Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 345 άτομα (38 μέλη και 307 επισκέπτες)

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Αν είναι τυπογραφικό λάθος, τότε ξαναπάω, αλλιώς θα δει τον "κουρνιαχτό" από μένα!  :boobies:

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Ετοιμος για "χαμηλή πτήση"[/size]

10358839575_b6e5bcf8b4_c.jpg

Ηταν κολλημένο στην Κεραμεικού, λίγο μετά από τον πεζόδρομο της Ιάσονος

Εξαιτίας της ερώτησης του ΝΙΚΟΣΣ:

Η Μαρία που ανέφερε πιο πάνω ο Φανούρης η οποία δουλεύει στο Κολωνου 48 με την πολωνέζα Ανίτα, είναι η Μαρία που δούλευε στο Αδάνων, βραδινή κυρίως βάρδια, πριν περίπου 1 χρόνο;
που αφορούσε την προηγούμενη ενημέρωσή μου, και απ' ό,τι είδα δεν απάντησε κάποιος συναγωνιστής, η σημερινή τσάρκα ξεκίνησε απ' το Μεταξουργείο.

10:15-12:09 (Πρώτη βάρδια)

Κολωνού 48: Ηλπιζα να έβρισκα και τη Μαρία, αλλά δούλευε μόνη της η πολωνέζα Αννίτα˙ χαμηλών τόνων θωρηκτώδης milf, με ίσιο ξανθό μαλλί λίγο πάνω απ' τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), βαρύ κορμί με μία διάστιξη (ένα καλλιγραφικό "Γ" ανάμεσα απ' τις ωμοπλάτες) και άλλη μία στον δεξιό της μηρό. Σε απλό.
Στην ερώτησή μου που θα μπορούσα να έβρισκα τη Μαρία, μου απάντησαν: – Κάπου εκεί! Δείχνοντας προς τη Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Φεύγοντας σκέφτηκα πως τη συγκεκριμένη την είχα πετύχει και στο:

Κολωνού 53: Δυστυχώς όμως εκεί δούλευαν, κλασικά, η γνωστή ξανθιά βυζαρού (φορούσε ένα εφαρμοστό λευκό διχτυωτό ρούχο) ρωσίδα milfogilf Φωτεινή, και μία όμορφη νεαρή, η Ελενα, με μαύρο ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη, μεσαίο στήθος (φορούσε ένα μαύρο εφαρμοστό διχτυωτό ρούχο) κανονικό κορμί, καλό κωλαράκι. Σε απλό και οι δύο.
Βγαίνοντας θυμήθηκα πως τη Μαρία την είχα δει και στο:

Μεγάλου Αλεξάνδρου 15: Ευτυχώς δούλευε εκεί! Επρόκειτο για ρώσικο "θωρηκτό" με σπαστό μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε σκούρο μεσοφόρι) ψηλή (πάνω στα πορνοπάπουτσα) με καλοταϊσμένο κορμί με κοιλίτσα και γεμάτα μπούτια. Σε απλό πρόγραμμα.
– Δεν μου λες Μαρία, δούλευες Αδάνων βραδινή βάρδια πριν ένα χρόνο;
– Οχι!
– Α, δεν δούλευες Αδάνων πριν ένα χρόνο;
– Οχι, καθόλου!
Λεωφ. Ιωνίας 12: Στις 10:32 π.μ δεν είχε ανάψει το φωτάκι ακόμα. Μία φωνή από μέσα μού είπε πως δούλευε η Αννα και θα ερχόταν σε μισή ώρα.
Στο τέλος της τσάρκας που ξαναπέρασα την είδα. Επρόκειτο για μάλλον νεαρή, με ίσιο σκούρο μαλλί μ' ανταύγειες πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, καλό προσωπάκι, μικρό προς μεσαίο στήθος, ωραίο "δεμένο" κορμί, σχετικα αψηλή. Σε απλό
Ξανθίππης 2: Η νεαρή Μαρίνα˙ με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, αδύνατη με καλό κορμί. Σε απλό.
Κωνσταντινουπόλεως 206: Κλειστό, όπως και άλλες φορές που έχω περάσει.
Παρασίου 36: Σταθερά η Μαρία η "τρελοκοτσιδού", ενώ αύριο το πρωί θα είναι η Μόνικα.
Κνίδου 18: Δούλευε η "ελληνίδα" milf Μπέμπα, από Βαρβάρα όπως διευκρίνισε η ίδια, με ξανθωπό μαλλί πιασμένο πίσω, αρκετά μέτριο πρόσωπο με λεπτά χείλη, μεσαίο στήθος, κανονικό σώμα με πιασιματάκια και λίγη κυτταρίτιδα, όχι άσχημο κώλο. Σε απλό.
Τροφωνίου 11 αριστερά (ισόγειο): Η milf Τατιάνα˙ με ξανθωπό σπαστό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, τσιμπουκόχειλα σ' ένα αρκετά μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), καλοζωισμένο κορμί. Απλό.
Τροφωνίου 11 δεξιά (όροφος): Εμφανίστηκε μία σχετικά αψηλή νεαρή κοπέλα ονόματι Ντανιέλα˙ με μαύρο σγουρό καρέ μαλλί, έκφυλο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε ένα εφαρμοστό λευκό διχτυωτό ρούχο) φιδίσιο κορμί με ένα υπέροχο κωλαράκι. Σε απλό.
Τροφωνίου 13 αριστερά (ισόγειο): H milf Αγάπη˙ με ίσιο ξανθωπό κοντό μαλλί, φαρδομούρα με μέτριο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) γεμάτο κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στόμα και/ή στο στήθος.
Τροφωνίου 13 δεξιά (όροφος): Η γνωστή milfάρα Μπέτυ! Σε απλό.
Προύσης 22: Αλλη μία σταθερή παρουσία. Η milf Αλίκη˙ με καστανό ίσιο καρέ μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, αψηλό γεροδεμένο κορμί με πιασιματάκια και λίγη κυτταρίτιδα. Σε απλό.
Πληρώθηκε...

10358852415_015055e8be_c.jpg

10358847925_c1c63d93a5_c.jpg

10359039603_f347e35543_c.jpg

Αδάνων 2: Κλασικά η φαρδομούρα ξανθιά milfοgilf Ζάνα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Παιωνίου 47: Σταθερά η νεαρή Αλεξάνδρα. Σε απλό.
Βέργας 3 (δεξιά πόρτα): Κλασικά η milf Πω(α)λίνα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΚΩΛΟ και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Βέργας 3 (αριστερή πόρτα): Η προmilf Ελλη˙ με ίσιο σκούρο μαλλί  πιασμένο πίσω, καλούτσικο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί με καλό κώλο. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ και ΚΩΛΟΣ.
Βέργας 2: Η γνωστή milf Ναταλί-Τσιαντάκης. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Βέργας 6 δεξιά (ημιυπόγειο): Αλλη μια σταθερή παρουσία, η βυζαρού ρωσίδα milf Σόνια. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Βέργας 6 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η ξινή milf Σοφία˙ φαρδομούρα με αρκετά μέτρια φάτσα, ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) βαρύ κορμί. Σε απλό.
Εξηκίου 18 μεσαίο (όροφος): Η μάλλον milf Νάντια, η οποία όπως μου είπε η τσατσά περνάει από γιατρούς καθε 2 βδομάδες, με ξανθωπό μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, πρόστυχο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), κοιλίτσα, γεμάτα μπουτάκια. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, μετά το οποίο κάποιος μπορεί να κάνει και ντουζ!
Εξηκίου 18 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλασικά η πορνοηθοποιός milf Τζούλια. Σε κέφια! ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ και ΚΩΛΟΣ.
Χωματιανού 11 δεξιά (όροφος): Η Λώρη˙ με ίσιο καστανό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, όμορφο προσωπάκι, μικρό στήθος, κανονικό κορμί μ' ένα στρογγυλό ταττού αριστερά στον βουβώνα, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.
Χωματιανού 11 αριστερά (ισόγειο): Η νεαρή Βίκυ˙ με σκούρα ίσια σχεδόν μέχρι τη μέση μαλλιά, πολύ όμορφο πρόσωπο με ανάγλυφα χείλη και αμυγδαλωτά μάτια, μικρό στήθος, αδύνατη με ωραίο κωλαράκι και χυτά πόδια. Σε απλό.

Θα πρέπει να ήταν, πες της, σινεφίλ τα πιτσιρίκια για να ξέρουν την Φαίη Νταναγουέι, η οποία είναι πλέον ένα αξιοπρεπές μεταγκίλφ 72 Μαϊων.
Δεν έχεις άδικο.

Ελα ρε Φανουρη ωραιος  :rockon:
Βλεπω καποια ονοματα που δεν γνωριζω, πρεπει να κατεβω και γω μια πρωινη Ντισνευ για ελεγχο  :cum:
Tnx  ;)
Τί έγινε τελικά, κατέβηκες;

[...]
Υ.Γ. Να δώσω τα εύσημα μου σε όλους τους μεγάλους και άξιους ενημερωτές για το μεράκι που έχουν αλλά και την προσφορά τους σε όλους μας εδώ μέσα, όπως Φανούρη, Προφέσσορα, Σμύρνη, Xilnik, Μπέμπα, Dawn, Amadeus, Παιχτούρα, Μπαρούχο και για όσους μου διαφέγουν!
[...]
Δέξου και τα δικά μου εύσημα!

[...]
Της έπιασα τα κωλομέρια με τα χέρια όπως πιάνουν τα ηλεκτρομαγνητικά φερμουϊτ το τύμπανο του ασανσέρ για να φρενάρει.
[...]
Χα, χα, χα...Καλόοο! :thumbsup:

[...]
Κολωνού 47 κάτω Χρύσα το γουβαρλάκι δουλεύει στάνταρ 3η και 1η βάρδια , ξανθιά χοντρή με 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
[...]
Γιουβαρελάκι βρε ΝεαΣμύρνη, γιουβαρελάκι!
Χα, χα, χα...
Με την ευκαιρία, ένα εύγε και από μένα για τις σχεδόν καθημερινές (σε όλες τις βάρδιες και σε όλες τις πιάτσες) ενημερώσεις σου!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
...σήμερα πρωί Φυλής
-Φωκ.27α,αντι για τα 2 πιπινια μια Μαρία γνωστή αλβανίδα μιλφοφατσα με ακα
-Φωκ.25άνω μια καημένη αλβανιδοφατσα 2η μέρα στη δουλειά κατα τσα[size=12pt]²[/size] ελπίζω και τελευταία
-Φυλ.74,σε αναζήτηση της μικρής Ροβέρτας αλλά και αυτό το πιπίνι απών,και αφού είδα αριστερά τη γνωστη ταλαίπωρη Μαρία και ενώ ετοιμαζόμουν να φύγω ενεμφανίσθει Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ(για μένα) ΠΑΙΔΑΡΟΣ,ονόματι Τερέζα,βουλγαράκι καστανό,φατσούλα κουκλάκι ,μοντελέ κορμάκι γύρω στο 1,65 με μεγάλο φυσικο στήθος...συνδυασμός που σκοτώνει..γρι ελληνικά συνεννοήση στα ιταλικά μιας και μας ηρθε για λίγες μέρες απο τη κλασσική βαλκανομουνομαζώχτρα γείτονα στης οποίας τα πεζοδρόμια παρελαύνει ο ανθός της Ανατολικής και σε μας έρχεται πλέον μόνο για τα ρέπα εξαίτιας των γαμημένων Τζέφρηδων αυτης της χώρας..πρόγραμμα απλό ,ευχάριστη,δεκτική σε όλες τις στάσεις  και καθόλου βιαστική παρόλο που οι πρωινοί πεινασμένοι λύκοι κόψαν με τη μια το μωρό και το ανέμεναν με ανυπομονησία σε δωμάτια και σαλόνια

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Καλησπερίζω τα αξιότιμα μέλη!
Η σημερινή μέρα ήταν ιδανική απο άποψη κλίματος.Λιακάδα,με την θερμοκρασία να είναι ήπια εν ολίγοις μία ωραία φθινοπωριάτικη μέρα κατάλληλη για να βγει κάποιος για περίπατο και όχι μόνο.Έτσι λοιπόν βγήκα και εγώ για την καθιερωμένη βόλτα.Έγιναν 3 συνολικές καταθέσεις με συνολικό κόατος ένα πενηντάρικο και αρκετά ανάμικτα αποτελέσματα.Με διάθεση να πρωτοτυπίσω και να δοκιμάσω κάτι καινούριο πήγα σε 3 καινούριες κοπέλες και όχι τουλάχιστον σε ένα στανταράκι όπως κάνω συνήθως.
Ξεκίνημα απο την Λιοσίων και συγκεκριμένα το Βέργας 3 όπου στο δεξιό κλασσικά εργάζονταν η ώριμη Πωλίνα ή Παλίνα με αρκετούς ώριμους κύριους στην αναμονή.
Στο αριστερό εργάζοταν η μιλφ Έλλη.Μαλλιά καστανόμαυρα ως τους ώμους που συνήθως τα πιάνει πίσω,κανονικών κιλών με αρκετά φαρδιά περιφέρεια.Εμφανίστηκε στο σαλόνι με το γνωστό συνηθισμένο λευκό σετ εσωρούχων που την πετυχαίνω συνήθως.Η υπηρεσία ανακοίνωσε φουλ πρόγραμμα και πιο συγκεκριμένα ως δέλεαρ είπε ότι θα είναι όπως και της Παλίνας.Λόκαρα τον στόχο και συνέχισα την βόλτα μου.
Στο Βέργας 2 η μιλφ Ναταλύ,γεματούλα με λιπόσαρκο πρόσωπο,αδιάφορης εμφανίσεως.Τελευταία δουλεύει σε αυτό το μαγαζί ενώ πιο πριν εργάζοταν στο Περγάμου 27 όροφος.Και πιο παλιά φυσικά και στην Αγκύρας.
Στο Αλκιβιάδου 16Β είχαμε σήμερα 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Άννα που εμφανίστηκε σε αυτό το μαγαζί πριν μία εβδομάδα ακριβώς.Αυτήν την φορά χωρίς τατού. Εμφανισιακά η Άννα είναι κοντή,κανονικών κιλών,λίγο γεμάτη απο την μέση και κάτω με φαρδιά περιφέρεια,καστανά μαλλιά ως τους ώμους περίπου.Στο πρόγραμμα ανακοινώθηκε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλος.Η δεύτερη κοπέλα δεν ήταν άλλη απο την Λαβίνια η οποία σε αυτό το μαγαζί παρουσιάστηκε με καινούριο όνομα,Λάουρα.Λεπτή,με καινούριο χρώμα και λουκ μαλλιών σε ξανθοκόκκινη απόχρωση,κάτω απο τους ώμους.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι το πρόγραμμα της Λάουρα-Λαβίνια.Παρά το ότι η Λάουρα με χάιδευε για να περάσω επειδή την είχα πάρει παλιότερα στο Διδυμου 27 επέλεξα να περάσω με την Άννα.Η εμπειρία ήταν απλώς καλή και θα την παραθέσω μόλις βρω χρόνο.
Μετά την πρώτη εκτόνωση συνέχισα τον δρόμο μου και λίγο πιο πάνω στο Διδυμου 27 ανακάλυψα και την Λαρίσα.Πρόκειται για κοπέλα λεπτή,κοντή,με μαύρα μακριά μαλλιά,κάπως τραχύ πρόσωπο.Ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα απο την υπηρεσία.Επίσης να σημειώσω ότι πρώτη φορά την είδα στο σαλόνι την συγκεκριμένη χαλαρή και χαμογελαστή.Η Λαρίσα καθώς και η Λαβίνια εκτός απο τα Αλκιβιάδου 16Β και Διδυμου 27 εργάζονται και στα Φώκαιας 27&24.
Στο Διδύμου 16 εμφανίστηκε η μιλφ Αλίνα με τα κοντά ξανθά μαλλιά και τις βυζάρες.Δεν έκατσα για να δω αν εργάζοταν σε ντούο με την Ισαβέλλα η μόνη της.
Όλα τα Διδύμου 7 ήταν κλειστά.
Στο Φυλής 40 κλασσικά η Έλενα,κοπέλα κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και καστανόμαυρα μακριά μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και κώλος και καλή στο δωμάτιο.
Στο Φυλής 54 ήταν η Τζούλια-Χούλια κοπέλα με καστανά μακριά μαλλιά κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.Απλό πρόγραμμα.Το Φυλής 56 είχε κλειστό φως αλλά ανοιχτή πόρτα.
Στο Φυλής 74 υπόγειο στο δεξιό η καινούρια κοπέλα που δουλεύει εδώ και 2 εβδομάδες.Με μακριά ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών και βυζάρες λίγο μικρότερες απο αυτές της Νάνσύ κεκαλυμμένες με ροζ σουτιέν.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 59 ισόγειο ήταν η Ιζαμπέλλα,λεπτή,ψηλή,με μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους και όμορφο χαμόγελο.Πρέπει να αδυνάτισε την θυμάμαι πιο γεμάτη.Αδυνατισμένη πάντως μου άρεσε περισσότερο.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 61 στο υπόγειο είχαμε 2 κοπέλες την Τζούλη,κοπέλα κοντή,με καστανά μαλλιά αφάνα μέτριας εμφανίσεως μαζί με την Τζούλια κοπέλα ψηλότερη,με μακριά καστανά μαλλιά,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και πιο όμορδο κορμί και πρόσωπο απο την πρώτη.Πρόκειται ασφαλώς για την Τζούλια απο το Φυλής 109 όροφος για όσους την ψάχνουν.
Στο Φυλής 66Α εμφανίστηκε καινούρια κοπέλα,δεν την έχω ξαναδει την συγκεκριμένη στην αλυσίδα.Λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά,όμορφο κορμί και πρόσωπο με χαρακτηριστική μυτερή μύτη που εμένα προσωπικά με καβλώνει.Σε κάποιο σημείο του σώματος στο μπράτσο ή πάνω απο το στήθος,δεν θυμάμαι ακριβώς έφερε διάστιξη κοινώς τατού.
Τα Φυλής 65 και τα Φυλής 84 όλα κλειστά.
Στο Φυλής 86 ισόγειο έχουμε την επιστροφή της Λάουρας.Ψηλή,νταρντάνα,λίγο γεματούλα,με καστανόξανθα μαλλιά.Κώλος ανακοινώθηκε ενώ στο Διδύμου 7 που δούλευε προσφάτως έκανε μόνο απλό.
Στο Φυλής 69 ισόγειο είχαμε την Νέλλυ.Κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά πιασμένα πάντα πάνω.Ανακοινώθηκε κώλος.Γυμνό τσιμπούκι πάλι δεν ανακοινώθηκε επισήμως.
Στο Φυλής 71 όροφος ήταν η Άννυ,κοπέλα κανονικών κιλών με ξανθιά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Κώλος.Παλιότερα είχε καστανά μαλλιά και ήταν λίγο πιο γεμάτη.
Στο Φώκαιας 17 ήταν η Εμμανουέλλα κλασσικά.Ψηλή,με ξανθά μαλλιά,νταρντάνα,γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά και απλό πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 25 ισόγειο ήταν η Άννα απο την Πολωνία.Παλιά καραβάνα,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά καρέ.Γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο στήθος.Στον όροφο είχαμε καινούρια κοπέλα με όνομα Σόνια.Πρόκειται για κοπέλα κοντή,με πλαδαρό σώμα γεμάτο κυτταρίτιδα.κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,αλβανικά χαρακτηριστικά.Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα στο εικοσάρικο για κοπέλα που σαν εμφάνιση συναντάμε συνήθως στο Μεταξουργείο.
Στο Φώκαιας 27 υπόγειο έχουμε την επιστροφή της Μαρίας απο την Αλβανία.Κοντούλα,κανονικών κιλών,με κοντά μαύρα μαλλιά πλέον ενώ πρίν τα είχε ξανθά.Μάλλον τα έβαψε για να ξεχωρίζει απο την καινούρια την Φλώρα.Κάνει γυμνό τσιμπούκι κατόπιν συνεννόησης.
Στο ισόγειο είχαμε την Φλώρα κοπέλά απο Αλβανία με κοντά ξανθά μαλλιά,κοντή και λεπτή.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και κώλος.Καλή μέσα στο δωμάτιο αν και μέτρια εμφανισιακά.
Αλλαγή σκηνικού προς το καλτ Μεταξουργείο.
Τα Μεγ Αλεξάνδρου 20 καθώς και το 22 όροφος κλειστά.Τα 20 με αναμμένα τα φωτάκια.Τα Περδίκας 3 κλειστά με αναμμένα τα φωτάκια. Τα Μ.Α 20 και τα Περδίκας 3 σίγουρα έχουν σφραγιστεί.
Στο Μ.Α 22 ισόγειο είχαμε την ημεδαπή Στέλλα,ώριμη με κοντά καστανά μαλλιά με γεμάτο κορμί και άσχημο πρόσωπο.Γυμνό τσιμπούκι στο δεκάρικο.Η Στέλλα έχει δουλέψει και στο Μ.Α 17 καθώς και προσφάτως δούλευε σταθερά και στο Κωλοκυνθούς 63 στο ισόγειο αριστερά.
Στο Μ.Α 15 εμφανίστηκε υπέρβαρη με μαύρα μαλλιά κοντά μέσα σε μαύρο ολόσωμο για ευνόητους λόγους.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξί ισόγειο ήταν η Μαρία απο το Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο,Κεραμικού 15 ισόγειο καθώς και Ιάσωνος 37 ισόγειο.Κοπέλα με ξανθά κοντά μαλλιά,όμορφο πρόσωπο,με λίγα παραπάνω κιλά στην κάτω περιφέρεια.Απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 44 στο αριστερό ήταν η Αλεξανδρα η Σάντρα απο το Ιάσωνος 46 όροφος καθώς και το Ιάσωνος 36.Κοπέλα με μαύρα μαλλιά,καμπύλες,αρμονικά κατανεμημένα κιλά.Μελαμψή και αθίγγανη.
Στο Ιάσωνος 46 όροφος ήταν κοπέλα με καστανά μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά,κοντή,κανονικών κιλών με λίγα παραπανίσια κιλά.Η κοπέλα αυτή πριν μία εβδομάδα που είχα ξαναπεράσει δούλευε στο αριστερό ισόγειο.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο εμφανίστηκε κοπέλα γεμάτη,ψηλή,με ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω,τατού πάνω απο το στήθος,αρμονικά κατανεμημένα κιλά,νταρντάνα.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο στήθος.
Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό ήταν η παρακμιακή Μαρία.Αθίγγανη,μελαμψή,με καστανά μαλλιά άλουστα κάτω απο τους ώμους,ελλειπή οδοντοστοιχία,κανονικών κιλών και τατού φυλακόβια πάνω στο σώμα της.Ανακοινώθηκε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλος στο δεκάρικο.Για να μην απογοητεύσω τον bmwpower και πολύ περισσότερο για την καλτίλα αποφάσισα τελικά να της δώσω μία ευκαιρία και έτσι κατέθεσα το βυσσινί παράβολο.Το δύσκολο της υπόθεσης δεν ήταν τόσο η εμφάνιση της κοπέλας αλλά το ότι βρωμούσε το πράγμα της ψαρίλα,ο κώλος της σκατίλα καθώς και  η αναπνοή της.Παρόλες τις αντίξοες συνθήκες κατάφερα να ολοκληρώσω.Θα παραθέσω την σχετική εμπειρία.Το μόνο που απομένει τώρα είναι να τσεκάρω και την Σουζάνα την οποία και δεν έχω πετύχει ακόμα.Ελπίζω να μην είναι τόσο βρωμιάρα σαν την Μαρία.
Μετά απο την τελευταία εμπειρία που είχα ένιωσα μέσα μου άδειος και κενός και αισθάνθηκα την μηδαμινότητα και την ματαιότητα της ανθρώπινης ύπαρξης.Αποφάσισα λοιπόν να συνεχίσω την βόλτα μου και να καταθέσω και μία τρίτη φορά για να σβήσω την γεύση απο την προηγούμενη άθλια εμπειρία που είχα.
Απέναντι στο Ιάσωνος 43 στο λιώμενο ήταν κοπέλα αδύνατη,αθίγγανη μάλλον,λεπτή,με ίσια καστανοξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Με κώλο στο δεκάρικο.Βρωμούσε ξεπέτα απο μακριά.Έφερε διάστιξη αριστερά στην όσφυ όπως την βλέπουμε.Νόστιμη κοπέλα.
Στο Κωλοκυνθούς 38 κάτω η ίδια με την άλλη φορά.Ημεδαπή,κοντή,γεμάτη απο την μέση και κάτω,ώριμης ηλικίας με πιασμένα μαύρα μαλλιά πάνω.Έχει δουλέψει με το όνομα Λόλα ενώ τώρα δουλεύει σαν Σόνια η Σοφία νομίζω.Στον όροφο η άσχημη αθίγγανη Μαίρη απο Βουλγαρία,μελαμψή,με μαύρα πυκνά μαλλιά μέχρι τους ώμους και μαύρο ολόσωμο επειδή είναι γεματούλα.Κώλος στο δεκάρικο.
Στο Κωλοκυνθούς 63 στο αριστερό ήταν κοπέλα γύρω στα τριάντα ημεδαπή,με μακριά καστανά μαλλιά,γεμάτη με μεγάλο σχετικά μπούστο νούμερο τέσσερα.Ανακοινώθηκε κώλος στο δεκάρικο.Καινούρια η συγκεκριμένη δεν την έχω ξαναπετύχει.Το ευθεία μπροστά που είχα την πρόσφατη εμπειρία με το πιπίνι απο Αλβανία Μαρία-Ιζαμπέλλα ήταν κλειστό.
Στο Αχιλλέως 48 & Μαραθώνος ήταν η κοπέλα που έχω δει συνήθως εκεί να εργάζεται τα πρωινά.Με ξανθά μαλλιά,τα οποία αυτήν την φορά τα είχε λιτά κάτω απο τους ώμους,σφιχτό δέρμα και γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα όμως κιλά.Απο στήθος τίποτα το ιδιαίτερο.Το όνομα της πρέπει να είναι Ρεβέκα.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Μαραθώνος 59 καινούρια άφιξη δεν την έχω ξαναδεί απο την Ουκρανία.Το όνομα της είναι Σοφία.Έχει ξανθά μαλλιά κοντά,είναι ψηλή,νταρντάνα,με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,ανοιχτούς οφθαλμούς.Όμορφο πρόσωπο.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Κων/πολεως 166 υπόγειο είχαμε την Άννα.Είναι μία απο τις 3 Άννες αυτού του μαγαζιού.Η συγκεκριμένη δεν ήταν η Πολωνέζα.Εμφανισιακά είναι ψηλή,με κοντά σχετικά καστανόξανθα μαλλιά,λευκό δέρμα και κάπως άχαρη.Γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο στήθος.Στο ισόγειο η μιλφ Μαρίνα απο το Καλύμνου 48 και το Τροφωνίου 13 ισόγειο που πλέον είναι υπηρεσία σε αυτό το μαγαζί μας παρουσίασε την Ναταλύ ή Ναταλία.Η κοπέλα είναι γνωστή πριν πάει σε στούντιο απο το Διδύμου 18 ισόγειο πριν έρθει η Αλιόνα,το Διδύμου 18 υπόγειο καθώς και τα Αλκιβιάδου 16Γ αλλά και 16Β.Η Ναταλύ έχει φτιάξει το σώμα της σε σχέση με παλιότερα,είναι πλέον λεπτή και έχει κάνει σύσφιξη,με ξανθά μαλλιά και όμορφο σώμα.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό στο στήθος.Παλιά μέσα στο δωμάτιο ήταν ψυχρή και αρκετά τυπική.Μετά το λίφτινγκ που έκανε πάντως μούνεψε η συγκεκριμένη ωστόσο δεν πέρασα ενθυμούμενος την παλιά εμπειρία που είχα μαζί της.
Στο Ελευσινίων 22 είχαμε 3 κοπέλες.Η πρώτη ήταν ένα Αλβανάκι γύρω στα 35 με το όνομα Βανέσσα,κοντή,με καστανόξανθα μαλλιά αφάνα,πλαδαρό και γεμάτο σώμα.  Την κοπέλα αυτή την θυμάμαι πριν περίπου 14 χρόνια όταν ήταν καινούρια που δούλευε σε ένα στενό κάθετο της Αλκιβιάδου λίγο μετά τα μπουρδέλα.Νομίζω η οδός λεγόταν Β.Ηπείρου και ήταν ένα μπουρδελάκι στο ισόγειο που λειτούργησε για πολύ λίγο.Δεν μπορείται να φανταστείτε το ρίγος που με διαπέρασε απο την ανάμνηση που άστραψε στο μυαλό μου σαν φλας με το που την είδα.Κυριολεκτικά ανατρίχιασα με την αναδρομή αυτή πίσω στον χρόνο.Η δεύτερη κοπέλα ήταν και αυτή υπέρβαρη,λίγο πιο ψηλή,στην ίδια ηλικία με την Βανέσσα,με μαύρα μακριά μαλλιά και το ίδιο αδιάφορη.Η τρίτη κοπέλα που μόλις είχε φθάσει στο σπίτι ήταν πιο ώριμης ηλικίας,ήταν ντυμένη,με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και έντονο μακιγιάζ.Σαν κορμί ήταν και αυτή γεμάτη αλλά πιο ευλύγιστη απο τις άλλες 2.Η κοπέλα μάλλον ήταν guest star στον οίκο αυτό απότι κατάλαβα.Και τώρα θα ρίξω την βόμβα μεγατόνων που είμαι σίγουρος θα ξεσηκώσει όλους τους βυζολάγνους του παρόντος site.Λοιπόν που λέτε η μπλούζα που φορούσε  φούσκωνε απο τις τορπίλες που είχε η συγκεκριμένη.Θα τολμήσω να πω οτι σε μέγεθος τα βυζιά της συγκεκριμένης πρέπει να συναγωνίζονται αυτά τις Τζούλιας και σε σαφώς και σε καλύτερο σώμα απο την τελευταία.Εγώ ασφαλώς και αποχώρησα γιατί σωματικά δεν με κάλυπτε η συγκεκριμένη αλλά είμαι σίγουρος ότι όσοι είστε βυζολάγνοι δεν θα το μετανιώσετε εφόσον την πετύχετε.Για όλες τις κοπέλες ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα.
Επιστροφή πίσω στην Βέργας όπου και πήρα την μιλφ με το όνομα Έλλη όπου ισχυρίζεται ότι είναι ημεδαπή απο Θεσσαλονίκη,μιλάει πολύ καλά Ελληνικά αλλά είναι σίγουρα Αλβανίδα λόγω φαινοτυπικών χαρακτηριστικών.Σαν εμπειρία θα την χαρακτηρίσω και αυτήν απλώς καλή και θα πω μόνο ότι στο δωμάτιο η κοπέλα προσπαθεί να επιβάλλει στον πελάτη τους δικούς της ρυθμούς χωρίς να τον αφήνει να πάρει πρωτοβουλίες.Θα γράψω και για αυτην την εμπειρία προσεχώς.
Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.088
Πόντοι
42.697
Καλησπερίζω τα αξιότιμα μέλη!
Η σημερινή μέρα ήταν ιδανική απο άποψη κλίματος.Λιακάδα,με την θερμοκρασία να είναι ήπια εν ολίγοις μία ωραία φθινοπωριάτικη μέρα κατάλληλη για να βγει κάποιος για περίπατο και όχι μόνο.Έτσι λοιπόν βγήκα και εγώ για την καθιερωμένη βόλτα.Έγιναν 3 συνολικές καταθέσεις με συνολικό κόατος ένα πενηντάρικο και αρκετά ανάμικτα αποτελέσματα.Με διάθεση να πρωτοτυπίσω και να δοκιμάσω κάτι καινούριο πήγα σε 3 καινούριες κοπέλες και όχι τουλάχιστον σε ένα στανταράκι όπως κάνω συνήθως.

Ξεκίνημα απο την Λιοσίων και συγκεκριμένα το Βέργας 3 όπου στο δεξιό κλασσικά εργάζονταν η ώριμη Πωλίνα ή Παλίνα με αρκετούς ώριμους κύριους στην αναμονή.

μπράβο σε προφεσσορα και φανούρη!
να πω εδω κάτι για Πωλινα απο Βεργας.
Δεν νομιζω οτι έχει τοσο πολυ δουλεια οσο νομιζουμε...
ο λογος που "φαινεται" οτι εχει πολυ δουλεια ειναι οτι το μαγαζι εχει μόνο 2 δωμάτια διαθεσιμα και οχι τρια, Επιπλεον η Πωλκινα καθεται πολυ ωρα στο δωματιο σε καθε πελατη και δεν βιαζεται οποτε μερικες φορες εχει αναμονη (ειδικα τα ΣΚ) επειδη τα 2 δωματια γεμιζουν αμεσως.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
προφεσσορα ρισπεκτ. :rockon: (δεν ειναι καινουργιο αυτο βεβαια...)

ρισπεκτ και για το κασκαντεριλικι με την φυλακοβια με την ελλειπη οδοντοστοιχια( :headbang2:) του ιασωνος 46...

οι 2 πιο τρομακτικες και αποκρουστικες πουτανες αυτη την περιοδο ειναι η σουζανα και η μαρια(νομιζω) που δουλευει νυχτα στο κεραμεικου(μονο ενα ειναι ανοιχτο τη νυχτα...αυτο το ισογειο που δουλευει το πρωι η ανιτα ή η χριστινα)

το πιο εντυπωσιακο ειναι οτι εκτος του οτι ειναι τοσο τρομακτικες,δεν εχουν και κατι που μπορει να σε καυλωσει και να σε κανει να θες να κανεις το κασκαντεριλικι

δηλαδη η φυλακοβια καταλαβαινω οτι καποιους μπορει να τους καυλωσει...ή η μαρίνα του ιασωνος 1 που πας,είναι λιγο τρομακτικη αλλα ειναι και καυλιαρα

η σουζανα και η μαρια ειναι Το μηδεν!(που ελεγε κι ενας τυπος)
ειναι απιστευτο το οτι υπαρχει κοσμος που αναμεσα στις υπολοιπες 30 -40 κοπελες της περιοχης,διαλεγει αυτες για να τις πληρωσει :dunno:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μίνι τσάρκα προς αναζήτηση καινούργια σάρκας.
Χτές το βράδυ, μετά από αναγνωριστική πτήση, εντοπίστηκαν και φωτογραφήθηκαν 3 στόχοι:
Γκαμπριέλα, Μισέλ & μια ψηλή στο Φωκ. 17.
Πέρασα και από το Φ.56 για να δω την Συλβάνα, αλλά τελικά βρέθηκα στην αγκαλιά της Ντιάνας (πάλι).

Οπότε σήμερα, κατέβηκα μόνο για τις υπόλοιπες.
Αλλά βρήκα μόνο την μια, την Μισέλ.

Πάμε από την αρχή:

Φωκ. 17: Ιζαμπέλα
Διδ 7α: Τζούλια
Διδ 7β: κλειστό
Φ.74: Βικτώρια "σέξυ", δλδ Μίκη/Σοφία/Ρομπέρτα
Φ.84 1ος: κλειστό
Φ.86 1ος: Μισέλ. Ρουμάνα με μακριά μαύρα μαλλιά, αδύνατη με θηλυκή περιφέρεια. Το χαμόγελό της & το όμορφο πρόσωπο της με κέρδισε, το babydoll με παραπλάνησε. Ήρθε στο δωμάτιο και ξάπλωσε δίπλα μου με τα ρούχα. Άρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλά. Ήταν αρκετά τρυφερή. Την ξάπλωσα και άρχισα να περιεργάζομαι το σώμα της. Εκεί απογοητεύτηκα κάπως, καθώς εμφανίστηκε μια κοιλιακή χώρα με ραγάδες και 2 σταφιδιασμένα μικρά στήθη. Την γύρισα μπρούμυτα, όπου η καλοσχηματισμένη αφράτη κωλάρα της με ενθάρρυνε να συνεχίσω. Εφόσον απέκτησα κάποια ικανοποιητική στύση, άνευ στοματικού (επιλογή μου) την πήρα ιεροποστολικά, όπου διέκρινα μια ευχάριστη στενότητα στον "χώρο υποδοχής", μιας και περίμενα το ακριβώς αντίθετο λόγω των έντονων σημαδιών από γέννα. Η κοπέλα έβγαζε κάποιους αληθοφανείς αναστεναγμούς μέχρι το τέλος. Άνεση χρόνου από μέρους της, αλλά και της τσα2.

Αυτά τα ολίγα. .. . . . .

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
[size=11pt]Ετοιμος για "χαμηλή πτήση"[/size]

10358839575_b6e5bcf8b4_c.jpg

Ηταν κολλημένο στην Κεραμεικού, λίγο μετά από τον πεζόδρομο της Ιάσονος

Εξαιτίας της ερώτησης του ΝΙΚΟΣΣ:
που αφορούσε την προηγούμενη ενημέρωσή μου, και απ' ό,τι είδα δεν απάντησε κάποιος συναγωνιστής, η σημερινή τσάρκα ξεκίνησε απ' το Μεταξουργείο.

10:15-12:09 (Πρώτη βάρδια)

Κολωνού 48: Ηλπιζα να έβρισκα και τη Μαρία, αλλά δούλευε μόνη της η πολωνέζα Αννίτα˙ χαμηλών τόνων θωρηκτώδης milf, με ίσιο ξανθό μαλλί λίγο πάνω απ' τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), βαρύ κορμί με μία διάστιξη (ένα καλλιγραφικό "Γ" ανάμεσα απ' τις ωμοπλάτες) και άλλη μία στον δεξιό της μηρό. Σε απλό.
Στην ερώτησή μου που θα μπορούσα να έβρισκα τη Μαρία, μου απάντησαν: – Κάπου εκεί! Δείχνοντας προς τη Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Φεύγοντας σκέφτηκα πως τη συγκεκριμένη την είχα πετύχει και στο:

Κολωνού 53: Δυστυχώς όμως εκεί δούλευαν, κλασικά, η γνωστή ξανθιά βυζαρού (φορούσε ένα εφαρμοστό λευκό διχτυωτό ρούχο) ρωσίδα milfogilf Φωτεινή, και μία όμορφη νεαρή, η Ελενα, με μαύρο ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη, μεσαίο στήθος (φορούσε ένα μαύρο εφαρμοστό διχτυωτό ρούχο) κανονικό κορμί, καλό κωλαράκι. Σε απλό και οι δύο.
Βγαίνοντας θυμήθηκα πως τη Μαρία την είχα δει και στο:

Μεγάλου Αλεξάνδρου 15: Ευτυχώς δούλευε εκεί! Επρόκειτο για ρώσικο "θωρηκτό" με σπαστό μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε σκούρο μεσοφόρι) ψηλή (πάνω στα πορνοπάπουτσα) με καλοταϊσμένο κορμί με κοιλίτσα και γεμάτα μπούτια. Σε απλό πρόγραμμα.
– Δεν μου λες Μαρία, δούλευες Αδάνων βραδινή βάρδια πριν ένα χρόνο;
– Οχι!
– Α, δεν δούλευες Αδάνων πριν ένα χρόνο;
– Οχι, καθόλου!
Λεωφ. Ιωνίας 12: Στις 10:32 π.μ δεν είχε ανάψει το φωτάκι ακόμα. Μία φωνή από μέσα μού είπε πως δούλευε η Αννα και θα ερχόταν σε μισή ώρα.
Στο τέλος της τσάρκας που ξαναπέρασα την είδα. Επρόκειτο για μάλλον νεαρή, με ίσιο σκούρο μαλλί μ' ανταύγειες πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, καλό προσωπάκι, μικρό προς μεσαίο στήθος, ωραίο "δεμένο" κορμί, σχετικα αψηλή. Σε απλό
Ξανθίππης 2: Η νεαρή Μαρίνα˙ με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, αδύνατη με καλό κορμί. Σε απλό.
Κωνσταντινουπόλεως 206: Κλειστό, όπως και άλλες φορές που έχω περάσει.
Παρασίου 36: Σταθερά η Μαρία η "τρελοκοτσιδού", ενώ αύριο το πρωί θα είναι η Μόνικα.
Κνίδου 18: Δούλευε η "ελληνίδα" milf Μπέμπα, από Βαρβάρα όπως διευκρίνισε η ίδια, με ξανθωπό μαλλί πιασμένο πίσω, αρκετά μέτριο πρόσωπο με λεπτά χείλη, μεσαίο στήθος, κανονικό σώμα με πιασιματάκια και λίγη κυτταρίτιδα, όχι άσχημο κώλο. Σε απλό.
Τροφωνίου 11 αριστερά (ισόγειο): Η milf Τατιάνα˙ με ξανθωπό σπαστό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, τσιμπουκόχειλα σ' ένα αρκετά μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), καλοζωισμένο κορμί. Απλό.
Τροφωνίου 11 δεξιά (όροφος): Εμφανίστηκε μία σχετικά αψηλή νεαρή κοπέλα ονόματι Ντανιέλα˙ με μαύρο σγουρό καρέ μαλλί, έκφυλο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε ένα εφαρμοστό λευκό διχτυωτό ρούχο) φιδίσιο κορμί με ένα υπέροχο κωλαράκι. Σε απλό.
Τροφωνίου 13 αριστερά (ισόγειο): H milf Αγάπη˙ με ίσιο ξανθωπό κοντό μαλλί, φαρδομούρα με μέτριο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) γεμάτο κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στόμα και/ή στο στήθος.
Τροφωνίου 13 δεξιά (όροφος): Η γνωστή milfάρα Μπέτυ! Σε απλό.
Προύσης 22: Αλλη μία σταθερή παρουσία. Η milf Αλίκη˙ με καστανό ίσιο καρέ μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, αψηλό γεροδεμένο κορμί με πιασιματάκια και λίγη κυτταρίτιδα. Σε απλό.
Πληρώθηκε...

10358852415_015055e8be_c.jpg

10358847925_c1c63d93a5_c.jpg

10359039603_f347e35543_c.jpg

Αδάνων 2: Κλασικά η φαρδομούρα ξανθιά milfοgilf Ζάνα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Παιωνίου 47: Σταθερά η νεαρή Αλεξάνδρα. Σε απλό.
Βέργας 3 (δεξιά πόρτα): Κλασικά η milf Πω(α)λίνα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΚΩΛΟ και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Βέργας 3 (αριστερή πόρτα): Η προmilf Ελλη˙ με ίσιο σκούρο μαλλί  πιασμένο πίσω, καλούτσικο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί με καλό κώλο. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ και ΚΩΛΟΣ.
Βέργας 2: Η γνωστή milf Ναταλί-Τσιαντάκης. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Βέργας 6 δεξιά (ημιυπόγειο): Αλλη μια σταθερή παρουσία, η βυζαρού ρωσίδα milf Σόνια. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Βέργας 6 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η ξινή milf Σοφία˙ φαρδομούρα με αρκετά μέτρια φάτσα, ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) βαρύ κορμί. Σε απλό.
Εξηκίου 18 μεσαίο (όροφος): Η μάλλον milf Νάντια, η οποία όπως μου είπε η τσατσά περνάει από γιατρούς καθε 2 βδομάδες, με ξανθωπό μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, πρόστυχο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), κοιλίτσα, γεμάτα μπουτάκια. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, μετά το οποίο κάποιος μπορεί να κάνει και ντουζ!
Εξηκίου 18 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλασικά η πορνοηθοποιός milf Τζούλια. Σε κέφια! ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ και ΚΩΛΟΣ.
Χωματιανού 11 δεξιά (όροφος): Η Λώρη˙ με ίσιο καστανό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, όμορφο προσωπάκι, μικρό στήθος, κανονικό κορμί μ' ένα στρογγυλό ταττού αριστερά στον βουβώνα, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.
Χωματιανού 11 αριστερά (ισόγειο): Η νεαρή Βίκυ˙ με σκούρα ίσια σχεδόν μέχρι τη μέση μαλλιά, πολύ όμορφο πρόσωπο με ανάγλυφα χείλη και αμυγδαλωτά μάτια, μικρό στήθος, αδύνατη με ωραίο κωλαράκι και χυτά πόδια. Σε απλό.
Δεν έχεις άδικο.
Tnx  ;)
Τί έγινε τελικά, κατέβηκες;
Δέξου και τα δικά μου εύσημα!
Χα, χα, χα...Καλόοο! :thumbsup:
Χα, χα, χα...
Με την ευκαιρία, ένα εύγε και από μένα για τις σχεδόν καθημερινές (σε όλες τις βάρδιες και σε όλες τις πιάτσες) ενημερώσεις σου!
Ειναι αληθινη η φοτο;;Αν ναι ο παπαγαλος πανο στο καγκελο πως εμφανηστηκε τυπε μου;; :2funny: :2funny: :2funny:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
μπράβο σε προφεσσορα και φανούρη!

να πω εδω κάτι για Πωλινα απο Βεργας.
Δεν νομιζω οτι έχει τοσο πολυ δουλεια οσο νομιζουμε...
ο λογος που "φαινεται" οτι εχει πολυ δουλεια ειναι οτι το μαγαζι εχει μόνο 2 δωμάτια διαθεσιμα και οχι τρια, Επιπλεον η Πωλκινα καθεται πολυ ωρα στο δωματιο σε καθε πελατη και δεν βιαζεται οποτε μερικες φορες εχει αναμονη (ειδικα τα ΣΚ) επειδη τα 2 δωματια γεμιζουν αμεσως.
Ευχαριστώ.Εγώ πάντως σήμερα καθώς και τις άλλες φορές,είδα την Παλίνα να χρησιμοποιεί και το δωμάτιο του αριστερού οίκου.Σαφώς και κάθεται αρκετά σε κάθε πελάτη αλλά και πάλι όσες φορές έχω βρεθεί στον οίκο το Σάββατο την συγκεκριμένη την πετυχαίνω πάντα σε δωμάτιο.Πάνε καλά οι δουλειές της

προφεσσορα ρισπεκτ. :rockon: (δεν ειναι καινουργιο αυτο βεβαια...)

ρισπεκτ και για το κασκαντεριλικι με την φυλακοβια με την ελλειπη οδοντοστοιχια( :headbang2:) του ιασωνος 46...

οι 2 πιο τρομακτικες και αποκρουστικες πουτανες αυτη την περιοδο ειναι η σουζανα και η μαρια(νομιζω) που δουλευει νυχτα στο κεραμεικου(μονο ενα ειναι ανοιχτο τη νυχτα...αυτο το ισογειο που δουλευει το πρωι η ανιτα ή η χριστινα)

το πιο εντυπωσιακο ειναι οτι εκτος του οτι ειναι τοσο τρομακτικες,δεν εχουν και κατι που μπορει να σε καυλωσει και να σε κανει να θες να κανεις το κασκαντεριλικι

δηλαδη η φυλακοβια καταλαβαινω οτι καποιους μπορει να τους καυλωσει...ή η μαρίνα του ιασωνος 1 που πας,είναι λιγο τρομακτικη αλλα ειναι και καυλιαρα

η σουζανα και η μαρια ειναι Το μηδεν!(που ελεγε κι ενας τυπος)
ειναι απιστευτο το οτι υπαρχει κοσμος που αναμεσα στις υπολοιπες 30 -40 κοπελες της περιοχης,διαλεγει αυτες για να τις πληρωσει :dunno:
Ευχαριστώ και εσένα lust!
Tην Μαρία που λες που είναι Ελληνίδα και δουλεύει στο Κεραμικού 13 ισόγειο μεταμεσονύκτια την έχω δοκιμάσει και αυτή στο Κωλοκυνθούς 38 όροφος.Παραθέτω και την κριτική που είχα ανεβάσει Όπως μπορείς να διαπιστώσεις αν ξεπεράσει κανείς τις όποιες αναστολές περί εμφάνισης με την Μαρία μπορεί να περάσει καλά.
Την Σουζάνα δεν την έχω δει ακόμα και μου κίνησε την περιέργεια για το πως ακριβώς είναι.Μάλλον θα πρέπει να κατέβω και μία στην απογευματινή.
Η Μαρίνα την τελευταία φορά που πήγα και παρόλο που με γνώριζε μου έκανε μία πουστιά που δεν την εκτίμησα απο μεριά της και έτσι την τελευταία φορά που την είδα και με παρακαλούσε να περάσω στο δωμάτιο της την θύμισα.Με παράτησε με το κατάρτι σηκωμένο λόγω χρόνου και βγήκε για να κάνει περισσότερα δωμάτια.Αντιεπαγγελματικό.Αν δεν ζητήσει συγγνώμη δεν ξαναπερνώ μαζί της.
Δεν μπορώ να καταλαβω πόσο τρομακτική μπορεί να είναι η Σουζάνα απο την Μαρία την φυλακόβια που είναι το απόλυτο μηδέν!Αν θέλεις και δεν βαριέσαι δώσε μου μία όσο πιο  λεπτομερής περιγραφή της μπορείς.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
degian
Νέος
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ  Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
TOP 5
« Εστάλη στον/στην: Παιχτουρας στις: χθες στις 17:52 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση  Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή  
Παιχτουρας καλησπέρα...

Νέο μέλος εδω στο site θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι μιας που σε βλέπω απο τα πιο ψαγμένα άτομα εδω μέσα.

Σε λίγες μέρες θα βρίσκομαι Αθήνα και προορισμός Φυλής-Φωκαίας. Αν επέλεγες το TOP5 απο μουνάρες ποιές θα ήταν αυτές;

Έχω δει κατά καιρούς ονόματα όπως

1) Ανκα ( απ οτι κατάλαβα έχει φύγει)
2) Ντενίσα
3) Ισαμπέλα

Δε με ενδιαφέρουν πολύ οι υπηρεσίες μιας που πιστεύω ο πρώτος γυρος θα είναι σύντομος..οπότε καλό θα ήταν να είναι και καραμουνάρα η κοπέλα. Για το 2ο το βλέπουμε..απλά η πρώτη θέλω να είναι TOP.

Σέυχαριστώ εκ των πρωτέρων...

Επειδη μαλλον το νικ degian ειναι κλωνος, βγαζω το π.μ. που μου εστειλε δημοσια.Στα τεσσερα με πεντε χρονια που ειμαι μελος στο μπου.....δυο-τρεις φορες εχω γραψει ενημερωσεις απο τσαρκα που πηγα...συνηθως δεν γραφω.
Που καταλαβε οτι ειμαι ψαγμενος;;;Μετα εγω δεν πηγαινω τακτικα σε μπουρδελα και ειδικα αυτες που γραφει.... δεν τις γνωριζω καν!!!
Ποση  :jerking: :jerking: :jerking: πεφτει εδω μεσα;;;

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Tην Μαρία που λες που είναι Ελληνίδα και δουλεύει στο Κεραμικού 13 ισόγειο μεταμεσονύκτια την έχω δοκιμάσει και αυτή στο Κωλοκυνθούς 38 όροφος.Παραθέτω και την κριτική που είχα ανεβάσει
king-033.gif

Όπως μπορείς να διαπιστώσεις [size=15pt]αν ξεπεράσει κανείς τις όποιες αναστολές περί εμφάνισης με την Μαρία[/size] μπορεί να περάσει καλά.
μια κουβεντα ειναι αυτο τυπε :grin:
Αν θέλεις και δεν βαριέσαι δώσε μου μία όσο πιο  λεπτομερής περιγραφή της μπορείς.
δεν περιγραφονται με λογια τετοιες περιπτωσεις :grin:
το δυνατο της σημειο παντως,που μου εντυπωθηκε περισσοτερο στη μνημη ηταν τα τεραστια σπυρια που ειχε στη μεση της :zombie:
δεν εμοιαζαν καν ανθρώπινα :S σα σπυρια που ειχε βγαλει καποιο αρρωστο ετοιμοθανατο ζωο ηταν :S :S

παντως αν εχεις παει και με τη μαρια απο κεραμεικου,δε νομιζω οτι θα τρομκρατηθεις οσο εμεις...
μαλλον υπερβολικους στις περιγραφες μας θα μας βρεις :huh:

edit:τσιγγανα,μαυρα μαλλια,ασχημη με χαλια δοντια,(μαλλον) ψηλη και σχετικα αδυνατη

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.021
Πόντοι
46.232
Χα, χα, χα...
ευχαριστώ Φανούρη μου , μερικές φορές είναι καλό να σε αναγνωρίζουν και ας κάνουν άλλοι ότι δεν το βλέπουν ,απορώ γιατί δεν έχω ακόμα τον τίτλο του πορνορεπορτερ  :rockon: :rockon: :rockon:
θέλω με την σειρά μου να αποδώσω με την σειρά μου τα εύσημα μου τόσο σε σένα όσο και και στον προφέσορα,στον dawn για την μεγάλη ενημέρωση του και τέλος στον φιστίκι που ανερχόμενη δύναμη δείχνει να
καθιερώνεται...
καλό βράδυ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.021
Πόντοι
46.232
[glow=black,2,300]για οσους ψαχνουν σκιννυ κοριτσακια[/glow]

στο ιασωνος 1,δευτερο απ τα αριστερα οπως τα κοιταμε...στο διπλό δηλαδη...στο αριστερο απ τα δυο τσαρδια,σημερα το πρωι ειχε μια κρις(οπως μου ειπε η ιδια το ονομα της),19χρονη μελαχρινη βουλγαρα,με εντελως σκινυ κορμακι

ειναι ωραιο μουνακι γενικα...τοσο,που θα βαζα στοιχημα οτι ειναι φολα,αλλα τελικα μεσα ηταν πολυ καλη...

το θεικοτερο ολων,ειναι το βυζι της...το οποιο οσες φορες το ειχα δει,ημουν σιγουρος οτι ειναι ψευτικο...τόσο τελειο ειναι...
ειναι κοκκαλιαρα δηλαδη με φυσικο μεγαλουτσικο θεικο βυζακι

την βλεπω καμποσο καιρο σ αυτο το σπιτι...πρωι,αλλα και αλλες βαρδιες την εχω πετυχει

εχει ασχημη οδοντοστοιχια με μεγαλα δοντια :cum:

Απ: Μεταξουργείο
« Απάντηση #1219 στις: 11/10/13, 20:08 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
μικρή βόλτα στο Μεταξουργείο 17.00 με 17.20

Ιάσωνος 1β αριστερά Χριστίνα μελαχρινή αρκετά λεπτή με μικρό κώλο και 2άρια πολύ στητά βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.

λογικά την ίδια λέμε...το βυζί της ήταν τοσο στητό που φαινόταν σαν σιλικονάτο...
Υ.Γ σε έχω χάσει..

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

Ιάσωνος 1β αριστερά Χριστίνα μελαχρινή αρκετά λεπτή με μικρό κώλο και 2άρια πολύ στητά βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.

λογικά την ίδια λέμε...το βυζί της ήταν τοσο στητό που φαινόταν σαν σιλικονάτο...
Υ.Γ σε έχω χάσει..
εγω βλεποντας το ,δε μου περναγε καν απ το μυαλο οτι μπορει να ειναι φυσικο...και μολις ηρθε πανω μου και αρχισε να με καυλαντιζει στο σαλονι,τα πιασα κατευθειαν για να δω ποσο σκληρα ειναι...κι επαθα πλακα :S :tits: :cum:

λεω να κατεβω τωρα,αμα ειναι παρε τηλ

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368

Υ.Γ σε έχω χάσει..
Εσύ και ο lust αναφέρεστε 100% σε αυτήν την κοπέλα . Αρκετά όμορφη αλλά μεγάλη φόλα και ξεπέτα.
Συγχαρητήρια για τις καθημερινές ενημέρωσεις σου και απο μένα Ν.Σμύρνη και για την μεγάλη σου ενεργητικότητα.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
king-033.gif
μια κουβεντα ειναι αυτο τυπε :grin:δεν περιγραφονται με λογια τετοιες περιπτωσεις :grin:
το δυνατο της σημειο παντως,που μου εντυπωθηκε περισσοτερο στη μνημη ηταν τα τεραστια σπυρια που ειχε στη μεση της :zombie:
δεν εμοιαζαν καν ανθρώπινα :S σα σπυρια που ειχε βγαλει καποιο αρρωστο ετοιμοθανατο ζωο ηταν :S :S

παντως αν εχεις παει και με τη μαρια απο κεραμεικου,δε νομιζω οτι θα τρομκρατηθεις οσο εμεις...
μαλλον υπερβολικους στις περιγραφες μας θα μας βρεις :huh:

edit:τσιγγανα,μαυρα μαλλια,ασχημη με χαλια δοντια,(μαλλον) ψηλη και σχετικα αδυνατη
Aν δεν την δώ απο κοντά δεν μπορώ να αποφανθώ με βεβαιότητα. Αυτά τα σπυριά που αναφέρεις,έτσι όπως τα περιγράφεις ακούγονται μολυσματικά.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ευχαριστώ Φανούρη μου , μερικές φορές είναι καλό να σε αναγνωρίζουν και ας κάνουν άλλοι ότι δεν το βλέπουν ,απορώ γιατί δεν έχω ακόμα τον τίτλο του πορνορεπορτερ  :rockon: :rockon: :rockon:
θέλω με την σειρά μου να αποδώσω με την σειρά μου τα εύσημα μου τόσο σε σένα όσο και και στον προφέσορα,στον dawn για την μεγάλη ενημέρωση του και τέλος στον φιστίκι που ανερχόμενη δύναμη δείχνει να
καθιερώνεται...
καλό βράδυ.
Μην κάνεις ότι δεν ξέρεις μύστη μου............... ;) :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom