[size=11pt]
Προσπαθώντας πάντα για όσο το δυνατόν λιγότερες...[/size]
Το τοιχογράφημα βρισκόταν επί της Λιοσίων, εκεί που αρχίζει η Βέργας
10:38-12:37 (πρώτη βάρδια)
Αλκιβιάδου 16 δεξιά (ημιυπόγειο): Δούλευε η Ντάνα˙ μία ψηλή (πάνω στα πορνοπάπουτσα) μελαχρινή, 25χρονη μολδαβή, με ίσιο μαύρο μαλλί λίγο πάνω απ' τους ώμους πιασμένο πίσω, συμπαθητικό πρόσωπο με λεπτά χείλη, μικρό στήθος, γεροδεμένο κορμί, κανονικό (λίγο φλατ) κώλο, καλοσχηματισμένα πόδια. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ «στο στόμα, στο βυζάκι, στο σώμα», ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ, ΚΩΛΟ, «ΦΙΛΑΕΙ παντού», «ΓΛΕΙΨΕΙ αρχιδάκι και κωλαράκι» Στα 20 ευρώ.
Πληρώθηκε...
Αλκιβιάδου 16 μεσαίο (ημιυπόγειο): Η ρουμάνα Κατερίνα. Προmilf με μαύρο σγουρό μαλλί μέχρι τη μέση, καθημερινό πρόσωπο, μικρό στήθος, κανονικό κορμί με κοιλίτσα, εμφανίσιμα πόδια με ίχνη κυτταρίτιδας. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, ΚΩΛΑΡΑΚΙ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Αλκιβιάδου 16 αριστερά (ημιυπόγειο): Η Φωτεινή απ' τη Ρωσία. Μία νταρντάνα milf, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, άγριο (όχι άσχημο) πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) χοντροκόκαλη. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, ΦΙΛΑΕΙ, ΓΛΕΙΦΕΙ (και αρχίδια) έκανε και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Χωματιανού 11 δεξιά (όροφος): Η Λώρη˙ με ίσιο καστανό μαλλί λίγο πάνω απ' τους ώμους, όμορφο προσωπάκι, μικρό στήθος, καλλίγραμμο κορμί με μία διάστιξη αριστερά στον βουβώνα, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.
Εξηκίου 18 δεξιά (ισόγειο): Κλειστό...
Εξηκίου 18 μεσαίο (όροφος): Γινόντουσαν εργασίες...
Εξηκίου 18 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η τσατσά μου μίλησε στην εξώπορτα και είπε ότι η milf (ηθοποιός ελληνικής ταινίας πορνό) Τζούλια θα ήταν απασχολημένη στο δωμάτιο για ένα τέταρτο.
Εξηκίου 20: H Αννα˙ μία ευγενική σιτεμένη καστανή, με τα ίσια μαλλιά της μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε ένα μοβ κομπινεζόν) κανονικό σώμα με κοιλίτσα. Σε απλό.
Βέργας 3 (αριστερή πόρτα): Η Μαρία˙ μία γλυκιά νεαρή με καστανό ίσιο μαλλί μέχρι ψηλά στις πλάτες, όμορφο μικρό στήθος, κανονικό κορμάκι μ' ερωτικά πιασιματάκια, ωραίο κωλαράκι και καλοσχηματισμένα πόδια. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στήθος.
Σημείωση: Η Πω(α)λίνα επιστρέφει με την έναρξη των χειμερινών κινηματογράφων (Σεπτέμβριο).
Βέργας 3 (δεξιά πόρτα): Η φαρδομούρα ρωσίδα Βίκυ, απ' το Μεγάλου Αλεξάνδρου 15, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι τις πλάτες ψηλά, μεσαίο στήθος, δεμένο κορμί, σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Βέργας 2: Κλασικά η ρωσίδα milf Ναταλία˙ με ίσια καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο με καθοδικά μάτια τύπου Τσιαντάκη, μεγάλο κρεμασμένο στήθος, σχετικά βαριά κατασκευή. Ανακοινώνεται απλό, αλλά συνήθως προσφέρει και ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Βέργας 6 δεξιά (ημιυπόγειο): Η πασίγνωστη ρωσίδα Σόνια˙ με ίσιο καστανό μαλλί πιασμένο πίσω, ενδιαφέρον πρόσωπο, μεγάλο στήθος, ωραίο παράστημα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ «Να σου κάνω δική μου πιπούλα μωρό μου!» Είχε κέφια σήμερα.
Βέργας 6 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Εμφανίστηκε η Σοφία, η οποία μου είπε ότι δουλεύει 3 χρόνια στο συγκεκριμένο σπιτάκι. Επρόκειτο για μία ξανθιά milfogilf με ίσιο μαλλί πάνω απ' τους ώμους, πρόσωπο με αδρά χαρακτηριστικά, μεσαίο στήθος, χοντροκόκαλη και αυτή (φορούσε μεσοφόρι) μέτριου ύψους. Σε απλό.
Παιωνίου 47 Το "σκυλόσπιτο": Σταθερά η Αλεξάνδρα˙ με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά μέχρι τις πλάτες χαμηλά, μέτριο προσωπάκι, μάλλον μεσαίο στήθος (φορούσε κομπινεζόν) πολύ χοντρά μπούτια. Απλό.
Αδάνων 2: Η εύσαρκη ξανθιά σιτεμένη Ζάνα.
Προύσης 22: Στις 11:30 π.μ δεν είχε έρθει ακόμα η γνωστή milfogilf Αλίκη.
Τροφωνίου 11 δεξιά (όροφος): Η Ντανιέλα˙ με σκουροκάστανο ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, καλό προσωπάκι, μάλλον μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί με ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.
Τροφωνίου 13 αριστερά (ισόγειο): η γνωστή Αγάπη. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Τροφωνίου 13 δεξιά (όροφος): Η Ολγα˙ μία milfogilf με ίσιο ξανθό μαλλί πιασμένο πίσω, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο κρεμασμένο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) βαρύ κορμί, ψηλή πάνω στα πορνοπάπουτσα. «Κανονική πρόγραμμα».
Κνίδου 18: Η Ελενα˙ milf με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι τις πλάτες ψηλά, άγριο πρόσωπο, μεγάλο κρεμασμένο στήθος, γεροδεμένο κορμί. Σε απλό.
Παρασίου 36: Σταθερή στο πόστο της η Μαρία η "milfoτρελοκοτσιδού" σε απλό...
Ξανθίππης 2: Η «τσέχα» Λίλιαν, από Διδύμου 8, όπως μου είπε η τσατσά. Επρόκειτο για μία όμορφη ξανθιά με το ίσιο μαλλί της πιασμένο πίσω, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, εύχυμο κορμί, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.
Λεωφ. Ιωνίας 12: Η Μαργαρίτα˙ μία καστανή milf με καρέ μαλλί, μέτριο πρόσωπο, πολύ μεγάλο κρεμασμένο στήθος, καλοζωισμένο αψηλό κορμί (φορούσε κομπινεζόν) Σε απλό.
Μιας και ήμουν κοντά, επισκέφτηκα και το στούντιο...
Πιπίνου 118: Εκεί δούλευε η Αλίκη˙ μία μελαχρινή με ίσιο μαλλί μέχρι τις πλάτες χαμηλά, όμορφο πρόστυχο πρόσωπο, μικρό στήθος, αψηλή με κανονικό κορμί και καλό κωλαράκι. Υπήρχε ένα και μοναδικό πρόγραμμα στα 50, που συμπεριλάμβανε και ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Τροφωνίου 11 αριστερά (ισόγειο): Η Τζούλια˙ μία milf με μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, τεράστιο στήθος μ' ένα ταττού, χοντρά βραχιόνια με μία διάστιξη δεξιά, βαρύ κορμί με δερματοστιξίες στην πλάτη. Φυσικά φορούσε μεσοφόρι. Σε απλό πρόγραμμα.
[...]
Μου αρέσει ο τρόπος που γράφουν οι Φανούρης, n.smirni, Professorx, Hilnik γιατί είναι απλός και συγκεκριμμένος. Είναι αυτό που χρειάζεται ένα πορνο-σάϊτ.
[...]
Φίλε farkeli να 'σαι καλά!
Προσωπικά με απαλλάσσεις από ένα μεγάλο βάρος. Μιας και δεν είναι καθόλου εύκολο να μετατρέπει κάποιος απλές ενημερώσεις και (κυρίως) κριτικές σε δοκίμια (κριτικά κείμενα)˙ όπως κάνετε εσύ, ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ, αλλά και όπως έκανε ο FANTOM12 παλιότερα.
Η ενημέρωση αφιερώνεται στον φίλο μου scooby.
Εναν ικανό και έμπειρο πορνοενημερωτή, με ορμητικό και ατίθασο χαρακτήρα.