Επισκέπτης
η ντανα απο φυλης 2οο γυρισε ? γνωριζει κανεις? τι ωρες ?
Σήμερα το απόγευμα δεν ήταν εκεί.
Εγώ την πέτυχα στην πρώτη μέρα που δούλευε,και δεν το έβγαζε...Μάλιστα βγαίνοντας,το επεσήμανα στην τσατσά!!!
καλα εκανες!!! Ετσι πρεπει να κανουμε ολοι μας...
dstp την Μαρια που ειναι πρωι στη Φυλης διπλα στο βενζιναδικο την εχεις ???.. και πως σου φανηκε???
Εγω την τιμησα την δευτερα και μου αφησε καλες εντυπωσεις ;)
Επισης μου φανηκε και λιγο στενη!!!
Δίπλα στο βενζινάδικο,στο ισόγειο;Αν ναι,είδα μια μελαχροινή Ελληνίδα σήμερα με κάτι άσπρες μπότες,αλλά δε δοκίμασα.Προσωπικά προτιμώ τις αλλοδαπές πόρνες,επειδή οι Ελληνίδες έχουν υφάκι που με νευριάζει...
Αν προτεινα κατι θα ηταν η Τσεχα ποιο κατω στην Φυλης
Σαββινα Πολυ τοπ...ακουστε με....
thanks dstp, πως σου φαινεται η ντανα? πολλοι δεν την προτιμουν, εγω την βρισκω απιθανη bebe φατσουλα, κουνελακι playboy
Μερικες οχι ολες, αυτες που ειναι κανουν μπαμ απο μακρια.Οι περιπλανώμενες που λες είναι πρεζόνια και καλό είναι να τις αποφεύγεις...
Η Σαββινα (δεν ειναι φυσικα αυτο το ονομα της) ΔΕΝ ειναι Τσεχα αλλα Βουλγαρα.Την γνωριζω προσωπικαΓεια σας παιδες.Χτες ειχα ενα μικρο τουρ.Μεταξουργειο μερια ασυζητη δεν αξιζε κατι.
Μετα Φυλης πολλα καλα...
Ας αρχισουμε απο ΦΥΛΗΣ 40(ποτε να μην κανεις παιδια μια ρωσιδοβουλγαρα μελαχρινη δεν βγαζει τιποτα κλαι δεν κανει τιποτα.ολο σου λεει τελειωνε και βιαζεται.δεν αφηνει να πιανεις και γενικα αισχος.ξενερωσα τοσο που δεν τελειωσα και εφυγα...
Σας προιεδοποιω μαγκες το εξης μπουρδελακι ειναι αισχος....
ΜΗν παει ποτε κανεις...
Αν προτεινα κατι θα ηταν η Τσεχα ποιο κατω στην Φυλης
Σαββινα Πολυ τοπ...ακουστε με....
θα παω το πρωι αυριο για ντανα, ελπιζω να γυρισε, ξερει κανεις περισοτερα?Πολυ καλη περιπτωση η Ντανα παντως !!!Δυστυχως δεν βλεπω να ξαναγυρναει.Στο συγκεκριμενο σπιτι παντα εμφανιζονται αστερακια για λιγο και μετα εξαφανιζονται.Ειμαι σιγουρος ομως οτι θα ξαναφερει κατι καλο.
Αδερφε εγω περασα χτες το βραδυ, ρωτησα τη τσατσα και μου ειπε αοριστα οτι θα ξαναρθει.Τωρα το ποτε ειναι το θεμα.Ελπιζω να μην αργησει πολυ γιατι το εχω πιθυμησει τρελλα το πιπινι με το περουκινι.Για δες μπας και γινει κανα θαυμα το πρωιθα παω το πρωι αυριο για ντανα, ελπιζω να γυρισε, ξερει κανεις περισοτερα?