Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 248 άτομα (29 μέλη και 219 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σε αυτο που λες για το μπλα μπλα εχεις δικιο αλλα εαν σου πω οτι οποτε παω σε σπιτια παω με το σταυρο στο χερι.ουτε ονοματα κραταω ουτε θυμαμαι ουτε με ενδιαφερει ουτε θελω να την ξαναδω

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Aντι για τις αναζητησεις του Ερυθρου Σταυρου να πατε στο θρεντ''Αναζητηση χαμενων ιεροδουλων''και να γραψετε για πουτανακια του παρελθοντος,εδω κανουμε ενημερωση για μπουρδελα και δυστυχως πολλα ατομα ολο μπλα-μπλα ειναι και απο ενημερωση τιποτα εδω μεσα
Σωστός 100%. Ψάχνεις να βρεις πληροφορίες, δε βρίσκεις και τελικά καταλήγεις να σε τρώνε οι δρόμοι ακολουθώντας το ψάξου μόνος σου, καλύτερα είναι...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
σε αυτο που λες για το μπλα μπλα εχεις δικιο αλλα εαν σου πω οτι οποτε παω σε σπιτια παω με το σταυρο στο χερι.ουτε ονοματα κραταω ουτε θυμαμαι ουτε με ενδιαφερει ουτε θελω να την ξαναδω
Σε αυτο το θρεντ ανα σελιδα υπαρχουν ενημερωσεις απο ολους μας για τσαρκες και γαμησια σε μπουρδελα στο Μεταξουργειο και στην Φυλης-και πρωινες και βραδυνες βαρδιες αναγραφονται συμφωνα με το scouting καθε μερας,δεν ειμαστε γνωστες 100% αν καποιο μουνι δεν ειναι στο ποστο του για Χ,Ψ λογους.
Για να μην παιρνεις απαντηση καλυτερα παρε τους δρομους που λεει και ο συναδελφος,βρες την και μετα ενημερωσε και εμας.
Ηδη εχει γαμηθει αυτο το θρεντ οπως τοσα αλλα

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Σήμερα το πρωί που πέρασα από εκεί το 104 ήταν κλειστό και πήγα στο αγκύρας 1, που έχουν βάλλει κουδούνι κ' κάμερα. Κτύπησα και μετά από λίγο άνοιξε ο γνωστός δροσερός τσάτσος και μου είπε να περάσω μετά από μισή ώρα. Όταν τον ρώτησα ποια δουλεύει μου απάντησε η εύα. Πιθανώς να είναι κάποια αλλη (ή η γνωστή μαριαννα με άλλο καλιτεχνικό ψευδώνυμο).

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Να μαζέψεις τα ονόματα,να τα δώσεις στη δ/νση του site να μας πετάξουν έξω.
Δεν ειναι κατι που με απασχολει,ειλικρινα στ`αρχιδια μου,γραψε καμια ενημερωση ενοχλητικε και ασε τ`αλλα

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Δεν ειναι κατι που με απασχολει,ειλικρινα στ`αρχιδια μου,γραψε καμια ενημερωση ενοχλητικε και ασε τ`αλλα

Όταν έχω να γράψω θα το κάνω.Αλλά υποδείξεις δε γουστάρω.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Να μαζέψεις τα ονόματα,να τα δώσεις στη δ/νση του site να μας πετάξουν έξω.
Το θέμα είναι να γράφουμε για ενημέρωση περισσότερο και όχι το ποιος θα κρίνει τί και πως. Στο χέρι του κάθε συναδέλφου είναι να γράφει ότι πρέπει σε κάθε θέμα και τίποτα περισσότερο. Εάν είναι εκτός θέματος περισσότερο ταλαιπωρεί κάποιον που ψάχνει να βρει πληροφορίες παρά προσφέρει στον "αγώνα"  :knockinb:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ειρήνη αδέρφια και όχι τσακωμοί.Όχι η milf Ρωσίδα της Κολωνού 27 αλλά και αυτή για μια 'ισπανική' στα Ρώσικα στήθια της σταματάει τις 'πολεμικές συγκρούσεις'  :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αυτο συμβαινει σε πολλα μπουρδελα. Το πανω μερος που εχει τους γαντζους ειναι αποσπώμενο και αν βαλεις 2 ρουχα απο την ιδια πλευρα πεφτουν ολα κατω. Πριν κρεμασετε τα ρουχα σας να ελεγχετε, μη φυγετε με χυμενα ρουχα.
ασε φιλε προχθες μου θυμησε στρατο.ειχαν σφουγγαρισει αλλα με το βρωμονερο και βρωμαγε η γνωστη μυρωδια απλυτης σφουγγαριστρας σε ολο το δωματιο.αηδιασα και μου ηρθε ξερασμα :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
η μαρινα η μελαχροινη κουκλιτσα με το υπεροχο κωλαρακι που δουλευε περσυ τον χειμωνα στην ιασωνος 20 νομιζω δουλευει ακομη εκει?πολυ καλο μωρο!
ειπες και κατι σωστο :2funny: εχω καιρο να την δω μαλλον λειπει

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
την είχα πετύχει πριν κάνα μήνα..
βραδυνή βάρδυα πάντα.. μετά τις 23:00!!

radiohead72

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Like
155
Πόντοι
1
παίδες ξερετε τι παιζει σήμερα στο ΚΟΛΩΝΟΥ 30Α;;;;;

ratsas_21

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκεσ ξερετε αν γυρισε η ναταλι απο διδυμου?

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Χθεσινοβραδυνη καταδρομικη με σκοπο να πεσει το πρωτο για το 2008..Ξεκινησα απο μεταξουργειο οπου με εξαιρεση το κολωνου 30β οι υπολοιπες ηταν μπαζα..Συνεχεια στα παλια λημερια της οδου φυλης..Ξεκινημα απο την οδο φωκαιας..Φωκαιας 17α χοντρωκολα ρωσιδα,Φωκαιας 17β ξανθια γεματη βυζαρου επαιζε και ακαποτο νομιζω και ισπανικο αμα το ζητουσες,Φωκαιας 19 μπαζο ελληνιδα,Φωκαιας 25β ρωσιδα ξανθια ψιλοmilf με μικρο στηθος,φωκαιας 27 κοκκινομαλα λεπτη με μικρο στηθος..Φυλης 59 πανω ξανθια με ωραιο στηθος και στο κατω λεπτη μελαχροινη με ωραιο κωλο..Φυλης 80 ξανθια λεπτη με ωραια βυζια και τελος φυλης 84α η αννα που λεει οτι ειναι ελληνοπωλονεζα αλλα εγω λεω πως ειναι αλβανιδα στην οποια και κατεθεσα..20e καλη πιπα ψιλοξενερωτο γαμησι..

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Χθεσινοβραδυνη καταδρομικη με σκοπο να πεσει το πρωτο για το 2008..Ξεκινησα απο μεταξουργειο οπου με εξαιρεση το κολωνου 30β οι υπολοιπες ηταν μπαζα..Συνεχεια στα παλια λημερια της οδου φυλης..Ξεκινημα απο την οδο φωκαιας..Φωκαιας 17α χοντρωκολα ρωσιδα,Φωκαιας 17β ξανθια γεματη βυζαρου επαιζε και ακαποτο νομιζω και ισπανικο αμα το ζητουσες,Φωκαιας 19 μπαζο ελληνιδα,Φωκαιας 25β ρωσιδα ξανθια ψιλοmilf με μικρο στηθος,φωκαιας 27 κοκκινομαλα λεπτη με μικρο στηθος..Φυλης 59 πανω ξανθια με ωραιο στηθος και στο κατω λεπτη μελαχροινη με ωραιο κωλο..Φυλης 80 ξανθια λεπτη με ωραια βυζια και τελος φυλης 84α η αννα που λεει οτι ειναι ελληνοπωλονεζα αλλα εγω λεω πως ειναι αλβανιδα στην οποια και κατεθεσα..20e καλη πιπα ψιλοξενερωτο γαμησι..

Χμμ! Δηλαδή στο 59 αν κατέθετες 40€ (20 επάνω και 20 κάτω) είχες πηδήξει 2 φορές μιά καστανή με γαμάτο σώμα... Pas mal!

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
να διορθωσω το παραπανω ποστ λεγοντας οτι τελικα η αννα οντως ειναι πολωνεζα και οχι αλβανιδα.. :rolleyes: :rolleyes:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom