Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 206 άτομα (10 μέλη και 196 επισκέπτες)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Πρωινη καταθεση στο πρωτο σπιτι διπλα στο βενζιναδικο στη Φυλης.
Συμπαθητικο, ξανθο μωρο, με ομορφο προσωπακι και καλο σωματακι. Στο δωματιο δεν βιαζόταν και ηταν σχετικα καλη.
Μου ειπε οτι ηταν απ την Αρτα, αλλα δεν με πολυεπεισε!!!
Τιμη 20ε και ωρες πρωινες... για το ομορφο Μαρακι!!!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Πρωινη καταθεση στο πρωτο σπιτι διπλα στο βενζιναδικο στη Φυλης.
Συμπαθητικο, ξανθο μωρο, με ομορφο προσωπακι και καλο σωματακι. Στο δωματιο δεν βιαζόταν και ηταν σχετικα καλη.
Μου ειπε οτι ηταν απ την Αρτα, αλλα δεν με πολυεπεισε!!!
Τιμη 20ε και ωρες πρωινες... για το ομορφο Μαρακι!!!

απο που λες να καταγοταν αρχηγε;;;

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Περιηγηση, χθες, 26/11, γυρω στις 12.00΄.Φυλης 137-υπογειο-αλλοδαπη σφυροβολος, στο ισογειο ομως-ΤΕΛΕΙΑ-τουλαχιστον εμφανισιακα, αλλοδαπη.Ξανθια, με εξαιρετικο σωμα.Το περιεργο ειναι, οτι αντι για μουσικη, το ραδιοφωνο ηταν συντονισμενο σε εκπομπη για το νεο φορολογικο νομοσχεδιο, το οποιο κατακεραυνωνε ο Χριστοδουλακης !!. Απεναντι, στο μεν ισογειο, μια μικροσκοπικη αλλοδαπη ξανθια, στο δε πρωτο οροφο, αλλοδαπη "θεια", ονοματι Ζαννα, με αρκετα πλουσιο στηθος και αξιοπρεπη κωλο.Αραγε ειναι αυτη της Αλκαμενους ?

kp_pfg

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
1
Πόντοι
0
Σήμερα το απόγευμα Φυλής 54 στον 1ο. Αθηνά, πιτσιρίκα μινιόν, με υπέροχο σωματάκι, μικρό βυζάκι,  κωλαράκι και γαμώ, μουνάκι και γαμώ και γαμώ. Πολύ το φχαριστήθηκα. :) Ελληνίδα λέει...

Λίγο αργότερα στο ημιυπόγειο στη Μονής Προδρόμου. Μαρία, κοντά στα 30, ξανθιά, μετρίου αναστήματος κλπ όχι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, αλλά στη δουλειά της κανόνι. Πίπα με ζήλο και σου τρίβεται με τα βυζιά της. Και στο γαμήσι καλή και προκομένη. Κι εδώ το φχαριστήθηκα. :)

Ενδιαμέσως πέρασα και από Φυλής 71 (αυτό με τη σκάλα που ανεβαίνει ίσα πάνω) αλλά δεν το φχαριστήθηκα :(  παρόλη τη διαφήμιση της τσατσάς (υπέροχη μοναδική καταπληκτική, όλες τις στάσεις και ισπανική...!)

gigolo24

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναγωνιστες και αλανια.Ειμαι εκτος Αθηνας απο προαστεια και ερχομαι αθηνα διακοπες καμια εβδομαδουλα.Παλιος γνωριμος στο μεταξουργειο και φιλης.
Ερχομαι μεθαυριο και θα ηθελα προτασεις για να ξερω που θα παω απο ατομα εμπιερα και ενημερωμενα οπως εσεις.
Μου αρεσουν οι Βυζαρες και το πισωκολλητο...Εχω και λιγο βιτσιο με κοντουλες..Αλλα πανω απο ολα η περιποιηση και συμπεριφορα..
Τι προτεινετε παιδες?

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Σήμερα το απόγευμα Φυλής 54 στον 1ο. Αθηνά, πιτσιρίκα μινιόν, με υπέροχο σωματάκι, μικρό βυζάκι,  κωλαράκι και γαμώ, μουνάκι και γαμώ και γαμώ. Πολύ το φχαριστήθηκα. :) Ελληνίδα λέει...

Λίγο αργότερα στο ημιυπόγειο στη Μονής Προδρόμου. Μαρία, κοντά στα 30, ξανθιά, μετρίου αναστήματος κλπ όχι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, αλλά στη δουλειά της κανόνι. Πίπα με ζήλο και σου τρίβεται με τα βυζιά της. Και στο γαμήσι καλή και προκομένη. Κι εδώ το φχαριστήθηκα. :)

Ενδιαμέσως πέρασα και από Φυλής 71 (αυτό με τη σκάλα που ανεβαίνει ίσα πάνω) αλλά δεν το φχαριστήθηκα :(  παρόλη τη διαφήμιση της τσατσάς (υπέροχη μοναδική καταπληκτική, όλες τις στάσεις και ισπανική...!)

Αυτο θα πει γεματη μερα!!!!  :knockinb:
Συντροφε σε βρισκω πολυ δυνατο  ;)

Επισκέπτης
Παίδες καλημέρα,

Χτές πέρασα από το σπίτι της Λεωνίδου 6, για την φίλη μου την Ειρήνη...

Για μιά ακόμη μιά φορά θεόκλειστο.... την 5η που το βλέπω έτσι της τελευταίες 15-20 μέρες ....

Μήπως ξέρει επιτέλους κανείς κάτι ;;;

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Περασα μια βολτα σημερα απο Φυλης....Πολλα εργα γινονται
Μετα την πρωινη μου βολτα κατεληξα στο Φωκαιας 25β.Ηταν η Μαρια,ετσι τουλαχιστον μου συστηθηκε,καστανοξαθη με σγουρα μαλλια.Αρνητικο το οτι ηθελε να τελειωσω γρηγορα....Θα γραψω και στις κριτικες των σπιτιων

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε γμτ η μαρία ειναι καλή και αψογη συμπεριφορά αλλα μου είχε πει και μένα οτι σ αυτο το μαγαζι βιαζόμαστε...

kokopoco

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
15
Πόντοι
0
πρωινη βαρδια στο 71β φυλης μουνος απαιχτος..καλη πιπα..ανεβαινει απο πανω κορμι κολαση..το μονο μειον μικρο βυζι..ονομα δεν ρωτησα αλλα πρεπει να μην μιλαει ελληνικα γιατι ολο και κατι ρωσικα πετουσε κατα την πραξη...20 ε το μαλλι αλλα το βλεπω να πηγαινει κατα στουντιο μερια και με 50ε ..οποιος προλαβε την κυρια ειδε.......

Επισκέπτης
Σήμερα το απόγευμα δεν είχε τίποτα άξιο προσοχής.Στο Φυλής 59 είχε ένα ωραίο,αλλά πώς την έχουν δει και το κοστολογούν 25? δεν το έχω καταλάβει.Στη Διδύμου-στα πάνω,κοντά στη Φυλής-στο επάνω είχε μάλλον την Μαρίνα αλλά κι εκεί 25?...Στο 71 κάτω ήταν η μελαχρινή τσατσά με μια Ολλανδέζα,ονόματι Νταϊάνα,αλλά δεν έλεγε τίποτα σ'εμένα.Στο υπόγειο της Μονής προδρόμου,κοντά στο 71 είχε μια που τη θυμάμαι από το 1996,με ένα σαγόνι σαν τον Γκμοχ!Στο 200 δεν ήταν η Ντάνα/Ντάσα...ήταν μια άλλη,φώκια...Πάντως έτυχα στην αλλαγή βάρδιας.Ρε μάγκες,οι κοπέλες που πάνε για δουλειά ή σχολάνε,είναι πιο σεμνά ντυμένες από τις άλλες που βλέπω τόσο στο γραφείο,όσο και στις στάσεις ή στο Μετρό!!!Αν δεν τις δεις στη Φυλής νομίζεις ότι είναι απλές κοπελίτσες που γυρνούν από κάποιο π.χ super market!!!!Και μετά σου λένε οι άλλες μαλακίες!

[off topic]Σήμερα μιας κι έχω άδεια 3 μέρες,πήγα με ένα φίλο για κυνήγι λαγού!!!Έχει 3 beagle τρέλα,και μας έβγαλαν ένα λαγό 4 κιλά περίπου!Απόλαυση μάγκες...(Ελπίζω να μην ακούσω κανένα ηλίθιο σχόλιο για το δυσάρεστο συμβάν στην Αιτολοακαρνανία...[/Off topic]

Επισκέπτης
πρωινη βαρδια στο 71β φυλης μουνος απαιχτος..καλη πιπα..ανεβαινει απο πανω κορμι κολαση..το μονο μειον μικρο βυζι..ονομα δεν ρωτησα αλλα πρεπει να μην μιλαει ελληνικα γιατι ολο και κατι ρωσικα πετουσε κατα την πραξη...20 ε το μαλλι αλλα το βλεπω να πηγαινει κατα στουντιο μερια και με 50ε ..οποιος προλαβε την κυρια ειδε.......

Το σουτιεν το έβγαλε;Αν όχι είναι η Αλίνα...

kokopoco

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
15
Πόντοι
0
οχι δεν το εβγαλε........δουλευε σε στουντιο ποτε αυτη?

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Πιθανον ο συντροφος να λεει την Αλινα η οποια ειναι Ουκρανικης καταγωγης και κατα την διαρκεια της πραξης ψιθυρίζει κατι Ρωσικα (ντα , ντα και τετοια...)

Επισκέπτης
οχι δεν το εβγαλε........δουλευε σε στουντιο ποτε αυτη?

Είναι καινούρια.Την είχα τεστάρει πριν καμια 20αριά μέρες.Είχα γράψει σχετικά.Με τη μελαχρινή τσατσά ήταν;Πάντως και η απογευματινή,μπουρούχα ήταν εμφανισιακά.

Επισκέπτης
Εγώ την πέτυχα στην πρώτη μέρα που δούλευε,και δεν το έβγαζε...Μάλιστα βγαίνοντας,το επεσήμανα στην τσατσά!!!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
η ντανα απο φυλης  2οο γυρισε ? γνωριζει κανεις? τι ωρες ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom