Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 320 άτομα (22 μέλη και 298 επισκέπτες)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Αυτη η Ολλανδεζα ειναι στο 71 ή στο 74 τελικα???
Χθες περασα κατα της 8 απ τη Φυλης 71 και ηταν ενα ψιλομπαζο.
Τελικα εκανα την καταθεση μου σ'αυτο που ειναι διπλα στο βενζιναδικο οπου  και ηταν μια ΓερμανοΟυγγαρεζα ονοματι Μια .
Προτεινω ομως να ΜΗΝ την προτιμησετε γιατι ηταν βιαστικη (ηθελε να τελειωσω πριν καν αλλαξουμε σταση!!!) .

Επισκέπτης
moutsos13 η ΜΙΑ είναι το τριχωτό θήραμα που είχα περιγράψει παλαιώτερα.Τέτοια τρίχα δεν έχει ούτε άνδρας...

Επισκέπτης
Η Ολλανδέζα,κάτι μου λέει ότι είναι η "μετάλλαξη" της Cindy...Όσοι την πάρετε,τσεκάρετε αν στην πλάτη της,κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης έχει κινέζικα γράμματα...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
moutsos13 η ΜΙΑ είναι το τριχωτό θήραμα που είχα περιγράψει παλαιώτερα.Τέτοια τρίχα δεν έχει ούτε άνδρας...
Λεω και εγω... ιδεα μου ηταν???
Γενικα δεν ειναι ασχημη... αλλα για την τριχα... +1000
Στην αρχη ηταν σκοταδι και δεν εβλεπα αλλα οταν την  επιασα... καταλαβα!!!
Οποιος συντροφος περασει απο κει ας της παει και κανενα ξυραφακι!!!!!!!!!!!!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Αυτη η Ολλανδεζα ειναι στο 71 ή στο 74 τελικα???
Χθες περασα κατα της 8 απ τη Φυλης 71 και ηταν ενα ψιλομπαζο.
Τελικα εκανα την καταθεση μου σ'αυτο που ειναι διπλα στο βενζιναδικο οπου  και ηταν μια ΓερμανοΟυγγαρεζα ονοματι Μια .
Προτεινω ομως να ΜΗΝ την προτιμησετε γιατι ηταν βιαστικη (ηθελε να τελειωσω πριν καν αλλαξουμε σταση!!!) .
στο 71 πανω απογευμα

Επισκέπτης
Αν δεν τη βρείτε στο 71 κάντε και μια βόλτα από το 134 και 134Α."Συνεργάζονται" οι...επιχειρήσεις!!!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
στο 71 πανω απογευμα
Φιλε μου ή πρεπει να κανεις λαθος  ή χθες το απογευμα δεν πρεπει να δουλευε το ολλανδο, γιατι περασα και απ το πανω και απ το κατω(στο νουμερο 71) και ειχαν και τα 2 σπιτια κατι ψιλομπαζα...

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Η Ολλανδέζα,κάτι μου λέει ότι είναι η "μετάλλαξη" της Cindy...Όσοι την πάρετε,τσεκάρετε αν στην πλάτη της,κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης έχει κινέζικα γράμματα...

Συμφωνω και εγω.Οταν την ειχα πετυχει(και...γαμησει)στο 71 πριν 5-6 μηνες η τσατσα την ειχε παρουσιασει σαν Paris η Ολλανδεζα και τοτε.Σιγυρα ειναι η ιδια σιλικονατη πλεον.

Επισκέπτης
Εμένα βέβαια δε θα μου είναι άσχημα αν είναι η Cindy,δεδομένου ότι μου άρεσε,και αφού είχα πάει πάρα πολλές φορές,με είχε γνωρίσει και έκανε ότι ζητούσα.Σχεδόν!Πάντως η μελαχρινή τσατσά μου είχε πει ότι είχε φύγει για Γερμανία...Ίσως να είναι το "σχέδιο" για τη "μετάλλαξη"!!!!!!

Επισκέπτης
Φιλε μου ή πρεπει να κανεις λαθος  ή χθες το απογευμα δεν πρεπει να δουλευε το ολλανδο, γιατι περασα και απ το πανω και απ το κατω(στο νουμερο 71) και ειχαν και τα 2 σπιτια κατι ψιλομπαζα...

Αν δεν τη βρείτε στο 71 κάντε και μια βόλτα από το 134 και 134Α."Συνεργάζοντ αι" οι...επιχειρήσεις!!!

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
:thumbsup: Χιλιες φορες καλυτερη απ'την Αντελλα,το παγοβουνο..
:cool2: :cool2: :cool2:
είναι πολυ μ@λ@κισμ@#@.Εγώ ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της δεν προκειται να ξαναπάω ποτε σ αυτή.Είχα καιρόνα πάω . Με ρωταει καχύποπτα γιατί?Και μετά  πίπα 5-7 sec.Πάγωσα .Hταν σα να μου λεγε άντε φυγε και αν θες  καλύτερη μεταχείρηση να ρχεσαι πιο συχνα
Οποτε ΑΝΤΕΛΛΑ ΤΕΡΜΑ!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Περασα απο Κολοκυνθους 38 τωρα... Η Ολγα ειναι αυτος ο μελαχρινος μπογος που πετυχα ή δε δουλευε σημερα? Δεν μπηκα μεσα... Παντως αν οντως ειναι αυτη δεν μπαινω δεν πα να ειναι και Τζινα Τζειμσον απο υπηρεσιες

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Η Paris η Cindy που αναφερεται, δουλευε και στο στουντιο της Ελληνικου Στρατου, που τωρα εχει κλεισει ?

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Εμένα βέβαια δε θα μου είναι άσχημα αν είναι η Cindy,δεδομένου ότι μου άρεσε,και αφού είχα πάει πάρα πολλές φορές,με είχε γνωρίσει και έκανε ότι ζητούσα.Σχεδόν!Πάντως η μελαχρινή τσατσά μου είχε πει ότι είχε φύγει για Γερμανία...Ίσως να είναι το "σχέδιο" για τη "μετάλλαξη"!!!!!!

στο υπογραφω 100% οτι δεν ειναι η σιντυ.δεν εχει το τατουαζ που εχει η σιντυ και της ριχνει και μισο κεφαλι.πρεπει να ειναι η παρις που ενα χρονο πριν δουλευε στο  φυλης 134 πανω και μετα στο στουντιο της αγνωστου στρατιωτη
(καθετος της συγγρου)
απλα τωρα εβαλε και βυζους

deagt

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η ολλανδέζα δούλευε πρωινή βάρδια σημέρα και φεύγει αύριο για 10 μέρες από οτι είπε η τσατσά. Η ίδια είπε οτι θα ξαναέρθει τον Ιανουάριο. Κατά τα άλλα καθόλου κρύα άφηνε και δαχτυλάκι να βάλεις πάρα πολύ αδύνατη 8/10

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1
Όχι ρε γμτ.Πές οτι κάνεις πλάκα!!!

Επισκέπτης
στο υπογραφω 100% οτι δεν ειναι η σιντυ.δεν εχει το τατουαζ που εχει η σιντυ και της ριχνει και μισο κεφαλι.πρεπει να ειναι η παρις που ενα χρονο πριν δουλευε στο  φυλης 134 πανω και μετα στο στουντιο της αγνωστου στρατιωτη
(καθετος της συγγρου)

απλα τωρα εβαλε και βυζους

Κρίμα που δεν είναι η Cindy...Πάντως το καλοκαίρι στο 134 είχα πετύχει μια Ολλανδέζα ονόματι Μαρτίνα.Είχε μακρυά μαλιά,αλλά από ύψος δε θυμάμαι.Πάντως και αυτή από Στούντιο είχε έρθει.Θυμάμαι ότι μου είχε πει για Κηφισού.

deagt

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν κάνω πλάκα την πέτυχα 16:30 σήμερα. Μπορεί να μου είπε η τσάτσα οτι τελειώνει 17:00 για να μπω?? Μπορεί...Τουλάχιστον θα την ξαναδούμε από οτι κατάλαβα οπότε μην  :headbang:  :headbang:  :headbang: !
Όχι όπως με την Χριστίνα στο 134 που την κοπάνησε και δεν ξέρουμε που είναι...Αλήθεια μήπως ξέρει κανείς τίποτα για το Χριστινάκι από Ρωσία που ερωτευτήκαμε οι μισοί από εδώ μέσα???

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Savalas μιλας σοβαρα?Οχι ρε γαμωτο πως θα βγαλουμε το δεκεμβρη τωρα που καλομαθα! :headbang: :headbang:
Ελπιζω να ξαναρθει γιατι σπανια βλεπουμε τετοια κομματια σε τετοια μερη κι εχω κι αδυναμια στο σκανδιναβικο!! :sunglasses:
Τεσπα,σημερινος απολογισμος: φυλης 71 επανω ελειπε η παρις και ηταν η ξανθουλα με το tatoo(μπεατρις νομιζω) η οποια ειναι μετρια(την ειχα παρει παλια).
Κατω ηταν η sarah απο σλοβενια,με τη γνωστη τσατσα που διαφημιζει το 'τελειοτερο στοματικο'.Ειπα να μπω,αλλα τσαμπα τα λεφτα.Εκτος απο την πιπα που ηταν πολυ καλη,ολα τα αλλα πολυ μετρια,ουτε συμμετοχη,τελειως ξεπετα.Μην πατε!
Αυτα..Panosmpos αυτη με τα tatoo κατα μηκος της πλατης που ειπες ειναι η τζεσσικα(τσεχια) που δουλευε εκει.Φοβερη πιπα,πολυ καλο κρεββατι,γενικα πολυ καλη,αλλα χαθηκε τελευταια..
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης
Αυτα..Panosmpos αυτη με τα tatoo κατα μηκος της πλατης που ειπες ειναι η τζεσσικα(τσεχια) που δουλευε εκει.Φοβερη πιπα,πολυ καλο κρεββατι,γενικα πολυ καλη,αλλα χαθηκε τελευταια..
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Αυτή με το τατουάζ κατά μήκος της πλάτης την ανέφερα εγώ.Είναι η Cindy.Εκτός αν υπάρχει και άλλη!

Μας μπερδεύουν!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom