Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 296 άτομα (16 μέλη και 280 επισκέπτες)

extraman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μην γίνει κανένα μπέρδεμα γιατί πήρε φόρα βλέπω ο poustalekos και έγραψε την λέξη aids.
Για την Νανά λοιπόν το ξέρουν κι οι πέτρες.
Δεν είπα πουθενά όμως ότι γαμιέται ακάποτα η Ντενίσα,το ότι κάνει κι άλλα μπόλικα το ξέρουν πάλι κι οι πέτρες.
Γλωσσόφιλα,φειςσίτινγκ,τσιμπουκοπνιξίματα,γλυφοκωλάδες,χυσίματα μούρη κτλ,τώρα είναι πιο σωστό λοιπόν.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Δεν είπα πουθενά όμως ότι γαμιέται ακάποτα η Ντενίσα,το ότι κάνει κι άλλα μπόλικα το ξέρουν πάλι κι οι πέτρες.
Γλωσσόφιλα,φειςσίτινγκ,τσιμπουκοπνιξίματα,γλυφοκωλάδες,χυσίματα μούρη κτλ,τώρα είναι πιο σωστό λοιπόν.

ετσι, τωρα το έθεσες στην σωστη βάση!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλή σας μέρα,φάγαμε την βροχή και βγήκε ο ήλιος από την δύση σήμερα με την κίνηση στους δρόμους,ας δηλώσω το παρόν κι εγώ στο manual............
******************************************************************************************************************************************************
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
billy13 είπε: Πάλι εγώ πρέπει να τιμήσω την υπογραφή μου ("Γητευτής - δοκιμαστής νέων κορασίδων της Φυλής"....!!!).........και να την κατοχυρώσω?

Aπαντώ: ακριβώς......μαρούλι και διάθεση για όλες να τις πάρουμε περατζάδα δεν υπάρχει.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ώρα για καφέ!

Και μόνο που με αναφέρεις,προτείνω να γίνεις τιμημένος........... :grin:
Respect........ :rockon: :rockon: :rockon:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Μην γίνει κανένα μπέρδεμα γιατί πήρε φόρα βλέπω ο poustalekos και έγραψε την λέξη aids.
Για την Νανά λοιπόν το ξέρουν κι οι πέτρες.

Εννοειται το aids αλερτ δεν πηγαινε για ολες αλλα για την τελειωμενη που γαμιεται ακαποτα!!!

extraman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πω πω!Αμέσως δραστηριοποιηθήκατε όλοι,χρήσιμο μάθημα να ξέρω τι να γράφω.Κύριε billy13 αναλάβετε την υπογραφή σας παρακαλώ,respect κι εγώ.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πω πω!Αμέσως δραστηριοποιηθήκατε όλοι,χρήσιμο μάθημα να ξέρω τι να γράφω.Κύριε billy13 αναλάβετε την υπογραφή σας παρακαλώ,respect κι εγώ.

Ότι μπορώ κάνω φίλε μου........... :cool2:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
[size=14pt]ΠΡΟΣΟΧΗ: Για όποιον αφορά: Από έγκυρες πληροφορίες που είχαμε, σήμερα το απόγευμα θα γίνει ΣΚΟΥΠΑ σε Γκάζι, Φυλής, Μεταξουργείο και μπορεί και Βουνό. [/size]

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Φίλε lion δεν λέω ψέματα. Μου το είπε κάποιος που γνωρίζω και με γνωρίζει καλά και μαζί μου ήταν και ο mpouzoklidos μαζί μου, αν θες να στο επιβεβαιώσει.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.123
Πόντοι
22.785
Δεν νομίζω να έκανες γλύψιμο-ποδολαγνία,τύπου stam90......... :grin:

Κολημένος έγω μέ πλάτη στόν τοίχο ...... σκυμένη αυτή μπροστά μέ κόντρα στήν πολυθρόνα ,
μέ έμένα νά τήν ΚΑΡΦΩΝΩ.. καί τήν Μαγουλίτσα να φωνάζη.

Grigori Rasputin

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0

Λίγο πριν το απόγευμα:

Φυλής 71 ισόγειο
Έμμυ. Καστανά μαλλιά. Συμπαθητικό σύνολο (κορμί και φάτσα). Ναζιάρα στο σαλόνι.
Φυλής 71 πάνω
Άννυ. Ξανθιά. Καλό πρόσωπο. Μικρό στήθος. Στεγνό σώμα. Ωραίο κωλαράκι. Γυμνόστηθη πασαρέλα.
Φυλής 84 πάνω
Ιρένα. Συμφωνώ ότι η κωλάρα της δυστυχώς έχει γίνει τετράπαχη. Και το μαύρο μαλλί, της πάει πιο πολύ. Γυμνόστηθη πασαρέλα.
Φυλής 59
Ιζαμπέλλα. Ψηλοκάπουλη μελαχρινή. Μέτριο πρόσωπο. Ωραίος κώλος. Γυμνόστηθη πασαρέλα.
Φυλής 66 δεξιά
Χωρίς όνομα. Μελαχρινή με μακριά μαλλιά. Ωραίο σώμα, αλλά αρκετά ρούχα.
Φυλής 56
Ντενίζα. Καστανόξανθη μουνάρα. Άσπρα εσώρουχα και μοντελέ κορμάρα.
Φυλής 40.
Έλενα. Μελαχρινή Ρωσίδα. Όχι ψηλή. Μέτριο πρόσωπο. Τατουάζ πάνω στο αριστερό της κωλομέρι.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Αγαπητέ ξέρης άν ή Ρενάτα ή συγκεκριμένη δούλεψε ποτέ στό Ίάκχου ?? :think:
Ιδέα δεν έχω τύπε ούτε καν αυτό που μου λες δεν ξέρω! Το μόνο που ξέρω είναι πως πριν δούλευε στο Φ.71 ισόγειο και καλά 71Α όπως γράφει!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom