Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 187 άτομα (21 μέλη και 166 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
Τι να παίζει ρε τύπε......το "Σοφάκι" ήταν......ξεβράκωτο,το είδαμε....είπαμε ευχαριστώ και αποχωρήσαμε... :rolleyes:
to σοφακι ειναι κομμενο
η λιγουρευτηκες το εργαλειο του  :birdman:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
σημερα θα γαμησω διπλα στο τζακι  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
να παρω και ενα μπουκαλι κρασι να φτιαξω ατμοσφαιρα  :P

να προτιμήσεις Sauvignon Blanc-Fumé από το Κτήμα Γεροβασιλείου και φρόντισε να είναι δροσερό στους 11 βαθμούς ακριβώς. Θα το εκτιμήσει η κοπέλα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
να προτιμήσεις Sauvignon Blanc-Fumé από το Κτήμα Γεροβασιλείου και φρόντισε να είναι δροσερό στους 11 βαθμούς ακριβώς. Θα το εκτιμήσει η κοπέλα.

ζεστή ατμόσφαιρα μέσα με τζάκι και ψυχρούλα έξω, καλύτερα κόκκινο με δυνατές ταννίνες, ξινόμαυρο Νάουσας. θα το εκτιμήσει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ η κοπέλα.  :grin: :sunglasses:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
παρε κ μια σπαλα μπριζολα κ ριχτην να ψηθει... :grin:
ζεστή ατμόσφαιρα μέσα με τζάκι και ψυχρούλα έξω, καλύτερα κόκκινο με δυνατές ταννίνες, ξινόμαυρο Νάουσας. θα το εκτιμήσει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ η κοπέλα.  :grin: :sunglasses:
για το κολωνου 23 λεω στη λαρίσσα  :grin: :tooth: :tooth: :tooth:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
σήμερα με το που σχόλασα απο την δουλειά , στα καπάκια κατέβηκα στο Μετάξι πιο πολύ για να δώ το νέο οίκο στο Κολωνού 23 , στίς 17.00 ήταν κλειστός ,
άνοιξε λίγο πιο μετά , μπήκα μέσα , ανεβαίνεις μια μικρή ξύλινη σκάλα , το σαλόνι είναι μακρόστενο και τα πάντα είναι απο ξύλο , κοπέλα δεν είδα(λογικά η Λαρίσα)
διότι ήταν στο δωμάτιο , έτσι ξεκίνησα τσάρκα , όπου ύστερα από κάνα 20λέπτο τελείωσε  μίας και φίλος με πήρε για να πάμε να δούμε ένα μασατζήδικό , ενημέρωση απο τα ελάχιστα που μπήκα

Ιάσωνος 1α Αντελίνα η ξανθιά κοντή πιτσιρίκα , κανονικό σώμα ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ και Μαρία μελαχρινή κοντή λεπτή με το μαλλί αλογοουρά με 1.5άρι βυζί , απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 1β αριστερά Χριστίνα μελαχρινή αρκετά λεπτή με μικρό κώλο και 2άρια πολύ στητά βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 1β δεξιά Αντζέλικά η μελαχρινή μίλφ με τα πολύ λεπτά πόδια και τα 3.5άρια βυζιά , απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ , θέλω να πώ ότι σχεδόν πάντα είναι πιωμένη...
Ιάσωνος 19α Καμέλια ξανθιά πολύ λεπτή κοπέλα με μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρω.
Ιάσωνος 20α Κορίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα(κάπως ατσούμπαλο στη μέση)και με υπέροχα 2.5άρια βυζιά , απλό στα 10 ευρώ ,σήμερα φορούσε και γυαλάκια.
Ιάσωνος 27α Άντζελα η ξανθιά με το ηλίθιο βλέμμα  και το κοντό μαλλί , χοντρή με 2άρια βυζιά , ακα τελειωτικό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 30β ξανθιά παχουλή με 2άρια και μελαχρινή με πολύ έντονα βαμμένα χείλη τα μαλλιά αλογοουρά κανονικό σώμα μικρό βυζί και πολύ ωραίο κώλο και οι δύο απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.  

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ωραίος n.smirni όπως πάντα μάχημος  :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
Κολωνου 23 !!
H τιμη ειναι πλεον στα 15 ευρω απλο προγραμμα, ο χωρος ειναι πραγματικα πολυ ομορφος με ωραια διακοσμηση επιπεδου στουντιο τολμω να πω σιγουρα οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη στο μεταξουργειο ...
έτσι να προσθέσω ότι ο οίκος μοιάζει με το Κεραμικού 27 όροφος λόγω του ξύλου , μπαίνοντας απο την πόρτα έχει μια μικρή ξύλινη σκάλα , το σαλόνι είναι μακρόστενο
με καρέκλες αριστερά δεξιά και παντού κυριαρχεί το ξύλο.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
έτσι να προσθέσω ότι ο οίκος μοιάζει με το Κεραμικού 27 όροφος λόγω του ξύλου , μπαίνοντας απο την πόρτα έχει μια μικρή ξύλινη σκάλα , το σαλόνι είναι μακρόστενο
με καρέκλες αριστερά δεξιά και παντού κυριαρχεί το ξύλο.
Πορνώδες τσαρδί,ακούγεται. :thumbsup:
Είπα να περάσω με Πρόεδρο εχθές,αλλά ήταν η αλλαγή βάρδιας και το ακύρωσα.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Γυρω στις 16.00μμ επιστρεφοντας απο το ΚΕΠ(ειχα παει να παρω ενα πιστοποιητικο) και απο  μεσημεριανο φαγητο που ειχα παει μετα, στην πρωτη μου θεια(Μου ειχε φτιαξει μπαμιες με κοτοπουλο και σαλατα και αφου εφαγα, πηρα το δρομο για το σπιτι μου και περασα και απο τα μαγαζια που συναντουσα στην διαδρομη μου, για να δω τι παιζει, καθοτι στο νετ ο καθενας γραφει την παπαρια του(π.χ. Οτι η αξιοπρεπεστατη Ντιανα Ουκρανη εχει σταματησει απο το Δ.97  καπου ειχα διαβασει πριν δυο μηνες)....κολοκυθια τουμπανα...εκει ητανε..απλα για 15 ημερες το ειχε κλεισει για διακοπες το καλοκαιρι!!! Τεσπα προχωρω στο ζουμι ναουμε.....

α.Δροσοπουλου 95   Κλειστο.

β. Δροσοπουλου 97 Η Ουκρανη μιλφ Ντιανα(μια καλη επιλογη για το γουστο μου) με το που με ειδε επεσε στην αγκαλια μου(εχω παει τουλαχιστον 20 φορες στο παρελθον μαζι της) εγω ειχα κατσει στο καναπε και αυτη να μου πιανει το πουτσο και να τριβεται πανω μου και να μου λεει που εξαφανιστηκα τωρα δυο μηνες;;; Η τσατσα να της λεει να παει στο δωματιο(περιμενε μαλλον συναγωνιστης) και αυτη το χαβα της και να τριβεται πανω μου, εγω να την χουφτωνω σε σημειο που κοντευα να εκσπερματωσω!!!Τις ειπα της λατρειας  μου, οτι ειχα διαβασει ετσι και γιουβετσι και μου ειπε οτι μονο για 15 ημερες το καλοκαιρι ειχε κλεισει και τις υπολοιπες ημερες ειναι εκει πρωι και απογευμα μεχρι της 23.00(τωρα αν καμμια μερα ειναι και μετα τις 23.00 δεν γνωριζω)!!!
Το σπιτι μεσα ειναι στην κυριολεξια στουντιο με μαρμαρινο μπανιο στην ακρη του διαδρομου και τα δωματια μεσα σε αριστη κατασταση σε θεμα καθαριοτητας και ανεσεων.Το προγραμμα  ειναι 25 ευρω με γλωσσοφιλα και ακαποτο στοματικο ολοκληρωτικο και στο δωματιο μεσα καθεται χωρις να βιαζεται.
Της ειπα οτι θα περασω τις επομενες ημερες να την ξανατιμησω.

γ.Θασου 13. Δυο κοπελες η Αντζελινα Βραζιλιανα με  λατιν κωλαθρα  ναουμε και η Τζουλη η Σερβα οπως μου την παρουσιασε ο ευγενεστατος τσατσος.
20 ευρα εκαστη...40 και οι δυο τους και καταλαβα απο τον τσατσο οτι με τις δυο.... τα 40 μπορει να πανε πιο κατω ναουμε!!!Προγραμμα απλο, αν θυμαμαι καλα!Μου χτυπησε στο ματι η Τζουλη η Σερβα...ωραιο κομματι και ενα εικοσαρικακι θα το φυτιλιασω για παρτη της στις επομενες ημερες.... μιας και ειναι στην περιοχη μου να ουμε!!

δ.Λελας Καραγιαννη 35 Στουντιο Απ΄εξω γραφει ανοιχτο μεχρι τις 23.00(Καλα οσοι πατε στραβοι εισαστε;;;)
Η τσατσα μου παρουσιασε μια Χρυσα απο Ρουμανια οπως μου δηλωσε....συμπαθητικη παρουσια αδυνατη και γυρω στα 25 ετη την υπολογισα!Προγραμμα απλο 30 και 50 ακαποτο στοματικο!!!θα περναγα αλλα δεν μου αρεσουν οι αδυνατες...παρα ταυτα εχει γλυκο προσωπακι.
Χαιρετησα και φευγοντας ρωτησα αν εχουν κι αλλες κοπελες και η τσατσα μου ειπε οτι Τεταρτη και Πεμπτη ερχεται η Ρωσιδα καθηγητρια του σεξ Λανα(παλια ηταν βραδυ στο Δροσοπουλου 95 με τον κυριο Βασιλη)
.Καυλωσα καθοτι η Λανα ειναι γυναικα του γουστου μου, την ειχα τιμησει στο παρελθον στο Δ.95 και την εχω στα υποψη!! 30 ευρω αυτη το απλο μου ειπε η τσατσα και στα 50 εχει 69 μου φαινεται.... ΟΧΙ ακαποτο στοματικο παντως.
ε.Καλιφορνα 12. Η μεταλλαγμενη Δημητρα(δεν πιστευω να ειναι φυσικη γυναικα) μου ειπε οτι ειχε πελατη και δεν μου ανοιξε. 30 ευρω μου ανακοινωσε χωρις να μπει στο κοπο να ανοιξει τα συρματινα καγκελα, καθοτι ειχε πελατη μεσα.
Λες και θα περναγα εγω....χαχαχαχαχα!!!Παντως για τους λατρεις του ειδους... να ουμε, στα ματια μου ειχε ομορφη εξωτερικη εμφανιση.
και τελος
Δροσοπουλου 98 Μια ομορφη παρουσια ...η Χριστινα με μακρια μαλλια και ωραιο σωμα.
20 ευρω μεσα εχει ελευθερο στοματικο.Μαλλον Ρωσιδα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ξεροχύνω με την ενημέρωση του διδάσκαλου παιχτούρα  :cum:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ξεροχύνω με την ενημέρωση του διδάσκαλου παιχτούρα  :cum:
Την αφιερωνω σε καποιους που απο την δικη τους ενημερωση, εχω παει και εχω περασει καλα!!Αυτα τα μαγαζια που εγραψα, συνηθως δεν τα αναφερουν αλλοι συναγωνιστες και μιας και ηταν στην διαδρομη μου σημερα, μπηκα στο κοπο να δω τι κοπελες εχουν μεσα!!!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
...και εν τω μεταξύ ο κ. xilnik θα της έχει ρίξει 5-6 μανίκια...
Δεν κατεθεσα Πυραυλε μου στη βαλερια
Η ημερομηνια επιστροφης επανοδου της στον οικο της αλκαμενους,οπως μου αναφερθηκε απο την ιδια,  ηταν μεταγενεστερη(οπως θα ελεγε ο bakalhs)της σημερινης ημερομηνιας
Κοινως επεστρεψε στο σπιτι πρωτυτερα χωρις να ενημερωσει ενω ειχε την δυνατοτητα
Αποτελεσμα αυτου η αποχωρηση μου απο τον οικο..
Επνιξα ομως τον πονο μου,και πολυ ομορφα μαλιστα στο στουντιο της κωνσταντινουπολεως 92 με την μαργκω/ευα,και οφειλω να ομολογησω οτι περασα υπεροχα
Υ.Γ Πολυ ωραια ενημερωση απο τον Παιχτουρα,για τον διδυμο συναγωνιστη smirni δεν χρειαζονται σχολια απο μενα

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Γυρω στις 16.00μμ επιστρεφοντας απο το ΚΕΠ(ειχα παει να παρω ενα πιστοποιητικο)

και απο  μεσημεριανο φαγητο που ειχα παει μετα, στην πρωτη μου θεια
(Μου ειχε φτιαξει μπαμιες με κοτοπουλο και σαλατα και αφου εφαγα...

για να δω τι παιζει, καθοτι στο νετ ο καθενας γραφει την παπαρια του

...Τεσπα προχωρω στο ζουμι ναουμε.....

λατιν κωλαθρα  ναουμε
.... τα 40 μπορει να πανε πιο κατω ναουμε

μιας και ειναι στην περιοχη μου να ουμε!!

:2funny: :2funny: παρασκευή βράδυ δύσκολη εβδομάδα στην δουλειά, ευτυχώς που κάποιοι μας φτιάχνουν την διάθεση (χώρια η αξία της ενημέρωσης)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom