Επισκέπτης
σε αυτο που λες για το μπλα μπλα εχεις δικιο αλλα εαν σου πω οτι οποτε παω σε σπιτια παω με το σταυρο στο χερι.ουτε ονοματα κραταω ουτε θυμαμαι ουτε με ενδιαφερει ουτε θελω να την ξαναδω
Σωστός 100%. Ψάχνεις να βρεις πληροφορίες, δε βρίσκεις και τελικά καταλήγεις να σε τρώνε οι δρόμοι ακολουθώντας το ψάξου μόνος σου, καλύτερα είναι...Aντι για τις αναζητησεις του Ερυθρου Σταυρου να πατε στο θρεντ''Αναζητηση χαμενων ιεροδουλων''και να γραψετε για πουτανακια του παρελθοντος,εδω κανουμε ενημερωση για μπουρδελα και δυστυχως πολλα ατομα ολο μπλα-μπλα ειναι και απο ενημερωση τιποτα εδω μεσα
Η ευα δουλεύει στο Αχαρνών 104 ή στο Αγκύρας 1;
Σε αυτο το θρεντ ανα σελιδα υπαρχουν ενημερωσεις απο ολους μας για τσαρκες και γαμησια σε μπουρδελα στο Μεταξουργειο και στην Φυλης-και πρωινες και βραδυνες βαρδιες αναγραφονται συμφωνα με το scouting καθε μερας,δεν ειμαστε γνωστες 100% αν καποιο μουνι δεν ειναι στο ποστο του για Χ,Ψ λογους.σε αυτο που λες για το μπλα μπλα εχεις δικιο αλλα εαν σου πω οτι οποτε παω σε σπιτια παω με το σταυρο στο χερι.ουτε ονοματα κραταω ουτε θυμαμαι ουτε με ενδιαφερει ουτε θελω να την ξαναδω
δυστυχως πολλα ατομα ολο μπλα-μπλα ειναι και απο ενημερωση τιποτα εδω μεσα
Δεν ειναι κατι που με απασχολει,ειλικρινα στ`αρχιδια μου,γραψε καμια ενημερωση ενοχλητικε και ασε τ`αλλαΝα μαζέψεις τα ονόματα,να τα δώσεις στη δ/νση του site να μας πετάξουν έξω.
Δεν ειναι κατι που με απασχολει,ειλικρινα στ`αρχιδια μου,γραψε καμια ενημερωση ενοχλητικε και ασε τ`αλλα
Το θέμα είναι να γράφουμε για ενημέρωση περισσότερο και όχι το ποιος θα κρίνει τί και πως. Στο χέρι του κάθε συναδέλφου είναι να γράφει ότι πρέπει σε κάθε θέμα και τίποτα περισσότερο. Εάν είναι εκτός θέματος περισσότερο ταλαιπωρεί κάποιον που ψάχνει να βρει πληροφορίες παρά προσφέρει στον "αγώνα"Να μαζέψεις τα ονόματα,να τα δώσεις στη δ/νση του site να μας πετάξουν έξω.
ασε φιλε προχθες μου θυμησε στρατο.ειχαν σφουγγαρισει αλλα με το βρωμονερο και βρωμαγε η γνωστη μυρωδια απλυτης σφουγγαριστρας σε ολο το δωματιο.αηδιασα και μου ηρθε ξερασμαΑυτο συμβαινει σε πολλα μπουρδελα. Το πανω μερος που εχει τους γαντζους ειναι αποσπώμενο και αν βαλεις 2 ρουχα απο την ιδια πλευρα πεφτουν ολα κατω. Πριν κρεμασετε τα ρουχα σας να ελεγχετε, μη φυγετε με χυμενα ρουχα.
ειπες και κατι σωστο εχω καιρο να την δω μαλλον λειπειη μαρινα η μελαχροινη κουκλιτσα με το υπεροχο κωλαρακι που δουλευε περσυ τον χειμωνα στην ιασωνος 20 νομιζω δουλευει ακομη εκει?πολυ καλο μωρο!
Χθεσινοβραδυνη καταδρομικη με σκοπο να πεσει το πρωτο για το 2008..Ξεκινησα απο μεταξουργειο οπου με εξαιρεση το κολωνου 30β οι υπολοιπες ηταν μπαζα..Συνεχεια στα παλια λημερια της οδου φυλης..Ξεκινημα απο την οδο φωκαιας..Φωκαιας 17α χοντρωκολα ρωσιδα,Φωκαιας 17β ξανθια γεματη βυζαρου επαιζε και ακαποτο νομιζω και ισπανικο αμα το ζητουσες,Φωκαιας 19 μπαζο ελληνιδα,Φωκαιας 25β ρωσιδα ξανθια ψιλοmilf με μικρο στηθος,φωκαιας 27 κοκκινομαλα λεπτη με μικρο στηθος..Φυλης 59 πανω ξανθια με ωραιο στηθος και στο κατω λεπτη μελαχροινη με ωραιο κωλο..Φυλης 80 ξανθια λεπτη με ωραια βυζια και τελος φυλης 84α η αννα που λεει οτι ειναι ελληνοπωλονεζα αλλα εγω λεω πως ειναι αλβανιδα στην οποια και κατεθεσα..20e καλη πιπα ψιλοξενερωτο γαμησι..