Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 224 άτομα (16 μέλη και 208 επισκέπτες)

Επισκέπτης
επ επ επ!!μου φαινεται αυριο θα περασω απο φυλης αν προλαβω :cheesy: :cheesy: :cheesy:!!!
 

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Μηνύματα
2.421
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
την ειδα και εγω την κοπελα που λεειο savalas αλλα ειχε πολυ κοσμο και δεν περασα.ωραιο προσωπο,σιλικονατο βυζι καλο σωμα αλλα σε αρκετους ισως να  φανει πολυ αδυνατη.στο σαλονι ειχε πολυ ναζι.
 

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Μηνύματα
135
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1
Σαββάτο θα πάω στο 71...βλέπω ουρά από δώ!
 

sunset25

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Μηνύματα
187
Like
146
Πόντοι
1
σήμερα το απόγευμα πέρασα μια βόλτα από Φυλής και πέριξ. Τελικά 'αγάπησα' στη Διδύμου στο αριστερό ισόγειο 'σπίτι' . Εκεί ήταν η Ελενα και όπως μου είπε 'δουλεύει' 17-00.00. Η δε Ελενα είναι μάλλον Ρωσσάκι ξανθό με πλούσιο βυζάκι-τεσσαράκι στιτό και όμορφο κωλί  :dancing: απαλή επιδερμίδα.

στο διαταύτα μάλλον μηχανική μου φάνηκε και 'επαγγελματίας'


συστήνεται 8/10 :)


το δε χώρο σχετικά καθαρός..
 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
ρε παιδια  ως  μελη του bourdela.com δεν δικαιουμαστε εκπτωση? στα μπουρδελα?
 

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Μηνύματα
163
Κριτικές
13
Like
207
Πόντοι
11
Αξιότιμοι κύριοι,

χθές το πρωί πέρασα απο Φωκαίας 19 και ήταν η Αγγέλικα.
Αψογη απο όλες τις πλευρές.Πολύ καλό πήδημα με εξαιρετική συμμετοχή ελεύθερα πιασίματα μέχρι και δάκτυλα πολλές στάσεις.Τελικά αμα η γκόμενα δεν το΄χει πάρει πάνω της είναι προτιμότερη και ας είναι και λίγο ασκημούλα.Πάντως απο σώμα δεν τα πάει και άσκημα..

Με αγωνηστικούς χαιρετισμούς...
customer
 

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Μηνύματα
464
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
ΠΑΙΔΕΣ SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ!! :dancing: :dancing: :dancing:
Λοιπον την τρίτη το απογευμα πηγα με την μικρή ολλανδέζα της Φυλής 74,όπως ειπώθηκε.Καταρχήν να πώ οτι η κοπέλλα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κορμί,απ'αυτο που βλεπεις μονο στις πιο HI ταινίες πορνο.Βυζί συλικονάτο-αλλα οχι τεράστιο,και αρκετά ευχάριστη.PARIS τη λένε.
Στο ψητό τώρα:στο κρεββατι δεν ειναι οτι καλυτερο υπαρχει,αλλα εχει και θετικα και αρνητικα.Κάνει πολυ καλο τρίψιμο με τα βυζια στον π...ο μεχρι να ειναι ντουρος,μετα ΛΙΓΟ πιπα,και μετα στηνεται στα τεσσερα.Τα αρνητικά ειναι η μικρής διάρκειας πίπα,και τα αρκετα ψευτικα βογγητά,αλλα τα θετικα ειναι οτι οταν στηνεται δεν γονατιζει πολυ,ειναι σχεδον ορθια και μπορεις να την πιανεις και να την χαιδευεις,γενικως λες και ειναι γκομενά σου,δεν παραπονιεται.Συν οτι κατα τη διαρκεια του τριψίματος και μόνο που τη βλεπεις να τουρλώνει αυτο τον θεικο κώλο εχεις γίνει τουρμπο!Συνολικα παντως θα έλεγα οτι έχει αρκετα καλα στοιχεια τα οποία θα με ξανακάνουν να παω.Οπότε,αυριο πέμπτη μετα τις 7,οσοι πιστοι προσέλθετε!!
Με αγωνιστικους χαιρετισμούς.. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: 
 

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Μηνύματα
1.544
Like
4
Πόντοι
16
Εμενα κατι μου λεει πως αυτη η Paris ειναι η γνωστη απο παλια Σιντυ που την ειχα πηδηξει στο 71 και στο 134.Μαλλον εβαλε σιλικονη η γκομενα.Θυμαμαι οτι η τσατσα στο 71 την ειχε παρουσιασει σαν Paris και τοτε!!!Θα παω να την τσεκαρω μια βολτα παντως.
 

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Μηνύματα
464
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Δεν την εχω ξαναδει,γενικώς...
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
 

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Μηνύματα
464
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
:thumbsup: Χιλιες φορες καλυτερη απ'την Αντελλα,το παγοβουνο..
:cool2: :cool2: :cool2:
 

GLA21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Μηνύματα
80
Κριτικές
6
Like
45
Πόντοι
0
παιδια η αντελλα που ειχα γραψει και πιο παλια που ειχα πετυχει φυλης 84 ειναι η ιδια με αυτην στο φωκαιας 25 β!
χθεσινη εμπειρια στο φυλης 134 ηταν μια σαρα 20 χρονων την οποια ειχα πετυχει πριν λιγες μερες στο 71!την πηρα τιποτα το ιδιατερο μεσα,πολυ ςραι βυζακι φυσικο και σιγουρα δεν κλαις το 20αρικο! 
ρε παιδια να ρωτησω κατι γενικα δεν υπαρχει καποια γκομενα που να επιτρεπεται να την γλυψεις η να βαλεις δακτυλο;μονο στα στουντιο επιτρεπονται αυτα;
 

GLA21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Μηνύματα
80
Κριτικές
6
Like
45
Πόντοι
0
παιδια την paris που λετε την εχω δει και εγω αλλα με μπερδεψε μηπωσ ηταν τραβελι μετα απο διαβεβαιωση ολων σας οτι δεν ειναι θα ξαναπαω σιγουρα!
 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Jules Jordan κοιτα το pm σου!
 

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Μηνύματα
5.020
Κριτικές
2
Like
36
Πόντοι
66
Παιδια μια ερωτηση για οσους ειναι τακτικοι στη Φυλης και την Αχαρνων.Περνουσα για δουλεια πριν καιρο απο την Αχαρνων και πετυχα ενα μουνι Ρωσιδο-ουκρανη να στριβει απο την Αχαρνων στην Ιουλιανου.Κοβω τον μουτσο μου οτι ηταν πουτανα απο το ντυσιμο και το στυλ.Αν ειχα χρονο θα την ακολουθουσα αλλα εφυγα ο μαλακας χωρις καν να ρωτησω.Ηταν ψηλη (1.75), κανονικη στο σωμα (ουτε πολυ γεματη ουτε πολυ αδυνατη), με μεγαλες βυζαρες (τουλαχιστον 4), ξανθια με αλογοουρα (αυτο μπορει να εχει αλλαξει τοσο καιρο), γαλαζοπρασινα ματια, και χαρακτηριστικα φουσκωτα μαγουλακια...Γενικα ειναι η γκομενα που θα γυρναγαν ολοι να την  κοιταξουν στο δρομο.Επειδη μου ειναι αδυνατο λογω ωραριου να γυρισω ολα τα μπουρδελα στη Φυλης, την Αχαρνων και τα περιξ, μηπως υπαρχει καποιος που να εχει πετυχει καποια που να μοιαζει σε αυτη την περιγραφη σε καποιο μπουρδελο η στουντιο της περιοχης;Ξερω οτι ειναι δυσκολο να καταλαβετε απο 3 γραμμες αλλα please μη με στελνετε σε τιποτα ασχετες και τρεχω τσαμπα.Χαρακτηριστικοτερο πανω της ηταν οι τρελες βυζαρες που μου φανηκαν φυσικες.Περιμενω αν καποιος ξερει κατι γιατι εχω ρεψει απο τη μαλακια με τη συγκεκριμενη γκομενα.Ευχαριστω...
 

Επισκέπτης
piderof πριν κάποια χρόνια  είδα μια γκόμενα στη Φυλής-Ρωσίδα-κι έστριψε στην Φωκαίας.Είδα σε ποιο μπουρδέλο πήγε κι επέστρεψα μετά από λίγο.Τέτοιο ψυγείο δεν έχω γαμήσει ξανά!!!Από τότε όποια και αν είδα,δεν πήγα στο μπουρδέλο.Είχα κακή εμπειρία!
 

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Μηνύματα
5.020
Κριτικές
2
Like
36
Πόντοι
66
Οχι φιλε...Αυτη που ειχες δει Φυλης και Φωκαιας δε μπηκε σε μπουρδελο...Μπηκε σπιτι σου...
 

Επισκέπτης
Χτές πέρασα από Μεταξουργείο μεριά, την ώρα που ο γάβρος ήταν live στην TV, ελπίζωντας ότι δεν θα έχει δουλειά (λόγω τηλεθέασης) και έτσι θα έχω περισσότερο χρόνο να διαλέξω κ να τελικά να "μείνω μέσα" στο δωμάτιο ...

Τελικά όλα τα μαγαζιά έπαιζαν κάτι λιγότερο και από Γ΄Εθνική ... Μάλλον πήραν από Φερέρ μεριά κ το΄ριξαν στο ...  "rotation" .... Τα γνωστά αστέρια της περιοχής ήταν εξαφανισμένα. Πολύ σαβούρα, αδέρφια.

Το γνωστό Κατερινάκη, για μια ακόμη φορά εξαφανισμένο, η φίλη μας η Ειρήνη στην Λεωνίδου πουθενά μια και το μαγαζί για μιά ακόμη φορά κλειδωμπαρωμένο (αλήθεια ήταν η 3η μου βραδυνή βόλτα σε διάστημα 10 ημερών που το εν λόγω μαγαζί ήταν θεόκλειστο - μήπως κανείς ξέρει το γιατί ; είναι πολύ περίεργος να το μάθω - μου λείπει η Ειρήνη και τα θεόρατα μαστάρια της) και γενικότερα στο 30 (το πάνω) στο 19 (το κάτω) και στα περισσότερα της Ιάσωνος ούτε με σφαίρες δεν θα έδινα  πίπα, ακόμη και με κλειστά ή δεμένα τα μάτια....

Ειδικά αυτό το μπάζο στο 30 (το πάνω) μου κάνει ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ που είχε και 2 δωμάτια σε αναμονή ... Ο Ορισμός του μπάζου-νταλικέρη...  Έλεος, είπαμε γούστα είναι αυτά αλλά όχι και έτσι... (μήπως αυτή είναι η περίφημη Έλσα ;;)

Τέλος πάντων για να μην φύγω άπρακτος τα σπασμένα τα πλήρωσε κάποια "Λαρίσσα" στην Ιάσωνος σε αυτό (το επάνω) που είναι απέναντι από τα τρία στο 20-22 . Συμπαθητικό πιπινο-σκυλάκι, τσοντόβια φάτσα και συμπεριφορά μέσα στο δωμάτιο, γύρω στο 1,65, ξανθό πλατινέ, ρωσιδάκη, με κατακκόκινα χειλάκια, λάγνο βλέμμα και σφιχτό, αδύνατο σωματάκη. Συμπαθητικό γαμησάκι (ανεβαίνει κ από πάνω) κ πίπα, στην αρχή σε τρίβει στον πο_ _ σο με τα βυζάκια της, τουλάχιστον τα 20 ευρά δεν πήγαν και τόσο χαμένα ...Νομίζω ότι πέρυσι τέτοια εποχή έπαιζε  στο 19Α το πάνω.

Πάντως για την ώρα (εννοώ είχε τον γάβρο líve η tv) είχε κίνηση στην περιοχή. .
 

Επισκέπτης
Οχι φιλε...Αυτη που ειχες δει Φυλης και Φωκαιας δε μπηκε σε μπουρδελο...Μπηκε σπιτι σου...

Καλά μερικοί έχετε σοβαρό πρόβλημα...Καλά θα κάνετε να επισκεφτείτε έναν επιστήμονα...Δε θα σε ακολουθήσω στο επίπεδό σου...
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom