Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 169 άτομα (7 μέλη και 162 επισκέπτες)

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
ρε συναθλητες καμια πληροφορια για χριστινα μελαχρ. αδυνατο στην αλκαμενους 113?

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Σύντομη ενημέρωση για 3 μαγαζια στην περιοχή Κωνσταντινουπόλεως (απεναντι από ΕΛΤΑ) χθες το απόγευμα:
Κωνσταντινουπόλεως 166 (ή 168) δεν βρήκα εκείνο το βυζαρούδικο πιπίνι που είχα πετύχει πριν μια εβδομάδα και στενοχορέθηκα που το εχω αφήσει ατιμώρητο. Χθες ήταν ένα άβυζο αλβανάκι με πρόστυχο και ευμεγέθες ρωγίδιο (κρεμίεται σακάκι, για τους λάτρεις του είδους)
Παιωνιαίων (παράλληλος μικρός δρομίσκος της Κων/λεως πλησίον του προηγουμένου ιδρύματος) Μια 45άρα ανάξια λόγου
Βιργ. Μπενάκη 31 (& Κων/πόλεως) Μια παλιά γνώριμη (από Διδύμου ή Έλλης) η Άντζελα στην οποία κατάθεσα (θα ακολουθήσει κριτική).

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Επίσκεψη σε Φυλής 67 10/01/08 κατά τις 19:00 για το πουτανάκι την Κατερίνα.Ενα χάλι και μισό.Το χειρότερο γαμήσι.Αμα βαριέσαι κυρά μου η δεν γουστάρεις την δουλειά αυτή αντε στο δια...λο.Κάτι μούτρα λες και της είχα σκοτώσει τη μάνα και τον πατέρα ,βαριόταν να μιλήσει,τσιμπούκι ολίγων δευτερολέπτων και στο τέλος χύσε για να φεύγω και φυσικά ούτε λόγος για να ακουμπήσουμε βυζιά.Ουυυστ στη Ρουμανία αν δεν σου αρέσει εδώ.ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΚΡΙΑ !!!

ratsas_21

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκεσ η ναταλι που ηταν δυδιμου γυρισε?αν ξερει καποιοσ να απαντησει

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Το μαυράκι στο Ιάσωνος 30 πάνω είναι για τους petite lovers σε εμφάνιση και συμπεριφορά.
Ο χώρος άθλιος, αν και με video.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Βραδυνη βολτα στο Μεταξι κατα τις 00:30-01:00
-Κολωνου 11 πανω ενα μαυρακι με μεγαλους βυζους αλλα επιεικως απαραδεκτη(εμφανιση,κιλα)
-Κολωνου 11 κατω μια πατσαβουρα απο τα εγκατα της γης
-Κολωνου 27α ενα αδυνατο μελαχροινο πορνιδιο
-Ιασωνος 19α πανικος και βρωμα με αναγκασαν να μην περιμενω να δω ποια ηταν
-Ιασωνος 20γ η Δημητρα,Ελληνιδα με ωραιο σωμα,πριν καμια βδομαδα την ειχα παρει στο 20α
-Ιασωνος 20β η Καρινα με υφος και τουπε χιλιων καρδιναλιων-τσεκαρισμενη απο το προσφατο παρελθον-μουναρα εμφανισιακα με κωλαρα και βυζους αλλα ειναι τοσο ΄΄παλτο''και ΄΄επιπλο΄΄που αστα να πανε φιλε μου.
-Ιασωνος 20α η Μαρινα,μελαχροινο,αδυνατο με σφιχτο σωμα καυλακι το οποιο δοκιμασα,μακρυ μαυρο μαλλι και μαυρες μποτες με ενα τατου στο κωλαρακι,τυπικη συμμετοχη αλλα με τις καυλες που ειχα περασα μια χαρα για κανα 7λεπτο.
-Κεραμεικου 15 κλειστο
-Κεραμεικου 15α η Ελενα που ειναι απαραδεκτη απο συμμετοχη(μελαχροινη ψηλη Ρουμανα πιτσιρικα)
Σε ολα τα αλλα δεν περασα.

ΥΓ Και μια απορια

Αφου τα Πακιστανια πηγαινοερχονται απο μπουρδελο σε μπουρδελο και ΄΄τρωνε πορτα''(εκτος απο υπερμπαζα που ισως τους παιρνουν)τι διαολο γυρνανε περα-δωθε ασκοπα ?

Επισκέπτης
.

ΥΓ Και μια απορια

Αφου τα Πακιστανια πηγαινοερχονται απο μπουρδελο σε μπουρδελο και ΄΄τρωνε πορτα''(εκτος απο υπερμπαζα που ισως τους παιρνουν)τι διαολο γυρνανε περα-δωθε ασκοπα ?

Μακαρι φιλε να ηταν ετσι και εδω.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Λιγοτερο απο 24ωρες απο την χθεσινοβραδυνη μου επισκεψη στην πορνοντισνευλαντ και ο δεικτης της καυλας χτυπησε κοκκινο σημερα το απογευμα,επιτοπου επισκεψη στην οδο Φυλης και μετα απο κανα 20λεπτο στη γυρα με το αυτοκινητο παρκαρω επι της Αγκυρας.
Ο δρομος εφερε τα 2 πρωτα μπουρδελα στο διαβα μου και μπηκα σε αυτο της Ζανας(στο 12),εκει ηταν η MILF Valeria,Ρωσιδα,Μοσχοβιτισα με σωμα για την ηλικια της(σαραντα φευγα)ΓΑΜΑΤΟ και προσωπο που ελεγε''ΧΥΣΤΕ ΜΕ''(καμια σχεση με τη Ζανα εμφανισιακα)
:bigdick:Μπαινω στο δωματιο,ερχεται μετα απο λιγο και αφου σκουπιζει με μωρομαντηλα τα @@ αρχιζει ενα υπεροχο γλειψιμο σε συνδυασμο με το τσιμπουκλοβερ που το καταπινε ολο,η πιπα συνεχιστηκε στα 4 αλλα και με αναποδο gag throat καθως και απο πανω της(της εδινα πιπα και ισπανικη παραλληλα)
:cool2: :thumbsup:Στησιμο στα 4 μετα και σφυροκοπημα σε μια κωλαρα που εδειχνε για 20 χρονων,γενικα το σωμα της ειναι απο τα καλυτερα MILF που εχω δει σε μπουρδελο και γι`αυτο την''τιμησα''. :knockinb:
Αφου με ξεζουμισε η Βαλερια αρχισε η βολτα στα σπιτια της Φυλης
-59 κατω πανικος στη Βανεσσα(σας τα ελεγα μαγκες,κανει καλα γαμησια)-4 ατομα αναμονη και 3 δωματια γεματα
-59 πανω ενα μπαζο
-65 επανω η γνωστη Λαρισσα(συστηθηκε μονη της)και οταν τη ρωτησα που ειναι η τσατσα ειπε΄΄εχει παει σουπερ-μαρκετ''Εν τω μεταξυ ειχε στα δωματια 2 γαμιαδες που περιμεναν και θα εμπαινε οταν επεστρεφε η τσατσα με αποτελεσμα να φυγω
-65 κατω η Σαντρα,μελαχροινο πιτσιρικι με τις βυζαρες εξω-
-69 πανω του μουνιου το πανηγυρι με το asian russian Χριστινακι
-67 εκει εγινε η επομενη καταθεση στην Κατερινα,Ρουμανα με πολυ γαματο σωμα και γλυκο εκφυλο προσωπακι,τρομπονι στα 4 και στησιμο μετα στα 4 επισης.

Γενικα μια ομορφη και δυνατη καυλα σε 3 κωλαρακια το σφυροκοπημα σε μια μερα :headbang2:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Γεια χαρά μπουρδελιάρηδες..

Σήμερα 12/1 γύρω στις 9.30 με 11.30 το βράδυ βόλτα στους δρόμους της Φυλής..

Έχει πάρει λίγο την κάτω βόλτα αγορά μου φαίνεται.οι μισές από αυτές που είδα ήταν σαν μόνιμες πελάτισες των ταβερνείων στη χασιά.. τέλος πάντων..

-Διδύμου 8Α-
Ψιλομπάζο η κοπέλα.. μια κοκκινομάλλα ήταν κάπως προχωρημένης ηλικίας μου φάνηκε και χαμηλού ύψους.

-Διδύμου 8Β-
Αντριάννα.. ξανθό μιλφέιγ με καρέ μαλλί.. τα βυζιά ωραία αν και λίγο πεσμένα. βγαίνει έξω με ένα κόκκινο κομπινεζόν.

-Φυλής κ' μονής προδρόμου-
Τζένη.. πορνίδιο ξανθό αν θυμάμαι καλά που τα'χε τα κιλάκια της πάντως.

-Φυλής 54Β-
Σοφία :smitten:

-Φυλής 59Α-
Ξανθιά και παχουλή..δε μ'άρεσε.Είχε λίγο σώμα αρσιβαρίστριας.

-Φυλής 59Β-
Βανέσσα.. έχει κριτικές από άλλα μέλη στις προηγούμενες σελίδες.Εμφανισιακά.. ένα σας λέω.. :knockinb: :knockinb:

-Φυλής 66Δ-
Ξανθό πορνίδιο με κοντό σχετικά μαλλί ..ηλικίας 30 περίπου.. είχε λίγα παραπανίσια κιλά... αλλά τον κώλο της τον βρήκα μια χαρά!..στρογγυλεμένος..

-Φυλής 67-
Δε θυμάμαι και πολλά.. αλλά δεν μου έκανε εντύπωση το πορνίδιο εκεί πέρα.μόνο αυτό μπορώ να πω.

-Φυλής 69Α-
Χριστίνα.. δεν χρείαζονται σχόλια :rockon:

-Φυλής 69Β-
Ένα πορνίδιο που σίγουρα κινεί την περιέργια του μπουρδελιάρη.. Νεαρό αρκετά με καστανά μακριά μαλλιά.. ωραίο πρόσωπο και πολύ αδύνατο σώμα.Έχει και ένα χαρακτηριστικό ταττού πίσω στη μέση(θα μου πείτε ποια δεν έχει)

-Φυλής 71Α-
μην κάνετε τον κόπο και ανεβείτε τα σκαλιά εκτός αν σας αρέσουν οι ξανθιές παχουλές αλλοδαπές κάποιας προχωρημένης ηλικίας. :headbang:

-Φυλής 71Β-
Κλειστό..

-Φυλής 80-
Ήταν η μαρίνα.. ένα νταρντανοπούτανο με μεγάλους βύζους αλλά και αυτή ψιλομπριζολέ ήταν.

-Φυλής 84Α-
Και επιτέλους μια αδύνατη!..ξανθό λίγο κατσαρό μαλλί..ύψους 1.70.. με ωραίο πρόσωπο-σώμα.. βγαίνει έξω με μια μπλε ημιδιάφανη φουστίτσα που τονίζει τα ωραία της κωλομέρια ;)

-Φυλής 84Β-
Ο τσάτσος ο μαρκαριάν στη θέση του..αν άκουσα καλά τον λένε "μανώλη"..(και όχι Σέρχιο!)και παρέα η Σελίνα με την τελευταία λέξη της μόδας επάνω της..Ψιλοτάκουνα που την έφερναν στο 1.80 ύψος.. ασπρόμαυρο στυλάτο καλτσόν και μαύρη φούστα που φαινόντουσαν λεπτομέρειες.. :grin:

-Φυλής 86Α-
Εμφανισιακά μέτριο πορνίδιο ..όχι πως με χάλαγε(περνάμε και στερήσεις :jerking:)..αλλά υπάρχουν και καλύτερες.. 2 θετικά είχε μόνο ..τα βυζιά της.

-Φυλής 86Β-
Πορνίδιο με θητεία στο 84Α,84Β και 86Α ..όλα τα διπλανά δλδ.Θα την έχετε δει στάνταρ.Σχετικά κοντή με καστανά καμπυλωτά μαλλιά.. και κορμί ..λογικό

-Φωκαίας 17Α-
Πουτανάκι γύρω στο 1.70 με καστανόμαυρα ίσια μαλλιά..και ψιλογεματούλα.μου θύμιζε μία παλιά "κοπέλα" που είχα πάρει και ήταν χάλια.. βέβαια μπορεί να είναι άλλη.

-Φωκαίας 17Β-
Ξανθιά έκδοση του δράκουλα που έκανε γυμνό τσιμπούκι (ω.. ναι καλά ακούσατε) με 20€.. και πατσαβούρα και επικίνδυνη δηλαδή..

-Φωκαίας 25-
Αντέλλα (??)

Από τιμές όλα στο 20άρι πρέπει να'ταν.. καλό αυτό γιατί κάποια είχαν αρχίσει τις αυξήσεις (λόγω πετρελαίου εννοείται)..σε 25€.. εδώ και αρκετό καιρό δεν έχω δει πάνω από 20 ευρώ. ;) .. αλλά με αυτές που πλασάρονται σε μερικά και τα 20 είναι υπερ-αρκετά!

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
psolaras78 και gangstaXZ μπράβο σας!Τρομερό scout αλάνια  :rockon:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ο Psolaras78 έγραψε...

"O δρομος εφερε τα 2 πρωτα μπουρδελα στο διαβα μου και μπηκα σε αυτο της Ζανας(στο 12),εκει ηταν η MILF Valeria,Ρωσιδα,Μοσχοβιτισα με σωμα για την ηλικια της(σαραντα φευγα)ΓΑΜΑΤΟ και προσωπο που ελεγε''ΧΥΣΤΕ ΜΕ''(καμια σχεση με τη Ζανα εμφανισιακα)
Μπαινω στο δωματιο,ερχεται μετα απο λιγο και αφου σκουπιζει με μωρομαντηλα τα @@ αρχιζει ενα υπεροχο γλειψιμο σε συνδυασμο με το τσιμπουκλοβερ που το καταπινε ολο,η πιπα συνεχιστηκε στα 4 αλλα και με αναποδο gag throat καθως και απο πανω της(της εδινα πιπα και ισπανικη παραλληλα)
  Στησιμο στα 4 μετα και σφυροκοπημα σε μια κωλαρα που εδειχνε για 20 χρονων,γενικα το σωμα της ειναι απο τα καλυτερα MILF που εχω δει σε μπουρδελο και γι`αυτο την''τιμησα''."

Φίλε psolara78, μπορείς σε παρακαλώ να πεις διεύθυνση και τι ώρα πήγες γιατί η περιγραφή σου μ' έκανε να νιώσω κάτι ανάμεσα στα πόδια μου :2funny: :rockon:

Σ΄ευχαριστώ πολύ

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ευχαριστώ Ροττι, καλά τα κατάλαβα... αλλά ήθελα
να σιγουρευτώ...
και μάλλον θα εννοεί την απογευματινή βάρδυα μέρχι 22:00 έτσι;

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Γεια χαρά μπουρδελιάρηδες..

Σήμερα 12/1 γύρω στις 9.30 με 11.30 το βράδυ βόλτα στους δρόμους της Φυλής..

Έχει πάρει λίγο την κάτω βόλτα αγορά μου φαίνεται.οι μισές από αυτές που είδα ήταν σαν μόνιμες πελάτισες των ταβερνείων στη χασιά.. τέλος πάντων..

-Διδύμου 8Α-
Ψιλομπάζο η κοπέλα.. μια κοκκινομάλλα ήταν κάπως προχωρημένης ηλικίας μου φάνηκε και χαμηλού ύψους.

-Διδύμου 8Β-
Αντριάννα.. ξανθό μιλφέιγ με καρέ μαλλί.. τα βυζιά ωραία αν και λίγο πεσμένα. βγαίνει έξω με ένα κόκκινο κομπινεζόν.

-Φυλής κ' μονής προδρόμου-
Τζένη.. πορνίδιο ξανθό αν θυμάμαι καλά που τα'χε τα κιλάκια της πάντως.

-Φυλής 54Β-
Σοφία :smitten:

-Φυλής 59Α-
Ξανθιά και παχουλή..δε μ'άρεσε.Είχε λίγο σώμα αρσιβαρίστριας.

-Φυλής 59Β-
Βανέσσα.. έχει κριτικές από άλλα μέλη στις προηγούμενες σελίδες.Εμφανισιακά.. ένα σας λέω.. :knockinb: :knockinb:

-Φυλής 66Δ-
Ξανθό πορνίδιο με κοντό σχετικά μαλλί ..ηλικίας 30 περίπου.. είχε λίγα παραπανίσια κιλά... αλλά τον κώλο της τον βρήκα μια χαρά!..στρογγυλεμένος..

-Φυλής 67-
Δε θυμάμαι και πολλά.. αλλά δεν μου έκανε εντύπωση το πορνίδιο εκεί πέρα.μόνο αυτό μπορώ να πω.

-Φυλής 69Α-
Χριστίνα.. δεν χρείαζονται σχόλια :rockon:

-Φυλής 69Β-
Ένα πορνίδιο που σίγουρα κινεί την περιέργια του μπουρδελιάρη.. Νεαρό αρκετά με καστανά μακριά μαλλιά.. ωραίο πρόσωπο και πολύ αδύνατο σώμα.Έχει και ένα χαρακτηριστικό ταττού πίσω στη μέση(θα μου πείτε ποια δεν έχει)

-Φυλής 71Α-
μην κάνετε τον κόπο και ανεβείτε τα σκαλιά εκτός αν σας αρέσουν οι ξανθιές παχουλές αλλοδαπές κάποιας προχωρημένης ηλικίας. :headbang:

-Φυλής 71Β-
Κλειστό..

-Φυλής 80-
Ήταν η μαρίνα.. ένα νταρντανοπούτανο με μεγάλους βύζους αλλά και αυτή ψιλομπριζολέ ήταν.

-Φυλής 84Α-
Και επιτέλους μια αδύνατη!..ξανθό λίγο κατσαρό μαλλί..ύψους 1.70.. με ωραίο πρόσωπο-σώμα.. βγαίνει έξω με μια μπλε ημιδιάφανη φουστίτσα που τονίζει τα ωραία της κωλομέρια ;)

-Φυλής 84Β-
Ο τσάτσος ο μαρκαριάν στη θέση του..αν άκουσα καλά τον λένε "μανώλη"..(και όχι Σέρχιο!)και παρέα η Σελίνα με την τελευταία λέξη της μόδας επάνω της..Ψιλοτάκουνα που την έφερναν στο 1.80 ύψος.. ασπρόμαυρο στυλάτο καλτσόν και μαύρη φούστα που φαινόντουσαν λεπτομέρειες.. :grin:

-Φυλής 86Α-
Εμφανισιακά μέτριο πορνίδιο ..όχι πως με χάλαγε(περνάμε και στερήσεις :jerking:)..αλλά υπάρχουν και καλύτερες.. 2 θετικά είχε μόνο ..τα βυζιά της.

-Φυλής 86Β-
Πορνίδιο με θητεία στο 84Α,84Β και 86Α ..όλα τα διπλανά δλδ.Θα την έχετε δει στάνταρ.Σχετικά κοντή με καστανά καμπυλωτά μαλλιά.. και κορμί ..λογικό

-Φωκαίας 17Α-
Πουτανάκι γύρω στο 1.70 με καστανόμαυρα ίσια μαλλιά..και ψιλογεματούλα.μου θύμιζε μία παλιά "κοπέλα" που είχα πάρει και ήταν χάλια.. βέβαια μπορεί να είναι άλλη.

-Φωκαίας 17Β-
Ξανθιά έκδοση του δράκουλα που έκανε γυμνό τσιμπούκι (ω.. ναι καλά ακούσατε) με 20€.. και πατσαβούρα και επικίνδυνη δηλαδή..

-Φωκαίας 25-
Αντέλλα (??)

Από τιμές όλα στο 20άρι πρέπει να'ταν.. καλό αυτό γιατί κάποια είχαν αρχίσει τις αυξήσεις (λόγω πετρελαίου εννοείται)..σε 25€.. εδώ και αρκετό καιρό δεν έχω δει πάνω από 20 ευρώ. ;) .. αλλά με αυτές που πλασάρονται σε μερικά και τα 20 είναι υπερ-αρκετά!
ευγε νεανια μου  ;)

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ευχαριστώ Ροττι, καλά τα κατάλαβα... αλλά ήθελα
να σιγουρευτώ...
και μάλλον θα εννοεί την απογευματινή βάρδυα μέρχι 22:00 έτσι;
ναι για την απογευματινη βαρδια λεει.. απο 5 το απογευμα..

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ok... σας ευχαριστώ πολύ ;)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ο Psolaras78 έγραψε...

"O δρομος εφερε τα 2 πρωτα μπουρδελα στο διαβα μου και μπηκα σε αυτο της Ζανας(στο 12),εκει ηταν η MILF Valeria,Ρωσιδα,Μοσχοβιτισα με σωμα για την ηλικια της(σαραντα φευγα)ΓΑΜΑΤΟ και προσωπο που ελεγε''ΧΥΣΤΕ ΜΕ''(καμια σχεση με τη Ζανα εμφανισιακα)
Μπαινω στο δωματιο,ερχεται μετα απο λιγο και αφου σκουπιζει με μωρομαντηλα τα @@ αρχιζει ενα υπεροχο γλειψιμο σε συνδυασμο με το τσιμπουκλοβερ που το καταπινε ολο,η πιπα συνεχιστηκε στα 4 αλλα και με αναποδο gag throat καθως και απο πανω της(της εδινα πιπα και ισπανικη παραλληλα)
  Στησιμο στα 4 μετα και σφυροκοπημα σε μια κωλαρα που εδειχνε για 20 χρονων,γενικα το σωμα της ειναι απο τα καλυτερα MILF που εχω δει σε μπουρδελο και γι`αυτο την''τιμησα''."

Φίλε psolara78, μπορείς σε παρακαλώ να πεις διεύθυνση και τι ώρα πήγες γιατί η περιγραφή σου μ' έκανε να νιώσω κάτι ανάμεσα στα πόδια μου :2funny: :rockon:

Σ΄ευχαριστώ πολύ
Κατα τις 19:30-Τιμηστε την τεκνατζου Βαλερια-

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
-Φυλής 69Β-

Η Αλεξάνδρα είναι.Δούλευε και στο ισόγειο του 65.Σταθερή αξία.Όποιος δεν την έχει δοκιμάσει χάνει.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Η Αλεξάνδρα είναι.Δούλευε και στο ισόγειο του 65.Σταθερή αξία.Όποιος δεν την έχει δοκιμάσει χάνει.
ααα.. ωραίος :thumbsup: ..δεν ήξερα όνομα

να συμπληρώσω απ'την χθεσινή έξοδο .. στη Φώκαιας το 3ο σπίτι από φυλής είχε και εκεί μια χοντρή..τίποτα σπουδαίο..

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
σημερα πρωινη τσαρκα.κατευθειαν αλεξανδρα.τι να πω.αυτη η κοπελα ειναι βεντουζα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom