Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 398 άτομα (40 μέλη και 358 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
και την Λουίζα εγώ με τον μπέμπα....

13/10/13, 02:02 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
βόλτα(00.40-01.40)πριν από λίγο στη τρίτη βάρδια Φυλής και Φωκαίας , πέτυχα κάτω στην πιάτσα τον bmwpower και τον xlexlekia και την κάναμε μαζί.

Φωκαίας  17α Ιζαμπέλα η μελαχρινή μουνάρα ,κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα και μιά νέα άφιξη Λουίζα μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Έκανα λάθος....ήταν και ο BMWPOWER μαζί μας με την περίπτωση Γαβριέλας!
Να προσθέσω ότι δεν κάνει 69 με τίποτα.......πάλι αρνήθηκε εχθές............. :S

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
ήταν ακομά κλειστά το Φυλής 136 καθώς και το Φυλής 74 ;)
τη συγκεκριμένη ώρα που πέρασα το 136 είχε φως ανοιχτό και το μόνο που δεν είχε ήταν το 134 όροφος, το 74 ίσως και να έχεις δίκιο γιατί δεν το πρόσεξα!

[size=12pt]Έκανες φάουλ............την Γαβριέλλα την έχω ανακαλύψει εγώ με τον Πρόεδρο sotirof.............[/size] ;)
billy13 το ξέρω και δεν είπα πως εγώ την ανακάλυψα, το είπα γενικώς για ότι είναι καινούρια (βδομάδας το πολύ) για τους περισσότερους που δεν την ξέρουν όπως και εγώ ήταν η πρώτη μου φορά που την έιδα και όχι πως την είδα πρώτος. Άλλωστε παρακολουθώ το θρεντ και είχα δει που εσύ ή μπέμπας είπε πως δεν κάνει 69 και πως ένας από τους δύο σας γούσταρε αυτήν και ο άλλος  δίπλα την Αλίνα.

Σήμερα την είδα για πρώτη φορά. Σε αυτά τα πολύ λίγα δευτερόλεπτα που έμεινε στο σαλόνι, προσπάθησα να δω το σώμα της. Η ματιά μου έπεσε φευγαλέα στο πρόσωπο της. Δεν μου φάνηκε για μιλφ. Πρέπει να είναι αρκετά μικρότερη. Αλλά και πάλι ίσως να κάνω λάθος. Κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου είναι πολύ λίγος χρόνος για να είναι κανείς σίγουρος για το οτιδήποτε.  :)
μίκρο το κάκο τύπε μου εως ανύπαρκτο... ή ήταν αυτή ή άλλη ok!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
billy13 το ξέρω και δεν είπα πως εγώ την ανακάλυψα, το είπα γενικώς για ότι είναι καινούρια (βδομάδας το πολύ) για τους περισσότερους που δεν την ξέρουν όπως και εγώ ήταν η πρώτη μου φορά που την έιδα και όχι πως την είδα πρώτος. Άλλωστε παρακολουθώ το θρεντ και είχα δει που εσύ ή μπέμπας είπε πως δεν κάνει 69 και πως ένας από τους δύο σας γούσταρε αυτήν και ο άλλος  δίπλα την Αλίνα.

Με καλή έννοια το είπα........  :rockon:
Εγώ γούσταρα Γαβριέλα.... ;)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
[glow=black,2,300]για οσους ψαχνουν σκιννυ κοριτσακια[/glow]

στο ιασωνος 1,δευτερο απ τα αριστερα οπως τα κοιταμε...στο διπλό δηλαδη...στο αριστερο απ τα δυο τσαρδια,σημερα το πρωι ειχε μια κρις(οπως μου ειπε η ιδια το ονομα της),19χρονη μελαχρινη βουλγαρα,με εντελως σκινυ κορμακι

ειναι ωραιο μουνακι γενικα...τοσο,που θα βαζα στοιχημα οτι ειναι φολα,αλλα τελικα μεσα ηταν πολυ καλη...

το θεικοτερο ολων,ειναι το βυζι της...το οποιο οσες φορες το ειχα δει,ημουν σιγουρος οτι ειναι ψευτικο...τόσο τελειο ειναι...
ειναι κοκκαλιαρα δηλαδη με φυσικο μεγαλουτσικο θεικο βυζακι

την βλεπω καμποσο καιρο σ αυτο το σπιτι...πρωι,αλλα και αλλες βαρδιες την εχω πετυχει

εχει ασχημη οδοντοστοιχια με μεγαλα δοντια :cum:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πριν από λίγο στη πρωινή (1η) βάριδια (12:45 - 13:10) τσιμπουκοδρομική σε Διδύμου & Άγκυρας με τη σειρά που τα πήρα...

Διδύμου

27 ξεπρόβαλλαν από το κουζινάκι η νεαρή μελαχρινή με κανονικό ύψος προς το κοντό Χριστίνα από Διδύμου 8Β (ισόγεο) τα απογεύματα, 2,5αρι ωραίο βυζί, ωραίος κώλος, καλούτσικο προσωπάκι με μαλλί λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων και η νεαρή μελαχρινή αδύνατη επίσης Λαρίσα που πρώτη φορά είδα (αν δεν είναι η ίδια, δεν την θυμάμαι καλά, που είχε κάνει και ένα πολύ σύντομο πέρασμα από Άλκιβιάδου το Β' νομίζω ή οποία ήταν φόλα), ίδιο ύψος με Χριστίνα με πιο ωραίο πρόσωπο, 1,5 αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι! Η Χριστίνα με καυλάντιζε άσχημα στο σαλόνι καθισμένος στον καναπέ για να περάσω σε σχέση με την Λαρίσα που αποχώρησε γρήγορα... με φουλ πρόγραμμα κατά ομολογία της τσατσά αμφότερες και κάνουν και παρτούζα!
20 το εντυπωσιακό μελαχρινό ψηλό μιλφ Κατερίνα με το ψυχρό βλέμμα της ντίβας, ίσιο μακρύ μαλλί, βυζί σιλικονέ όπως έχει διατυπωθεί, με ωραίο κορμί και κώλο αλλά με λίγη παραπάνω κοιλιά, σε απλό.
18Β στο δωμάτιο ήταν η Άννα με το σαλόνι γεμάτο, δεν την είδα φυσικά αφού έφυγα... κοντή, ξανθιά, χοντρή με βυζάρες/κωλάρα/μπουτάρες/κοιλάρα και στογγυλό μεγάλο όμορφο πρόσωπο, στο πρόγραμμα, ότι τραβάει η ψυχή του πελάτη, τα πάντα όλα!
18Α η Ανδριάννα, γκιλφ με καστανό μαλλί πιασμένο, ψηλή, με καλό σώμα για την ηληκία της, αδιάφορο πρόσωπο, με ακα νομίζω, η ξανθιά αλλοδαπή υπηρεσία με παρακαλούσε να περάσω και μόλις σηκώθηκα να φύγω μου κουνούσε με δάκρια το μαντήλι λόγο αναδουλειάς.
16Α η Λίαλιαν κλασσικά με υποδοχή στο ξύλινο έπιπλο, όμορφο ξανθό μιλφ, ψηλή, με 3αρι βυζί, ωραίος κώλος, και λίγα παραπάνω κιλά στην κοιλιακή χώρα. Μου παρουσιάστηκε η ίδια και η τσατσά δεν εμφανίστηκε.
8Β (ισόγειο) η ξανθιά νεαρή γεματούλα αλλά με ωραίο πρόσωπο Αννίτα, μαλλί μακρύ ίσιο πιασμένο, 2,5αρι βυζί και η μεγαλύτερη σε ηλικία μιλφ καστανή Όλγα με μαλλί σπαστό στο ύψος των πιο αδύνατη με μέτριο πρόσωπο, ωραίο κωλαράκι. Απλό αμφότερες, με στρίμωξαν στο παγκάκι και μου προσέφεραν παρτούζα με 30 ευρώ, προσφορά καιρό τώρα του καταστήματος!
8Α (όροφος) ο κόμης δράκουλας με το σατανικό γέλιο, το σκουλαρίκι στο αυτί και φυσιογνωμία που τρομάζει και τον πιο ατάραχο μου παρουσίασε την Μαρίνα, που πρώτη φορά νομίζω πως είδα, ωραίο ξανθιά παρουσία, κοντά στα τριάντα έτη με ωραίο κορμί και εμφανίστηκε με ντύσιμο σέξι άτακτης ατίθασης αμερικανίδας μαθήτρίας, πρόγραμμα απλό και καθώς έφευγα ο κόμης πάνω από το κεφάλι μου διψώντας για αίμα να μου λέει πως χάνω που δεν περνώ!
κλειστό
κλειστό επίσης

Άγκυρας

1 πήρα βαθιά ανάσα και μπήκα, πρωτού ακουμήσω και σταθώ στην πρώτη πόρτα μου άνοιξαν, στην δεύτερη περίμενα λίγα δεύτερα μέχρι που μου άνοιξε η ολόγυμνη ψηλή και εντυπωσιακή ξανθιά με μακρύ ίσιο μαλλί Ζωή, με πήγε να καθίσουμε στον καναπέ να μου τα πει, μου τα έπιανε το χέρι για να πιάνω βυζί και ότι εγώ ήθελα αλλά δεν ήθελα παραπέρα, στο πρόγραμμα μου έλεγε διάφορα αλλά κράτησα την φράση "παίζουμε με δονητές", όλα αυτά στα 30 ευρώ, να πω πως αν δεν ήμουν στο συγκεκριμένο κατάστημα πολύ δύκολα θα καταλάβαινα πως πρόκειται για τρανς, τσατσά δεν είδα πάντως!
12Α η Έλενα μιλφ, με καστανά μαλλιά, λίγο γεμάτη αλλά αδιάφορη και δεν την πρόσεξα καλά, απλό πρόγραμμα.
12Β χαμός στο σαλόνι για την όμορφη Μίλα που ήταν στο δωμάτιο, αδύνατη, με λευκά εσώρουχα, καστανόξανθα μαλλιά πιασμένα αλογοουρα, ωραίο κορμί και ωραίος κώλος, με ακα!

Υ.Γ. Την ενημέρωση την αφιερώνω στον Παιχτουρά όπως μου είχε ζητήσει και να τον προετοιμάσω για τη δικιά του καταδρομική!

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Πριν από λίγο στη πρωινή (1η) βάριδια (12:45 - 13:10) τσιμπουκοδρομική σε Διδύμου & Άγκυρας με τη σειρά που τα πήρα...

Διδύμου

27 ξεπρόβαλλαν από το κουζινάκι η νεαρή μελαχρινή με κανονικό ύψος προς το κοντό Χριστίνα από Διδύμου 8Β (ισόγεο) τα απογεύματα, 2,5αρι ωραίο βυζί, ωραίος κώλος, καλούτσικο προσωπάκι με μαλλί λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων και η νεαρή μελαχρινή αδύνατη επίσης Λαρίσα που πρώτη φορά είδα (αν δεν είναι η ίδια, δεν την θυμάμαι καλά, που είχε κάνει και ένα πολύ σύντομο πέρασμα από Άλκιβιάδου το Β' νομίζω ή οποία ήταν φόλα), ίδιο ύψος με Χριστίνα με πιο ωραίο πρόσωπο, 1,5 αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι! Η Χριστίνα με καυλάντιζε άσχημα στο σαλόνι καθισμένος στον καναπέ για να περάσω σε σχέση με την Λαρίσα που αποχώρησε γρήγορα... με φουλ πρόγραμμα κατά ομολογία της τσατσά αμφότερες και κάνουν και παρτούζα!
20 το εντυπωσιακό μελαχρινό ψηλό μιλφ Κατερίνα με το ψυχρό βλέμμα της ντίβας, ίσιο μακρύ μαλλί, βυζί σιλικονέ όπως έχει διατυπωθεί, με ωραίο κορμί και κώλο αλλά με λίγη παραπάνω κοιλιά, σε απλό.
18Β στο δωμάτιο ήταν η Άννα με το σαλόνι γεμάτο, δεν την είδα φυσικά αφού έφυγα... κοντή, ξανθιά, χοντρή με βυζάρες/κωλάρα/μπουτάρες/κοιλάρα και στογγυλό μεγάλο όμορφο πρόσωπο, στο πρόγραμμα, ότι τραβάει η ψυχή του πελάτη, τα πάντα όλα!
18Α η Ανδριάννα, γκιλφ με καστανό μαλλί πιασμένο, ψηλή, με καλό σώμα για την ηληκία της, αδιάφορο πρόσωπο, με ακα νομίζω, η ξανθιά αλλοδαπή υπηρεσία με παρακαλούσε να περάσω και μόλις σηκώθηκα να φύγω μου κουνούσε με δάκρια το μαντήλι λόγο αναδουλειάς.
16Α η Λίαλιαν κλασσικά με υποδοχή στο ξύλινο έπιπλο, όμορφο ξανθό μιλφ, ψηλή, με 3αρι βυζί, ωραίος κώλος, και λίγα παραπάνω κιλά στην κοιλιακή χώρα. Μου παρουσιάστηκε η ίδια και η τσατσά δεν εμφανίστηκε.
8Β (ισόγειο) η ξανθιά νεαρή γεματούλα αλλά με ωραίο πρόσωπο Αννίτα, μαλλί μακρύ ίσιο πιασμένο, 2,5αρι βυζί και η μεγαλύτερη σε ηλικία μιλφ καστανή Όλγα με μαλλί σπαστό στο ύψος των πιο αδύνατη με μέτριο πρόσωπο, ωραίο κωλαράκι. Απλό αμφότερες, με στρίμωξαν στο παγκάκι και μου προσέφεραν παρτούζα με 30 ευρώ, προσφορά καιρό τώρα του καταστήματος!
8Α (όροφος) ο κόμης δράκουλας με το σατανικό γέλιο, το σκουλαρίκι στο αυτί και φυσιογνωμία που τρομάζει και τον πιο ατάραχο μου παρουσίασε την Μαρίνα, που πρώτη φορά νομίζω πως είδα, ωραίο ξανθιά παρουσία, κοντά στα τριάντα έτη με ωραίο κορμί και εμφανίστηκε με ντύσιμο σέξι άτακτης ατίθασης αμερικανίδας μαθήτρίας, πρόγραμμα απλό και καθώς έφευγα ο κόμης πάνω από το κεφάλι μου διψώντας για αίμα να μου λέει πως χάνω που δεν περνώ!
κλειστό
κλειστό επίσης

Άγκυρας

1 πήρα βαθιά ανάσα και μπήκα, πρωτού ακουμήσω και σταθώ στην πρώτη πόρτα μου άνοιξαν, στην δεύτερη περίμενα λίγα δεύτερα μέχρι που μου άνοιξε η ολόγυμνη ψηλή και εντυπωσιακή ξανθιά με μακρύ ίσιο μαλλί Ζωή, με πήγε να καθίσουμε στον καναπέ να μου τα πει, μου τα έπιανε το χέρι για να πιάνω βυζί και ότι εγώ ήθελα αλλά δεν ήθελα παραπέρα, στο πρόγραμμα μου έλεγε διάφορα αλλά κράτησα την φράση "παίζουμε με δονητές", όλα αυτά στα 30 ευρώ, να πω πως αν δεν ήμουν στο συγκεκριμένο κατάστημα πολύ δύκολα θα καταλάβαινα πως πρόκειται για τρανς, τσατσά δεν είδα πάντως!
12Α η Έλενα μιλφ, με καστανά μαλλιά, λίγο γεμάτη αλλά αδιάφορη και δεν την πρόσεξα καλά, απλό πρόγραμμα.
12Β χαμός στο σαλόνι για την όμορφη Μίλα που ήταν στο δωμάτιο, αδύνατη, με λευκά εσώρουχα, καστανόξανθα μαλλιά πιασμένα αλογοουρα, ωραίο κορμί και ωραίος κώλος, με ακα!

Υ.Γ. Την ενημέρωση την αφιερώνω στον Παιχτουρά όπως μου είχε ζητήσει και να τον προετοιμάσω για τη δικιά του καταδρομική!
δικε μου η ζωη με το καυλι εξω ανοιξε την πορτα?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Διδύμου

κλειστό
κλειστό επίσης

Άγκυρας

Μεγαλο respect, σεβαστε συναγωνιστη....με βοηθας....θα παω στην Διδυμου απο βδομαδα με εφοδια γνωσης, εκτιμω χρησιμα!!!! :rockon: :rockon:
Και στην Αγκυρας κατι που εγραψες(12β)Μιλα μου χτυπησε στο ματι!!! :rockon: :rockon:
Τα σεβη μου.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
56 δεν ξέρω αν πρόκειται και εδώ για νέα άφιξη αλλά μάλλον πρόκειται, πρώτη φορά είδα την Συλβάνα, στυλιάρι μελαχρινό, με ίσιο μακρύ μαλλί και μία μωβ ανταύγεια αν είδα καλά, 1,5 αρι βυζί, μέτριο πρόσωπο, μέτρια παρουσία, με απλό.

Να συμφωνήσω,ότι από φάτσα είναι μέτρια.....αλλά είναι πολύ μπροστά το μωρό σε στυλ...αφού έχει ένα τατουάζ καυλωτικό..... :rockon:
Μοιάζει με το τατουάζ της κορασίδας στο αριστερό πόδι..... :cum:

945205_10151684842886027_2096753790_n.jpg

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πριν από λίγο στην ενάρξη της απογευματινής (2ης) βάρδιας (17:45 - 18:20) μικρή τσάρκα στη βρωμερή και καλτ περιοχή, του σκληρού πορνιάσματος, του Μεταξουργείο σε σπιτάκια που καιρό είχα να επισκεφθώ λόγο νέων αφίξεων από πρόσφατες ενημερώσεις σκληρών πόρνων αλλά και σε στάνταρ σπιτάκια με καλές παρουσίες ως επί το πλείστων διαχρονικά, οπότε ας πάμε να δούμε τι είδα με την σειρά των εφόδων που πραγματοποιήθηκαν...

Κολοκυνθούς

63 (αριστερό) ένα μπάζο αδιάφορο μιλφγκιλφ που παρόλο που ανεφέρθηκε όνομα δεν το συγκράτησα, μάλλον Ελλεινίδα, μελαχρινή με μαλλί στο ύψος των ώμων, πρόσωπο γάματα με ένα κενο μεγάλο ανάμεσα στα δύο μροστινά πάνω δόντια, κοντή, βυζάρες/κωλάρα και τα ρέστα, για μερακλήδες με απλό πρόγραμμα
63 δεξιό κλειστό

Περδίκα

3 αριστερό & δεξί κλειστά καιρό τώρα )νομίζω) και τζάμπα και οι λάμπες καίνε και σπατάλη ενέργειας γίνεται!

Ιάσωνος

43 το λεγόμενο κοντέινερ σπιτάκι, ο μαστουρωμένος κλασσικός τσάτσος που μου θυμίζει το αφεντικό του scooby doo μου παρουσίασε και πρώτη φορά είδα τουλάχιστον σε αυτό το σπίτι, αφου πάντα στον δρόμο αυτό με τα 40φευγάρια πότε δεν έβλεπα κάτι καλό με εξαίρεση τη σημερινή ημέρα, τηο νεαρό στηλιάρι εν ονόματι Χριστίνα, ωραίο 2αρι - 2,5αρι στήθος, ωραίο κωλαράκι και καλό προσωπάκι επίσης αν και ψυχρή εμφανίστηκε βγαίνοντας από το δωμάτιο με πελάτη, ένας συναγωνιστής που ήταν στο σαλόνι μαζί μου έδωσε το αντίτιμο των 10ευρώ και εγώ έφυγα, απλό πρόγραμμα!
46Β η αντιπαθητική κοντόχοντρη ελλεινίδα μελαχρινη τσατσά απο το Ιάσωνος 44 δεξιό, μου παρουσίασε την όμορφη με ωραίο πρόσωπο και μάτια μελαχρινή νεαρή που θαρρείς πως είναι δίδυμη αδερφή της Μαρίας από Λεωνίδου δεξιά (υπερ-υψωμένο ισόγειο) η οποία μάλλον είναι καινούρια και πολύ πρόσφατα ήρθε στη πατρίδα μας και δε γνωρίζει γρι ελληινκά αλλά σε ελάχιστα πιο γεματούλα έκδοση και ελάχιστα ψηλότερη με πολύ ωραίο κώλο και 2αρι βυζί, σε απλό πρόγραμμα, το όνομα της κοπέλας μου το έκρυψε η υπηρεσία γι αυτό και την αποκάλεσα ως αντιπαθητική αλλά και γενικά έτσι ειναι!
44 αριστερό (με τον μεγάλο διάδρομο και νεότερο κάπως από το δεξί) κλειστό
44 δεξιό μπήκα εκεί για άλλη μία φορά μπας και δω αυτήν την Μάρω αλλά και οι δύο τσατσάδες εκεί μου απάντησαν πως πρόκειται για τρελοκόριτσο αφού δεν ενημερώνει κανένα και όποτε της καυλώσει πάει για δουλειά, παρόλα αυτά πρώτη φορά είδα είδα τη νεαρή Σόνια, καστανή κοπέλα με μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, όμορφο ερωτικό πρόσωπο, εμφανίστηκε γυμνόστηθη με ωραίο 2,5αρι στητό βυζί με μεγάλη ρώγα, ωραίο κωλαράκι, κανονικό ύψος, ζυμαρένιο κορμί, σε απλό.
20Γ κλειστό
20Β κλειστό
19Β(όροφος) κλειστό
1Β (αριστερό) η Κρις του lustforlife, στυλιάρι μελαχρινό με μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, εμφανίστηκε γυμνόστηθη με 2αρι βυζί και ωραία ρώγα, μέτριο πρόσωπο με άσχημη αλήθεια οδοντοστοιχία αλλά όχι μεγάλα δόντια, ωραίο κωλαράκι και με δυνατό καυλάντισμα εμού του ιδίου, απλό πρόγραμμα.
1Β(δεξιό) το γνωστό αδύνατο μελαχρινό ζάκι Μαρίνα και από Ιάσωνος 1Α, απαξιωμένη μάπα, 1,5αρι βυζί και κώλος καλός σε σχέση με την περίπτωσή της με κώλο στο πρόγραμμα και Βαλεντίνα αν θυμάμαι καλά, χοντρή αδιάφορη και αυτή, φορούσε μαύρο μεσοφόρι, με βυζάρες/κωλάρα/,πουτάρες με πιασήματα αλλά όχι θωρηκτό, απλό γι αυτήν.
1Γ (υπερ-ηψωμένο ισόγειο) η νεαρή Μαρία, κοντοπούτανη γεματούλα, με μέτριο τραχύ πρόσωπο, κοιλιά με κιλάκια, κωλαράκι και μπουτάκι με σημάδια κυτταρίτιδας, και 2αρι βυζί, σε απλό.

Λεωνίδου

28 δεξιό (υπερ-ηψωμένο ισόγειο) η κοντά 30ετή πρόστυχη καστανόξανθη Χριστίνα, εμφανίστηκε γυμνόστηθη, μικρό στητό βυζί, ζυμαρένιο κορμί με ανάστημα, ωραίος κώλος, μέτρια πρόστυχη φάτσα, με απλό. (Η Μαρία επέστρεψε στην Πατρίδα της και σύμφωνα με τη Χριστίνα και τον τσάτσο θα επιστρέψει σε δύο με τρεις (2-3) μήνες!
28 αριστερό (όροφος) η και καλά Τουρκάλα (εδώ γελάμε) Λέιλα, περίμέναμε να εμφανιστεί γιατί μολίς είχε έρθει και ετοιμάζονταν για κάνα 10λεπτο στο κουζινάκι. μελαχρινή με μαύρα ίσια μακριά μαλλιά, εμφανίστηκε με μαύρα εσώρουχα, ωραίο κωλαράκι και 1,5αρι - 2αρι βυζί, ωραίο πονηρό βλέμα στο πρόσωπό της, απλό πρόγραμμα. Να σημειώσω πως μια ξανθιά κυρία απλύμανε και καθάριζε τα έπιπλα και το σαλόνι, αλλά όσο και να το πάλευε η βρώμα έχει ποτήσει τόσο που για να φύγει πρέπει να γκρεμίστεί όλο το κτήριο!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μικρή βόλτα και από εμένα σήμερα με δύο καλές καταθέσεις!!! :bounce: :bounce:

Εξηκίου 18Β στον όροφο συνάντησα το σκληρό milf Κωνσταντίνα. Πρόκειται για την γνωστή τσατσά πουτάνα. Μελαχρινή με πλούσιο μαλλί, μπόλικο σώμα, πολύ ευγενική, ευδιάθετη και η μόνη που όταν την ρώτησα το όνομα της μου ζήτησε και το δικό μου.
Εξηκίου 18Γ στο ισόγειο συνάντησα το σκληρό ξανθό milf Νάντια. Πρόκειται για γεματούλα κοπέλα με τα μαλλιά πλεξούδα. Αρκετά ευγενική και αυτή, παρόλο που κατάλαβε ότι δεν θα μπώ.
Εξηκίου 18 συνάντησα το skinny teen Κάτια. Πρόκειται για πιτσιρίκα, αρκετά αδύνατη με ανοιχτό καστανό μαλλί και πονηρό μουντράκι. Όμορφη παρουσία.
Βέργας 3 στο δεξί μαγαζί συνάντησα την αλόγα ξανθιά Μόνικα. Πρόκειται για μεγαλόσωμη κοπέλα με μέτριο πρόσωπο και ωραίο σώμα. Στο αριστερό μαγαζί συνάντησα την Πάολα. Κάπως πιο όμορφη παρουσία με σγουρό μαλλί πιασμένο πάνω από τον λαιμό, όμορφο πρόσωπο και σώμα. Ανακοινώθηκε και αυταρχικό για όσους αλευρώνουν το μπιφτέκι.
Βέργας 3 συνάντησα την πετίτ ποντικομούρα Μαρίνα. Μια νεαρή skinny κοπέλα με ποντικόφατσα, όχι ιδιαίτερα ωραία αλλά κάπως πρόστυχη. Σκούρο ίσιο μαλλί και κάπως μαυριδερό δέρμα και έντονο μακιγιάζ. Μικροκαμωμένη για όσους θέλουν την κοπέλα-πουτάνα τσέπης.
Βέργας 6 συνάντησα το σκληρό ξανθό milf Αλίνα. Πρόκειται για μεγαλόσωμη νταρντάνα ξανθιά με χυμώδεις βύζους.
Αδανών 2 συνάντησα το σκληρό milf Αλίνα νο.2 Επίσης ξανθιά, γεματούλα με μεγάλο στήθος πιο εμφανίσιμη και λίγο κοντύτερη από την άλλη. Πολύ πρόσχαρη και ευγενική.
Τροφωνίου 11 στο ισόγειο συνάντησα την Ντανιέλα, μια μελαχρινή pro-milf που βγήκε με ένα άσπρο δικτυωτό μεσοφόρι. Αρκετά παιχνιδιάρα και πρόσχαρη. Στον όροφο συνάντησα μια ανώνυμη πουτάνα, ξανθιά, pro-milf και αυτή με μεγάλη περιφέρεια και τατουάζ στο ένα βυζί. Ευδιάθετη παρόλο που δεν μου έδωσε όνομα, αλλά μέτρια εμφανισιακά. Θα χρησιμοποιήσω τον αστυνομικό όρο Jane Doe για να αναφέρομαι σε αυτήν.
Τροφωνίου 13 στο ισόγειο συνάντησα τα σκληρά milfs Αγάπη και Ειρήνη. Η πρώτη είναι η γνώστη ξανθιά, πρόσχαρη και ευγενική με μερικά κιλάκια παραπάνω αλλά ωραίο πρόσωπο και υπέροχα μάτια. Η δεύτερη είχε καστανό μαλλί, δέρμα με πανάδες και ήταν σαφέστατα πιο πρόστυχη. Στον όροφο συνάντησα την Όλγα μια κοπέλα για την οποία δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα.  :huh: :huh:
Λιοσίων 91 συνάντησα το pro-milf Στέλλα. Πρόκειται για ωραία κοπέλα με πολύ καλό αδύνατο κορμί, πρόστυχο πρόσωπο και μακρύ καστανό μαλλί. Ανακοινώθηκε και κώλος.
Λιοσίων 76Α συνάντησα την Ελίνα και την Μαρία (αν θυμάμαι καλά). Δύο νόστιμες κοπέλες με την Μαρία να είναι αδύνατη με καστανό μαλλί και την Ελίνα κάπως πιο γεματούλα, μελαχρινή. Η δεύτερη έδινε και κώλο, αν και προτιμούσα την πρώτη. Αυθονο καυλάντισμα.
Λιοσίων 76Β συνάντησα την ψηλή καστανομάλλα Μαργαρίτα. Ωραία κοπέλα αν και μου φάνηκε λίγο εκνευρισμένη. Ψηλή με κορμί λαμπάδα, στρογγυλό ωραίο πρόσωπο και ίσιο καστανό μαλλί. Κάνει και μασάζ. Αν έχει κάποιος πληροφορίες ας μου πεί γιατί με ενδιαφέρει. Τα πρωϊνά νομίζω δουλεύει και Φυλής 109 όροφος.
Χωματιανού 11 στον όροφο συνάντησα δύο κοπέλες, την γεματούλα ¨Αντζελα και την skinny petite Λώρη. Η πρώτη είναι αρκετά γεματούλα με αντιαισθητική κοιλιά, μελαχρινή μέτριας εμφάνισης. Η δεύτερη καλύτερη εμφανισιακά αλλά αρκετά ξενέρωτη, δεν έκατσε καθόλου σαλόνι. Στο ισόγειο συνάντησα το σκληρό milf Εμμανουέλλα, πρόκειται για μια σέξυ αισθησιακή γυναίκα που με καυλάντισε προκειμένου να μπώ. Αλλά επειδή είπε ψέμματα ότι είμαι όμορφος την έκανα.
Παιωνίου 47 το σκυλόσπιτο. Συνάντησα την γνωστή πλέον σε ΄μένα Αλεξάνδρα. Πρόκειται για μια γεματούλα ξανθιά που μπεμπεδίζει, αλλά παρόλα αυτά είναι ωραία παρουσία. Καλή και φιλότιμη στο δωμάτιο.
Ιουλιανού 71 συνάντησα δύο σκληρά milfs των οποίων δεν κράτησα όνομα. Η πρώτη ήταν μεγαλόσωμη με καστανό μαλλί και η δεύτερη κάπως πιο κοντή και ξανθιά. Αμφότερες, γεματούλες, ευγενικές με μεγάλο στήθος.
Φυλής 40 συνάντησα την Έλενα μελαχρινή, ωραία κοπέλα με ακάποτο τσιμπούκι. Ωραίο ανατολίτικο πρόσωπο.
Φυλής 66Α συνάντησα την ψηλή μοντέλα Ρενάτα. Πρόκειται για αδύνατη μουνάρα, ψηλή, μελαχρινή με σούπερ κορμί. Πολύ όμορφη.
Φυλής 66Δ συνάντησα μια επίσης μελαχρινή κοπέλα με ανατολίτικα χαρακτηριστικά. Ωραίο πρόσωπο και σώμα και κάπως σκούρο δέρμα. Πιθανών τσιγγάνα.
Φυλής 59 συνάντησα την επίσης μουνάρα Ιζαμπέλλα. Μελαχρινή, ψηλή μοντελέ σε στύλ Ρενάτας. Ολα τα λεφτά ο τσάτσος με σούπερ παρουσίαση λές και ήταν ο παρουσιαστής παλιομοδίτικου θεαματικού σόου. Μαζί με το σέξ προσφέρει και σεισμικές δονήσεις. Την επόμενη φορά θα περάσω μόνο και μόνο για τον κορυφαίο τσάτσο!!! :rockon: :rockon:
Φυλής 80 συνάντησα την μελαχρινή γεματούλα Μαίρη. Μέτριο σώμα και ωραίο πρόσωπο, ενδείκνειται για όσους θέλουν πιασίματα. Το σαλόνι το κάναμε τεκέ με άλλους δύο συναγωνιστές, γκρίνιαζε η τσατσά.  :headbang2: :headbang2: :headbang2:
Φυλής 67 συνάντησα την ξανθιά μοντελέ Αντίνα. Πρόκειται για ξανθό καυλάκι, με ωραίο σώμα, μικρό βυζί και πρόστυχο πρόσωπο.
Φυλής 70 συνάντησα την Άννι, μια ξανθιά κοπελίτσα μέτριας προς καλής εμφάνισης. Ωραία παρουσία δεν λέω, αλλά σε αυτή την κατηγορία δεν πιάνει μία μπροστά στην πχ Αντίνα...
Φυλής 71 η τσατσά με ενημέρωσε ότι δουλεύε η Στεφανία. Πιθανολογώ ότι είναι η νταρντάνα καστανομάλλα με το τατουάζ.
Φυλής 69Α Χριστίνα, κατάθεση, δύναμη!  :uzi: :uzi: :uzi:
Φυλής 74 ο χαβαλετζής τσάτσος με ενημέρωσε ότι δούλευε η Βικτώρια η σέξυ. Τελικά ήταν η γνωστή Μίκυ από Διδύμου 8Β και δεν ξέρω πόσα άλλα σπίτια και με πόσα άλλα ονόματα. Κατάθεση και εδώ με καλές εντυπώσεις. :humpleg: :humpleg:
Φυλής 109Α πήγαινα για την Τζούλια, αλλα τελικά συνάντησα την Ντάνα μια καινούρια κοπέλα. Είναι μελαχρινή με αφανέ μαλλί σε στύλ Μαρίας Σολωμού με ωραίο αδύνατο σώμα και μικρό βυζί. Πολύ όμορφη. Η τσατσά γκρίνιαζε επείδη καθόταν πολύ στο δωμάτιο.  :rockon: :rockon:
Αλκαμένους 113 για την Βαλέρια πήγαινα αλλά τελικά συνάντησα την Αλίνα την γνωστή βυζαρού milf. Η μέτρια κατάθεση της προηγούμενης φοράς με αποτρέπει να ξαναδοκιμάσω.
Αγκύρας 12Α συνάντησα το σκληρό καστανομάλλικο milf Νίκα. Πρόκειται για πολύ όμορφη, αισθησιακή γυναίκα, ψηλή με ωραίο κορμί.
Αγκύρας 12Β συνάντησα την πετίτ ξανθιά Ρωσσίδα Σάντρα, που είχα πάρει Αλκαμένους 117. Ωραία κοπέλα και καλό κρεβάτι.
Αλκιβιάδου 16Α συνάντησα την Ειρήνη, μια γεματούλα milf με ωραίο πρόσωπο και έντονα χείλη. Κοντό καστανό μαλλί. Ευχάριστη παρουσία αλλά όχι για όλους.
Αλκιβιάδου 16Α συνάντησα δύο κοπέλες των οποίων τα ονόματα μου διαφεύγουν. Η πρώτη είναι ψηλή καστανομάλλα με ωραίο κορμί και ωραίο πρόσωπο ενώ η δεύτερη κάπως πιο κοντή, μελαχρινή με λίγα πιασίματα. Πολύ πιο μέτρια εμφανισιακά από την πρώτη αλλά επειδή έδινε κώλο κέρδισε πελάτη
Αλκιβιάδου 16Γ συνάντησα την ψηλή μελαχρινή Ντάνα νο.2, μια ωραία κοπέλα με σώμα λαμπάδα και μεγάλα μάτια.

αυτά από ΄μένα φίλοι μου. Οι δύο καταθέσεις έγιναν στην Χριστίνα και την Βικτωρία την σέξυ, με καλά αποτελέσματα. Γύρισα στην βάση μου και απολαμβάνω Λούξ-κόλα περιμένοντας τα σουβλάκια  :rockon: :rockon: Καλές καταθέσεις σε όλους τώρα το σ/κ  :tits2: :tits2:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μεγαλο respect, σεβαστε συναγωνιστη....με βοηθας....θα παω στην Διδυμου απο βδομαδα με εφοδια γνωσης, εκτιμω χρησιμα!!!! :rockon: :rockon:
Και στην Αγκυρας κατι που εγραψες(12β)Μιλα μου χτυπησε στο ματι!!! :rockon: :rockon:
Τα σεβη μου.

Μίλα πολύ καλή, έχω γράψει και κριτική για την μπάρτη της. Να ξέρεις ότι η Διδύμου εκτός από τσιμπουκάδικο είναι και στέκι σκληρών Milfs.

Ξεροχύνω με ενημέρωση Φυστίκη!!! Άψογος!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Οι δύο καταθέσεις έγιναν στην Χριστίνα και την Βικτωρία την σέξυ, με καλά αποτελέσματα. Γύρισα στην βάση μου και απολαμβάνω Λούξ-κόλα περιμένοντας τα σουβλάκια  :rockon: :rockon: Καλές καταθέσεις σε όλους τώρα το σ/κ  :tits2: :tits2:

Ωραίος ρε μουσάτε νταούν......ρίξε και 2 κλανίδια μετά για πάρτη μας...... :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ωραίος ρε μουσάτε νταούν......ρίξε και 2 κλανίδια μετά για πάρτη μας...... :2funny:

εφαγα χτες ομελέτα και το πρώι τρείς κουταλιές ταχύνι ολικής αλέσεως. Περιμένω γερό χέσιμο  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66

Βέργας 3 συνάντησα την πετίτ ποντικομούρα Μαρίνα. Μια νεαρή skinny κοπέλα με ποντικόφατσα, όχι ιδιαίτερα ωραία αλλά κάπως πρόστυχη. Σκούρο ίσιο μαλλί και κάπως μαυριδερό δέρμα και έντονο μακιγιάζ. Μικροκαμωμένη για όσους θέλουν την κοπέλα-πουτάνα τσέπης.

Αδανών 2 συνάντησα το σκληρό milf Αλίνα νο.2 Επίσης ξανθιά, γεματούλα με μεγάλο στήθος πιο εμφανίσιμη και λίγο κοντύτερη από την άλλη. Πολύ πρόσχαρη και ευγενική. (πάντα, να ναι καλά)
Τροφωνίου 11 στο ισόγειο συνάντησα την Ντανιέλα, μια μελαχρινή pro-milf που βγήκε με ένα άσπρο δικτυωτό μεσοφόρι. Αρκετά παιχνιδιάρα και πρόσχαρη. Στον όροφο συνάντησα μια ανώνυμη πουτάνα, ξανθιά, pro-milf και αυτή με μεγάλη περιφέρεια και τατουάζ στο ένα βυζί. Ευδιάθετη παρόλο που δεν μου έδωσε όνομα, αλλά μέτρια εμφανισιακά. Θα χρησιμοποιήσω τον αστυνομικό όρο Jane Doe για να αναφέρομαι σε αυτήν. (Ίσως και να είναι η Μπέτυ αν και δουλεύει τα πρωινά στο Τροφωνίου 13 δεξιό όροφο, η Μπέτυ είναι πολύ ωραίο μιλφ και αν την είδες και συ ωραία ίσως και να ήταν αυτή... το λέω γιατί και μένα δεν μού έλεγε τις προάλλες το όνομα και μου είπε μετά από "επιμονή" μου Κατερίνα ξέροντας πως έλεγε ψέματα)
Λιοσίων 91 συνάντησα το pro-milf Στέλλα. Πρόκειται για ωραία κοπέλα με πολύ καλό αδύνατο κορμί, πρόστυχο πρόσωπο και μακρύ καστανό μαλλί. Ανακοινώθηκε και κώλος. (αλλήθωρη και έχει δουλέψει και στο Φ.74 αριστερό)
Λιοσίων 76Β συνάντησα την ψηλή καστανομάλλα Μαργαρίτα. Ωραία κοπέλα αν και μου φάνηκε λίγο εκνευρισμένη. Ψηλή με κορμί λαμπάδα, στρογγυλό ωραίο πρόσωπο και ίσιο καστανό μαλλί. Κάνει και μασάζ. Αν έχει κάποιος πληροφορίες ας μου πεί γιατί με ενδιαφέρει. Τα πρωϊνά νομίζω δουλεύει και Φυλής 109 όροφος. (ναι έτσι ακριβώς, αυτή είναι, ωραίο σώμα αλλά με σπασμένο πρόσωπο, όποιος δεν περνάει μαζί της και φεύγει τουλάχιστον στο Φ.109 όροφος καραμουζιάζει όπως την δεύτερη φορά μετά από καιρό μου την έλεγε άσχημα όταν αποχωρούσα, εγώ την έχω καραμαυρίσει πάντως)
Χωματιανού 11 στον όροφο συνάντησα δύο κοπέλες, την γεματούλα ¨Αντζελα και την skinny petite Λώρη. Η πρώτη είναι αρκετά γεματούλα με αντιαισθητική κοιλιά, μελαχρινή μέτριας εμφάνισης. Η δεύτερη καλύτερη εμφανισιακά αλλά αρκετά ξενέρωτη (το επιβεβαίωνω και γω για Λώρη, ίδια εμπειρία πρόσφατη και απο έμενα), δεν έκατσε καθόλου σαλόνι.
Φυλής 66Δ συνάντησα μια επίσης μελαχρινή κοπέλα με ανατολίτικα χαρακτηριστικά. Ωραίο πρόσωπο και σώμα και κάπως σκούρο δέρμα. Πιθανών τσιγγάνα. (Μπίανκα)
Φυλής 59 συνάντησα την επίσης μουνάρα Ιζαμπέλλα. Μελαχρινή, ψηλή μοντελέ σε στύλ Ρενάτας. Ολα τα λεφτά ο τσάτσος με σούπερ παρουσίαση λές και ήταν ο παρουσιαστής παλιομοδίτικου θεαματικού σόου. Μαζί με το σέξ προσφέρει και σεισμικές δονήσεις. Την επόμενη φορά θα περάσω μόνο και μόνο για τον κορυφαίο τσάτσο!!! :rockon: :rockon: (Ο κυρ-Βασίλης, μιλάμε για τρέλα, show-man)
Φυλής 67 συνάντησα την ξανθιά μοντελέ Αντίνα (Αλίσια). Πρόκειται για ξανθό καυλάκι, με ωραίο σώμα, μικρό βυζί και πρόστυχο πρόσωπο.
Φυλής 701 συνάντησα την Άννι, μια ξανθιά κοπελίτσα μέτριας προς καλής εμφάνισης. Ωραία παρουσία δεν λέω, αλλά σε αυτή την κατηγορία δεν πιάνει μία μπροστά στην πχ Αντίνα (μάλλον και εδώ στην Αλίσια θα αναφέρεσαι, η Αντίνα έχει σιλικονάτα μεγάλα βυζιά και απογευματινή βάρδια είναι συνήθως στο Φ.59 κάτω)  ...
Φυλής 71 η τσατσά με ενημέρωσε ότι δουλεύε η Στεφανία. Πιθανολογώ ότι είναι η νταρντάνα καστανομάλλα με το τατουάζ. (Σωστός)

Φυλής 74 ο χαβαλετζής τσάτσος με ενημέρωσε ότι δούλευε η Βικτώρια η σέξυ. Τελικά ήταν η γνωστή Μίκυ από Διδύμου 8Β και δεν ξέρω πόσα άλλα σπίτια και με πόσα άλλα ονόματα. Κατάθεση και εδώ με καλές εντυπώσεις. :humpleg: :humpleg: (Μιλάμε για την Έλενα/Ρομπέρτα κλπ ή λάθος κατάλαβα;)
Αλκιβιάδου 16ΑB συνάντησα δύο κοπέλες των οποίων τα ονόματα μου διαφεύγουν. Η πρώτη είναι ψηλή καστανομάλλα με ωραίο κορμί και ωραίο πρόσωπο (σύμφωνα με την περιγραφή σου φωτογραφίζεται η Κατερίνα η Σέρβα, να επέστρεψε άραγε; :think:) ενώ η δεύτερη κάπως πιο κοντή, μελαχρινή με λίγα πιασίματα (Πατρίτσια). Πολύ πιο μέτρια εμφανισιακά από την πρώτη αλλά επειδή έδινε κώλο κέρδισε πελάτη

Καλές καταθέσεις σε όλους τώρα το σ/κ  :tits2: :tits2:
πολλά respect μάγκα μου και καλό σ/κ να έχεις!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Σήμερα την είδα για πρώτη φορά. Σε αυτά τα πολύ λίγα δευτερόλεπτα που έμεινε στο σαλόνι, προσπάθησα να δω το σώμα της. Η ματιά μου έπεσε φευγαλέα στο πρόσωπο της. Δεν μου φάνηκε για μιλφ. Πρέπει να είναι αρκετά μικρότερη. Αλλά και πάλι ίσως να κάνω λάθος. Κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου είναι πολύ λίγος χρόνος για να είναι κανείς σίγουρος για το οτιδήποτε.  :)
τελικά μάγκα μου 'ρθε πριν λίγο φλασιά στον εγκέφαλο και αυτή που πρέπει να δες δε πρέπει να ήταν άλλη από την Ιωάννα/Γιάννα εκ Ρωσίας αφού μιλούσες για πρωινή βάρδια ενώ η Ρενάτα είναι μέτα στην απογευματινή...
όποια και από τις δύο πάρεις το πιθανότερο είναι πως θα μείνεις αρκετά ικανοποιημένος!

Να συμφωνήσω,ότι από φάτσα είναι μέτρια.....αλλά είναι πολύ μπροστά το μωρό σε στυλ...αφού έχει ένα τατουάζ καυλωτικό..... :rockon:
Μοιάζει με το τατουάζ της κορασίδας στο αριστερό πόδι..... :cum:

945205_10151684842886027_2096753790_n.jpg
σωστός ο billy13 :rockon: :rockon: :rockon:

Τα σεβη μου.
Τα δικά μου παίχτη... καλά γαμήσια σου εύχομαι... καλό σ/κ να έχεις!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
(Μιλάμε για την Έλενα/Ρομπέρτα κλπ ή λάθος κατάλαβα;)

γιεπ. Μάλιστα έμαθε λίγα Αγγλικά κιόλας και αφού τελειώσαμε είπε με στόμφο: "Well..."  :headbang2: :headbang2: ρε πούστη 'μ, καλή και φιλότιμη είναι αλλά το μουνί της έχει γίνει κουβάς, όσο με καύλωσε στην αρχή με ξενέρωνε αργότερα με το αερογαμίσι.  :zfuck: :zfuck:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
γιεπ. Μάλιστα έμαθε λίγα Αγγλικά κιόλας και αφού τελειώσαμε είπε με στόμφο: "Well..."  :headbang2: :headbang2: ρε πούστη 'μ, καλή και φιλότιμη είναι αλλά το μουνί της έχει γίνει κουβάς, όσο με καύλωσε στην αρχή με ξενέρωνε αργότερα με το αερογαμίσι.  :zfuck: :zfuck:

Λες να χανει τα λεφτά μας στο στοίχημα γι ' αυτο να έχει γινει το μουνί της κουβάς;

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
τώρα στη δεύτερη βάρδια

Αγκύρας 12α Σαντρα(από Αλκαμένους 117)ξανθιά κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα τελειωτικό.
Αγκύρας 12β Νίκα καστανή κανοινικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Πιπίνου 65β Ελένη μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα 3άρια βυζία ,απλό πρόγραμμα , παλιά έκανε και αυταρχικό.
Φυλής 134β Αλεξάνδρα μελαχρινή χοντρούλα με 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134α Τζέσικα ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρια σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109β Αννα μελαχρινή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί ,απλό ανακοινώνεται.
Φυλής 109α Ντάνα σύμφωνα με την τσα τσα δεύτερη μέρα στην Ελλάδα , καστανή κατσαρομάλλα 18χρονη λεπτή με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β Νέλι καστανή κοντή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι στητό βυζί ,με ακα.
Φυλής 86β Ιρένα καστανόξανθη μελαμψή ψηλή νταρντάνα πια με 3άρι  βυζί , με κώλο.
Φυλής 86α Μισέλ νέα κοπέλα είπε η τσα τσα ,την είχα ετύχει πριν 2 εβδομάδες Φωκαίας 27Β κάτω με άλλο όνομα , μελαχρινή με μαλλί ίσιο κάτω απο τους ώμους λεπτή με μικρό βυζί , απλό ανακοινώθηκε.
Φυλής 84β Γκαμπριέλα ξανθούλα με μπλέ μάτια κανονικό σώμα ωραίο κώλο και 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84α Αλίνα καστανή με ίσιο μαλλί κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα , μιλήσαμε λίγο μοιάζει με 18 και είναι 24 ,
είναι απο Ρουμανιά και μιλάει μόνο αγγλικά(τιμήθηκε γιατί με κέρδισε στο σαλόνι , θα ακολουθήσει κριτική)
καλό απόγευμα...

η Νέλλυ το γύρισε μόνο στο ακάποτο;
τέλειωσε το κωλαράκι;
αποχή ΟΛΟΙ μέχρι να το ξαναδώσει!!!

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6

Εξακολουθεί να κάνει τα γνωστά κόλπα ? Δηλαδή να μην αφήνει να της πιάσεις το μουνί και να κρατάει κόντρα με τα πόδια κατά τη διάρκεια του σεξ ?

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
η Νέλλυ το γύρισε μόνο στο ακάποτο;
τέλειωσε το κωλαράκι;
αποχή ΟΛΟΙ μέχρι να το ξαναδώσει!!!

Εγώ την πήρα πριν 2-3 μέρες και μου έδωσε κανονικά κώλο. Μάλλον τυπογραφικό λάθος.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom