Για μία ακόμα συνεχόμενη μέρα κατέβηκα το απόγευμα στην 2η απογευματινή βάρδια γύρω στις 18:00 στο Κολωνού 53 για να πάρω τη Βαλέρια ή έστω τη Ντιάνα αν δεν ήταν η Βαλέρια αλλά στάθηκα πάλι άτυχος αφού καμία απlo τις δύο δεν ήταν εκεί... όμως ήταν ανοιχτό σήμερα και δούλευε η Χριστίνα, που πρώτη φορά βλέπω στην μικρή πορνιακή μου πορεία, πρόκειται για προμιλφ, μελαχρινή, κοντή, με πολύ ωραίο βαμμένο και συνάμα όμορφο πρόσωπο αλλά όχι αδύνατη, φορούσε μαύρο μεσοφόρι, με 3,5αρι βυζί, πληθωρική από το στήθος και κάτω... ήταν πολύ ευγενική, πρόσχαρη και προς τιμή της παρόλο που κατάλαβε πως δεν πρόκειται να περάσω αφού με ενδιέφερε η Βαλέρια και ή ίδια όπως και η ευγενική υπηρεσία με πληροφορούσαν για το πότε θα επιστρέψει η Βαλέρια και η Ντιάνα, να σημειώσω πως αν οι πληθωρηκές/γεμάτες ήταν του γούστου μου σίγουρα θα περνούσα με την Χριστίνα μετά το ενδιαφέρον που έδειξε στις ερωτήσεις μου για τις απουσιάζουσες κοπέλες, κάτι που μου επιβεβαιώνει και για τις κάλες υπηρεσίες που θα προσφέρει στους λάτρεις του είδους όπως καλή ώρα οι αναζητήσεις του συναγωνιστή κλέοβουλου!
στο θέμα μου τώρα και για όσους ενδιαφέρονται για τη Βαλέρια, σύμφωνα πάντα με τις εργαζόμενς του οίκου, θα επιστρέψει από την Πέμπτη ή Παρασκευή στην απογευματινή βάρδια (αμήν!) και η Ντιάνα είναι σπίτι της, μάλλον για τεχνικούς λόγους και κάποια στιγμή την περιμένουν να επιστρέψει!
Επίσης,
τα δύο σπίτια της Ακομινάτου νομίζω απεβίωσαν...
Δεληγιώργη 30 (τραβελάδικο) ήταν ανοιχτό σε σχέση με το Δεληγιώργη 39 που ήταν για άλλη μία φορά κλειστό...
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20: το δεξιό φωτάκι άνεβε σε σχέση με το αριστερό και κλειστό ήταν και αυτό...
Κολωνού 53: δούλευε κλασσικά η γνωστή Βίκη, μιλφ με κόκκινο μαλλί στο ύψος των ώμων, 4αρια βυζιά, μελάλο κώλος με πολλά πιασίματα και η Άντζελα που πρώτη φορά είδα, ίδιου αναστήματος με πιο ωραίο πρόσωπο και λίγο πιο αδύνατη από την Βίκη, ξανθιά με διχτυωτή μαύρη μπλούζα μέχρι και το ύψος του κώλου και από μέσα όλογυμνη, κάνουν και παρτούζα, η ευγενική υπηρεσία φεύγοντας μου είπε πως με περίμενει αφού "σεβάστηκε" την τσάρκα που νόμισε πως θα έκανα...!
Υ.Γ. κλεόβουλε μιας και είδα πως ψάχνεις κάλες περιπτώσεις βάση των γούστων σου θα σου πρότεινα να τσεκάρεις τα μεγάλα νούμερα της Ιάσωνος (40νταφευγάρια), τα μεγάλα νούμερα της Κολωνού κατά βάση και όλη την Μεγάλου Αλεξάνδρου επίσης!