικα,χρονος και ορεξη να τα ξεκινησω ενα-ενα και να τους γαμησω το κερατο στην καταγραφη δεν υπηρχε οποτε λεω ας παιξω τζοκερ και να παω στο 69 κατω να δουμε τι παιζει,αντι για την teeny Ρωσιδα Αλεξανδρα εκτακτως σημερα ηταν το χαμογελαστο με μακρια μαυρα μαλλια teeny 21 χρονων Ρουμανακι Ντινα,πολυ καυλιαρικες φυσικες μεγαλες βυζαρες,τελειο σωματακι και ενα κωλαρακι που μονο για γλειψιματα ειναι,πιπα με το πασο της,αδεια ολα τα δωματια και το σαλονι,πριν μου τον επαιζε χαλαρα και τα λεγαμε και μετα επιασε ενα πολυ ζορικο τεμπο στο κλαρινακι ενω ηταν υπακουη και εφερνε το κωλαρακι της προς το μερος μου κατοπιν προτροπης,ιεραποστολικα με τα ποδια στους ωμους και ενα ομορφο doggy style για τελειωμα,μετα καπακι στη Φωκαιας οπου ειχα παρκαρει και back 2 base

ΥΓ Η Ντινα η Ρουμανα απογευμα ειναι απ`οτι μου ειπε,αυριο δεν θα ειναι γιατι θα παρει ρεπο

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Ρε μαγκες ειναι κανονικα ανοιχτα σημερα τα μπουρδελα ή ακολουθουν και αυτα το πενθος για τον Χριστοδουλο?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Ρε μαγκες ειναι κανονικα ανοιχτα σημερα τα μπουρδελα ή ακολουθουν και αυτα το πενθος για τον Χριστοδουλο?
Πλακα μας κανεις?Δε διαβασες την ενημερωση μια γραμμη πανω?Τι δουλεια εχουν τα μπουρδελα με το πενθος?

ΣωΝι_Πι_900

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξερετε καποιο μπουρδελο οπου η κοπελλα να με γαμαει με δονητη ?

Beowulf

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
66
Πόντοι
1
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom