Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μετά από ένα διάλειμμα λόγω διακοπών, ξαναγυρίσαμε ξαναμμένοι στα σοκάκια του πληρωμένου έρωτα, για να σβήσουμε τις καύλες μας.

Ελέω έλλειψης στανταρακίων, κάναμε πάλι την γνωστή θυσία, που συχνά οδηγεί σε φόλα.

Έχουμε λοιπόν:

Ρεμ. : Όλη κλειστή
Διδ. 8α 1ος: Νομίζω Χριστίνα, μια καμπυλόγραμμη παρουσία, με έντονα θηλυκό κορμί, μακρύ μαύρο μαλλί μέχρι τον κώλο.
Διδ. 8β ισ.: 2 κοπέλες. Μία κοντή με μαλλάκι μέχρι τους ώμους, αδύνατη, λευκή επιδερμίδα και φουλ πρόγραμμα και μια άλλη η (Ε)Λίζα, σκουρόχρωμη, με περούκα μακρύ μαλλί, άβυζι, αδύνατη σε απλό. Δοκίμασα την Λίζα με γλυκανάλατες εντυπώσεις, λόγω α)περούκας, β)(προ)αίσθησης περί τρανς, γ)μίλαγε πολύ (π.χ.: ναι έτσι-έτσι-έτσι, ωχ ναι εκεί-εκεί-εκεί, κ.λ.π.), δ) κλιματισμός κλειστός.

Φυλ. 66δ: Αλεξάνδρα με φουλ
Φυλ. 67: απέξω καθόταν η κοπέλα συνομιλώντας με 2 τσάτσους, φορώντας πετσέτα. Έμοιαζε στην Αντίνα σε κατάξανθη έκδοση
Φυλ. 69 ισ.: Αντί για Μάγια, η μελαμψή φόλα Μπιάνκα. Με είδε, μου χαμογέλασε, με χαιρέτησε και πήγε να με αγκαλιάσει. Εγώ την χαιρέτησα, ευγενικά την απώθησα και έφυγα επιδεικτικά.
Φυλ. 71 1ος: Ένα ξανθό καυλάκι η Άννα ή Άννι. Ωραίο σωματάκι, λεπτά χαρακτηριστικά προσώπου, με πρωκτικό. Μεγάλη φόλα ! ! ! Ενώ στο σαλόνι έχει ένα σαγηνευτικό χαμόγελο, είναι επίσης και μαγικό. Αφού , όταν μπαίνει στο δωμάτιο φεύγει από το πρόσωπό της δια μαγείας. . . . Δεν προσφέρει 69 (αν και ανακοινώνεται στο σαλόνι) και έχει ένα ύφος στο κρεβάτι, λες και της σκότωσες τον πατέρα . . . Τήν έδιωξα από το δωμάτιο και τα είπα και στην τσα2. Ούτε από έξω, κύριοι . . . .

Έχασα την όρεξη και πήγα Λιωσίων, μπας και την ξανα-βρώ.

Χωμ. 11 ισ.: 2 υπάρξεις. Μια πιο γεμάτη και ψηλή με μακριά μαύρα σπαστά μαλλία και μια πιο κοντή , αδύνατη, με καρέ μαλλάκι καστανό.
Χωμ. 11 1ος: Μια χοντρούλα που παίζει καιρό εκεί

Λιωσ. 76 1ος: Η Μελίνα με φουλ σέρβις, όπως ξεκάθαρα παρουσίασε η ίδια. Δεν αναφέρθηκε κάτι για δεύτερη κοπέλα.
Λιωσ. 76 ισ.: η φόλα ξυλάγγουρο Μαργαρίτα.

Εξηκ. 18 (το καινούργιο): μια ξανθιά ζουζούνα, αλλά πολλά περιττά κιλάκια
Βέργ. 6: μια Χριστίνα ξανθούλα ευδιάθετη, αλλά με λίγα κιλάκια παραπάνω.
Βεργ. 3 δεξιά: 2 κοπελες. η Γκαλίνα και η Ειρήνη από Φωκ. 27 & Ιασ. 1β
Βεργ. 3 αρ.: η Τζουλιάνα από Μαρ. & Αχιλ. με τον ίδιο τσάτσο, κιόλας. Εδοκιμάσθει επιτυχώς. Άνεση χρόνου, "τοπικό" μασάζ με baby losion, αισθησιακό σεξάκι.

Αυτά τα ολίγα.

Προσοχή στις φόλες . . . .


 

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Μηνύματα
512
Like
6
Πόντοι
6
..βεβαια,μετα τη Λινα,στο Καλυμνου 36 εμφανισθηκε η μοναδικη κι ανεπαναληπτη καυλιαρα,Μαρινα εκ Σταυρουπολης της παλαι ποτε ΕΣΣΔ..κυριο χαρακτηριστικο της,η απιστευτη καταπιολικη βασανιστικα αισθησιακη της,πιπα..
Βλέπω δεν έχεις αφήσει καμία όρθια..... ;)
Σήμερα στο Μεταξουργείο να σημειώσω ότι στο Ιάσωνος 46 αριστερά είδα μια καινούργια κοπέλα
Ρωσίδα με το παλιό Ρώσικο στυλ.
Μελαχρινό σπαστό μακρύ μαλλί απεριποίητο,ωραίο κώλο και με περίεργη ομορφιά.
Είχε μεγάλα γκριζογάλανα μάτια (που αν και δεν με καυλώνουν) ήταν πλούσια σε χρωματισμούς.
Δυστυχώς αν και πέρασα μαζί της με "μονή ταρίφα" δεν δεχόταν cif (πολλά θέλω) αλλά είναι καλή.
Το κωλόσπιτο αυτό εξάλλου είναι πολυ πιεστικό στον χρόνο,θα ξαναπάω όμως.
Στο Κολοκυνθούς 38 πάνω ήταν η Σοφία η Βραζιλιάνα που δυστυχώς αν και πολυ ευγενική δεν μπορεί
να την κάνει αυτή την δουλειά με την καμία.
Στο Ιάσωνος 30 κάτω ήταν η Κατερίνα το στυλιάρι που δεν μπορεί αλλά ούτε και θέλει.
Στο Κολωνού 11 ισόγειο ήταν η Αννούλα με κλασσικό στο δεκάρικο (μην ξεχνιόμαστε). :grin:
Φιλότιμη κοπέλα στο δωμάτιο να πω και καλό σωματάκι,φατσούλα λίγο μπλαζέ.

Επειδή πεινάω όμως θα κάνω μία σωστή ενημέρωση άλλη στιγμή,πάντως έκανα μαλακία που πήγα
πολύ πρωί στο Μεταξουργείο,τα μισά ήταν κλειστά και έκοβα βόλτες σαν ηλίθιος.
Αυγουστιατικά τι περίμενα όμως χαράματα;ας είναι καλά τα στανταράκια.
:rolleyes:
 

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Μηνύματα
293
Like
0
Πόντοι
1
..βεβαια,μετα τη Λινα,στο Καλυμνου 36 εμφανισθηκε η μοναδικη κι ανεπαναληπτη καυλιαρα,Μαρινα εκ Σταυρουπολης της παλαι ποτε ΕΣΣΔ..κυριο χαρακτηριστικο της,η απιστευτη καταπιολικη βασανιστικα αισθησιακη της,πιπα..
Μagaret, η Μαρίνα ήταν πιο σπαγγάτη, πιο ακροβατική. Μετά την πέτυχα εκεί προς τα τέλη των 90'ς στα Φ109A αλλά μετά εξαφανίστηκε.
Η Λίνα ήταν θέα ρε. Μπορεί να γέλαγε με ότι μαλακία της έλεγες αλλά στα χρόνια της Καλύμνου είχε ένα σώμα λαμπάδα. Μετά στο Φ131 πήρε κάποια κιλά.
Στο waiting room γινόταν πανικός. Καθόμουν μέχρι και μισάωρο. Τι να έγινε αυτό το παιδί?
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.518
Κριτικές
1.275
Like
228.650
Πόντοι
46.232
Τωρα στο Βεργας 3
αριστερα η ξανθια μουναρα Τζουλιαννα απο Αχχιλεως 48
δεξια η Ηρα δηλαδη η ειρηνη απο Ιασωνος1 Φωκαιας 27 και Μαραθωνος 59,παχυνε λιγο
 

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Μηνύματα
82.603
Κριτικές
31
Like
13.180
Πόντοι
5.097
καμια καλη πιπατζου για τωρα εχετε στο νου  :think:
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.518
Κριτικές
1.275
Like
228.650
Πόντοι
46.232
Μολις περασα με την Μαργαριτα του xilnik στο Λιοσιων 76β,
ωραια κοπελα αλλα πολυ ψυχρη κ επαγγελματιας ενω μιλαει
πολυ κοφτα ,μετρια καταθεση ,θα ακολουθησει κριτικη
 

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Μηνύματα
571
Like
0
Πόντοι
6
Μολις περασα με την Μαργαριτα του xilnik στο Λιοσιων 76β,
ωραια κοπελα αλλα πολυ ψυχρη κ επαγγελματιας ενω μιλαει
πολυ κοφτα ,μετρια καταθεση ,θα ακολουθησει κριτικη
αν επιτρέπεται η ερώτηση , είναι η Μαργαρίτα από Φυλής 109;
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Η σημερινή τσάρκα πραγματοποιήθηκε σε μία ευρείας κλίμακας έκταση στην περιοχή της Αττικής,Κυψέλη,Φυλής και πέριξ καθώς και Μεταξουργείο. Η διάρκεια της βόλτας ήταν πεντάωρη απο 19.00 έως και 24.00 και έγιναν τρεις καταθέσεις σε τρεις καινούριες κοπέλες.Ποσοστό επιτυχίας 2/3, συνολικό κόστος 50 ευρώ.
Ξεκίνημα απο το Περγάμου 27 ισόγειο όπου δούλευαν 2 ώριμες κοπέλες,η Ναταλία γνωστή κυρίως απο τον όροφο της Περγάμου 27, Αγκύρας 12 αλλά και Βέργας 2 που δούλευε προσφάτως.Λιπόσαρκο πρόσωπο,γεματούλα με κοντά καστανά μαλλιά.Μαζί της η γηραιότερη Αναστασία πρώην Τατιάνα απο Φώκαιας 17 όροφος,Φώκαιας 27 ισόγειο,Διδύμου 16,Βέργας 6 καθώς και αυτό το μαγαζί.Έχει πάρει κιλά και έχει χαλάσει το σώμα της,έχει μακριά κόκκινα μαλλιά και τατού πεταλούδα στο μπράτσο.
Στον όροφο εμφανίστηκε η Φωτεινή,λεπτό καλλίγραμο γκιλφ με ξανθα μαλλιά σε στυλ αφάνα.Την έχω πετύχει να εργάζεται και στο Βέργας 6 τον ημιόροφο.Το πρόγραμμα της είναι κανονικό σε αντίθεση με άλλα γκιλφ που προσφέρουν εξτρά για να κρατήσουν την πελατεία και να συναγωνιστούν τις νεο΄τερες συναδέλφους τους.
Στο Αλκαμένους 117 πήγα στοχευμένα μετά τα καλά λόγια του Σμύρνη για να πετύχω την Σάντρα.Η Σάντρα είναι νεαρή,Ρωσόφωνη κοπέλα,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κοντή,κανονικών κιλών με λίγα παχάκια.Εμφανισιακά κινείται σε μέτριο επίπεδο και μοιάζει με κοπέλα της διπλανής πόρτας.Στο κρέββάτι όμως είναι πολύ καλή.
Πρώτη επιτυχημένη κατάθεση σε αυτήν την κοπέλα.
Στο Περγάμου 1 στο ισόγειο δούλευε η Πάολα γνωστή στους περισσότερους και απο τα Φυλής 134 και Αγίου Πέτρου 7.
Στο Αγίου Πέτρου 7 καινούρια κοπέλα με κανονικό πρόγραμμα.Η Στέλλα,μελαμψή,πιθανόν πρόσμιξη Ρομά (αθίγγανη) με Αλβανική φυλή.Τραχιά χαρακτηριστικά προσώπου,καστανόμαυρα μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρα,κοντή,ελάχιστα κιλά πάνω απο το κανονικό.
Ανέβασμα στην Κυψέλη και στην Δροσοπούλου 98 δυστυχώς δεν πέτυχα την Τζούλια η οποία εργαζόταν στην πρωινή βάρδια και έτσι δεν μπόρεσα να την δώ.Αντ΄αυτής εργαζόταν καινούρια επίσης κοπέλα με το όνομα Λάνα.Ψηλή νταρντάνα,γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,με καστανόξανθά μαλλιά ομοιάζουσα στο πρόσωπο με την Μις Πίγκυ του Μάπετ Σόοου.
Στο Δροσοπούλου 97 εργάζοταν ως συνήθως η Ντιάνα Ρωσόφωνη με καστάνα μαλλιά πλέον πιασμένα σε κοτσίδα.Ελαφρώς γεμάτη.Η τιμή στα 25 ευρώ σε αυτό το σπίτι.
Στο Καλύμνου 36 στην θέση της η ιερόδουλη θρύλος Νάνα.
Στο Μαγνησίας 1 ήταν η Ρωσόφωνη γκιλφ Ντιάνα στην θέση της με τα πάντα όλα.
Στο Φυλής 134 όροφος ήταν η Βίκυ την οποία τρόμαξα να γνωρίσω.Κοπέλα κανονικών κιλών προς το ελαφρώς γεμάτο με πλαδαρό σώμα πλέον και μακριά καστανόμαυρα μαλλιά.Η Βίκυ ήταν γνωστή παλιότερα και με  το όνομα Λολίτα το οποίο και άλλαξε λόγω της ανταγωνιστριάς της Λολίτας που δούλευε προσφάτως στο Βέργας 3. Η Βίκυ έχει περάσει απο πολλά σπιτάκια με ξεκίνημα της σταδιοδρομίας της απο Χωματιανού 11 όροφος, Μονής Προδρόμου,Φώκαιας 17 όροφος, Λιοσίων 79 ισόγειο και Φυλής 134 όροφος.Πλέον ανακοινώνει απλό πρόγραμμα ενώ παλιότερα όταν ήταν αδύνατη έκανε και ελεύθερο στοματικό στις αρχές.Στο ισόγειο ήταν η Τζέσσικα η Βουλγάρα το αδελφοσύρι της Πάολας.Το υπόγειο κλειστό.
Στπ Φυλής 136 αρχοντικό καινούρια κοπέλα με το όνομα Τζέσσικα.Κανονικών κιλών,με καστανόμαυρα κατσαρά μαλλιά.λευκό δέρμα και μαύρο ολόσωμο για να κρύβει την χαλαρότητα του σώματος της.Νοστιμούλα.Το Πιπίνου 65 δίπλα απο το μανάβικο κλειστό.
Στο Φυλής 109 όροφος ήταν η Άννα γνωστή απο τα Φυλής 66Δ, Φυλής 61,Διδύμου 8 όροφος και Λιοσίων 76 ισόγειο προσφάτως.Η Άννα κάνει ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 109 ισόγειο ήταν η Άννα Πίτσος εγγυάται.
Στο Φυλής 71 όροφος ήταν η Άνι η οποία έχει αδυνατίσει και έχει ξανοίξει τα μαλλιά της απο καστανά σε καστανόξανθα.Κανονικών κιλών,μέτριας εμφανίσεως με πρωκτικό στο πρόγραμμα της.
Στο Φυλής 84 όροφος ήταν η Ρόζα,κοπέλα καινούρια,ψηλή,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,καμπυλάτη γκόμενα με βυζάρες και καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Κανονικό πρόγραμμα. Στο ισόγειο ήταν κλασσικά η Ανδριάννα,κοπέλα κανονικών κιλών,με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.
Στο Φυλής 69 ισόγειο ήταν η Μπιάνκα το αθίγγανο καβλάκι με το πονηρό χαμόγελο που μέσα στο δωμάτιο ζητάει εξτρά χρήματα.Λεπτή,μελαμψή,με μαύρα μακριά μαλλιά.Ανακοινώνεται πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι που τα αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι αν δεν τα πληρωθεί εξτρά.
Στο Αγκύρας 12 το αριστερό ήταν η Λίνα, υπέρβαρη κοπέλα με κοντά καστανά μαλλιά,αδιάφορης εμφανίσεως.Στο δεξιό ήταν η Ελένη κοπέλα με ξανθά μαλλιά,γεματούλα που εργάζοτάν και λίγο παλιότερα σε αυτόν τον οίκο.
Στο Φυλής 80 ήταν η Άννα Μαρία κλασσικά.
Στο Φυλής 61 ήταν η Αλεξάνδρα η "Σέρβα"
Στο Φυλής 74 στο ασριστερό ήταν η Ρομπέρτα το ξυλάγγουο με πρωκτικό ενώ στο δεξιό καινούρια κοπέλα με το πρωτότυπο όνομα Άννα.Πρόκειται για κοπέλα κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω,σχετικά νοστιμούλα.Πρωκτικό.
Στο Φυλής 66Α δεν ήταν άλλη απο την Ντενίσα ενώ στο 66Δ ανακοινώθηκε κοπέλα με το όνομα Αλεξάνδρα.Πρόκειται για την αθίγγανη κοπέλα με το όνομα Ραμόνα,μελαμψή,κανονικών κιλών με αρκετά ψωμάκια και μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω.Ανακοινώθηκε πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 56 ήταν η Άννα/Ιλόνα/Ευτέρπη.Μούναρος,αυτήν την φορά φορούσε ένα εφαρμοστό λευκό σετ εσωρούχων αρκετά καβλωτικό.
Στο Διδύμου 7 στο αριστερό ήταν η Νικολέτα ή οποία τον τελευταίο καιρό έχει βελτιωθεί πολύ εμφανισιακά χάρις στην παρέμβαση της Ντενίσας που την μανατζάρει.Λεπτή,με μακριά ξανθά μαλλιά, δύο piercing στα χείλια της αριστερά και δεξιά.Αναρωτήθηκα μόλις την είδα μήπως θα πρέπει να την δοκιμάσω.
Στο Διδύμου 7 στο δεξιό ήταν καινούρια κοπέλα με το όνομα Αλίνα.Με ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,βυζάρες και ωραίο χαμόγελο.Λευκό δέρμα. Νόστιμη κοπέλα αλλά η Νικολέτα σαφώς και υπερτερούσε εμφανισιακά.
Στο Διδύμου 8 όροφος ήταν η Ρωσόφωνη Χριστίνα,τριαντάρα,ψηλή,νταρντάνα,με μακριά καστανά μαλλιά,μαυρισμένη με σολάριουμ.Γνωστή απο τα Διδύμου 20, Αγκύρας 12, Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο και Διδύμου 18 ισόγειο προσφάτως. Γενικά η Χριστίνα δουλεύει ως ρεπατζού άλλων κοριτσιών.
Στο ισόγειο ήταν δύο κοπέλες η πρώτη δεν ήταν άλλη απο την Χριστίνα του Φυλής 40,Φυλής 66Δ,Φυλής 69 όροφος και τα Διδύμου 7 όταν άνηκαν σε αυτήν την αλυσίδα σπιτιών.Κοπέλα κοντή,λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους και συμπεριφορά αγενής.Η δεύτερη ήταν ένα καβλοράπανο,λεπτό,με ωραίο σώμα,μακριά ίσια μαλλιά χρώματος μπλέ που μάλλον ήταν περούκα.Αρκετά ναζιάρα και παιχνιδιάρα στο σαλόνι.Καβλάντιζε με τους πελάτες εν αντιθέση με την Χριστίνα που καθόταν σαν κούτσουρο.Για την πρώτη ανακοινώθηκε κώλος ενώ για την δεύτερη κανονικό πρόγραμμα με 69.
Στο Διδύμου 16 ήταν 2 κοπέλες η μιλφ Λίλιαν που είναι ξανθιά με ωραία πιασιματάκια και η υπέρβαρη Όλγα γνωστή απο Αγκύρας 12,Περγάμου 27 ισόγειο αλλά και αυτό το μαγαζί.
Στο Διδύμου 18 υπόγειο η Άννα η σάντουιτς,Κοπέλα υπέρβαρη με καστανόξανθα μαλλιά,ανοιχτούς οφθαλμους,όμορφο πρόσωπο. Γνωστή απο το Διδυμου 27 όταν είχε ξεκινήσει την σταδιοδρομία της,το Φώκαιας 25 όροφος,το Αλκιβιάδου 16Α σαν ρεπατζού και το Έλλης 3.Τα πάντα όλα στο πρόγραμμα της.
Στο Διδύμου 18 ισόγειο ήταν η Ειρήνη απο το Αλκιβιάδου 16Β η μιλφ με τα κοντά κόκκινα μαλλιά.Εδώ δούλευε σαν ρεπατζού της Αλιόνας.
Στο Διδύμου 20 η επιστροφή του ξανθού αγγέλου της Εβελίνας είναι γεγονός.Ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,ωραίο κορμί,κανονικών κιλών και φορούσε ένα τοπ σετ λευκών εσωρούχων.
Στο Διδυμου 27 ήταν μιλφ,με καστανά μαλλιά μακριά,κοντή,ελαφρώς γεματούλα με πλαδαρό σώμα.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Αλκιβιάδου 16Α ήταν η μιλφ Πατρίτσια.Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν η Κατερίνα πρώην Ρωξάνη απο Φυλής 40,Διδύμου 7,Διδύμου 8.Στο 16Γ ήταν η Τζουλιάννα απο το Φυλής 69 όροφος τα πρωινά.
Στο Έλλης 3 ήταν η Αλεξάνδρα πρώην Βιολέτα απο Αλκαμένους 117.Πρόκειται για ημεδαπή μιλφ στο στυλ της Βάλιας απο Θεσσαλονίκη σύμφωνα με δήλωση της.Κανονικών κιλών με  κλασσικό σώμα φασόλας με ψωμάκια και καστανά μαλλιά μακριά.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.
Στο Αχαρνών 85 ήταν η ώριμη Εύα,σώμα με ψωμάκια,καστανά μαλλιά φλάτ, ημεδαπή,αδιάφορη.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φώκαιας 27 ισόγειο εργάζοταν η Ρωσόφωνη μιλφ Νάτα γνωστή απο Αλκιβιάδους 16Β όταν ξεκίνησε και Ιάσωνος 44&46.Κοπέλα κανονικών κιλών με πιασιματάκια,μακριά καστανά μαλλιά και τραχύ σκυλέ πρόσωπο. Γυμνό τσιμπούκι και κώλος στο εικοσάρικο πάλι.
Στον όροφο είχαμε την Ελένη.Κοντή,με καστανά μαλλιά,μεγάλα βυζιά κανονικών κιλών με πιασιματάκια και απλό πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 25 όροφος είχαμε καινουρια κοπέλα.Πρόκειται για γκιλφ 55-58 ετών περίπου,Ρωσόφωνη,με κοντά ξανθά μαλλιά,ανοιχτούς οφθαλμούς,κανονικών κιλών με σώμα που κρατιέται καλά για την ηλικία της,λευκό δέρμα .Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό. Η κοπέλα είναι νέα στον χώρο και αυτό φάνηκε απο την σχετική απειρία της στο κρεββάτι.Πάρα ταύτα είναι δυναμίτης μέσα και θα την πρότεινα για μία δοκιμή στον zero και γενικά σε όσους γουστάρουν και ώριμες.Το όνομα που εργάζοταν στον οίκο ήταν Ελένη και ήταν η πρώτη της μέρα στην δουλειά.Επειδή είναι αμφίβολο πόσο θα μείνει ακόμα όσοι ενδιαφέρεστε σπεύσατε να την δοκιμάσετε.Όπως καταλάβάτε σε αυτήν την κυρία έγινε η δεύτερη επιτυχής κατάθεση.
Αλλαγή πλεύσης προς το Μεταξουργείο και ξεκίνημα απο το Κολωνού 48 για να δώ την Βανέσσα.Πράγματι εργάζοταν 2 κοπέλες η μιλφ Καίτη πρώην Άντζελα απο το Αγκύρας 12.Νταρντάνα με κοντά καστανόξανθα μαλλιά αδιάφορη.Μαζί της η Βανέσα την οποία και φυσικά έχω πάρει πρόσφατα.Πρόκειται για την κοπέλα που εργαζόταν ως Τατιάνα στο Δροσοπούλου 98. Η Βανέσα έίναι νεαρότερης ηλικίας απο την Άντζελα,έχει καστανά μαλλιά ως τους ώμους περίπου και βυζάρες.
Στο Ιάσωνος 1 στο αριστερό ισόγειο είχαμε την Αντελίνα,ξανθιά με piercing στο χείλος αρκετά γνωστή πλέον στα μαγαζιά με τον άσσο καθώς και απο Περδίκα.
Στο Ιάσωνος 1 το μεσαίο στο αριστερό ήταν κοπέλα κοντή,κανονικών κιλών,με μακριά καστανά μαλλιά και τραχύ πρόσωπο,σώμα με λίγα πιασιματάκια.Στο δεξιό επίσης καινούρια κοπέλα πρώτη της μέρα στην δουλειά με το όνομα Μαρία.Πρόκειται για Ρουμάνα,πιπίνι με μακριά κόκκινα μαλλιά,αδύνατη,με λευκό δέρμα,κοντούλα,με λεπτή φωνή. Γνωρίζει κάποια Ελληνικά.Κανονικό πρόγραμμα. Λόκαρα τον στόχο μου και συνέχισα την βόλτα μου.
Στο Κωλοκυνθούς 38 ανοιχτό ήταν το ισόγειο όπου δούλευε η ώριμη άσχημη Βουλγάρα Μαρία.Αθίγγανη,γεματούλα,μελαμψή,με μαύρα φλατ μαλλιά.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι και ανοιχτά στο σαλόνι παρουσία πελατών ακάποτος κώλος στο δεκάρικο.
Στο Κωλοκυνθούς 63 ευθεία μπροστα κλασσικά η Εμμανουέλα σταθερή εκεί. Στο αριστερό πήγα να τσεκάρω την καινούρια που γράψατε και όταν την είδα κατάλαβα αμέσως ποια είναι και με γνώρισε και αυτή.Η κοπέλα αυτή έχει δουλέψει με το όνομα Χριστίνα,είναι ημεδαπή αθίγγανη που παριστάνει την αλλοδαπή,ψηλή,μελαμψή,με ωραίο σώμα,μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους που τα είχε σήμερα πιασμένα.Εμφανίζεται παροδικά σαν κομήτης κυρίως ρεπατζού τα καλοκαίρια και έπειτα εξαφανίζεται.Εφιστώ την προσοχή σας ιδιαιτέρως στο ότι είναι αρκετα απατηλή και χρειάζεται προσεκτικό χειρισμό.Πράγματι πρόκειται για χάρμα οφθαλμών και την έχω πάρει δυό φορές τα δύο περασμένα καλοκαίρια νομίζω στο Διδύμου 25 όροφος καθώς και στο Διδύμου 20 ισόγειο.Όσοι επιθυμούν να πειραματιστούν με ένα ημεδαπό τσιγγανάκι αρκετά πονηρό ένα δεκάρικο κοστίζει το εγχείριμα.
Στο Ιάσωνος 19 στο ισόγειο ήταν η Ντάνα λεπτή κοπέλα γυρολόγος,παλιά καραβάνα,με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοοουρά και πρόσωπο ξινό.Στον όροφο ήταν η Νικολέτα κοπέλα με ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και λίγα ψωμάκια.Όμορφο πρόσωπο.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 15 ήταν κλασσικά η Ζάνα με το βασιλικό τσιμπούκι της.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 20 στο υπόγειο είχε νέγρα κοντή,με μαλλι αφάνα,μεγάλες βυζάρες αδιάφορη για μένα αλλά κάποιους θα τους συγκινήσει σίγουρα.Απλό.
Αλλάγη βάρδιάς και στο Κολωνού 15 είχαμε στο αριστερό την Ραφαέλλα,κοπέλα,κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Μέτρια προς νόστιμη.
Στο δεξιό ήταν κοπέλα κανονικών κιλών με 2-3 κιλά παραπάνω κοντά μαλλια με όγκο,πρόσωπο μέτριο ως αδιάφορο,βυζάρες και κωλάρα.Μέτριας εμφανίσεως.Απλό.
Στο Καλλέργη 33 είχε αθίγγανη,κοντή,με καστανόξανθά,κατσαρά μακριά μαλλιά,σώμα κανονικών κιλών,πλαδαρό όμως με ψωμάκια.Αδιάφορη.
Το Ακομινάτου 2 ήταν κλειστό.Σ
Στο Περδίκα 3 εμφανίστηκε κοπέλα καινούρια ψηλή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,νταρντάνα,με πολύ μακριά μαλλιά καστανού χρώματος ως την μέση της περίπου.Ανακοινώθηκε κανονικό πρόγραμμα.
Επιστροφή πίσω στο Ιάσωνος 1 και κατάθεση στην Μαρία.Επειδή η βάρδια κόντευε να τελειώσει ο τσάτσος με το που φώναξε την κοπέλα στα 7 λεπτά της συνεύρεσης η κοπέλα σηκώθηκε και με παράτησε σύξυλο με τον πούτσο στον χέρι.Τελείωσα δια αυνανισμού και αποχώρησα άνευ φασαρίας λόγω του περασμένου της ώρας και της αποχώρησης του τσάτσου λόγω λήξης βάρδιας.
Κριτικές αν δεν μπορέσω να ανεβάσω αύριο το πρωί επειδή φεύγω εκτός Αθηνών θα τις διαβάσετε εντός τεσσάρων ημερών περίπου.
Καλές διακοπές για όσους δεν πήγαν ακόμα και καλά πορνογαμήσια σε όσους μείνουν!
 

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Μηνύματα
5.099
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Στο Κωλοκυνθούς 38 ανοιχτό ήταν το ισόγειο όπου δούλευε η ώριμη άσχημη Βουλγάρα Μαρία.Αθίγγανη,γεματούλα,μελαμψή,με μαύρα φλατ μαλλιά.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι και ανοιχτά στο σαλόνι παρουσία πελατών ακάποτος κώλος στο δεκάρικο.
οι αρμοδιοι θα το διαβασουν αραγε αυτο  :tickedoff: :tickedoff:
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Πάρτε και τις 2 κριτικές για την μουνάρα τσιγγάνα που δουλεύει στο Κωλοκυνθούς 63 στο αριστερό για να ξέρετε τι θα αντιμετωπίσετε όσοι θέλετε να περάσετε μαζί της αλλά και γιατι κάποιος που δεν έχει χρήματα για πειραματισμούς πρέπει να την αποφύγει.
 

bori_s

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2012
Μηνύματα
34
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Βράδυ κατά τις 12 μια γρήγορη βόλτα φυλής με τον κολλητό. στο Φ54 αλλαγή φρουράς οι τσατσάδες και μαλώνανε για την καθαριότητα δεν κατάλαβα, βάρδια Τζούλια και Ορόρα. Ψάχνοντας την Άνκα, περάσαμε από Φωκαίας 25, πάνω δούλευε μια κυριούλα γύρω στα 60 με άσπρο κοντό μαλλί σαν τις Μαρινέλλας ( όπως μας είπε προσφορά στο 10άρικο, η τσατσά παίζει να ήταν πιο νέα από αυτήν ) και αφού δεν γλυτώσαμε το χούφτωμα, πήγαμε στο ισόγειο όπου δούλευε η Μόνικα, όμορφη ψηλή  λεπτη μελαχρινή μπήκε στη λίστα για μελλοντική δοκιμή. Καταλήξαμε στο Φ54 λόγω πίεσης χρόνου, ο φίλος πέρασε πρώτος με τζούλια, έμεινε ευχαριστημένος, κ εγώ κατέθεσα Ορόρα, κριτική incoming.
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.518
Κριτικές
1.275
Like
228.650
Πόντοι
46.232
Στο Φυλής 134 όροφος ήταν η Βίκυ την οποία τρόμαξα να γνωρίσω.Κοπέλα κανονικών κιλών προς το ελαφρώς γεμάτο με πλαδαρό σώμα πλέον και μακριά καστανόμαυρα μαλλιά.Η Βίκυ ήταν γνωστή παλιότερα και με  το όνομα Λολίτα το οποίο και άλλαξε λόγω της ανταγωνιστριάς της Λολίτας που δούλευε προσφάτως στο Βέργας 3. Η Βίκυ έχει περάσει απο πολλά σπιτάκια με ξεκίνημα της σταδιοδρομίας της απο Χωματιανού 11 όροφος, Μονής Προδρόμου,Φώκαιας 17 όροφος, Λιοσίων 79 ισόγειο και Φυλής 134 όροφος.Πλέον ανακοινώνει απλό πρόγραμμα ενώ παλιότερα όταν ήταν αδύνατη έκανε και ελεύθερο στοματικό στις αρχές.



Στο Φώκαιας 25 όροφος είχαμε καινουρια κοπέλα.Πρόκειται για γκιλφ 55-58 ετών περίπου,Ρωσόφωνη,με κοντά ξανθά μαλλιά,ανοιχτούς οφθαλμούς,κανονικών κιλών με σώμα που κρατιέται καλά για την ηλικία της,λευκό δέρμα .Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό. Η κοπέλα είναι νέα στον χώρο και αυτό φάνηκε απο την σχετική απειρία της στο κρεββάτι.Πάρα ταύτα είναι δυναμίτης μέσα και θα την πρότεινα για μία δοκιμή στον zero και γενικά σε όσους γουστάρουν και ώριμες.Το όνομα που εργάζοταν στον οίκο ήταν Ελένη και ήταν η πρώτη της μέρα στην δουλειά.Επειδή είναι αμφίβολο πόσο θα μείνει ακόμα όσοι ενδιαφέρεστε σπεύσατε να την δοκιμάσετε.Όπως καταλάβάτε σε αυτήν την κυρία έγινε η δεύτερη επιτυχής κατάθεση.
η Βίκυ εργάζεται εδώ και δύο χρόνια στο 134 ώς Βίκυ

την ελένη δεν την γνώρισες απο τις βόλτες σου στο Μεταξουργείο?
καλές διακοπές.
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.518
Κριτικές
1.275
Like
228.650
Πόντοι
46.232
ξαναποστάρω την προχθεσινή μου ενημέρωση μίας και χάθηκε σε 2 σελίδες με σπαμ που ακουλούθησαν....


Συνάντηση  Πέμπτη απόγευμα μαζί με τον μέγιστό Billy 13 , ενώ αναμέναμε από ώρα σε ώρα και τον υπερμέγιστο farkeli .
Κάναμε βόλτα(20.20-23.57) στην 2η βάρδια , ενημέρωση απ όσα μπήκαμε , δυο καταθέσεις έκανε ο billy και δύο και εγώ
αλλά με την ίδια κοπέλα …..

Διδυμου 27 Βικτόρια καστανή χοντρή κατσαρομάλλα με 2άρι βυζί , με ακα και κώλο.
Διδύμου 20 Λίνα καστανή χοντρούλα με 2.5άρια βυζιά , με ακα.
Διδύμου 18α  Ειρήνη μίλφ με κοντά κόκκινα μαλλιά , χοντρή με 2άρι βυζί  , με ακα και κώλο.
Διδύμου 18β Αννα ξανθιά πολύ χοντρή με ωραία πράσινα μάτια και 3άρια βυζιά , με ακα τελειωτικό παντού και κώλο.
Διδύμου 16α Βανέσα καστανή παχουλή μίλφ με 2άρια βυζιά ,με ακα και Αλίνα ξανθιά γκίλφ κανονικό σώμα 3άρια βυζιά , με ακα.
Διδύμου 8β Χριστίνα μελαχρινή κοντή αρκετά λεπτή με 1.5άρι στητό βυζί , με κώλο.
Διδύμου 8α Χριστίνα(από Διδύμου 18α , Βέργας 3 και Αλκαμένους 117)μελαχρινή ψηλή με μακρύ μαλλί 3άρια βυζιά ανοιχτή περιφέρεια , με ακα τελειωτικό.
Διδύμου 7β Αλίνα ξανθιά κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 7α Νικολέτα η ξανθιά κοντή μουνάρα με κανονικό σώμα στητό 2άρι βυζί και θεϊκό κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β πάνω Έλενα ξανθοκάστανη κοντή με κανονικό σώμα 3.5άρια βυζιά με σκουρόχρωμες θηλές και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα , βγήκε στο σαλόνι εντελώς γυμνή και ήταν μέσα στην καύλα.
Φωκαίας 27Β κάτω Νάτα καστανή με μαλλί μέχρι λίγο κάτω από τους ώμους κανονικό σώμα 2άρι βυζί , με ακα και κώλο.
Φωκαίας 27α Βικτορία καστανή κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα τελειωτικό παντού και κώλο .
Φωκαίας 25β Ανκά ξανθιά ψηλή μουνάρα με κανονικό σώμα 2άρι στητό βυζί ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25α κλειστό
Φωκαίας 24 Ειρήνη του μπέμπα , μελαχρινή χοντρή με μικρό βυζί , με ακα και κώλο.
Φωκαίας 19 Μαρίνα καστανή μίλφ με μακρύ μαλλί κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 17α Εμμανουέλλα καστανή παχουλή με 2άρια βυζιά και αφράτη κωλάρα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 40 Άντζελα μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο. 
Φυλής 54β Τζούλια μελαχρινή ωραία κοπέλα με κανονικό σώμα ωραίο κώλο και μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα και Ορόρα  καστανό τούμπανο ζυμαράκι κοντούλα κανονικό σώμα ωραίο κώλο 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 56 Αννα/Τζουλιάνα/Ιλονα/Ευτέρπη ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Ντενίσα  η ψιλόλιγνη ξανθιά μουνάρα ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66δ Ραμόνα μελαχρινή μαυριδερή με πιασηματάκια 2άρι βυζί στρογγυλο κώλο  με απλό πρόγραμμα
Φυλής 74 αριστερά Μάγδα μελαχρινή κατσαρομάλλα κανονικό σώμα 2άερι βυζί , με κώλο και Ρομπέρτα μελαχρινή πολύ λεπτή με 1.5άρι στητό βυζί , με κώλο.
Φυλής 74 δεξιά Αννα(καινούργια κοπέλα Ρουμάνα)καστανή με κανονικό σώμα 2άρι βυζί ωραίο κώλο , με κώλο.
Φυλής 59 κάτω Αντίνα ξανθιά κανονικό σώμα πολύ ωραίο κώλο σιλικονάτες τορπίλες ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 61 Αλεξάνδρα ξανθιά λεπτή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα , πάρτε και ένα από τα δύο τατού που έχει
0599.jpg

Φυλής 80 Μαριά μελαχρινή κανονικό σώμα 2άρια σιλικονάτα βυζιά ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84α Αντριάννα η μελαχρινή φόλα πιτσιρίκα κανονικό σώμα ωραίο τουρλωτό κωλαράκι 2άρι στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα. Φυλής Φυλής 84β Ρόζα καστανή με πολύ ενδιαφέρων πρόσωπο κανονικό σώμα με μικρά πιασηματάκια  2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α Τζούλια ξανθοκάστανη κοντή κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά τατού πιρσινγκ ωραίο κώλο , με κώλο.
Φυλής 86β Αννα/Ανέλα/Σιμέλα ξανθιά λεπτή με ωραίο κορμί και κώλο 2άρι σιλικονάτο βυζί τατού χαμηλα στη μέση ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Ανζελίνα ξανθιά κανονικό σώμα ψηλή 2άρι βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 κλειστό
Φυλής 69α Χριστίνα μελαχρινή λεπτή με 2άρι σιλικονάτο βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β Μάγια(επέστρεψε)καστανά σκούρα μαλλιά κανονικό ωραίο γυμνασμένο σώμα 2άρι βυζί ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α  Αννι ξανθιά πιτσιρίκα λεπτή με 1.5άρι βυζί στητό , με κώλο και Μπιάνκα  μελαχρινή μαυριδερή λεπτή πιτσιρίκα με μικρό βυζί και ωραίο κώλο με ακα και κώλο.
Φυλής 71β Στεφανία καστανή ψηλή νταρντάνα με μεγάλο κώλο τατού χαμηλά στη μέση 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Σε αυτό το σημείο ήρθε και προστέθηκε και ο στρατηγός στην παρέα μας και συνεχίσαμε την βόλτα μας.
Αγκύρας 12β Νίκα καστανή κανονικό σώμς 2άρια βυζιά , με ακα.
Αγκύρας 12α Έλενα ξανθό παχουλό μίλφ με 2άρια ωραία βυζιά ,με ακα .
Αγιού Πέτρου 7 κλειστό.
Περγάμου 1 Πάολα καστανή κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο τουρλωτό κωλαράκι ,απλό πρόγραμμα.
Ρεμούνδου 20 Λώρι από Χωματιανού 11β  , ξανθιά κοντή λεπτή με 1.5άρι στητό βυζί ωραίο κώλο τατού χαμηλά στο στομάχι ,απλό πρόγραμμα.
Αλκαμένους 113 Λίλιαν ξανθιά μίλφ με πιασηματάκια και μικρό βυζί , με ακα.
Αλκαμένους 117 Σάντρα κοντή ξανθιά πιτσιρίκα κανονικό σώμα μικρό χαλαρό βυζί , με ακα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτκή)
Περγάμου 27 Ναταλία καστανή μιλφογκίλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους χοντρή με 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα και Αναστασία ξανθοκάστανή παχουλή μιλφογκίλφ με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα , κάνουν και παρτούζα.
Περγάμου 27α Φωτεινή ξανθιά κατσαρομάλλα γκίλφ λεπτή με μικρό βυζί και ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα.
σε αυτό το σημείο επειδή με είχε καυλώσει η Σάντρα όταν την πήρα γυρίσαμε και ξαναπέρασα μαζί της.
Κνίδου 18 Έλενα καστανή πολύ χοντρή με 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Τροφωνίου 11 κάτω Αννα ξανθιά χοντρή με 2άρια βυζιά , με ακα τελειωτικό , στο σαλόνι βγήκε εντελώς γυμνή.
Τροφωνίου 11 πάνω Γιάννα ξανθιά με κανονικό σώμα αλλά από την μέση και κάτω τεράστια κωλάρα μικρό βυζί , με κώλο.
Τροφωνιού 13 πάνω και κάτω , όταν μπήκαμε στα 11άρια ήταν ανοιχτά και όταν βγήκαμε τα είδαμε κλειστά(23.20)
Λιοσίων 91 Στέλλα καστανή χοντρή με 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Παιωνίου 47  μια ξανθιά μίλφ με κανονικό σώμα και μικρό βυζί , καθόταν και αυτή και ο τσάτσος και μας κοιτούσαν και δεν είπαν προγραμμα.
Βέργας  2 Ναταλιά(από Λιοσίων 91)μελαχρινή με κανονικό σώμα ωραίο κώλο και μικρό βυζί , απλό πρόγραμμα και Βανέσα(τρανσέξουαλ) μελαχρινή το μαλλί φράντζα κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Βέργας 3 δεξιά Τζούλια από Αχιλλέως  & Μαραθώνος ξανθιά μουνάρα με πίρσινγκ  λεπτή με μικρό βυζί και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Βέργας 3 αριστερά Γκαλίνα καστανή πιτσιρίκα με κανονικό σώμα και 1.5άρι βυζί , με ακα.
Βέργας 6α Ναταλία η ξανθιά μιλφογκίλφ με το φορεματάκι που δείχνει το μουνάκι της , κανονικό σώμα ενδιαφέρων κώλος 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Βέργας 6β Σοφία(απο Αγκύρας 12β και Κολωνού 53)κοκκινομάλλα κατσαρομάλλα γκίλφ με κοντό μαλλί , χοντρούλα με 3άρια πεσμένα βυζιά , με ακα τελειωτικό
Εξηκίου 18β Κάτια ξανθοκάστανη πολύ λεπτή με 2άρι βυζί , με κώλο και Αννα ξανθιά μίλφ κανονικό σώμα 2άρια βυζια ,απλό πρόγραμμα , κάνουν και παρτούζα με 30 ευρώ.
Εξηκίου 18γ Κατερίνα ξανθιά πολύ χοντρή μιλφογκίλφ με 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Εξηκίου 20 κλασσικά 24 ώρες το 24ώρο η Άννα μελαχρινό γκίλφ μπάζω ,απλό πρόγραμμα.
Λιοσίων 76β η μουνάρα Μαργαρίτα(από Φ109α)καστανή ψιλόλιγνη με 2άρια σιλικονάτα βυζιά και ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα και μασαζ.
Λιοσίων 76 Ναταλία καστανή λεπτή με μικρό βυζί  , με ακα και Μελίνα μελαχρινή μίλφ νταρντάνα με 2άρια βυζιά , με κώλο και μόνο κώλο όχι άκα…την ρώτησα δύο φόρες και είναι το πρόγραμμα που πάντα ανακοινώνει ,κάνουν και παρτούζα , ενώ η Ναταλία πέταξε και ωραία ατάκα όταν ο farkeli έπαιζε με το μικρό σκυλάκι που κυκλοφορεί στον χώρο είπε ότι κάνει πίπα(ο σκύλος)με 5 ευρώ..
Χωματιανού 11β μια μελαχρινή χοντρή με 2άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Χωματιανού 11α Αντζέλικα μελαχρινή κατσαρομάλλα με 2άρια βυζιά  παχουλή , απλό πρόγραμμα.


Πήραμε τον δρόμο της επιστροφής προς Φυλής , εκεί ο στρατηγός μας χαιρέτησε για να τσαρκάρει στο μεταξουργείο , ενώ εγώ και ο billy13 κάναμε μια βόλτα(00.10-01.00) σε ότι ήταν ανοιχτό Φωκαίας και κεντρικά Φυλής , έτσι 3ή βάρδια είχαμε
Φωκαίας 27Β πάνω Αννα μελαχρινή κανονικό σώμα 2άρι πεσμένο βυζί ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Ροζαλίντα ξανθό γυμνασμένο μίλφ με κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά ωραίο κώλο , με ακα.
Φωκαίας 27α Χριστίνα ξανθιά κανονικό σώμα 3άρια πεσμένα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25β Μόνικά νιάου νιάου καστανή μαυρισμένη κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25α Αντριάνα μελαχρινή κοντή με πιασηματάκια και μικρό βυζί , σήμερα ανακοινώθηκε απλό και όχι κώλος.
Φωκαίας 24 πήγε η Νάτα που το απόγευμα δούλευε στο Φ27β κάτω , καστανή με μαλλί μέχρι λίγο κάτω από τους ώμους κανονικό σώμα 2άρι βυζί , με ακα και κώλο.
Φωκαίας 19 συνέχισε από το απόγευμα η Μαρίνα , καστανή μίλφ με μακρύ μαλλί κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 17α Ελένη μελαχρινή (σήμερα με το βάψιμό και την αλλαγή χτενίσματος ήταν κούκλα)μαυρισμένη κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 54β  συνέχισε το απογευματινό δίδυμο ,Τζούλια μελαχρινή ωραία κοπέλα με κανονικό σώμα ωραίο κώλο και μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα και Ορόρα  καστανό τούμπανο ζυμαράκι κοντούλα κανονικό σώμα ωραίο κώλο 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 56 Βίκυ(η γνωστή Σούζι δηλαδή)ξανθιά πλαστική μουνάρα , κανονικό σώμα ωραιο κώλο , σιλικονάτα βυζιά σιλικονάτα χείλη τατού ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Αννα που το απόγευμά δούλευε στο Φ56 ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74αριστερά  Νάντια καστανή κατσαρομάλλα πιτσιρίκα με κανονικό σώμα μικρό βυζί και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα , η τσα τσα χτύπησε πόρτα σε συναγωνιστή που ήταν μέσα και η κοπέλα μόλις άκουσε το χτύπημα πετάχτηκε ελατήριο και βγήκε έξω , μαύρο και στις δύο.
Φυλής 74 δεξιά ήρθε η Μάγδα που το απόγευμα δούλευε αριστερά , μελαχρινή κατσαρομάλλα κανονικό σώμα 2άερι βυζί , με κώλο
Φυλής 61 οι δύο Τζούλιες….η μελαχρινή ψηλή με κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο και η κοντή μελαχρινή κατσαρομάλλα κανονικό σώμα 2άρι βυζί , και οι δύο απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 Κατρίν η κοπέλα έχει γίνει μουνάρα , καστανή έχει αδυνατήσει και σφίξει , κανονικό σώμα φοβερό κώλο αλλά έχει χάσει και στο βυζί..,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84α  Σαμπρίνα μελαχρινή πολύ λεπτή με μικρό βυζί και ωραίο κώλο , πίρσινγκ στον αφαλό , η τσα τσα είπε ότι κάνει τα πάντα εκτός απο κώλο.
Φυλής 86β συνέχιζε η Ανέλα , ξανθιά λεπτή με ωραίο κορμί και κώλο 2άρι σιλικονάτο βυζί τατού χαμηλα στη μέση ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Αντίνα που το απόγευμα δούλευε Φ59 , κανονικό σώμα πολύ ωραίο κώλο σιλικονάτες τορπίλες ,απλό πρόγραμμα , βγήκε στο σαλόνι ολόγυμνη ενώ η μουσική ήταν στο φούλ και χόρευε….
Φυλής 69α συνέχιζε κλασσικά μέχρι λίγο μετά τις 01.00 η Χριστίνα μελαχρινή λεπτή με 2άρι σιλικονάτο βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α Μαρία που το απόγευμα δούλευε στο Φ80 , μελαχρινή κανονικό σώμα 2άρια σιλικονάτα βυζιά ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Λοιπόν καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα , ενώ να κλείσουμε με μία φώτο που τράβηξα στο Αγκύρας 12 β
0601.jpg


 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.518
Κριτικές
1.275
Like
228.650
Πόντοι
46.232
να δώσω και επίσημα τα εύσημα στον φίλο  skooby  που πία με τα 8 αστέρια του και τον τίτλο του πορνορεπόρτερ
μας ξεπέρασε όλους...και εις ανώτερα τρελόσκυλε.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom