Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 98 άτομα (8 μέλη και 90 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μπράβο σε όλους τους ενημερωτές για τις χρήσιμες ενημερώσεις/σχολιασμούς τους!!!

αυτό θα ήταν πολύ ρομαντικό ναι;

αυτή προφέσσορ μου αρέσει πολύ και την έχω στα υπόψιν. Πιθανών να τιμηθεί την επόμενη φορά που θα είμαι στην περιοχή, αν δεν πάω να καταθέσω στην Μαρία τρελοκοτσιδού. Πάντως μου κάνει εντύπωση, έχουν την μαστόρισσα την Πωλίνα δίπλα και δεν κοιτάζουν να δούν τι κάνει για να βελτιωθούν και αυτοί ήμαρτον...

είναι η ίδια που δούλεψε και Διδύμου 8 για ένα διάστημα; Αν ναι εμένα μου άρεσε μέσα! :rockon: :rockon:

ξεροχύνω με χαρακτηρισμούς Προφέσσορα!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ναι αυτή είναι,αν την πετύχεις στα καλά της......ξεσκίζεται άψογα το τσουλάκι.............αλλιώς..."Κλάφτα Χαράλαμπε"........ :cum:
Μου έχει κάνει 1 από τα καλύτερα σκισίματα όλων των εποχών στο Φ.86,ένα απόγευμα πέρυσι.....ως Έλενα......

www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%88%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CE%B1/listingid:459/#jr_review_33842]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%88%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CE%B1/listingid:459/#jr_review_33842[/url]

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Να προσθέσω:

Πιπ. 65: η Κωνσταντίνα η Σαλονικιά όπου παρέχει πλέον φουλ πρόγραμμα
Φυλ. 134 υπ.: ένα γεματούλικο μαυρομάλλικο όπου είχε χιούμορ. Μου είπε ότι σήμερα, ελέω Σαββάτου, είχε προσφορά: 19,99€ Αλεξάνδρα
Φυλ. 134 ισ.: η ίδια μαυρομάλλα προμιλφ που παίζει και τα πρωινά Άννα
Φυλ. 134 1ος: η Τζέσσικα και η πρωινή νέα Κωνσταντίνα (νομίζω) Δλδ 120 ενωμένα εργοστάσια επίπλου , . . . .

Φυλ. 59 ισ.: Αντίνα
Φυλ. 67: Αλίσσια που έχει ομορφύνει επικίνδυνα
Φυλ. 84α: η Αλίνα δεν κάνει φουλ, αλλά απλό πρόγραμμα. Τουλάχιστον αυτό άκουσα, αλλά και γεύτηκα στο δωμάτιο. Σχετική άνεση χρόνου, δεν ενόχλησε η τσα2, ούτε και η κοπέλα της οποίας το γατάκι ήταν αξύριστο μέεεεεεερες και θα πρέπει να είναι λίγο πιο χαμογελαστή και ενεργητική στον αγώνα. Πάντως δεν το κλαίς το 20αρικο και σίγουρα θέλει "στρώσιμο" . . . . .
Έχεις δίκιο και καλά που το ανέφερες, δικό μου το λάθος!(ελπίζω να μη σε πήρα στο λαιμό μου)

Αυτά

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
αυτή προφέσσορ μου αρέσει πολύ και την έχω στα υπόψιν. Πιθανών να τιμηθεί την επόμενη φορά που θα είμαι στην περιοχή, αν δεν πάω να καταθέσω στην Μαρία τρελοκοτσιδού. Πάντως μου κάνει εντύπωση, έχουν την μαστόρισσα την Πωλίνα δίπλα και δεν κοιτάζουν να δούν τι κάνει για να βελτιωθούν και αυτοί ήμαρτον...

Συμφωνώ απόλυτα.Θα πρέπει και οι άλλες κοπέλες να συμβαδίσουν στα χνάρια της Πωλίνας αλλιώς θα συνεχίσουν να χτυπούν μύγες.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ναι αυτή είναι,αν την πετύχεις στα καλά της......ξεσκίζεται άψογα το τσουλάκι.............αλλιώς..."Κλάφτα Χαράλαμπε"........ :cum:
Μου έχει κάνει 1 από τα καλύτερα σκισίματα όλων των εποχών στο Φ.86,ένα απόγευμα πέρυσι.....ως Έλενα......

www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%88%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CE%B1/listingid:459/#jr_review_33842]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%88%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CE%B1/listingid:459/#jr_review_33842[/url]

τέσσερις φορές την είχα πάρει, τρείς στη Διδύμου και μία στη Φυλής 86. Πάντα με καλές εντυπώσεις. Επίσης πετάει ατάκες-διαμάντια, την πρώτη φορά που την πέτυχα μου στήνεται με το που μπεί μέσα και καθόταν και κοίταζε, μετά μου λέει ότι θέλει ένας καινούριος πελάτης πρώτα να δεί το μουνί της και μετά να την γαμήσει  :rockon: :rockon: :rockon: επίσης μου είπε ότι είναι πολύ ανοιχτή στο σέξ και αν κάποιος της φέρει ένα βρακί με δονητή μπορεί να τον γαμήσει  :rockon: :rockon: Πολύ γέλιο η γκόμενα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τέσσερις φορές την είχα πάρει, τρείς στη Διδύμου και μία στη Φυλής 86. Πάντα με καλές εντυπώσεις. Επίσης πετάει ατάκες-διαμάντια, την πρώτη φορά που την πέτυχα μου στήνεται με το που μπεί μέσα και καθόταν και κοίταζε, μετά μου λέει ότι θέλει ένας καινούριος πελάτης πρώτα να δεί το μουνί της και μετά να την γαμήσει  :rockon: :rockon: :rockon: επίσης μου είπε ότι είναι πολύ ανοιχτή στο σέξ και αν κάποιος της φέρει ένα βρακί με δονητή μπορεί να τον γαμήσει  :rockon: :rockon: Πολύ γέλιο η γκόμενα.
Εμένα μου είχε σηκώσει το πόδι της στον ώμο και είπε ότι παλιά πήγαινε μπαλέτο....ήταν μπαλαρίνα στην χώρα της (μικρή)........ :2funny:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Μιας και δόξα το "Θεό" (σε ότι πιστεύει ο καθείς) από ελεύθερο χρόνο έχουμε άπλετο αλλά λεφτά δεν έχουμε, με την ευκαιρία της Κυριάκατικης άδειας και ζεστής παρά την εποχή Αθήνας, πραγματοποιήθηκε πριν απο λίγο μικρή όμορφη ρομαντική βολτίτσα στη (1η) βάρδια της Λιοσίων και πέριξ, 11:10 - 11:55 όπου είδα με τη σειρά που επισκέφθηκα τα...

Ιουλιανού

71 κλειστό

Χωματιανού

11Α κλειστό
11Β η υπηρεσία μου παρουσίασε τη Λώρη,
νεαρή αδύνατη κοντοπούτανη, με όμορφο πρόσωπο, 2αρι βυζί, ωραίο κωλαράκι και ωραίο στητό κορμάκι, εμφανίστηκε με καυτά κόκκινα εσώρουχα αλλά ήταν πολύ μαζεμένη και ντροπαλή, απλό πρόγραμμα.

Εξηκίκου

20 η μίζερη γκρινιάρα προφανώς λόγο αναδουλειάς τσατσά μου παρουσίασε τη μιλφογκιλφ Ελληνίδα μάλλον Τζένη, ψηλή νταρντάνα με μαύρα εσώρουχα, μάπα απαξιωμένη, καλή στα κιλά της για την ηλικία της αλλά εμφάνη τα σημάδια της χαλάρωσης, κόκκινο μαλλί στο ύψος των ώμων και κώλος προβλεπόμενος! σε ερώτηση μου στη τσατσά για το πρόγραμμα μου έλεγε τα πάντα στο απλο φυσικά και με ρωτούσε τι άλλο θες και 72; άλλαξε "κοπέλα" κυρά μου μπας και δεις καμιά άσπρη μέρα στο θεοσκότεινο παλιό τσαρδί σου το οποίο και μετά από καιρό πέτυχα ανοιχτό!
18Γ ποια άλλη από την πολύ μετά μιλφ Τζούλια, δεν διέκρινα νεύρα ούτε από αυτή ούτε από τη ξανθιά σα στρουμφάκι υπηρεσία! Στο ωραίο σαλόνι κλασσικά η τσόντα να παίζει και η Τζούλια να μου παρουσίαζεται μόνη της και να μου τονίζει με έμφαση το πρόγραμμα λέγοντας μου ότι τραβάει η ψυχή μου, φουλ κοινώς απλά δε γνωρίζω για αυταρχικό για τους φίλους μας τους μελακλήδες! Σε εμφάνιση λίγο πολύ όπως την έχετε δει όλοι ή σχεδόν όλοι από την τσόντα είτε από κοντά... σαφώς πιο γερασμένη από την πετυχημένη της, μάλλον, ταινία! Αδιάφορη μάπα, 3,5αρια βυζιά, κωλάρα, και βαρύ αλλά όχι χοντρό κορμί.
18Β Νάντια αν θυμάμαι καλά, ανεβαίνοντας τα σκαλάκια στον ανακαινισμένο οίκο με τα κόκκινα φωτάκια, στο τελείωμα αυτών στέκονταν η μιλφ μάλλον Ελληνίδα ξανθιά πόρνη ανευ υπηρεσίας, μαλλιά κάτω από το ύψος των ώμων, κοντόχοντρη αλλά με καλό πρόσωπο, μεγάλες βυζέρες που τις χάιδευε, κοιλάρα, μπουτάρες και κωλάρα... ήταν ευγενική με το χαμόγελο και στο πρόγραμμα μου είπε τα πάντα εκτός πρωκτικού.
18 κλειστό

Βέργας

3 δεξιό η ξακουστή μεταμιλφ Πωλίνα, ψηλή γυναικάρα, με κοντά καστανά ή κόκκινα μαλλιά, ωραία επιδερμίδα, λίγη κοιλίτσα, κωλάρα και 3αρι βυζι, αδιάφορο πρόσωπο αλλά γλυκό σαν της μάνας! πρωτού εμφανιστεί η ξανθιά υπηρεσία μου έλεγε πως στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται τα πάντα όλα και αυταρχικό άμα λάχει! κόσμο περιέργως δεν είδα στο σαλόνι ούτε στο δωμάτιο υπήρχε κάνεις μάλλον, μη αμφισβητώντας εταίρους συναγωνιστές αλλά το αναφέρω ως παρατήρηση... πολύ πρόσχαρη λοιπόν η Πωλίνα και καλοσυνάτη αλλά δεν είναι για τα γούστα μου.
3 αριστερό η νέα, μελαχρινή και συμπαθητική κάπως, για υπηρεσία υπηρεσία μου παρουσίασε τη νεαρή μελαχρινή μάλλον νέα άφιξη Μαρία με μαύρα εσώρουχα, λίγο άπειρη μου και μαζεμένη μου έδειξε, μακρί ίσιο πιασμένο μαλλί, κανονικό ύψος, 2αρι βυζί, ωραίο κώλος με λίγα κιλάκια παραπάνω συνολικά από το αδύνατη, κάλη παρουσία, σύμφωνα με την υπηρεσία τα πάντα πλην κώλου στο πρόγραμμα.

Τροφωνίου

13 δεξιό όροφος η Μπέτυ, παρουσιάστηκε μόνη της και έχω να πω πως ΑΥΤΟ είναι μιλφ ή ωραίο μιλφέι που θα 'λεγε και ο μπέμπας, ξανθιά με μακριά ίσια μαλλιά, ψηλή με ωραία κορμοστασιά, με πολύ ωραίο μπεϊμπι φέις, ωραία επιδερμίδα, 3αρι στήθος, ωραίος κώλος και ωραίο κορμί συνολικά, ωραία παρουσία αλλά μια ξινίλα μου την έβγαλε πάντως λέγοντας μου πως την λένε Κατερίνα, μπας πτως, κατά τα λεγόμενα της κάνει όλες τις στάσεις όμως κώλο δε δίνει!

Λιοσίων

91 (το ήσυχο σπιτάκι με την ωραία αυλή του και τον μικρό του κήπο, θαρρείς πως είσαι στο χωριό) μετά την πλούσια ενημέρωση του προφέσσορα και για την καλή πληροφορία του (μεγάλο λαγωνικό, μιλάμε για τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο της ενημέρωσης των εκδιδόμενων γυναικών, και δε το λέω ειρωνικά κάθε άλλο, με θαυμασμό!) είπα να δω τη Γαβριέλα πλέον με τα τόσα ονόματα που έχει αλλάξει σύμφωνα με τους πολλούς γνώστες, σα να την έχω ξαναδεί αλλού φυσικά, ο ευγενής νέος και δε μου φάνηκε για δροσερός τσάτσος μου παρουσίασε την πιο ωραία παρουσία που είδα σήμερα, μελαχρινή νεαρή με μαλλι στο ύψος των ώμων, κανονικό ύψος, πολύ όμορφο και γλυκό πρόσωπο με ωραία επιδερμίδα, 2αρι βυζί και τρομερό κώλο! Πρόσχαρη και πολύ φιλική στο σαλονάρισμα με απλό πρόγραμμα σύμφωνα με τον τσάτσο.

Παρασίου

36 η γνωστή εκεί και ευγενική πάντα ξανθιά υπηρεσία μου παρουσίασε στα πολύ γρήγορα όμως γιατί έμπαινε δωμάτιο και μάλλον είχε κόσμο να ευχαριστήσει, Μόνικα, ψηλή αδύνατη μετάμιλφ, με πολύ ωραίο κορμί, μικρό βυζί αν είδα καλά και καλό κώλο, μέτριο πρόσωπο λίγο φακιδομούρικο που ίσως το κάνει πιο ενδιαφέρον! απλό το πρόγραμμα, και να θυμίσω για όποιο ενδιαφέρεται γι αυτήν πως την πετυχαίνει εκεί μόνο κάθε Κυριακή, Δευτέρα & Πέμπτη από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα!

Υ.Γ. Να δώσω τα εύσημα μου σε όλους τους μεγάλους και άξιους ενημερωτές για το μεράκι που έχουν αλλά και την προσφορά τους σε όλους μας εδώ μέσα, όπως Φανούρη, Προφέσσορα, Σμύρνη, Xilnik, Μπέμπα, Dawn, Amadeus, Παιχτούρα, Μπαρούχο και για όσους μου διαφέγουν!

Καλήμερα!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
άψογος ο Φυστίκης!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ο Φυστικης απο τον τροπο γραφης του, ειναι ωραιος παλαιας κοπης και με ψυχικη υγεια μπουρδελιαρης.Το μερακι των ανθρωπων που ειναι εξω απο παιχνιδια και σκοπιμοτητες εχοντας ψυχικη υγεια, αλλα και επιθυμουν την ανεξαρτησια τους στο σεξ... φαινεται απο τον τροπο που ενημερωνουν και ενας απο αυτους εκτιμω οτι ειναι και ο συναγωνιστης Φυστικης.Προσωπικα εμενα μου αρεσει να τον διαβαζω ..συν οτι χρησιμοποιει και το κοκκινο χρωμα που ειναι ξεκουραστο στο ματι!!!Απο μενα respect!!!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Καλησπέρα σας συναγωνιστές!

Στο Αγκύρας 12 στο αριστερό,έχω την χαρά να σας ενημερώσω ότι επέστρεψε πάλι η μιλφ Άννα στον στίβο της μάχης! Για όσους δεν την γνωρίζουν είναι λεπτή,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,όμορφο μαυρισμένο δέρμα με σολάριουμ,όμορφες βυζάρες σιλικονάτες.Η πρώτη μου επίσκεψη έγινε σε αυτήν την μιλφ η οποία για ακόμα μία φορά γεύτηκε τον μαγικό ζωμό μου!

Μετά την χειροβομβίδα που πέταξε χτές ο αξιότιμος και αξιέπαινος Professorx , κάτι σκίρτησε κάτω μου.
Αυτό το βασανιστήριο συνεχίστηκε όλο το βράδυ. Τί και αν έκανα ένα κρύο ντούς, πριν την κατάκλιση, το δοξάρι μου , εκεί, το βιολί του. . . .  :bigdick:
Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα, μετρώντας τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα που περνούσαν βασανιστικά, μέχρι να ξαναβρεθώ μαζί της . . .
Δεν άντεχα άλλο, έπρεπε να λυτρωθώ. Σηκώθηκα νωρίς, χτύπησα το καφεδάκι μου και μια φέτα ψωμί με μπόλικο μέλι και βουρ στην Φυλής, Άγκυρας 12β. Εκεί με υποδέχτηκε η τσα2 με το κοντό μαύρο μαλλί και  τα γυαλάκια, όπου μου ανακοίνωσε ότι μαζί της είναι η Άννα. Κάπου εκεί τα γόνατά μου λύγισαν. Οι χτύποι της καρδιάς μου βαράγαν σαν ταμπούρλο. Την περίμενα να βγεί από το δωμάτιο. Τα λεπτά φάνταζαν αιώνες. Το σαλόνι δεν με χώραγε. Άρχισα να ιδρώνω. Το μυαλό μου έπαιζε παιχνίδια. Ήθελα να σπάσω την πόρτα και να μπώ μέσα στο δωμάτιο, να τους χωρίσω και να φωνάξω ότι δεν υπάρχει άλλος άντρας στον πλανήτη Γη, που μπορεί να την (α)γαμήσει όπως εγώ. Θόλωσα. Έχασα την υπομονή μου, την λογική μου. Σηκώθηκα με σκοπό να κάνω την βρόμικη (αλλά ειλικρινή) σκέψη πραγματικότητα. Τελικά όμως, ταυτόχρονα άνοιξε η πόρτα και ξεπρόβαλε, αυτό το μαυρομαλλικο-σιλικονατοβυζο-καλλιγραμμο-σολααριουμαυρισμένο ΜΙΛΦάκι μέσα σε ένα σέξι ολόσωμο μαύρο seethrough εσώρουχο , που κόλαζε και άγιο. Ένα δάκρυ κύλισε στο μάγουλό μου. Επιτέλους, ξανά μαζί, σκέφτηκα και με τρεμάμενα χέρια δίνω το πολύτιμο μπλέ εισιτήριο, που θα μου έδινε την δυνατότητα να ζήσω το όνειρο που έβλεπα ξανά και ξανά όλο το προηγούμενο βράδυ. Μπήκα σχεδόν τρέχοντας στο δωμάτιο, έβγαλα τα ρούχα μου και περίμενα καρτερικά να ακούσω το περπάτημα της Άννας. Το δοξάρι μου άρχιζε να παίζει το υπέροχο άσμα του Ludovico Einadi :
Σε λίγο έρχεται και η αλόγα (καυλ)Άννα.
Εδώ, επιτρέψτε μου να μην σας αποκαλύψω τι έγινε . . . . . . . . .
(απλά, αφήστε το τραγούδι, το βίντεο και την φαντασία σας να . . . . . . . . . . . . . . . οργιάσει ! ! !)

Μετά από αυτό, και αφού ανδρώθηκα για πολλοστή φορά στα χειλάκια της Άννας, είπα να δω τα νέα μωρά της Φωκαίας:

Στο Φώκαιας 27 υπόγειο 2 κοπέλες και εδώ.Η πρώτη ήταν η Λαρίσα,λεπτή,κοντή,με μαύρα μακριά μαλλιά και τραχύ πρόσωπο.Δεν την έχω δοκιμάσει.Καινούρια κοπέλα η οποία έχει περάσει και απο Διδυμου 27,Αλκιβιάδου 16Β αλλά και σε όλα τα σπιτάκια του Φωκ 27. Μαζί της η Λαβίνια,λεπτή,με καστανόξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω,πιο ωραίο σώμα και πρόσωπο απο την πρώτη κοπέλα.Πρόκειται για την κοπέλα που είχα γράψει ως Αουρίνια στο Διδυμου 27 στην κριτική μου με τίτλο Όχι κώλο! Νο κώλο!
Γυμνό τσιμπούκι και για τις 2 κοπέλες.Το προκλητικο και γεμάτο υποσχέσεις βλέμμα της Λαβίνια ομολογώ με έκανε να σκεπτώ αν πρέπει να ξαναμπω.Συνέχισα τον δρόμο μου όμως.

Μετά από ένα καλό γεύμα, πάντα θέλεις και ένα γλυκό, έτσι για να δέσει.
Πήγα λοιπόν στο Φωκ. 27 υπόγειο, όπου εμφανίστηκαν οι Λαρίσσα και η Λαβίνα.
Η Λαρίσσα είναι με μαύρα μακρυά μαλλιά, πιο όμορφη, με καλύτερο σωματάκι, αλλά απαίσια στο δωμάτιο. Την είχα δοκιμάσει στο Διδ. 27 και  ακόμα κλαίω. Η Λαβίνα είναι μια αδύνατη κοπελίτσα, με μονοκόματο κορμάκι, ξανθούλα με τα μαλλάκια πιασμένα πάνω. Ακόμα μεθυσμένος από την προηγούμενη συνάντηση, αποφάσισα να πάρω την Λαβίνα. Δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο. Ήρθε κατσούφικη και αυτό με τρόμαξε λιγάκι. Την ρώτησα πως είναι και μου είπε μέτρια. Κάπου εκεί άναψα το μάτι για να βράσω τα κόλλυβα, μιας και θα πενθούσα λίαν συντόμως το 20αρικο. Μου πονάει το στομάχι, μου κάνει. Εκεί αρχίζω να ψήνω και έναν καφέ σκέτο, της παρηγοριάς. Μετά φώναζε στην τσα2 και στην Λαρίσα, γιατί (μου είπε) δεν είχε πελατεία η Λαρίσα , ενώ η Λαβίνα πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο, οπότε η Λαρίσα ήταν μέσα στα νεύρα και μίλαγε συνέχεια στο τηλέφωνο. Κατά την διάρκεια της όλης στιχομυθίας, εκείνη μου φόρεσε σκουφάκι στο μαραμένο δοξάρι μου. Της το ανέφερα 3-4 φορές ότι η τσα2 ανακοίνωσε ακά στο σαλόνι. Τελικά , μου το ξετύλιξε και με ένα μαντιλάκι που είχε φέρει , μου σκούπιζε άγαρμπα το "άνθος" μου. Λόγω της ξενέρας, της φασαρίας, του άγαρμπου σκουπίσματος, της προηγούμενης συνεύρεσης, αλλά και  του γεγονότος ότι η κοπέλα δεν είχε φέρει μαζί της τσιμπιδάκι και μεγεθυντικό φακό για να βρεί το τρομαγμένο "πλήκτρο" μου, πλην τις κρέμες της,  αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα "χέρια" μου. Την ξαπλώνω και την αρχίζω στα χαδάκια και φιλάκια. Αν και σφιγμένη στην αρχή, άρχισε να χαλαρώνει και να ακολουθεί τις υποδείξεις μου. Της έβγαλα του σουτιέν για να εμφανιστούν 2 ανύπαρκτα νεανικά στηθάκια και μάλλον 2 ανύπαρκτες ρόγες. Της έβγαλα το στριγκάκι και ένα παιδικό άτριχο μικροσκοπικό νινάκι ξεπρόβαλε. Άρχισε να έχει ενδιαφέρον, σκέφτηκα, και συνέχισα απτόητος την "αποπλάνηση" μου. Το μικρό, αν και άγουρο ακόμα, ψιλο-αφέθηκε στις ορέξεις μου. Κάπου εκεί, ζωήρεψε και το δοξάρι μου. Ξαναβάλαμε το προφυλακτικό και συνουσιαστήκαμε σε μια και μόνο ιεροποστολική στάση. Δεν έδειξε να βιάζεται, η τσα2 δεν ενόχλησε, δεν ήταν και τόσο άσχημα, αλλά υπάρχουν και άλλα νεαρά και νέα φιντάνια στην περιοχή, που χρήζουν δοκιμής, προτού επιστρέψω.  

Αυτά    

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Μετά την χειροβομβίδα που πέταξε χτές ο αξιότιμος και αξιέπαινος Professorx , κάτι σκίρτησε κάτω μου.
Αυτό το βασανιστήριο συνεχίστηκε όλο το βράδυ. Τί και αν έκανα ένα κρύο ντούς, πριν την κατάκλιση, το δοξάρι μου , εκεί, το βιολί του. . . .  :bigdick:
Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα, μετρώντας τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα που περνούσαν βασανιστικά, μέχρι να ξαναβρεθώ μαζί της . . .
Δεν άντεχα άλλο, έπρεπε να λυτρωθώ. Σηκώθηκα νωρίς, χτύπησα το καφεδάκι μου και μια φέτα ψωμί με μπόλικο μέλι και βουρ στην Φυλής, Άγκυρας 12β. Εκεί με υποδέχτηκε η τσα2 με το κοντό μαύρο μαλλί και  τα γυαλάκια, όπου μου ανακοίνωσε ότι μαζί της είναι η Άννα. Κάπου εκεί τα γόνατά μου λύγισαν. Οι χτύποι της καρδιάς μου βαράγαν σαν ταμπούρλο. Την περίμενα να βγεί από το δωμάτιο. Τα λεπτά φάνταζαν αιώνες. Το σαλόνι δεν με χώραγε. Άρχισα να ιδρώνω. Το μυαλό μου έπαιζε παιχνίδια. Ήθελα να σπάσω την πόρτα και να μπώ μέσα στο δωμάτιο, να τους χωρίσω και να φωνάξω ότι δεν υπάρχει άλλος άντρας στον πλανήτη Γη, που μπορεί να την (α)γαμήσει όπως εγώ. Θόλωσα. Έχασα την υπομονή μου, την λογική μου. Σηκώθηκα με σκοπό να κάνω την βρόμικη (αλλά ειλικρινή) σκέψη πραγματικότητα. Τελικά όμως, ταυτόχρονα άνοιξε η πόρτα και ξεπρόβαλε, αυτό το μαυρομαλλικο-σιλικονατοβυζο-καλλιγραμμο-σολααριουμαυρισμένο ΜΙΛΦάκι μέσα σε ένα σέξι ολόσωμο μαύρο seethrough εσώρουχο , που κόλαζε και άγιο. Ένα δάκρυ κύλισε στο μάγουλό μου. Επιτέλους, ξανά μαζί, σκέφτηκα και με τρεμάμενα χέρια δίνω το πολύτιμο μπλέ εισιτήριο, που θα μου έδινε την δυνατότητα να ζήσω το όνειρο που έβλεπα ξανά και ξανά όλο το προηγούμενο βράδυ. Μπήκα σχεδόν τρέχοντας στο δωμάτιο, έβγαλα τα ρούχα μου και περίμενα καρτερικά να ακούσω το περπάτημα της Άννας. Το δοξάρι μου άρχιζε να παίζει το υπέροχο άσμα του Ludovico Einadi :
...
Εδώ, επιτρέψτε μου να μην σας αποκαλύψω τι έγινε . . . . . . . . .
(απλά, αφήστε το τραγούδι, το βίντεο και την φαντασία σας να . . . . . . . . . . . . . . . οργιάσει ! ! !)
....

Πάθος, παραφορά εκ πορνοπάθειας...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Τα σπάω με ερωτική κατάθεση ψυχής από Αμαντέους.  :rockon: :rockon: :rockon: Πάντα τέτοια φίλε!!

Απ την πρωτη στιγμη που ειδα αυτο το ΤΕΡΑΣ σκεφτηκα να σου την προτεινω οπως σου ειχα πει και για εκεινο το ΕΚΤΡΩΜΑ στο Μονης Προδρομου πριν 1,5 χρονο και τελικα πηγες  :rockon:
Λοιπον το σαιτ σου αναθετει νεα ακραια αποστολη

YOU 'RE THE MAN FOR THE JOB  :rockon:  :rockon:
:cheesy:

Επισης αλλη μια που πρεπει να τσεκαρεις ειναι η Σουζανα στο Μεγαλου Αλεξανδρου 22Β 2η και 3η βαρδια  :zombie:

οδηγείς τον άνθρωπο στην καταστροφή και στην ηθική πτώση. Αν θέλεις βάζουμε ο καθένας από ένα 5,00 € να πληρώσουμε επίσκεψη σε ένα Πάκη και εμείς να βλέπουμε...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Τυπε μου φαινεται δεν τον ξερεις καλα τον Προφεσορα..
Δεν ειναι ενας απλος καταδρομεας μπουρδελιαρης σαν εμας
Ο τυπος ειναι απο ΟΥΚ και πανω  :rockon:

καθε σωστός, πραγματικός, αγνός μπουρδελιαρης που σεβεται τον εαυτο του και το χομπι του ειναι πάντα ικανος για το καλύτερο αλλα και για το χειροτερο.
Ολοι μας πιστευω εχουμε σμπρωξει κατα καιρους απιστευτα μπαζα (χοντρες, ασχημες, δυσμορφες , κτλ) και τις εχουμε πληρωσει κιολας.
Γυναικες που αν μας ζητούσαν σε α΄λλη φαση να τις πηδηξουμε και να μας πληρωσουν αυτες  σιγουρα ουτε καν θα το σκεφτομασταν...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
καθε σωστός, πραγματικός, αγνός μπουρδελιαρης που σεβεται τον εαυτο του και το χομπι του ειναι πάντα ικανος για το καλύτερο αλλα και για το χειροτερο.
Ολοι μας πιστευω εχουμε σμπρωξει κατα καιρους απιστευτα μπαζα (χοντρες, ασχημες, δυσμορφες , κτλ) και τις εχουμε πληρωσει κιολας.
Γυναικες που αν μας ζητούσαν σε α΄λλη φαση να τις πηδηξουμε και να μας πληρωσουν αυτες  σιγουρα ουτε καν θα το σκεφτομασταν...

αυτό ισχύει!!! Αλλά πρέπει να βάζουμε και όρια!!

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Ξέρει κανείς εάν στο κατάστημα της Εξηκίου 18 (ποροφος με ξύλινη σκάλα) η υπηρεσία, μία πολύ γελαστή και άκρως θυληκότατη κοπέλα δουλεύει σε διπλό πόστο και ως κοπέλα δηλαδή? Το Σάββατο το απόγευμα μου παρουσιάστηκε λέγοντας μου ότι πλέον δουλεύει και ως υπηρεσία και ως κοπέλα, και πως εάν μου αρέσουν οι νταρντάνες να περάσω και θα μου κάνει την ωραιότερη πίπα που μου έχει τύχει. Βέβαια λόγω ελλειψης χρόνου δεν πέρασα αλλά σκέφτομαι μήπως κατάλαβε ότι δεν θα πέρναγα κι έκανε πλάκα. Πάντως πρόκειται για μια μελαχρινή, γλυκήτατη κοπέλα  :tits: που πραγματικά αξίζει να δοκιμάσει κανείς...  :think:

Υ.Γ. Την ώρα που μου έλεγε τα παραπάνω, άκουσα γυναικεία ομιλία από τα ενδότερα, που μάλλον ήταν της "κοπέλας".

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Ξέρει κανείς εάν στο κατάστημα της Εξηκίου 18 (ποροφος με ξύλινη σκάλα) η υπηρεσία, μία πολύ γελαστή και άκρως θυληκότατη κοπέλα δουλεύει σε διπλό πόστο και ως κοπέλα δηλαδή? Το Σάββατο το απόγευμα μου παρουσιάστηκε λέγοντας μου ότι πλέον δουλεύει και ως υπηρεσία και ως κοπέλα, και πως εάν μου αρέσουν οι νταρντάνες να περάσω και θα μου κάνει την ωραιότερη πίπα που μου έχει τύχει. Βέβαια λόγω ελλειψης χρόνου δεν πέρασα αλλά σκέφτομαι μήπως κατάλαβε ότι δεν θα πέρναγα κι έκανε πλάκα. Πάντως πρόκειται για μια μελαχρινή, γλυκήτατη κοπέλα  :tits: που πραγματικά αξίζει να δοκιμάσει κανείς...  :think:

Υ.Γ. Την ώρα που μου έλεγε τα παραπάνω, άκουσα γυναικεία ομιλία από τα ενδότερα, που μάλλον ήταν της "κοπέλας".

Nαι, το χουμε ξαναπει δουλευει και ετσι.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431

Απίστευτη πίπα ,φίλε.....

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

Κωνσταντίνα . για τους μερακλίδες  :pipa1: :pipa1:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Ιάσωνος 1

Δεξιά πόρτα όπως βλέπουμε το Ηρώδειο των μπουρδελών

Νικολέτα

Μελαχρινή ταυρίσια πορνο-δέσποινα με μακριά μαλλιά μέχρι την μέση. Αμετακίνητη συμπεριφορά και απλοποιημένη ηθική.

Ίσως να άρεσε κάποτε ...

Πηγαίνοντας στο δρόμο της Ιάσωνος 1 νομίζω ότι πηγαίνω προς την Κόλαση.

Μπορεί και να κάνω λάθος.

Αλλά τα γεγονότα δεν απατούν ...

Μπαίνοντας στο δωμάτιο, μου είπε δυο-τρεις δευτεριάτικες κουβέντες και μου έβαλε την καπότα.

Ρούφηξε με εντατικοποιημένο ρυθμό τον πούτσο μου και περίμενε με σατανικό σχεδιασμό ότι θα χύσω.

Αυτές οι απόψεις θα ήταν καλό να επανεξετασθούν από τις πορνο-δέσποινες.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (ΠΑΝΤΑ) ΕΤΣΙ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ !!!

Ο εντατικός ρυθμός δεν είναι (πάντα) αποτελεσματικός !!!

Στην περίπτωση που η πουτάνα είναι επαρχιώτισσα με λαίμαργη πρόθεση, απαιτείται ο πούτσος να είναι λαϊκός, όλκιμος και θαρραλέος απαλλαγμένος από καλλιτεχνικές αποκλίσεις και συναισθηματικά πρότυπα.

Της έπιασα τα κωλομέρια με τα χέρια όπως πιάνουν τα ηλεκτρομαγνητικά φερμουϊτ το τύμπανο του ασανσέρ για να φρενάρει.

Πράγματι φρέναρε και εγώ ξεκίνησα!

Ξεκίνησα έχοντας σαν αφετηρία το τέλος μου ή τουλάχιστον ότι και όσα μπορούσα περισσότερο να καταλάβω σε αυτό τον ρυθμό του χαμού.

Την γάμησα υπέροχα και αταλάντευτα με αποτέλεσμα να χύσω πανηγυρικά έχοντας κερδίσει ακόμη λίγα γραμμάρια ευτυχίας.

Η Νικολέτα ίσως άρεσε κάποτε και  για αυτό το λόγο

ίσως αξίζει να γαμιέται ...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

+ 10000000

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Νικολέτα

Μελαχρινή ταυρίσια πορνο-δέσποινα με μακριά μαλλιά μέχρι την μέση. Αμετακίνητη συμπεριφορά και απλοποιημένη ηθική.

Ίσως να άρεσε κάποτε ...

Πηγαίνοντας στο δρόμο της Ιάσωνος 1 νομίζω ότι πηγαίνω προς την Κόλαση.

Μπορεί και να κάνω λάθος.

Αλλά τα γεγονότα δεν απατούν ...

Μπαίνοντας στο δωμάτιο, μου είπε δυο-τρεις δευτεριάτικες κουβέντες και μου έβαλε την καπότα.

Ρούφηξε με εντατικοποιημένο ρυθμό τον πούτσο μου και περίμενε με σατανικό σχεδιασμό ότι θα χύσω.

Αυτές οι απόψεις θα ήταν καλό να επανεξετασθούν από τις πορνο-δέσποινες.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (ΠΑΝΤΑ) ΕΤΣΙ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ !!!

Ο εντατικός ρυθμός δεν είναι (πάντα) αποτελεσματικός !!!

Στην περίπτωση που η πουτάνα είναι επαρχιώτισσα με λαίμαργη πρόθεση, απαιτείται ο πούτσος να είναι λαϊκός, όλκιμος και θαρραλέος απαλλαγμένος από καλλιτεχνικές αποκλίσεις και συναισθηματικά πρότυπα.

Της έπιασα τα κωλομέρια με τα χέρια όπως πιάνουν τα ηλεκτρομαγνητικά φερμουϊτ το τύμπανο του ασανσέρ για να φρενάρει.

Πράγματι φρέναρε και εγώ ξεκίνησα!

Ξεκίνησα έχοντας σαν αφετηρία το τέλος μου ή τουλάχιστον ότι και όσα μπορούσα περισσότερο να καταλάβω σε αυτό τον ρυθμό του χαμού.

Την γάμησα υπέροχα και αταλάντευτα με αποτέλεσμα να χύσω πανηγυρικά έχοντας κερδίσει ακόμη λίγα γραμμάρια ευτυχίας.

Η Νικολέτα ίσως άρεσε κάποτε και  για αυτό το λόγο

ίσως αξίζει να γαμιέται ...

Στρατηγέ τα σέβη μου!  :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom