έχοντας τελειώσει από συμβούλιο στη δουλειά που ξεκίνησε στις 2130 και κράτησε μέχρι της 00.30 , παίρνω τηλέφωνο τον μπέμπα να δώ που είναι ,
κλασσικά στην πιάτσα , αλλά στην παρέα του υπήρχε άτομο που με την συμπεριφορά του δεν θέλω να έχω πολλά πολλά μαζί του μίας και ζεί στον ονειρόκοσμο του ,
αποφάσισα να κάνω μιά βόλτα στην πιάτσα , ξεκίνησε για μεγάλη αλλά κατέληξε μικρή μίας και γρήγορα κατέθεσα και δεν είχα όρεξη για πολλά πολλά ,
ανεβαίνοντας την Αχιλλέως προς πλατεία Καραΐσκάκη , είδα τον οίκο Αχιλλέως 40 ανοιχτό στις 00.50 , έκανα τον γύρω της πλατείας για να ξεκινήσω την τσάρκα μου απο εκεί ,
όταν έφτασα ο οίκος πιά είχε κλειστά τα φώτα αν και η πόρτα κάτω ανοιχτή , έκανα να ανέβω τα σκαλιά και εκείνη την ώρα δύο νεαροί με μια κοπελίτσα κατέβαιναν , έκανα μεταβολή
και κατευθύνθηκα προς Κωνσταντινουπόλεως , να τσεκάρω μιά καινούργια κορασίδα που είδε ο πίτσι στο 166β...δεν δούλευε .
Κωνσταντινουπόλεως 166β , δούλευε κλασσικά η Ευα , η ξανθιά λεπτή μίλφ με το ωραίο κορμί και τα 1.5άρια στητά βυζία , στα μαλλιά της μάλιστα έχει και δύο τούφες πιο σκούρες , το πρόγραμμα της
ελεύθερο στοματικό τελειωτικό .
Κωνσταντινουπόλεως 166α , εδώ πια έχει καθιερωθεί να δουλεύουν δυό κοπέλες να βάρδια , δούλευε η Φωτεινή που την παρουσιάζουν ως Ρουμάνα , κοκκινομάλλα μιλφογκιλφ με καρέ μαλλί , χοντρή
με 2άρια βυζιά , το πρόγραμμα της ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και η Ντιάνα ξανθιά μιλφογκιλφ λεπτή με 2άρι βυζί , η συγκεεριμένη όσες φορές έχω έρθει σε αυτόν τον οίκο βρίσκεται στο δωμάτιο
και μέσα απο αυτό ακούγονται φωνές και γδούποι , το πρόγραμμα της ελεύθερο στοματικό τελειωτικό , οι δύο κοπέλες κάνουν και παρτούζα με 30 ευρώ.
Αχιλλέως 48β μπήκα μέσα καί πέτυχα την τσατσα με τα κοντά μαλλιά να μιλάει με την εργαζόμενη , η κοπέλα πετάχτηκε σαν ελατήριο να πάει στο κουζηνάκι , τι έπαθε ρωτάω την υπηρεσία , τίποτα πάει να
φτιαχτεί να την δείς ωραία ,να φορέσει τα τακούνια της(φορούσε σαγιονάρες και κάπνιζε όταν την είδα)ήρθε με πολύ μπρίο και αέρα , Ρεμπέκα με λένε μου είπε , όχι Ρεβέκκα , Ρεμπέκα μου ξανατόνισε ,
ξανθιά κοπέλα με το μαλλί πιασμένο πλεξούδα , χοντρούλα με 1.5άρια τριγωνικά βυζιά και αφράτη κωλάρα , με απλό πρόγραμμα.
Μαραθώνος 59 σε αυτόν τον οίκο πέτυχα την Τάνια , μελαχρινή κοπέλα με μαλλία μέχρι κάτω απο τους ώμους , κανονικών κιλών σώμα 2.5άρια βυζιά , ωραία μπούτια , χαρακτηρηστικό της το τατού με τα λουλούδια
που έχει , ξεκινάει απο τον αριστερό της ώμο και φτάνει μέχρι το στήθος της , σήμερα στο πρόγραμμα της ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό , την τίμησα και θα ακολουθήσει κριτική.
Μετά την κατάθεση δεν είχα πιά όρεξη για περαιτέρω τσάρκα και έφυγα , έτσι κι αλλιώς σήμερα Τρίτη στο ρεπό μου όλο και κάπου θα τσαρκάρω.