You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πηγαινε...Εχει σουπερ προγραμμα...Το μονο κακο ειναι οτι παραειναι ναζιαρα σε σημειο σαχλας...Μαλιστα!!!! θα το τιμησουμε το Μαρακι... λιαν συντομως ;)
Επισκέπτης
που να μην ειχες φει και κουβα δηλαδη !!!κουφαλααααααααα ;) ;) ;)
Επισκέπτης
εδω ρε πας καθε μερα μπουρδελο!!5 επι 20 ισον 100!!να το στουντιακι λοιπον !!!σε καταλαβαμε αλεπουδιαρη!!!!!
Ρε παιδια αυτη η Ολγα ξερετε αν δουλευε παλια στη Λελας Καραγιαννη? Πριν 3 χρονια δουλευε μια Ολγα στη Λελας που ηταν απο το Βλαδιβοστοκ της Ρωσικης Απω Ανατολης(!). Εκανε ενα γλειψιμο....το καλυτερο που μου εχει κανει ποτε γυναικα. Θα μου μεινει αξεχαστη ... Λετε να ειναι αυτη? Τη θυμαται κανεις?
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
Παιδες αυτη τη περιοδο τα πιο ωραια μουνια στη φυλης ειναι μαλλον στα 2 της Διδυμου,8α και 8β.Περασα απο εκει τη πεμπτη 16/11 και χτες κυριακη.Στο α που ειναι κατω παιζει η milf Eλενα με ωραιο σωμα και φοβερες βυζαρες και στο β που ειναι πανω η Νατασα πολυ ωραια 35αρα που δουλευε και ως Ολγα σε αλλο της φυλης αλλα πλεον αρκετα πιο αδυνατη και ξανθια και γενικως πολυ ωραιο μουνι.
Και οι 2 κοπελες ειναι πολυ υπομονετικες και ανετες με σχετικα καλη συμμετοχη.Αν και μαλλον ειναι γνωστο, αυτοι οι 2 χωροι πρεπει να ειναι
τα πιο κυριλε μπουρδελα της φυλης.Ειδικα το πανω σου δινει την εντυπωση οτι γαμας σε ξενοδοχειο και οχι σε μπουρδελο.Καλες εναλλακτικες για ολους εμας που εχουμε βαρεθει να πηδαμε την Αντελλα και περιμενουμε εναγωνιως να επιστρεψει η Ντανα.
Και οι 2 κοπελες ειναι πολυ υπομονετικες και ανετες με σχετικα καλη συμμετοχη.Αν και μαλλον ειναι γνωστο, αυτοι οι 2 χωροι πρεπει να ειναι
τα πιο κυριλε μπουρδελα της φυλης.Ειδικα το πανω σου δινει την εντυπωση οτι γαμας σε ξενοδοχειο και οχι σε μπουρδελο.Καλες εναλλακτικες για ολους εμας που εχουμε βαρεθει να πηδαμε την Αντελλα και περιμενουμε εναγωνιως να επιστρεψει η Ντανα.
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
ρε παιδια αυτη η Μαρια ειναι αυτη που δουλευει κανα 4αρι χρονια εκει?Ξανθια ψηλη μαλλον Ρωσιδα με sexy ελιτσα στο προσωπο?
αυτη που λες βασιλια πρεπει να ειναι η αννα που δουλευει τωρα πρωινα στο στενακι απεναντι απο το φυλης 71 σε ενα ημιυπογειο,για περνα να τσεκαρεις αν λεμε την ιδια.
οσο για την μαρια που λεει ο savalas προσυπογραφω και εγω,καβλιαρικο και πολυ περιποιητικο κοριτσι.στα συν το γλειψιμο αρ@#$%ων
οκ ευχαριστω.μαλλον δε θα παω τοτε.Ειναι απαράδεκτο αυτο που κανουν.Η Αντελλα τουλαχιστον δεν εχει τετοιο προβλημαΜαλλιά τουλάχιστον σε εμένα οχι.Φοβόταν μηπως της τα χαλάσω
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
Φιλε αν και ειναι υποκειμενικο, πιστευω οτι απο αποψη ομορφιας η Αντελλα ειναι οτι πιο δυνατο κυκλοφορει στη φυλης εδω και ποοοοολυ καιρο!!Η συμπεριφορα της τωρα ειναι αλλο θεμα. Αμεσως μετα βαζω τη Ντανα που ειναι φοβερο πιπινι αλλα εχει ενα κολλημα με τα βυζια της και βγαζει δυσκολα σουτιεν.Το μαλλι της ειναι περουκα οποτε δε λεει και πολλα.Παντως γενικα τη θεωρω αρκετα υπομονετικη περα των παραπανω
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ντανα forever, ερχεται στις 27 νοε. υπομονη.Παιδες αυτη τη περιοδο τα πιο ωραια μουνια στη φυλης ειναι μαλλον στα 2 της Διδυμου,8α και 8β.Περασα απο εκει τη πεμπτη 16/11 και χτες κυριακη.Στο α που ειναι κατω παιζει η milf Eλενα με ωραιο σωμα και φοβερες βυζαρες και στο β που ειναι πανω η Νατασα πολυ ωραια 35αρα που δουλευε και ως Ολγα σε αλλο της φυλης αλλα πλεον αρκετα πιο αδυνατη και ξανθια και γενικως πολυ ωραιο μουνι.
σημερα πηρα αντελα, ειχα να την παρω καιρο, αρκετα καλη, και παντα μουνααααραααα
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Η ντάνα(φυλης 200) αφηνει να της πιανεις μαλλία και πρόσωπο?Με ξενερώνουν αυτές που μου απόμακρύνουν τα χέρια...Να ξέρω μην πληρώσω άδικα.thx
τοσα εχει να πιασεις, τι κολημα με τα μαλλια.....ειναι και περουκαΗ ντάνα(φυλης 200) αφηνει να της πιανεις μαλλία και πρόσωπο?Με ξενερώνουν αυτές που μου απόμακρύνουν τα χέρια...Να ξέρω μην πληρώσω άδικα.thx
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
παιδια ΠΡΟΣΟΧΗ στην ιασωνος 19α πανω μετα τα μεσανυχτα, μην την πατησει κανεις και παει, οτι χειροτερο μου εχει τυχει, κατερινα τη λενε, ισιο μαλλι καστανο και καλα βυζια, μακρια, χαλιαααα
γενικα η άντελλα δυσανασχετεί λίγο με την αλλαγή στάσεων σωστα?σημερα πηρα αντελα, ειχα να την παρω καιρο, αρκετα καλη, και παντα μουνααααραααα
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Κι εγώ τα ίδια φίλε panosmpos... μ' έψησε ήδη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις