Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Αν είναι τυπογραφικό λάθος, τότε ξαναπάω, αλλιώς θα δει τον "κουρνιαχτό" από μένα!
ξεροχυνω με "κουρνιαχτο" γιαννη μπαρδουκα.Αν είναι τυπογραφικό λάθος, τότε ξαναπάω, αλλιώς θα δει τον "κουρνιαχτό" από μένα!
που αφορούσε την προηγούμενη ενημέρωσή μου, και απ' ό,τι είδα δεν απάντησε κάποιος συναγωνιστής, η σημερινή τσάρκα ξεκίνησε απ' το Μεταξουργείο.Η Μαρία που ανέφερε πιο πάνω ο Φανούρης η οποία δουλεύει στο Κολωνου 48 με την πολωνέζα Ανίτα, είναι η Μαρία που δούλευε στο Αδάνων, βραδινή κυρίως βάρδια, πριν περίπου 1 χρόνο;
Δεν έχεις άδικο.Θα πρέπει να ήταν, πες της, σινεφίλ τα πιτσιρίκια για να ξέρουν την Φαίη Νταναγουέι, η οποία είναι πλέον ένα αξιοπρεπές μεταγκίλφ 72 Μαϊων.
Tnx ;)Ελα ρε Φανουρη ωραιος
Βλεπω καποια ονοματα που δεν γνωριζω, πρεπει να κατεβω και γω μια πρωινη Ντισνευ για ελεγχο
Δέξου και τα δικά μου εύσημα![...]
Υ.Γ. Να δώσω τα εύσημα μου σε όλους τους μεγάλους και άξιους ενημερωτές για το μεράκι που έχουν αλλά και την προσφορά τους σε όλους μας εδώ μέσα, όπως Φανούρη, Προφέσσορα, Σμύρνη, Xilnik, Μπέμπα, Dawn, Amadeus, Παιχτούρα, Μπαρούχο και για όσους μου διαφέγουν!
[...]
Χα, χα, χα...Καλόοο![...]
Της έπιασα τα κωλομέρια με τα χέρια όπως πιάνουν τα ηλεκτρομαγνητικά φερμουϊτ το τύμπανο του ασανσέρ για να φρενάρει.
[...]
Γιουβαρελάκι βρε ΝεαΣμύρνη, γιουβαρελάκι![...]
Κολωνού 47 κάτω Χρύσα το γουβαρλάκι δουλεύει στάνταρ 3η και 1η βάρδια , ξανθιά χοντρή με 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
[...]
Καλησπερίζω τα αξιότιμα μέλη!
Η σημερινή μέρα ήταν ιδανική απο άποψη κλίματος.Λιακάδα,με την θερμοκρασία να είναι ήπια εν ολίγοις μία ωραία φθινοπωριάτικη μέρα κατάλληλη για να βγει κάποιος για περίπατο και όχι μόνο.Έτσι λοιπόν βγήκα και εγώ για την καθιερωμένη βόλτα.Έγιναν 3 συνολικές καταθέσεις με συνολικό κόατος ένα πενηντάρικο και αρκετά ανάμικτα αποτελέσματα.Με διάθεση να πρωτοτυπίσω και να δοκιμάσω κάτι καινούριο πήγα σε 3 καινούριες κοπέλες και όχι τουλάχιστον σε ένα στανταράκι όπως κάνω συνήθως.
Ξεκίνημα απο την Λιοσίων και συγκεκριμένα το Βέργας 3 όπου στο δεξιό κλασσικά εργάζονταν η ώριμη Πωλίνα ή Παλίνα με αρκετούς ώριμους κύριους στην αναμονή.
Φ.74: Βικτώρια "σέξυ", δλδ Μίκη/Σοφία/Ρομπέρτα
Ειναι αληθινη η φοτο;;Αν ναι ο παπαγαλος πανο στο καγκελο πως εμφανηστηκε τυπε μου;;[size=11pt]Ετοιμος για "χαμηλή πτήση"[/size]
Ηταν κολλημένο στην Κεραμεικού, λίγο μετά από τον πεζόδρομο της Ιάσονος
Εξαιτίας της ερώτησης του ΝΙΚΟΣΣ:
που αφορούσε την προηγούμενη ενημέρωσή μου, και απ' ό,τι είδα δεν απάντησε κάποιος συναγωνιστής, η σημερινή τσάρκα ξεκίνησε απ' το Μεταξουργείο.
10:15-12:09 (Πρώτη βάρδια)
Κολωνού 48: Ηλπιζα να έβρισκα και τη Μαρία, αλλά δούλευε μόνη της η πολωνέζα Αννίτα˙ χαμηλών τόνων θωρηκτώδης milf, με ίσιο ξανθό μαλλί λίγο πάνω απ' τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), βαρύ κορμί με μία διάστιξη (ένα καλλιγραφικό "Γ" ανάμεσα απ' τις ωμοπλάτες) και άλλη μία στον δεξιό της μηρό. Σε απλό.
Στην ερώτησή μου που θα μπορούσα να έβρισκα τη Μαρία, μου απάντησαν: – Κάπου εκεί! Δείχνοντας προς τη Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Φεύγοντας σκέφτηκα πως τη συγκεκριμένη την είχα πετύχει και στο:
Κολωνού 53: Δυστυχώς όμως εκεί δούλευαν, κλασικά, η γνωστή ξανθιά βυζαρού (φορούσε ένα εφαρμοστό λευκό διχτυωτό ρούχο) ρωσίδα milfogilf Φωτεινή, και μία όμορφη νεαρή, η Ελενα, με μαύρο ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη, μεσαίο στήθος (φορούσε ένα μαύρο εφαρμοστό διχτυωτό ρούχο) κανονικό κορμί, καλό κωλαράκι. Σε απλό και οι δύο.
Βγαίνοντας θυμήθηκα πως τη Μαρία την είχα δει και στο:
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15: Ευτυχώς δούλευε εκεί! Επρόκειτο για ρώσικο "θωρηκτό" με σπαστό μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε σκούρο μεσοφόρι) ψηλή (πάνω στα πορνοπάπουτσα) με καλοταϊσμένο κορμί με κοιλίτσα και γεμάτα μπούτια. Σε απλό πρόγραμμα.
– Δεν μου λες Μαρία, δούλευες Αδάνων βραδινή βάρδια πριν ένα χρόνο;
– Οχι!
– Α, δεν δούλευες Αδάνων πριν ένα χρόνο;
– Οχι, καθόλου!
Λεωφ. Ιωνίας 12: Στις 10:32 π.μ δεν είχε ανάψει το φωτάκι ακόμα. Μία φωνή από μέσα μού είπε πως δούλευε η Αννα και θα ερχόταν σε μισή ώρα.
Στο τέλος της τσάρκας που ξαναπέρασα την είδα. Επρόκειτο για μάλλον νεαρή, με ίσιο σκούρο μαλλί μ' ανταύγειες πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, καλό προσωπάκι, μικρό προς μεσαίο στήθος, ωραίο "δεμένο" κορμί, σχετικα αψηλή. Σε απλό
Ξανθίππης 2: Η νεαρή Μαρίνα˙ με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, αδύνατη με καλό κορμί. Σε απλό.
Κωνσταντινουπόλεως 206: Κλειστό, όπως και άλλες φορές που έχω περάσει.
Παρασίου 36: Σταθερά η Μαρία η "τρελοκοτσιδού", ενώ αύριο το πρωί θα είναι η Μόνικα.
Κνίδου 18: Δούλευε η "ελληνίδα" milf Μπέμπα, από Βαρβάρα όπως διευκρίνισε η ίδια, με ξανθωπό μαλλί πιασμένο πίσω, αρκετά μέτριο πρόσωπο με λεπτά χείλη, μεσαίο στήθος, κανονικό σώμα με πιασιματάκια και λίγη κυτταρίτιδα, όχι άσχημο κώλο. Σε απλό.
Τροφωνίου 11 αριστερά (ισόγειο): Η milf Τατιάνα˙ με ξανθωπό σπαστό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, τσιμπουκόχειλα σ' ένα αρκετά μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), καλοζωισμένο κορμί. Απλό.
Τροφωνίου 11 δεξιά (όροφος): Εμφανίστηκε μία σχετικά αψηλή νεαρή κοπέλα ονόματι Ντανιέλα˙ με μαύρο σγουρό καρέ μαλλί, έκφυλο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε ένα εφαρμοστό λευκό διχτυωτό ρούχο) φιδίσιο κορμί με ένα υπέροχο κωλαράκι. Σε απλό.
Τροφωνίου 13 αριστερά (ισόγειο): H milf Αγάπη˙ με ίσιο ξανθωπό κοντό μαλλί, φαρδομούρα με μέτριο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) γεμάτο κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στόμα και/ή στο στήθος.
Τροφωνίου 13 δεξιά (όροφος): Η γνωστή milfάρα Μπέτυ! Σε απλό.
Προύσης 22: Αλλη μία σταθερή παρουσία. Η milf Αλίκη˙ με καστανό ίσιο καρέ μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, αψηλό γεροδεμένο κορμί με πιασιματάκια και λίγη κυτταρίτιδα. Σε απλό.
Πληρώθηκε...
Αδάνων 2: Κλασικά η φαρδομούρα ξανθιά milfοgilf Ζάνα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Παιωνίου 47: Σταθερά η νεαρή Αλεξάνδρα. Σε απλό.
Βέργας 3 (δεξιά πόρτα): Κλασικά η milf Πω(α)λίνα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΚΩΛΟ και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Βέργας 3 (αριστερή πόρτα): Η προmilf Ελλη˙ με ίσιο σκούρο μαλλί πιασμένο πίσω, καλούτσικο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί με καλό κώλο. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ και ΚΩΛΟΣ.
Βέργας 2: Η γνωστή milf Ναταλί-Τσιαντάκης. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Βέργας 6 δεξιά (ημιυπόγειο): Αλλη μια σταθερή παρουσία, η βυζαρού ρωσίδα milf Σόνια. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Βέργας 6 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η ξινή milf Σοφία˙ φαρδομούρα με αρκετά μέτρια φάτσα, ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) βαρύ κορμί. Σε απλό.
Εξηκίου 18 μεσαίο (όροφος): Η μάλλον milf Νάντια, η οποία όπως μου είπε η τσατσά περνάει από γιατρούς καθε 2 βδομάδες, με ξανθωπό μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, πρόστυχο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), κοιλίτσα, γεμάτα μπουτάκια. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, μετά το οποίο κάποιος μπορεί να κάνει και ντουζ!
Εξηκίου 18 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλασικά η πορνοηθοποιός milf Τζούλια. Σε κέφια! ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ και ΚΩΛΟΣ.
Χωματιανού 11 δεξιά (όροφος): Η Λώρη˙ με ίσιο καστανό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, όμορφο προσωπάκι, μικρό στήθος, κανονικό κορμί μ' ένα στρογγυλό ταττού αριστερά στον βουβώνα, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.
Χωματιανού 11 αριστερά (ισόγειο): Η νεαρή Βίκυ˙ με σκούρα ίσια σχεδόν μέχρι τη μέση μαλλιά, πολύ όμορφο πρόσωπο με ανάγλυφα χείλη και αμυγδαλωτά μάτια, μικρό στήθος, αδύνατη με ωραίο κωλαράκι και χυτά πόδια. Σε απλό.
Δεν έχεις άδικο.
Tnx ;)
Τί έγινε τελικά, κατέβηκες;
Δέξου και τα δικά μου εύσημα!
Χα, χα, χα...Καλόοο!
Γιουβαρελάκι βρε ΝεαΣμύρνη, γιουβαρελάκι!
Χα, χα, χα...
Με την ευκαιρία, ένα εύγε και από μένα για τις σχεδόν καθημερινές (σε όλες τις βάρδιες και σε όλες τις πιάτσες) ενημερώσεις σου!
Ευχαριστώ.Εγώ πάντως σήμερα καθώς και τις άλλες φορές,είδα την Παλίνα να χρησιμοποιεί και το δωμάτιο του αριστερού οίκου.Σαφώς και κάθεται αρκετά σε κάθε πελάτη αλλά και πάλι όσες φορές έχω βρεθεί στον οίκο το Σάββατο την συγκεκριμένη την πετυχαίνω πάντα σε δωμάτιο.Πάνε καλά οι δουλειές τηςμπράβο σε προφεσσορα και φανούρη!
να πω εδω κάτι για Πωλινα απο Βεργας.
Δεν νομιζω οτι έχει τοσο πολυ δουλεια οσο νομιζουμε...
ο λογος που "φαινεται" οτι εχει πολυ δουλεια ειναι οτι το μαγαζι εχει μόνο 2 δωμάτια διαθεσιμα και οχι τρια, Επιπλεον η Πωλκινα καθεται πολυ ωρα στο δωματιο σε καθε πελατη και δεν βιαζεται οποτε μερικες φορες εχει αναμονη (ειδικα τα ΣΚ) επειδη τα 2 δωματια γεμιζουν αμεσως.
Ευχαριστώ και εσένα lust!προφεσσορα ρισπεκτ. (δεν ειναι καινουργιο αυτο βεβαια...)
ρισπεκτ και για το κασκαντεριλικι με την φυλακοβια με την ελλειπη οδοντοστοιχια( ) του ιασωνος 46...
οι 2 πιο τρομακτικες και αποκρουστικες πουτανες αυτη την περιοδο ειναι η σουζανα και η μαρια(νομιζω) που δουλευει νυχτα στο κεραμεικου(μονο ενα ειναι ανοιχτο τη νυχτα...αυτο το ισογειο που δουλευει το πρωι η ανιτα ή η χριστινα)
το πιο εντυπωσιακο ειναι οτι εκτος του οτι ειναι τοσο τρομακτικες,δεν εχουν και κατι που μπορει να σε καυλωσει και να σε κανει να θες να κανεις το κασκαντεριλικι
δηλαδη η φυλακοβια καταλαβαινω οτι καποιους μπορει να τους καυλωσει...ή η μαρίνα του ιασωνος 1 που πας,είναι λιγο τρομακτικη αλλα ειναι και καυλιαρα
η σουζανα και η μαρια ειναι Το μηδεν!(που ελεγε κι ενας τυπος)
ειναι απιστευτο το οτι υπαρχει κοσμος που αναμεσα στις υπολοιπες 30 -40 κοπελες της περιοχης,διαλεγει αυτες για να τις πληρωσει
Tην Μαρία που λες που είναι Ελληνίδα και δουλεύει στο Κεραμικού 13 ισόγειο μεταμεσονύκτια την έχω δοκιμάσει και αυτή στο Κωλοκυνθούς 38 όροφος.Παραθέτω και την κριτική που είχα ανεβάσει
μια κουβεντα ειναι αυτο τυπε
Όπως μπορείς να διαπιστώσεις [size=15pt]αν ξεπεράσει κανείς τις όποιες αναστολές περί εμφάνισης με την Μαρία[/size] μπορεί να περάσει καλά.
δεν περιγραφονται με λογια τετοιες περιπτωσειςΑν θέλεις και δεν βαριέσαι δώσε μου μία όσο πιο λεπτομερής περιγραφή της μπορείς.
ευχαριστώ Φανούρη μου , μερικές φορές είναι καλό να σε αναγνωρίζουν και ας κάνουν άλλοι ότι δεν το βλέπουν ,απορώ γιατί δεν έχω ακόμα τον τίτλο του πορνορεπορτερΓιουβαρελάκι βρε ΝεαΣμύρνη, γιουβαρελάκι!
Χα, χα, χα...
Με την ευκαιρία, ένα εύγε και από μένα για τις σχεδόν καθημερινές (σε όλες τις βάρδιες και σε όλες τις πιάτσες) ενημερώσεις σου!
[glow=black,2,300]για οσους ψαχνουν σκιννυ κοριτσακια[/glow]
στο ιασωνος 1,δευτερο απ τα αριστερα οπως τα κοιταμε...στο διπλό δηλαδη...στο αριστερο απ τα δυο τσαρδια,σημερα το πρωι ειχε μια κρις(οπως μου ειπε η ιδια το ονομα της),19χρονη μελαχρινη βουλγαρα,με εντελως σκινυ κορμακι
ειναι ωραιο μουνακι γενικα...τοσο,που θα βαζα στοιχημα οτι ειναι φολα,αλλα τελικα μεσα ηταν πολυ καλη...
το θεικοτερο ολων,ειναι το βυζι της...το οποιο οσες φορες το ειχα δει,ημουν σιγουρος οτι ειναι ψευτικο...τόσο τελειο ειναι...
ειναι κοκκαλιαρα δηλαδη με φυσικο μεγαλουτσικο θεικο βυζακι
την βλεπω καμποσο καιρο σ αυτο το σπιτι...πρωι,αλλα και αλλες βαρδιες την εχω πετυχει
εχει ασχημη οδοντοστοιχια με μεγαλα δοντια
τσα[size=12pt]²[/size]
εγω βλεποντας το ,δε μου περναγε καν απ το μυαλο οτι μπορει να ειναι φυσικο...και μολις ηρθε πανω μου και αρχισε να με καυλαντιζει στο σαλονι,τα πιασα κατευθειαν για να δω ποσο σκληρα ειναι...κι επαθα πλακα :SΑπ: Μεταξουργείο
« Απάντηση #1219 στις: 11/10/13, 20:08 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
μικρή βόλτα στο Μεταξουργείο 17.00 με 17.20
Ιάσωνος 1β αριστερά Χριστίνα μελαχρινή αρκετά λεπτή με μικρό κώλο και 2άρια πολύ στητά βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
λογικά την ίδια λέμε...το βυζί της ήταν τοσο στητό που φαινόταν σαν σιλικονάτο...
Υ.Γ σε έχω χάσει..
Εσύ και ο lust αναφέρεστε 100% σε αυτήν την κοπέλα . Αρκετά όμορφη αλλά μεγάλη φόλα και ξεπέτα.Απ: Μεταξουργείο
« Απάντηση #1219 στις: 11/10/13, 20:08 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
μικρή βόλτα στο Μεταξουργείο 17.00 με 17.20
Ιάσωνος 1β αριστερά Χριστίνα μελαχρινή αρκετά λεπτή με μικρό κώλο και 2άρια πολύ στητά βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
λογικά την ίδια λέμε...το βυζί της ήταν τοσο στητό που φαινόταν σαν σιλικονάτο...
Υ.Γ σε έχω χάσει..
Aν δεν την δώ απο κοντά δεν μπορώ να αποφανθώ με βεβαιότητα. Αυτά τα σπυριά που αναφέρεις,έτσι όπως τα περιγράφεις ακούγονται μολυσματικά.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.μια κουβεντα ειναι αυτο τυπε δεν περιγραφονται με λογια τετοιες περιπτωσεις
το δυνατο της σημειο παντως,που μου εντυπωθηκε περισσοτερο στη μνημη ηταν τα τεραστια σπυρια που ειχε στη μεση της
δεν εμοιαζαν καν ανθρώπινα :S σα σπυρια που ειχε βγαλει καποιο αρρωστο ετοιμοθανατο ζωο ηταν :S :S
παντως αν εχεις παει και με τη μαρια απο κεραμεικου,δε νομιζω οτι θα τρομκρατηθεις οσο εμεις...
μαλλον υπερβολικους στις περιγραφες μας θα μας βρεις
edit:τσιγγανα,μαυρα μαλλια,ασχημη με χαλια δοντια,(μαλλον) ψηλη και σχετικα αδυνατη
Μην κάνεις ότι δεν ξέρεις μύστη μου............... ;)ευχαριστώ Φανούρη μου , μερικές φορές είναι καλό να σε αναγνωρίζουν και ας κάνουν άλλοι ότι δεν το βλέπουν ,απορώ γιατί δεν έχω ακόμα τον τίτλο του πορνορεπορτερ
θέλω με την σειρά μου να αποδώσω με την σειρά μου τα εύσημα μου τόσο σε σένα όσο και και στον προφέσορα,στον dawn για την μεγάλη ενημέρωση του και τέλος στον φιστίκι που ανερχόμενη δύναμη δείχνει να
καθιερώνεται...
καλό βράδυ.