KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
μιλα ρε ειδημων dstp, καψωνι μας κανεις? παρε μας μακρια απο την αντελα...Αν δεν ξέρεις την Katze δεν ξέρεις τίποτα.Ποια Ντάνα κλπ...Η απόλυτη καύλα...
μιλα ρε ειδημων dstp, καψωνι μας κανεις? παρε μας μακρια απο την αντελα...Αν δεν ξέρεις την Katze δεν ξέρεις τίποτα.Ποια Ντάνα κλπ...Η απόλυτη καύλα...
δεν μπορώ ν ακούω αυτό το όνομα σταματηστε!μακρια απ την πουτάναπαρε μας μακρια απο την αντελα...
Moutse αυτό το μπουρδέλο ανέκαθεν έφερνε καλές γκόμενες.Θυμάμαι μια ρωσίδα ονόματι Ελένη,που ήταν φοβερή.Αλλά τα 25? δεν τα δίνω.Δεν μπορεί όλα να κοστίζουν 20? και να υπάρχουν οι "πονηροί" να θέλουν 25?.Και οι διαφορές είναι μικρές σε σχέση με τις κοπέλες που φέρνει.
Καλα ρε παιδια πως και δεν εχει αναφερθει κανεις σ' αυτον το καστανοξανθο Ουκρανο μουναρο ονοματι Ελενα που ειναι στη Φυλης 59 (πριν απ τη Δεη)???
Το μωρο ειναι σκετη καυλα και στο δωματιο δεν βιαζεται!!!
Τιμη 25 και ωρες πρωινες
Και επισης στο ιδιο σπιτι το απογευμα ειναι η Αλισια η οποια απ οτι μου ειπαν (δεν την εχω δει) ειναι ακομα καλυτερη. Ξερει κανεις τιποτα γι'αυτην???
το συγκεκριμενο σπιτι, με τ'αστερια που φερνει,εαν ειχε 20ε θα παιζανε μπουνιες για το ποιος θα περασει!!!!!!
Τα παραλές.ʼλλωστε τα 5? διαφοράς δεν είναι τόσο πολλά,ώστε να μην μπει κάποιος αν η κοπέλα είναι ωραία.Αν όμως είναι ελάχιστα πιο ωραία από τις άλλες με 20? δεν αξίζει.
η βραδυνη αν ειναι αυτη που σκεφτομαι ειναι καλυτερη αλλα και αυτη οχι τοσο φοβερη!αλλα και παλι προσωπικη αποψη!
Γεια σας συναδελφοι.Προχτες το βραδυ στο κηφισου30 πηρα μια κοπελα την χριστινα.Αρκετα καλη σε ολα.Μου ειπε οτι δουλευει και στην βουλιαγμενης(δεν θυμοτανε αριθμο) πανω απο ενα sex shop.Ξερει κανενας αυτο το σπιτι?
Ξέρει κανείς τη Γερμανίδα που παίζει το πρωί στην Αχαρνών (νεοκλασσικό) με κλειστή είσοδο που μπαίνεις από την κάθετη της Φυλής;
Έχω ελλειπείς πληροφορίες για το ντέλο, αλλά έμαθα ότι η Γερμανίδα της πρωινής βαρδιας αυτή ναι...κάνει αεροδυναμικά γαμίσια.
Αν υπάρχει παίκτης που μπορεί να επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο στοιχείο ας επανέλθει παρακαλώ.
Σιγουρα δεν ειναι πολλα (τουλαχιστον για μενα), αλλα υπαρχουν πολλοι που τα υπολογιζουν κι'αυτα.