Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 254 άτομα (25 μέλη και 229 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.871
Πόντοι
46.232
john_fystikis  :thumbsup:
πιστεύω ότι είσαι από τα πιο hot ονόματα τελευταία από τους καινούργιους.
βέβαια πιστεύω ότι δεν είσαι και πολύ καινούργιος(δεν το λέω για να υπάρξει τροφή για σχόλια ,απλά γνωρίζεις πολλά)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τον παω με 1000 τον φυστικη πολυ μαχημος ενημερωτης  :rockon:
επισης συμφωνω μαζι σου και γω δεν πιστευω οτι ειναι και τοσο "νεος" ..  :grin:
Του έχω πει για τσάρκα και έχει δεχτεί... ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[καλησπερα σε ολους συγχαρητηρια για την πολυ δυνατη ενημερωση απο N SMYRNI εχω την εντυπωση οτι το καινουργιο μιλφ χριστινα που ηρθε διδιμου16 εινα αυτη που δουλευε καιρο λελας καραγιαννη35 ουκρανα και ηταν πολυ καλη με επιφυλαξη δεν ειμαι απολυτα σιγουρος οποιος την γνωριζε μπορει να τσεκαρει
:bigdick: :bigdick: :bigdick:...Στα σπιτακια της Διδυμου δεν εχω παει ποτε μου..θα παω προς το τελος της αλλης εβδομαδας μια τσαρκα για να σπασω την παρθενια μου εκει!!!!Γραψε μας... αν ηταν πρωι η τσαρκα σου...ειτε απογευμα!!!Ειναι δυνατη στο δωματιο η εν λογο Ουκρανη!!!

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Νεα αφιξη στην 3η βαρδια στο Μεταξουργειο. Αντζελα, 20χρονη μελαχροινη κοντη πιτσιρικα με βυζια 3αρια σαν της Ναομι! Βρισκεται Ιασωνος 43 στο container (εκεινο δεν ειναι το container?????) εκει που συνηθως εχει κατι σαπια γκρανια! Ανετη στο δωματιο, δε βιαζεται, και ο τσατσος πολυ κομπλε!! Καλη επιλογη για 10ρικο!!!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλησπερα σε ολους στο διδυμου16 η χριστινα ουκρανα το καινουργοι μιλφ με σπαστο ξανθο ηταν απογευμα τωρα αν ηρθε ετσι για μια μερα η θα δουλεψει κανονικα δεν ξερω αν μαθω κατι θα ενημερωσω

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Tωρα το μεσημερι στη φυλης
59 ιζαμπελα,το μαυρο αλογο
67 ευα η ξανθια ζουμερη κοπελα
69α τζουλιανα απο αλκιβιαδου 16γ επισης
84α αλινα,μια γλυκια σχετικα ψηλη μελαγχροινη κοπελα με μαυρα μακρια μαλλια και μεγαλυτερο σε σχεση με το υπολοιπο λεπτο κορμι της πισινο(farkeli επιβαλεται να την δεις)
84β ειρηνη η ψηλη τσιγγανορουμανα με φουλ
Φωκαιας
27β ισογειο φλωρη το κοντοπουτανο
25 α και β κλειστα
Αγκυρας
12α ελενα,η ξανθια πλουσια σε καμπυλες mlf
12β μιλα,ξανθια mlf με λεπτο αξιοπρεπες κορμι
Αλκαμενους 113 βαλερια,καταθεση,παρα πολυ ομορφα
Υ.Γ Την χριστινα στη διδυμου 16α, μια αρκετα ψηλη ξανθια κατσαρομαλλα  mlf πλουσια σε σωματικα προσοντα, την ειχα δει πριν ενα μηνα  στην αλκαμενους 113 και διδυμου 16 πριν δυο εβδομαδες περιπου

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Tωρα το μεσημερι στη φυλης
59 ιζαμπελα,το μαυρο αλογο
67 ευα η ξανθια ζουμερη κοπελα
69α τζουλιανα απο αλκιβιαδου 16γ επισης
84α αλινα,μια γλυκια σχετικα ψηλη μελαγχροινη κοπελα με μαυρα μακρια μαλλια και μεγαλυτερο σε σχεση με το υπολοιπο λεπτο κορμι της πισινο(farkeli επιβαλεται να την δεις)
84β ειρηνη η ψηλη τσιγγανορουμανα με φουλ
Φωκαιας
27β ισογειο φλωρη το κοντοπουτανο
Αγκυρας
12α ελενα,η ξανθια πλουσια σε καμπυλες mlf
12β μιλα,ξανθια mlf με λεπτο αξιοπρεπες κορμι
Αλκαμενους 113 βαλερια,καταθεση,παρα πολυ ομορφα
Υ.Γ Την χριστινα στη διδυμου 16α, μια αρκετα ψηλη mlf πλουσια σε σωματικα προσοντα, την ειχα δει πριν ενα μηνα  στην αλκαμενους 113 και διδυμου 16 πριν δυο εβδομαδες περιπου
Ε,ναι...........συμφωνώ... ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
καλησπερα σε ολους στο διδυμου16 η χριστινα ουκρανα το καινουργοι μιλφ με σπαστο ξανθο ηταν απογευμα τωρα αν ηρθε ετσι για μια μερα η θα δουλεψει κανονικα δεν ξερω αν μαθω κατι θα ενημερωσω
θα σου κανω αγαλμα μεγαλε :rockon: :rockon: :rockon:....αν ειναι η ιδια με το λελας παλια!!!

Υ.Γ. Την εποχη εκεινη στο λελας ηταν εκτος της Χριστινας και μια βυζομπαλου αφρατη με λευκη επιδερμιδα ονοματι Ντιανα!!Αυτη την ειχα πετυχει μετα στην Φωκαιας οταν την ειχε βρει ο ΜΕΓΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ JOCKERX και μας το ειχε γραψει(μεσα του 2011 μου φαινεται)!!!Απο τοτε αγνοω που παιζει μπαλα...ηταν και αυτη μεγα τσιμπουκοπνιχτρα...και με μεγαλο στηθος και αφρατο!!!Οποιος γνωριζει.... αν ειναι σε κανενα οικημα ας το γραψει!!!

Υ.Γ. Πρεπει αυτη την δυσκολη οικονομικη περιοδο να ξεκαυλωνουμε με ωραιες επιλογες του εικοσαρικου :rockon: :rockon: :rockon:..οσοι το διαθετουμε ακομα!!!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Του έχω πει για τσάρκα και έχει δεχτεί... ;)
χαρά μου όποτε συμβεί....

τον παω με 1000 τον φυστικη πολυ μαχημος ενημερωτης  :rockon:
επισης συμφωνω μαζι σου και γω δεν πιστευω οτι ειναι και τοσο "νεος" ..  :grin:
και γω σε πάω τύπε μου... (κάτι μου θύμισε αυτό μπλιάχ, αλλά έπρεπε να το πω) μάχιμος, θα δούμε, μέχρι ώρας hyper ενημέρωση δεν έχω δώσει, όταν την κάνω θα δεχτώ τον τίτλο αυτόν σε μεγαλειώδη τελετή με επίτιμο τον King, Θεός Χωρέστον!

Τσαρκα στο τελος της 2η βαρδιας με συνοδοιπορο την Τιτανοτεραστια Υπερμεγιστη Προεδραρα η παρουσια του οποιου εδωσε μια πολυ ρομαντικη νοτα στην βολτα..

ένα ακόμα μεγάλο respect στη δυνατή ενημέρωσή σου!

john_fystikis  :thumbsup:
πιστεύω ότι είσαι από τα πιο hot ονόματα τελευταία από τους καινούργιους.
βέβαια πιστεύω ότι δεν είσαι και πολύ καινούργιος(δεν το λέω για να υπάρξει τροφή για σχόλια ,απλά γνωρίζεις πολλά)
hot είναι οι γκόμενες ρε και έτσι τις θέλουμε! νέος είμαι εδώ (στο site), στο άθλημα όχι αλλά δεν ήμουν και τόσο τακτικός πριν... τώρα η συχνότητα ανέβηκε αρκετά, το παραδέχομαι! Συγκυρίες; ποιος ξέρει!

Respect συναγωνιστη.....δεν χρειαζεται εμπειρια για να γραφεις με απλο τροπο και με εναλλαγη χρωματων!!!
να 'σαι καλά τύπε μου!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:rockon: :rockon: θα τρομοκρατήσετε κόσμο!!! :rockon: :rockon:
Έχω μπράτσα,αλλά είμαι καλό παιδί...δεν τρομοκρατώ...τις επόμενες μέρες όταν μπορέσω θα κάνω μια καλή ενημέρωση με ρομαντικές φωτό...τύπου billy13.... :cool2:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εννοείται πως δεν πρέπει να λείπεις και συ μέγιστε ροκά μου :rockon:

όποτε θέλετε.

Έχω μπράτσα,αλλά είμαι καλό παιδί...δεν τρομοκρατώ...τις επόμενες μέρες όταν μπορέσω θα κάνω μια καλή ενημέρωση με ρομαντικές φωτό...τύπου billy13.... :cool2:

να πάς στον τιτάνα τσάτσο Άρη να σου πιάσει τα μπράτσα να δει αν αξίζεις για την κοπέλα.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
θα σου κανω αγαλμα μεγαλε :rockon: :rockon: :rockon:....αν ειναι η ιδια με το λελας παλια!!!

Υ.Γ. Την εποχη εκεινη στο λελας ηταν εκτος της Χριστινας και μια βυζομπαλου αφρατη με λευκη επιδερμιδα ονοματι Ντιανα!!Αυτη την ειχα πετυχει μετα στην Φωκαιας οταν την ειχε βρει ο ΜΕΓΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ JOCKERX και μας το ειχε γραψει(μεσα του 2011 μου φαινεται)!!!Απο τοτε αγνοω που παιζει μπαλα...ηταν και αυτη μεγα τσιμπουκοπνιχτρα...και με μεγαλο στηθος και αφρατο!!!Οποιος γνωριζει.... αν ειναι σε κανενα οικημα ας το γραψει!!!

Υ.Γ. Πρεπει αυτη την δυσκολη οικονομικη περιοδο να ξεκαυλωνουμε με ωραιες επιλογες του εικοσαρικου :rockon: :rockon: :rockon:..οσοι το διαθετουμε ακομα!!!
καλησπερα φιλε πιστευω οτι η χριστινα ηταν εχει παχυνει παντως απο τοτε οχι πολυ ομως δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αν με βγαλει ο δρομος και τα φραγκα γαμω τα νεα μετρα θα περασω απο εκει να ρωτησω

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αυτη δυστυχως δασκαλε παιχτουρα την εχουμε χασει :'( :'( :'(

εγω την βαζω στο τοπ 5 των πουτανων που ειχα αναγκη περισσοτερο! :'( :'( :'(

στη φωκαιας παντως δεν ξερω αν πηγε μετα το λελας καραγιαννη,αλλα πριν το λελας καρ. και μετα την περγαμου που ειχε παει φωκαιας,εγω το χα αναφερει πρωτος :sunglasses:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
[size=15pt]Έχω μπράτσα[/size],αλλά είμαι καλό παιδί...δεν τρομοκρατώ...τις επόμενες μέρες όταν μπορέσω θα κάνω μια καλή ενημέρωση με ρομαντικές φωτό...τύπου billy13.... :cool2:
σιγα μην σκισεις κανα καλσον :grin:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Ντιάνα...
...
εγω την βαζω στο τοπ 5 των πουτανων που ειχα αναγκη περισσοτερο! :'( :'( :'(
...

...κι εγώ, κι εγώ!

Δυστυχώς, κατά πάσα πιθανότητα, η Ντιάνα εφεξής θα κοσμεί το παρελθόν μας...
Ακόμη και στην ελληνική επαρχία κι αν βρίσκεται, είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί.

Όταν μου είχε πει ότι κατάγεται από το Χαμπαρόβσκ, αρχικά σκέφτηκα ότι θα ήταν κάποιο κωλοχώρι.
Όταν πήγα σπίτι, είδα ότι είναι το κομμάτι της Ρωσίας απέναντι από την Ιαπωνία και είναι μεγαλύτερο από την Ιαπωνία...

Εχάθη το θελκτικό, εκδιδόμενο θήλυ, αλί και τρισαλί...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
σιγα μην σκισεις κανα καλσον :grin:
85 κιλά νταμάρι μύστη μου....... :sunglasses:

όποτε θέλετε.

να πάς στον τιτάνα τσάτσο Άρη να σου πιάσει τα μπράτσα να δει αν αξίζεις για την κοπέλα.

Τον φοβάμαι τον κύριο Άρη,είναι μουρντάρης...... :P

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
...κι εγώ, κι εγώ!

Δυστυχώς, κατά πάσα πιθανότητα, η Ντιάνα εφεξής θα κοσμεί το παρελθόν μας...
Ακόμη και στην ελληνική επαρχία κι αν βρίσκεται, είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί.

Όταν μου είχε πει ότι κατάγεται από το Χαμπαρόβσκ, αρχικά σκέφτηκα ότι θα ήταν κάποιο κωλοχώρι.
Όταν πήγα σπίτι, είδα ότι είναι το κομμάτι της Ρωσίας απέναντι από την Ιαπωνία και είναι μεγαλύτερο από την Ιαπωνία...

Εχάθη το θελκτικό, εκδιδόμενο θήλυ, αλί και τρισαλί...
το θυμαμαι οτι την ειχες τεραστια αναγκη...

μια πουτανα που ειχα δει προσφατα κι ειχα παθει τσοκομπλοκο και πιστευω θα σ αρεσει ειναι η αννα στο τατοιου 58(στουντιο)

δεν την εχω παρει,γιατι δεν ειναι για την τσεπη μου,αλλα μιλαμε για θωρηκτο τυπε :tits: :bigdick: λιγο τσιγγανοπουλα,αλλα θωρηκτο :bigdick: :zombie:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom