Τσάρκα σήμερα και μετά από παρότρυνση φίλου κατέθεσα Φυλής στο 71 (ισόγειο-το δεξιά) γύρω στις 17.00 το απόγευμα.Η ευγενέστατη τσατσά είπε ότι η κοπέλα ήταν φρέσκια,μόλις έφτασε κτλ, Ουγγαρέζα-όνομα δε θυμάμαι.Λίλη; Λίλή; τεσπα.
Αν και έκανε προσπάθειες φιλότιμες φαινόταν ότι βαριόταν του θανατά-σα ρομποτάκι ήταν ενώ όταν τις είπα να κάτσει πάνω μου είπε: "Είμαι κουρασμεένη" (φυσικά και έκατσε) ενώ όλη την ώρα φαινόταν κλαμμένη.
Κλασικές στάσεις,20 ?.Βιαζόταν αρκετά κι'ολας. Παρεμπιπτόντως μεγάλο και άνετο κρεβάτι.Και πρώτη φορά βλέπω τα σεντόνια κτλ να είναι πεντακάθαρα κ να ευωδιάζουν. Μα πού μπήκα ρε;
Ευχαρίστως πάντως γάμαγα την τσατσά.
ΣΥΝΟΛΟ: 5/10
Μια ώρα αργότερα είπα να ξανακαταθέσω γιατί πέρναγα από την περιοχή,ελπίζοντας να βρώ κάτι καλύτερο μετά το κάζο πού έπαθα. Φυλής 71 αλλά σε αυτό με τα σκαλιά.Με το που μπαίνω βλέπω την γνωστή γριά τσατσά με μια περούκα πράσινη που έκανε κρα!Εδώ είμαστε λέω καλό σημάδι.
Μετά από ποοοολύ ώρα σκάει η κοπέλα (δε θυμάμαι όνομα) στο σαλόνι ολόγυμνη και δεν αντιστάθηκα. Δεν άντεξα και μπήκα.
Παιδιά! γμτ την πουτάνα μου!
Είναι η καλύτερη που πήρα ποτέ. Πίπα πάρα πολύ καλή, πιπίλισμα σε κεφάλη/αρχίδια.ʼαανετα!Και το βάζει και βαθιά. Απο πάνω αυτή μετά και τα είδα όλα,τι συμμετοχή ήταν αυτή;πωωωω. Το βυζί σιλικονάτο μου φάνηκε-καλό πάντως.
Πισωκολλητό και μέσω καθρέφτη δε παίρνει τα μάτια της από σενα,βγάζοντας την γλώσσα της πονηρά όλη την ώρα. Το μόνο που με χάλασε λίγο ήταν οι αγγλικές εκφράσεις της πχ "fuck my pussy κτλ" ομολογώ χαμογέλασα αμήχανα στην αρχή αλλά μετά το συνήθισα,λες και έπαιζα τσόντα. Στήθηκε τέλεια μπορώ να πω και με άφησε ώρα. Φοβερός κώλος αν και λίγο χαλαρός αλλά ότι πρέπει για μένα.
Βγήκα με ένα χαμόγελο έξω απολαμβάνοντας το τσιγάρο μου.
Έυγε!
ΒΑΘΜΟΣ: 9/10
edit:Α! Κάπου στα δίπλα σπίτια γύρω στις 5 απόγευμα η κοπέλα έλεγε το πρόγραμμα/τιμή όταν έβγαινε από τα δωμάτια γιατί η τσατσά ήταν τουαλέτα. Φαντάζεστε σκηνικό;