Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Σημερινή απογευματινή τσάρκα σε Μεταξουργείο (Ιάσονος - Κολωνού) και μετά Φυλής (μόνο Φυλής)...

Συνολικά ως εικόνα οι ίδιες και οι ίδιες και επιπροσθέτως τις έχουν αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια οι τιμημένοι και πιο γνώστες συναγωνιστές απλώς εγώ θα αναφέρω τι είδα πρώτη φορά και τι μου έκανε εντύπωση με την σειρά που τα βίωσα!

Ειδικά για το Μεταξουργείο έκτος από το ότι είναι κατά πολύ οι ίδιες δεν αξίζει και τον κόπο να αναφερθείς γιατί μιλάμε για πολύ πατσαβουρομπαζοκατάσταση και πολύ βρώμοπαρακμή! Δύο νέες παρουσίες που είδα και άξιζαν από εμφάνιση τουλάχιστον ήταν στο Ιάσονος 33 η Τζουλιάννα, όμορφη γλυκιά νεαρή μελαχρινή με κανονικό κορμί, 2,-2,5 στήθος και ωραίο κώλο (να σημειώσω πως κάτι πιτσιρικάδες που ήταν εκεί έλεγαν τα καλύτερα για αυτήν αφού την είχαν πάρει  προ ημερών και πως την τσατσά την αγνοεί εντελώς όταν την φωνάζει από το δωμάτιο για να βγει κάτι που πράγματι διαπίστωσα και εγώ περιμένοντας να την δω)και Κολωνού 27 Β (όροφος) η επίσης νεαρά πολλά υποσχόμενη Γκαμπριέλα, καστανόξανθη με πολύ ωραίο κορμί λαμπάδα, κανονικό μέγεθος στήθους και ωραίο κώλο...

Τώρα για τη Φυλής επίσης οι γνωστές πόρνες στα γνωστά πόστα τους, απλώς πάλι να αναφέρω και εδώ τι νέο είδα όπως στο Φ. 86Α την νέα Μάγια-Μπάρμπαρα που δούλευε και παλαιότερα στο Φ71 όροφος όπως έχει αναφερθεί και γύρισε από στούντιο, μελαχρινό αδύνατο κοντοπούτανο με πολύ πρόστυχο πρόσωπο και πρόστυχο σαλονάρισμα επίσης! στο Φ.84Β η Αλεξάνδρα, μακριά μαύρα μαλλιά κάτω από τους ώμους κορμί με λίγα πιασίματα (αν θυμάμαι καλά) και μέτριο πρόσωπο με ένα κενό στα δύο μπροστινά πάνω δόντια, η υπηρεσία μου την σύστησε ως καινούρια και είχε δίκιο για τον συγκεκριμένο οίκο όμως νομίζω πως κάπου την έχει ξαναπάρει το μάτι μου, όποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο ας πει, στο Φ.61 επειδή τα έχω χάσει με τις Τζούλιες είδα επιτέλους και την 3η και χειρότερη για μένα με ένα μαλλί σαν του Afroman για την οποία δεν αξίζει να γράψω, στο Φ.71 όροφος είμαι άτυχος τελικά από ότι είδα πριν λίγο εδώ ή δίπλα σε αναφορά συναγωνιστή γιατί εκεί δούλευε η Άννι την οποία δεν έχω δει ποτέ και αυτό γιατί σπάστηκε η Τσατσά μάλλον από κάτι πιτσιρίκια που ανέβηκαν δευτερόλεπτα πριν από εμένα και έκαναν θόρυβο ή δεν έφευγαν ενώ τα έδιωχνε και αυτά δεν έφευγαν ποιος ξέρει και έτσι αντί να μου παρουσιάσει την πόρνη (Άννι) μου είπε πως είναι κλειστό! στο Φ.74 το δεξί κλειστό!!!
Τελειώνοντας και αφού είχε σουρουπώσει κάπως΄μου έκανε εντύπωση πως έξω από τα Φ.56 και 54Β ήταν ένα Smart παρκαρισμένο απ' έξω σβηστό και μέσα ήταν οδηγός ένας τύπος νεαρός με μαύρο T-shirt και κίτρινα γράμματα Sirina από την γνωστή Sirina και ένα με ίσιο μαλλί μελαχρινό μουνί δίπλα του, μετά που από κάνα 15λεπτο που ξαναπέρασα για να πάω να δω και το Φ.40 όπου και εκεί είδα μία μελαχρινή νέα Έλενα όπως είδα που έγραψε και ο Προφέσσορας και δοκίμασε, έφυγαν!
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Tωρα το απογευμα στη φυλης,βαδιζοντας στα χναρια των πολύ ωραιων ενημερωσεων του μπεμπα,τις τελευταιες μερες

65β δυο κοπελες,η γνωστη ρουμανα εμμανουελα  και η ρουμανα Ραμόνα(πολύ ωραία μου φάνηκε, μήπως είναι αυτή από την αλυσίδα του Φ71 κλπ γιατί δε θυμάμαι αν την είχα πετύχει ποτέ),σκουρομελαγχροινη,πιο κοντη με αξιοπρεπες κορμι

86α νεα μελαγχροινη τσιγγανορουμανα Αλεξάνδρα με φουλ προγραμμα,κανονικο κορμι
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Καλησπέρα σας συναγωνιστές!

Στο Λεωνίδου 28 ισόγειο είχαμέ την Μαρία κλασσικά η οποία έχει μακρίνει τα μαλλιά της η μάλλον φορούσε εξτένσιονς.Στον όροφο έχουμε καινούρια άφιξη απο Βαλκάνιά με όνομα Τζέσσικα.Κανονικών κιλών,λευκό δέρμα,μαύρα αρκετά μακριά μαλλιά πιασμένα σε πλεκτή κοτσίδα.Νοστιμούλα με απλό πρόγραμμα.
Την είδα και εγώ και δεν μου άρεσε ούτε σαν εμφάνιση, πολύ μέτριο για να μην πω προς χάλια πρόσωπο, ψηλή άχαρη και άκωλη, κατά το σαλονάρισμα δε εμφανίστηκε με το τσιγάρο στο χέρι πράγμα πολύ ντεκαβλέ για μένα αλλά και με ένα στυλ επίσης παλιό της μαγκιάς (με το τσιγάρο εννοώ) δεν λέω πως αυτό προέβαλε άλλωστε είναι και ξεπερασμένο αλλά στα μάτια μου αυτό είδα και ξενέρωσα ακόμα πιο πολύ συν τα προαναφερθέντα!
Να πώ πως την τελευταία φορά (κάνα 2μηνο πριν) στην απογευματινή βάρδια επίσης στον όροφο που πέτυχα ανοιχτό πάλι πέτυχα μία Μαρίνα (πριν την Λέιλα) όπου είχα μείνει έκπληκτος από την παρουσία της στο Μεταξουργείο και εννοώ φυσικά ως παρουσιαστικό ήταν για πολύ παραπάνω αλλά έκτος του ότι δεν την ξανά πέτυχα πουθενά αλλού (φαίνεται θα ταν έκτακτη) δεν αναφέρθηκε από όσο είδα και κάποιος άλλος συναγωνιστής σε αυτό, πράγμα που επιβεβαιώνει αυτήν την εικασία!
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
μίνι τσάρκα σήμερα κατά τις Οκτώ το βραδάκι. ΄Εχουμε και λέμε:

Φωκαίας 17Α η γνωστή Ιζαμπέλλα. Ήταν στο δωμάτιο οπότε δεν την είδα  :uglystupid:
Φωκαίας 24ο μούστης τσάτσος Άρης μου παρουσίασε μια ψηλή κορμάρα, με σκούρο ίσιο καστανό μαλλί. Pro-milf με ωραίο καυλοτικό πρόσωπο και classy σαλονάρισμα λες και ήταν σε πασαρέλα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του (φαντάζομαι ότι θα μιλάει εκ εμπειρίας) προσφέρει πλήρης εικανοποίηση.
Φωκαίας 25Α η Ανδριάνα. Μικροκαμωμένη γεματούλα (όχι χοντρή) με ωραία καυλόφατσα (θυμίζει την Όλγα Κεφαλογιάννη). Πολύ συμπαθητική κοπελίτσα που όσο την βλέπω τόσο σκέφτομαι να περάσω.
Φωκαίας 25Β η γνωστή μοντελοτσοπάνα Άνκα.
Φωκαίας 27Α η Βικτωρία. Ξανθό πρόστυχο τούμπανο με κοντό "καρεδάκι" μαλλί.
Φωκαίας 27Β στο ισόγειο μια νέα κοπέλα, πετίτ με τσιγγανόφατσα αν και αρκετά εμφανίσιμη. Οι φίλοι των tiny κοριτσιών ας τσεκάρουν: σκούρο δέρμα, καστανό σκούρο ίσιο μαλλί. Στον όροφο η γνωστή μουνάρα Έλενα με το ανοιχτό καστανό μπουκλέ μαλλί και τις βυζάρες.

μετατόπιση προς ακριτικά μπουρδέλα:

Περγάμου 27Β Τα σκληρά milf Αναστασία και Εύα. Την Εύα δεν την είδα γιατί ήταν δωμάτιο (πρόκειται για σγουρομάλλα milf ξανθιά με πιασιματάκια) και η Αναστασία έχει ίσιο καστανοκόκκινο μαλλί και πιασιματάκια (love handles). Ευγενέστατη, προφανώς έχει κατασταλάξει με το γεγονός ότι θα έχει συγκεκριμένη πελατεία οπότε δεν την πειράζουν όσοι κάνουν τσάρκα.
Περγάμου 27Α ξανθό σκληρό milf με μπουκλέ παλιομοδίτικο μαλλί και ωραίο αδύνατο fat free σώμα. Ψηνόμουν να περάσω αλλά αυτό το κακόγουστο 80'ς μαλλί με απονθάρυνε.
Αλκαμένους 113 το σκληρό milf Νίκη που είχα πάρει και Διδύμου 16. Έγινε σκληρή κατάθεση που μου θύμισε τις παλιές καλές μέρες με την θεά Μελίνα.
Αλκαμένους 117 η Σάντρα. Φρέσκο ξανθό πιπινάκι για πολύ γλύψιμο. Στα υπόψιν γιατί διάβασα καλές εντυπώσεις.
Ρεμούνδου 20 η Αλεξάνδρα μελαχρινή πιτσιρίκα με πολύ όμορφο πρόσωπο, πιασιματάκια και ωραίο βυζάκι. Πίπα με προφυλακτικό και είναι στα υπόψιν.
Περγάμου 1 η γνωστή πιπίνα Πάολα. Ζουμερή μουνίτσα, μελαχρινή για πολύ γλύψιμο όμως αλλα γαμιέται με Πακιστανούς.
Αγίου Πέτρου 7 η πιτσιρίκα Λουϊζα με το όνομα. Προσοχή δεν πρόκειται για την γνωστή Λουϊζα από την Λάρισα που δούλευε στο Φυλής 200 αλλά για λυγερόκορμη καστανομάλλα με μπούκλες και πολύ ωραίο πρόσωπο. Σαν ελαφίνα ήταν. Στα υπόψιν και αυτή.

Ακολούθησε μια δεύτερη θριαμβευτική κατάθεση στην Καζακστανή Χριστίνα στο Φυλής 69Α και μετά μπαράκι, μπύρες και απαξιωτικά βλέμματα από αγάμητες Ελεϊνίδες. 
:rockon: :rockon:

Αυτά από μένα φίλοι μου. Εδώ να σας αποκαλύψω ότι η κατάθεση στην Χριστίνα ήταν υψίστης σημασίας γιατί άλλες δύο φορές που είχα πάει αφοτου ξανάπιασε δουλεία δεν σηκωνόταν ούτε με γερανό, και είχα προβληματιστεί (μάλιστα και τις άλλες δύο φορές έφυγα απογοητευμένος και κατέθεσα αλλού με επιτυχία και χωρίς πρόβλημα), οπότε η σημερινή κατάθεση ήταν ένα στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου και το κέρδισα. Η Χριστίνα άψογη όπως πάντα.  :knockinb: Να περνάτε καλά και καλές δυναμικές καταθέσεις.
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
65Β Μαγια η πρωην Μπαρμπαρα απο φυλης71,92 με θητεια στο τον τελευταιο καιρο στο Xbar, μελαχρινο κοντοπουτανο εντελως στυλιαρι με μικρο στηθος και φατσα για χυσιμο, απλο


84β μπαρμπαρα ιχα-μαγια (τωρα),μπορω να πω ότι εντυπωσιαστηκα,εχει φτιαξει πολύ,φοβερο στεγνο λεπτο κορμι

Τί έγινε?

Από τα σαλόνια των στούντιο, γυρολόγος-ρεπατζού στη Φυλής ? ? ?

Δεν νομίζω ότι είναι καλό αυτό . . . . .
 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.192
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
11.565
Μεταμεσονυχτια επισκεψη στη περιοχη της βεργας και εξηκιου,με σκοπο να δω την αλεξανδρα,μια mlf που πριν λιγες μερες μου κινησε το ενδιαφερον
Βεργας 2 λοιπον ηταν η αλεξανδρα,μια καστανη mlf,στα χναρια εμφανισιακα παρομοια με της βανεσσας από διδυμου 16α.  Μια γοητευτικη δηλαδη γυναικα,λιγοτερο όμως γραμμωμενη και περισσοτερο πληθωρικη απ ότι θα ηθελα
Τελικα εκτος από αυτό το σπιτι,ηταν ανοικτα όλα τα σπιτια και στη βεργας και στην εξηκιου
Συγκεκριμενα στη βεργας
3 δεξια ειρηνη,ξανθια ομορφη κομψη mlf ,όχι όμως ακριβως από το πανω ραφι
6α σοφια,πολύ ζουμερη και σεξουαλικη mlf,παρα τα παραπανω κιλα της,μ εντυπωσιακες βυζαρες.Γνωστη και από τροφωνιου και από αγκυρας 12β
Εξηκιου
18 μεσαιο λεπτη καστανοξανθη κοπελα,παρεπεμπε καπως σε σκανδιναβεζα,σχετικα μικροκαμωμενη
18 το ανακαινισμενο η ξανθια αννα που ηταν το απογευμα στη βεργας 2
Κωνσταντινουπολεως 166 α ευα,μου αρεσε πολύ σημερα
Αχιλλεως και μαραθωνος η τζουλιανα,η ξανθια ουκρανεζα
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ωραίες ενημερώσεις xilnik & dawn,μπράβο παιδιά!
 

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Μηνύματα
531
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
Στο Αλκιβιάδου 16Γ δούλευαν 2 κοπέλες η πρώτη δεν ήταν άλλη απο την Κατερίνα την "Σέρβα" ώριμη,με κοντά κόκκινα μαλλιά,κανονικών κιλών με πιασιματάκια με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλο.Η Κατερίνα όπως φαίνεται αναθεώρησε την απόφαση της να σταματήσει και επέστρεψε δριμύτερη και μαυρισμένη.Η δεύτερη κοπέλα ήταν η Αλεξάνδρα ή αλλιώς Αλέξια και επιβεβαιώνω τον ατυχήσαντα συναγωνιστή ότι είναι η Χριστίνα με την αγενή συμπεριφορά.Η κοπέλα αυτή εργάζεται τα απογεύματα σε ντούο με την Κάρμεν και στο Διδύμου 8 ισόγειο.Παλιότερα έχει περάσει επίσης και απο Φυλής 40,69 όροφος,71 όροφος, 66Δ καθώς και τα Διδύμου 7.Κάνει γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στα βυζιά και κώλο.Δεν είναι καλή μέσα στο δωμάτιο.

Στο παρελθόν οι εμπειρίες μου απ'αυτήν ήταν μέτριες. Σήμερα όμως που την πήρα σαν Αλεξία (στο16Γ) εμφανίστηκε βελτιωμένη. Ήταν χαμογελαστή, φιλική και με νάζι. Έκανε κάποια προκαταρκτικά ενώ στο παρελθόν νομίζω ότι δεν έκανε. Η πίπα της μάλλον αδιάφορη και σύντομη.

Στο ιεραποστολικό συμμετείχε πολύ καλά με χαμόγελα, βογγητά και χάδια. Στο πρωκτικό μου ζήτησε να το πάω σιγά ενώ κόλλησε το σώμα της πάνω μου για να αποφύγει την μεγάλη παλινδρόμηση. Εντάξει αυτό το κάνουν πολλές κοπέλες. Στην αρχή πήγα με τα νερά της αλλά μετά που χαλάρωσε έκανα πιο βαθιές διεισδύσεις. Τελείωσα με την ησυχία μου χωρίς να δυσανασχετήσει.

Η τσατσά ευγενέστατη μου ευχήθηκε καλό μήνα, υγεία και λεφτά.
 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
περιπλάνηση σε ακριτικά και απομονωμένα πορνεία πρωινή βάρδια :

δροσοπούλου 97 : κλειστό λόγω διακοπών
δροσοπούλου 98 : ξανθιά ψηλή με πιασίματα γλυκό προσωπάκι
θάσου 13 : α) μιγάδα με καστανά βοστρυχωτά μαλλιά και δικτυωτό φόρεμα
          β)λευκή μελαγχροινή νταρντανούλα
καλλιφρονά 12 : κλειστό φώς , καγκελωτή πόρτα , έφυγα τρομαγμένος,χωρίς να δώ την κοπέλα, υπο την φοβική απειλή κάποιου
               τραβέλου με υπερμέγεθες πέος  :2funny:
μυτιλήνης 23α : εγκαταλελειμένο
 

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
1.673
Κριτικές
29
Like
7
Πόντοι
2.007
Γιά τον φίλο " LARSON ",
Καλά , φίλε πότε πήγες στο Θάσσου 13 καί βρήκες πατσαβούρες? Εγώ πήγα σήμερα το απόγευμα 01.09 καί ώρα 19.00 καί ήταν δύο θεόμουνα. Φυσικά φατσικά δεν είναι για πασαρέλα , αλλά όχι καί για φτύσιμο. Περίεργο με αυτό το σπίτι πόσες φέρνει κάθε φορά!! Τι διάολο γίνεται (μενω κοντά) . Εν τάξει δεν έμεινα γιατι γύρευα την δίμετρη νταρντάνα Μαρσέλ αλλά έλειπε καί την έκανα. Νάσαι καλά. SERAPIS.
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Καταρχάς, να σας ευχηθώ καλό μήνα, καλό χειμώνα με υγεία και καλά γαμήσια (πληρωμένα και μή) . . . . .

Για να μπεί καλά ο μήνας, κατέβηκα προς Φυλής πλευρά να δώ κανά καινούργιο τεμάχιο προς αξιολόγηση.
Έχουμε και λέμε, από τα λίγα που μπήκα:

Φωκ. 24: ένα ξανθό προ-γκιλφ, με κοντό αγορέ μαλλί με φράντζα, σε μπλέ διχτυωτό φόρεμα, που αποκάλυπτε την ραγαδιασμένη, αχλαδοτή κωλάρα της και τα μικρά πεσμένα στήθι της. Φουλ πρόγραμμα, αλλά τι να το κάνεις ?

Φωκ. 27 υπ.: η Επιστροφή της Βικτώριας
Φωκ. 27 ις: Μια κοντούλα γυφτοπούλα με μαύρο μαλλάκι έως τους ώμους, καλό σωματάκι, γλυκούλα , παρέχοντας φουλ πρόγραμμα. Νομίζω Αντελίνα
Φωκ. 27 1ος: η εμφανίσιμη χαμολοκώλα Άννα. Ωραίο πρόσωπο, καλούτσικο σώμα, αρχίζει να γίνετε λίγο "νιανια", οπότε το γυμναστήριο είναι απαραίτητο. Ήρθε και έκατσε στα ποδαράκια μου, φιλώντας με στο πρόσωπο κι στο λαιμό. Όμως, κράτησα χαρακτήρα και δεν ενέδωσα.

Φυλ. 59: Η Αντίνα με τις τορπίλες της.
Φυλ. 65β: η επιστροφή της Εμμανουέλας , μαζί με μια συμπατριώτισσα της, την Ραμόνα. Εδοκιμάσθει επιτυχώς η Ραμόνα. Αδύνατο σκουρόχρωμο πορνίδιο με μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω από τους ώμους, άνεση χρόνου, αλλά προσοχή στο πως βάζει το προφυλακτικό, αφού όταν το τοποθετήσει στην βάλανο, μετά χρησιμοποιεί και τα δύο της χέρια, για να το ξετυλίξει, αρκετά άγαρμπα, σαν γουδοχέρι . . . .
Φυλ. 67: η επιστροφή της Μάγια/Μπάρμπορα, κατεμέ καμμένη περίπτωση.
Φυλ. 71ισ.: Στεφανία
Φυλ. 84 ισ.: η Τζούλια
Φυλ. 86 1ος: Μια καινιύργια νεαρά, ελαφρώς αχλαδοκώλα, με στρογγυλό βουκολικό πρόσωπο, καρέ μαύρο μαλλάκι, με φουλ πρόγραμμα
Φυλ. 86 ισ.: η Αντριάννα

Περγ. 27 1ος: Μια αδύνατη ξανθιά γκιλφ
Αγ. Πέτρου 7: Μάλλον η Ξένια σε ροζ ολόσωμο εσώρουχο.

Αυτά
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
καλησπερα μαγκες γνωριζει κανενας αν δουλευει σημερα η ελενα με τις βυζαρες στο Φωκαίας 27Β
μόλις πριν λίγο γύρισα από Φωκαίας 27Β όροφος για να την δω και 'γω ήταν για πρώτη φορά στα χρονικά που το πετυχαίνω κλειστό! (τουλάχιστον γύρω στις 18:30 - 19:00 που βρέθηκα εκεί).
 

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Μηνύματα
1.746
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
Γιά τον φίλο " LARSON ",
Καλά , φίλε πότε πήγες στο Θάσσου 13 καί βρήκες πατσαβούρες? Εγώ πήγα σήμερα το απόγευμα 01.09 καί ώρα 19.00 καί ήταν δύο θεόμουνα. Φυσικά φατσικά δεν είναι για πασαρέλα , αλλά όχι καί για φτύσιμο. Περίεργο με αυτό το σπίτι πόσες φέρνει κάθε φορά!! Τι διάολο γίνεται (μενω κοντά) . Εν τάξει δεν έμεινα γιατι γύρευα την δίμετρη νταρντάνα Μαρσέλ αλλά έλειπε καί την έκανα. Νάσαι καλά. SERAPIS.
Φίλε μου! Όχι μόνο το Θάσου. Γενικά, να είναι καλά οι Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ! Εισαγωγές! Εξαγωγές! Αλβανία. Βουλγαρία. Ρουμανία. Με την ευλογία των αρχών,  ελεύθερα όλα, και αφορολόγητα. Πλήρωνε εσύ, που έχεις ένα μαγαζάκι. ΦΠΑ! και άλλα. Αμ! Παίζουμε??? :rockon:
 

SirGreebas

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2013
Μηνύματα
74
Κριτικές
5
Like
95
Πόντοι
0
Τιμήθηκε η Ντιάνα από Κολωνού 32. Ωραία κοπέλα, πολύ ωραίο νεανικό σωματάκι και με διάθεση στο δωμάτιο. Τιμή 15 euro....Έγραψα κριτική, ελπίζω να κατεβει γιατί από τις δυο προηγούμενες που έγραψα δεν κατέβηκε καμια
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom