Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 329 άτομα (34 μέλη και 295 επισκέπτες)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
θα σου κανω αγαλμα μεγαλε :rockon: :rockon: :rockon:....αν ειναι η ιδια με το λελας παλια!!!

Υ.Γ. Την εποχη εκεινη στο λελας ηταν εκτος της Χριστινας και μια βυζομπαλου αφρατη με λευκη επιδερμιδα ονοματι Ντιανα!!Αυτη την ειχα πετυχει μετα στην Φωκαιας οταν την ειχε βρει ο ΜΕΓΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ JOCKERX και μας το ειχε γραψει(μεσα του 2011 μου φαινεται)!!!Απο τοτε αγνοω που παιζει μπαλα...ηταν και αυτη μεγα τσιμπουκοπνιχτρα...και με μεγαλο στηθος και αφρατο!!!Οποιος γνωριζει.... αν ειναι σε κανενα οικημα ας το γραψει!!!

Υ.Γ. Πρεπει αυτη την δυσκολη οικονομικη περιοδο να ξεκαυλωνουμε με ωραιες επιλογες του εικοσαρικου :rockon: :rockon: :rockon:..οσοι το διαθετουμε ακομα!!!

….εγω να δεις ποοοοσο καιρο τη ψαχνω…εινα το τοπ 2 μου ever…. στο τσιμπουκι.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
...κι εγώ, κι εγώ!

Δυστυχώς, κατά πάσα πιθανότητα, η Ντιάνα εφεξής θα κοσμεί το παρελθόν μας...
Ακόμη και στην ελληνική επαρχία κι αν βρίσκεται, είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί.

Όταν μου είχε πει ότι κατάγεται από το Χαμπαρόβσκ, αρχικά σκέφτηκα ότι θα ήταν κάποιο κωλοχώρι.
Όταν πήγα σπίτι, είδα ότι είναι το κομμάτι της Ρωσίας απέναντι από την Ιαπωνία και είναι μεγαλύτερο από την Ιαπωνία...

Εχάθη το θελκτικό, εκδιδόμενο θήλυ, αλί και τρισαλί...

εφευγα αμαλαχι…για ενα ττοιο τσιμπουκι μια κυριακη εκδρομουλα ημερησια,,,επαρχια.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
το θυμαμαι οτι την ειχες τεραστια αναγκη...

μια πουτανα που ειχα δει προσφατα κι ειχα παθει τσοκομπλοκο και πιστευω θα σ αρεσει ειναι η αννα στο τατοιου 58(στουντιο)

δεν την εχω παρει,γιατι δεν ειναι για την τσεπη μου,αλλα μιλαμε για θωρηκτο τυπε :tits: :bigdick: λιγο τσιγγανοπουλα,αλλα θωρηκτο :bigdick: :zombie:
η συγκεκριμενη δε μπορει να συγκριθει με τη ''δικη μας'' λαιδη ΝΤ..οσο για το Αμπαροοβσκ,φημιζεται για τις γυναικες του-ιερειες του ερωτα.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
τη τελευταια φορα που την ειχα παρει….καθομουν και απολαμβανα μονο τη πιπα της ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ……..μολις τελειωσα….ειχα μουδιασει απο τη κορυφη ως τα νυχια…σηκωθηκα απο το πορνοκρεβατο και δε μπορουσα να πατησω στα ποδια μου…ειχα μαγικο τροπο που πιπωνε αυτη η κοπελα…διαφορετικο απο ολες….

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
τη τελευταια φορα που την ειχα παρει….καθομουν και απολαμβανα μονο τη πιπα της ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ……..μολις τελειωσα….ειχα μουδιασει απο τη κορυφη ως τα νυχια…σηκωθηκα απο το πορνοκρεβατο και δε μπορουσα να πατησω στα ποδια μου…ειχα μαγικο τροπο που πιπωνε αυτη η κοπελα…διαφορετικο απο ολες….

Παραδοσιακή Ρωσική ψωλογλυπτική...

makrixeris

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μια ερώτηση για τους γνώστες... στην Ιάσονος δεν θυμάμαι νούμερο δεν είναι εκεί στον πεζόδρομο  μια ψιλή με κοντό μαλλί μαύρο όπως ανεβενεις στο αριστερό χέρι είναι το μπου*&^ελο την ξέρει κανείς?? υπάρχουν κρητικές? δν είναι και νεαρά πανω από 30 νομίζω

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
η συγκεκριμενη δε μπορει να συγκριθει με τη ''δικη μας'' λαιδη ΝΤ..οσο για το Αμπαροοβσκ,φημιζεται για τις γυναικες του-ιερειες του ερωτα.
ειμαστε πολλοι τελικα... :grin:

παντως κι η ντιανα,αν και μουναρα,ηταν αρκετα βλαχα...

και το τσιμπουκι της ,γι αυτο πιστευω ηταν τοσο καλο...επειδη ηταν εντελως ανεπιτηδευτο και ενστικτωδες...

------------------------------------

ασχετο με τη ντιανα τωρα...

η κατερινα η μιλφ με το πολυ κοντο ξανθο μαλλι δουλευει/θα δουλευει στο καλυμνου 48,σ αυτο που δουλευε η αναστασια η γκιλφ...(το αριστερο αν δεν κανω λαθος)

δυστυχως η πληροφορια ειναι μιση...αλλα αυτο ξερω,ουτε βαρδια,ουτε τιποτα αλλο...

επειδη την εψαχναν πολλοι το αναφερω ομως

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αυτη δυστυχως δασκαλε παιχτουρα την εχουμε χασει :'( :'( :'(

εγω την βαζω στο τοπ 5 των πουτανων που ειχα αναγκη περισσοτερο! :'( :'( :'(

στη φωκαιας παντως δεν ξερω αν πηγε μετα το λελας καραγιαννη,αλλα πριν το λελας καρ. και μετα την περγαμου που ειχε παει φωκαιας,εγω το χα αναφερει πρωτος :sunglasses:
Ναι εσυ αν θυμαμαι καλα το ειχες γραψει πρωτος....και μετα ο Τζοκερ!!!
Τεσπα αυτη μου ειχε πει.... οτι τα ειχε με εναν Αλβανο....μπορει να την τραβηξε για αλλες παραλιες.....

Τουλαχιστον εντοπιστηκε η Χριστινα η Ουκρανη μιλφαρα...και ας παχυνε λιγο....θα την αναγνωρισω ευκολα....τα ρουφαει καλα και αυτη....στο λελας με 50...τωρα με 20 μαλλον στο Διδυμου 16 οπως εκτιμα συναγωνιστης...μια χαρα....

[move]Να ζησει ο τσιμπουκοδρομος Διδυμου!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Φυστικη οπλισου με εφοδια(φυστικια) και βουρ για ενημερωση στο τσιμπουκοδρομο της αγριας ηδονης!!!(πλακα κανω ρε)

Την αλλη εβδομαδα μαλλον θα παω εγω επιτελους σε αυτον τον περιφημο τσιμπουκοδρομο :rockon: :rockon: :rockon:......

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
ειμαστε πολλοι τελικα... :grin:

παντως κι η ντιανα,αν και μουναρα,ηταν αρκετα βλαχα...

και το τσιμπουκι της ,γι αυτο πιστευω ηταν τοσο καλο...επειδη ηταν εντελως ανεπιτηδευτο και ενστικτωδες...

Συμφωνω....δεν ηταν μουναρα..αλλα ειχε αυτο το κατι που σε καυλωνε στη φατσα....ισως αυτη η βλαχια......μακαρι να τη ξαναβρουμε καπου.......εχω παρει καποια πμ οτι εργαζεται στο κωνσταντινουπολεως 132....αλλα εχουμε πει επανηλειμενα οτι προκειται για αλλη ντιανα...δε ξερω γιατι επιμενουν οι συναγωνιστες..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.129
Πόντοι
22.785

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Άσε τον Μιχάλη από Κρήτη z4.......δεν πειράζει.....η τιμωρία είναι αρνητική ψήφος και τα ανάλογα σχόλια στην κριτική!
Το άτομο έδωσε 40€ για πίπα και λίγο κώλο στην Άννι-Φ.71.......Καλημέρα...... :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.129
Πόντοι
22.785
Άσε τον Μιχάλη από Κρήτη z4.......δεν πειράζει.....η τιμωρία είναι αρνητική ψήφος και τα ανάλογα σχόλια στην κριτική!
Το άτομο έδωσε 40€ για πίπα και λίγο κώλο στην Άννι-Φ.71.......Καλημέρα...... :2funny:

Eίσαι Θεόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Καλησπέρα!Μια Χριστινα που ειχα δει στο Διδυμου 8β,κοντη αδυνατη,με μαλλι κοντο λιγο πιο πανω απο τους ωμους,μελαχρινη ,κοκκινομαλα,δεν θυμαμαι καλα,με μπερδευε το φως του μαγαζιου,την εχει παρει κανείς;Eιναι καλή;Ηταν με μια αλλη κοπέλα μαζι λιγο χοντρουλα η οποια εκανε απλό ενω η Χριστινα που λεω φουλ!Μοιζει με τν Ερικκα στο Μεταξι που δουλευε Κολωνου 27 οροφος!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Την εχω δει φωκαιας 27 ισογειο,απεναντι στο λαβυρινθο του 24 και μια φορα Διδυμου 27
Προφανως ειναι γυρολογος οποτε μαλλον θα πρεπει να τη ψαξεις για να τη βρεις
Δεν την εχω παρει

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Ειδα και μια κριτικη της που ειχε γραφτει πριν ενα μηνα στο Διδυμου.Συμφωνα με την περιγραφη λογικα αυτην ειδα.Αρα μηπως κατασταλαξε εκει;Φαίνεται καλή περίπτωση!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
    Αμαντέους μη λέγοντας πόλλα για την εμπειρία σου με την Άννα κατάφερες να μας πεις τα πάντα, μέχρι και την εικόνα της συνεύρεσης μας έκανες να φανταστούμε, πολύ περισσότερο δε με το υπέροχο κομμάτι που πόσταρες! στη μετέπειτα εμπειρία σου φυσικά, προσωπικά γέλασα τόσο που μου έφτιαξες το βράδυ! respect μάγκα μου!

Γιαυτό είμαστε εδώ.  Για να φτιάχνουμε κέφι . . . . .
Τhnx

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Καλησπέρα!Μια Χριστινα που ειχα δει στο Διδυμου 8β,κοντη αδυνατη,με μαλλι κοντο λιγο πιο πανω απο τους ωμους,μελαχρινη ,κοκκινομαλα,δεν θυμαμαι καλα,με μπερδευε το φως του μαγαζιου,την εχει παρει κανείς;Eιναι καλή;Ηταν με μια αλλη κοπέλα μαζι λιγο χοντρουλα η οποια εκανε απλό ενω η Χριστινα που λεω φουλ!Μοιζει με τν Ερικκα στο Μεταξι που δουλευε Κολωνου 27 οροφος!

μέτρια πράγματα. Απέφυγε την.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.101
Πόντοι
46.232
Νεα αφιξη στην 3η βαρδια στο Μεταξουργειο. Αντζελα, 20χρονη μελαχροινη κοντη πιτσιρικα με βυζια 3αρια σαν της Ναομι! Βρισκεται Ιασωνος 43 στο container (εκεινο δεν ειναι το container?????) εκει που συνηθως εχει κατι σαπια γκρανια! Ανετη στο δωματιο, δε βιαζεται, και ο τσατσος πολυ κομπλε!! Καλη επιλογη για 10ρικο!!!
η Αντζέλα/Αγγελική έχει πολύ ωραίο σώμα , έχει σχεδόν 2 βδομάδες που δουλεύει και την έχω αναφέρει στις ενημερώσεις μου  ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom