πριν απο λιγο στη Φυλης
Δε θυμαμαι και παρα πολλα, αλλα οτι θυμαμαι θα το γραψω
Φυλης
144 134 οροφος, Βικυ, ενα ομορφο ξανθοκαστανο μωρο με μια πεταλουδιτσα για τατου στην πλατη. Δεν ξερω αν ειναι καινουργιο αλλα εγω δεν το εχω δει ποτε ξανα
Φυλης
142(?)
134 ημιυπογειο, μια μελαχροινη κοντη παχουλη με 2αρι πεσμενο βυζι, αδιαφορη για μενα
(μάλλον Κλαούντια αλλά δεν είμαι και σίγουρος)
Φυλης 71Γ Αναμενο το φως αλλα κλειδωμενη πορτα
(και στην απογευματινή το ίδιο πράγμα)
Φυλης 71Β Η Μαρινα νομιζω, ενα ωραιο ψηλο μωρο
(Μαρίνα; μήπως Στεφανία;)
Φυλης 65 μια μελαχροινη τσιγκανορουμανα που δουλευει εκει τον τελευταιο καιρο, δε μπηκα μεσα γιατι ειχε κατσει στην πορτα. Αδιαφορη για τα γουστα μου
Εμμανουέλα
Φυλης 84Α ενα μικροσκοπικο μελαχροινο πιπινι, ομορφο αλλα με χαλασε ο κωλος της για καποιο λογο
Μάγια-Μπάρμπαρα
Φυλης 84Β οροφος Ενα απαραδεκτο εμμετικο γκιλφ ξανθο σιλικονατο! Παρ'τε και μια λεκανη καλου κακου
Αλιόνα
Φυλης 80 Μια ξανθια καλουτσικη λεπτουλα η οποια εδινε και κωλο. Τσα2 η μια απο τις διδυμες που ειναι εκει παντα σχεδον
Άννα-Μαρία η φόλα
Φυλης 74 δεξια ενα στρουμπουλο ωραιο καστανο καινουριο μωρο με ωραιο βυζι και αχλαδωτο κωλο, οπου σε προσωπο μου θυμισε παρα πολυ τη Μιραντα (αχχχ Μιραντακι γυρνα πισω οπου κι αν εισαι!!)
(Μάγδα/Μάντα;)
και στροφη για Φωκαιας
Φωκαιας 25Α οροφος ενα γκιλφ ξανθο παλι παντελως αδιαφορο
Πατρίτσια
Φωκαίας 27Β ημιοροφος ενα μελαχροινο ειδα, αδιαφορο (την ωρα που μπηκα προσπαθουσε να χωσει συναγωνιστη στο δωματιο οποτε βρηκα ευκαιρια και εκανα οπισθεν)
Αντ(ζ)ελίνα
Φωκαίας 27Β οροφος, Κλασσικα η Αννα (πολλες Αννες εχουν μαζευτει τελευταια σε μπουρδελα και στουντιο) μελαχροινη, μετριου αναστηματος, με 2αρι πεσμενο βυζι
Ξερω οτι η ενημερωση μου ειναι GTP αλλα μαγκες συγνωμη, καθως λεπτομερειες συγκρατω μονο απο αυτες που μου κανουν το κλικ