Μιας και δόξα το "Θεό" (σε ότι πιστεύει ο καθείς) από ελεύθερο χρόνο έχουμε άπλετο αλλά λεφτά δεν έχουμε, με την ευκαιρία της Κυριάκατικης άδειας και ζεστής παρά την εποχή Αθήνας, πραγματοποιήθηκε πριν απο λίγο μικρή όμορφη ρομαντική βολτίτσα στη (1η) βάρδια της Λιοσίων και πέριξ, 11:10 - 11:55 όπου είδα με τη σειρά που επισκέφθηκα τα...
Ιουλιανού
71 κλειστό
Χωματιανού
11Α κλειστό
11Β η υπηρεσία μου παρουσίασε τη Λώρη,
νεαρή αδύνατη κοντοπούτανη, με όμορφο πρόσωπο, 2αρι βυζί, ωραίο κωλαράκι και ωραίο στητό κορμάκι, εμφανίστηκε με καυτά κόκκινα εσώρουχα αλλά ήταν πολύ μαζεμένη και ντροπαλή, απλό πρόγραμμα.
Εξηκίκου
20 η μίζερη γκρινιάρα προφανώς λόγο αναδουλειάς τσατσά μου παρουσίασε τη μιλφογκιλφ Ελληνίδα μάλλον Τζένη, ψηλή νταρντάνα με μαύρα εσώρουχα, μάπα απαξιωμένη, καλή στα κιλά της για την ηλικία της αλλά εμφάνη τα σημάδια της χαλάρωσης, κόκκινο μαλλί στο ύψος των ώμων και κώλος προβλεπόμενος! σε ερώτηση μου στη τσατσά για το πρόγραμμα μου έλεγε τα πάντα στο απλο φυσικά και με ρωτούσε τι άλλο θες και 72; άλλαξε "κοπέλα" κυρά μου μπας και δεις καμιά άσπρη μέρα στο θεοσκότεινο παλιό τσαρδί σου το οποίο και μετά από καιρό πέτυχα ανοιχτό!
18Γ ποια άλλη από την πολύ μετά μιλφ Τζούλια, δεν διέκρινα νεύρα ούτε από αυτή ούτε από τη ξανθιά σα στρουμφάκι υπηρεσία! Στο ωραίο σαλόνι κλασσικά η τσόντα να παίζει και η Τζούλια να μου παρουσίαζεται μόνη της και να μου τονίζει με έμφαση το πρόγραμμα λέγοντας μου ότι τραβάει η ψυχή μου, φουλ κοινώς απλά δε γνωρίζω για αυταρχικό για τους φίλους μας τους μελακλήδες! Σε εμφάνιση λίγο πολύ όπως την έχετε δει όλοι ή σχεδόν όλοι από την τσόντα είτε από κοντά... σαφώς πιο γερασμένη από την πετυχημένη της, μάλλον, ταινία! Αδιάφορη μάπα, 3,5αρια βυζιά, κωλάρα, και βαρύ αλλά όχι χοντρό κορμί.
18Β Νάντια αν θυμάμαι καλά, ανεβαίνοντας τα σκαλάκια στον ανακαινισμένο οίκο με τα κόκκινα φωτάκια, στο τελείωμα αυτών στέκονταν η μιλφ μάλλον Ελληνίδα ξανθιά πόρνη ανευ υπηρεσίας, μαλλιά κάτω από το ύψος των ώμων, κοντόχοντρη αλλά με καλό πρόσωπο, μεγάλες βυζέρες που τις χάιδευε, κοιλάρα, μπουτάρες και κωλάρα... ήταν ευγενική με το χαμόγελο και στο πρόγραμμα μου είπε τα πάντα εκτός πρωκτικού.
18 κλειστό
Βέργας
3 δεξιό η ξακουστή μεταμιλφ Πωλίνα, ψηλή γυναικάρα, με κοντά καστανά ή κόκκινα μαλλιά, ωραία επιδερμίδα, λίγη κοιλίτσα, κωλάρα και 3αρι βυζι, αδιάφορο πρόσωπο αλλά γλυκό σαν της μάνας! πρωτού εμφανιστεί η ξανθιά υπηρεσία μου έλεγε πως στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται τα πάντα όλα και αυταρχικό άμα λάχει! κόσμο περιέργως δεν είδα στο σαλόνι ούτε στο δωμάτιο υπήρχε κάνεις μάλλον, μη αμφισβητώντας εταίρους συναγωνιστές αλλά το αναφέρω ως παρατήρηση... πολύ πρόσχαρη λοιπόν η Πωλίνα και καλοσυνάτη αλλά δεν είναι για τα γούστα μου.
3 αριστερό η νέα, μελαχρινή και συμπαθητική κάπως, για υπηρεσία υπηρεσία μου παρουσίασε τη νεαρή μελαχρινή μάλλον νέα άφιξη Μαρία με μαύρα εσώρουχα, λίγο άπειρη μου και μαζεμένη μου έδειξε, μακρί ίσιο πιασμένο μαλλί, κανονικό ύψος, 2αρι βυζί, ωραίο κώλος με λίγα κιλάκια παραπάνω συνολικά από το αδύνατη, κάλη παρουσία, σύμφωνα με την υπηρεσία τα πάντα πλην κώλου στο πρόγραμμα.
Τροφωνίου
13 δεξιό όροφος η Μπέτυ, παρουσιάστηκε μόνη της και έχω να πω πως ΑΥΤΟ είναι μιλφ ή ωραίο μιλφέι που θα 'λεγε και ο μπέμπας, ξανθιά με μακριά ίσια μαλλιά, ψηλή με ωραία κορμοστασιά, με πολύ ωραίο μπεϊμπι φέις, ωραία επιδερμίδα, 3αρι στήθος, ωραίος κώλος και ωραίο κορμί συνολικά, ωραία παρουσία αλλά μια ξινίλα μου την έβγαλε πάντως λέγοντας μου πως την λένε Κατερίνα, μπας πτως, κατά τα λεγόμενα της κάνει όλες τις στάσεις όμως κώλο δε δίνει!
Λιοσίων
91 (το ήσυχο σπιτάκι με την ωραία αυλή του και τον μικρό του κήπο, θαρρείς πως είσαι στο χωριό) μετά την πλούσια ενημέρωση του προφέσσορα και για την καλή πληροφορία του (μεγάλο λαγωνικό, μιλάμε για τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο της ενημέρωσης των εκδιδόμενων γυναικών, και δε το λέω ειρωνικά κάθε άλλο, με θαυμασμό!) είπα να δω τη Γαβριέλα πλέον με τα τόσα ονόματα που έχει αλλάξει σύμφωνα με τους πολλούς γνώστες, σα να την έχω ξαναδεί αλλού φυσικά, ο ευγενής νέος και δε μου φάνηκε για δροσερός τσάτσος μου παρουσίασε την πιο ωραία παρουσία που είδα σήμερα, μελαχρινή νεαρή με μαλλι στο ύψος των ώμων, κανονικό ύψος, πολύ όμορφο και γλυκό πρόσωπο με ωραία επιδερμίδα, 2αρι βυζί και τρομερό κώλο! Πρόσχαρη και πολύ φιλική στο σαλονάρισμα με απλό πρόγραμμα σύμφωνα με τον τσάτσο.
Παρασίου
36 η γνωστή εκεί και ευγενική πάντα ξανθιά υπηρεσία μου παρουσίασε στα πολύ γρήγορα όμως γιατί έμπαινε δωμάτιο και μάλλον είχε κόσμο να ευχαριστήσει, Μόνικα, ψηλή αδύνατη μετάμιλφ, με πολύ ωραίο κορμί, μικρό βυζί αν είδα καλά και καλό κώλο, μέτριο πρόσωπο λίγο φακιδομούρικο που ίσως το κάνει πιο ενδιαφέρον! απλό το πρόγραμμα, και να θυμίσω για όποιο ενδιαφέρεται γι αυτήν πως την πετυχαίνει εκεί μόνο κάθε Κυριακή, Δευτέρα & Πέμπτη από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα!
Υ.Γ. Να δώσω τα εύσημα μου σε όλους τους μεγάλους και άξιους ενημερωτές για το μεράκι που έχουν αλλά και την προσφορά τους σε όλους μας εδώ μέσα, όπως Φανούρη, Προφέσσορα, Σμύρνη, Xilnik, Μπέμπα, Dawn, Amadeus, Παιχτούρα, Μπαρούχο και για όσους μου διαφέγουν!
Καλήμερα!