Μικρή βόλτα και από εμένα σήμερα με δύο καλές καταθέσεις!!!
Εξηκίου 18Β στον όροφο συνάντησα το σκληρό milf
Κωνσταντίνα. Πρόκειται για την γνωστή τσατσά πουτάνα. Μελαχρινή με πλούσιο μαλλί, μπόλικο σώμα, πολύ ευγενική, ευδιάθετη και η μόνη που όταν την ρώτησα το όνομα της μου ζήτησε και το δικό μου.
Εξηκίου 18Γ στο ισόγειο συνάντησα το σκληρό ξανθό milf
Νάντια. Πρόκειται για γεματούλα κοπέλα με τα μαλλιά πλεξούδα. Αρκετά ευγενική και αυτή, παρόλο που κατάλαβε ότι δεν θα μπώ.
Εξηκίου 18 συνάντησα το skinny teen
Κάτια. Πρόκειται για πιτσιρίκα, αρκετά αδύνατη με ανοιχτό καστανό μαλλί και πονηρό μουντράκι. Όμορφη παρουσία.
Βέργας 3 στο δεξί μαγαζί συνάντησα την αλόγα ξανθιά
Μόνικα. Πρόκειται για μεγαλόσωμη κοπέλα με μέτριο πρόσωπο και ωραίο σώμα. Στο αριστερό μαγαζί συνάντησα την
Πάολα. Κάπως πιο όμορφη παρουσία με σγουρό μαλλί πιασμένο πάνω από τον λαιμό, όμορφο πρόσωπο και σώμα. Ανακοινώθηκε και αυταρχικό για όσους αλευρώνουν το μπιφτέκι.
Βέργας 3 συνάντησα την πετίτ ποντικομούρα
Μαρίνα. Μια νεαρή skinny κοπέλα με ποντικόφατσα, όχι ιδιαίτερα ωραία αλλά κάπως πρόστυχη. Σκούρο ίσιο μαλλί και κάπως μαυριδερό δέρμα και έντονο μακιγιάζ. Μικροκαμωμένη για όσους θέλουν την κοπέλα-πουτάνα τσέπης.
Βέργας 6 συνάντησα το σκληρό ξανθό milf
Αλίνα. Πρόκειται για μεγαλόσωμη νταρντάνα ξανθιά με χυμώδεις βύζους.
Αδανών 2 συνάντησα το σκληρό milf
Αλίνα νο.2 Επίσης ξανθιά, γεματούλα με μεγάλο στήθος πιο εμφανίσιμη και λίγο κοντύτερη από την άλλη. Πολύ πρόσχαρη και ευγενική.
Τροφωνίου 11 στο ισόγειο συνάντησα την
Ντανιέλα, μια μελαχρινή pro-milf που βγήκε με ένα άσπρο δικτυωτό μεσοφόρι. Αρκετά παιχνιδιάρα και πρόσχαρη. Στον όροφο συνάντησα μια ανώνυμη πουτάνα, ξανθιά, pro-milf και αυτή με μεγάλη περιφέρεια και τατουάζ στο ένα βυζί. Ευδιάθετη παρόλο που δεν μου έδωσε όνομα, αλλά μέτρια εμφανισιακά. Θα χρησιμοποιήσω τον αστυνομικό όρο
Jane Doe για να αναφέρομαι σε αυτήν.
Τροφωνίου 13 στο ισόγειο συνάντησα τα σκληρά milfs
Αγάπη και
Ειρήνη. Η πρώτη είναι η γνώστη ξανθιά, πρόσχαρη και ευγενική με μερικά κιλάκια παραπάνω αλλά ωραίο πρόσωπο και υπέροχα μάτια. Η δεύτερη είχε καστανό μαλλί, δέρμα με πανάδες και ήταν σαφέστατα πιο πρόστυχη. Στον όροφο συνάντησα την
Όλγα μια κοπέλα για την οποία δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα.
Λιοσίων 91 συνάντησα το pro-milf
Στέλλα. Πρόκειται για ωραία κοπέλα με πολύ καλό αδύνατο κορμί, πρόστυχο πρόσωπο και μακρύ καστανό μαλλί. Ανακοινώθηκε και κώλος.
Λιοσίων 76Α συνάντησα την
Ελίνα και την
Μαρία (αν θυμάμαι καλά). Δύο νόστιμες κοπέλες με την Μαρία να είναι αδύνατη με καστανό μαλλί και την Ελίνα κάπως πιο γεματούλα, μελαχρινή. Η δεύτερη έδινε και κώλο, αν και προτιμούσα την πρώτη. Αυθονο καυλάντισμα.
Λιοσίων 76Β συνάντησα την ψηλή καστανομάλλα
Μαργαρίτα. Ωραία κοπέλα αν και μου φάνηκε λίγο εκνευρισμένη. Ψηλή με κορμί λαμπάδα, στρογγυλό ωραίο πρόσωπο και ίσιο καστανό μαλλί. Κάνει και μασάζ. Αν έχει κάποιος πληροφορίες ας μου πεί γιατί με ενδιαφέρει. Τα πρωϊνά νομίζω δουλεύει και Φυλής 109 όροφος.
Χωματιανού 11 στον όροφο συνάντησα δύο κοπέλες, την γεματούλα
¨Αντζελα και την skinny petite
Λώρη. Η πρώτη είναι αρκετά γεματούλα με αντιαισθητική κοιλιά, μελαχρινή μέτριας εμφάνισης. Η δεύτερη καλύτερη εμφανισιακά αλλά αρκετά ξενέρωτη, δεν έκατσε καθόλου σαλόνι. Στο ισόγειο συνάντησα το σκληρό milf
Εμμανουέλλα, πρόκειται για μια σέξυ αισθησιακή γυναίκα που με καυλάντισε προκειμένου να μπώ. Αλλά επειδή είπε ψέμματα ότι είμαι όμορφος την έκανα.
Παιωνίου 47 το σκυλόσπιτο. Συνάντησα την γνωστή πλέον σε ΄μένα
Αλεξάνδρα. Πρόκειται για μια γεματούλα ξανθιά που μπεμπεδίζει, αλλά παρόλα αυτά είναι ωραία παρουσία. Καλή και φιλότιμη στο δωμάτιο.
Ιουλιανού 71 συνάντησα δύο σκληρά milfs των οποίων δεν κράτησα όνομα. Η πρώτη ήταν μεγαλόσωμη με καστανό μαλλί και η δεύτερη κάπως πιο κοντή και ξανθιά. Αμφότερες, γεματούλες, ευγενικές με μεγάλο στήθος.
Φυλής 40 συνάντησα την
Έλενα μελαχρινή, ωραία κοπέλα με ακάποτο τσιμπούκι. Ωραίο ανατολίτικο πρόσωπο.
Φυλής 66Α συνάντησα την ψηλή μοντέλα
Ρενάτα. Πρόκειται για αδύνατη μουνάρα, ψηλή, μελαχρινή με σούπερ κορμί. Πολύ όμορφη.
Φυλής 66Δ συνάντησα μια επίσης μελαχρινή κοπέλα με ανατολίτικα χαρακτηριστικά. Ωραίο πρόσωπο και σώμα και κάπως σκούρο δέρμα. Πιθανών τσιγγάνα.
Φυλής 59 συνάντησα την επίσης μουνάρα
Ιζαμπέλλα. Μελαχρινή, ψηλή μοντελέ σε στύλ Ρενάτας. Ολα τα λεφτά ο τσάτσος με σούπερ παρουσίαση λές και ήταν ο παρουσιαστής παλιομοδίτικου θεαματικού σόου. Μαζί με το σέξ προσφέρει και σεισμικές δονήσεις. Την επόμενη φορά θα περάσω μόνο και μόνο για τον κορυφαίο τσάτσο!!!
Φυλής 80 συνάντησα την μελαχρινή γεματούλα
Μαίρη. Μέτριο σώμα και ωραίο πρόσωπο, ενδείκνειται για όσους θέλουν πιασίματα. Το σαλόνι το κάναμε τεκέ με άλλους δύο συναγωνιστές, γκρίνιαζε η τσατσά.
Φυλής 67 συνάντησα την ξανθιά μοντελέ
Αντίνα. Πρόκειται για ξανθό καυλάκι, με ωραίο σώμα, μικρό βυζί και πρόστυχο πρόσωπο.
Φυλής 70 συνάντησα την
Άννι, μια ξανθιά κοπελίτσα μέτριας προς καλής εμφάνισης. Ωραία παρουσία δεν λέω, αλλά σε αυτή την κατηγορία δεν πιάνει μία μπροστά στην πχ Αντίνα...
Φυλής 71 η τσατσά με ενημέρωσε ότι δουλεύε η
Στεφανία. Πιθανολογώ ότι είναι η νταρντάνα καστανομάλλα με το τατουάζ.
Φυλής 69Α Χριστίνα, κατάθεση, δύναμη!
Φυλής 74 ο χαβαλετζής τσάτσος με ενημέρωσε ότι δούλευε η
Βικτώρια η σέξυ. Τελικά ήταν η γνωστή Μίκυ από Διδύμου 8Β και δεν ξέρω πόσα άλλα σπίτια και με πόσα άλλα ονόματα. Κατάθεση και εδώ με καλές εντυπώσεις.
Φυλής 109Α πήγαινα για την Τζούλια, αλλα τελικά συνάντησα την
Ντάνα μια καινούρια κοπέλα. Είναι μελαχρινή με αφανέ μαλλί σε στύλ Μαρίας Σολωμού με ωραίο αδύνατο σώμα και μικρό βυζί. Πολύ όμορφη. Η τσατσά γκρίνιαζε επείδη καθόταν πολύ στο δωμάτιο.
Αλκαμένους 113 για την Βαλέρια πήγαινα αλλά τελικά συνάντησα την
Αλίνα την γνωστή βυζαρού milf. Η μέτρια κατάθεση της προηγούμενης φοράς με αποτρέπει να ξαναδοκιμάσω.
Αγκύρας 12Α συνάντησα το σκληρό καστανομάλλικο milf
Νίκα. Πρόκειται για πολύ όμορφη, αισθησιακή γυναίκα, ψηλή με ωραίο κορμί.
Αγκύρας 12Β συνάντησα την πετίτ ξανθιά Ρωσσίδα
Σάντρα, που είχα πάρει Αλκαμένους 117. Ωραία κοπέλα και καλό κρεβάτι.
Αλκιβιάδου 16Α συνάντησα την
Ειρήνη, μια γεματούλα milf με ωραίο πρόσωπο και έντονα χείλη. Κοντό καστανό μαλλί. Ευχάριστη παρουσία αλλά όχι για όλους.
Αλκιβιάδου 16Α συνάντησα δύο κοπέλες των οποίων τα ονόματα μου διαφεύγουν. Η πρώτη είναι ψηλή καστανομάλλα με ωραίο κορμί και ωραίο πρόσωπο ενώ η δεύτερη κάπως πιο κοντή, μελαχρινή με λίγα πιασίματα. Πολύ πιο μέτρια εμφανισιακά από την πρώτη αλλά επειδή έδινε κώλο κέρδισε πελάτη
Αλκιβιάδου 16Γ συνάντησα την ψηλή μελαχρινή
Ντάνα νο.2, μια ωραία κοπέλα με σώμα λαμπάδα και μεγάλα μάτια.
αυτά από ΄μένα φίλοι μου. Οι δύο καταθέσεις έγιναν στην Χριστίνα και την Βικτωρία την σέξυ, με καλά αποτελέσματα. Γύρισα στην βάση μου και απολαμβάνω Λούξ-κόλα περιμένοντας τα σουβλάκια
Καλές καταθέσεις σε όλους τώρα το σ/κ