Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 279 άτομα (21 μέλη και 258 επισκέπτες)

Grigori Rasputin

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Α περίμενε! το "νεαρά" το λες κυριολεκτικά; αν ναι δεν ειναι η Ρενάτα διότι απλά δε πρόκειται για νεαρή αλλά για μιλφ και μάλιστα πρώτο...!

Σήμερα την είδα για πρώτη φορά. Σε αυτά τα πολύ λίγα δευτερόλεπτα που έμεινε στο σαλόνι, προσπάθησα να δω το σώμα της. Η ματιά μου έπεσε φευγαλέα στο πρόσωπο της. Δεν μου φάνηκε για μιλφ. Πρέπει να είναι αρκετά μικρότερη. Αλλά και πάλι ίσως να κάνω λάθος. Κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου είναι πολύ λίγος χρόνος για να είναι κανείς σίγουρος για το οτιδήποτε.  :)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Χαιρετώ τους απανταχού μπουρδελιάρηδες,ετιμήθη η Συλβάνα   :sunglasses:
Εν αναμονή της αναρτήσεως της κριτικής μου  ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Βόλτα πριν από λίγο (18:50 - 19:25) στην απογευματινή (2η) βάρδια σε Φυλής/Φωκαίας/Διδύμου με αρκετή κίνηση θα έλεγα σε σχέση με προηγούμενες φορές τέτοια ώρα και τα μόνα σπίτια που ήταν κλειστά ήταν μόνο στη Φυλής το Φ.134 όροφος και το Φ.61 (συχνά τώρα τελευταία και μάλλον λόγο απουσίας της Αλεξάνδρας). Στα λίγα που μπήκα είδα...

Φυλής

69Α η Χριστίνα η Καζακστανή, αδύνατη μελαχρινή με καλό ασιατικό προσωπάκι, μαλλί πιο πάνω από το ύψος των ώμων, 2αρι βυζί και ωραίο κώλαράκι με απλό πρόγραμμα.
86Α (όροφος) νέα άφιξη, Μισέλ, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, αδύνατη, 1,5αρι βυζί, με απλό.
84Β (όροφος) και εδώ νέα άφιξη, η Γκαμπριέλα, με πολύ ώραίο πρόσωπο, 2αρι βυζί, κονονικό ύψος προς το κοντούλα, ωραίο κορμάκι και ωραίο κωλαράκι, ήταν ντροπαλή και ψυχρή, απλό πρόγραμμα και η ξανθιά αλλοδαπή τσατσα με το κοντό το μαλλί δεν ανέφερε πως δεν κάνει 69, όταν την ρώτησα για το πρόγραμμα μου είπε απλό αλλά τις είπα πως δεν κάνει 69 και μου έγνεψε καταφατικά, θα στοιχημάτιζα πολλά πως πρόκειται για φόλα...
56 δεν ξέρω αν πρόκειται και εδώ για νέα άφιξη αλλά μάλλον πρόκειται, πρώτη φορά είδα την Συλβάνα, στυλιάρι μελαχρινό, με ίσιο μακρύ μαλλί και μία μωβ ανταύγεια αν είδα καλά, 1,5 αρι βυζί, μέτριο πρόσωπο, μέτρια παρουσία, με απλό. (η Νταϊάνα είναι σε άδεια και θα επιστρέψει σε λίγες μέρες σύμφωνα με την υπηρεσία)
54Β η όμορφη Ε-Λίζα, μελαχρινή και αυτή με ίσια μακριά μαλλιά, κορμί λαμπάδα, τρομερό κώλο και κανονικό βυζί, με απλό.
40 Έλενα, γεματούλα με μέτριο πρόσωπο, μελαχρινή, 2,5αρι βυζί, κανονικό ύψος, φουλ πρόγραμμα.

Φωκαίας

17 νέα παρουσία και εδώ, πρώτη μέρα μου είπε η τσατσά και πρώτη φορά βλέπω, Λουίζα και δεν ξέρει γρι ελληνικά αλλά γνωρίζει αγγλικά, θα μπορούσα να την κάνω και για αδερφή της Χριστίνας της Καζακστανής αφού μοιάζουν τόσο πολύ, αδύνατη, λίγο πιο ψηλή από την Χριστίνα, μαλλί στο ύψος των ώμων και λίγο παραπάνω, 2,5αρι βυζί και ωραίος κώλος με απλό και Εμμανουέλα από την πρωινή βάρδια, ξανθιά με όμορφο πρόσωπο, Ελληνίδα όπως μου είπε, ωραίο βυζί και ωραίο κορμί με ωραία επιδερμίδα, απλό και αυτή και κάνουν και παρτούζα.
25Β Λάνα νταρτνανομιλφογκιλφ με ξανθό μαλλί πάνω από το ύψος των ώμων, αδιάφορη μάπα και εμφανίστηκε με μαύρα εσώρουχα και από πάνω φορούσε μαύρο διάφανο κάτι σα νυκτικό, πρόγραμμα δε μου ανέφερε γιατί με απαξίωσε η τσατσά λέγοντας της άστον αυτόν δεν μπαίνει και φεύγει, στη συνέχεια μου κατάβασε μούτρα αυτή λέγοντας μου βόλτα γκάνεις έσυ, έφυγα πιο γρήγορα...
25Α Μαρία είπε, καστανό μαλλί με μπούκλες που δε μου φάνηκε τόσο για φυσικό αλλά περούκα, γεματούλα, με πορτοκαλί εσώρουχα, κώλος με ίχνη κυτταρίτιδας, 3αρι βυζί, αδιάφορη μάπα, και κοιλιά με παραπανήσια κιλά, κώλος στο πρόγραμμα.

[size=12pt]Έκανες φάουλ............την Γαβριέλλα την έχω ανακαλύψει εγώ με τον Πρόεδρο sotirof.............[/size] ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Βόλτα πριν από λίγο (18:50 - 19:25) στην απογευματινή (2η) βάρδια σε Φυλής/Φωκαίας/Διδύμου με αρκετή κίνηση θα έλεγα σε σχέση με προηγούμενες φορές τέτοια ώρα και τα μόνα σπίτια που ήταν κλειστά ήταν μόνο στη Φυλής το Φ.134 όροφος και το Φ.61 (συχνά τώρα τελευταία και μάλλον λόγο απουσίας της Αλεξάνδρας). Στα λίγα που μπήκα είδα...

Φυλής

69Α η Χριστίνα η Καζακστανή, αδύνατη μελαχρινή με καλό ασιατικό προσωπάκι, μαλλί πιο πάνω από το ύψος των ώμων, 2αρι βυζί και ωραίο κώλαράκι με απλό πρόγραμμα.
86Α (όροφος) νέα άφιξη, Μισέλ, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, αδύνατη, 1,5αρι βυζί, με απλό.
84Β (όροφος) και εδώ νέα άφιξη, η Γκαμπριέλα, με πολύ ώραίο πρόσωπο, 2αρι βυζί, κονονικό ύψος προς το κοντούλα, ωραίο κορμάκι και ωραίο κωλαράκι, ήταν ντροπαλή και ψυχρή, απλό πρόγραμμα και η ξανθιά αλλοδαπή τσατσα με το κοντό το μαλλί δεν ανέφερε πως δεν κάνει 69, όταν την ρώτησα για το πρόγραμμα μου είπε απλό αλλά τις είπα πως δεν κάνει 69 και μου έγνεψε καταφατικά, θα στοιχημάτιζα πολλά πως πρόκειται για φόλα...
56 δεν ξέρω αν πρόκειται και εδώ για νέα άφιξη αλλά μάλλον πρόκειται, πρώτη φορά είδα την Συλβάνα, στυλιάρι μελαχρινό, με ίσιο μακρύ μαλλί και μία μωβ ανταύγεια αν είδα καλά, 1,5 αρι βυζί, μέτριο πρόσωπο, μέτρια παρουσία, με απλό. (η Νταϊάνα είναι σε άδεια και θα επιστρέψει σε λίγες μέρες σύμφωνα με την υπηρεσία)
54Β η όμορφη Ε-Λίζα, μελαχρινή και αυτή με ίσια μακριά μαλλιά, κορμί λαμπάδα, τρομερό κώλο και κανονικό βυζί, με απλό.
40 Έλενα, γεματούλα με μέτριο πρόσωπο, μελαχρινή, 2,5αρι βυζί, κανονικό ύψος, φουλ πρόγραμμα.

Φωκαίας

17 νέα παρουσία και εδώ, πρώτη μέρα μου είπε η τσατσά και πρώτη φορά βλέπω, Λουίζα και δεν ξέρει γρι ελληνικά αλλά γνωρίζει αγγλικά, θα μπορούσα να την κάνω και για αδερφή της Χριστίνας της Καζακστανής αφού μοιάζουν τόσο πολύ, αδύνατη, λίγο πιο ψηλή από την Χριστίνα, μαλλί στο ύψος των ώμων και λίγο παραπάνω, 2,5αρι βυζί και ωραίος κώλος με απλό και Εμμανουέλα από την πρωινή βάρδια, ξανθιά με όμορφο πρόσωπο, Ελληνίδα όπως μου είπε, ωραίο βυζί και ωραίο κορμί με ωραία επιδερμίδα, απλό και αυτή και κάνουν και παρτούζα.
25Β Λάνα νταρτνανομιλφογκιλφ με ξανθό μαλλί πάνω από το ύψος των ώμων, αδιάφορη μάπα και εμφανίστηκε με μαύρα εσώρουχα και από πάνω φορούσε μαύρο διάφανο κάτι σα νυκτικό, πρόγραμμα δε μου ανέφερε γιατί με απαξίωσε η τσατσά λέγοντας της άστον αυτόν δεν μπαίνει και φεύγει, στη συνέχεια μου κατάβασε μούτρα αυτή λέγοντας μου βόλτα γκάνεις έσυ, έφυγα πιο γρήγορα...
25Α Μαρία είπε, καστανό μαλλί με μπούκλες που δε μου φάνηκε τόσο για φυσικό αλλά περούκα, γεματούλα, με πορτοκαλί εσώρουχα, κώλος με ίχνη κυτταρίτιδας, 3αρι βυζί, αδιάφορη μάπα, και κοιλιά με παραπανήσια κιλά, κώλος στο πρόγραμμα.

[size=12pt]Έκανες φάουλ............την Γαβριέλλα την έχω ανακαλύψει εγώ με τον Πρόεδρο sotirof.............[/size] ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.029
Πόντοι
46.232
ήταν ακομά κλειστά το Φυλής 136 καθώς και το Φυλής 74 ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.029
Πόντοι
46.232
και την Λουίζα εγώ με τον μπέμπα....

13/10/13, 02:02 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
βόλτα(00.40-01.40)πριν από λίγο στη τρίτη βάρδια Φυλής και Φωκαίας , πέτυχα κάτω στην πιάτσα τον bmwpower και τον xlexlekia και την κάναμε μαζί.

Φωκαίας  17α Ιζαμπέλα η μελαχρινή μουνάρα ,κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα και μιά νέα άφιξη Λουίζα μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
[size=14pt]Συμπληρώνω...2η βάρδια...μετά από καταδρομική με Πρόεδρο sotirof...............[/size]

[size=12pt]Φ.71 κάτω Στεφανία - με την κωλάρα -
Φ.69Β Νέλυ - με πρωκτικό -
Φ.67 Αντίνα -με τις τορπίλες -
Φ.86 κάτω Ειρήνη -με πρωκτικό -
Φ.80 Μαίρη -με φωσφοριζέ πράσινα εσώρουχα-
Φ.59 Ισαμπέλλα
Φ.66Δ Μπιάνκα (πολύ μουνάρα η τσιγγάνα σήμερα)
Φ.66Α Ρενάτα
Φ.40 Έλενα

Διδύμου 7α Τζούλια - Χούλια -
Διδύμου 7β Ντενίσα -η μουνάρα-

Καλή σας νύχτα..........[/size]  :cum:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
και την Λουίζα εγώ με τον μπέμπα....

13/10/13, 02:02 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
βόλτα(00.40-01.40)πριν από λίγο στη τρίτη βάρδια Φυλής και Φωκαίας , πέτυχα κάτω στην πιάτσα τον bmwpower και τον xlexlekia και την κάναμε μαζί.

Φωκαίας  17α Ιζαμπέλα η μελαχρινή μουνάρα ,κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα και μιά νέα άφιξη Λουίζα μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.

Καλό είναι να τα λέμε...........ωραίος...... ;)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Αυτη η Μισέλ τι απίστευτο μωρό ειναι;;;;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.029
Πόντοι
46.232
αυτή απο Φυλής?
όχι ρε φίλε μια μετριότατη με ψηλοκαμπούρα.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Γούστα ειναι αυτα...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μιλαω για αυτη στο 84-86 ανω, εκει με το στύλο.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Την εχεις παρει;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
[size=14pt]Να αναφέρω και ένα ωραίο σκηνικό.......
Ο κυρ.Βασίλης (Φ.59)........μας είπε ότι φεύγει από την δουλειά και μας έδειξε
ένα χαρτί,ότι βγαίνει στην σύνταξη..........[/size]   :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom