Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 300 άτομα (33 μέλη και 267 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Και αυτήν θες ρε? Θα σε μοντάρουμε........... :tits2:
δεν ξέρω άμα λέμε την ίδια...δούλεψε ένα διάστημα στο Ιάκχου7α στο στούντιο...μελαχροινό, αδύνατο, με ένα πρόσωπο όλο υποσχέσεις και αθώο όσο δεν πάει...δε μίλαγε ελληνικά...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
δεν ξέρω άμα λέμε την ίδια...δούλεψε ένα διάστημα στο Ιάκχου7α στο στούντιο...μελαχροινό, αδύνατο, με ένα πρόσωπο όλο υποσχέσεις και αθώο όσο δεν πάει...δε μίλαγε ελληνικά...
Σου αρεσει η παστα σοκολατινα;;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Για Φυλής71.....μιλάω....... :boobies:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Καλή σας μέρα,φάγαμε την βροχή και βγήκε ο ήλιος από την δύση σήμερα με την κίνηση στους δρόμους,ας δηλώσω το παρόν κι εγώ στο manual............
******************************************************************************************************************************************************
Ψωριάρης είπε(για ακάποτα γαμήσια Γιάννας): Να' τανε και η μόνη ...

Απαντώ :Σωστός! Μία ίσον καμία.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ZeroTolerance είπε: εδω πήγε φίλος σε γνωστό μιλφ της ευρύτερης περιοχής Λιοσιων , που γνωρίζει δόξες αυτον τον καιρό , και πήγε  ο ανθρωπος να της βαλει κωλοδάχτυλο
και βρήκε μέσα στην κωλοβαλβίδα τα χύσια του προηγούμενου.....τι να λεμε τωρα......

Απαντώ: σε ανησυχεί κάτι ή απλά γνωρίζεις;γιατί αν γνωρίζεις πες και στον Dawn που του φαίνεται τρομακτικό.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Χilnik είπε: Διδυμου 20 κατερινα,φοβερη μελαγχροινη mlf με ωραιο κορμι.Σημερα εμφανιστηκε μονο με το κατω εσωρουχο με αποτελεσμα το στηθος και το κορμι της γενικοτερα
να είναι σε πληρη θεα δινοντας την εικονα ενός ομορφου  και αρμονικου συνολου,δινοντας ελαχιστη σημασια στη μικρη κοιλιτσα της

Απαντώ: Ούτε θέλει αλλά ούτε και μπορεί για κάτι πραγματικά καλό,απλά τυπική και νομίζει ότι μας κάνει χάρη.
Xilnik είπε: Η αθηνα σταματησε οριστικα από αυτό το σπιτι και τις επομενες μερες ισως να εχουμε νεοτερα εφ οσον αποφασισει να επιστρεψει καπου αλλου

Απαντώ: ένα πουλάκι μου είπε τέλος από τα μπουρδέλα η κυρία Αθηνά,ας ελπίσουμε να κάνει λάθος.
kareklokentauros1980 είπε: Στο Κολωνου 11 ισογειο δουλευαν 2 νεαρες, οπου η μια καστανοξανθη ηταν πολυ ομορφη. Δεν μπηκα ομως γιατι σε εκεινον τον οικο σου χτυπανε την πορτα
στο 7λεπτο κατι το οποιο εγινε και χθες σε συναγονιστη οσο περιμεναμε σαλονι, και η τσα2 μπουκαρε στο δωματιο!

Απαντώ: Εκεί ποτέ δεν βαράνε πόρτες με τα μπάζα που κουβαλούν και μου φαίνεται περίεργο αυτό που λες.
Dawn είπε(για Πωλίνα): 10 επισκέψεις θα έχει λογικά το δίωρο. Όποτε περνάω είναι δωμάτιο και έχει κόσμο στο σαλόνι. Χώρια που έχει κόσμο που αρέσκεται σε αυταρχικά κ.α.
οπότε αυξάνεται η πελατεία της.

Aπαντώ: με το συμπάθειο αλλά σιγά μην κάνει και 100 το δίωρο η καμηλοπάρδαλη,όλο στην κουζίνα την πετυχαίνω κι όλο κάτι γερόντια και καράφλες βλέπω εκεί.
Ας μην τα παραλέμε επειδή κάνει κάποια αυταρχικά κόλπα.
n.smirni76 είπε(για χυσίματα προσώπου): Βικτόρια Φωκαίας 27α και Φλώρα Φωκαίας 24 και οι δύο χωρίς έξτρα.

Απαντώ: ναι.......η κορυφαία τριάδα κλείνει με Άννα Χόνδροβα-Τροφαντένκο από Διδύμου και Φωκαίας που την γάμησα πρόσφατα,θα στείλω την κριτική.
john fystikis είπε: 71Α (όροφος): η Άννα/Άννι, εμφανίσθηκε γυμνόστηθη, 1,5αρι το πολύ στητό βυζί με μεγάλη μυτερή ρόγα, μέτριο αλλά καυλιάρικο πρόσωπο, ωραίος κώλος
φουλ πρόγραμμα αλλά δεν σε πείθει πως θα περάσεις καλά ακόμη και χωρίς την προκατάληψη που μπορεί να λειτουργεί επιπλέον αρνητικά από εδώ.

Απαντώ: 4 φίλοι μου κι ένας εγώ 5 την βρήκαμε μέτρια προς ξινή.
Giannis50xxx είπε: Κάποιος από τους γνώστες αν θέλει βοηθάει να ικανοποιήσουμε γούστα .
1. Αξύριστο μουνί δάσος
2. Μεγάλη κλειτορίδα, παχιά μουνόχειλα, πέτσες .
3. Αθλητικό σώμα-μπόντυ μπύλντινγκ .
4. Σκινάκι .
Όπως ζήτησε και άλλος συναγωνιστής πίπα ακάποτη τελειωτική με 10 ευρώ κατά προτίμηση .
Απαντώ:      1)Νανά από Καλύμνου 36 απόγευμα προς βράδυ,γαμιέται κι ακάποτα,το λέω διότι το λένε ήδη στο σαλόνι.
            2)Ντενίσα από Ρεμούνδου 20 αυτή κάνει και άλλα μπόλικα........είναι εκεί αυτή ή έφυγε όμως; αααα ρε Ντενισάρα!
            3)Μιρέλλα από Κολωνού 32 υπόγειο,βράδυ αυτή με πετυχημένη εξάλλειψη λίπους αλλά πολύ καλή μυική μάζα.
            4)Ζωή και Κατερίνα από τα Ιάσωνος 30,μεταμεσονύκτια μέχρι πρωί στις 10:00 συνήθως,απορώ αν θα σου αρέσουν όμως.

Για άκαποτο τελειωτικό με 10 ευρώ τράβα στο άθλιο Μεταξουργείο,το 1/4 των πουτανών το κάνει.
κλεοβουλος βορεαλλης είπε: Η νυχτερινη βαρδυα στο μεταξυ ξεκινα στις 23.00???διοτι στο αλεξανδρου 28 ξεκινησε τοτε.....επειδη σκοπευω να γνωρισω και τη ναταλι
απο το 15 μη παω μια ωρα νωριτερα......

Απαντώ: Το Μ.Αλεξάνδρου 15(Νάταλι)ξεκινάει τρίτη βάρδια στις 23:00,μόνο το Κολωνού 53 ξεκινάει τρίτη βάρδια στις 24:00 γιατί ροχαλίζουν τα μοσχάρια μέσα.
Iakovos Frelancer είπε(για Χριστίνα του 69): 'Επαιξε ότι πηραν τόσο θάρρος κάποιοι πελάτες από άλλες φορές που πήγαιναν και έκαναν η σχεδόν επέβαλλαν έξτρα βάση συνήθείας
που δεν μπορούσε να τους πεί όχι πλέον. Αυτό εννοούσα. Αυτά μου είπε η ίδια αν και δεν ειμαι πελάτης της, ζήτημα να την πήρα 4-5 φορές σε όλη την καριέρα της..

Απαντώ: παραμύθια της Χαλιμάς........κανείς πελάτης δεν μπορεί να επιβάλλει τίποτα στο μπουρδέλο,ότι λάβει θα το λάβει με χρήματα,όσον αφορά την ξύπνια δεχόταν τα λεφτά
άρα μην το παίζει αθώα λοιπόν,ναι ήθελε να λέει και ναι έλεγε.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BMWPOWER είπε: ΦΩΚΑΙΑΣ 17 Ισαμπελα η μελαχρινη καραμουναρα με ωραιο προσωπο και φοβερο σωμα κωλαρα και 2,5αρι βυζι, απλο

Απαντώ: με τέτοια προσόντα έχει την άνεση να κάνει απλό πρόγραμμα.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BMWPOWER είπε: ΦΩΚΑΙΑΣ 27Α Βικτωρια η ξανθια τρομακτικη προμιλφ, φουλ

Απαντώ: με τέτοια μούρη μόνο με φουλ θα επιβίωνε στα μπουρδέλα.
Dawn είπε: Όσον αφορά το θέμα του ακάποτου σέξ, πιστεύω να θυμάσαι τι έγινε την εποχή του φιάσκου του Λοβέρδου που πολλοί είχαν κλάσει μέντες. Καλό είναι να μην επαναληφθεί.

Απαντώ: ωραία εποχή,ήταν όλα άδεια τα σπίτια και έριχνα τα καλύτερα γαμήσια,θα ξανάρθει αυτή η εποχή,εδώ δίπλα είναι!
Παιχτούρας είπε: Χαιρετησα και φευγοντας ρωτησα αν εχουν κι αλλες κοπελες και η τσατσα μου ειπε οτι Τεταρτη και Πεμπτη ερχεται η Ρωσιδα καθηγητρια του σεξ Λανα
(παλια ηταν βραδυ στο Δροσοπουλου 95 με τον κυριο Βασιλη).Καυλωσα καθοτι η Λανα ειναι γυναικα του γουστου μου, την ειχα τιμησει στο παρελθον στο Δ.95 και την εχω στα υποψη!!
30 ευρω αυτη το απλο μου ειπε η τσατσα και στα 50 εχει 69 μου φαινεται.... ΟΧΙ ακαποτο στοματικο παντως.

Απαντώ: Ισπανική θα σου είπε(χαχα)με 69 και σιγά την καθηγήτρια,καλή είναι αντικειμενικά στην εμφάνιση αλλά μέσα λίγα πράγματα.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ είπε: Φυλής 54:Τζούλια,μόλις είχε αναλάβει καθήκοντα.Μελαχρινή κοπέλα με αδύνατο σώμα και γλυκό πρόσωπο.

Απαντώ: πολύ καλή σε όλα της,έτσι την έζησα εγώ τουλάχιστον.
n.smirni76 είπε: Ιάσωνος 37 Σακίρα η λεπτή μαυρούλα με τον ωραίο κώλο και το 1.5άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.

Απαντώ: όμορφη αλλά μέσα για πέταμα.
n.smirni76 είπε: Μαραθώνος 59 Τάνια , μελαχρινή κοπέλα με μαλλία μέχρι κάτω απο τους ώμους , κανονικών κιλών σώμα 2.5άρια βυζιά , ωραία μπούτια , χαρακτηρηστικό της
το τατού με τα λουλούδια που έχει , ξεκινάει απο τον αριστερό της ώμο και φτάνει μέχρι το στήθος της , με ακα.

Απαντώ: πολύ δυνατή πουτάνα με καλό ακάποτο τσιμπούκι,ανάλαφρες κινήσεις και γαμιέται καλά.
BMWPOWER είπε: Οποιος ψαχνει την Κατερινα, την κοπελα που αντικατεστησε τη Σακιρα στο Φυλης 59 και μετα δουλεψε στα Φυλης 84-86 και Φυλης 65Β που εχει εξαφανιστει
εδω και 1 χρονο σχεδον, πλεον εργαζεται ως Αννιτα στο Στουντιο Ιερα Οδος 66  Ψηλη μελαχρινη Ρουμανα με ομορφο προσωπο, 1,5αρι στηθος και φοβερη κωλαρα..

Απαντώ: Ήταν να πάει σε αλυσίδα ήξερα αλλά τελικά πήγε βλέπω σε ελεύθερο σκοπευτήριο,πολύ χρήσιμη πληροφορία αυτή κι ευχαριστώ......
πολύ καλή φίλε και σε νιώθω απόλυτα.
billy13 είπε: Πάλι εγώ πρέπει να τιμήσω την υπογραφή μου ("Γητευτής - δοκιμαστής νέων κορασίδων της Φυλής"....!!!).........και να την κατοχυρώσω?

Aπαντώ: ακριβώς......μαρούλι και διάθεση για όλες να τις πάρουμε περατζάδα δεν υπάρχει.
Φανούρης Τζούρας είπε: Κολωνού 11 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η όμορφη νεαρή Μιρέλλα με τα γυαλάκια, απ' το υπόγειο της Κεραμεικού 13. Σε απλό.

Απαντώ: αν κάνει τίποτα παραπάνω θα φορέσει τα γυαλιά της σε πολλές,αναμένουμε κανένα σοφτ εξτραδάκι(τουλάχιστον).
professorx είπε: Στο Διδύμου 20 ήταν η μιλφ Κατερίνα,ψηλή,νταρντάνα,με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,βυζάρες σιλικονέ που της προσέχει αρκετά γιατί πλήρωσε πολλά
όπως μου είπε την άλλη φορά που πέρασα μαζί της,το ένα κοιτάει την Ανατολή και το άλλο την Δύση.Καστανά μακριά μαλλιά,λευκό δέρμα,στέκεται μπροστά σου σαν Έυζωνας
της Προεδρικής Φρουράς και σε κοιτάει με ύφος γεμάτο αυτοπεποίθηση περιμένοντας να μπεις λες και είσαι υποχρεωμένος.

Απαντώ: πρόκειται για μοντέλο πουτάνας με τεχνογνωσία 80's,λίγα πράγματα κι αυτά ξινά.
professorx είπε: Στο Αγκύρας 12 στο αριστερό,έχω την χαρά να σας ενημερώσω ότι επέστρεψε πάλι η μιλφ Άννα στον στίβο της μάχης! Για όσους δεν την γνωρίζουν είναι λεπτή,
με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,όμορφο μαυρισμένο δέρμα με σολάριουμ,όμορφες βυζάρες σιλικονάτες.Η πρώτη μου επίσκεψη έγινε σε αυτήν την μιλφ η οποία
για ακόμα μία φορά γεύτηκε τον μαγικό ζωμό μου!

Απαντώ: ξέρει ότι ξέρουμε ότι είναι πολύ καλή και γνωρίζει ότι γνωρίζουμε πως την θέλουμε,γυναίκα με άριστο στυλ γαμησιού.
professorx είπε: Στον όροφο(εννοεί Κολωνού 27)η Τζώρτζη η Γεωργία γνωστή απο τα Μ.Α 20&22 και κυρίως απο το υπόγειο μαγαζί.Κοντή,κανονικών κιλών,με σώμα μονοκόματο,
πιασμένα μαύρα μαλλιά,τραχύ πρόσωπο.Κώλος στο δεκάρικο.Παλιότερα έκανε και γυμνό τσιμπούκι.

Aπαντώ: η ξινομούρα έπιασε λιμάνι εκεί,ανωμαλάρα από τις λίγες......ακόμα κάνει ακάποτο τσιμπούκι στην ίδια τιμή αν σε ξέρει καλά,αλλιώς με 5 ευρώ συν.
john fystikis είπε: 84Α ισόγειο η Αλίνα λοιπόν, νεαρή μελαχρίνη με ίσιο μακρί μαλλί στο ύψος της πλάτης, αδύνατη με ωραίο κορμί, 2αρι βυζί, κανονικό ύψος, εμφανίστηκε
με κόκκινα εσώρουχα, πολύ ωραίο κώλο και με φουλ πρόγραμμα σύμφωνα με την υπηρσεία

Απαντώ: Πιστεύω ότι θα βρω την ευκαιρία,αυτό το κωλαράκι πετάει.
n.smirni76 είπε: Φυλής 74 δεξιά Νάνσι καστανή κανονικό σώμα με βυζάρες , τώρα  ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα , ενώ το απόγευμα με κώλο.

Απαντώ: η ίδια δήλωσε χαζοχαρούμενα σε ερώτησή μου γιατί.........ότι τον ξεκουράζει.
n.smirni76 είπε: Φυλής 109α δεν άνοιξαν.

Απαντώ: αυτοί εκεί πάντα νόμιζαν ότι κάποιοι είναι,ένα απλό μπουρδέλο είναι όμως..........προφανώς δεν είσαι λάτρης των πουτάνων τους και σε κλάνουν εκ κάμερας.
john fystikis είπε: Τροφωνίου 13 δεξιό όροφος η Μπέτυ, παρουσιάστηκε μόνη της και έχω να πω πως ΑΥΤΟ είναι μιλφ ή ωραίο μιλφέι που θα 'λεγε και ο μπέμπας, ξανθιά
με μακριά ίσια μαλλιά,ψηλή με ωραία κορμοστασιά, με πολύ ωραίο μπεϊμπι φέις, ωραία επιδερμίδα, 3αρι στήθος, ωραίος κώλος και ωραίο κορμί συνολικά, ωραία παρουσία
αλλά μια ξινίλα μου την έβγαλε πάντως λέγοντας μου πως την λένε Κατερίνα, μπας πτως, κατά τα λεγόμενα της κάνει όλες τις στάσεις όμως κώλο δε δίνει!

Απαντώ: δεν δίνει κώλο,και τι έγινε που κάνει όλες τις στάσεις δηλαδή;σιγά το πράγμα!Να πούμε εδώ ότι διαβάζει κι αυτή κάργα το σάιτ.
amadeus gr είπε: Μετά από ένα καλό γεύμα, πάντα θέλεις και ένα γλυκό, έτσι για να δέσει.
Πήγα λοιπόν στο Φωκ. 27 υπόγειο, όπου εμφανίστηκαν οι Λαρίσσα και η Λαβίνα.

Απαντώ: στην παρτούζα τσακώνονται!
jaygatsby είπε: Μόνο για συτό μ' έκανες να βουρκώσω πρωινιάτικα.

Ο μακαρίτης ο πατέρας μου με μεγάλωσε μ' ένα φρενάδικο στο Βαρδάρη.

Απαντώ: είσαι μονίμως εκτός τόπου και χρόνου.
n.smirni76 είπε: Κολωνού 30α Γιασμίν η πετίτ μελαχρινή απο το Κεραμικού 15β κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι και 1.5άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.

Απαντώ: τζάμπα το πακέτο,μηδέν έξτρα και στο δωμάτιο άγευστη.
n.smirni76 είπε: Ιάσωνος 46β Μαρία μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί και τατού , με ακα τελειωτικό και κώλο στα 10 ευρώ.

Απαντώ: έχει κάνει φυλακή,φαίνεται από το ερασιτεχνικό τατουάζ.
n.smirni76 είπε: Κωνσταντινουπόλεως 166α Αλίνα ξανθιά κοντή μίλφ με τα μαλλιά πιασμένα κότσο , κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί , με ακα τελειωτικό.

Απαντώ: ξινομέτρια κατάσταση.
n.smirni76 είπε(σε βλαμμένο ποστ άλλου): τι εννοείς ρε τύπε?

Απαντώ: σαν να κλείνει-δίνει ραντεβού μου μοιάζει.
john fystikis είπε: Κολωνού 48 Χριστίνα, χοντρή μελαχρινή με μακρί ίσιο μαλλί πιασμένο, όμορφο πρόσωπο, βυζάρες, κωλάρα, μπουτάρες, αλλά λίγο μικρότερη ίσως σε ηλικία.

Απαντώ: πολύ καλή μέσα και πολύ δυνατή.
BMWPOWER είπε: ΑΔΑΝΩΝ 2 Αλινα ξανθο μιλφ με καλουτσικο προσωπο, λευκη επιδερμιδα, αρκετα περιτα κιλα ειδικα στην περιοχη της κοιλιας, ΦΟΥΛ

Απαντώ: φουλ στο υπερφουλόσπιτο.
BMWPOWER είπε: ΛΙΟΣΙΩΝ 91 Γαβριελα/Ελενα/Μικη/Σοφια/Ρομπερτα/Κουβερτα η γνωστη πλεον γυρολογος η οποια μου συστηθηκε ως Γαβριελα και γω της ειπα
"γεια σου Σοφια/Ρομπερτα" και εκεινη στραβωσε, τσιγγανοειδες πιπινι με ομορφη κλαψομουνοφατσα, καστανα μαλλια, αδυνατη με καλο σωμα και ωραιο βυζι,
την ειχα παρει στο Μεταξι με σχετικα καλες εντυπωσεις, ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε

Απαντώ: έχω κουραστεί να την βλέπω παντού τόσα χρόνια.
xilnik είπε: 84β ειρηνη η ψηλη τσιγγανορουμανα με φουλ

Απαντώ: δύναμη το άτι.
xilnik είπε: Αλκαμενους 113 βαλερια,καταθεση,παρα πολυ ομορφα.

Απαντώ: αυτή αν σε ξέρει ξανοίγεται αλλά γενικώς μόνο για φιλάκια κι αγκαλίτσες είναι,έχει το κοινό της πάντως.
lustforlife είπε(για Ντιάνα): αυτη δυστυχως δασκαλε παιχτουρα την εχουμε χασει,εγω την βαζω στο τοπ 5 των πουτανων που ειχα αναγκη περισσοτερο!

Απαντώ: τα παράτησε οριστικά δυστυχώς!
lustforlife είπε(προς ΠΥΡΑΥΛΟ): μια πουτανα που ειχα δει προσφατα κι ειχα παθει τσοκομπλοκο και πιστευω θα σ αρεσει ειναι η αννα στο τατοιου 58(στουντιο)

Απαντώ: λένε θα πάει στο Βριλησσού 60 αλλά μάλλον φούμαρα είναι για να είμαστε σε εγρήγορση.
lustforlife είπε: η κατερινα η μιλφ με το πολυ κοντο ξανθο μαλλι δουλευει/θα δουλευει στο καλυμνου 48,σ αυτο που δουλευε η αναστασια η γκιλφ...(το αριστερο αν δεν κανω λαθος)

δυστυχως η πληροφορια ειναι μιση...αλλα αυτο ξερω,ουτε βαρδια,ουτε τιποτα αλλο...

Απαντώ: εμένα μου είπαν απόγευμα και μόνο,θα πάμε λοιπόν και θα δούμε.

n.smirni76 είπε: Κολωνού 48 ίσως το καλύτερο εμφανισιακά δίδυμο... Βαλέρια ξανθιά με κανονικό σώμα ωραίο κώλο και 2.5άρια βυζιά και Ελένη μια ξανθιά πιτσιρικά!!!
με κανονικό σώμα και 2άρι βυζί και οι δυο απλό στα 10 ευρώ.

Απαντώ: άριστη παρτούζα το δίχως άλλο!

Ώρα για καφέ!

Ωραίος ο φίλος!

Θέλω τη γνώμη σου. Ποιό πιπίνι είναι καλό στο απλό πρόγραμμα;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.031
Πόντοι
46.232
τώρα στη δεύτερη βάρδια

Αγκύρας 12α Σαντρα(από Αλκαμένους 117)ξανθιά κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα τελειωτικό.
Αγκύρας 12β Νίκα καστανή κανοινικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Πιπίνου 65β Ελένη μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα 3άρια βυζία ,απλό πρόγραμμα , παλιά έκανε και αυταρχικό.
Φυλής 134β Αλεξάνδρα μελαχρινή χοντρούλα με 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134α Τζέσικα ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρια σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109β Αννα μελαχρινή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί ,απλό ανακοινώνεται.
Φυλής 109α Ντάνα σύμφωνα με την τσα τσα δεύτερη μέρα στην Ελλάδα , καστανή κατσαρομάλλα 18χρονη λεπτή με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β Νέλι καστανή κοντή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι στητό βυζί ,με ακα.
Φυλής 86β Ιρένα καστανόξανθη μελαμψή ψηλή νταρντάνα πια με 3άρι  βυζί , με κώλο.
Φυλής 86α Μισέλ νέα κοπέλα είπε η τσα τσα ,την είχα ετύχει πριν 2 εβδομάδες Φωκαίας 27Β κάτω με άλλο όνομα , μελαχρινή με μαλλί ίσιο κάτω απο τους ώμους λεπτή με μικρό βυζί , απλό ανακοινώθηκε.
Φυλής 84β Γκαμπριέλα ξανθούλα με μπλέ μάτια κανονικό σώμα ωραίο κώλο και 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84α Αλίνα καστανή με ίσιο μαλλί κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα , μιλήσαμε λίγο μοιάζει με 18 και είναι 24 ,
είναι απο Ρουμανιά και μιλάει μόνο αγγλικά(τιμήθηκε γιατί με κέρδισε στο σαλόνι , θα ακολουθήσει κριτική)
καλό απόγευμα...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τώρα στη δεύτερη βάρδια

Φυλής 84α Αλίνα καστανή με ίσιο μαλλί κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα , μιλήσαμε λίγο μοιάζει με 18 και είναι 24 ,
είναι απο Ρουμανιά και μιλάει μόνο αγγλικά(τιμήθηκε γιατί με κέρδισε στο σαλόνι , θα ακολουθήσει κριτική)
καλό απόγευμα...

Ωραίος.............του άρεσε και του μπέμπα αυτή,από εμφάνιση...... :thumbsup:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ZeroTolerance είπε: εδω πήγε φίλος σε γνωστό μιλφ της ευρύτερης περιοχής Λιοσιων , που γνωρίζει δόξες αυτον τον καιρό , και πήγε  ο ανθρωπος να της βαλει κωλοδάχτυλο
και βρήκε μέσα στην κωλοβαλβίδα τα χύσια του προηγούμενου.....τι να λεμε τωρα......

Απαντώ: σε ανησυχεί κάτι ή απλά γνωρίζεις;γιατί αν γνωρίζεις πες και στον Dawn που του φαίνεται τρομακτικό

ρε δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την τρομάρα μου.

xaris29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καμια καλη προταση παιζει για αποψε?

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Βόλτα πριν από λίγο (18:50 - 19:25) στην απογευματινή (2η) βάρδια σε Φυλής/Φωκαίας/Διδύμου με αρκετή κίνηση θα έλεγα σε σχέση με προηγούμενες φορές τέτοια ώρα και τα μόνα σπίτια που ήταν κλειστά ήταν μόνο στη Φυλής το Φ.134 όροφος και το Φ.61 (συχνά τώρα τελευταία και μάλλον λόγο απουσίας της Αλεξάνδρας). Στα λίγα που μπήκα είδα...

Φυλής

69Α η Χριστίνα η Καζακστανή, αδύνατη μελαχρινή με καλό ασιατικό προσωπάκι, μαλλί πιο πάνω από το ύψος των ώμων, 2αρι βυζί και ωραίο κώλαράκι με απλό πρόγραμμα.
86Α (όροφος) νέα άφιξη, Μισέλ, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, αδύνατη, 1,5αρι βυζί, με απλό.
84Β (όροφος) και εδώ νέα άφιξη, η Γκαμπριέλα, με πολύ ώραίο πρόσωπο, 2αρι βυζί, κονονικό ύψος προς το κοντούλα, ωραίο κορμάκι και ωραίο κωλαράκι, ήταν ντροπαλή και ψυχρή, απλό πρόγραμμα και η ξανθιά αλλοδαπή τσατσα με το κοντό το μαλλί δεν ανέφερε πως δεν κάνει 69, όταν την ρώτησα για το πρόγραμμα μου είπε απλό αλλά τις είπα πως δεν κάνει 69 και μου έγνεψε καταφατικά, θα στοιχημάτιζα πολλά πως πρόκειται για φόλα...
56 δεν ξέρω αν πρόκειται και εδώ για νέα άφιξη αλλά μάλλον πρόκειται, πρώτη φορά είδα την Συλβάνα, στυλιάρι μελαχρινό, με ίσιο μακρύ μαλλί και μία μωβ ανταύγεια αν είδα καλά, 1,5 αρι βυζί, μέτριο πρόσωπο, μέτρια παρουσία, με απλό. (η Νταϊάνα είναι σε άδεια και θα επιστρέψει σε λίγες μέρες σύμφωνα με την υπηρεσία)
54Β η όμορφη Ε-Λίζα, μελαχρινή και αυτή με ίσια μακριά μαλλιά, κορμί λαμπάδα, τρομερό κώλο και κανονικό βυζί, με απλό.
40 Έλενα, γεματούλα με μέτριο πρόσωπο, μελαχρινή, 2,5αρι βυζί, κανονικό ύψος, φουλ πρόγραμμα.

Φωκαίας

17 νέα παρουσία και εδώ, πρώτη μέρα μου είπε η τσατσά και πρώτη φορά βλέπω, Λουίζα και δεν ξέρει γρι ελληνικά αλλά γνωρίζει αγγλικά, θα μπορούσα να την κάνω και για αδερφή της Χριστίνας της Καζακστανής αφού μοιάζουν τόσο πολύ, αδύνατη, λίγο πιο ψηλή από την Χριστίνα, μαλλί στο ύψος των ώμων και λίγο παραπάνω, 2,5αρι βυζί και ωραίος κώλος με απλό και Εμμανουέλα από την πρωινή βάρδια, ξανθιά με όμορφο πρόσωπο, Ελληνίδα όπως μου είπε, ωραίο βυζί και ωραίο κορμί με ωραία επιδερμίδα, απλό και αυτή και κάνουν και παρτούζα.
25Β Λάνα νταρτνανομιλφογκιλφ με ξανθό μαλλί πάνω από το ύψος των ώμων, αδιάφορη μάπα και εμφανίστηκε με μαύρα εσώρουχα και από πάνω φορούσε μαύρο διάφανο κάτι σα νυκτικό, πρόγραμμα δε μου ανέφερε γιατί με απαξίωσε η τσατσά λέγοντας της άστον αυτόν δεν μπαίνει και φεύγει, στη συνέχεια μου κατάβασε μούτρα αυτή λέγοντας μου βόλτα γκάνεις έσυ, έφυγα πιο γρήγορα...
25Α Μαρία είπε, καστανό μαλλί με μπούκλες που δε μου φάνηκε τόσο για φυσικό αλλά περούκα, γεματούλα, με πορτοκαλί εσώρουχα, κώλος με ίχνη κυτταρίτιδας, 3αρι βυζί, αδιάφορη μάπα, και κοιλιά με παραπανήσια κιλά, κώλος στο πρόγραμμα.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
πςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!
χειμαρώδης και πορνώδης ο συναγωνιστης εξτραμαν!
πολύ καλες οι απαντησεις σου δειχνει ςνα γνωρίζεις άριστα την πιατσα.

οσον αφορα την ερωτηση που μου έκανες, ναι γνωρίζω , αλλά δεν φοβαμαι (για τον εαυτο μου)
τι να πω δηλ στον Dawn? τα αυτονόητα????

οποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται....

όσον αφορά την Νανά απο Καλύμνου 36 οσο περνα ο καιρός όλο πέφτει και πιο χαμηλά, έχει κάψει όλες τις φλάτζες...
παντως η συγκεκριμένη γαμιεται πολλά χρόνια ακάποτα....

αντε να απολαυσεις τον καφέ σου!
Σωστα, καποτε δουλευε στο Φ66 μαζι με τη Ριτα που ειχε αφησει εποχη στα μεσα προς τελη της δεκαετιας του 90
"ελευθερατζού" και αυτη, με βυζαρες και εκφυλο προσωπο που οταν εμπαινε στο δωματιο σε ρωτουσε με ή χωρις?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Επικός ο Φυστίκης!!! Μπράβο για την ενημέρωση!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Επικός ο Φυστίκης!!! Μπράβο για την ενημέρωση!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Βόλτα πριν από λίγο (18:50 - 19:25) στην απογευματινή (2η) βάρδια σε Φυλής/Φωκαίας/Διδύμου με αρκετή κίνηση θα έλεγα σε σχέση με προηγούμενες φορές τέτοια ώρα και τα μόνα σπίτια που ήταν κλειστά ήταν μόνο στη Φυλής το Φ.134 όροφος και το Φ.61 (συχνά τώρα τελευταία και μάλλον λόγο απουσίας της Αλεξάνδρας). Στα λίγα που μπήκα είδα...

Φυλής

69Α η Χριστίνα η Καζακστανή, αδύνατη μελαχρινή με καλό ασιατικό προσωπάκι, μαλλί πιο πάνω από το ύψος των ώμων, 2αρι βυζί και ωραίο κώλαράκι με απλό πρόγραμμα.
86Α (όροφος) νέα άφιξη, Μισέλ, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, αδύνατη, 1,5αρι βυζί, με απλό.
84Β (όροφος) και εδώ νέα άφιξη, η Γκαμπριέλα, με πολύ ώραίο πρόσωπο, 2αρι βυζί, κονονικό ύψος προς το κοντούλα, ωραίο κορμάκι και ωραίο κωλαράκι, ήταν ντροπαλή και ψυχρή, απλό πρόγραμμα και η ξανθιά αλλοδαπή τσατσα με το κοντό το μαλλί δεν ανέφερε πως δεν κάνει 69, όταν την ρώτησα για το πρόγραμμα μου είπε απλό αλλά τις είπα πως δεν κάνει 69 και μου έγνεψε καταφατικά, θα στοιχημάτιζα πολλά πως πρόκειται για φόλα...
56 δεν ξέρω αν πρόκειται και εδώ για νέα άφιξη αλλά μάλλον πρόκειται, πρώτη φορά είδα την Συλβάνα, στυλιάρι μελαχρινό, με ίσιο μακρύ μαλλί και μία μωβ ανταύγεια αν είδα καλά, 1,5 αρι βυζί, μέτριο πρόσωπο, μέτρια παρουσία, με απλό. (η Νταϊάνα είναι σε άδεια και θα επιστρέψει σε λίγες μέρες σύμφωνα με την υπηρεσία)
54Β η όμορφη Ε-Λίζα, μελαχρινή και αυτή με ίσια μακριά μαλλιά, κορμί λαμπάδα, τρομερό κώλο και κανονικό βυζί, με απλό.
40 Έλενα, γεματούλα με μέτριο πρόσωπο, μελαχρινή, 2,5αρι βυζί, κανονικό ύψος, φουλ πρόγραμμα.

Φωκαίας

17 νέα παρουσία και εδώ, πρώτη μέρα μου είπε η τσατσά και πρώτη φορά βλέπω, Λουίζα και δεν ξέρει γρι ελληνικά αλλά γνωρίζει αγγλικά, θα μπορούσα να την κάνω και για αδερφή της Χριστίνας της Καζακστανής αφού μοιάζουν τόσο πολύ, αδύνατη, λίγο πιο ψηλή από την Χριστίνα, μαλλί στο ύψος των ώμων και λίγο παραπάνω, 2,5αρι βυζί και ωραίος κώλος με απλό και Εμμανουέλα από την πρωινή βάρδια, ξανθιά με όμορφο πρόσωπο, Ελληνίδα όπως μου είπε, ωραίο βυζί και ωραίο κορμί με ωραία επιδερμίδα, απλό και αυτή και κάνουν και παρτούζα.
25Β Λάνα νταρτνανομιλφογκιλφ με ξανθό μαλλί πάνω από το ύψος των ώμων, αδιάφορη μάπα και εμφανίστηκε με μαύρα εσώρουχα και από πάνω φορούσε μαύρο διάφανο κάτι σα νυκτικό, πρόγραμμα δε μου ανέφερε γιατί με απαξίωσε η τσατσά λέγοντας της άστον αυτόν δεν μπαίνει και φεύγει, στη συνέχεια μου κατάβασε μούτρα αυτή λέγοντας μου βόλτα γκάνεις έσυ, έφυγα πιο γρήγορα...
25Α Μαρία είπε, καστανό μαλλί με μπούκλες που δε μου φάνηκε τόσο για φυσικό αλλά περούκα, γεματούλα, με πορτοκαλί εσώρουχα, κώλος με ίχνη κυτταρίτιδας, 3αρι βυζί, αδιάφορη μάπα, και κοιλιά με παραπανήσια κιλά, κώλος στο πρόγραμμα.

Respect!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Ευχαριστώ Ιωάννη!

Επίσης ευχαριστώ που συμπλήρωσες και το κομματάκι του παζλ που μου έλλειπε. Ωστε Ρενάτα λέγεται η νεαρά. Έχει ωραίο χαμόγελο.
Α περίμενε! το "νεαρά" το λες κυριολεκτικά; αν ναι δεν ειναι η Ρενάτα διότι απλά δε πρόκειται για νεαρή αλλά για μιλφ και μάλιστα πρώτο...!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ξεροχύνω με περιγραφές Φυστίκη!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom