Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ενημερωση για την πιο καλτ πλευρα της πιατσας σημερα.. Ωρα εκκινησης 5:10 απο Φυλης 40 αλλα σκεφτηκα οτι εκανα χθες για Φυλης και δεν ειχε νοημα ουτε ειχα αναγκη καραμουζιασμα οποτε αποφασησα να γραψω για πρωτη φορα για Λιοσιων και περιξ. Συγχωρεστε ανακριβιες και λαθη γιατι οπως ειπα εινα η πρωτη φορα που γραφω γι αυτα τα μερη.

Πιπινου 118 Αλικη, μελαχρινο προμιλφ με καυλοφατσα και καλο σωμα. Εμφανιστηκε με ολοσωμο μαυρο εσωρουχο, επεσε πανω μου και με πλακωσε στα γλωσσοφιλα ενω δαχτυλιαζα τη μουναρα της. Κατακαυλωσα αλλα φυσικα η τιμη εκκινησης στα 50 ευρω ειναι ακρως απαγορευτικη.
To Πιπινου 118 ειναι studio μπεμπα μου, οποτε λογικη η τιμη εκκινησης στα 50 ευρω.
Να ενηεμρωσω επισης οτι η Αλικη (ε οχι και προμιλφ, γυρω στα 25 ειναι  :cheesy:) την οποια ειδες, δεν ειναι αλλη απο την κοπελα που  εργαζεται και σαν Μαριαννα στον (στουντιακο) ομιλο Μεγαλου Αλεξανδρου 133 κλπ....

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

ΥΓ: Πολυ ωραια ενημερωση  :thumbsup:
 

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Μηνύματα
196
Like
3
Πόντοι
1
Παίδες προσοχή !!!

Φυλής σήμερα κατά τις 22.30 και ενώ αρκετός κόσμος κυκλοφορούσε, τύπος προσπαθούσε να ανοίξει ένα jeapaki με κάτι σαν αντικλείδι - πασπαρτού (δεν ξέρω ακριβώς πως το λένε). Μιλάμε για τρελλό θράσος να δοκιμάζει να το ανοίξει επί κανα 10λεπτο και ενώ είχε αρκετή κίνηση γύρω του.

Στάθηκα στα 2 μέτρα και τον κάρφωνα για κανά 3λεπτο μέχρι που τελικά απομακρύνθηκε.
Συνέχισα για Διδύμου και όταν επέστρεψα το jeap δεν ήταν εκεί.
Ελπίζω να το είχε πάρει ο ιδιοκτήτης του.


Προσοχή, οι μπάσταρδοι έχουν αποθρασυνθεί.
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.410
Πόντοι
4.006
Παίδες προσοχή !!!

Φυλής σήμερα κατά τις 22.30 και ενώ αρκετός κόσμος κυκλοφορούσε, τύπος προσπαθούσε να ανοίξει ένα jeapaki με κάτι σαν αντικλείδι - πασπαρτού (δεν ξέρω ακριβώς πως το λένε). Μιλάμε για τρελλό θράσος να δοκιμάζει να το ανοίξει επί κανα 10λεπτο και ενώ είχε αρκετή κίνηση γύρω του.

Στάθηκα στα 2 μέτρα και τον κάρφωνα για κανά 3λεπτο μέχρι που τελικά απομακρύνθηκε.
Συνέχισα για Διδύμου και όταν επέστρεψα το jeap δεν ήταν εκεί.
Ελπίζω να το είχε πάρει ο ιδιοκτήτης του.


Προσοχή, οι μπάσταρδοι έχουν αποθρασυνθεί.
Καρφονες τον Μπραβο του 71...;;που προσπα8ουσε να βοηθηση εναν μεθησμενο θαμονα του οικου που ειχε κλειδοθι μεσα στο αυτοκινιτο του και ο συναγερμος ειχε τρελανι την γειτονια....ΧΑΧχαχα κλαιο...τον καρφοσες πολυ και εφυγε ;;;Περα απο την πλακα καλο ειναι να μην παρευμηνευουμε οτι βλεπουμε και τρομαζουμε τον κοσμο η φυλης εχει ηρεμηση πολυ τα τελευταια 3 χρονια....και εχουν βοηθιση πολυ και οι μπραβοι της γειτονιας οχι ολοι...αλλα η πιο πολοι το λεει η ψυχη τους και ειναι ξηγημενοι και ευγενικοι!!!Σορυ τυπε αντμιν αλλα επρεπε να πω την αληθεια ... :rockon: :rockon: :rockon:
 

thanoshot83

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2013
Μηνύματα
36
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
0
18Β Ναντια ξανθια ομορφη καυλωφατσα, βυζαρες και παραπανισια κιλα που με καυλωνουν πολυ, ακα (εμεινα λιγο για να καυλαντισω την μελαχρινη τσατσα με τον τεραστιο κωλο η οποια οντως μπαινει στο δωματιο αμα τα βρει με τον πελατη  ; . Επισης να πω οτι ο χωρος εχει ανακοινηστει και εχει γινει  αρκετα κυριλλε με ντουζιερες κλπ..))

Δηλαδη οταν λες η μελαχρινη τσατσα με τον τεραστιο κωλο η οποια οντως μπαινει στο δωματιο αμα τα βρει με τον πελατη τι εννοεις?
οτι σου λεει οτι αμα δε σου κανει η κοπελα μηπως σου κανω εγω? κ εχει το ιδιο κοστος?
 

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Μηνύματα
1.033
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Παράξενο...[/size]

9636216292_42c10a8deb_c.jpg


Το δεμένο γαϊδουράκι βρισκόταν στην οδό Καλλέργη

9636226350_2b146df9b9_c.jpg


και αυτό επίσης


10:23-12:00 π.μ


Καλλέργη 33: Κλασικά η αλβανίδα Ιωάννα, από το υπερυψωμένο ισόγειο της Κολωνού 27, με σκούρο ίσιο μαλλί λίγο πάνω απ' τους ώμους, καλό προσωπάκι, μικρό στήθος, μέτριου ύψους, κανονικό σωματάκι με πιασιματάκια, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.
Λεωνίδου 6: Σταθερή κι εκεί η Ιονέλα˙ με ξανθό σπαστό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, μέτριο προσωπάκι με λίγο περίεργο βλέμμα, μεγάλο στήθος, γεματούτσικο κορμί με κυτταρίτιδα. Σε απλό, που συμπεριλάμβανε και 69.
Δεληγιώργη 39: Η Ανίτα˙ μία χαμηλού αναστήματος νεαρή με σκούρο ίσιο μαλλί με ανταύγειες πιασμένο πίσω, μέτριο προσωπάκι, μικρό στήθος, σώμα με πιασιματάκια. Σε απλό.
Δεληγιώργη 30: Σταθερά και εδώ η σιτεμένη Λόλα˙ ξανθιά, με ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μεγάλα: Μάτια, μύτη, στόμα (έκφυλο αλλά όχι όμορφο πρόσωπο), μεγάλο στήθος. Απλό στα 20 και ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ παιχνίδια κατόπιν συνεννόησης για την τιμή.
Κεραμεικού 13 μεσαίο (ισόγειο): Κλασικά η ψηλή νεαρή ρουμάνα Χριστίνα. Ηταν στο δωμάτιο. Απλό.
Σημείωση: Η Ανίτα επιστρέφει 10 με 15 Σεπτεμβρίου.
Κεραμεικού 13 δεξιά (υπόγειο): Δύο κοπέλες: Η Ρωξάνη˙ με μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη με ανταύγειες, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό σώμα με μία διάστιξη (λέξεις) στο δεξιό της αντιβράχιο, καλός φαδρύς κώλος και τροφαντά μπούτια˙ και η Μαργαρίτα˙ με ίσιο κάπως σπαστό ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) γεματούτσικο κορμί. Σε απλό αμφότερες.
Κεραμεικού 15 δεξιά (ισόγειο): Η 25χρονη Γιασμίν˙ με ίσιο μαύρο μαλλί πιασμένο ψηλά στο κεφάλι, πρόσωπο με όμορφα σκούρα μάτια και καλογραμμένα χείλη, μικρό στήθος, μάλλον κοντούλα με κανονικό σώμα, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό. Πληρώθηκε...

9632985857_79a81cd948_c.jpg


9632980115_c273c16772_c.jpg


9632983631_6dcd409094_c.jpg


Κεραμεικού 15 αριστερά (1ος όροφος): Η Ντάνα, από Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 και Περδίκκα, με μαύρο μαλλί πιασμένο ψηλά στο κεφάλι, καλούτσικο προσωπάκι, μεγάλο στήθος, ψηλό γεροδεμένο κορμί. Σε απλο.
Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Δύο κοπέλες σε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στήθος και στο στόμα, στα 20. Η milf Ιουλία˙ με καστανόξανθο ίσιο μαλλί πιασμένο πίσω, αρκετά μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος (φορούσε μεσοφόρι), πολύ αδύνατη˙ και η milfogilf Φωτεινή˙ με κατσαρό καστανό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, επίσης αρκετά μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε κομπινεζόν), χοντρά βραχιόνια, βαρύ κορμί.
Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά (ημιυπόγειο): Η ρουμάνα "γυρολόγος" Ντάνα˙ απ' το υπερυψωμένο ισόγειο της Κολωνού 30, το υπόγειο 32 της ίδιας οδού, το Κολωνού 15 δεξιά, το ημιυπόγειο της Κολωνού 11, το ισόγειο της Ιάσονος 19, το ημιυπόγειο 30 της ίδιας οδού, το 66 δεξιά της Φυλής. Επρόκειτο για νεαρή με μέτριο σφιγμένο πρόσωπο, ίσιο καστανό μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά μέχρι τη μέση, μικρό στήθος, αδύνατη με καλό σώμα. Σε απλό.
Φυλής 200: Σταθερή τα πρωινά η Δώρα ή Ντόρα˙ ξανθιά milf με μαλλί μέχρι την πλάτη, καλούτσικο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, κοιλιά. Σε απλό και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Δροσοπούλου 95 (Amnesia): Στο συγκεκριμένο στούντιο στις 11:38 π.μ, καθώς και μετά από 10 λεπτά που ξαναπέρασα, δεν είχε έρθει ακόμα η κοπέλα. Σήμερα άνοιγε από τις διακοπές του καλοκαιριού. Στην είσοδο υπήρχε χειρόγραφη αυτοσχέδια ταμπέλα που ενημέρωνε πως το απλό κόστιζε 20 ευρώ.
Δροσοπούλου 97: Θα λειτουργήσει από 2 Σεπτεμβρίου.
Λέλας Καραγιάννη 35: Δούλευαν δύο κοπέλες 22 ετών απ' τη Ρουμανία: Η Χρύσα˙ με ξανθωπό ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη στο μέσον, όμορφο προσωπάκι, μικρό στήθος, καλοσχηματισμένο αδύνατο κορμί (μέτριο ύψος) με μια διάστιξη (το λαγουδάκι του playboy) στον αριστερό της βουβώνα, ωραίο κωλαράκι, καλλίγραμμα πόδια˙ και η Αλίνα, πιο ψηλή και πιο καμπυλώδης, με μαύρο μπουκλωτό μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφο έκφυλο προσωπάκι, μικρό στήθος, καλό κωλαράκι.
Πρόσφεραν απλό στα 30, ενώ με 50, η πρώτη και ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ενώ η δεύτερη ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΚΩΛΟ.
Θάσου 13: Τρεις βραζιλιάνες: Η Αντζελίνα˙ μία μιγάδα με το μαλλί της πιασμένο σε αλογοουρά, φαρδιά μούρη, μεσαίο προς μεγάλο στήθος (φορούσε φανελα), ωραίο κωλαράκι. Η Βανέσσα˙ νεαρή μελαχρινή με ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μεσαίο στήθος (φορούσε επίσης φανέλα) γεματούτσικο κορμί, μέτριος κώλος˙ και η Τζέσικα˙ μιγάδα κι εκείνη, με κατσαρό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, μεσαίο στήθος, γεροδεμένο κορμί, ωραίος κώλος. Μέτριες εμφανισιακά. Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.
Σημείωση: Η Σούζη θα έρθει το απόγευμα.
Δροσοπούλου 98: Η ξανθιά νταρντάνα Λάνα˙ μία μέτριας εμφάνισης milf σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Καλλιφρονά 12: Στις 12 το μεσημέρι που πέρασα ήταν κλειδωμένο.


Φίλε kareklokentauros, ο BmwPower είχε δίκιο:

Ο συναγωνιστης εννοει ελευθερο στοματικο και ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στηθος προφανως..  :grin:
Πράγματι ήθελα να γράψω ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, αλλά τελικά δεν το έγραψα. Ας όψεται το προχωρημένο της ώρας.
Πλην όμως αυτό θα ήταν λάθος, γιατί η υπηρεσία τότε (πριν λίγες ώρες) όπως και την προηγούμενη φορά (πριν 8 ημέρες), δεν το είχε αναφέρει.
Απλά εγώ την πρώτη φορά (πριν 8 ημέρες) ρώτησα εάν κάνει τελειωτικό και μου είπε ότι κάνει, ενώ την τελευταία δεν ρώτησα.
Ας γίνω πιο σαφής:
Στην τσάρκα της 20-8-13, στην απογευματινή βάδρια, η τσατσά τελειώνοντας με τις υπηρεσίες της Τζουλιάνας κατέληξε πως κάνει και: –...ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό, κωλαράκι.
Στο τέλος όμως πρόσθεσε: – Φουλ πρόγραμμα!
Τότε εγώ, ακούγοντας για φουλ, ζήτησα να μου διευκρινίσει εάν: – Κάνει τελειωτικό στο στήθος;
και εκείνη μου απάντησε: – Στο στήθος, ναι αγάπη μου!
Εγώ επέμεινα ρωτώντας εάν κάνει τελειωτικό και: – Στο στόμα;
Για να μου πει ότι: – Στο στόμα όχι! Στο στήθος, στο σώμα, ναι!
Οπως η Ντάνα; συνέχισα.
Οχι, η Ντάνα κάνει και τελειωτικό στο στόμα!...
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταφέρω στην τότε ενημέρωσή μου το πρόγραμμά της ως φουλ:

[...]
Αλκιβιάδου 16 δεξιά (ημιυπόγειο): Η 20χρονη Τζουλιάνα (...) Σε ΦΟΥΛ (ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και κώλο).
[...]
Στην τσάρκα της 28-8-13 επειδή δεν ανέφερε τίποτε για φουλ δεν ξαναρώτησα, οπότε σημείωσα «Ελεύθερο στοματικό και κώλος».
Οταν αργότερα έγραφα την ενημέρωση, φαίνεται μπερδεύτηκαν στο μυαλό μου οι πληροφορίες, δεν κοίταξα και τα χαρτιά μου, και βγήκε αυτό το υβρίδιο:

[...]
ΚΩΛΟΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στο στήθος.
[...]
:2funny:

Πάντως εάν επιπρόσθετα λάβουμε υπ' όψιν τις δύο κριτικές των dimit31 και xarisma, η κοπέλα μάλλον δεν κάνει τελειωτικό.
Ασχετα εάν η υπηρεσία το ανακοινώνει εάν ερωτηθεί σχετικά. Οπως έγινε μ' εμένα.

[...]
Υ.Γ Farkeli και Φανουρη,ελπιζουμε σε ακομη περισσοτερες κοινες εξορμησεις,ωραια συναντηση
[...]
:thumbsup:

η ενημέρωση του Φανούρη είχε κάτι το εξαιρετικό αυτή την φορά. Μάλλον η πληθωρική παρουσία του Φαρκέλι της έδωσε ένα ξεχωριστό ρομαντικό άρωμα.
Αρωμα farkeli.
 

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
1.669
Κριτικές
41
Like
3.687
Πόντοι
4.587
Νυχτερινή καταδρομική σε Φυλής κλπ με στόχο χύσιμο στη Νικολλέτα (Διδύμου 7Β) ή στη Ντανιέλα (Ιάσωνος 31 Β) ή στην Ατζελίνα (Θάσου 13 Κυψέλη). Οι δύο πρώτες ήταν απόσες ενώ  Ατζελίνα δε βλεπότανε.
21:00-23:00 ( Παρασκευή)
Ιάσωνος 31 Β   Μαύρο μπάζο που κουνιότανε τρελά στη μέση του σαλονιού. Απλό
Ιάσωνος 31 Α μιλφόνι ανατολικού μπλόκ με καρέ ξανθό μαλλί.  Νομίζω ελεύθερο στοματικό
Ιάσωνος 33 Μαρία  η οποία γαμιότανε τρελά στο δωμάτιο και το κρεβάτι έτριζε άγρια. Βγήκε έξω λαχανιασμένη. Καλό μουνί η συγκεκριμένη λίγο γεματούλα  και μακριά μαύρα μαλλιά. Απλό
Ιάσωνος 30 Α Νομίζω μία Στέλλα πολύ αδύνατη, ύψος όχι πάνω από 1,60 με ξανθό καρέ μαλλί  και στητό σιλικονάτο στήθος. Ήθελα να μπω να το ξεπατώσω αλλά το ύφος της μου την έσπασε και έφυγα.
Θάσου 13 (Κυψέλη) Πριν μπω μέσα με περικύκλωσαν 4-5 αράπηδες  και  μάλλον ναρκωτικά ή πουτάνες θέλανε να μου πασάρουν. Μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά αγριεμένοι καθώς και αγριόφατσες. Μέσα στο μπουρδέλο. Τρεις εμφανήστικαν, η μία χειρότερη από την άλλη. Αυτές θεωρούνται βραζιλιανές;;;; Βρε δε γαμιόμαστε, τέτοιες πατσαβούρες ούτε τα πάκια δε γαμάνε.
Φυλής 65 Β. Μάγια (x-bar)/Μπάρμπορα/Λάουρα (μπουρδέλα φυλής). Τέλειως ξέκωλο και μπήκε αμέσως σαν δεύτερη επιλογή.
Φυλής 54 Β  Ελληνο-ιταλιάνα  είπε η τστσά. Ωραία μουνίτσα μελαχρινή αδύνατη με μακριά μαύρα μαλλιά . Απλό
Φυλής 56 Νταϊάνα. Η ψηλή αδύνατη μοντέλα. Κι΄ αυτό ωραίο πατούρι για σπρώξιμο. Απλό
Φωκαίας 24. Έψαξα για μία Αντελίνα μελαχρινή που δίνει και γκρόβερ, αλλά αντ΄αυτής ήταν μία νεαρή πολωνέζα που δεν θυμάμαι όνομα. Είναι ψηλή με μακριά μαύρα μαλλιά έχει λίγο κοιλιά και είναι αρκετά νεαρή. Ελεύθερο τσιμπούκι.
Διδύμου 7Α Οι δύο που παίζουν και Φ. 54. Το ένα το κοντοπούτανο ξεσκιζότανε στο πούτσο μέσα στο δωμάτιο με φωνές κλπ. Στο σαλόνι όλοι ήταν αμήχανοι  ενώ η άλλη η γκόμενα μέσα στη κουζίνα κορόιδευε βγάζοντας κι΄ αυτή φωνές. Απλό προγραμμα και οι δύο
Διδύμου 7Β Η Αλίνα η ξανθιά. Απλό
Τελικά αφού δε βρήκα τα πουτανάκια στόχο, κατέληξα στη δεύτερη επιλογή, την Μάγια, της οποίας  έδωσα το μου………στο χέρι σε πισοκολλητή  κόπια. Το τσιμπούκι της ήταν κάπως ρηχό αλλά καυλωτικό. Ο πάτος της ξεπατώθηκε, τον αισθανόμουνα αφού είχε κάνει πολύ καλή κούρμπα στη μέση της λόγω σκολίωσης.
Αυτά και καλά βόλια
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Νυχτερινή καταδρομική σε Φυλής κλπ με στόχο χύσιμο στη Νικολλέτα (Διδύμου 7Β) ή στη Ντανιέλα (Ιάσωνος 31 Β) ή στην Ατζελίνα (Θάσου 13 Κυψέλη). Οι δύο πρώτες ήταν απόσες ενώ  Ατζελίνα δε βλεπότανε.

Τον τελευταίο καιρό, η Νικολέτα παίζει πρωινά στο Φ. 56.
 

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Μηνύματα
196
Like
3
Πόντοι
1
Καρφονες τον Μπραβο του 71...;;που προσπα8ουσε να βοηθηση εναν μεθησμενο θαμονα του οικου που ειχε κλειδοθι μεσα στο αυτοκινιτο του και ο συναγερμος ειχε τρελανι την γειτονια....ΧΑΧχαχα κλαιο...τον καρφοσες πολυ και εφυγε ;;;Περα απο την πλακα καλο ειναι να μην παρευμηνευουμε οτι βλεπουμε και τρομαζουμε τον κοσμο η φυλης εχει ηρεμηση πολυ τα τελευταια 3 χρονια....και εχουν βοηθιση πολυ και οι μπραβοι της γειτονιας οχι ολοι...αλλα η πιο πολοι το λεει η ψυχη τους και ειναι ξηγημενοι και ευγενικοι!!!Σορυ τυπε αντμιν αλλα επρεπε να πω την αληθεια ... :rockon: :rockon: :rockon:


Μάστορα μη λες παπαριές χωρίς να ξέρεις...

Το σκηνικό που λέω εγώ έγινε απέναντι από το 59, ακριβώς έξω από το υπόγειο που έχει 2 μπουρδελάκια μέσα (δε θυμάμαι νούμερο) και ήταν ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ απόπειρα να το σηκώσει.

Απλά προσοχή !
 

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.013
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Μάστορα μη λες παπαριές χωρίς να ξέρεις...

Το σκηνικό που λέω εγώ έγινε απέναντι από το 59, ακριβώς έξω από το υπόγειο που έχει 2 μπουρδελάκια μέσα (δε θυμάμαι νούμερο) και ήταν ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ απόπειρα να το σηκώσει.

Απλά προσοχή !

Το ιδιο συνεβη και στην Θερμοπυλων(ο δρομος που παει απο το θησειο στο μεταξι) πριν λιγες μερες. Ηταν ενας και προσπαθουσε να ανοιξει ενα Opel corsa. Βεβαια εκει δεν ειχε κοσμο αλλα περασα απο πισω του ξεροβηξα και αυτος συνεχισε....Δεν εκανα τιποτα γιατι ηταν βραδυ και δεν υπηρχε ψυχη τριγυρω και δεν ξερεις τι μπορει να κουβαλαει πανω του αυτος. Αλλα προσοχη που τα αφηνετε τα αμαξια σας ειδικα το βραδυ.
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Θάσου 13 (Κυψέλη) Πριν μπω μέσα με περικύκλωσαν 4-5 αράπηδες  και  μάλλον ναρκωτικά ή πουτάνες θέλανε να μου πασάρουν. Μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά αγριεμένοι καθώς και αγριόφατσες. Μέσα στο μπουρδέλο. Τρεις εμφανήστικαν, η μία χειρότερη από την άλλη. Αυτές θεωρούνται βραζιλιανές;;;; Βρε δε γαμιόμαστε, τέτοιες πατσαβούρες ούτε τα πάκια δε γαμάνε.

πως τους απέφυγες δεν μας είπες.
 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.192
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
11.565
Tωρα το απογευμα στη φυλης,βαδιζοντας στα χναρια των πολύ ωραιων ενημερωσεων του μπεμπα τις τελευταιες μερες
Βεργας
2 ναντια,ξανθια mlf με πολλα πιασιματα και μεγαλη περιφερεια
3 δεξια μονικα
3 αριστερα δυο κοπελες,η ντανιελα,πληθωρικη μουναρα με λατινοαμερικανικη κωλαρα,από αυτές που αρεσουν στον μπεμπα,αλλα βαριεστημενο υφος,που με απετρεψε να περασω,και δευτερη κοπελα η ντανα,πιο λεπτη,λιγοτερο εντυπωσιακη,αλλα εξισου ενδιαφερουσα
Εξηκιου
18 το πρωτο όπως στριβουμε από λιοσιων,πολύ λεπτη κοπελα με καστανοξανθο κοντο μαλλι και φουλ προγραμμα
18 το μεσαιο με τα λαμπιονια,το πιο hot μπουρδελακι αυτή τη στιγμη,παλι χαριν στον Πυραυλο..βγηκε παλι η ευσωμη μαυρομαλουσα υπηρεσια,η οποια με κοιταξε σταθερα για καποια δευτερολεπτα,και την ρωτησα,που είναι η κοπελα
Αυτή τη στιγμη βρισκομαι εγω εδώ μωρο μου..μου απηντησε
Ηδη δυο πολύ καλοι μου φιλοι,εχουν πεσει θυματα του φλερτ και της γοητειας της..
Αγκυρας
12α λιζα,ξανθια γλυκια ζουμερη κοπελιτσα
12β μιλα,η ξανθια mlf,πολύ αξιολογη.Αν ειχα δει τσοντα το μεσημερι,όπως την προηγουμενη φορα με τη λι(ν)ζα,θα περναγα ασυζητιτι
Φωκαιας
27α υπογειο βικτωρια,επεστρεψε
27β ισογειο ένα νέο γλυκο στο προσωπο τσιγγανορουμανακι με αρκετα σφριγηλο κορμι
24 η νατα(λι) από αλκιβιαδου 16β,μελαγχροινη mlf με μαυρα μακρια μαλλια
Φυλης
59 αντινα
65β δυο κοπελες,η γνωστη ρουμανα εμμανουελα και η ραμονα,σκουρομελαγχροινη,πιο κοντη με αξιοπρεπες κορμι
67 αλισια,ξανθια bibo
69β μπιανκα,πολύ ωραιο τσιγγανορουμανικο κορμι,γλυκο προσωπο,φουλ προγραμμα
71α αννι,ξανθια πολύ γοητευτικη κοπελα,μου θυμισε αρκετα εμφανισιακα την ανκα από φωκαιας 25
80 μαρια η ποντια
84β μπαρμπαρα ιχα-μαγια (τωρα),μπορω να πω ότι εντυπωσιαστηκα,εχει φτιαξει πολύ,φοβερο στεγνο λεπτο κορμι
86α νεα μελαγχροινη τσιγγανορουμανα με φουλ προγραμμα,κανονικο κορμι
Αχαρνων 85 μαργαριτα
Διδυμου
16α ολγα
20 αλεξανδρα,η μινιον ξανθια mlf
27 νικολ,όπως σωστα ανεφερε ο μπεμπας σε προηγουμενη ενημερωση.Εμφανισιακα μια γλυκια καστανη κοπελα,μ ελαφρως μικρα πιασιματα στη μεση.Ωστοσο η κοπελα αυτή καταφερε να με καβλωσει πιο πολύ απ ολες,καθως με προσσεγγισε πολύ ωραια,με αγκαλιασε ,δινοντας μου τρυφερα φιλια στο λαιμο, προκαλωντας μια ζεστη καβλωτικη αισθηση στο κορμι μου
Παρολο που ειχα διαθεση για καταθεση,τελικα αποδειχτηκε οτι δεν ηταν τοσο μεγαλη.Ισως και γιατι εχω καλομαθει με καποια στανταρακια μου

 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Καλησπέρα σας συναγωνιστές!
Η σημερινή βόλτα ήταν σποραδική σε ποικίλες μπουρδελοπεριοχές έτσι για να υπάρχει και κάποια ποικιλία.Η τσάρκα εκτός απο σποραδική θα μπορούσε εύστοχα να χαρακτηριστεί και ως δειγματοληπτική αλλά ας αφήσουμε τα πολλά λόγια και ας δούμε τι είδαμε σήμερα.
Στο Διδύμου 20 σήμερα εργαζόταν η Αλεξάνδρα,μιλφ,Ρωσόφωνη,κοντή,με ξανθά μακριά μαλλιά και χαρακτηριστικό τατού ένα κόκκινο φιόγκο πίσω στην μέση.
Στο Διδύμου 18 υπόγειο είχαμε κλασσικά την ρεπατζού Ρωσόφωνη Χριστίνα,ψηλή,νταρντάνα,κανονικών κιλών προς το γεμάτο,με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Διδύμου 7 στα αριστερά ήταν η Αλίνα,κοπέλα με ξανθά φλατ μαλλιά λίγο κάτω απο τους ώμους κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο.Στο δεξιά ήταν η Σούζυ η μουνάρα.
Στο Φυλής 40 σήμερα γνώρισα την Έλενα η οποία δηλώνει Ρωσίδα.Κανονικών κιλών προς το γεμάτο,με καστανόμαυρα μαλλιά λίγο κάτω απο τους ώμους.Η Έλενα είναι καινούρια κοπέλα και έχει δουλέψει και λίγο στο Φυλής 71 όροφος κάθως και στο 69 ισόγειο.Πρώτη κατάθέση λοιπόν στην Έλενα με αρκετά καλές εντυπώσεις.
Στο Αγκύρας 12 ανοιχτό ήταν το δεξιό όπου και είχε την Ελένη,κοπέλα με ξανθά μαλλιά,κοντούλα και γεματούλα.
Στο Διδυμου 27 ισόγειο σήμερα είχε καινούρια κοπέλα την Κατερίνα,κοπέλα κοντή,κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω,γύρω στα 28,με κάπως φαρδιά περιφέρεια και πλαδαρό σώμα.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Αλκιβιάδου 16Α ήταν η μιλφ Ρωσόφωνη Φωτεινή με τις βυζάρες και τα παραπανίσια κιλά γνωστή κυρίως απο το Αλκαμένους 117 παλιότερα καθώς και τα Έλλης 3,Διδύμου 20,Διδύμου 18 πιο πρόσφατα.Στο 16Β ήταν η Πατρίτσια,κοπέλα κοντή,με φλατ κόκκινα μαλλιά,γεματούλα με φαρδιά περιφέρεια και μικρά σχετικά βυζιά.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.Η Πατρίτσια έχει περάσει και απο τα Φυλής 40,Φυλής 66Δ καθώς και Περγάμου 27.Στα σπίτια αυτά παίζει μπάλα και μία Πατρίτσια πιο ώριμης ηλικίας απο αυτήν ποου ανέφερα.
Στο Αλκιβιάδου 16Γ δούλευαν 2 κοπέλες η πρώτη δεν ήταν άλλη απο την Κατερίνα την "Σέρβα" ώριμη,με κοντά κόκκινα μαλλιά,κανονικών κιλών με πιασιματάκια με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλο.Η Κατερίνα όπως φαίνεται αναθεώρησε την απόφαση της να σταματήσει και επέστρεψε δριμύτερη και μαυρισμένη.Η δεύτερη κοπέλα ήταν η Αλεξάνδρα ή αλλιώς Αλέξια και επιβεβαιώνω τον ατυχήσαντα συναγωνιστή ότι είναι η Χριστίνα με την αγενή συμπεριφορά.Η κοπέλα αυτή εργάζεται τα απογεύματα σε ντούο με την Κάρμεν και στο Διδύμου 8 ισόγειο.Παλιότερα έχει περάσει επίσης και απο Φυλής 40,69 όροφος,71 όροφος, 66Δ καθώς και τα Διδύμου 7.Κάνει γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στα βυζιά και κώλο.Δεν είναι καλή μέσα στο δωμάτιο.
Στο Βέργας 3 στο δεξιό σήμερα ήταν η Μόνικα η Λετονή  γνωστή απο τα Αγαθουπόλεως 54, Φώκαιας 17 όροφος,Φυλής 80,Ρεμούνδου 21 ισόγειο,Αχιλλεώς και Μαραθώνος 48 προσφάτως.Κοπέλα ψηλή,με ξανθά μαλλιά,τατού πίσω στην μέση,κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο.Γυμνό τσιμπούκι.Στο αριστερό ήταν η Μαρία,κοπέλα κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και αυτή,με μαύρα μαλλιά πιασμένα και λίγο φαρδιά περιφέρεια.Μέτρειας εμφανίσεως.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Βέργας 2 είχαμε την μιλφ Ναταλία,Ρωσόφωνη με κοντά καστανά μαλλιά και πρόσωπο λιπόσαρκο,γεματούλα.Δούλευε και στο Περγάμου 27 όροφος προσφάτως καθώς και σε άλλα μαγαζιά.
Στο Βέργας 6 υπόγειο ήταν η μιλφ,Ρωσόφωνη Σόνια πρώην Εύα απο τα Βέργας 3,Ρεμούνδου 21, Διδύμου 16 προσφάτως,Αλκιβιάδου 16 Γ καθώς και Φυλής 92 υπόγειο.Όσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε,εγώ ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Όλα τα Μεγ Αλεξάνδρου 20&22 σήμερα ήταν παραδόξως κλειστά αλλά με φωτάκια αναμμένα.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 15 ισόγειο είχαμ 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Βίκη,κοπέλα κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,με καστανά μαλλιά κανονικού μεγέθους πιασμένα σε κοτσιδάκι,βυζάρες και αδιάφορο πρόσωπο.Η δεύτερη ήταν η Σοφία,υπέρβαρη,με κοντά κατάξανθα μαλλιά.Αμφότερες Ρωσόφωνες.
Στο Ιάσωνος 44 το δεξιό είχαμε κοντή,υπέρβαρη με βυζάρες και ξανθά μαλλιά.
Στο Ιάσωνος 46 όροφος είχαμε την νοστιμούλα αθίγγανη Σάνδρα η αλλιώς Αλεξάνδρα,μελαμψή,με μαύρα μακριά μαλλιά,βυζάρες και κωλάρα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα.
Στο Ιάσωνος 46 μεσαίο είχαμε την γυρολόγο Ιωάννα, με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,καστανόξανθα μαλλιά πιασμένα πίσω και κωλάρα.Κώλος στα 15 και απλό στα 10. Η κοπέλα είναι γνωστή απο Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο,Φυλής 86, Ιάσωνος 37 όροφος,Κωλοκυνθούς 38,Ιάσωνος 44&46.
Στο Ιάσωνος 46 αριστερό κοπέλα κανονικών κιλών,με καστανά μακριά μαλλιά,ανοιχτούς οφθαλμούς,ορεσίβιο παρουσιαστικό,τραχύ πρόσωπο σχετικά σε απλό.
Στο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο ήταν η Βουλγάρα,αθίγγανη,ώριμη Μαρία ή Μαίρη με μαύρα μαλλιά φλατ και άσχημο πρόσωπο.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Ο όροφος κλειστός.
Στο Αχιλλέως & Μαραθώνος 48 ήταν καινούρια κοπέλα απο Ρουμανία,με μαλλιά καστανόξανθά πιασμένα πίσω,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,σχετικά κοντή.
Το Αχιλλέως 48 και το Μαραθώνος 59 κλειστά αμφότερα.
Στο Κων/πόλεως 166 υπόγειο ήταν η παλιά καραβάνα γυρολόγος του Μεταξουργείου Ντάνα.Κοπέλα κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και ξινό πρόσωπο.
Στο Κων/πόλεως 166 ισόγειο χρέη υπηρεσίας εκτελούσε η μιλφ Μαρίνα με ξανθά μαλλιά.πιασιματάκια,ανοιχτούς οφθαλμούς γνωστή κυρίως απο την Τροφωνιού και το Καλύμνου 48.Παλιά καραβάνα πλέον με 10+ χρόνια στο ενεργητικό της αποφάσισε να γίνει υπηρεσία.Μου παρουσίασε 3 κοπέλες για να διαλέξω όλες Ρωσόφωνες.          Η πρώτη ήταν η Γιούλια, μιλφ αρκετά αδύνατη,με λευκό δέρμα,καστανόξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω,νοστιμούλα.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Η δεύτερη ήταν η Φωτεινή,ώριμη,με καστανόμαυρα μαλλιά αφάνα,μαυρισμένο δέρμα και σχετικά υπέρβαρη. Γυμνό τσιμπούκι και κώλος. Και η τρίτη δεν ήταν άλλη απο την Ντιάνα την οποία είχα πάρει προσφάτως στο στουντέλο της Ιωαννίνων 3.Με ξανθά κατσαρά μακριά μαλλιά,λευκό μαλακό δέρμα στην υφή,όμορφες βυζάρες και κωλάρα.
Η δεύτερη κατάθεση έγινε στην Γιούλια με ανάμικτα συναισθήματα.Η Γιούλια είναι αρκετά κυκλοθυμική με μία ανεξήγητη απέχθεια για τους Έλληνες.Περισσότερες λεπτομέρειες εντός ολίγου.
Στο Λεωνίδου 28 ισόγειο είχαμέ την Μαρία κλασσικά η οποία έχει μακρύνει τα μαλλιά της η μάλλον φορούσε εξτένσιονς.Στον όροφο έχουμε καινούρια άφιξη απο Βαλκάνιά με όνομα Τζέσσικα.Κανονικών κιλών,λευκό δέρμα,μαύρα αρκετά μακριά μαλλιά πιασμένα σε πλεκτή κοτσίδα.Νοστιμούλα με απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 19 ισόγειο ήταν η Καμέλια,πρόσχαρη Βαλκάνια κοπέλα,με καστανόξανθα μαλλιά λίγο κάτω απο τους ώμους,ανοιχτούς οφθαλμούς και σχετικά περίεργο πρόσωπο.Γνωστή απο το Λεωνίδου 28 ισόγειο καθώς και Κωλονού 30 όροφος.
Στο Ιάσωνος 1 στο αριστερό ισόγειο καινούρια κοπέλα νεαρή,κοντή, κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο με ξανθά μαλλιά καπελάκι.Απλό.
Στο Ιάσωνος 1 μεσαίο στο αριστερά ήταν νεαρή κοπέλα,κοντή,ελαφρώς γεματούλα,με μαύρα μακριά μαλλιά και ψυχρό παρουσιαστικό.Απλό. Στο δεξιό ήταν η μιλφ Μαρίνα,λεπτή,με βαμμένα μελί τα μαλλιά της με πρωκτικό στο πρόγραμμα.Τρίτη κατάθεση με την οποία δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω στα 10 λέπτα γιατί είχαν προηγηθεί άλλες 2 εκτονώσεις.Παρόλο που ήμουν ντούρος ήθελα τον χρόνο μου αλλά δυστυχώς τα Ιάσωνος 1 δεν φημίζονται ότι είναι ελαστικά με τον χρόνο.Κατά τα άλλα η Μαρίνα για ακόμα μία φορά ήταν άψογη σε υπηρεσίες.
Στο Ιάσωνος 1 στο δεξιό ήταν κοπέλα νταρντάνα,ψηλή,με μαύρα μαλλιά πιασμένα.Απλό.
Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε.


 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
18 το μεσαιο με τα λαμπιονια,το πιο hot μπουρδελακι αυτή τη στιγμη,παλι χαριν στον Πυραυλο,βγηκε παλι η ευσωμη μαυρομαλουσα υπηρεσια,η οποια με κοιταξε σταθερα για καποια δευτερολεπτα,και την ρωτησα,που είναι η κοπελα
Αυτή τη στιγμη βρισκομαι εγω εδώ μωρο μου..μου απηντησε
Ηδη δυο πολύ καλοι μου φιλοι,εχουν πεσει θυματα του φλερτ και της γοητειας της..
Με εχεις βαλει στην πριζα..........

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
1.669
Κριτικές
41
Like
3.687
Πόντοι
4.587
Νυχτερινή καταδρομική σε Φυλής κλπ με στόχο χύσιμο στη Νικολλέτα (Διδύμου 7Β) ή στη Ντανιέλα (Ιάσωνος 31 Β) ή στην Ατζελίνα (Θάσου 13 Κυψέλη). Οι δύο πρώτες ήταν απόσες ενώ  Ατζελίνα δε βλεπότανε.
21:00-23:00 ( Παρασκευή)
Ιάσωνος 31 Β   Μαύρο μπάζο που κουνιότανε τρελά στη μέση του σαλονιού. Απλό
Ιάσωνος 31 Α μιλφόνι ανατολικού μπλόκ με καρέ ξανθό μαλλί.  Νομίζω ελεύθερο στοματικό
Ιάσωνος 33 Μαρία  η οποία γαμιότανε τρελά στο δωμάτιο και το κρεβάτι έτριζε άγρια. Βγήκε έξω λαχανιασμένη. Καλό μουνί η συγκεκριμένη λίγο γεματούλα  και μακριά μαύρα μαλλιά. Απλό
Ιάσωνος 30 Α Νομίζω μία Στέλλα πολύ αδύνατη, ύψος όχι πάνω από 1,60 με ξανθό καρέ μαλλί  και στητό σιλικονάτο στήθος. Ήθελα να μπω να το ξεπατώσω αλλά το ύφος της μου την έσπασε και έφυγα.
Θάσου 13 (Κυψέλη) Πριν μπω μέσα με περικύκλωσαν 4-5 αράπηδες  και  μάλλον ναρκωτικά ή πουτάνες θέλανε να μου πασάρουν. Μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά αγριεμένοι καθώς και αγριόφατσες. Μέσα στο μπουρδέλο. Τρεις εμφανήστικαν, η μία χειρότερη από την άλλη. Αυτές θεωρούνται βραζιλιανές;;;; Βρε δε γαμιόμαστε, τέτοιες πατσαβούρες ούτε τα πάκια δε γαμάνε.
Φυλής 65 Β. Μάγια (x-bar)/Μπάρμπορα/Λάουρα (μπουρδέλα φυλής). Τέλειως ξέκωλο και μπήκε αμέσως σαν δεύτερη επιλογή.
Φυλής 54 Β  Ελληνο-ιταλιάνα  είπε η τστσά. Ωραία μουνίτσα μελαχρινή αδύνατη με μακριά μαύρα μαλλιά . Απλό
Φυλής 56 Νταϊάνα. Η ψηλή αδύνατη μοντέλα. Κι΄ αυτό ωραίο πατούρι για σπρώξιμο. Απλό
Φωκαίας 24. Έψαξα για μία Αντελίνα μελαχρινή που δίνει και γκρόβερ, αλλά αντ΄αυτής ήταν μία νεαρή πολωνέζα που δεν θυμάμαι όνομα. Είναι ψηλή με μακριά μαύρα μαλλιά έχει λίγο κοιλιά και είναι αρκετά νεαρή. Ελεύθερο τσιμπούκι.
Διδύμου 7Α Οι δύο που παίζουν και Φ. 54. Το ένα το κοντοπούτανο ξεσκιζότανε στο πούτσο μέσα στο δωμάτιο με φωνές κλπ. Στο σαλόνι όλοι ήταν αμήχανοι  ενώ η άλλη η γκόμενα μέσα στη κουζίνα κορόιδευε βγάζοντας κι΄ αυτή φωνές. Απλό προγραμμα και οι δύο
Διδύμου 7Β Η Αλίνα η ξανθιά. Απλό
Τελικά αφού δε βρήκα τα πουτανάκια στόχο, κατέληξα στη δεύτερη επιλογή, την Μάγια, της οποίας  έδωσα το μου………στο χέρι σε πισοκολλητή  κόπια. Το τσιμπούκι της ήταν κάπως ρηχό αλλά καυλωτικό. Ο πάτος της ξεπατώθηκε, τον αισθανόμουνα αφού είχε κάνει πολύ καλή κούρμπα στη μέση της λόγω σκολίωσης.
Αυτά και καλά βόλια
Eπίσης αναφέρω ότι στο ύψος της μπορδελοαλυσίδας 54/56 λίγο παραπάνω αναιβένοντας την Φυλής, ρίχνει πέτρες (κάθετα) από ένα μπαλκόνι μια μαλκισμένη αραπίνα. Με πήρε μία ξυστά στο κεφάλι. Έφαγε τα γαμοσταυρίδια της ζωής της η πόρνη. Να δω σε ποιο νούμερο είναι και να σας πω
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.410
Πόντοι
4.006
Μάστορα μη λες παπαριές χωρίς να ξέρεις...

Το σκηνικό που λέω εγώ έγινε απέναντι από το 59, ακριβώς έξω από το υπόγειο που έχει 2 μπουρδελάκια μέσα (δε θυμάμαι νούμερο) και ήταν ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ απόπειρα να το σηκώσει.

Απλά προσοχή !
Δεν διευκρινισες εξαρχης που ακριβος νουμερο κτλ ενοω τυπε μου κai ηταν ακριβος η περογραφη σου με την γκαφα που εκανε ο μεθυσμενος πελατης εξω απο το φ71..γιαυτο εσπευσα να το διακομοδισο.....Τελοσπαντον με τι πηγε να το σηκοση τυπε μου ;;
 
Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Μηνύματα
915
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Παίδες, η Πωλίνα από το Βέργας 3 με το κοντό μαλλί, ξέρετε αν δουλεύει ακόμα κ πού έχει πάει?
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom