Καλησπέρα σας συναγωνιστές!
Πιστός στο καθιερωμένο εβδομαδιαίο ραντεβού της ενημερώσεως δεν θα μπορούσα να απουσιάσω και σήμερα.Πως άλλωστε θα μπορούσα να απουσιάσω απο τις ανταποκρίσεις όταν η μέρα ήταν ηλιόλουστη και σε προκαλούσε απο μόνη της να βγεις για περίπατο και όχι μόνο.Η βόλτα πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Φυλής και πέριξ,λίγο Λιοσίων αλλά και στο παρακμιακό
Μεταξουργείο.
Ξεκίνημα απο τα Βέργας 3 όπου στο δεξιό είχαμε την ώριμη Πωλίνα ή Παλίνα με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι,ισπανικό,κώλο και αυταρχικό για τους μερακλήδες.Η παρουσιά πολλών συναγωνιστώς στην αναμονή για να περάσουν για κάποιον που δεν γνωρίζει είναι πιστός μάρτυς των καλών υπηρεσιών της.Έχει τιμηθεί μία φορά όταν ήταν ακόμα καινούρια στο Αλκιβιάδου 16Α. Ήταν πολύ καλή και τότε σήμερα όμως έχει εμπλουτίσει κατα πολύ τις υπηρεσίες της.Το αριστερό σπιτάκι ήταν άδειο και υπηρεσία και κοπέλα είχαν τα νεύρα τους όπως ήταν αναμενόμενο.Κοπέλα λοιπόν ήταν η Μαρία,ψηλή,με καστανά μαλλιά κοντά,κανονικών κιλών προς το ελαφρώς γεμάτο,μέτριας εμφανίσεως με ελεύθερο στοματικό.
Στο Λιοσίων 91 σήμερα νόμισα ότι έβγαλα λαγό αλλά ήταν τελικά κουνέλι.Η κοπέλα που δούλευε συστήθηκε με το όνομα Γαβριέλλα και δεν ήταν άλλη απο την γνωστή γυρολόγο και ξεπέτα Σοφία-Μίκυ- Ρομπέρτα γνωστή κυρίως απο τα Φώκαιας 25 όροφος και τα Φυλής 86 πριν τον υποβιβασμό της.Κοπέλα λεπτή,καλλίπυγος,με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,τσαχπίνα και μαγκιόρα.Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.Στην προσπάθεια της να μην φύγω δέχθηκα και έκπτωση στα 15 ευρώ και το αναφέρω προς γνώση σας για όσους ενδιαφέρονται.
Στο Αδάνων σήμερα εκδίδοταν ο γνωστός θρύλος δεινόσαυρος της παλαιολιθικής εποχής με το όνομα Ζάνα.Βασιλικό τσιμπούκι όπως πάντα ανακοινώθηκε.
Στο Αλκιβιάδου 16Α ήταν η Ίνκα,Ρωσίδα ώριμη με ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο,με φακίδες και ανοιχτούς οφθαλμούς.Γνωστή και ως Ελένη όταν δούλευε ένα φεγγάρι και στην Δροσοπούλου 98.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν καινούρια κοπέλα με όνομα Άννα.Κοπέλα κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο,κοντούλα,με μεγάλο τατού μπροστά στην κοιλιά της και πυκνά κόκκινα μαλλιά πάνω απο τους ώμους που πρέπει να ήταν περούκα.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Ομολογώ ότι αμφιταλαντεύτηκα αρκετά για να περάσω και τελικά αποφάσισα να συνεχίσω την βόλτα μου.
Το
Διδυμου 27 ήταν κλειστό.Στο Διδύμου 20 ήταν η μιλφ Κατερίνα,ψηλή,νταρντάνα,με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,βυζάρες σιλικονέ που της προσέχει αρκετά γιατί πλήρωσε πολλά όπως μου είπε την άλλη φορά που πέρασα μαζί της,το ένα κοιτάει την Ανατολή και το άλλο την Δύση.Καστανά μακριά μαλλιά,λευκό δέρμα,στέκεται μπροστά σου σαν Έυζωνας της Προεδρικής Φρουράς και σε κοιτάει με ύφος γεμάτο αυτοπεποίθηση περιμένοντας να μπεις λες και είσαι υποχρεωμένος.Την έκλασα κανονικά και συνέχισα τον περιπατό μου.Απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε και μέσα είναι αρκετά ψυχρή,έπιπλο και με χαμηλά στάνταρ υπηρεσιών.
Στο Διδύμου 16 οι 2 μιλφάρες Αλίνα με κοντά ξανθά μαλλιά και βυζάρες μέσα σε μαύρο δικτυωτό και Ισαβέλλα απο Έλλης 3 πιο γεμάτη απο την πρώτη με μακριά μαύρα μαλλιά και μέ μαύρο ολόσωμο λιγότερο δικτυωτό απο την πρώτη.
Στο Φυλής 40 σήμερα ήταν η Έλενα,κανονικών κιλών προς το γεμάτο με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά με γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Καλή μέσα στο δωμάτιο.
Στο Φυλής 56 σήμερα ήταν η Ντενίσα αυτήν την φορά με ανοικτό καστανό μαλλί,ίσιο κάτω απο τους ώμους.Αυτή η κοπέλα αλλάζει τις κουπ των μαλλιών της περισσότερες φορές απότι πηγαίνει στην τουαλέτα.Είναι γεγονός!
Στο Φώκαιας 17 ισόγειο ήταν η Εμμανουέλλα κλασσικά στο πόστο της.Πρόκειται για κοπέλα με μακριά ξανθά μαλλιά,νταρντάνα.αρμονικά κατανεμημένα κιλά.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 25 ισόγειο ήταν η Αννούλα κλαμπ σάντουιτς.Υπέρβαρη,απο τις όμορφες χοντρούλες,με ανοιχτούς οφθαλμούς,βυζάρες που τις έπαιζε μπροστά μας για να μπούμε.Έχει δουλέψει στα
Διδυμου 27 όταν ήταν ακόμα καινούρια,στο Φώκαιας 25 όροφος,Διδύμου 18 υπόγειο και Έλλης 3.
Στο Φώκαιας 25 όροφος καινούριο γκράνυ, όχι η Ελένη.Κανονικών κιλών,με ωραίες βυζάρες τριάρες,ξανθιά με μαλλιά κατσαρά παρμενάντ,ανοιχτούς οφθαλμούς,λευκό δέρμα.Γυμνό τσιμπούκι ανακοινώθηκε.Ρωσόφωνη και αυτή.Το σκέφθηκα να μπω αλλά συνέχισα τον δρόμο μου για μιά ακόμα φορά.
Στο Φώκαιας 24 ήταν η παλιά καραβάνα Ειρήνη.Τελευταία δούλευε στο Φώκαιας 27 υπόγειο πιο πολύ.
Στο Φώκαιας 27 όροφος ήταν η Μπάρμπορα με φουλ πρόγραμμα.Φορούσε μία αποκριάτικη μάσκα γύρω απο τα μάτια της.Με την χαρακτηριστική της φωνή μας προκαλούσε να πηδηχτούμε.
Στο Φώκαιας 27 ισόγειο είχαμε 2 κοπέλες η πρώτη ήταν η Χριστίνα,λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά γνωστή προσφάτως απο το Διδύμου 8 ισόγειο και παλιότερα απο τα Φυλής 40,
Φυλής 66Δ, Φυλής 71 όροφος καθώς και Διδύμου 7.Αγενής συμπεριφορά και κακές υπηρεσίες.Μαζί της ήταν η Φλώρα,κοντή,με κοντά ξανθά μαλλιά,λεπτή.Καλές υπηρεσίες στο δωμάτιο.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος για τις 2 κοπέλες.
Στο Φώκαιας 27 υπόγειο 2 κοπέλες και εδώ.Η πρώτη ήταν η Λαρίσα,λεπτή,κοντή,με μαύρα μακριά μαλλιά και τραχύ πρόσωπο.Δεν την έχω δοκιμάσει.Καινούρια κοπέλα η οποία έχει περάσει και απο
Διδυμου 27,Αλκιβιάδου 16Β αλλά και σε όλα τα σπιτάκια του Φωκ 27. Μαζί της η Λαβίνια,λεπτή,με καστανόξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω,πιο ωραίο σώμα και πρόσωπο απο την πρώτη κοπέλα.Πρόκειται για την κοπέλα που είχα γράψει ως Αουρίνια στο
Διδυμου 27 στην κριτική μου με τίτλο Όχι κώλο! Νο κώλο!
Γυμνό τσιμπούκι και για τις 2 κοπέλες.Το προκλητικο και γεμάτο υποσχέσεις βλέμμα της Λαβίνια ομολογώ με έκανε να σκεπτώ αν πρέπει να ξαναμπω.Συνέχισα τον δρόμο μου όμως.
Στο Αγκύρας 12 στο αριστερό,έχω την χαρά να σας ενημερώσω ότι επέστρεψε πάλι η μιλφ Άννα στον στίβο της μάχης! Για όσους δεν την γνωρίζουν είναι λεπτή,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,όμορφο μαυρισμένο δέρμα με σολάριουμ,όμορφες βυζάρες σιλικονάτες.Η πρώτη μου επίσκεψη έγινε σε αυτήν την μιλφ η οποία για ακόμα μία φορά γεύτηκε τον μαγικό ζωμό μου!
Μετά την πρώτη συνεδρεία κατέβηκα στο παρακμιακό
Μεταξουργείο για να συνεχίσω την περιπλάνηση μου.Πολλές καινούριες αφίξεις όπως διαπίστωσα στην βόλτα μου,λίγα όμως τα διαμάντια μέσα στον βούρκο. Οι περισσότερες ήταν επιεικώς απαράδεκτες.
Ξεκίνημα απο το Μεγ Αλεξάνδρου 15 όπου εκεί παρουσιάστηκε κλασσικά η μιλφ Ρωσίδα Βίκυ.Νταρντάνα,με αυγουλωτά μάτιά,καστανά μαλλιά και γεματούλα.
Τα Μ.Α 20 και Μ.Α 22 ισόγειο κλειστά.Τα πρώτα 2 με ανοιχτά τα φωτάκια το δεύτερο με κλειστό.
Στο Μ.Α 22 όροφος υπηρεσία ήταν υπέρβαρη μιλφ τραβεστί ή οποία μας προλόγισε επίσης τραβεστί χωρίς όμως να μας το ανακοινώσει στο σαλόνι.Η τραβεστί που μας παρουσίασε είναι γνωστή ως Αλέξια,είναι υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά και μεγάλο τατού πάνω απο το στήθος της.Ανακοινώθηκε απλό με 10 και κώλος στα 15.Η απορία μου είναι με 10 ευρώ το απλό τι θα έκανε μέσα στο δωμάτιο αφού δεν μου φάνηκε για εγχειρισμένη.Μόνο πίπα;Η ίδια τραβεστί έχει δουλέψει και στο Ακομινάτου 2 ισόγειο αλλά και Κολωνού 11 όροφος.
Στο Ιάσωνος 44 ανοιχτό ήταν το δεξί όπου και ήταν η γνωστή μιλφ Αλίνα επίσης απο τα 46άρια της ίδιας οδού αλλά και τα Διδύμου 18 καθώς και Έλλης 3.Υπέρβαρη με καστανόμαυρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους και βυζάρες.
Στο Ιάσωνος 46 όροφος ήταν η Τάνια,κοπέλα της διπλανής πόρτας,κανονικών κιλών με ολίγον προς το γεμάτο,καστανά μαλλιά μακριά.Πρόγραμμα νορμάλ όπως μου είπε.
Στο Ιάσωνος 46 το μεσαίο κοπέλα για σκληροπυρινικούς γαμιάδες.Λεπτή,με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους άλουστά,σχεδόν χωρίς δόντια,με τατού φυλακόβια,αθίγγανη.Το όνομα της Μαρία και το πρόγραμμα αρκετά πλούσιο στο δεκάρικο.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι,κώλος και γλυφοκώλι όπως είπε η τσατσά.Ομολογώ ότι μου πέρασε απο το μυαλό να κάνω μία καταδρομική αλλά αποφάσισα να συνεχίσω τον δρόμο μου.
Στο αριστερό ισόγειο η υπηρεσία μου είπε οτι η κοπέλα είναι Πολωνέζα με όνομα Γαβριέλα.Η κοπέλα που είδα δεν ήταν σίγουρα Πολωνέζα,ήταν κανονικών κιλών,με μαλλιά πιασμένα πίσω ανοιχτούς οφθαλμούς,κανονικών κιλών με κυταρίτιδα και αρκετά αγενής όπως διαπίστωσα απο την καραμούζα που μου έριξε φεύγοντας.
Τα Περδίκα 3 κλειστά με αναμμένα τα φωτάκια.
Το Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο είχε ώριμη κοπέλα με όνομα Σόνια και υπηρεσία την γνωστή υστερική γραία.Παλιότερα ο βατραχομούρης που ήταν υπηρεσία την είχε παρουσιάσει σαν Λόλα.Κοντή,με μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω,ελαφρώς γεματούλα και ημεδαπή.Πρόγραμμα νορμάλ στο δεκάρικο.
Στον όροφο ήταν κλασσικά η ώριμη Μαίρη,αθίγγανη,μελαμψή,άσχημη,με μαύρα μαλλιά πυκνά,γεματούλα και με μαύρο ολόσωμο.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι στο δεκάρικο.
Στο Ιάσωνος 37 ισόγειο ήταν κοπέλα με ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους,κοντή,Αλβανόφατσα,κανονικών κιλών με κυταρρίτιδα αρκετά ενοχλητική.Πρόγραμμα απλό.
Ο όροφος ήταν κλειστός.
Στο Ιάσωνος 33 ήταν κοπέλα λεπτή,με ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω.Σχετικά συμπαθητική σε σχέση με τον μέσο όρο και πάντα ως προς την περιοχή.Απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 36 με την μεγάλη αυλή ήταν μιλφ,καλοστεκούμενο,με ξανθά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με λευκό ολόσωμο για να κρύβει μάλλον τις ατέλειες της.Απλό πρόγραμμα και εδώ.
Στο
Ιάσωνος 31 χόστελ εμφανίστηκε κοπέλα με λευκό δαντελένιο δικτυωτό.Δεν ήταν η Ελβίρα αλλά κάποια άλλη καινούρια που δεν την έχω ξαναδεί.Γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,μαλλιά καστανόμαυρα πυκνά κάτω απο τους ώμους,όμορφο πρόστυχο πρόσωπο.Ανακοινώθηκε απλό στα 10 και κώλος στα 15.
Το
Ιάσωνος 31 υπόγειο ήταν κλειστό.
Στο Ιάσωνος 30 υπόγειο κοπέλα γεματούλα,άστηθη σχεδόν,με καστανά πυκνά κατσαρά μαλλιά.Αδιάφορη.Απλό.Υπηρεσία ήταν η Άντζυ.
Στο Ιάσωνος 30 όροφος επέστρεψε πάλι η Ρωσόφωνη μιλφ Μαρία.Ψηλή,γεμάτη,νταρνάνα με ξανθά μαλλιά.Ισπανικό τελειωτικό.Για τους πελάτες της όμως κάνει και γυμνό τσιμπούκι. Η Μαρία έχει δουλέψει και στα Μ.Α 28,
Ιάσωνος 31 υπόγειο και Κωλονού 15.
Στο Ιάσωνος 27 υπόγειο εργάζεται η Άντζελα απο τα Κωλοκυνθούς 28 όροφος και Ιάσωνος 37 όροφος.Κοπέλα με κοντά ξανθά μαλλιά και μαύρο ολόσωμο.Σχετικά γεμάτη.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Λεωνίδου 28 ισόγειο ήταν η Μαρία κλασσικά.Κοντή,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με λίγα πιασίματα.Απλό πρόγραμμα.Καλά δεν έφυγε ακόμα αυτή;Ο όροφος ήταν κλειστός.
Στο Ιάσωνος 19 ισόγειο ήταν η Καμέλια,Κοπέλα λεπτή,με καστανόξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω,ανοιχτούς οφθαλμούς.Απλό πρόγραμμα.Σχετικά συμπαθητική.
Στο Ιάσωνος 20 ανελκυστήρας 2 Ρωσόφωνες που τις έχω πετύχει και Μ.Α 15. Η πρώτη υπέρβαρη με βυζάρες και καστανα κοντά μαλλιά.Στο Μ.Α 15 δούλευε σαν Ελένη και είχε κοντά ξανθά μαλλιά.Η δεύτερη λίγο πιο αδύνατη απο την πρώτη, παχουλή όμως και πιο μαγκιόρα.
Η δεύτερη λοιπόν όπως ήταν σκυμένη και κοιτούσε τα πράγματα ένος Πακιστανού μικροπωλητή σηκώνεται όρθια μας δείχνει το μουνί της και μας λέει: -Έχω ένα πρόβλημά.Έχω 2 αρχίδια ακριβώς εδώ.Μου λείπει ένας πούτσος.Ποιος απο εσάς θα μου δώσει τον δικό του;
Στο Ιάσωνος 20 μεσαίο ήταν ψηλή,ελαφρώς γεματούλα,με ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω και πρόσωπο Μις Πίγκυ.
Στο Ιάσωνος 20 ισόγειο δεξιά καινούρια κοπέλα.Με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,κανονικών κιλών και με φαρδιά περιφέρεια.Απλό.
Στο Κολωνού 32 ήταν η Άννα πρώην Χριστίνα γνωστή κυρίως σαν 'Αννα απο το Κωλονού 27 υπόγειο.Παχουλή,με ξανθά μακριά μαλλιά και βυζάρες τις οποίες πλέον καλύπτει ενώ παλιότερα εμφανιζόταν τόπλες.Κοπέλα με βαριά ένσημα στον χώρο.Ξεκίνησε την καριέρα της απο
Διδυμου 27,μετα Μονής Προδρόμου στο υπόγειο που έκλεισε,έπειτα έκανε ένα δειλό πέρασμα απο Διδύμου και λίγο απο Φώκαιας για να καταλήξει στο Μετάξουργείο εδώ και χρόνια.Δεν ανακοινώθηκε κάτι εξτρά.
Στο Κολωνού 32 υπόγειο καινούρια κοπέλα,ψηλή,κανονικών κιλών με παισιματάκια,πιασμένα καστανά μαλλιά.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 27 ισόγειο,κοπέλα υπέρβαρη με καστανά μαλλιά και μαύρο ολόσωμο.Γνωστή κυρίως απο τα Μ.Α 20&22 και Κολωνού 11 όροφος.Στο υπόγειο τώρα προσφάτως εργάζεται η Τζώρτζια,κοπέλα υπέρβαρή με ξανθά μακριά μαλλιά και βυζάρες γνωστή και απο Κωλοκυνθούς 63 παλιότερα.Κώλος στα 15 και απλό στα 10.
Στον όροφο η Τζώρτζη η Γεωργία γνωστή απο τα Μ.Α 20&22 και κυρίως απο το υπόγειο μαγαζί.Κοντή,κανονικών κιλών,με σώμα μονοκόματο,πιασμένα μαύρα μαλλιά,τραχύ πρόσωπο.Κώλος στο δεκάρικο.Παλιότερα έκανε και γυμνό τσιμπούκι.
Έριξα και μια ματιά στο καινούριο σπιτάκι στο Κολωνού 23.Ήταν κλειστό.Το μαγαζί εδράζεται στο ίδιο νεοκλάσσικο κτίριο με τα 2 μπουρδέλα τις Κεραμικού 28 που έκλεισαν.Είναι το γνωστό νεοκλάσσικο λοιπόν.Λέτε να ανοίξουν και τα άλλα 2 μαγαζάκια απο την Κεραμικού; Οψόμεθα.
Στο Κολωνου 15 στο αριστερό μία κοντή,με κοντά ξανθά μαλλιά αδιάφορη.Στο δεξιό ήταν μία καινούρια με μακριά καστανοκόκκινα μαλλιά και χαρακτηριστικά μεγάλη κοιλιά.Όμορφο πρόσωπο αλλά την χαλούσε η κοιλιά της.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 11 υπόγειο είχαμε την Μαρία,κοπέλα υπέρβαρη με μαύρα μακριά μαλλιά,παλιά καραβάνα που απαιτούσε και 15 ευρώ τρομάρα της!
Το Κολωνού 11 ισόγειο δεν είχε κοπέλα όταν μπήκα ενώ ο όροφος ήταν κλειστός.
Κατεβαίνοντας την Αγησιλάου είδα την Αντζέλικα απο Ιάσωνος 1 να αποχωρεί σε άσχημη κατάσταση απο την μέθη συνοδεία του άρρενος υπηρέτη.Θυμήθηκα τον φίλο που το έγραψε αυτό για την Αντζέλικα ότι πίνει.Αυτό που έχω να προσθέσω είναι μόνο ότι δεν είναι σίγουρα η μόνη που πίνει απο αυτά τα τσαρδιά.
Στο Ιάσωνος 1 λοιπόν το αριστερό ισόγειο είχαμε 2 κοπέλες.Την γυρολόγο Ντάνα απο Ιάσωνος 32,Περδίκα 3,Κεραμικού 13 ισόγειο κ.α πολλά τσαρδιά κυρίως του Μεταξουργείου μιας και στην Φυλής όταν κουβαλήθηκε δεν μπόρεσε φυσικά να σταθεροποιηθεί.Είναι κανονικών κιλών με καστανόμαυρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους τα οποία και είχε λιτά ενώ παλιότερα τα έπιανε πάντα αλογοουρά.Χαρακτηριστικό της σημείο αναγνωρίσεως το πρόσωπο της που θυμίζει αφοδεύοντα.Η δεύτερη κοπέλα ήταν ώριμης ηλικίας,με μαύρα μακριά μαλλιά τραχύ πρόσωπο,σχετικά γεματούλα και άσχημη.Καινούρια δεν την έχω ξαναπετύχει κάπου.
Στον μεσαίο οίκο στο αριστερό είχαμε την Χριστίνα.αρκετά αδύνατη,με μαύρα μακριά μαλλιά τα οποία σήμερα είχε πιασμένα.Νόστιμη κοπελίτσα αλλά μέσα αρκετά κακή σε υπηρεσίες.Έχω γράψει ότι με παράτησε με τον πούτσο στο χέρι και σηκώθηκε και έφυγε.Στο δεξιό είχαμε την μιλφ Μαρίνα,αδύνατη και αυτή με κώλο στο δεκάρικο.
Στον δεξιό οίκο στον ημιόροφο είχαμε κοπέλα υπέρβαρη αδιάφορη.
Έχοντας πλέον απογοητευτει σε μεγάλο βαθμό απο τις κοπέλες που δούλευαν Μετάξι και ενώ κατέβαινα την Κωλοκυνθούς λέω δεν μπαίνω και στο 63.Στο αριστερό ήταν η ημεδαπή ώριμη Στέλλα που δουλεύει συνήθως εκεί.Με κοντά καστανά μαλλιά,σώμα γεμάτο με ατέλειες που κρύβει σε ολόσωμο. Γυμνό τσιμπούκι και κώλος στα 15 νομίζω και απλό στο δεκάρικο.
Και εκεί που πλέον ήμουν πεπεισμένος ότι δεν πρόκειται να γαμήσω μπαίνω και στο ευθεία μέσα όπου και εργαζόταν καινούριο πιπίνι.Λεπτό,κοντό,με μακριά καστανά μαλλιά με ωραίο σώμα και πρόσωπο.Νεαρής ηλικίας απο Αλβανία με όνομα Μαρία Ιζαμπέλλα.Στο δωμάτιο μιλάει λίγα Ιταλικά και φτωχά Αγγλικά.Απλό πρόγραμμα με 69.Για δέκα ευρώ που έδωσα πέρασα καλά με ένα όμορφο καινούριο πιπίνι.Μέσα στο δωμάτιο θέλει ειδική μεταχείριση και κατεύθυνση για να περάσει κανείς καλά.Απαιτείται σίγουρα εμπειρία γιατί χωρίς αυτήν είναι σίγουρο οτι το δεκάρικο δεν θα πιάσει τόπο.Αναλυτικά θα γράψω απο αύριο για την Μαρία Ιζαμπέλλα.
Πομπώδες όνομα αλήθεια,βγαλμένο απο Βραζιλιάνικη σαπουνόπερα!
Καλό Σαββατοκύριακο!