Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

maiden_maniac

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2011
Μηνύματα
66
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φορτώθηκε η Νικολέτα. Πολύ καλό, βρήκα νέο στανταράκι.
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
η ενημέρωση του Φανούρη είχε κάτι το εξαιρετικό αυτή την φορά. Μάλλον η πληθωρική παρουσία του Φαρκέλι της έδωσε ένα ξεχωριστό ρομαντικό άρωμα.
 

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Μηνύματα
2.676
Κριτικές
190
Like
12.216
Πόντοι
34.267
...το επιπεδο τον κοριτσιων στη Φυλης αυτη την περιοδο ειναι καλυτερο απο ποτε (απ το 2007 τουλαχιστον που αρχισα να ασχολουμαι ενεργα) . 6 στις 10 ειναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ και οι υπολοιπες πολυ καλες. Μπαζα απειροελαχιστα. Πραγματικα δεν ξερεις ποια να πρωτογαμησεις.

ΦΥΛΗΣ


54 Λιζα μελαχρινο αδυνατο πολυ ομορφο πιπινακι με μικρο στηθος, απλο
56 Νταιανα του Μπιλλυ13, μελαχρινο ομορφο στυλιαρι, απλο
66Α Αννα/Ιλονα η ξανθια αδυνατη ομορφη μολδαβεζα πολυ αδυνατη 1,5αρι στηθος, απλο

109Β Αννα Πιτσος μελαχρινο κοντο αβυζο στυλιαρη με μετρα φατσα, απλο ανακοινωνεται


ΔΙΔΥΜΟΥ
Ορορα καστανο κοντοπουτανο με καρε μαλλια με πολυ ομορφο γλυκο μουτρακι, αδυνατη με τελειο φυσικο στηθος και Τζουλια/Αλεξανδρα μελαχρινη με πολυ ομορφο προσωπο, αδυνατη με πολυ μικρο στηθος, απλο και οι 2. (ονειρευομαι μια παρτουζα και ξεροχυνω)

Αυτα τα ολιγα. Καλα γαμησια
Ωραίος ο μεσιέ! Αλήθεια ρε θηρίο....πως θυμάσαι τόσα ονόματα-χαρακτηριστικά; Θα τσαρκάρω κι εγώ οσονούπω, μα θα χρειαστώ μπλοκάκι και στυλό, αλλιώς στις 3-4 ξέχασα τις υπόλοιπες!
Τέσπα....σχόλια: Αρχικά συμφωνώ στο αξιογάμητες. Δεν ήξερα που να υποκύψω χθες.... Στο 54 το Λιζάκι στάζει κάβλα αλλά φαίνεται πολύ άγουρο και διστακτικό. Έχει κι αυτό τη γοητεία του....
Η Νταϊάνα (56) θέλει προσοχή στα γλωσσόφιλα...μου μελάνιασε τη γλώσσα τις προάλλες! Αναγκάστηκα να δαγκωθώ για να δικαιολογηθώ!
Η Άννα-Ιλόνα-Τζούλια (66α) τον είχε καραμελώσει ακα και πως κρατήθηκα!!!!! Προφανώς ήταν "δωράκι".
Στο 109βου απόθεσα το 20άρι που με βάραινε και η Αννούλα (αλήθεια, γιατί Πίτσος;..) φρόντισε να μου κάνει ένα super vacoum που έχασα το νωτιαίο μυελό. θα της έπαιρνα το κωλί αλλά δεν είχα χρόνο....
Διδύμου 7α ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ!!!!!! Να τις βλέπεις στην οθόνη και να σου "φεύγουν". Ωστόσο τις πέτυχα στη μάσα και μόλις σαλονάρισαν η κοντή παρέσυρε τη "συνεσταλμένη" Τζούλια σε πασαρέλα με τουπέ και υφάκι και προαισθάνθηκα ότι το αποτέλεσμα της παρτούζας, ίσως να ήταν ένα χαμένο 40άρι.. Όχι ότι δε θα τό'δινα....αλλά λέμε.
Επίσης καβλωτικό ντουετάκι το απέναντι με την Κάρμεν να είναι το "επιπλάκι" που θα ασχολείσαι όσο σε "φροντίζει" το Χριστινάκι!!!!
Ααααα ρε Μπέμπα....καβλώσαμε και σήμερα...
Με βλέπω για ρεπορτάζ αύριο με τον νεοσμυρνιώτη!!!!
Καλά χωσίματα! :fuck2:
 

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
4.349
Κριτικές
10
Like
1.765
Πόντοι
5.975
Καταδρομικη σημερα 2η βαρδια Φυλης. Ξεκινησα 5κ10 και τελειωσα γυρω 6κ30, και χρονο εχασα μονο στο Αλκιβιαδου 16Β που περιμενα την Πατριτσια πανω απο 20 λεπτα και σε καποιο αλλο σπιτι (δεν λεω που  :grin: ) που καυλαντιζα δυνατα με μια μουναρα τσατσα για κανα μισαωρο. Ελπιζω να γινει κατασταση την εχω μεγαλη αναγκη (και αυτη οπως φαινεται  :grin:  :cum: :cum: )

Πριν ξεκινησω να πω για αλλη μια φορα οτι το επιπεδο τον κοριτσιων στη Φυλης αυτη την περιοδο ειναι καλυτερο απο ποτε (απ το 2007 τουλαχιστον που αρχισα να ασχολουμαι ενεργα) . 6 στις 10 ειναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ και οι υπολοιπες πολυ καλες. Μπαζα απειροελαχιστα. Πραγματικα δεν ξερεις ποια να πρωτογαμησεις.

ΦΥΛΗΣ

40 η κοπελα ηταν στο δωματιο και η τσα μου ειπε οτι ειναι η Αντζελα προφανως αυτη απ το 66Δ που πηρα πριν 2-3 μερες, μελαχρινη αλβανοφατσα με μικρο στηθος και ωραιο κωλο, φουλ . Η Σαρα εφυγε χθες για την πατριδα της και το ποτε γυρναει ειναι αγνωστο
54 Λιζα μελαχρινο αδυνατο πολυ ομορφο πιπινακι με μικρο στηθος, απλο
56 Νταιανα του Μπιλλυ13, μελαχρινο ομορφο στυλιαρι, απλο
66Α Αννα/Ιλονα η ξανθια αδυνατη ομορφη μολδαβεζα πολυ αδυνατη 1,5αρι στηθος, απλο
66Δ Αλεξανδρα στρουμπουλο τσιγγανοειδες μελαχρινο πιπινι, φουλ
74(αριστερα) Νανσυ κοντοπουτανο με κοντα μαλλια, απαξιωμενη φατσα και ΒΥΖΑΡΕΣ την πηρα προχθες με αρκετα καλες εντυπωσεις, φουλ ανακοινωνεται αλλα μεσα μου εκανε νερα..
74(δεξια) Αννα νομιζω καινουρια ψιλοαδιαφορη μελαχρινη, ακα νομιζω
59 Κλειστο
61 Βικη το ομορφο μελαχρινο αβυζο στυλιαρι απο Κολωνου 27, απλο
80 Εμμυ απαξιωμενη αλβανοφατσα, καλο 2αρι βυζι και ωραια κωλαρα, κωλο
65Α Κλειστο
65Β Κλειστο (ο τσατσος περιμενε απ εξω ακομα και στις 6 που ξαναπερασα)
67 Κλειστο και αυτο
69Α Χριστινα απ το καζακσταν καυλωφατσα με ασιατικα χαρακτηριστικα,αδυνατη 1,5αρι πλαστικο βυζι και μικρο κωλαρακι, απλο
69Β Μπιανκα μελαχρινο γυφτοειδες πιπινακι με ομορφο μουτρακι, και ωραιο κωλο, φουλ ανακοινωθηκε
71Α Αννυ καστανομαλλα με ομορφη αλλα ξυνισμενη φατσα, αδυνατη με μικρο στηθος, κωλο
71Β Στεφανια ψηλη καστανοξανθη με συμπαθητικη φατσα και μεγαλη κωλαρα, απλο
71Γ Κλειστο
86Β Αντριαννα μελαχρινο πιπινι ομορφο προσωπακι και τελειο σωμα με καμπυλες, απλο
86Α Τζουλια με τα πιρσινγκ κοντοπουτανο με μετρια φατσα καλο σωμα και βυζαρες, κωλο
84Β Ροζα η θεομουναρα γυναικαρα με πολυ ομορφο προσωπο,απιστευτη θυληκοτητα, τελεια σωματαρα με καμπυλες και βυζαρες η πιο ομορφη παρουσια στην Φυλης κατα τη γνωμη μου, απλο
84Α Αντριαννα/Συλβια απο Φωκαιας25, μελαχρινο ομορφο κοριτσακι με 1,5αρι στηθος και αφρατη κωλαρα, απλο
99 Σοφη τρομακτικος τραβελος  :badair:
109Α Τζουλια μελαχρινο αδυνατο πουτανακι, απλο
109Β Αννα Πιτσος μελαχρινο κοντο αβυζο στυλιαρη με μετρα φατσα, απλο ανακοινωνεται
134 Βικη μελαχρινο μωρο με καμπυλες, μικρο στηθος, με καυλαντισε δυνατα σημερα και μου φανηκε πιο ελκυστικη απο αλλες φορες, απλο
134Α Τζεσικα η συμπαθητικη αδυνατη ξανθια που εχει ριζωσει στον οικο, απλο
134Β Αλεξανδρα μετρια λιγο απαξιωμενη φατσα με αγελαδισιο βλεμμα, σγουρα μακρια μαλλια, λιγα περιτα κιλα και βυζαρες, απλο
136  Ελενα μελαχρινο προμιλφ με καμπυλες και πολλα τατουαζ, απλο
Πιπινου/Φυλης γωνια Ελενα κοντοπουτανο με 1,5αρι βυζακι αδυνατη με βλεμμα κλαμμενης μυξοπαρθενας, απλο
Μαγνησιας 11? Αννα(μου συστηθηκε ως Αννιτα) η απαξιωμενη αλβανιδα υποθετω με θητεια στο Φυλης66Δ, Διδυμου 8Α και καπου στη Λιοσων, ακα

ΦΩΚΑΙΑΣ

17 Ισαμπελλα η μελαχρινη θεομουναρα καλλονη με καυλωφατσα 1,5αρι φυσικο στηθος ψηλη με σωματαρα, απλο
19 Μαρινα το καυλωτικο καστανομαλλικο προμιλφ με τα πολυ μακρια μαλλια, 2ααρι+ ενυσχυμενο στηθος και ωραιο κωλο, απλο  (με καυλωνει παρα πολυ αυτη η γυναικα αλλα το ξινισμενο βλεμμα της και το βιαστηκο σαλοναρισμα της παντα με αποτρεπουν απ το να περασω παζι της)
25Α Ολγα σκληρο κοντοχοντρο μιλφ, ενφανιστηκε με ενα δονητη και αρχισε να τον γλυφει αλλα εφυγα τρεχοντας, ακα (ισως και κωλο δεν θυμαμαι)
25Β Ανκα η μοντελε μουναρα απ τις ομορφοτερες παρουσιες της Φυλης και αυτη, απλο
27Α η τρομακτικη ξανθια προμιλφ Βικτωρια, φουλ τα παντα ολα
27Β(κατω) Μαρια καστανοξανθο κοντοπουτανο με σχετικα ομορφη αλβανοφατσα, ωραιο σωμα με καμπυλες και φυσικο 2,5αρι+ στηθος, ακα
27Β(πανω) Ελενα απιστευτα καυλοτικη καστανομαλλα μουναρα με ΒΥΖΑΡΕΣ, απλο
24 Αντελινα νεα αφιξη, μελαχρινο κοντο στυλιαρι με πολυ ομορφο προσωπο , μικρο στηθακι και ωραιο κωλαρακι, οι λατρεις του ειδους πρεπει να την τσεκαρουν, κωλο

ΔΙΔΥΜΟΥ

Ορορα καστανο κοντοπουτανο με καρε μαλλια με πολυ ομορφο γλυκο μουτρακι, αδυνατη με τελειο φυσικο στηθος και Τζουλια/Αλεξανδρα μελαχρινη με πολυ ομορφο προσωπο, αδυνατη με πολυ μικρο στηθος, απλο και οι 2. (ονειρευομαι μια παρτουζα και ξεροχυνω)
Αλινα (και οχι Ελενα οπως ειχα γραψει σε προηγουμενη ενημερωση μου..) ξανθια με καλουτσικο προσωπο και σωμα με καμπυλες, απλο 
Αλεξανρα ομορφο κοριτσακι με μαυρα μακρια μαλλια, αδυνατη με μικρο στηθος και καλο κωλαρακι, απλο
Καρμεν με την τραβελοφατσα, απλο προγραμμα και Χριστινα το αδυνατο μελαχρινο κοντοπουτανο, ακα και κωλο (Προσφορα του καταστηματος ΠΑΡΤΟΥΖΑ 30 ΕΥΡΩ)
16 Νικη ξανθο καυλιαρικο γκρανυ και Ολγα ξανθο θωρηκτο, ακα και οι 2
18Α Χριστινα καστανομαλλικο προμιλφ με μακρια μαλλια , συμπαθητο προσωπο, καλο σωμα με καμπυλες με 2,5αρι φυσικο στηθος, ακα (και κωλο???)
18Β Αλιονα το γνωστο ξανθο τρομακτικο γκρανυ με τα πλαστικα βυζια, ακα λαρυγγωτο
20 Μιλα πολυ καυλωτικο μιλφει, ωραιο σωμα και παρα πολυ ομορφο προσωπο, ακα
27 Κλειστο

ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ

16Α Κατερινα Σερβα, καστανο μιλφει με κοντα καρε μαλλια, μετριο προσωπο και πολυ καλο σωμα για την ηλικια της με σουπερ βυζαρες. ακα και κωλο (Σε προηγουμενη ενημερωση μου ημουνα καπως απαξιωτικος γι αυτη αλλα εκανα λαθος μαλλον δεν την προσεξα καλα. Μαλιστα με καυλαντισε καλα και φαινεται να ειναι πολυ ζεστη γυναικα)
16Β Πατριτσια (την ειδα προχθες στο Διδυμου 27) μελαχρινη με μετρια προς καλη φατσα, λιγο στρουμπουλη με καλοσχηματισμενη κωλαρα και βυζαρα, ακα (και κωλο??)
16Γ Τζουλιαννα (απο Φυλης69Α) ξανθια με καλουτσικο προσωπο, καλο σωματακι και στηθος, ακα και κωλο

Αυτα τα ολιγα. Καλα γαμησια
Απλά... ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ!!! Ουδέν περαιτέρω σχόλιον...
 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.131
Πόντοι
17.436
σώπα ρε...και φαινόταν πολύ τσαχπινογαργαλιάρα...

Ή μήπως είσαι άσχημος και δεν σε γούσταρε και φταίει αυτό;

ολοι ειμαστε ασχημοι μπροστα στο ΝΩΝΤΑ


καυλαντιζα δυνατα με μια μουναρα τσατσα για κανα μισαωρο. Ελπιζω να γινει κατασταση την εχω μεγαλη αναγκη (και αυτη οπως φαινεται  :grin:  :cum: :cum: )

πες μου πως ειναι η καυλα η Ευα να σου βγαλω το καπελο  :rockon:
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
8Β Καρμεν με την τραβελοφατσα, απλο προγραμμα και Χριστινα το αδυνατο μελαχρινο κοντοπουτανο, ακα και κωλο (Προσφορα του καταστηματος ΠΑΡΤΟΥΖΑ 30 ΕΥΡΩ)
Επίσης καβλωτικό ντουετάκι το απέναντι με την Κάρμεν να είναι το "επιπλάκι" που θα ασχολείσαι όσο σε "φροντίζει" το Χριστινάκι!!!!

έχοντας πάρει και τις δύο θα έλεγα ότι η Κάρμεν είναι καλύτερη. Αν μη τι άλλο, μιλάει περισσότερο και ακολουθεί οδηγίες. Η Χριστίνα μου φάνηκε στον κόσμο της.

25Α Ολγα σκληρο κοντοχοντρο μιλφ, ενφανιστηκε με ενα δονητη και αρχισε να τον γλυφει αλλα εφυγα τρεχοντας, ακα (ισως και κωλο δεν θυμαμαι)

είναι η ίδια που δούλευε Τροφωνίου 13 στο ισόγειο;

Μαγνησιας 11? Αννα(μου συστηθηκε ως Αννιτα) η απαξιωμενη αλβανιδα υποθετω με θητεια στο Φυλης66Δ, Διδυμου 8Α και καπου στη Λιοσων, ακα

από την Μολδαβία δεν είναι αυτή; Είχα ακούσει καλά λόγια για την πάρτη της...

134Β Αλεξανδρα μετρια λιγο απαξιωμενη φατσα με αγελαδισιο βλεμμα, σγουρα μακρια μαλλια, λιγα περιτα κιλα και βυζαρες, απλο

τελικά μόνο εμένα αρέσει αυτή;

136  Ελενα μελαχρινο προμιλφ με καμπυλες και πολλα τατουαζ, απλο

η γνωστή "Γιακούζα" σε σπάνια απογευματινή βάρδια.

Πιπινου/Φυλης γωνια Ελενα κοντοπουτανο με 1,5αρι βυζακι αδυνατη με βλεμμα κλαμμενης μυξοπαρθενας, απλο

πρόσεξε γιατι καμιά φορά ανακοινώνει και αυταρχικό  :fuck2:

εξαιρετικός ο BwmPower  :rockon: :rockon:
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
109Β Αννα Πιτσος μελαχρινο κοντο αβυζο στυλιαρη με μετρα φατσα, απλο ανακοινωνεται
Πολύ ωραίο προσωπάκι για μένα και καθόλου μέτριο αν και θα μου πεις γούστα είναι αυτά για να το δεχτώ! "Πίτσος" εγγύηση φυσικά και απορώ πως σού 'ρθε ο συνειρμός για ψυχρή σαν το ψυγείο. Από τα καλύτερα γαμήσια που μου έχει κάνει πουτάνα, αεροπλανικό λέμε! Εντύπωση φυσικά μου κάνει από πολλούς συναγωνιστές που την Θεωρούν κυκλοθυμική! Χωρίς δόση ειρωνείας ή υπονοούμενου για να το λένε κάτι θα ξέρουν αφού εγώ την έχω πάρει μόνο μία φορά!
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
[size=11pt](Ο) Φανούρης, (και ο) farkeli, (στη) Φυλής[/size]

Φυλής 61: Η Βίκυ˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη χαμηλά, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, καλοσχηματισμένο λεπτό κορμί, ωραίο κώλο. Σε απλό.
Στο τέλος της τσάρκας "τακτοποιήθηκε" απ' τον farkeli.

Ελπίζω να μας ενημερώσει για τα τεκταινόμενα . . . . . 
 

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.556
Κριτικές
43
Like
8.717
Πόντοι
1.936
Ποια Εύα ρε,από πότε έχεις να πας Φυλής; :tits2:



μήπως είναι μια με πλούσιο μπούστο στην εξηκίου? :grin:
κάνει και καβλάντζα με τα
πελατακια αυτή και άμα λάχει το τσιμπάει το εισητίριο!!!!
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Μηνύματα
4.583
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Καταδρομικη σημερα 2η βαρδια Φυλης.

ΦΩΚΑΙΑΣ

25Β Ανκα η μοντελε μουναρα απ τις ομορφοτερες παρουσιες της Φυλης και αυτη, απλο

Καλα γαμησια

Είπα να δοκιμάσω απόψε.
Φόλα η κυρία.
Είναι όντως όμορφο παιδί, αλλά κακή στη δουλειά της.

Αν την προσέξεις δε (από εμφάνιση) είναι χωριάτα Πολωνέζα απ' αυτές που αρμέγουν γελάδια στο χωριό της. Καλοφτιαγμένη κάπως μεν, αλλά χωριάτα.
Την κατάσταση σώζει το μακιγιάζ, και το γεγονός ότι της έχουν εξηγήσει ότι σ' αυτή τη δουλειά δεν μπορεί να μυρίζει ξυνόγαλο. Πρέπει να πλένεται, και το κάνει για να μη βρωμάει στον πελάτη, όχι επειδή αυτό είναι το σωστό.

Κακά διεκπεραιωτική (θα μπορούσε να δουλεύει σε συσκευασίες ροδάκινων όπου θα τακτοποιούσε φρούτα και όχι ψωλές) αλλά τη διαφορά μάλλον δεν την έχει καταλάβει.

Βεβαίως (λόγω εμφάνισης) στο μπουρδέλο είναι μηχανή που κόβει λεφτά, πρέπει να καθαρίζει τουλάχιστον 35-40 βίζιτες στη βάρδια.

Επομένως το "καλά γαμήσια" που έγραψε ο συναγωνιστής δεν ισχύει για την ανωτέρω.
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.410
Πόντοι
4.006
Κακά διεκπεραιωτική (θα μπορούσε να δουλεύει σε συσκευασίες ροδάκινων όπου θα τακτοποιούσε φρούτα και όχι ψωλές) αλλά τη διαφορά μάλλον δεν την έχει καταλάβει.
  :2funny: :2funny: :2funny:
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.410
Πόντοι
4.006
Π  Ρ  Ο  Σ  Ο  Χ  Η ............



Στο  Αλκιβιαδου  16γ   σημερα  το  πρωι  δουλευει  κοπελα  ονοματι  Αλεξανδρα........
Αυτη  η   βρωμιαρα  δουλευε  στο  Φ 40   σαν  Χριστινα  πιο  παλια.....Μ Α Κ Ρ Υ Α.......
Διαβαστε  κριτικες  της  ..........ειναι  βρωμιαρα  και  φολα......Μ Α Κ Ρ Υ Α.......
Μια μιλφ ξανθια θα λες ειναι τελειος φολα... και αγαρμπη..
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.410
Πόντοι
4.006
Ωραίος ο μεσιέ! Αλήθεια ρε θηρίο....πως θυμάσαι τόσα ονόματα-χαρακτηριστικά; Θα τσαρκάρω κι εγώ οσονούπω, μα θα χρειαστώ μπλοκάκι και στυλό, αλλιώς στις 3-4 ξέχασα τις υπόλοιπες!
Τέσπα....σχόλια: Αρχικά συμφωνώ στο αξιογάμητες. Δεν ήξερα που να υποκύψω χθες.... Στο 54 το Λιζάκι στάζει κάβλα αλλά φαίνεται πολύ άγουρο και διστακτικό. Έχει κι αυτό τη γοητεία του....
Η Νταϊάνα (56) θέλει προσοχή στα γλωσσόφιλα...μου μελάνιασε τη γλώσσα τις προάλλες! Αναγκάστηκα να δαγκωθώ για να δικαιολογηθώ!
Η Άννα-Ιλόνα-Τζούλια (66α) τον είχε καραμελώσει ακα και πως κρατήθηκα!!!!! Προφανώς ήταν "δωράκι".
Στο 109βου απόθεσα το 20άρι που με βάραινε και η Αννούλα (αλήθεια, γιατί Πίτσος;..) φρόντισε να μου κάνει ένα super vacoum που έχασα το νωτιαίο μυελό. θα της έπαιρνα το κωλί αλλά δεν είχα χρόνο....
Διδύμου 7α ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ!!!!!! Να τις βλέπεις στην οθόνη και να σου "φεύγουν". Ωστόσο τις πέτυχα στη μάσα και μόλις σαλονάρισαν η κοντή παρέσυρε τη "συνεσταλμένη" Τζούλια σε πασαρέλα με τουπέ και υφάκι και προαισθάνθηκα ότι το αποτέλεσμα της παρτούζας, ίσως να ήταν ένα χαμένο 40άρι.. Όχι ότι δε θα τό'δινα....αλλά λέμε.
Επίσης καβλωτικό ντουετάκι το απέναντι με την Κάρμεν να είναι το "επιπλάκι" που θα ασχολείσαι όσο σε "φροντίζει" το Χριστινάκι!!!!
Ααααα ρε Μπέμπα....καβλώσαμε και σήμερα...
Με βλέπω για ρεπορτάζ αύριο με τον νεοσμυρνιώτη!!!!
Καλά χωσίματα! :fuck2:
Εμενα με ρουφηξε εντονα στο κατω χειλος...Ευτηχος λογο δυνατου τυπου δερματος μου δεν επαθα τιποτε τυπε μου,βεβαια αν μου ρουφουσε την γλωσσα την ειχα βαψει..πιστευω οτι το κανει σκοπιμα..Μονο κια μονο για αυτο δεν θα ξαναπαω ειναι επικινδινο..μουρθε να την χαστουκισο...
 

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Μηνύματα
2.676
Κριτικές
190
Like
12.216
Πόντοι
34.267
Εντύπωση φυσικά μου κάνει από πολλούς συναγωνιστές που την Θεωρούν κυκλοθυμική! Χωρίς δόση ειρωνείας ή υπονοούμενου για να το λένε κάτι θα ξέρουν αφού εγώ την έχω πάρει μόνο μία φορά!
ΕΙΝΑΙ κυκλοθυμική. Δεν έχει σταθερή συμπεριφορά και είναι όπως της έρθει. Ρεσιτάλ όμως δίνει φάτσα-κάρτα στον καθρέφτη με το καβλί γυμνό στο στόμα!!!! Την καταβρίσκει η ρουφιάνα!!!

Εμενα με ρουφηξε εντονα στο κατω χειλος...Ευτηχος λογο δυνατου τυπου δερματος μου δεν επαθα τιποτε τυπε μου,βεβαια αν μου ρουφουσε την γλωσσα την ειχα βαψει..πιστευω οτι το κανει σκοπιμα..Μονο κια μονο για αυτο δεν θα ξαναπαω ειναι επικινδινο..μουρθε να την χαστουκισο...
Προφανώς το κάνει επίτηδες, εκεί που θέλει να κάνει τη "ζημιά".. Θυμάμαι της είπα να μη μου αφήσει κάνα σημάδι και στο τέλος μου βεντούζαρε τη γλώσσα που μέχρι να βγω απ΄το δωμάτιο είχε γίνει μελιντζανί!!! :headbang: Και μετά να βρω δικαιολογία για αύθα και δάγκωμα στο μάσημα... Χωρίς να θέλω να παινευτώ, πιστεύω ότι εκεί που κάνει κέφι, θέλει να αφήσει το....ΣΗΜΑΔΙ της! :S
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.410
Πόντοι
4.006
ΕΙΝΑΙ κυκλοθυμική. Δεν έχει σταθερή συμπεριφορά και είναι όπως της έρθει. Ρεσιτάλ όμως δίνει φάτσα-κάρτα στον καθρέφτη με το καβλί γυμνό στο στόμα!!!! Την καταβρίσκει η ρουφιάνα!!!
Προφανώς το κάνει επίτηδες, εκεί που θέλει να κάνει τη "ζημιά".. Θυμάμαι της είπα να μη μου αφήσει κάνα σημάδι και στο τέλος μου βεντούζαρε τη γλώσσα που μέχρι να βγω απ΄το δωμάτιο είχε γίνει μελιντζανί!!! :headbang: Και μετά να βρω δικαιολογία για αύθα και δάγκωμα στο μάσημα... Χωρίς να θέλω να παινευτώ, πιστεύω ότι εκεί που κάνει κέφι, θέλει να αφήσει το....ΣΗΜΑΔΙ της! :S
Εγω τυπε μου δεν ξαναπαω..για φαντασου να βεντουζοση ετσι το καυλι μας ... :headbang: :headbang: :headbang:
 

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Μηνύματα
201
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
  Έχω πάρει 2 φορές τη μικροκαμωμένη Χριστίνα με φούλ πρόγραμμα στο 7α (τώρα εμφανίζεται και στο 8β), διαπίστωσα πολλύ άσχημη συμπεριφορά και ξεπέτα μεσκοπό να σου φάει το 20άρικο. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΚΟΛΟΚΟΡΙΤΣΟ!
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
   Έχω πάρει 2 φορές τη μικροκαμωμένη Χριστίνα με φούλ πρόγραμμα στο 7α (τώρα εμφανίζεται και στο 8β), διαπίστωσα πολλύ άσχημη συμπεριφορά και ξεπέτα μεσκοπό να σου φάει το 20άρικο. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΚΟΛΟΚΟΡΙΤΣΟ!
Εγώ τα έχω ήδη γράψει για το ότι είναι κακομαθημένη και με αγενής συμπεριφορά.Μάλλον την ίδια εννοεί και ο Κάβλαρχος ότι πήρε στο Αλκιβιάδου 16γ και δεν πέρασε καλά.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom