Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 243 άτομα (21 μέλη και 222 επισκέπτες)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Στο 59,ηταν και το καλυτερο.Αλινα απο ουκρανια,ολα τα λεφτα!25 ευρω αλλα τα αξιζει 100%,πίπα με κοίταγμα στα μάτια,κάθισμα απο πάνω,πισοκωλλητό με φοβερό στήσιμο,φιλία στο λαιμό,κοντεψε να με φαει η λυσσαρα!Σπεύσατε μάγκες...
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Περασα χθες κατα της  8 και στο συγκεκριμενο σπιτι ηταν η Αλισια!!!! Μηπως κανεις λαθος το νουμερο.
Εγω την Αλινα την ειχα παρει στο 71 και ωρα πρωινη

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
εγω που περασα χθες απο φυλης 59 και ειδα μια ξανθια δε μου φανηκε καθολου μουναρος!ειναι μια συμπαθητικη κοπελα μ εωραιο σωμα αλλα απο μαπα οχι πολλα!η βραδυνη αν ειναι αυτη που σκεφτομαι ειναι καλυτερη αλλα και αυτη οχι τοσο φοβερη!αλλα και παλι προσωπικη αποψη!

Προσωπικα ουτε εμενα μου αρεσε. Πιστευω οτι δεν αξιζει τα 25.
Παντως οι δυο κοπελες στο συγκεκριμενο σπιτι εναλλάσσουν τις βαρδιες τους.
Σημερα απ οτι μου ειπε ο τσατσος, το πρωι θα ειναι η Αλισια και το βραδυ θα ειναι η Ελενα.
Χθες ηταν το αντιθετο.
Προσωπικα προτιμω την Ελενα!!!!

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
17 μπουρ@@ελα γύρισα εχθές .Δεν εντυπωσιάστηκα.Αλλες άσχημες άλλες μεγάλες  άλλες χοντρές.  Πηγαινα για ντανα αλλα δε βρήκα.Ξενέρωσα.Επίσης κωλο σαν της αντελλας δεν βρήκα πουθενά. :( Κατέληξα στη σοφια 66Δ καφε πόρτα η αποία αρχισε να με γλείφει. :P εντυπωσιάστηκα  δεν μου χε ξανασυμβεί :cheesy:.Ποια η γνωμη σας για τη σοφια?
Εγω παω τσάρκα και περιμένω να δω καμία σαν αυτές ποου έχει ο μικρούτσικος στο μεγαλο παζάρι αλλα μάλλον κάτι τετοιο δεν θα συμβεί ποτέ

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Σημερινή επιδρομή στην Ιάσωνος στο Ντεπόσπιτο .Η Ντέπυ εχει φυγει απο εκει , οποτε προστιθεται στη λιστα με τις απωλεσθεντες τάνες που αναζητούνται . Ενω ημουν στο σαλονι (ο Θεός να το κανει σαλόνι...) βγηκε ενας περιεργος τσάτσος ( και αυτος διαφορετικός) και μας συστησε με ενα ξανθο αντικειμενο 150 κιλών αγνωστων λοιπων στοιχειων (φύλο, χωρα προελευσης κλπ) Φιλε lalakukakis αν γνωριζεις κατι για την Ντέπυ ενημερωσε...Το μόνο καλο με αυτο το μπουρδέλο πια ειναι οτι ενδεχεται να περασει ο chrysargos και να γραψει αλλη μια λυρικότατη κριτικη κ να βελάξουμε στο γέλιο...

Επισκέπτης
Σημερινή επιδρομή στην Ιάσωνος στο Ντεπόσπιτο .Η Ντέπυ εχει φυγει απο εκει , οποτε προστιθεται στη λιστα με τις απωλεσθεντες τάνες που αναζητούνται ....

που ακριβώς είναι το Ντεπόσπιτο, θυμισέ μου κ κόλησα ;

By the way η Ειρήνη από την Λεωνίδου 6, που να βρίσκεται τώρα που έκλεισε το "σπίτι"...(ο θεός να το κάνει σπίτι....);

Ξέρει κανείς κάτι ;

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εγω χθες ξεκινησα το απογευμα για αλινα στο 59, δεν ηταν εκει,τελικα ποια λεμε? μηπως εχουμε μπερδευτει με τα μουνια στο 59?  να αναφερει καποιος ειδημων τι παιζει  να τελειωνουμε.  αντε φιλοι με τα πολλα αστερια..
στο 109 ηταν η τσεχα με το wild sex και το καλο γλυψ. αρ@@.  η ντανα απουσα, δουλευε πρωι.  τελικα πηρα αντελα, βαριοταν ομως...  αυτα,
ΠΑΡΑΚΑΛΩ να ξεκαθαριστει το θεμα με το 59

Επισκέπτης
Kαλησπέρα σε όλους,

επιτέλους The baby is back !

Την γνωστή ώρα (17:00-23:00) ...

πέρασα σήμερα το απόγευμα κατά τις 19:00 κ το τρελλό παιδί ήταν εκεί... Πάντα χαμογελαστή, πάντοτε πρόσχαρη, πάντοτε καθαρή (μοσχοβολούσε στην κυριολεξία το δέρμα της από καθαριότητα - όχι σαν κάτι τσόκαρα που σου σπάει η μύτη από την μπόχα) και όπως πάντοτε No1.

Το κορίτσι δεν έχει ανάγκη από την δική μου διαφίμηση ειδικά εδώ μέσα, αλλά κάθε φορά που απουσιάζει αφήνει πίσω της κενό, που γίνεται αμέσως αντιληπτό αμέσως μόλις γυρίζει πίσω : ΟΛΑ τα δωμάτια γεμάτααα....

Νομίζω ότι το κορίτσι αποτελεί πρώτυπο κ σημείο αναφοράς,  με το σπαθί της .

Υπόψην τις Γιορτές θα είναι μάχιμη στο γνωστό στέκι της (εκτός από ανήμερα τα Χριστούγεννα με βάση όσα μου είπε..).

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1
Kαλησπέρα σε όλους,

πέρασα σήμερα το απόγευμα κατά τις 19:00 κ το τρελλό παιδί ήταν εκεί... Πάντα χαμογελαστή, πάντοτε πρόσχαρη, πάντοτε καθαρή (μοσχοβολούσε στην κυριολεξία το δέρμα της από καθαριότητα - όχι σαν κάτι τσόκαρα που σου σπάει η μύτη από την μπόχα) και όπως πάντοτε No1.

Το κορίτσι δεν έχει ανάγκη από την δική μου διαφίμηση ειδικά εδώ μέσα, αλλά κάθε φορά που απουσιάζει αφήνει πίσω της κενό, που γίνεται αμέσως αντιληπτό αμέσως μόλις γυρίζει πίσω : ΟΛΑ τα δωμάτια γεμάτααα....

Υπόψην τις Γιορτές θα είναι μάχιμη στο γνωστό στέκι της (εκτός από ανήμερα τα Χριστούγεννα με βάση όσα μου είπε..).

Φιλαράκι, όλα αυτά που γίνονται;

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Kαλησπέρα σε όλους,

πες μας και το ονομα της και που δουλευει φιλε stavraka για να τιμησουμε και εμεις

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Γύρισε η Φαίη;

EDIT: ʼκυρο. ʼδικα χαιρόμουνα....

Επισκέπτης
Παίδες sorry, λάθος από την βιασύνη μου...

Μιλάω για την γνωστή Κατερίνα στην Κολωνού..Ίσως οι περισσότεροι να γνωρίζεται ότι απουσίαζε το τελευταίο καιρό από το μαγαζί της.

Πλέον γύρισε (μάλλον και κάπως πιό αδυνατισμένη), περισσότερο ορεξάτη από ποτέ για γούστα.

Σήμερα ηταν σκέτη φωτιά, με κάτι μπότες μέχρι το γόνατο, από αυτές που είναι γυαλιστερές σαν από βυνίλιο...

Sorry αν δημιούργησα προσδοκίες για κάποια άλλη.....

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε panosmpos πρωινή βράδια η Σάντρα (Φυλής 109) ??

skiper

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
0
προχθεs  βραδυ    η  βυζοπουλα  Ειρηνη  μετακομισε  και  ηταν  κολωνου  απεναντι  απο  το  κατερινακι'/φυσικα  εγινε  η  σχετικη  καταθεση

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1
Τσάρκα σήμερα και μετά από παρότρυνση φίλου κατέθεσα Φυλής στο 71 (ισόγειο-το δεξιά) γύρω στις 17.00 το απόγευμα.Η ευγενέστατη τσατσά είπε ότι η κοπέλα ήταν φρέσκια,μόλις έφτασε κτλ, Ουγγαρέζα-όνομα δε θυμάμαι.Λίλη; Λίλή; τεσπα.
Αν και έκανε προσπάθειες φιλότιμες φαινόταν ότι βαριόταν του θανατά-σα ρομποτάκι ήταν ενώ όταν τις είπα να κάτσει πάνω μου είπε: "Είμαι κουρασμεένη" (φυσικά και έκατσε) ενώ όλη την ώρα φαινόταν κλαμμένη.
Κλασικές στάσεις,20 ?.Βιαζόταν αρκετά κι'ολας. Παρεμπιπτόντως μεγάλο και άνετο κρεβάτι.Και πρώτη φορά βλέπω τα σεντόνια κτλ να είναι πεντακάθαρα κ να ευωδιάζουν. Μα πού μπήκα ρε;  :cheesy:
Ευχαρίστως πάντως γάμαγα την τσατσά.

ΣΥΝΟΛΟ: 5/10

Μια ώρα αργότερα είπα να ξανακαταθέσω γιατί πέρναγα από την περιοχή,ελπίζοντας να βρώ κάτι καλύτερο μετά το κάζο πού έπαθα. Φυλής 71 αλλά σε αυτό με τα σκαλιά.Με το που μπαίνω βλέπω την γνωστή γριά τσατσά με μια περούκα πράσινη που έκανε κρα!Εδώ είμαστε λέω καλό σημάδι.
Μετά από ποοοολύ ώρα σκάει η κοπέλα (δε θυμάμαι όνομα) στο σαλόνι ολόγυμνη και δεν αντιστάθηκα. Δεν άντεξα και μπήκα.
Παιδιά! γμτ την πουτάνα μου!
Είναι η καλύτερη που πήρα ποτέ. Πίπα πάρα πολύ καλή, πιπίλισμα σε κεφάλη/αρχίδια.ʼαανετα!Και το βάζει και βαθιά. Απο πάνω αυτή μετά και τα είδα όλα,τι συμμετοχή ήταν αυτή;πωωωω. Το βυζί σιλικονάτο μου φάνηκε-καλό πάντως.
Πισωκολλητό και μέσω καθρέφτη δε παίρνει τα μάτια της από σενα,βγάζοντας την γλώσσα της πονηρά όλη την ώρα. Το μόνο που με χάλασε λίγο ήταν οι αγγλικές εκφράσεις της πχ "fuck my pussy κτλ" ομολογώ χαμογέλασα αμήχανα στην αρχή αλλά μετά το συνήθισα,λες και έπαιζα τσόντα.  Στήθηκε τέλεια μπορώ να πω και με άφησε ώρα. Φοβερός κώλος αν και λίγο χαλαρός αλλά ότι πρέπει για μένα.
Βγήκα με ένα χαμόγελο έξω απολαμβάνοντας το τσιγάρο μου.
Έυγε!  :)

ΒΑΘΜΟΣ: 9/10

edit:Α! Κάπου στα δίπλα σπίτια γύρω στις 5 απόγευμα η κοπέλα έλεγε το πρόγραμμα/τιμή όταν έβγαινε από τα δωμάτια γιατί η τσατσά ήταν τουαλέτα. Φαντάζεστε σκηνικό;  :2funny:

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Φυλής 109(Εκεί που είχα πάρει και την μουνάρα την Ντενίζ). Σάντρα. 'Τσεχία'(το γνωστό παραμύθι περί Τσεχίας)!Ξανθιά μινιατούρα(Σλαβοκόριτσο πάντως :thumbsup:)! Απίστευτο γλύψιμο και πιπίλισμα π@#$% και α!@#$. Πολύ καλή συμμετοχή και ανεβαίνει και απο πάνω. Τις βάζω και κωλοδάχτυλο αλλά τελικά δεν έδωσε το 'κουλούρι' της >:( Μου είπε ότι ο explorer μου πέρα απο σκληρός είναι και μακρύς  :o :o :o :o (όχι ότι είχε άδικο η κοπέλλα :)). Την είχα πετύχει και σκάντζα σε στούντιο και φυσικά την είχα πάρει και εκεί (λεπτομέρειες στο αντίστοιχο thread για στούντιο ;)). Τιμή 20 Ε και αξίζει τον κόπο.
στο 109 πανω το πρωι ηταν μια σαντρα MILF , δεν νομιζω να εννοεις αυτη?  απεναντι 134 υπογειο, ηταν το απολυτο
πιπινορωσιδακι, η κατια. δεν κατεθεσα για πολλοστη φορα, για να μην νομιζει οτι της την πεφτω

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506
Πρωινή τσάρκα, Λιοσίων. Εξηκίου, Βέργας, Αδάνων και Προύσης, ΟΛΑ ΜΠΑΖΑ. Αλκιβιάδου 16Α η Ζάνα, ωραία, ψηλή 45άρα Ρωσίδα, κάνει ασκούφωτο και τα παίρνει στο στόμα με 25 Ε. Ακριβώς δίπλα, άλλη ώριμη Ρωσίδα κάνει ακριβώς τα ίδια. Είμαι σίγουρος ότι όποιος πάει θα περάσει καλά-ιδίως αν είναι λάτρης των mature καταστάσεων. Εγώ δεν μπήκα, γιατί είχα το μυαλό μου αλλού:δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό και πήγα Λάουρα. Έκανα μια γεναιόδωρη κατάθεση σπέρματος στις βυζάρες της...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom