Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 96 άτομα (5 μέλη και 91 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
Παιδάκια προχθές με BMWPOWER & Πρόεδρο sotirof,στην τσάρκα μας ανακαλύψαμε το παραπάνω μωρό........ Ακόμα δεν βρέθηκε κάποιος να κάνει το κομάντο,να πει εντυπώσεις?
Πάλι εγώ πρέπει να τιμήσω την υπογραφή μου ("Γητευτής - δοκιμαστής νέων κορασίδων της Φυλής"....!!!).........και να την κατοχυρώσω? :grin:
δοκιμασθηκε
δεν μιλαει ουτε ελληνικα ουτε αγγλικα
ωραιος κωλος,βυζι μικρο αλλα αψογο με μια ελιτσα στο δεξι της στηθος
δυστυχως αισθηση μουνιου πηγαδι  :S και βαζει και κρεμα  :huh:
με λιγα λογια απειρη αλλα δεν σου λεει οχι

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δοκιμασθηκε
δεν μιλαει ουτε ελληνικα ουτε αγγλικα
ωραιος κωλος,βυζι μικρο αλλα αψογο με μια ελιτσα στο δεξι της στηθος
δυστυχως αισθηση μουνιου πηγαδι  :S και βαζει και κρεμα  :huh:
με λιγα λογια απειρη αλλα δεν σου λεει οχι
Έκανες κασκαντεριλίκι......να φανταστώ ότι δεν άφησε 69.... :-*

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
Έκανες κασκαντεριλίκι......να φανταστώ ότι δεν άφησε 69.... :-*
δεν κανω τετοια ρε γι'αυτο και δε μπορω να σε πληροφορησω πληρως
αλλα επειδη ηταν δεκτικη και με το χαμογελο πιστευω πως δεν θα εχεις προβλημα
επισης πιπα κανει μονο το κεφαλακι  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δεν κανω τετοια ρε γι'αυτο και δε μπορω να σε πληροφορησω πληρως
αλλα επειδη ηταν δεκτικη και με το χαμογελο πιστευω πως δεν θα εχεις προβλημα
επισης πιπα κανει μονο το κεφαλακι  :grin:
Ωραίος ρε,άσε να ψηθεί λίγο και δοκιμάζουμε..... :P
Πάντως είναι πολύ καυλιάρικο σε εμφάνιση,με τέλειο κωλάκι!
Το πηγάδι όμως,με την κρέμα είναι ανασταλτικός παράγοντας. :s&m_1:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
Ωραίος ρε,άσε να ψηθεί λίγο και δοκιμάζουμε..... :P
Πάντως είναι πολύ καυλιάρικο σε εμφάνιση,με τέλειο κωλάκι!
Το πηγάδι όμως,με την κρέμα είναι ανασταλτικός παράγοντας. :s&m_1:
τι νασ σου πω για το παχος το δικο ειναι πηγαδι
αν εσυ τον εχεις φ100 οκ  :P
πανεμορφο ειναι το κοντοπουτανο,αλλα δεν θα ξαναπαρω  :grin:
και αυτη η λαρίσσα να μην κανει βραδυνο  :tickedoff:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τι νασ σου πω για το παχος το δικο ειναι πηγαδι
αν εσυ τον εχεις φ100 οκ  :P
πανεμορφο ειναι το κοντοπουτανο,αλλα δεν θα ξαναπαρω  :grin:
και αυτη η λαρίσα να μην κανει βραδυνο  :tickedoff:
Κάτσε να δούμε τι θα γίνει,ακόμα νέο τσαρδί αυτό της Λαρίσα. Θα δείξει,πως θα πάει.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Απογευματινή βόλτα πριν από λίγο στη (2η) βάρδια (17:50 - 19:00), αρχικά Φυλής και μετά καταλήγοντας στο Μεταξουργείο με σκοπό την κατάθεση στη Βαλέρια στο Κολωνού 48 που για αλλή μία φορά δεν επιτεύχθει λόγο απουσίας της... ας πάμε να δούμε όμως την είδαν τα αυτάκια μου και άκουσαν τα ματάκια μου με την σειρά που τα πήρα...

Φυλής

136 Ήταν δωμάτιο και περίμενα μέχρι να βγει για να δω την νεαρή ενδιαφέρουσα Μαρία,και κάπου αλλού πρέπει να την έχω ξαναδεί αν δε με απατάει η μνήμη μου εκτός από την Κεραμεικού που αν θυμάμαι καλά ο μπέμπας ανέφερε με την τρίχα τότε στην μασχάλη! Εμφανίσθηκε στο σαλόνι με πολύ αέρα και θυληκότητα, μαλλιά στο ύψος των ώμων, μέτριο γλυκό πρόσωπο, 2,5αρι βυζί με κάποια κιλάκια παραπάνω και πιασίματα χωρίς να ναι χόντρή φυσικά! πρόγραμμα φουλ σύμφωνα με την υπηρεσία, που σε συζήτηση που κάναμε με την βουλγάρα υπηρεσία περίμένοντας να βγεί η κοπέλα αναφέροντας εγώ για την Κωνσταστίνα την Σαλονικιά αν συνεχίζει να δουλεύει εδώ, ήταν πολύ απογοητευμένη από αυτήν και μου έδωσε να καταλάβω πως τέλος από αυτό το σπίτι, είπαμε και άλλα πολλά, αφού 20λεπτα τουλάχιστον ήταν μέσα η κοπέλα και προς τιμήν της ούτε που ενόχλησε καθόλου, αλλά δεν είναι της παρούσης!
86Β (ισόγειο) Η γυφτοπούλα Ειρήνη, μελαχρινή με μακρί μαλλί πιασμένο κότσο, 3αρι βυζί, μέτριο πρόσωπο, κανονικό ύψος, ωραία επιδερμίδα αλλά με λίγο μεγαλύτερη περιφέρεια από τη μέση και κάτω αν θυμάμαι καλά, με απλό
86Α (όροφος) κλειστό
84Β (όροφος) κλειστό
ατύχησα σε αυτά τα δύο γιατί έχω να τα επισκεφθώ καιρό και δυστυχώς σε ένα από τα δύο πραγματοποιήθηκε νέα άφιξη εν ονόματι Γκαμπριέλα του billy 13, όμως στάθηκα τυχερός στην επόμενη νέα άφιξη παρακάτω...
84Α ισόγειο η Αλίνα λοιπόν, νεαρή μελαχρίνη με ίσιο μακρί μαλλί στο ύψος της πλάτης, αδύνατη με ωραίο κορμί, 2αρι βυζί, κανονικό ύψος, εμφανίστηκε με κόκκινα εσώρουχα, πολύ ωραίο κώλο και με φουλ πρόγραμμα σύμφωνα με την υπηρσεία
Φ.65Β κλειστό
61 μέσα δούλευε η Τζούλια με την αφάνα του Afroman όπως μου είπε απ' έξω ο τσάτσος, ρώτησα για τη γλυκιά Αλεξάνδρα (Σέρβα) και μου απάντησε θα επιστρέψει σε δεκα (10) με δεκαπέντε (15) μέρες... (να υποθέσω πως κάνει θεραπεία για τα κονδυλώματα σύμφωνα με τον αμαντεύους)  
59 (όροφος) πόσο καιρό αλήθεια είχα να πατήσω σε αυτόν τον οίκο αφού πάντοτε τον πετύχαινα κλειστό και εννοώ τον όροφο, αφορμή λοιπόν να το επισκεφθώ αφού το πέτυχα ανοιχτό και για να το ξαναθυμηθώ (σχεδόν ίδιο βασικά με το κάτω) γνωρίζοντας πως θα έβλεπα μετά από πολύ καιρό την αλόγα Ιζαμπέλα αλλά πιο αδυνατισμένη σε σχέση με παλαιότερα που την πετύχαινα από κάτω και στο Φ.67 πριν εξαφανιστεί για λίγο καιρό..(να θυμήσω πως λίγο πριν εξαφανιστεί είχε αναφερθεί για τη συγκεκριμένη στο Φ.67 από κάποιο συναγωνιστη κάτι για κονδυλώματα, πράγμα που δεν γνωρίζω αν επιβεβαιώθηκε), εμ πας η περιπτώση μπορώ να πω πως είναι πιο εντυπωσιακή πλεόν, όμορφο πρόσωπο, ψηλή με ελαστικό κορμί, 1,5βυζι και τρομερό κώλο, επίσης σαλονάρισμα πρόσχαρο και με πολύ χαμόγελο, πρόγραμμα δε θυμάμαι τι ειπώθηκε καλά αλλά γέρνω προς το απλό.
74 αριστερό κλειστό
74 δεξιό Η Νάνσυ στεκόταν στη πόρτα και μου παρουσίαστηκε μόνη της, χαρακτηριστηκό πάνω της τι άλλο από τις φυσικές τεράστιες βυζάρες της, μέτριο πρόσωπο, κανονικό υψος και νορμαλ σώμα, φουλ από όσο γνωρίζω το πρόγραμμά της.
56 ρωτώντας την τσατσά που είδα έξω για την κοπέλα μέσα, ποια άλλη από την εντυπωσιακή και καλλονή Νταιάνα, δεν χρείαζονται συστάσεις, με απλό πάντα!

Φωκαίας

πήγα μόνο για να δω την Λώρη που δεν έχω ξαναδεί αφού στα άλλα οι ίδιες και οι ίδιες

19 κλειστό
25Β κλειστό
27Β ισόγειο η προμιλφ Λώρη λοιπόν, μελαχρινή με ίσιο μαλλί ελάχιστα πιο κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο τραχύ πρόσωπο, ψηλή, κανονικά στα κιλά της με μικρό προς μεσαίο στήθος και ωραίος κώλος όμως εμφανή σημάδια κυτταρίτιδας, φουλ πρόγραμμα σύμφωνα με την ευτραφή υπηρεσία!

Διδύμου

Η κοντοπούτανη Ορόρα μελαχρινή πιτσιρίκα με το μαλλί μαζεμένο, 3αρι βυζί, κορμί από ζυμάρι, ωραίο κωλαράκι με απλό πρόγραμμα, αποχωρώντας τελευταίος με άλλους συναγωνιστές αφού κανείς δε πέρασε έφυγε λέγοντας κάτι στην γλώσσα της, υποθέτω το καντήλι έκανε πάρτυ!
8Α (όροφος) άλλη μία συνεχόμενη φορά που το βρίσκω κλειστό
8Β (ισόγειο) η καυλιάρα κατ' εμέ ξανθιά υπηρεσία που μακάρι να εκδιδόταν γιατί θα την έπαιρνα στα σίγουρα και ας κοντεύει τα πενήντα (50) έτη της την βρίσκω τόσο ωραία και θηλυκιά, μας παρουσίαση την Χριστίνα, στυλιάρι, εμφανήστικε γυμνόστηθη με 1,5 αρι στητό στήθος με μυτερή ρόγα, μέτριο προς καλό προσωπάκι, μαλλί σπαστό στο ύψος των ώμων και ωραίο κωλαράκι με φουλ πρόγραμμα και η Αννίτα που επιτέλους είδα πρώτη φορά αφού ήταν μονίμως πρωινή βάρδια ή απλώς σήμερα άργησε να σχολάσει, ξανθιά πιο γεμάτη από την πρώτη και με κάποια κιλά παραπάνω από το κανονικό αλλά είναι όμορφα κατανεμημένα πάνω της και δεν την χαλάει τόσο, κανονικό ύψος, 2,5 βυζί και κωλάρα, με απλό πρόγραμμα αυτή, η υπηρεσία διαφήμισε το ατού του καταστήματος, δηλάδη την παρτούζα με 30 ευρώ!
16Α κλασσικά η όμορφη ξανθιά μακρομαλλούσα μιλφ Λίλιαν στεκόμενη πάντα στο έπιπλο καλωσορίζοντας με χαμόγελο και καλή διάθεση τον κόσμο, ψηλή με κορμάρα, καλή στα κιλά της, 3αρι βυζί και ωραίος κώλος και Χριστίνα που πρώτη φορά είδα, μιλφ ξαθιά με μπουκλε μαλλι μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, 3,5αρι βυζί και κωλάρα με σήμαδια κυτταρίτιδας όπως είναι λογικό για την ηληκία της, κανονικό ύψος και πολύ πρόσχαρη με θετική αύρα, πιο ωραία για μένα συνολικά η Λίλια φυσικά, πρόγραμμα και για τις δύο, τα πάντα ολά εκτώς κώλου!
18Β κλασσικά η Άννα που με ζήτησε σε γάμο με τα κοπλιμέντα που τις έκανα για τα πολύ ωραία γαλαζοπράσινα μάτια της αλλά και το ωραίο της πρόσωπο, πληθωρική παρουσία, πιάνεις παντού δηλαδή δεν έχεις παράπονο, 4αρια βυζιά, κοιλια, κωλάρα, μπουτάρες, φουλ νομίζω το πρόγραμμα...

αποχώρησα για το βρομερό Μεταξουργείο αμέσως και πάω...

Δεληγίωργη 39 περνόντας απ' έξω για άλλη μιά φορά κλειστό όπως και τα Ακομινάτου 2Α/2Β κλασσικά πριν, σε αντίθεση με το τραβελάδικο στο Δεληγιώργη 30 που ήταν ανοιχτό για τους πισωγλέντηδες ή και μερακληδες!

Ιάσωνος

27Α κλειστό
44 (δεξιό) πήγα μπας και δω την Μάρω αλλά πάλι δεν δούλευε, ήταν πάλι μιά αδιάφορη μιλφ κοντόχοντρι μελαχρινή μιλφ Αλίναμπάζο, πρόσωπο τραχύ  με βυζάρες αλλά αδιάφορη εντελώς! τσατσά δεν εμφανίστηκε, με αυτήν έγινε η ανάκριση για το πότε θα είναι εκεί η Μάρω, δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει λέει αλλά άμεσα μάλλον αφού την πονούσε το μουνί της κλειτορίδα της και κάτι τέτοιες παπαριές μου έλεγε, ειρωνευόντας την κατά κάποιο τρόπο... μαλακισμένες γύναικες λέω εγώ!

Κολωνού
23 πέρασα να πω ένα καλορίζικο στο νέο οίκο και να ευχηθώ καλές δουλειές (επιτέλους ήρθε η ανάπτυξη) στη Λαρίσα, γνωστή σε όλους, το βυζί όπως το είδα με το σουτιέν, σα να μην έκανε επέμβαση, θέλω να πω αν το μεγάλωσε πολύ ελάχιστα που δεν φαίνεται η διαφορά με πριν τουλάχιστον μη γυμνό, ωραιο το νέο σπιτάκι και μακαρι να παραμείνει όπως είναι στη διάρκεια του χρόνου, πρόκεικαι για στολίδι για τα δεδομένα του Μεταξουργείου. Επίσης απλό πρόγραμμα 15 ευρώ  πλέον ως γνωστών και λογικό!
48 Πήγα για τη Βαλέρια 3η φορά αλλά μάπα το καρπούζι, δούλευε πάλι η Χριστίνα που είδα τις προάλλες αλλά δεν είδα σήμερα γιατί ήταν δωμάτιο! Να σημειώσω πως στο σαλόνι καθόντουσαν πολλοί με μοναδικό Έλληνα εμένα (από όσο ξέρω) και ξενέρωσα που πατάω Μεταξουργείο (κρίση ως γνωστόν) και το μόνο καλό που ανακουφίστηκα που δεν ήταν η Βαλέρια με αφορμή αυτό! Έχουμε και λέμε λοιπόν βάση της υπηρεσίας... η Βαλέρια αναμένεται τις επόμενες μέρες να επιστρέψει στη θέση της (αμήν και πότε), η Ντιάνα έφυγε οριστικά από αυτόν τον οίκο και όπως μου έδειχνε η υπηρεσία με το χέρι της πρέπει να δουλεύει κάπου Μεγάλου Αλεξάνδρου και επίσης η νεαρή όμορφη Ρωσίδα νομιζω στη πρωινή βάρδια αυτού του οίκου Μόνικα με τα ωραία μπλε μάτια δουλεύει εκεί όλες τις μέρες πλην Παρασκευής - Σαββάτου & Κυριακής για όσους ενδιαφέρονται!

Καλό Σαββατόβραδο!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Καλησπέρα σας συναγωνιστές!

Στο Αγκύρας 12 στο αριστερό,έχω την χαρά να σας ενημερώσω ότι επέστρεψε πάλι η μιλφ Άννα στον στίβο της μάχης! Για όσους δεν την γνωρίζουν είναι λεπτή,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,όμορφο μαυρισμένο δέρμα με σολάριουμ,όμορφες βυζάρες σιλικονάτες.Η πρώτη μου επίσκεψη έγινε σε αυτήν την μιλφ η οποία για ακόμα μία φορά γεύτηκε τον μαγικό ζωμό μου!

Καλό Σαββατοκύριακο!

μεγάλη επιστροφη η Αννα! τιμια και πολυ καλη για εμας τους μιλφακιδες!!!
καλο σκ προφεσορα και ευχαριστούμε!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Απογευματινή βόλτα πριν από λίγο στη (2η) βάρδια (17:50 - 19:00), αρχικά Φυλής και μετά καταλήγοντας στο Μεταξουργείο με σκοπό την κατάθεση στη Βαλέρια στο Κολωνού 48 που για αλλή μία φορά δεν επιτεύχθει λόγο απουσίας της... ας πάμε να δούμε όμως την είδαν τα αυτάκια μου και άκουσαν τα ματάκια μου με την σειρά που τα πήρα...

Φυλής

136 Ήταν δωμάτιο και περίμενα μέχρι να βγει για να δω την νεαρή ενδιαφέρουσα Μαρία,και κάπου αλλού πρέπει να την έχω ξαναδεί αν δε με απατάει η μνήμη μου εκτός από την Κεραμεικού που αν θυμάμαι καλά ο μπέμπας ανέφερε με την τρίχα τότε στην μασχάλη! Εμφανίσθηκε στο σαλόνι με πολύ αέρα και θυληκότητα, μαλλιά στο ύψος των ώμων, μέτριο γλυκό πρόσωπο, 2,5αρι βυζί με κάποια κιλάκια παραπάνω και πιασίματα χωρίς να ναι χόντρή φυσικά! πρόγραμμα φουλ σύμφωνα με την υπηρεσία, που σε συζήτηση που κάναμε με την βουλγάρα υπηρεσία περίμένοντας να βγεί η κοπέλα αναφέροντας εγώ για την Κωνσταστίνα την Σαλονικιά αν συνεχίζει να δουλεύει εδώ, ήταν πολύ απογοητευμένη από αυτήν και μου έδωσε να καταλάβω πως τέλος από αυτό το σπίτι, είπαμε και άλλα πολλά, αφού 20λεπτα τουλάχιστον ήταν μέσα η κοπέλα και προς τιμήν της ούτε που ενόχλησε καθόλου, αλλά δεν είναι της παρούσης!
86Β (ισόγειο) Η γυφτοπούλα Ειρήνη, μελαχρινή με μακρί μαλλί πιασμένο κότσο, 3αρι βυζί, μέτριο πρόσωπο, κανονικό ύψος, ωραία επιδερμίδα αλλά με λίγο μεγαλύτερη περιφέρεια από τη μέση και κάτω αν θυμάμαι καλά, με απλό
86Α (όροφος) κλειστό
84Β (όροφος) κλειστό
ατύχησα σε αυτά τα δύο γιατί έχω να τα επισκεφθώ καιρό και δυστυχώς σε ένα από τα δύο πραγματοποιήθηκε νέα άφιξη εν ονόματι Γκαμπριέλα του billy 13, όμως στάθηκα τυχερός στην επόμενη νέα άφιξη παρακάτω...
84Α ισόγειο η Αλίνα λοιπόν, νεαρή μελαχρίνη με ίσιο μακρί μαλλί στο ύψος της πλάτης, αδύνατη με ωραίο κορμί, 2αρι βυζί, κανονικό ύψος, εμφανίστηκε με κόκκινα εσώρουχα, πολύ ωραίο κώλο και με φουλ πρόγραμμα σύμφωνα με την υπηρσεία
Φ.65Β κλειστό
61 μέσα δούλευε η Τζούλια με την αφάνα του Afroman όπως μου είπε απ' έξω ο τσάτσος, ρώτησα για τη γλυκιά Αλεξάνδρα (Σέρβα) και μου απάντησε θα επιστρέψει σε δεκα (10) με δεκαπέντε (15) μέρες... (να υποθέσω πως κάνει θεραπεία για τα κονδυλώματα σύμφωνα με τον αμαντεύους)  
59 (όροφος) πόσο καιρό αλήθεια είχα να πατήσω σε αυτόν τον οίκο αφού πάντοτε τον πετύχαινα κλειστό και εννοώ τον όροφο, αφορμή λοιπόν να το επισκεφθώ αφού το πέτυχα ανοιχτό και για να το ξαναθυμηθώ (σχεδόν ίδιο βασικά με το κάτω) γνωρίζοντας πως θα έβλεπα μετά από πολύ καιρό την αλόγα Ιζαμπέλα αλλά πιο αδυνατισμένη σε σχέση με παλαιότερα που την πετύχαινα από κάτω και στο Φ.67 πριν εξαφανιστεί για λίγο καιρό..(να θυμήσω πως λίγο πριν εξαφανιστεί είχε αναφερθεί για τη συγκεκριμένη στο Φ.67 από κάποιο συναγωνιστη κάτι για κονδυλώματα, πράγμα που δεν γνωρίζω αν επιβεβαιώθηκε), εμ πας η περιπτώση μπορώ να πω πως είναι πιο εντυπωσιακή πλεόν, όμορφο πρόσωπο, ψηλή με ελαστικό κορμί, 1,5βυζι και τρομερό κώλο, επίσης σαλονάρισμα πρόσχαρο και με πολύ χαμόγελο, πρόγραμμα δε θυμάμαι τι ειπώθηκε καλά αλλά γέρνω προς το απλό.
74 αριστερό κλειστό
74 δεξιό Η Νάνσυ στεκόταν στη πόρτα και μου παρουσίαστηκε μόνη της, χαρακτηριστηκό πάνω της τι άλλο από τις φυσικές τεράστιες βυζάρες της, μέτριο πρόσωπο, κανονικό υψος και νορμαλ σώμα, φουλ από όσο γνωρίζω το πρόγραμμά της.
56 ρωτώντας την τσατσά που είδα έξω για την κοπέλα μέσα, ποια άλλη από την εντυπωσιακή και καλλονή Νταιάνα, δεν χρείαζονται συστάσεις, με απλό πάντα!

Φωκαίας

πήγα μόνο για να δω την Λώρη που δεν έχω ξαναδεί αφού στα άλλα οι ίδιες και οι ίδιες

19 κλειστό
25Β κλειστό
27Β ισόγειο η προμιλφ Λώρη λοιπόν, μελαχρινή με ίσιο μαλλί ελάχιστα πιο κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο τραχύ πρόσωπο, ψηλή, κανονικά στα κιλά της με μικρό προς μεσαίο στήθος και ωραίος κώλος όμως εμφανή σημάδια κυτταρίτιδας, φουλ πρόγραμμα σύμφωνα με την ευτραφή υπηρεσία!

Διδύμου

Η κοντοπούτανη Ορόρα μελαχρινή πιτσιρίκα με το μαλλί μαζεμένο, 3αρι βυζί, κορμί από ζυμάρι, ωραίο κωλαράκι με απλό πρόγραμμα, αποχωρώντας τελευταίος με άλλους συναγωνιστές αφού κανείς δε πέρασε έφυγε λέγοντας κάτι στην γλώσσα της, υποθέτω το καντήλι έκανε πάρτύ!
8Α (όροφος) άλλη μία συνεχόμενη φορά που το βρίσκω κλειστό
8Β (ισόγειο) η καυλιάρα κατ' εμέ ξανθιά υπηρεσία που μακάρι να εκδιδόταν γιατί θα την έπαιρνα στα σίγουρα και ας κοντεύει τα πενήντα (50) έτη της την βρίσκω τόσο ωραία και θηλυκιά, μας παρουσίαση την Χριστίνα, στυλιάρι, εμφανήστικε γυμνόστηθη με 1,5 αρι στητό στήθος με μυτερή ρόγα, μέτριο προς καλό προσωπάκι, μαλλί σπαστό στο ύψος των ώμων και ωραίο κωλαράκι με φουλ πρόγραμμα και η Αννίτα που επιτέλους είδα πρώτη φορά αφού ήταν μονίμως πρωινή βάρδια ή απλώς σήμερα άργησε να σχολάσει, ξανθιά πιο γεμάτη από την πρώτη και με κάποια κιλά παραπάνω από το κανονικό αλλά είναι όμορφα κατανεμημένα πάνω της και δεν την χαλάει τόσο, κανονικό ύψος, 2,5 βυζί και κωλάρα, με απλό πρόγραμμα αυτή, η υπηρεσία διαφήμισε το ατού του καταστήματος, δηλάδη την παρτούζα με 30 ευρώ!
16Α κλασσικά η όμορφη ξανθιά μακρομαλλούσα μιλφ Λίλιαν στεκόμενη πάντα στο έπιπλο καλωσορίζοντας με χαμόγελο και καλή διάθεση τον κόσμο, ψηλή με κορμάρα, καλή στα κιλά της, 3αρι βυζί και ωραίος κώλος και Χριστίνα που πρώτη φορά είδα, μιλφ ξαθιά με μπουκλε μαλλι μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, 3,5αρι βυζί και κωλάρα με σήμαδια κυτταρίτιδας όπως είναι λογικό για την ηληκία της, κανονικό ύψος και πολύ πρόσχαρη με θετική αύρα, πιο ωραία για μένα συνολικά η Λίλια φυσικά, πρόγραμμα και για τις δύο, τα πάντα ολά εκτώς κώλου!
18Β κλασσικά η Άννα που με ζήτησε σε γάμο με τα κοπλιμέντα που τις έκανα για τα πολύ ωραία γαλαζοπράσινα μάτια της αλλά και το ωραίο της πρόσωπο, πληθωρική παρουσία, πιάνεις παντού δηλαδή δεν έχεις παράπονο, 4αρια βυζιά, κοιλια, κωλάρα, μπουτάρες, φουλ νομίζω το πρόγραμμα...

αποχώρησα για το βρομερό Μεταξουργείο αμέσως και πάω...

Δεληγίωργη 39 περνόντας απ' έξω για άλλη μιά φορά κλειστό όπως και τα Ακομινάτου 2Α/2Β κλασσικά πριν, σε αντίθεση με το τραβελάδικο στο Δεληγιώργη 30 που ήταν ανοιχτό για τους πισωγλέντηδες ή και μερακληδες!

Ιάσωνος

27Α κλειστό
44 (δεξιό) πήγα μπας και δω την Μάρω αλλά πάλι δεν δούλευε, ήταν πάλι μιά αδιάφορη μιλφ κοντόχοντρι μελαχρινή μιλφ Αλίναμπάζο, πρόσωπο τραχύ  με βυζάρες αλλά αδιάφορη εντελώς! τσατσά δεν εμφανίστηκε, με αυτήν έγινε η ανάκριση για το πότε θα είναι εκεί η Μάρω, δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει λέει αλλά άμεσα μάλλον αφού την πονούσε το μουνί της κλειτορίδα της και κάτι τέτοιες παπαριές μου έλεγε, ειρωνευόντας την κατά κάποιο τρόπο... μαλακισμένες γύναικες λέω εγώ!

Κολωνού
23 πέρασα να πω ένα καλορίζικο στο νέο οίκο και να ευχηθώ καλές δουλειές (επιτέλους ήρθε η ανάπτυξη) στη Λαρίσα, γνωστή σε όλους, το βυζί όπως το είδα με το σουτιέν, σα να μην έκανε επέμβαση, θέλω να πω αν το μεγάλωσε πολύ ελάχιστα που δεν φαίνεται η διαφορά με πριν τουλάχιστον μη γυμνό, ωραιο το νέο σπιτάκι και μακαρι να παραμείνει όπως είναι στη διάρκεια του χρόνου, πρόκεικαι για στολίδι για τα δεδομένα του Μεταξουργείου. Επίσης απλό πρόγραμμα 15 ευρώ  πλέον ως γνωστών και λογικό!
48 Πήγα για τη Βαλέρια 3η φορά αλλά μάπα το καρπούζι, δούλευε πάλι η Χριστίνα που είδα τις προάλλες αλλά δεν είδα σήμερα γιατί ήταν δωμάτιο! Να σημειώσω πως στο σαλόνι καθόντουσαν πολλοί με μοναδικό Έλληνα εμένα (από όσο ξέρω) και ξενέρωσα που πατάω Μεταξουργείο (κρίση ως γνωστόν) και το μόνο καλό που ανακουφίστηκα που δεν ήταν η Βαλέρια με αφορμή αυτό! Έχουμε και λέμε λοιπόν βάση της υπηρεσίας... η Βαλέρια αναμένεται τις επόμενες μέρες να επιστρέψει στη θέση της (αμήν και πότε), η Ντιάνα έφυγε οριστικά από αυτόν τον οίκο και όπως μου έδειχνε η υπηρεσία με το χέρι της πρέπει να δουλεύει κάπου Μεγάλου Αλεξάνδρου και επίσης η νεαρή όμορφη Ρωσίδα νομιζω στη πρωινή βάρδια αυτού του οίκου Μόνικα με τα ωραία μπλε μάτια δουλεύει εκεί όλες τις μέρες πλην Παρασκευής - Σαββάτου & Κυριακής για όσους ενδιαφέρονται!

Καλό Σαββατόβραδο!
Απλα τελεια συναγωνιστη :rockon: :rockon: :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232

Καλό Σαββατόβραδο!
ωραίος ο φυστίκης
καλό Σαββατόβραδο και σε σένα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Ηταν κολλημένο στην οδό Κεραμεικού, κοντά στη διασταύρωση με τον πεζόδρομο της Ιάσονος

10:17-11:55 π.μ

Κολωνού 30 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η 25χρονη "ινδή" Γιασμίν, από το ισόγειο της Κεραμεικού 15, που σήμερα την άκουσα να μιλάει ρουμανικά!..., με ίσιο μακρύ μαλλί μέχρι την πλάτη, πρόσωπο με όμορφα μάτια, μικρό προς μεσαίο ελαφρώς κρεμασμένο στήθος, κανονικό σώμα με πιασιματάκια. Σε απλό.
Κολωνού 30 αριστερά (όροφος): Η νεαρή Αλίνα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, έκφυλο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί. Σε απλό.
Κολωνού 32 μεσαίο (υπόγειο): Η Ντάνα, από Μεγάλου Αλεξάνδρου 28˙ με ίσιο μαύρο μαλλί πιασμένο ψηλά στο κεφάλι, "σφιγμένο" καλογραμμένο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, αψηλό γεροδεμένο κορμί, ωραία κωλάρα, χυτές ποδάρες. Σε απλό.
Πληρώθηκε...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Aφησα και γω το στιγμα μου στο νεο τσαρδι της Κολωνου πριν λιγες ωρες...Ο χωρος νταξει αριστος καλυτερος απο τα περισσοτερρα αν οχι ολα της φυλης. Η Λαρίσα στανταρακι απο παλια...οποτε βλεπω να εχω μια σιγουρη λυση για Μεταξι πλεον  :grin:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Απογευματινή βόλτα πριν από λίγο στη (2η) βάρδια (17:50 - 19:00), αρχικά Φυλής ....................

Να προσθέσω:

Πιπ. 65: η Κωνσταντίνα η Σαλονικιά όπου παρέχει πλέον φουλ πρόγραμμα
Φυλ. 134 υπ.: ένα γεματούλικο μαυρομάλλικο όπου είχε χιούμορ. Μου είπε ότι σήμερα, ελέω Σαββάτου, είχε προσφορά: 19,99€
Φυλ. 134 ισ.: η ίδια μαυρομάλλα προμιλφ που παίζει και τα πρωινά
Φυλ. 134 1ος: η Τζέσσικα και η πρωινή νέα Κωνσταντίνα (νομίζω) Δλδ 120 ενωμένα εργοστάσια επίπλου , . . . .

Φυλ. 59 ισ.: Αντίνα
Φυλ. 67: Αλίσσα που έχει ομορφύνει επικίνδυνα
Φυλ. 84α: η Αλίνα δεν κάνει φουλ, αλλά απλό πρόγραμμα. Τουλάχιστον αυτό άκουσα, αλλά και γεύτηκα στο δωμάτιο. Σχετική άνεση χρόνου, δεν ενόχλησε η τσα2, ούτε και η κοπέλα της οποίας το γατάκι ήταν αξύριστο μέεεεεεερες και θα πρέπει να είναι λίγο πιο χαμογελαστή και ενεργητική στον αγώνα. Πάντως δεν το κλαίς το 20αρικο και σίγουρα θέλει "στρώσιμο" . . . . .

Αυτά

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
βόλτα(00.40-01.40)πριν από λίγο στη τρίτη βάρδια Φυλής και Φωκαίας , πέτυχα κάτω στην πιάτσα τον bmwpower και τον xlexlekia και την κάναμε μαζί.

Φυλής 40 κλειστό.
Φυλής 54β Ορόρα καστανό ζυμαράκι με κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι και 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 56 κλειστό.
Φυλής 66α κλειστό.
Φυλής 66δ κλειστό.
Φυλής 74 δεξιά Νάνσι καστανή κανονικό σώμα με βυζάρες , τώρα  ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα , ενώ το απόγευμα με κώλο.
Φυλής 74 αριστερά η καινούργια κοπέλα η Μαρία ξανθιά μαλλί μέχρι τους ώμους χοντρούλα με 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 κάτω Αλίσια ξανθιά λεπτή με σιλικονάτα βυζιά και ωραίο κωλαράκι ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 61 Βίκυ μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα και Τζούλια μελαχρινή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα , κάνουν και παρτούζα.
Φυλής 80 Μαίρη η π΄ρωην μουνάρα..μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο 2άρια βυζιά μπουτάρες και κωλάρες ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Εμμανουέλα μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Αντίνα ξανθιά με κανονικό σώμα πολύ ωραίο κώλο και σιλικονάτες τορπίλες ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Αννα καστανή κοντή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 1.5άρι στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β κλειστό.
Φυλής 71 Έλενα η κοπέλα που ξεκίνησε το προηγούμενο Σαββάτο ,μελαχρινή με το μαλλί αλογοουρά κοντή με πιασηματάκια μικρό βυζί και ωραίο ολοστρόγγυλο κώλο , με κώλο.
Φυλής 71α Άντζελα  η πρώην μεταξουργίωτησα , καστανή ψηλή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84α Γκαμπριέλα , η κοπελίτσα είναι πραγματικά για κολατσιό ...ξανθούλα με μπλέ μάτια κανονικό σώμα ωρραίο κώλο και 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Αλιόνα φωτιά στα κόκκινα , ξανθό γκίλφ με κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά , με ακα τελειωτικό.
Φυλής 86α Στεφάνια καστανή ψηλή νταρντανοχοντρή με μεγάλη κωλάρα και 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86β Μάγια μελαχρινή λεπτή καμπυλόγραμμη μω πεταχτώ κωλαράκι και 2άρι παιχνηδιάρικο στήθος ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109α δεν άνοιξαν.
Φυλής 109β Ειρήνη ξανθό μίλφ μ καρέ κανονικό σώμα 2άρι πεσμένο βυζί , με ακα.
Φυλής 134 κλειστό.
Φυλής 134α Τζέσικα ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134β Αλεξάνδρα η γυρολόγος , μελαχρινή με πιασηματάκια και 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 136  καστανόξανθο κοντό παχουλό μίλφ με 2άρι ,απλό πρόγραμμα και μελαχρινή με κανονικό σώμα με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας  17α Ιζαμπέλα η μελαχρινή μουνάρα ,κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα και μιά νέα άφιξη Λουίζα μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 κλειστό.
Φωκαίας 25α Ελένη ξανθιά γκράνι με κοντό μαλλί κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα τελειωτικό.
Φωκαίας 25β Μόνικα νιάου νιάου καστανή το μαλλί αλογοουρά λεπτή ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α η μελαχρινή τουμπανάρα Γκαμπριέλα , με φοβερή κωλάρα και 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω κλειστό.
Φωκαίας 27Β πάνω Αννα μελαχρινή κανονικό σώμα 2άρι πεσμένο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 24 Αγάπη ξανθιά μίλφ με κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.

καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
βόλτα(00.40-01.40)πριν από λίγο στη τρίτη βάρδια Φυλής και Φωκαίας , πέτυχα κάτω στην πιάτσα τον bmwpower και τον xlexlekia και την κάναμε μαζί.

Φυλής 84α Γκαμπριέλα , η κοπελίτσα είναι πραγματικά για κολατσιό ...ξανθούλα με μπλέ μάτια κανονικό σώμα ωρραίο κώλο και 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.

καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα.
Άντε να στρώσει λίγο το μωράκι,να το "κολατσίσουμε".... :cum:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Ο Αμαντέους έσωσε πολύ κόσμο με την ενημέρωση του!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
μπράβο σε όλους τους ενημερωτές για τις χρήσιμες ενημερώσεις/σχολιασμούς τους!!!

Η κολόνια της είναι πολύ αυστηρή, σχεδόν ανδρική... Θυμίζει Aqua Velva, Old Spice, κτλ... (οι παληόγριες ξέρουν)
Παλαιότερα υποψιαζόμουν ότι μυρίζουν τα after shaves των προηγηθέντων γαμίκων, αλλά τελικά δεν είναι έτσι.

αυτό θα ήταν πολύ ρομαντικό ναι;

Το αριστερό σπιτάκι ήταν άδειο και υπηρεσία και κοπέλα είχαν τα νεύρα τους όπως ήταν αναμενόμενο.Κοπέλα λοιπόν ήταν η Μαρία,ψηλή,με καστανά μαλλιά κοντά,κανονικών κιλών προς το ελαφρώς γεμάτο,μέτριας εμφανίσεως με ελεύθερο στοματικό.

αυτή προφέσσορ μου αρέσει πολύ και την έχω στα υπόψιν. Πιθανών να τιμηθεί την επόμενη φορά που θα είμαι στην περιοχή, αν δεν πάω να καταθέσω στην Μαρία τρελοκοτσιδού. Πάντως μου κάνει εντύπωση, έχουν την μαστόρισσα την Πωλίνα δίπλα και δεν κοιτάζουν να δούν τι κάνει για να βελτιωθούν και αυτοί ήμαρτον...

Στο Λιοσίων 91 σήμερα νόμισα ότι έβγαλα λαγό αλλά ήταν τελικά κουνέλι.Η κοπέλα που δούλευε συστήθηκε με το όνομα Γαβριέλλα και δεν ήταν άλλη απο την γνωστή γυρολόγο και ξεπέτα Σοφία-Μίκυ- Ρομπέρτα γνωστή κυρίως απο τα Φώκαιας 25 όροφος και τα Φυλής 86 πριν τον υποβιβασμό της.Κοπέλα λεπτή,καλλίπυγος,με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,τσαχπίνα και μαγκιόρα.Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.Στην προσπάθεια της να μην φύγω δέχθηκα και έκπτωση στα 15 ευρώ και το αναφέρω προς γνώση σας για όσους ενδιαφέρονται.

είναι η ίδια που δούλεψε και Διδύμου 8 για ένα διάστημα; Αν ναι εμένα μου άρεσε μέσα!  :rockon: :rockon:

Στο Φώκαιας 25 ισόγειο ήταν η Αννούλα κλαμπ σάντουιτς.

ξεροχύνω με χαρακτηρισμούς Προφέσσορα!!!
Στο Ιάσωνος 46 το μεσαίο κοπέλα για σκληροπυρινικούς γαμιάδες.Λεπτή,με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους άλουστά,σχεδόν χωρίς δόντια,με τατού φυλακόβια,αθίγγανη.Το όνομα της Μαρία και το πρόγραμμα αρκετά πλούσιο στο δεκάρικο.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι,κώλος και γλυφοκώλι όπως είπε η τσατσά.Ομολογώ ότι μου πέρασε απο το μυαλό να κάνω μία καταδρομική αλλά αποφάσισα να συνεχίσω τον δρόμο μου.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom