lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
καμία σχέση ;)Από τις ενημερώσεις των συναγωνιστών η Λάνα περιγράφεται με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά της Ειρήνης-Ιρίνα.
καμία σχέση ;)Από τις ενημερώσεις των συναγωνιστών η Λάνα περιγράφεται με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά της Ειρήνης-Ιρίνα.
Χθες τη νύχτα όμως δούλευε ένα μουνί με κάτι βυζάρες...Χαιρετίζουμε με ενθουσιασμό την ανακαίνιση του μπουρδέλου επί της οδού Εξηκίου, αρ. 18 (ανώγειο).
Η ερειπωμένη κλίμαξ, επισκευάστηκε δραστικά και μεταμορφώθηκε σε έντονα ερυθρά αυτοφωτιζόμενη απαστράπτουσα είσοδο διαστημοπλοίου!
Τα άθλια δωμάτια συνουσιών, ανακαινίστηκαν ριζικά και πλέον διαθέτουν σύγχρονους λουτήρες (ντους)!
Το προσωπικό είναι ευδιάθετο και δεκτικό!
Χαρακτηριστικά, σε πρόσφατη επίσκεψή μας, επειδή κάτι συνέβη και η εκδιδομένη ήταν απούσα, προσεφέρθη να μας ψωλαρμέξει η ευτραφής ιδιοκτήτρια, κα Κωνσταντίνα!
Εύγε λοιπόν για τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα!
Όχι και νέο.Η Ειρήνη από Αλκιβιάδου,Μεγ. Αλεξάνδρου 28,Διδύμου 18 κτλ είναι...44ισόγειο:Ειρήνη, νέο Ρωσικό κοκκινομάλικο θωρηκτό
Στο Ιάσωνος 30 πάνω ήταν η Άντζελα η Αλβανίδα με περούκα.Μέσα είναι πάρα πολύ καλή...
δεν σε λέμε χαζό, εκεί που είναι όντως δεν φένεται και πολύπειτε με χαζο, αλλα ακομα δεν εχω παρει γραμμη πως βαζεις ψηφο σε μια κριτικη...!! Οχι οτι θα το κανω ποτε αλλα πειτε μου ρε παιδια να ξερω!
δεν σε λέμε χαζό, εκεί που είναι όντως δεν φένεται και πολύ
δεξιά από την κριτική κάτω από την βαθμολογία θα δεις δυο κουμπιά YES & NO, ψηφίζεις ανάλογα.
και εγώ τον πρώτο καιρό δεν το είχα δει
Και πως μπορω να δω σε δικη μου κριτικη ποσα ναι η οχι εχουν πατηθει;; Αν πατηθουν πολλα οχι δηλαδη τι κυρωσεις εχει καποιος;
...
Εξηκιου 18 το ανακαινισμενο αννα ,ξανθια νοστιμη κοπελα,κοντουλα,με καλο σωμα,πρωτη φορα τη βλεπω γενικως
Με αφορμη το σχολιο του Πυραυλου,ρωτησα την υπηρεσια αν παρεχει πορνικες υπηρεσιες,και η γυναικα μου απηντησε φανερα ενοχλημενη,ότι ενας αγενεστατος κυριος της εκανε ανηθικες προτασεις,διχως να σεβαστει ουτε την ηλικια της,ουτε την δουλεια της..
...
Και τι εκανες ? ? ?Πραγματι στο σπιτι με τα λαμπιονια,η μελαγχροινη πληθωρικη υπηρεσια προβαλε επιδεικτικα τις βυζαρες της με το φορεμα που φορουσε,ενω η ματια της ειλικρινως αφηνε παρα πολλα υπονοουμενα
βρε αγράμματε , επιβεβαιώσει είναι.......ελα να σε παω στον τσατσο που γραφει ο αλλος ο λεμες ο ψευτης να στοδιαβεβαιωσει
τελικα αυτη που σε δαγκωσε κ σε απαξιωσε στη φυλης στα εδωσε πισω
λογικά την Τζουλίανα θα είδες...απ όσο ξέρω πάλι στο ίδιο θα δουλέψει.ευχαριστω πολυ για την απαντηση.....
μηπως γνωριζεις αν θα συνεχισει στο Βεργας 3 (Δεξια) που δουλευε?
εχθες που περασα ηταν μια ξανθια - πολυ ωραια κοπελα - αλλα μολις ανεφερα για Πωλινα μονο που δεν με εδειρε
επισεις και η υπηρεσια ηταν αλλη ( η υπηρεσια που δουλευε με Πωλινα πολυ ευγενικη)
Καποιες φορες αργουν.Πρώτη φορα έκατσα και έγραψα χθες δυο κριτικές και δεν έχουν περαστεί ακόμα. Έτσι αργούν πάντα η κόπηκαν?
για ποιες έγραψες τύπε?Πρώτη φορα έκατσα και έγραψα χθες δυο κριτικές και δεν έχουν περαστεί ακόμα. Έτσι αργούν πάντα η κόπηκαν?