Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 105 άτομα (8 μέλη και 97 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν κατεθεσα Πυραυλε μου στη βαλερια
Η ημερομηνια επιστροφης επανοδου της στον οικο της αλκαμενους,οπως μου αναφερθηκε απο την ιδια,  ηταν μεταγενεστερη(οπως θα ελεγε ο bakalhs)της σημερινης ημερομηνιας
Κοινως επεστρεψε στο σπιτι πρωτυτερα χωρις να ενημερωσει ενω ειχε την δυνατοτητα
Αποτελεσμα αυτου η αποχωρηση μου απο τον οικο..
Επνιξα ομως τον πονο μου,και πολυ ομορφα μαλιστα στο στουντιο της κωνσταντινουπολεως 92 με την μαργκω/ευα,και οφειλω να ομολογησω οτι περασα υπεροχα
Υ.Γ Πολυ ωραια ενημερωση απο τον Παιχτουρα,για τον διδυμο συναγωνιστη smirni δεν χρειαζονται σχολια απο μενα
Ευχαριστω.....εισαι ενας απο τους τρεις-τεσσερις  που διαβαζω και θεωρω αξιοπιστους και με πολυ κοπο και μερακι αυτο που κανεις!!!
Το ιδιο και ο Νεοσμυρνιωτης.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Δεν κατεθεσα Πυραυλε μου στη βαλερια
Η ημερομηνια επιστροφης επανοδου της στον οικο της αλκαμενους,οπως μου αναφερθηκε απο την ιδια,  ηταν μεταγενεστερη(οπως θα ελεγε ο bakalhs)της σημερινης ημερομηνιας
Κοινως επεστρεψε στο σπιτι πρωτυτερα χωρις να ενημερωσει ενω ειχε την δυνατοτητα

Επνιξα ομως τον πονο μου,και πολυ ομορφα μαλιστα στο στουντιο της κωνσταντινουπολεως 92 με την μαργκω/ευα,και οφειλω να ομολογησω οτι περασα υπεροχα
Υ.Γ Πολυ ωραια ενημερωση απο τον Παιχτουρα,για τον διδυμο συναγωνιστη smirni δεν χρειαζονται σχολια απο μενα
king-033.gif

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
:2funny: :2funny: παρασκευή βράδυ δύσκολη εβδομάδα στην δουλειά, ευτυχώς που κάποιοι μας φτιάχνουν την διάθεση (χώρια η αξία της ενημέρωσης)
χαχαχαχα...χαβαλες ειναι το διαδικτυο για μενα....αλλα πραγματακια ενημερωσης των ματιων μου... δεν κανω χαβαλε!!!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τρελλαίνομαι για μπάμιες. τις τρώω και σκέτες αλλά και με κοτόπουλο ή μοσχάρι πρέπει να είναι γαμάω. σωστή η θεία.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
τρελλαίνομαι για μπάμιες. τις τρώω και σκέτες αλλά και με κοτόπουλο ή μοσχάρι πρέπει να είναι γαμάω. σωστή η θεία.
στο φουρνο ή γιαχνι τις τρως τις μπαμιες?

πες μας δυο λογακια αν θες

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Σε απογευματινή μοναχική βολτίτσα στα εξής ιδρύματα...

Διδύμου 18Α:Η Αλιόνα που πέρασα εχθές ετοιμαζόταν να αναλάβει βάρδια.Ξανθιά μιλφογκιλφ με ενισχυμένο στήθος...

Διδύμου 18Β:Άννα,κοπέλα σε όσους αρέσουν τα μεγάλα κυβικά...Μελαχρινή με μαλλί μαζεμένο,συνηθισμένο πρόσωπο και σώμα με πολλά κιλά για τα γούστα μου...Παρόλα αυτά το σαλόνι της είναι αεράτο...

Διδύμου 20:Νίκα,όμορφη κοπέλα με ωραίο σώμα και στήθος.Μαλλί μέχρι τους ώμους και γλυκό πρόσωπο,το μόνο αρνητικό ότι εμφανίστηκε με μαγιό(βρακί)... :grin:

Διδύμου 16Α:Δύο κοπέλες καστανόξανθες και οι δύο,η μία είχε κοντό μαλλί.Ονόματα δεν μου είπαν  :dunno:
Εμφανίστηκαν μαζί και ανακοίνωσαν τα προγράμματα όλα πλην πρωκτικού.Μακριά απ'τα γούστα μου και οι δύο.

Διδύμου 7Β:Κλειστό

Διδύμου 7Α:Περίμενα να βρω τη Νικολέτα αλλά απουσιάζει μέρες απ'τα λεγόμενα της υπηρεσίας.Μαζί της μία μελαχρινή,κοντούλα κοπέλα με γλυκό πρόσωπο και μικρό στήθος.Εμφανίστηκε στο σαλόνι με πράσινα εσώρουχα...

Φυλής 56:Ωραίος χώρος προσεγμένος.Μελαχρινή κοπέλα με αδύνατο σώμα,λευκή επιδερμίδα και όμορφη περιφέρεια.Πάλι δεν μου είπαν όνομα... :dunno:

Φυλής 54:Τζούλια,μόλις είχε αναλάβει καθήκοντα.Μελαχρινή κοπέλα με αδύνατο σώμα και γλυκό πρόσωπο.

Φυλής 59 κάτω:Αντίνα,με έχει βάλει σε σκέψεις ξανά μετά την επίσκεψη μου στις αρχές του καλοκαιριού με τον Πρόεδρο.Ξανθιά με όμορφο σώμα,ενισχυμένο στήθος και περιφέρεια άψογη.Ο κύριος Βασίλης έδωσε ρεσιτάλ παρουσίασης της δεσποινίδος μέχρι που θα τρανταχτούν οι τοίχοι από σεισμικές δονήσεις με το μωράκι.... :grin:

Φυλής 56 πάνω:Ιζαμπέλλα,μελαχρινή αδύνατη κοπέλα με σαλόνι που υπόσχεται πολλά.Η τσάρκα τελείωσε,πέρασα στο δωμάτιο,ακολουθεί κριτική! :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σε απογευματινή μοναχική βολτίτσα στα εξής ιδρύματα...

Διδύμου 7Α:Περίμενα να βρω τη Νικολέτα αλλά απουσιάζει μέρες απ'τα λεγόμενα της υπηρεσίας.Μαζί της μία μελαχρινή,κοντούλα κοπέλα με γλυκό πρόσωπο και μικρό στήθος.Εμφανίστηκε στο σαλόνι με πράσινα εσώρουχα...

Φυλής 56:Ωραίος χώρος προσεγμένος.Μελαχρινή κοπέλα με αδύνατο σώμα,λευκή επιδερμίδα και όμορφη περιφέρεια.Πάλι δεν μου είπαν όνομα... :dunno:

Φυλής 56 Φ.59  πάνω:Ιζαμπέλλα,μελαχρινή αδύνατη κοπέλα με σαλόνι που υπόσχεται πολλά.Η τσάρκα τελείωσε,πέρασα στο δωμάτιο,ακολουθεί κριτική! :rockon:
Δ.7α Ορόρα
Φ.56 Νταϊάνα (του billy13  :grin: )
:rockon:

μιλαω

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες η αντριανα απο φωκαιας 25 τον οροφο που ειναι...ειναι μια κοντη με λιγα παραπανω κιλακια αλλα σωστα τοποθετημενα...ρουμανα δεν μιλουσε ελληνικα μελαχρινη...

Επισκέπτης
πουτανακι της μιας νυχτας ηταν σε περιοδο διακοπων... απλα τη λεω κανονικη γιατι δεν ηταν εκδιδομενη επι πληρωμη! Τρελη της ατακα που θυμαμαι: "δεν ειμαι καμια πουτανα"! οποτε το πηγαινε καλα το γραμμα!!!! Τοπος συναντησης... ΑΙΓΙΟ!!!

Άμα δεν το έκανε επί πληρωμή δεν θεωρείται πουτάνα, άρα καλά σου είπε.  :sunglasses:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
μοναχική βόλτα(οο.30-01.50)στην τρίτη βάρδια στο Μεταξουργείο , όπως ήταν φυσικό πέτυχα και τον πιτσιλιστή μίας και είναι μόνιμος κάτοικος Μεταξουργείου , ενημέρωση απο όσα μπήκα

Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Ναταλία ξανθιά μιλφογκίλφ με μακρυά μαλλιά με πιασηματάκια 1.5άρι βυζί , με ακα στα 10 ευρώ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 Μαρία μελαχρινή κοντή χοντρή μίλφ με 3άρια βυζιά , με κώλο στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 43 Άντζελα/Αγγελική καστανόξανθη κανονικό σώμα ωραίο κώλο 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και Εμμανουέλα ξανθιά καρέ μαλλί παχουλή με 3άρια βυζιά , με κώλο στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 37α Νάντια μελαχρινή με κανονικό σώμα μικρό βυζί και ωραίο πεταχτώ κώλο , απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 37 Σακίρα η λεπτή μαυρούλα με τον ωραίο κώλο και το 1.5άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 33 Στέλλα μαυρούλα με πιασίματα κωλάρα και 3άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 31β Τατιάνα καστανή μίλφ κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 31 Χριστίνα καστανόξανθη με κανονικό σώμα μικρό βυζί και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ με κώλο στα 15 και η γυρολόγος Ελβίρα/Ελπίδα μελαχρινή κανονικό σώμα 2άρι βυζί και αυτή
απλό στα 10 ευρώ και με κώλο στα 15 ευρώ.
Ιάσωνος 30β ο σάουρμαν παρουσίασε την Ραφαέλα μιά μελαχρινή γυφτοπούλα με μεγάλα χείλη χοντρή και 1.5άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ και με κώλο 15 ευρώ.
Ιάσωνος 27α κλασσικά Μαρία ξανθιά λεπτή με σιλικονάτα βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ με κώλο στα 15 ευρώ.
Ιάσωνος 20γ Ναόμι μελαχρινή κατσαρομάλλα λεπτή με ωραίο κώλο και θεικά 3άρια βυζιά ,απλό στα 15 ευρώ , ο γκόμενος/τσάτσος κλασσικά στο κουζηνάκι.
Ιάσωνος 20α Αντρεα καστανό πιτσιρίκι με μαλλιά μέχρι τους ώμους  λεπτή με ωραίο κώλο και μικρό βυζί ,απλό στα 15 ευρώ.
Ιάσωνος 19α Ρομίνα η βλαχοβουλγάρα του farkeli απο Κεραμικού 13 , μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα κοιλίτσα 1.5άρια τριγωνικά βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 19β κλασσικά Μόνικά ξανθιά κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί , απλό στα 1ο ευρώ.
Λεωνίδου 28α κάτω   Χριστίνα  ξανθιά ψηλή λεπτή με στητό 2άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Λεωνίδου 28α πάνω Λεϊλά μελαχρινή κοντή με μαλλί μέχρι τον κώλο κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 23 Τζοάννα απο Ιάσωνος 20α και Κολωνού 32γ ξανθιά κοντή κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί ωραίο κώλο και πολλά μικρά τατού ,απλό στα 15 ευρώ.
Κολωνού 32γ Μιρέλα μελαχρινή κοντή πολύ λεπτή με μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 32α Λάουρα μελαχρινή ψηλή με 2άρι βυζί και τεράστια κωλάρα , με κώλο στα 10 ευρώ.
Κολωνού 47 κάτω Χρύσα καστανόξανθη κοντή παχουλή με 2άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 47 πάνω Τερέζα η "Βραζιλιανά" του μπέμπα , ξανθό κοντό γκίλφ σε στύλ κομοδίνο με πόδια και 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα(ανακοινώνεται)στα 10 ευρώ.
Κολωνού 53 Ειρήνη κοντή πολύ χοντρή ξανθιά με 2.5άρια βυζιά , με ακα στα 10 ευρώ και Λίντα και Λίντα ξανθιά χοντρή με μεγάλο κώλο 2.5άρια βυζιά με ακα  στα 10 ευρώ , κάνουν και παρτούζα.
Αχιλλέως 48β  Ρεμπέκα ξανθιά κοπέλα με το μαλλί πιασμένο πλεξούδα , χοντρούλα με 1.5άρια τριγωνικά βυζιά και αφράτη κωλάρα , με απλό πρόγραμμα.
Μαραθώνος 59 Τάνια , μελαχρινή κοπέλα με μαλλία μέχρι κάτω απο τους ώμους , κανονικών κιλών σώμα 2.5άρια βυζιά , ωραία μπούτια , χαρακτηρηστικό της  το τατού με τα λουλούδια
που έχει , ξεκινάει απο τον αριστερό της ώμο και φτάνει μέχρι το στήθος της , με ακα.
Κωνσταντινουπόλεως 166β Αννα η Πολωνέζα καστανή λεπτή με 3άρια βυζιά , με κώλο και τελειωτικό στα βυζιά.
Κωνσταντινουπόλεως 166α ,  Φωτεινή κοκκινομάλλα μιλφογκιλφ με καρέ μαλλί , χοντρή με 2άρια βυζιά , το πρόγραμμα της ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και η Ντιάνα ξανθιά μιλφογκιλφ λεπτή με 2άρι βυζί , το πρόγραμμα της ελεύθερο στοματικό τελειωτικό , οι δύο κοπέλες κάνουν και παρτούζα με 30 ευρώ.  
άντε καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μοναχική βόλτα(οο.30-01.50)στην τρίτη βάρδια στο Μεταξουργείο , όπως ήταν φυσικό πέτυχα και τον πιτσιλιστή μίας και είναι μόνιμος κάτοικος Μεταξουργείου , ενημέρωση απο όσα μπήκα

άντε καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα...
Άντε,καληνύχτα............ :thumbsup:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
Οχι και δικια μου το κοριτσι του Στρατηλατη ρε τυπε  :2funny:  :badair:
από την στιγμή που ο στρατηλάτης έχει "αποχωρήσει" στην έχει κληροδοτήσει....
έτσι είναι , πρίν τον έρωτα υπάρχει η άρνηση  :grin:

firstline

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρεται.Γνωριζετε μηπως γυρισε η Φωτεινη η βυζαρου στην Αλκιβιαδου 16? :kissass:.Ευχαριστω προκαταβολικα!!

jaume

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
10
Like
332
Πόντοι
291
Ιάσωνος 20α Αντρεα καστανό πιτσιρίκι με μαλλιά μέχρι τους ώμους  λεπτή με ωραίο κώλο και μικρό βυζί ,απλό στα 15 ευρώ

ρουμανα αντριανα, εξαιρετικη...κωλος ποιημα!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ωραία ενημέρωση για ακριτικά μπουρδέλα από Παικτούρα. Κατέβηκα και εγώ χτες στη Φυλής αλλά δεν πρόλαβα να τσαρκάρω γιατί παίχτηκε τηλεφώνημα επείγον. Παρόλα αυτά κατέθεσα στην Φλώρα στο Λαβύρινθο της Φωκαίας μετά από προτροπή του τεράστιο πούστη τσάτσου Άρη. Θα ακολουθήσει κριτική.

ζεστή ατμόσφαιρα μέσα με τζάκι και ψυχρούλα έξω, καλύτερα κόκκινο με δυνατές ταννίνες, ξινόμαυρο Νάουσας. θα το εκτιμήσει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ η κοπέλα.  :grin: :sunglasses:

σιγά ρε, είχε και ξινόμαυρο Νάουσσας στην Αλβανία η κοπέλα;  :2funny: :2funny:

Ξίλνικ, δεν θέλω να ρίξω λάδι στην φωτιά αλλά πρέπει να σου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά σου. Εγώ θα πήγαινα άμεσα να καθαρίσω.  :tickedoff: Οφείλει να δώσει εξηγήσεις.

μπάμιες με σάλτσα ντομάτας και κοτοπουλάκι ή γαλοπούλα είναι γαμώ.  :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom