Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 300 άτομα (26 μέλη και 274 επισκέπτες)

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
ποπο κλοτσοπατιναδα που επεσε,καλα ρε δε τη λυπασται τη καημενη τη ποιτανα.Τι το θελα και εγω να γραψω καλο λογο για μια φορα :2funny: :2funny: :2funny:

μα και εσυ...χαθηκε να τον γραψεις για καποια πιο φιλοτιμη

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Δε φταις εσύ rockrock αυτή φταίει.Και όσο λιγότεροι πάμε,τόσο πιο εύκολα θα εξαφανιστεί από την Φυλής.Τέτοιες κοπέλες δεν αξίζουν τα λεφτά μας.Την Αλεξάνδρα από το 65 και τώρα το 69 ισόγεια και τα δύο,την έχω τιμήσει περισσότερες από 10 φορές.Επειδή έχει πολύ καλή συμπεριφορά και δε δυσανασχετεί.Η άλλη είναι για κλωτσοπατινάδες.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Αποψινη βολτα στο Μεταξι κατα τη 1,
λατρης της Φυλης αλλα και του Μεταξιου afterhours
Check στο Κεραμεικου 15α οπου εγινε η πρωτη καταθεση στην νταρντανο-πιτσιρικα Ρουμανα Ελενα(την ειχα παρει πρωτη φορα πριν κανα 3μηνο)αλλαξε τα μαλλια σε μαυρα που την κανουν πολυ πιο τσουλαρα,δεν θα την ξαναπαρω γιατι δεν ειχε την ιδια''φρεσκαδα''οπως τοτε.(15€)
Στην Ιασωνος 19α ισχυει οτι εχετε γραψει συνμπουρδελιαρηδες με την ξανθια-αρκετα καυλε ξανθια- Βερονικα-αρκετα ερειπιο και αντικαυλε ο χωρος κατα την αποψη μου.
Απεναντι,Ιασωνος 20γ πηρα πρωτη φορα την Δημητρα,Ελληνιδα φαινοταν και μιλαγε παρα πολυ καλα,ξανθοκαστανο αδυνατο κουκλακι με ωραιο κωλαρακι και στηθος.
Η τσατσα ελεγε''Μονο Ελληνες''και οταν της ειπαν 2 αλβανοι''Η πουτσα μας εχει προβλημα?''Τους απαντησε''Γαμω την Αλβανια σας και εσας πουσταραδες''
Η εν λογω τσατσα με ''μπαταρισμενο΄΄ποδι ολα αυτα,δεν μασησε
Συντομη η τσαρκα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αποψινη βολτα στο Μεταξι κατα τη 1,
λατρης της Φυλης αλλα και του Μεταξιου afterhours
Check στο Κεραμεικου 15α οπου εγινε η πρωτη καταθεση στην νταρντανο-πιτσιρικα Ρουμανα Ελενα(την ειχα παρει πρωτη φορα πριν κανα 3μηνο)αλλαξε τα μαλλια σε μαυρα που την κανουν πολυ πιο τσουλαρα,δεν θα την ξαναπαρω γιατι δεν ειχε την ιδια''φρεσκαδα''οπως τοτε.(15€)
Στην Ιασωνος 19α ισχυει οτι εχετε γραψει συνμπουρδελιαρηδες με την ξανθια-αρκετα καυλε ξανθια- Βερονικα-αρκετα ερειπιο και αντικαυλε ο χωρος κατα την αποψη μου.
Απεναντι,Ιασωνος 20γ πηρα πρωτη φορα την Δημητρα,Ελληνιδα φαινοταν και μιλαγε παρα πολυ καλα,ξανθοκαστανο αδυνατο κουκλακι με ωραιο κωλαρακι και στηθος.
Η τσατσα ελεγε''Μονο Ελληνες''και οταν της ειπαν 2 αλβανοι''Η πουτσα μας εχει προβλημα?''Τους απαντησε''Γαμω την Αλβανια σας και εσας πουσταραδες''
Συντομη η τσαρκα
οντως ο χωρος που ειναι η βερονικα ειναι σκατα,ας οψεται η μουναρα που ειναι ολα τα λεφτα για μενα

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Στην κριτική για το μπουρδέλο Φυλής 84Α,ο francesco γράφει για την Άννα την Ελληνοπολωνέζα ότι κάνει πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό.Επειδή την έχω επισκεφτεί 2 φορές,τέτοια πράγματα δεν κάνει (είναι καλό κορίτσι :) ).Να μη γράφουμε ανακρίβειες.Εκτός αν το διαπραγματεύεσαι μέσα στο δωμάτιο,όπου και πάλι εξαρτάται από τα κέφια της κοπέλας.Μου τηλεφώνησε ένας φίλος πριν λίγο,που διάβασε την κριτική,και με ρώταγε αν ισχύει διότι γουστάρει τέτοια.Να κριτικάρουμε,αλλά να μην παραπληροφορούμε.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
οντως ο χωρος που ειναι η βερονικα ειναι σκατα,ας οψεται η μουναρα που ειναι ολα τα λεφτα για μενα

Tην Βερονικα την εχω φαει πριν 1-2 χρονια. Ειναι τρελο μωρο αλλα εκει μεσα βρωμαει. Εχει καλογερο για τα ρουχα που μολις τα ακουμπησεις, πεφτουν στο πατωμα, πανω σε χυσια. Ευτυχως επεσε μονο το μπλουζακι που φοραγα μεσα απο το πουλοβερ και το πεταξα. Πολλη μπιχλα, δεν αξιζει.

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Tην Βερονικα την εχω φαει πριν 1-2 χρονια. Ειναι τρελο μωρο αλλα εκει μεσα βρωμαει. Εχει καλογερο για τα ρουχα που μολις τα ακουμπησεις, πεφτουν στο πατωμα, πανω σε χυσια. Ευτυχως επεσε μονο το μπλουζακι που φοραγα μεσα απο το πουλοβερ και το πεταξα. Πολλη μπιχλα, δεν αξιζει.

χαχαχαχαχα καλά οι άχρηστοι δεν μπορούν να πάρουν έναν καλόγερο;20-30€ κοστίζουν.Α ρε φίλε τι έπαθες...

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
χαχαχαχαχα καλά οι άχρηστοι δεν μπορούν να πάρουν έναν καλόγερο;20-30€ κοστίζουν.Α ρε φίλε τι έπαθες...

Αυτο συμβαινει σε πολλα μπουρδελα. Το πανω μερος που εχει τους γαντζους ειναι αποσπώμενο και αν βαλεις 2 ρουχα απο την ιδια πλευρα πεφτουν ολα κατω. Πριν κρεμασετε τα ρουχα σας να ελεγχετε, μη φυγετε με χυμενα ρουχα.

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Γάμησε τα.Χάθηκε να έχουν μια καθαρίστρια στη διάρκεια της βάρδιας να σφουγγαρίζει τα δωμάτια;Εδώ ακόμα και στο 69 στο ισόγειο που είναι καινούριο,πήγα να πετάξω την καπότα,και κάτω είχε νερά (ελπίζω...)...Πάλι καλά που κουβαλάω αντισηπτικά μαντηλάκια και καθάρισα τα πόδια μου καλά...

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Γάμησε τα.Χάθηκε να έχουν μια καθαρίστρια στη διάρκεια της βάρδιας να σφουγγαρίζει τα δωμάτια;Εδώ ακόμα και στο 69 στο ισόγειο που είναι καινούριο,πήγα να πετάξω την καπότα,και κάτω είχε νερά (ελπίζω...)...Πάλι καλά που κουβαλάω αντισηπτικά μαντηλάκια και καθάρισα τα πόδια μου καλά...

Ποτε να μη πατας κατω. Να εχεις τα παπουτσια διπλα στο κρεβατι και να τα βαζεις πριν σηκωθεις.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Ιασωνος 20γ πηρα πρωτη φορα την Δημητρα,Ελληνιδα φαινοταν και μιλαγε παρα πολυ καλα,ξανθοκαστανο αδυνατο κουκλακι με ωραιο κωλαρακι και στηθος.
Συντομη η τσαρκα

Μετα απο αυτο....Εγω στο μεταξουργειο ΜΟΝΟ εκει θα γαμαω !! καλα εκανε και τους εδιωξε ...μες τη βρωμα ειναι ολα εκει.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
η μαρινα η μελαχροινη κουκλιτσα με το υπεροχο κωλαρακι που δουλευε περσυ τον χειμωνα στην ιασωνος 20 νομιζω δουλευει ακομη εκει?πολυ καλο μωρο!

minarass69

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
VIS¨A¨΄RION  :2funny: :2funny:ανθεκτικος καλογερος απο ΙΚΕΑ ΜΟΝΟ 15 ευρω. χαθηκε να παρουν εναν απο ΙΚΕΑ. Συναγωνιστες μενω πλεον επαρχια τα 4 τελευταια χρονια κιοταν ανεβαινω αθηνα συνδιαζω ωνια(και αποΙΚΕΑ) ΜΟΥΣΙΚΑ EVENT(συναυλιες) και εκδρομη στα σπιτια της καβλας. Με ενσημα απο το 1988 εχω παρει πανω απο 400 πουτανακια (εχω χασει το λογαριασμο στα ονοματα ομως εδω και χρονια) κανω ομως σαν παλιος αλλα νεο μελος μια αναδρομη στα καλυτερα που θυμαμαι. 1990-ΕΛΕΝΗ ελληνιδα μουναρος τοτε στα 20 που ξεκινησε απο λιοσιων κ εκανε καριερα στο διδυμου επανω(τι θυμαται καποιος παλιος?ξανθο ψηλο μωρο που οταν εμπαινε πιτσιρικος που τον γουσταρε πηδιοταν σαν να ηταν γκομενακι σου. Ε!και γω γυρω στα 20 τοτε για χρονια την τιμουσα. ΟΠΟΙΟΣ ξερει κατι για την ελενα (τελευταια φορα την πηρα το 1997 στη φυλης59 στο ρδελο διπλα απο ραδιοταξι  αν θυμαμαι καλα) ας αναφερθει :helpplea:.Την εποχη του διχιλιαρου,τριχιλιαρου απιστευτα μωρα λαδωναμε στα πολυ λιγοτερα τον αριθμο σπιτακια με μια ανασχεση κοιλια στην ποιοτητα μετα απο τις εκπομπες του κακουργου ΜΑΚΗ). ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΒΛΙΑΡΙΚΟ ΟΜΩΣ το πηρα περσι στο φυλης 134 το μεσαιο ισογειο νοεμβριο 2006 αλλα επειτα χαθηκε. ΧΡΙΣΤΙΝΑ  το καλλιτεχνικο της απο ρωσσια, μελαχρινο και μικρο. ρωτω εσας ω!! ανδρες αθηναιοι που το πηδηξατε μηπως το πετυχατε πουθενα? :helpplea: :helpplea: 

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
VIS¨A¨΄RION  :2funny: :2funny:ανθεκτικος καλογερος απο ΙΚΕΑ ΜΟΝΟ 15 ευρω. χαθηκε να παρουν εναν απο ΙΚΕΑ. Συναγωνιστες μενω πλεον επαρχια τα 4 τελευταια χρονια κιοταν ανεβαινω αθηνα συνδιαζω ωνια(και αποΙΚΕΑ) ΜΟΥΣΙΚΑ EVENT(συναυλιες) και εκδρομη στα σπιτια της καβλας. Με ενσημα απο το 1988 εχω παρει πανω απο 400 πουτανακια (εχω χασει το λογαριασμο στα ονοματα ομως εδω και χρονια) κανω ομως σαν παλιος αλλα νεο μελος μια αναδρομη στα καλυτερα που θυμαμαι. 1990-ΕΛΕΝΗ ελληνιδα μουναρος τοτε στα 20 που ξεκινησε απο λιοσιων κ εκανε καριερα στο διδυμου επανω(τι θυμαται καποιος παλιος?ξανθο ψηλο μωρο που οταν εμπαινε πιτσιρικος που τον γουσταρε πηδιοταν σαν να ηταν γκομενακι σου. Ε!και γω γυρω στα 20 τοτε για χρονια την τιμουσα. ΟΠΟΙΟΣ ξερει κατι για την ελενα (τελευταια φορα την πηρα το 1997 στη φυλης59 στο ρδελο διπλα απο ραδιοταξι  αν θυμαμαι καλα) ας αναφερθει :helpplea:.Την εποχη του διχιλιαρου,τριχιλιαρου απιστευτα μωρα λαδωναμε στα πολυ λιγοτερα τον αριθμο σπιτακια με μια ανασχεση κοιλια στην ποιοτητα μετα απο τις εκπομπες του κακουργου ΜΑΚΗ). ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΒΛΙΑΡΙΚΟ ΟΜΩΣ το πηρα περσι στο φυλης 134 το μεσαιο ισογειο νοεμβριο 2006 αλλα επειτα χαθηκε. ΧΡΙΣΤΙΝΑ  το καλλιτεχνικο της απο ρωσσια, μελαχρινο και μικρο. ρωτω εσας ω!! ανδρες αθηναιοι που το πηδηξατε μηπως το πετυχατε πουθενα? :helpplea: :helpplea: 

πςςςςςςς τι ειπες φιλε ΧΡΙΣΤΙΝΑ τρελο μωρο αλλα δυστηχως την εκανε γρηγορα...πιστευω η χριστινα μαζι με τη ναταλι(πολυ ψηλη λιθουανη η λετονη με πολυ κοντα μαλλια,που επισης εκατσε λιγο στο 80 κ στο 134 μεσαιο)τα καλυτερα μωρα στη φυλης τα τελευταια 2 χρονια(κ η αντελλα αν κ ξενερωτη)

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
ΟΠΟΙΟΣ ξερει κατι για την ελενα (τελευταια φορα την πηρα το 1997 στη φυλης59 στο ρδελο διπλα απο ραδιοταξι  αν θυμαμαι καλα) ας αναφερθει

Εννοείς μια Ρωσίδα λίγο γεματούλα αλλά όχι χοντρή με κοντά ξανθά μαλλιά;

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Στο ισόγειο του 134 ειχα πετύχει μια Λιθουανή ονόματι Ζέντα.Την είχα πάρει 1 φορά.Φοβερό μωρό.Επίσης μια αδυνατούλα ονόματι Σάντυ που έπαιζε και στο 71 αλλά δεν την έχω βρει ξανά...

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Η ευα δουλεύει στο Αχαρνών 104 ή στο Αγκύρας 1;

Επισκέπτης
εγω ρωταω αλλα απαντηση δεν μου δινει κανενας.μια βικτορια στο φωκαιας 17β με σιλικονη την εχει πετυχει κανενας

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Aντι για τις αναζητησεις του Ερυθρου Σταυρου να πατε στο θρεντ''Αναζητηση χαμενων ιεροδουλων''και να γραψετε για πουτανακια του παρελθοντος,εδω κανουμε ενημερωση για μπουρδελα και δυστυχως πολλα ατομα ολο μπλα-μπλα ειναι και απο ενημερωση τιποτα εδω μεσα

Επισκέπτης
αφου ξερεις γιατι δεν μου λες εαν την εχεις δει.μια ερωτηση εκανα.σορρυ εαν ειναι σε λαθος thread

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom