- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Και www.bourdela.com/content/view/462/225/lang,el/]εδώ[/url]. Έχουν γραφτεί αρκετές κριτικές...
γεια σου κοκο...δικιο εχεις αλλα ειχα προβλημα με το σιτε και 25 μερες ειχα χαθει.ξερεις αν δουλευει σημερα απογευμα,λεω να παω??
αυτη τη φραση εχω παντα στο μυαλο μου και με αυτη πορευομαι,πηγαιντε δειτε την και αν σας αρεσει γαμηστε την
αυτη τη φραση εχω παντα στο μυαλο μου και με αυτη πορευομαι,
μπραβο κοκο
και ομως φιλε μου θα διαφωνησω μαζι σου.η Μιλενα οχι απλως ειναι εμφανησιακα επιπεδου στουντιο αλλα και παραπανω τολμω να πω.Αρκει να δουμε αυτη τη στιγμη ποιες παιζουν στα στουντιο.Απο μπαζα μεχρι μετριοτατες που ζητανε και τα παραπανω απο τα διπλασια χρηματα απο την Μιλενα για μια ξεπετα του 5 λεπτου η του 15 λεπτου.Οι περισοτερες στα στουντιο κανανε το μεγαλο μπαμ στην αρχη.τωρα βγαλαν αρκετα χρηματα και μειναν στασιμες σε υπηρεσιες χωρια οτι εγιναν και ντιβες.παντως στα στουντιο εχω βρει πολλα μπαζα που ειλικρινα αν δεν εβλεπα την καψουρα καποιων με την παρτυ τους και το promotion που τις εχουν κανει στο σαιτ δεν θα πηγαινε κανενας οχι για να τις πηδηξει αλλα ουτε να τις δει σε τσαρκα.Η Μιλενα ειναι εμφανισημη, ομορφη και νεα.το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν μιλαει ελληνικα αλλα και παλι αυτο δεν ειναι μειον.και καλυτερα να μεινει στη φυλης να την απολαμβανουμε με 20 € παρα να την πανε οι νταβαδες της σε κανενα στουντιο να την χρυσοπληρωνουμε και να γινει και αυτη ντιβα.Η κοπέλλα εμφανησιακά δεν είναι επιπέδου Studio(σε υπηρεσίες είναι βέβαια),αλλά σε σύγκριση με άλλες δεν νομίζω να περνάνε και πολλοί αμα τη βλέπουν.Αυτά..
Παιδιά δείτε το Thread Μιλένα να διαβάσετε κριτική.