Ήταν χθές απόγευμα κατά της 20:30. Δυστυχώς από εδώ που είμαι δεν μπορώ να στείλω την κριτική και θα το κάνω το βράδυ από το σπίτι. Είναι ξανθιά με άνω του μετρίου ανάστημα. σχετικά πλούσιο στήθος (το οποίο βέβαια για τα μέτρα του γράφοντος χαρακτηρίζεται μικρό) φάτσα πρόστυχη (ιδανική για ρεαλιστικές ταινίες με μόνο μειονέκτημα την ιδιαίτερα έντονη οδοντοστοιχία. Να συμπληρώσω ότι διέθετε πιασίματα χωρίς υπερβολές.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
[size=10pt]...φάτσα πρόστυχη (ιδανική για ρεαλιστικές ταινίες με μόνο μειονέκτημα την ιδιαίτερα έντονη οδοντοστοιχία...[/size]
Δηλαδή?
Γρατσούναγε?
Ή έκοβε καπότα?
Εμοιαζε με αλόγου (η οδοντοστοιχία) αν βοηθάει η παρομοίωση. Σε καμμιά περίπτωση βέβαια δεν τθα την χαρακτήριζες αποκρουστική. Ήταν ελαφρώς πεταχτή προς τα έξω και αυτό φαινόταν έντονα. Στην πίπα δεν είχε επακόλουθα. Μικρή αναμονή μέχρι το βραδάκι που θα στείλω αναλυτική κριτική.Δηλαδή?
Γρατσούναγε?
Ή έκοβε καπότα?
Μάγκες, τρεχάτε μεσημεριανές ώρες στο Μεταξουργείο, στην Ιάσονος 19α, στο κάτω! Επέστρεψε η Ναταλία η μουνάρα από την Πολωνία! Είναι ξανδιά, ψηλή, με βυζάρες, 20 ευρώ, ωραία πίπα, δύο στάσεις και μετά την έβαλα να μου παίξει μαλακία! Δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά, τρεχάτεεεεε!
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
Μόλις έβαλα την κριτική μου στον κατάλογο συναγωνιστή για την καυλομούνα την Νάταλυ.σήμερα την τίμησα και ακόμα ο πούτσος μου ζητάει την Πολωνέζα μουνάρα.Μάγκες, τρεχάτε μεσημεριανές ώρες στο Μεταξουργείο, στην Ιάσονος 19α, στο κάτω! Επέστρεψε η Ναταλία η μουνάρα από την Πολωνία! Είναι ξανδιά, ψηλή, με βυζάρες, 20 ευρώ, ωραία πίπα, δύο στάσεις και μετά την έβαλα να μου παίξει μαλακία! Δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά, τρεχάτεεεεε!
Επισκέπτης
ευγε σινεμπουρδελιαρι μου ευγε!τετοια βλεπο και πορνοσιγκινουμε!με τετιουσ μπουρδελιαριδες θα παει το φορουμ μπροστα!σου αξιζουν πορνοσιγχαριτιρια!σινεχισε τον ενδοξο αγονα εναντιον τον καυτον και βρομιαρικον αιδιον κλιτοριδομαχε μου!καλα πιτσιλισματα φιλτατε σινεμπουρδελιαρι!Χτεσινή τσάρκα (Τρίτη 15/1) στην περιοχή Φυλής και περιχώρων. Απαρνήθηκα για λίγο τους γαλατένιους βύζους της Λάουρας και τους σκανταλιάρηδες βύζους της Ειρήνης με σκοπό την ανεύρεση ταλέντου στα γούστα του κολλητού που φέτος αποφάσισε να δοκιμάσει την πιάτσα.
1) Η ακόλουθη κριτική ΔΕΝ αναφέρεται σε υπηρεσίες αλλά ΜΟΝΟ σε εμφάνιση με βάση φυσικά το γούστο μου...
2) Η κριτική για τα βυζιά ΔΕΝ απευθύνεται σε βυζολάγνους αλλά σε νορμάλ συναγωνιστές...
3) Τα συγκεκριμένα κομμάτια βρέθηκαν από τις 6.30-8.30 το απόγευμα...
4) Οι 9 στις 10 ήταν ηλικίας 20-25 με εξαιρέσεις που μνημονεύονται παρακάτω ατομικώς...
ΦΥΛΗΣ 84 (αριστερό)
Ξανθό πορνίδιο με κοτσίδια και άσπρες κάλτσες ως το γόνυ σε στυλ λολίτας.Στητό σιλικονάτο βυζάκι και κωλαράκι που χαμογελούσε κάτω από την αεριζόμενη κοντή μαζορετίσια φουστίτσα.Φάτσα για σφαλιάρες...
6/10
ΦΥΛΗΣ 84 (δεξιό)
Φέρελπις νεαρά ξανθιά, όχι ιδιαιτέρως όμορφη αλλά γλυκιά με καλό σωματάκι.Δυστυχώς μικρό βυζί.
7/10
ΦΥΛΗΣ 86 (το πάνω με τη σκάλα)
Μελαχρινό κοντοπούτανο με χαρακτηριστικά κοντό πόδι και σχεδόν ανύπαρκτο βυζί.Αν την έβλεπα στο δρόμο δεν την έκανα για πουτάνα που να χτύπαγε τον χαμηλό κώλο της κάτω.
3/10
ΦΥΛΗΣ 86 (το κάτω)
Μελαχρινό πιπίνι σχιστομάτικο με σχετικώς γλυκειά φάτσα.Σφιχτό σώμα για προπόνηση αλλά μικρό βυζί.Κώλος όλο υποσχέσεις.
7/10
ΦΥΛΗΣ και ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
Το πρώτο μου μπουρδέλο και το μέρος που έχασα την παρθενιά μου οπότε δεν θα είμαι αντικειμενικός...Ξανθό αδύνατο μετρίου ύψους πορνίδιο με sexy σωματάκι και καλή φάτσα.
7/10
ΦΥΛΗΣ 80
Ψηλός ξανθός μούνος με νόστιμη φάτσα.Αφράτος κώλος για ζουλήγματα αλλά βυζί μικρό για το σώμα της.
7/10
ΦΥΛΗΣ 59 (το κάτω)
Ζημιά! Μελαχρινό πιπινάκι κοντό και αδυνατούλι, με κορμάκι λάστιχο όλο σφρίγος.Μικρό στητό βυζάκι και σφιχτό στενό κωλαράκι.Την περιμέναμε καμιά 15 άτομα και έμειναν οι 3 για να πετσώσουν.
8/10
ΦΥΛΗΣ 59 (το πάνω με τη σκάλα)
Ξανθό πουτανάκι μετρίου ύψους με κανονικό σώμα.Αφράτο κωλαράκι και σχετικά μεγάλα βυζιά που στριμώχνονταν στο βυζοπιάστη.Φάτσα καλή αλλά παράξενη.Παίρνω όρκο ότι μοιάζει φατσικά με μοντέλο πρωινάδικου.
7/10
ΦΥΛΗΣ 65 (το αριστερό με τη σκάλα)
Καστανό αδύνατο πουτανάκι με έντονα ρωσοχαρακτηριστικά στη φάτσα.Ψιλοάχαρη την έκοψα.
5/10
ΦΥΛΗΣ 65 (το δεξιό)
Ψηλή μελαχρινή με σώμα από καλό ως πολύ καλό αλλά με φάτσα γάμησέ τα.Το clue του καταστήματος τα μεγάλα ολόρθα αλλήθωρα βυζιά.Πραγματικά είναι φυσικά και πολύ στητά και το ένα κοιτά τη Δύση και το άλλο την Ανατολή.Ως βυζολάγνο με συγκίνησαν αλλά η φάτσα με απέτρεψε.
7/10 (λόγω βύζου, αλλιώς...)
Φυλής 67
Πολύ αδύνατη, μετρίου ύψους γαλανομάτα αλλά ψιλοσκατόφατσα.Καρεδάκι μαλλί και μικρό βυζί συνθέτουν ένα σύνολο που λέει "Αν δε βρεις κάτι άλλο..."
6/10
ΦΥΛΗΣ 71 (το δεξιό στο ισόγειο)
Μούφα φάτσα, μελαχρινή με ζουμερό κώλο αλλά ένα ασυγχώρητο λάθος:και μικρό βυζί και πεσμένο.Ε, όχι κυρά μου.
5/10
ΦΥΛΗΣ 71 (το αριστερό με τη σκάλα)
Ξανθό καυλοπορνίδιο με kinky φάτσα και tatoo πάνω από το δεξιό κωλομέρι, όλο υποσχέσεις.Κωλός ζουμερός για πολλά σκαμπίλια και στητό σιλικονάτο βυζάκι.Όχι του απόλυτου γούστου μου αλλά έπαιζε σε τσόντα χαλαρά.
8/10
ΦΥΛΗΣ 69 (το δεξιό)
Μελαχρινό αδύνατο κοντοπούτανο με όρθιο βυζάκι και μικρό σφιχτούλι κωλαράκι.Φάτσα ούτε κρύο ούτε ζέστη.
7/10
ΦΥΛΗΣ 69 (το αριστερό με τη σκάλα)
20χρονο γυφτάκι μες τη μαυρίλα, κοντό και υπερβολικά αδύνατο.Φάτσα μαύρα (κυριολεκτικά) χάλια.Κώλος πλακέ λόγω αδυναμίας και βυζί ανύπαρκτο.Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο πρέπει να είναι σφιχτομούνα.Για τους λάτρεις του underage look.Η τσατσά είναι παπατζού και όταν την κάναμε όλοι με ελαφρά, είπε σκασμένη "Τραβάτε να γαμήσετε τα πηγάδια..."
4/10
ΑΓΚΥΡΑΣ 12 (το δεξιό)
Ρωσίδα θείτσα 55χρονη με σχετικά μεγάλους βύζους (4αράκι) με κανονικό αλλά πολύ "σπασμένο" γεροντίσιο σώμα.Αν δεν είστε 100 χρονών ή Πακιστανός μην το τολμήσετε.
3/10
ΑΓΚΥΡΑΣ 12 (το αριστερό)
Ρωσίδα γιαγιά 60χρονη με μικρά πεσμένα βυζιά και σώμα για κλωτσές.Φάτσα σαν τον Γαλάτη με ξανθιά περούκα.Ακόμα δεν κατάλαβα γιατί η τσατσά την έλεγε "το κορίτσι μας".Την τσατσά στην ανάγκη την έπαιρνα, αυτή όχι.Μακριά εκτός πουρολάγνων...
2/10
ΦΩΚΑΙΑΣ 25 (το κάτω)
Θεικό μουνί με σώμα κόλαση για τρελά γαμήσια και το ωραιότερο πρόσωπο που είδα χτες.Μακριά καστανά μαλλιά, βυζάκια στητά και κωλαράκι που και νεκρούς ανασταίνει.Πρέπει να αξίζει το 25ρικο αλλά δεν το επεχείρησα.
9/10
(εδώ είναι ο τσάτσος ο Μαρκαριάν;;; )
ΦΩΚΑΙΑΣ 25 (το πάνω)
Ψηλή μελαχρινή, χοντρούλα με μικρά βυζιά για το σώμα της και τουρλωτό ζελεδένιο κώλο.
5/10
ΦΩΚΑΙΑΣ απέναντι από 25
Μπουρδέλο σχεδιασμένο για απόδραση τύπου PRISON BREAK.Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή ξεπροβάλει ένα μελαχρινό κοντοπούτανο με ανύπαρκτο βυζί, φάτσα να πετάς κεσέδες γιαούρτια, κοντά κοτοποδαράκια και ψευδή προφορά.Στα σκαλιά δεν άντεξα και γέλασα...
3/10
ΔΙΔΥΜΟΥ 8
Ψηλή κι αδύνατη Ρωσίδα, milf κατάσταση με κοντό ξανθό μαλλί, μικρά βυζιά και ζουμερό κώλο.Φάτσα όχι ιδιαιτέρως καλή αλλά πραγματικό άλογο με πόδι + 1 μέτρο.Για τους λάτρεις του είδους.
6/10
ΔΙΔΥΜΟΥ 6
Ξανθό πουτανάκι, αδύνατο από τη μέση και πάνω αλλά με φουσκωτή αφράτη κωλάρα για τους λάτρεις της γεμάτης χούφτας και του πισωκολλητού.
6/10
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.Ελπίζω να βοήθησα έστω κι αν δεν υπάρχει κρίση για τις υπηρεσίες της κάθε κοπέλας.Όταν δοκιμάσω, θα ενημερώσω με κάθε λεπτομέρεια.Και όποιος βρει νέο αίμα βυζαρού και δεν ενημερώσει, να του μαραθεί το πουλί...
piderof
Επισκέπτης
καλησπερα ξερει κανεις αν δουλευει σημερα η αλικη?λουκα νικα 1
μην κατεβαινω αδικα κεντρο
Επισκέπτης
θεσπεσιε ερσαστι τισ μεταλεγμενισ ιοδονισ ι αλικι αν ενθιμουμαι καλα πιτσιλιετε τριτι πεμπτι και σαβατο απογευματινες ορες στο κοκινοσπιτο τισ λουκα νικα 1!!!!!!καλο πιτσιλισμα με τιν εκφιλι ξεβρακοκεφαλι μεταλαγμενι νεραιδα!!!καλησπερα ξερει κανεις αν δουλευει σημερα η αλικη?λουκα νικα 1
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
καλησπερα ξερει κανεις αν δουλευει σημερα η αλικη?λουκα νικα 1
εδω και χρονια δουλευει τριτη-πεμπτη-σαββατο απο τις 18:00 εως τις 01:00.
κατεβα και εκτος σημαντικου απροοπτου θα την πετυχεις.
Αντε και καλα γαμησα,βαλε της αλλο ενα δαχτυλο στον κωλο απο εμενα
θεσπεσιε ερσαστι τισ μεταλεγμενισ ιοδονισ ι αλικι αν ενθιμουμαι καλα πιτσιλιετε τριτι πεμπτι και σαβατο απογευματινες ορες στο κοκινοσπιτο τισ λουκα νικα 1!!!!!!καλο πιτσιλισμα με τιν εκφιλι ξεβρακοκεφαλι μεταλαγμενι νεραιδα!!!
με προλαβες ρε τρελιαρη
Επισκέπτης
γεια σου πιτσι,και γω το ιδιο νομιζω αλλα δεν ημουν σιγουρος.δεν εχει και τηλ.το σπιτι...παντως η αλικη ειναι τρελη καυλα
Επισκέπτης
δοστις και τα δικα μου χαιρετισματα!μπουαχχαχαχαχαχαχαχααχ!!!!!
Επισκέπτης
τα σεβοι μου και τουσ χαιρετισμουσ μου σιναγονιστι!!!!εδω και χρονια δουλευει τριτη-πεμπτη-σαββατο απο τις 18:00 εως τις 01:00.
κατεβα και εκτος σημαντικου απροοπτου θα την πετυχεις.
Αντε και καλα γαμησα,βαλε της αλλο ενα δαχτυλο στον κωλο απο εμενα
με προλαβες ρε τρελιαρη
Επισκέπτης
θα της...δωσω και απο τους δυο
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
θα της...δωσω και απο τους δυο
μην της χαιρετισεις...κωλοδαχτυλο να της βαλεις
Επισκέπτης
0κ θα την ξεπατωσω.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Σημερινη απογευματινη βολτα στη Φυλης κατα τις 18:15,
Φυλης 69 κατω βρηκα την Ντινα ή Τινα,την ειχα πετυχει πριν κατι μηνες στην Κεραμεικου 13α βραδυνες ωρες οπου και την ειχα παρει''αγρια'',τι εστι Τινα,λοιπον,μελαχροινο με κωλαρα και φυσικες μεγαλες ζουμερες βυζαρες,ειναι teeny Ρουμανα απο Κραιόβα, και εχει πολυ σφιχτο μουνακι,σημερα δεν εβαλε κρεμα μου ειπε οταν μπηκε στο δωματιο με αποτελεσμα να απολαυσω για λιγα λεπτα το σφιχτομουνο.Πολυ καλο μπουκιτσι και παντα με το χαμογελο στα χειλη το πορνιδιο με τα προστυχα ψηλοτακουνα.
Μετα το ορεκτικο πηγα για κυριως πιατο στο 59 κατω οπου δεν υπηρχε ψυχη μεσα(οπως και στο 69 κατω),ουτε στα δωματια,ουτε στο σαλονι και πηρα τη Βανεσσα για πολλοστη φορα.
Σε αλλα δεν μπηκα μιας και οι καυλες ''εσβησαν''στα 2 πρωτα.
Φυλης 69 κατω βρηκα την Ντινα ή Τινα,την ειχα πετυχει πριν κατι μηνες στην Κεραμεικου 13α βραδυνες ωρες οπου και την ειχα παρει''αγρια'',τι εστι Τινα,λοιπον,μελαχροινο με κωλαρα και φυσικες μεγαλες ζουμερες βυζαρες,ειναι teeny Ρουμανα απο Κραιόβα, και εχει πολυ σφιχτο μουνακι,σημερα δεν εβαλε κρεμα μου ειπε οταν μπηκε στο δωματιο με αποτελεσμα να απολαυσω για λιγα λεπτα το σφιχτομουνο.Πολυ καλο μπουκιτσι και παντα με το χαμογελο στα χειλη το πορνιδιο με τα προστυχα ψηλοτακουνα.
Μετα το ορεκτικο πηγα για κυριως πιατο στο 59 κατω οπου δεν υπηρχε ψυχη μεσα(οπως και στο 69 κατω),ουτε στα δωματια,ουτε στο σαλονι και πηρα τη Βανεσσα για πολλοστη φορα.
Σε αλλα δεν μπηκα μιας και οι καυλες ''εσβησαν''στα 2 πρωτα.
Ξερει κανεις τι ωρα ξεκιναει βαρδια η Ναταλι στο Ιασωνος 19α???
Επίσκεψη σήμερα το πρωί γύρω στις 11 στο Φυλής 134Β (με την μπλε πόρτα).
Η τσατσα μου σύστησε τη ρωσίδα τάνα ως 'μέλι και γάλα'. Ψηλή, μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο και σώμα. Στο δωμάτιο κάνει καλό πονγκ-πονγκ, αφήνει πιασίματα παντού και κάνει πισωκολλητό. Μειονέκτημα δεν μιλάει ελληνικά, ούτε βέβαια αγγλικά αν και λέει ότι μιλάει. Αξίζει τα 20 ευρά, για μια φορά μόνο.
Η τσατσα μου σύστησε τη ρωσίδα τάνα ως 'μέλι και γάλα'. Ψηλή, μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο και σώμα. Στο δωμάτιο κάνει καλό πονγκ-πονγκ, αφήνει πιασίματα παντού και κάνει πισωκολλητό. Μειονέκτημα δεν μιλάει ελληνικά, ούτε βέβαια αγγλικά αν και λέει ότι μιλάει. Αξίζει τα 20 ευρά, για μια φορά μόνο.
Κατεπείγουσα επίσκεψη σήμερα (18/1) το πρωί κατά τις 12 στην Τροφωνίου προς ανεύρεση της Λάουρας.Τζίφος!Αντ'αυτής κοντό χοντρό πορνίδιο σαν ξανθός κεφτές.Όταν μου είπε "20 ευρώ" σκέφτηκα να ρωτήσω "20 ευρώ θα πάρεις ή θα μου δώσεις για να σε πηδήξω;"...
2/10
Αγανακτισμένος πήγα και δίπλα στο 13 με την ετοιμόρροπη ξύλινη σκάλα.Κοντό μαυριδερό πορνίδιο εκ Φιλιππίνων (κατά την τσατσά).Παχουλό και μικρόβυζο δε με συγκίνησε καθόλου.
2/10
Με τη Λάουρα τι γίνεται ρε παίδες;Πρωινή δεν είναι;Τι βυζάρες θα χύσω εγώ σήμερα το φελέκι μου...
2/10
Αγανακτισμένος πήγα και δίπλα στο 13 με την ετοιμόρροπη ξύλινη σκάλα.Κοντό μαυριδερό πορνίδιο εκ Φιλιππίνων (κατά την τσατσά).Παχουλό και μικρόβυζο δε με συγκίνησε καθόλου.
2/10
Με τη Λάουρα τι γίνεται ρε παίδες;Πρωινή δεν είναι;Τι βυζάρες θα χύσω εγώ σήμερα το φελέκι μου...
Τελικα δοκιμασα Ναταλι στο Ιασωνος 19α.Φοβερο κορμι για γαμησι,κριμα που ειναι τοσο ψυχρη ομως!!!
Δεν θα ξαναπαω σιγουρα !!!
Δεν θα ξαναπαω σιγουρα !!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις