Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 302 άτομα (25 μέλη και 277 επισκέπτες)

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τι εγινε? σε καρατωσε? το αντελακι?

GLA21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
45
Πόντοι
0
οχι και γλωσσοφιλα ρε παιδια!εννοειται οχι!απλα φιλια στα βυζια!πρωι μου ειπε οτι θα δουλευει εκει!

koukos70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα. Ειμαι νεος εδω αλλα οχι και στην ηλικια. Πενηνταρισα. Διαβαζω πολυ καλα σχολια για το σπιτι στην Αλκαμενους, για καποια Ζανα, Βικυ, κτλ.
Εχω χρονια να παω σε μπουρδελλο, τι λετε αξιζει να δοκιμασω μετα απο τοσα χρονια. και πως θα μου συμπεριφερθουν μιας και ειμαι αρκετα μεγαλυτερος απο τον μεσο ορο.
ευχαριστω την αξιολογη παρεα του σιτε.

Επισκέπτης
Οι συγκεκριμένες που αναφέρεις,παρέχουν και "περίεργες" υπηρεσίες.Αν γουστάρεις τέτοιες υπηρεσίες δοκίμασε.Όσο για τη συμπεριφορά,είναι αμφίδρομη.Όπως συμπεριφέρεσαι εσύ σε αυτές έχουν την ανάλογη συμπεριφορά.Εννοείται πως παίζει και το πρώτο "κλικ" που θα κάνεις στην κοπέλα.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Καλα ρε παιδια πως και δεν εχει αναφερθει κανεις σ' αυτον το καστανοξανθο Ουκρανο μουναρο ονοματι Ελενα που ειναι στη Φυλης 59 (πριν απ τη Δεη)???
Το μωρο ειναι σκετη καυλα και στο δωματιο δεν βιαζεται!!!
Τιμη 25 και ωρες πρωινες
Και επισης στο ιδιο σπιτι το απογευμα ειναι η Αλισια η οποια απ οτι μου ειπαν (δεν την εχω δει) ειναι ακομα καλυτερη.  Ξερει κανεις τιποτα γι'αυτην???

Επισκέπτης
Moutse αυτό το μπουρδέλο ανέκαθεν έφερνε καλές γκόμενες.Θυμάμαι μια ρωσίδα ονόματι Ελένη,που ήταν φοβερή.Αλλά τα 25? δεν τα δίνω.Δεν μπορεί όλα να κοστίζουν 20? και να υπάρχουν οι "πονηροί" να θέλουν 25?.Και οι διαφορές είναι μικρές σε σχέση με τις κοπέλες που φέρνει.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Moutse αυτό το μπουρδέλο ανέκαθεν έφερνε καλές γκόμενες.Θυμάμαι μια ρωσίδα ονόματι Ελένη,που ήταν φοβερή.Αλλά τα 25? δεν τα δίνω.Δεν μπορεί όλα να κοστίζουν 20? και να υπάρχουν οι "πονηροί" να θέλουν 25?.Και οι διαφορές είναι μικρές σε σχέση με τις κοπέλες που φέρνει.

το συγκεκριμενο σπιτι, με τ'αστερια που φερνει,εαν ειχε 20ε θα παιζανε μπουνιες για το ποιος θα περασει!!!!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Καλα ρε παιδια πως και δεν εχει αναφερθει κανεις σ' αυτον το καστανοξανθο Ουκρανο μουναρο ονοματι Ελενα που ειναι στη Φυλης 59 (πριν απ τη Δεη)???
Το μωρο ειναι σκετη καυλα και στο δωματιο δεν βιαζεται!!!
Τιμη 25 και ωρες πρωινες
Και επισης στο ιδιο σπιτι το απογευμα ειναι η Αλισια η οποια απ οτι μου ειπαν (δεν την εχω δει) ειναι ακομα καλυτερη.  Ξερει κανεις τιποτα γι'αυτην???

Τις έχω πάρει παλιότερα και τις δύο... αλλά ρε γμτ δεν θυμάμαι να σου πω λεπτομέρειες, sorry! Τόσα μουνιά γαμάμε κάθε μήνα... ;)

GLA21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
45
Πόντοι
0
εγω που περασα χθες απο φυλης 59 και ειδα μια ξανθια δε μου φανηκε καθολου μουναρος!ειναι μια συμπαθητικη κοπελα μ εωραιο σωμα αλλα απο μαπα οχι πολλα!η βραδυνη αν ειναι αυτη που σκεφτομαι ειναι καλυτερη αλλα και αυτη οχι τοσο φοβερη!αλλα και παλι προσωπικη αποψη!

Επισκέπτης
το συγκεκριμενο σπιτι, με τ'αστερια που φερνει,εαν ειχε 20ε θα παιζανε μπουνιες για το ποιος θα περασει!!!!!!

Τα παραλές.ʼλλωστε τα 5? διαφοράς δεν είναι τόσο πολλά,ώστε να μην μπει κάποιος αν η κοπέλα είναι ωραία.Αν όμως είναι ελάχιστα πιο ωραία από τις άλλες με 20? δεν αξίζει.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Τα παραλές.ʼλλωστε τα 5? διαφοράς δεν είναι τόσο πολλά,ώστε να μην μπει κάποιος αν η κοπέλα είναι ωραία.Αν όμως είναι ελάχιστα πιο ωραία από τις άλλες με 20? δεν αξίζει.

Σιγουρα δεν ειναι πολλα (τουλαχιστον για μενα), αλλα υπαρχουν πολλοι που τα υπολογιζουν κι'αυτα.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
η βραδυνη αν ειναι αυτη που σκεφτομαι ειναι καλυτερη αλλα και αυτη οχι τοσο φοβερη!αλλα και παλι προσωπικη αποψη!

Θυμασαι ονομα??
Την βραδυνη δεν την εχω δει. Οτι μου ειπαν μεταφερω.
Ισως περασω σημερα μια βολτα για να βγαλω τα συμπερασματα μου!!!!!
Παντως η Ελενα ειναι απ τα καλυτερα που παιζανε!!!

subito32

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναδελφοι.Προχτες το βραδυ στο κηφισου30 πηρα μια κοπελα την χριστινα.Αρκετα καλη σε ολα.Μου ειπε οτι δουλευει και στην βουλιαγμενης(δεν θυμοτανε αριθμο) πανω απο ενα sex shop.Ξερει κανενας αυτο το σπιτι?

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Ξέρει κανείς τη Γερμανίδα που παίζει το πρωί στην Αχαρνών (νεοκλασσικό) με κλειστή είσοδο που μπαίνεις από την κάθετη της Φυλής;
Έχω ελλειπείς πληροφορίες για το ντέλο, αλλά έμαθα ότι η Γερμανίδα της πρωινής βαρδιας αυτή ναι...κάνει αεροδυναμικά γαμίσια.
Αν υπάρχει παίκτης που μπορεί να επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο στοιχείο ας επανέλθει παρακαλώ.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Γεια σας συναδελφοι.Προχτες το βραδυ στο κηφισου30 πηρα μια κοπελα την χριστινα.Αρκετα καλη σε ολα.Μου ειπε οτι δουλευει και στην βουλιαγμενης(δεν θυμοτανε αριθμο) πανω απο ενα sex shop.Ξερει κανενας αυτο το σπιτι?

Ισμήνης 2 κάθετος Βουλιαγμένης.
Θα το βρεις στον κατάλογο των μπουρδέλων, έχει καθρέφτες στα δωμάτια βαλμένους έτσι ώστε μπορείς να βλέπεις τα πάντα όπου κι αν γυρίσεις το κεφάλι σου (και το πανω και το κάτω)...όσες παίζουν Κηφισού30,παίζουν και Τριγγέτα και Ισμήνης και μερικές και Ιπποκράτους.
Ελπίζω να βοηθησα.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Ξέρει κανείς τη Γερμανίδα που παίζει το πρωί στην Αχαρνών (νεοκλασσικό) με κλειστή είσοδο που μπαίνεις από την κάθετη της Φυλής;
Έχω ελλειπείς πληροφορίες για το ντέλο, αλλά έμαθα ότι η Γερμανίδα της πρωινής βαρδιας αυτή ναι...κάνει αεροδυναμικά γαμίσια.
Αν υπάρχει παίκτης που μπορεί να επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο στοιχείο ας επανέλθει παρακαλώ.

Αχαρνων και Φωκαιας γωνια πρεπει να λες.
Παλαιοτερα ειχα πετυχει μια Γερμανιδα (ειχε τατου στο κωλομερι ενα σκορπιο) στο συγκεκριμενο σπιτι και ηταν απ τα χειροτερα και πιο ξενερωτα γαμησια της ζωης μου....
Βεβαια αυτο εγινε πριν απο 3 μηνες και το πιο πιθανον ειναι να μην λεμε για την ιδια!!!

Επισκέπτης
Σιγουρα δεν ειναι πολλα (τουλαχιστον για μενα), αλλα υπαρχουν πολλοι που τα υπολογιζουν κι'αυτα.

Κι εγώ τα υπολογίζω,αλλά αν κατέβω κάτω και δω όλο σαβούρες και σε ένα μια πολύ ωραία,με 25? θα τα δώσω.Αν όμως μπορώ να βρω έστω κι ένα κλικ υποδεέστερη με 20? γιατί να πληρώσω τα 5?;

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Καλησπέρα Συναγωνιστές,σημερα το απόγευμα μίνι βόλτα απο φυλής,εχουμε και λεμε:
Στο 71 εχει γυρισει η PARIS,η μικρή ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ!!Το άκουσες Savalas?Ηρθε η ωρα να παρεις το αιμα σου πίσω,χεχε...
Στο 59,ηταν και το καλυτερο.Αλινα απο ουκρανια,ολα τα λεφτα!25 ευρω αλλα τα αξιζει 100%,πίπα με κοίταγμα στα μάτια,κάθισμα απο πάνω,πισοκωλλητό με φοβερό στήσιμο,φιλία στο λαιμό,κοντεψε να με φαει η λυσσαρα!Σπεύσατε μάγκες...
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom