xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Επισκεψη πριν από λιγο στη φυλης με κυριο σκοπο να καταθεσω στον οροφο του 69 στη χριστινα,που χτες με ξετρελανε
Στη θεση της όμως βρηκα την τζουλιανα με φουλ,από αλκιβιαδου 16γ επισης,τη κοπελα για την οποια τοσο ρομαντικα εγραψε ο Πυραυλος στη κριτικη του
Τελικα το χριστινακι θα ειναι το απογευμα,οπως συνηθως μου ανεφερε η υπηρεσια
Στα υπολοιπα σπιτια περιξ της φυλης
Φωκαιας
25β κλαουντια,νεα κοπελιτσα,μαλλον κοντη,με πολύ πλαδαρο κορμι και κυριως αντιαισθητικα εξογκωματα πλαγια των μηρων
27 β ισογειο μαρια η κοντοπουτανη και παλι,με το βασικο ερωτημα και το δικο μου και των συναγωνιστων που εμπαιναν να παραμενει αναπαντητο,Που είναι η αθηνα’?
Μαγνησιας 1 κατερινα,εμοιαζε αρκετα στην κατερινα την κριτικια,φουλ προγραμμα
Μελαγχροινη μεταmlf με πολύ φαρδια περιφερεια
Φυλης
67 νικολ,ξανθο πολύ σεξι μωρο,γλυκο προσωπο,πιθανον να την εχω ξαναδει
59 ιζαμπελα,το ψηλο αλογο τα οποιο φαινεται να εχει αδυνατισει παρα πολύ στο κορμο και στο προσωπο,πιθανον λογω διπλοβαρδιας
Καταθεση στη συγκεκριμενη κοπελα αφου ειχαν μεσολαβησει πεντε μερες αποχης,και χρειαζομουν κατι καλο για να ξεκινησω
Στη θεση της όμως βρηκα την τζουλιανα με φουλ,από αλκιβιαδου 16γ επισης,τη κοπελα για την οποια τοσο ρομαντικα εγραψε ο Πυραυλος στη κριτικη του
Τελικα το χριστινακι θα ειναι το απογευμα,οπως συνηθως μου ανεφερε η υπηρεσια
Στα υπολοιπα σπιτια περιξ της φυλης
Φωκαιας
25β κλαουντια,νεα κοπελιτσα,μαλλον κοντη,με πολύ πλαδαρο κορμι και κυριως αντιαισθητικα εξογκωματα πλαγια των μηρων
27 β ισογειο μαρια η κοντοπουτανη και παλι,με το βασικο ερωτημα και το δικο μου και των συναγωνιστων που εμπαιναν να παραμενει αναπαντητο,Που είναι η αθηνα’?
Μαγνησιας 1 κατερινα,εμοιαζε αρκετα στην κατερινα την κριτικια,φουλ προγραμμα
Μελαγχροινη μεταmlf με πολύ φαρδια περιφερεια
Φυλης
67 νικολ,ξανθο πολύ σεξι μωρο,γλυκο προσωπο,πιθανον να την εχω ξαναδει
59 ιζαμπελα,το ψηλο αλογο τα οποιο φαινεται να εχει αδυνατισει παρα πολύ στο κορμο και στο προσωπο,πιθανον λογω διπλοβαρδιας
Καταθεση στη συγκεκριμενη κοπελα αφου ειχαν μεσολαβησει πεντε μερες αποχης,και χρειαζομουν κατι καλο για να ξεκινησω