You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
φίλε ψωλαρά μπορ'εις να μας πείς τι ώρες δουλέυει η τίνα? θέλω να την επισκεφτώ.Σημερινη απογευματινη βολτα στη Φυλης κατα τις 18:15,
Φυλης 69 κατω βρηκα την Ντινα ή Τινα,την ειχα πετυχει πριν κατι μηνες στην Κεραμεικου 13α βραδυνες ωρες οπου και την ειχα παρει''αγρια'',τι εστι Τινα,λοιπον,μελαχροινο με κωλαρα και φυσικες μεγαλες ζουμερες βυζαρες,ειναι teeny Ρουμανα απο Κραιόβα, και εχει πολυ σφιχτο μουνακι,σημερα δεν εβαλε κρεμα μου ειπε οταν μπηκε στο δωματιο με αποτελεσμα να απολαυσω για λιγα λεπτα το σφιχτομουνο.Πολυ καλο μπουκιτσι και παντα με το χαμογελο στα χειλη το πορνιδιο με τα προστυχα ψηλοτακουνα.
Μετα το ορεκτικο πηγα για κυριως πιατο στο 59 κατω οπου δεν υπηρχε ψυχη μεσα(οπως και στο 69 κατω),ουτε στα δωματια,ουτε στο σαλονι και πηρα τη Βανεσσα για πολλοστη φορα.
Σε αλλα δεν μπηκα μιας και οι καυλες ''εσβησαν''στα 2 πρωτα.
Παίδες καλησπέρα και καλή χρονιά.
σόρρυ για την απουσία μου την πολύμηνη, αλλά οφέιλετε σε εγχείρηση που έκανα στα μάτια και γιαυτό είμαουνα απων.θα επανέλθω συντομα
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Φιλε περαστικα σου ,σιδερενιος και να εισαι παντα καλα!
Χθεσινή επίσκεψη 18:00-18:30 στην περιοχή της Αχαρνών (Διδύμου και Έλλης). Ενημέρωση λοιπόν για τα τέσσερα καταστήματα που είδα:
Έλλης 3: Η Χριστίνα, ώριμη κυρία που τα κάνει όλα για 25€ αλλά λόγω φάτσας δεν επελέγη
Διδύμου 18Β (υπόγειο) η γνωστή Βίκυ για περισσότερες πληροφορίες δείτε www.bourdela.com/content/view/577/220/#jreview_1179]εδώ[/url]. Θα μεταφέρω όμως ένα αστείο περιστατικό που συνέβη. Καθώς περιμένουμε στο σαλόνι 3 άτομα μπαίνει ένας τύπος 45-50 ετών (ψηλός και γεροδεμένος) με σχετικά μπάσα φωνή και όταν η ευγενική τσατσά του λέει το πρόγραμμα (στο οποίο διευκρινίζει σε ερώτηση άλλου αναμένοντος ότι το ελεύθερο γλείψιμο σημαίνει αφενός ότι η πίπα μπορεί να είναι με ή και χωρίς προφυλακτικό και αφετέρου ότι και αυτός μπορεί να την γλύψει ελεύθερα όπου θέλει) και ότι είναι στο δωμάτιο την ρωτάει:
-Φτιάχνει μακαρόνια τώρα στο δωμάτιο;
-Ναι, μακαρόνια με κιμά.
-Α ωραία για να δούμε τι θα φάμε.
-Θέλω και εγώ να φάω λέει ο τύπος που ζήτησε την διευκρίνιση.
Ακολούθησε ένα λεπτό σιωπής και ο τύπος με την μπάσα φωνή είπε:
-Έχω μια λιγούρα.
-Να περάσετε τότε μέσα να φάτε μαζί τα μακαρόνια.
-Ναι γιατί έχω μια λιγούρα για γλείψιμο, ανταπάντησε ο τύπος και έπεσαν τα σχετικά γέλια.
Στη συνέχεια όταν εμφανίστηκε η Βίκυ ο τύπος είπε στην τσατσά:
-Μπράβο σου έχεις ωραία γυναίκα και έφυγε προς την έξοδο χωρίς να περάσει.
Διδύμου 18Α: Κλειστό
Διδύμου 20: Η Μίνα όπου υπάρχει αναλυτική κριτική.
Έλλης 3: Η Χριστίνα, ώριμη κυρία που τα κάνει όλα για 25€ αλλά λόγω φάτσας δεν επελέγη
Διδύμου 18Β (υπόγειο) η γνωστή Βίκυ για περισσότερες πληροφορίες δείτε www.bourdela.com/content/view/577/220/#jreview_1179]εδώ[/url]. Θα μεταφέρω όμως ένα αστείο περιστατικό που συνέβη. Καθώς περιμένουμε στο σαλόνι 3 άτομα μπαίνει ένας τύπος 45-50 ετών (ψηλός και γεροδεμένος) με σχετικά μπάσα φωνή και όταν η ευγενική τσατσά του λέει το πρόγραμμα (στο οποίο διευκρινίζει σε ερώτηση άλλου αναμένοντος ότι το ελεύθερο γλείψιμο σημαίνει αφενός ότι η πίπα μπορεί να είναι με ή και χωρίς προφυλακτικό και αφετέρου ότι και αυτός μπορεί να την γλύψει ελεύθερα όπου θέλει) και ότι είναι στο δωμάτιο την ρωτάει:
-Φτιάχνει μακαρόνια τώρα στο δωμάτιο;
-Ναι, μακαρόνια με κιμά.
-Α ωραία για να δούμε τι θα φάμε.
-Θέλω και εγώ να φάω λέει ο τύπος που ζήτησε την διευκρίνιση.
Ακολούθησε ένα λεπτό σιωπής και ο τύπος με την μπάσα φωνή είπε:
-Έχω μια λιγούρα.
-Να περάσετε τότε μέσα να φάτε μαζί τα μακαρόνια.
-Ναι γιατί έχω μια λιγούρα για γλείψιμο, ανταπάντησε ο τύπος και έπεσαν τα σχετικά γέλια.
Στη συνέχεια όταν εμφανίστηκε η Βίκυ ο τύπος είπε στην τσατσά:
-Μπράβο σου έχεις ωραία γυναίκα και έφυγε προς την έξοδο χωρίς να περάσει.
Διδύμου 18Α: Κλειστό
Διδύμου 20: Η Μίνα όπου υπάρχει αναλυτική κριτική.
Με εντονη την "παρακμιακη" διαθεση, χθεσινοβραδυνη αναγνωριστικη στα τρια "σπιτια" της Αλκιβιαδου, οπου η βαθμολογια-οπτικα βεβαια-ειναι στην κλιμακα ---10.Μαλιστα στο 16Α', Αραβοειδης τυπος που ηταν ηδη στο σαλονι, εφυγε πιο γρηγορα απο μενα που μολις καθησα οταν βγηκε το MILFOτερας !!!!
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Γεια χαρά.. στο θέμα μας..
Περιοχή: Φυλής
Ώρα: 10 με 12 Βράδυ
-Φυλής 59Α-
Βανέσσα.. ωραίο μωρό
-Φυλής 59Β-
Ξανθιά και λίγο χοντρούλα αλλά με βυζιά για "φάγωμα"
-Φυλής 66Δ-
Αυτή δούλευε και παλιότερα εκεί και τη θυμάμαι πιο χοντρή.. αλλά και τώρα δεν ήταν και τίποτα το εξαιρετικό.Καστανό μαλλί ίσιο με λίγο ξενέρωτη φάτσα και στήθος που δεν το λες κακό..
-Φυλής 67-
Ξανθό πορνίδιο με μαλλιά μέχρι τους ώμους..ίσια.Η φάτσα της με χάλασε αρκετά και από σώμα δεν θα λεγα οτι τρελάθηκα.Αδύνατη με μικρό προς μέτριο στήθος.
-Φυλής 69Α-
Κλειστό λόγω προχωρημένης ώρας ..
-Φυλής 80-
Δε θυμάμαι καλά.. μου φαίνεται ήταν καλή εμφανισιακά πάντως.
-Φυλής 84Α-
Ξανθιά με κυματιστό μαλλί και με μερικά κιλάκια παραπάνω.Γενικά, μόνο η κωλάρα της έλεγε που την κάλυπτε με ένα ημιδιαφανές ένδυμα.
-Φυλής 84Β-
Η Σελίνα ήταν φορώντας μια φούστα χαμηλωμένη για να φαίνεται ο στρίγγος στον κώλο της.Εμφάνιση?Την έσκιζες ααααανετα!
-Φυλής 86Α-
Εδώ αν δε με απατά η μνήμη μου ήταν μία σχετικά ψηλή με μαύρα μαλλιά πιασμένα και ωραίο κορμί.
-Φυλής 109-
Δεν ξέρω αν είναι το 109 σίγουρα.Ήταν το 2ο από τα αριστέρα (αφού περάσεις το δρόμο).Εκεί ήταν ένα ωραίο εμφανισιακά πορνίδιο με καστανόξανθο και λίγο σγουρό μαλλί,όμορφη καυλόφατσα αλλά όχι πουτανέ και ..από βυζί ίσως να μην είχε πολύ μεγάλο αλλά είχε ωραίο κώλο οπότε ισοστάθμιζε την κατάσταση.Σώμα όχι πολύ αδύνατο ούτε πολύ χοντρό.. ιδανικό.
-Φυλής 134Β-
Το υπόγειο λέω.. που δυστηχώς τσάμπα το κατέβηκα.Ελαφρώς νταρντανάτο πορνίδιο με μαύρο ίσιο μαλλί.. από πρόσωπο καλύτερα να φόραγε σακούλα του σκλαβενίτη και με μία λέξη.. 'μπάζο'
Αυτά..
ΥΓ.Περαστικά terror
Περιοχή: Φυλής
Ώρα: 10 με 12 Βράδυ
-Φυλής 59Α-
Βανέσσα.. ωραίο μωρό
-Φυλής 59Β-
Ξανθιά και λίγο χοντρούλα αλλά με βυζιά για "φάγωμα"
-Φυλής 66Δ-
Αυτή δούλευε και παλιότερα εκεί και τη θυμάμαι πιο χοντρή.. αλλά και τώρα δεν ήταν και τίποτα το εξαιρετικό.Καστανό μαλλί ίσιο με λίγο ξενέρωτη φάτσα και στήθος που δεν το λες κακό..
-Φυλής 67-
Ξανθό πορνίδιο με μαλλιά μέχρι τους ώμους..ίσια.Η φάτσα της με χάλασε αρκετά και από σώμα δεν θα λεγα οτι τρελάθηκα.Αδύνατη με μικρό προς μέτριο στήθος.
-Φυλής 69Α-
Κλειστό λόγω προχωρημένης ώρας ..
-Φυλής 80-
Δε θυμάμαι καλά.. μου φαίνεται ήταν καλή εμφανισιακά πάντως.
-Φυλής 84Α-
Ξανθιά με κυματιστό μαλλί και με μερικά κιλάκια παραπάνω.Γενικά, μόνο η κωλάρα της έλεγε που την κάλυπτε με ένα ημιδιαφανές ένδυμα.
-Φυλής 84Β-
Η Σελίνα ήταν φορώντας μια φούστα χαμηλωμένη για να φαίνεται ο στρίγγος στον κώλο της.Εμφάνιση?Την έσκιζες ααααανετα!
-Φυλής 86Α-
Εδώ αν δε με απατά η μνήμη μου ήταν μία σχετικά ψηλή με μαύρα μαλλιά πιασμένα και ωραίο κορμί.
-Φυλής 109-
Δεν ξέρω αν είναι το 109 σίγουρα.Ήταν το 2ο από τα αριστέρα (αφού περάσεις το δρόμο).Εκεί ήταν ένα ωραίο εμφανισιακά πορνίδιο με καστανόξανθο και λίγο σγουρό μαλλί,όμορφη καυλόφατσα αλλά όχι πουτανέ και ..από βυζί ίσως να μην είχε πολύ μεγάλο αλλά είχε ωραίο κώλο οπότε ισοστάθμιζε την κατάσταση.Σώμα όχι πολύ αδύνατο ούτε πολύ χοντρό.. ιδανικό.
-Φυλής 134Β-
Το υπόγειο λέω.. που δυστηχώς τσάμπα το κατέβηκα.Ελαφρώς νταρντανάτο πορνίδιο με μαύρο ίσιο μαλλί.. από πρόσωπο καλύτερα να φόραγε σακούλα του σκλαβενίτη και με μία λέξη.. 'μπάζο'
Αυτά..
ΥΓ.Περαστικά terror
ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κανείς αν η Βερόνικα είναι ακόμα στην Ιάσωνος 19Α κάτω,
στην βραδινή βάρδυα!! Σ/Κ ή καθημερινές...
ευχαριστώ... ;)
στην βραδινή βάρδυα!! Σ/Κ ή καθημερινές...
ευχαριστώ... ;)
παλικαρια θελω διευκρινηση για 2 κοπελες ,ποτε και αν δουλυουν.
για την νανα.
και για χριστινα απο φυλης 69
δουλευουν πρωι 'η απογευμα?
κατεβαινω αθηνα και λεω να τις επισκεφτω.
βασικα κατεβαινω πιο πολυ για την νανα.η δεξαμενη γεμισε........και πρεπει να διοχετευτει διασπαρτη για να ξεδιψασουν οι λαγνες ερωτικες γλωσσες
για την νανα.
και για χριστινα απο φυλης 69
δουλευουν πρωι 'η απογευμα?
κατεβαινω αθηνα και λεω να τις επισκεφτω.
βασικα κατεβαινω πιο πολυ για την νανα.η δεξαμενη γεμισε........και πρεπει να διοχετευτει διασπαρτη για να ξεδιψασουν οι λαγνες ερωτικες γλωσσες
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
H κα(υ)λή μερα απο το πρωι φαινεται,υπεροχος καιρος και σφαιρα για Φυλης κατα τις 11:30 το πρωι
Η αναφορα κατεγραψε τα εξης:
Φυλης 71 κατω η Χριστινα-Μελαχροινη,ψιλοαδιαφορη για τα γουστα μου
-71 πανω κλειστο
-69 κατω η teeny Αλεξανδρα την οποια και επελεξα ως πρωτο στοχο μετα απο αρκετο καιρο,με ρωτησε που χαθηκα και μετα απο ενα παιχνιδακι με τα βυζια και το κωλαρακι μπηκε στο ψητο κανοντας με ''πυραυλο΄΄σε ενα υπεροχο μπουκιτσι(της εβαζα οριο με το δαχτυχο μεχρι να το καταπιει ολο)καθως και χωρις χερια,στησιμο στα 4 και σκορ 1-0
-69 πανω η Καζακστανη Χριστινα,αδειο το σπιτακι,λεω να μπω για πολλοστη φορα,ερχεται με παιχνιδιαρικο ναζι και την''πεταω''στα 4 στο κρεβατι,αυτο το κοριτσι το λατρευω για τον τροπο που κανει το μπουκιτσι,στα 4 χωρις χερια,αναποδα καιθως και κανα λεπτο τον ειχα καρφωσει στο στομα χωρις να ρουφαει,ετσι για να ειναι μπουκωμενη, μετα στα 4 την πηρα αγρια και το καυλοπουτανο τσιριζε''ετσι,αυτη ειναι καυλα,σκισε το μουνακι μου,γαμησε με,πεθαινω για πουτσα΄΄
-Φυλής 67 μια μελαχροινη γκομενιτσα
-Φυλης 84 πανω η Αννα η Πολωνεζα(ιδαιτερα προστυχη εμφανιση σημερα)
-Φυλης 84 κατω ενα αξιοπιτσιλιστο ξανθο πορνιδιο με μεγαλο στηθος και νορμαλ σωμα
-Φυλης 65 κατω η γνωστη και μη εξαιρεταια Λαρισσα
-Φυλης 65 πανω ενα ξανθο Ρουμανακι με κοντο καρε μαλλι και μαυρισμενο καυλιαρικο σωμα απο (π)σολαριουμ
-Φυλης 59 κατω ΚΛΕΙΣΤΟ
-Φυλης 59 πανω η Μισελ,η Ρωσιδα τσατσα ελεγε,ελεγε,ελεγε...της λεω στο τελος''πολυ ωραια τα λες,εχεις πλακα''(''20 ευρα η κοπελιτσα κανει σουπερ τσιμπουκι,σεξ,μπεες να τη δοκιμασεις΄΄
-Φυλης 80 μια εν ονοματι Γκλορια-αδιαφορη
-Φωκαιας 17 και 25(πανω-κατω ΚΛΕΙΣΤΑ)
Καλα Γαμησια σε οποιον κατεβει προς το κεντρο
Η αναφορα κατεγραψε τα εξης:
Φυλης 71 κατω η Χριστινα-Μελαχροινη,ψιλοαδιαφορη για τα γουστα μου
-71 πανω κλειστο
-69 κατω η teeny Αλεξανδρα την οποια και επελεξα ως πρωτο στοχο μετα απο αρκετο καιρο,με ρωτησε που χαθηκα και μετα απο ενα παιχνιδακι με τα βυζια και το κωλαρακι μπηκε στο ψητο κανοντας με ''πυραυλο΄΄σε ενα υπεροχο μπουκιτσι(της εβαζα οριο με το δαχτυχο μεχρι να το καταπιει ολο)καθως και χωρις χερια,στησιμο στα 4 και σκορ 1-0
-69 πανω η Καζακστανη Χριστινα,αδειο το σπιτακι,λεω να μπω για πολλοστη φορα,ερχεται με παιχνιδιαρικο ναζι και την''πεταω''στα 4 στο κρεβατι,αυτο το κοριτσι το λατρευω για τον τροπο που κανει το μπουκιτσι,στα 4 χωρις χερια,αναποδα καιθως και κανα λεπτο τον ειχα καρφωσει στο στομα χωρις να ρουφαει,ετσι για να ειναι μπουκωμενη, μετα στα 4 την πηρα αγρια και το καυλοπουτανο τσιριζε''ετσι,αυτη ειναι καυλα,σκισε το μουνακι μου,γαμησε με,πεθαινω για πουτσα΄΄
-Φυλής 67 μια μελαχροινη γκομενιτσα
-Φυλης 84 πανω η Αννα η Πολωνεζα(ιδαιτερα προστυχη εμφανιση σημερα)
-Φυλης 84 κατω ενα αξιοπιτσιλιστο ξανθο πορνιδιο με μεγαλο στηθος και νορμαλ σωμα
-Φυλης 65 κατω η γνωστη και μη εξαιρεταια Λαρισσα
-Φυλης 65 πανω ενα ξανθο Ρουμανακι με κοντο καρε μαλλι και μαυρισμενο καυλιαρικο σωμα απο (π)σολαριουμ
-Φυλης 59 κατω ΚΛΕΙΣΤΟ
-Φυλης 59 πανω η Μισελ,η Ρωσιδα τσατσα ελεγε,ελεγε,ελεγε...της λεω στο τελος''πολυ ωραια τα λες,εχεις πλακα''(''20 ευρα η κοπελιτσα κανει σουπερ τσιμπουκι,σεξ,μπεες να τη δοκιμασεις΄΄
-Φυλης 80 μια εν ονοματι Γκλορια-αδιαφορη
-Φωκαιας 17 και 25(πανω-κατω ΚΛΕΙΣΤΑ)
Καλα Γαμησια σε οποιον κατεβει προς το κεντρο
Συναγωνιστές,
μόλις γύρισα απο Βανέσα (Φυλής 59 κάτω.)
Το γνωστό πρόγραμμα σε όλους μας βαθμολογία 8/10.
Με ενημέρωσε ότι απο αύριο και για 3 μέρες δεν θα
δουλέψει γιατι θα πάει να κάνει ΤΑΤΟΟ λίγο πάνω από
τη θεσπέσια κωλάρα της !!!
το ΤΑΤΟΟ θα είναι Φλόγες που θα σχηματίζουν μια φωτιά
έτσι είπε και αν χωρέσει θα γράψει και από κάτω το όνομά της.
Την Τετάρτη παίζει λέει και να δουλέψει αν δεν πονάει πολύ.
Αυτά προς την ενημέρωσή σας
KEEP FUCKING !!!
μόλις γύρισα απο Βανέσα (Φυλής 59 κάτω.)
Το γνωστό πρόγραμμα σε όλους μας βαθμολογία 8/10.
Με ενημέρωσε ότι απο αύριο και για 3 μέρες δεν θα
δουλέψει γιατι θα πάει να κάνει ΤΑΤΟΟ λίγο πάνω από
τη θεσπέσια κωλάρα της !!!
το ΤΑΤΟΟ θα είναι Φλόγες που θα σχηματίζουν μια φωτιά
έτσι είπε και αν χωρέσει θα γράψει και από κάτω το όνομά της.
Την Τετάρτη παίζει λέει και να δουλέψει αν δεν πονάει πολύ.
Αυτά προς την ενημέρωσή σας
KEEP FUCKING !!!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πριν λιγες ωρες ημουν στο μπουρδελο της κολωνου και λεωνιδου,μακρια μαγκες διαβαστε κριτικη για να μην γραφω τα ιδια,πιστευω πως την πατησαν πολλοι γιατι ηταν και γεματο οταν πηγα,χιλιες φορες να δεν θα βραδιατικα
Κυριακη περι ωρα 11.00', στην Ρεμουνδου, το ισογειο απο τα δυο που ειναι μεσοτοιχια, εμφανιστηκε Μαρινα,ξανθια, σχετικα κοντη αλλα με Νο 3 φυσικο-αλλα κρεμαστο- βυζο και ωραιο προσωπο. Τιμη Ε 20, οριακη αποδοση κατ'εμε, εστω και για την χαμηλη αυτη τιμη, αφου δεν κανει Ισπανικη και ειναι μαλλον βιαστικη. Σημειο "προειδοποιησης" της μετριοτητας, το γεγονος οτι τρεις αλλοι συναγωνιστες στο ακουσμα του ονοματος εφυγαν αμεσως. Η τσα2 δεν ηξερε για την Ντενιζα, που ειναι εκει στην απογευματινη βαρδια.
Επισκέπτης
Ιάσωνος 20Α (το μπουρδέλο με το αναβατώριο!!!)
Το επισκέφθηκα χθες τα ξημερώματα και έγραψα www.bourdela.com/content/view/423/220/]κριτική.[/url]
Χωρίς σπουδαία πράγματα, ίσως ενδιαφέρει κάποιους!!! ;)
[size=8pt][glow=red,2,300]Βy the way, μόλις διαπίστωσα ότι δεν έχει ανέβει η κριτική μου ακόμα. Δεν ξέρω πόσο χρόνο παίρνει... θα την ανεβάσουν πιστεύω όμως σύντομα.[/glow][/size]
Το επισκέφθηκα χθες τα ξημερώματα και έγραψα www.bourdela.com/content/view/423/220/]κριτική.[/url]
Χωρίς σπουδαία πράγματα, ίσως ενδιαφέρει κάποιους!!! ;)
[size=8pt][glow=red,2,300]Βy the way, μόλις διαπίστωσα ότι δεν έχει ανέβει η κριτική μου ακόμα. Δεν ξέρω πόσο χρόνο παίρνει... θα την ανεβάσουν πιστεύω όμως σύντομα.[/glow][/size]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις