Χτές πέρασα από
Μεταξουργείο μεριά, την ώρα που ο γάβρος ήταν live στην TV, ελπίζωντας ότι δεν θα έχει δουλειά (λόγω τηλεθέασης) και έτσι θα έχω περισσότερο χρόνο να διαλέξω κ να τελικά να "μείνω μέσα" στο δωμάτιο ...
Τελικά όλα τα μαγαζιά έπαιζαν κάτι λιγότερο και από Γ΄Εθνική ... Μάλλον πήραν από Φερέρ μεριά κ το΄ριξαν στο ... "rotation" .... Τα γνωστά αστέρια της περιοχής ήταν εξαφανισμένα. Πολύ σαβούρα, αδέρφια.
Το γνωστό Κατερινάκη, για μια ακόμη φορά εξαφανισμένο, η φίλη μας η Ειρήνη στην Λεωνίδου πουθενά μια και το μαγαζί για μιά ακόμη φορά κλειδωμπαρωμένο (αλήθεια ήταν η 3η μου βραδυνή βόλτα σε διάστημα 10 ημερών που το εν λόγω μαγαζί ήταν θεόκλειστο - μήπως κανείς ξέρει το γιατί ; είναι πολύ περίεργος να το μάθω - μου λείπει η Ειρήνη και τα θεόρατα μαστάρια της) και γενικότερα στο 30 (το πάνω) στο 19 (το κάτω) και στα περισσότερα της Ιάσωνος ούτε με σφαίρες δεν θα έδινα πίπα, ακόμη και με κλειστά ή δεμένα τα μάτια....
Ειδικά αυτό το μπάζο στο 30 (το πάνω) μου κάνει ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ που είχε και 2 δωμάτια σε αναμονή ... Ο Ορισμός του μπάζου-νταλικέρη... Έλεος, είπαμε γούστα είναι αυτά αλλά όχι και έτσι... (μήπως αυτή είναι η περίφημη Έλσα ;;)
Τέλος πάντων για να μην φύγω άπρακτος τα σπασμένα τα πλήρωσε κάποια "Λαρίσσα" στην Ιάσωνος σε αυτό (το επάνω) που είναι απέναντι από τα τρία στο 20-22 . Συμπαθητικό πιπινο-σκυλάκι, τσοντόβια φάτσα και συμπεριφορά μέσα στο δωμάτιο, γύρω στο 1,65, ξανθό πλατινέ, ρωσιδάκη, με κατακκόκινα χειλάκια, λάγνο βλέμμα και σφιχτό, αδύνατο σωματάκη. Συμπαθητικό γαμησάκι (ανεβαίνει κ από πάνω) κ πίπα, στην αρχή σε τρίβει στον πο_ _ σο με τα βυζάκια της, τουλάχιστον τα 20 ευρά δεν πήγαν και τόσο χαμένα ...Νομίζω ότι πέρυσι τέτοια εποχή έπαιζε στο 19Α το πάνω.
Πάντως για την ώρα (εννοώ είχε τον γάβρο líve η tv) είχε κίνηση στην περιοχή. .