Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 263 άτομα (32 μέλη και 231 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Μηνύματα
4.298
Κριτικές
18
Like
2.002
Πόντοι
5.975
το σφιροκοπιμασινεχιζετε σε dody style
-----------
Dody  ..... Al Fayet ? 
γειά σου  πιτσιλιστή με το σκληροπυρηνικό τρανσίδιο . Τι ηλικιας είναι η Αλικη ?
εγώ δεν πλησιάζω  καν-- γιατί ΄εχω μια μικρή υποψία ότι μπορεί  να ειναι ένας ... πρωην συμμαθητης μου από το φροντιστήριο
που  έμαθα  ότι είχε αυτήν την εξέλιξη ....  :grin:
 

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
909
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
ναι εχει ενα τατου στη μεση.αν παντρευεται οντως ειναι μεγαλη απωλεια.αλλα απο τι εμαθα ειναι σε στουντιο στην ιππωνακτος τωρα
ναι εχει ενα τατου στη μεση.αν παντρευεται οντως ειναι μεγαλη απωλεια.αλλα απο τι εμαθα ειναι σε στουντιο στην ιππωνακτος τωρα
φιλε σου ζητω συγνωμη για τη λαθος πληροφορια.απλα τελευταια φορα την ειδα στη φωκαιας το γεναρη και μου ειπε οτι δε θα την ξαναβλεπα στο μαγαζι,γιατι σκεφτοταν να παντρευτει.μετα χαθηκε,και επειδη περασε πολυς καιρος που δεν ειχαμε νεα της πιστεψα οτι αυτο εγινε,και παλι συγνωμη
 

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Μηνύματα
4.298
Κριτικές
18
Like
2.002
Πόντοι
5.975
κοντα στα 30 πρεπει να ειναι
--- -----
ευχαριστω / ΔΕΝ είναι ο ... συμμαθητής . Να και  ένα  σχετικό αστειάκι
"Κάποιοι που πριν είχαν...  λουκάνικα -- τώρα είναι στην ΛουκαΝικα ..."  :cheesy: :headbang:
 

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα
700
Like
481
Πόντοι
26
Τιποτα καλό πρός φυλής κατα τις 10 ?? η θα ανέβουμε τσάμπα... κανας άλλος θα περάσει απο εκεί?
 

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Μηνύματα
1.976
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
σιγνομι για τιν καθιστερισι αλλα ειχα σοβαρουσ λογουσ αργοποριας......
τριτι 18-9-07 !ι νιχτα αυτι ιταν μια εξαρσι ιδονις για τον ψολοσαυρο μου..!
επισκεψι στο κοκινοσπιτο στα σοκακια του πολισιχναστου ψιρι...το αμαρτολο μου κορμι κιλισθικε στο βουρκο τισ μεταλαγμενισ ιδονισγια ακομα μια φορα...στο πουταναδικο τισ λουκα νικα 1!
το γνοστο μεταλαγμενο πορνιδιο αλικι πιτσιλιοταν στο εν λογο κοκινοσπιτο ...ενα εκφιλο  πονιρο παιχνιδιαρικο τρανσ που διψαει για σπερμα και με μανια αρπαζει τιν ξιφολονχι του ιποτι!
ενα κορμακι θανατιφορο που ξιπναει τισ αβισαλεεσ και διχασμενες ορεξεις τον περιεργον και αλοκοτον μπουρδελιαριδον...
το αγριο πιτσιλισμα θα μεινει χαραγμενο για παντα στισ αναμνισεις του πουτσου μου..
μπενι λοιπον με εναν καυλοειδι αερα στο λαγνο δοματιο και αρχιζει σε στασι 69 να τσιμπουκονι το σκλιροτραχιλο πεος μου...
το ζουμερο και γιμνασμενο τισ κολαρακι στραμενο προσ το μεροσ μουκαι ταυτοχρονα να απολαμβανο τιν θεικι θεα και το θεσπεσιο τσιμπουκλοβερ τισ  ατακτισ αμαζονας..!
ι ιδονι στο κατακοριφο αφου απο μονι τισ σκαμπιλονε τι τρελι τισ κολαρα και αραδιαζε ενα σορο απο προστιχολογα!
ι ανιθικι και ατιμι πορνι επιδιοκε μανιοδοσ να καταπιει το μαγικο μου νεκταρ  και τσιμπουκονε δινατα και νευρικα το καυλι μου..
....οπου τιν σταματαο και και τιν βαζο πανο στιν πετρινι ψολαρα μου...εκει ι ξεβρακοκεφαλι πορνι ιποσχοταν ποσ θα με γαμισει  αλλα τισ ελεγα ποσ εγο θα τιν πιτσιλισο...!
αρχιζει λοιπον δινατες και αγριες βιθισεις ...μετα απο μερικα λεπτα το σφιροκοπιμασινεχιζετε σε dody style οπου τισ εχονα βαθια το μαρμαρενιο μου καβλι!
τελευτεα και φαρμακερι στασι ιεραποστολικο  οπου ιταν το τελευτεο σταδιο ιδονις και κατεθεσα το ψολοδες ασπρο και πικτο ιγρο πιρ!

σιστινετε σε πολι σκλιροπιρινικους χιστες  διοτι κανει πολι αγριο και εκφιλο γαμισι!
το τρανσακι πιτσιλιετε πολι ομορφα!
για οσους εχοντες περιεργα γουστα ειναι μια τρελι και καλι προκλισι!
νε επισιμανο ποσ πιτσιλιετε τριτι πεμπτι και σαββατο απο τισ 6 το απογευμα μεχρι τισ 1 το βραδι!
καλα πιτσιλισματα λοιπον!!!!
pitsi εισαι θεος.γαμο τις περιγραφες.
 

Sex_GT

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Μηνύματα
89
Like
0
Πόντοι
0
Περασα μεσα στη βδομαδα 3 φορες(2 πρωι και 1 απογευμα)απο το μπουρδελο φωκαιας και αχαρνων προς αναζητησης της Αλεξανδρας,που εχει αναφερθει σε προηγουμενο post,αλλα το ΄σπιτι΄ ηταν κλειστο.Ξερει κανεις τι παιζει??
 

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Μηνύματα
1.591
Κριτικές
35
Like
1.038
Πόντοι
7.775
Χθεσινη τσαρκα ημερα Παρασκευη 21 Σεπτεμβριου πρωι στη Φυλης και στα στουντιο της Κυψελης. Πρωτα ξεκινησα με τα στουντιο.
Κεφαλληνιας 75. Η Ελενα απο Ρωσια. Ειχα διαβασει πολλα για αυτην και ειχα την περιεργεια να την δω. Σωμα καλο αλλα κατι με χαλαγε στη φατσα. Νομιζω υπερτιμημενη.
Αγιου Μελετιου η Ναταλι απο Ρωσια. Ωραιο ξανθο μουνι και αρκετα τσαχπινικο. Την εχει δοκιμασει κανεις?
Δροσοπουλου 95 η ελληνιδα Τζινα ξανθια καλουτσικη μου φανηκε.
Δροσοπουλου 97 ειχε μια μπουρουχα χοντρη ρωσιδα μαλλον.
Λελας Καραγιαννη 35 στον πανω όροφο(κλειστος ο κατω) η περιβοητη Σονια. Η κοπελα ειναι μουναρος. Εχει τελεια εμφανιση και πιστευω οτι δικαια θεωρειται απο τις κορυφαιες. Δεν την εχω δοκιμασει θα ηθελα ομως με την 1η ευκαιρια.
Μετα κατηφορισα προς Φυλης οπου δεν εντυπωσιαστηκα ιδιαιτερα. Οι καλυτερες ηταν στο 66δ η Μαρια μελαχρινη με μαυρα ισια μαλλια την εχω δοκιμασει ομορφο τσαχπινικο μωρο εχω ξαναγραψει για αυτην. Στο αντελοσπιτο ειχε μια μουναρα ξανθια αλλά δεν συγκρατησα ονομα. Στο 65β η Χριστινα η σχιστοματα. Ειναι οντως ασιατισα? Επισης τσαχπινα. Στο 84 η Φραγκα απο Τσεχια. Ωραιο κοντοπουτανο. Τελικα κατεληξα στη Χριστινα στο 65β. Απλα τελεια. Μπηκε στο δωματιο χορευοντας. Φοβερο γαμησι στενο μουνακι και να μου κανει διαφορα καυλωτικα ναζια. Αξιζει για πιτσιλισμα.
 

nionios102

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Μηνύματα
53
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
πρωινη  βολτα απο  φυλης .χριστινα  φυλησ  65Β  καυλιαρικο  μικρο  ρωσιδακι  και  οχι κινεζα  την   ξερω  απο  πολυ  παλια  την  πρωτη  φορα  που  την  πηρα στο  66Β   και  απο  τοτε  ειμαι  τακτικος  πελατης  και γουσταρη  και  το  χριστινακι  το  πιτσιλισμα .μετα  απο εκει   για την  ανουλα  φυλης 134  ισογειο  αλλη  καυλα  απο  ρουμανια.  τελεια  στο  γλειψιμο  και  φιλακια  στο λαιμο  δινει  μονο δεν  με  αφηνει να   το  χαιδεω .στενο  μουνακι  και  πολλες  κραυγες   
 

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Μηνύματα
392
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
παίδες καλησπέρα και απο μένα. σόρρυ αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν είχα χρόνο να μπω στο σιτε.  εκαν μερικές βόλτες στη φυλής και έχουμε και λέμε. φυλής 59 στο κάτω δουλεύει η λέα απο τσεχία που π΄ρεπει να αποφέυγετε για΄τι είναι παλτό σαν την αντέλα απο φωκαίας. είναι τυπική και χωρίς καθόλου συμμετοχή. αν΄τιθετα αν πετύχετε την μισέλ απο την τσεχία που έχει βάψει το μαλί ξανθό τωρα προτέινετε να την προτιμήσετε γιατί ε΄χει πολυ καλή συμμέτοχή και κάνει παρα πολύ καλή πίπα και όλες τις στάσεις. η μισέλ δουλεύει πρωί ως τισ 5 και η λέα μετα τις 5. ΄στο φ 59 το κάτω. αλήθεια έχει πετύχει κανείς την ντανιέλα απο τη ρουμανία που δούλευε στο φωκαίας 17 το ισλογειο? α και κάτι που θυμήθηκα. στο φωκαιας 17 στιο ισόγειο δουλευει ενα κοντοπούτανο απο ρουμανία με ο΄νομα άννα ή ιουλη. να την αποφέυγετε =γιατί π΄ριν απο καν μήνα την πήρα και μόλις μπηκε στο δωμάτιο μου έιπε αντε να τελειωνούμε γρήγοαρα για΄τι περιμένουν και άλοι πελάτεσ. είναι κοντή με καστανόξανθα μαλλία. αυτα απο μένα. επίσης στην φωκαίας 17 στο 1ο όροφο έιναι ενα ξανθό απο ρουμανία πάλι πολύ όμορφο και καλό κορμί. δεν την έχω πάρει αλλά φαίνεται καλή
θα σας ενημερ'ώσω σύντομα για΄τι έχει πέσει πολλή δουλεια και τρχω σαν το βέγγο
 

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Μηνύματα
2.577
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
εχτες βραδυ βολτιτσα ψυρρη με 2 φιλαρακια.Στην αρχη πηγαμε για ποτακια στο κορτο μαλτεζε το μπαρακι και κατα τις 3 και μιση πηγαμε να φαμε ζεστο κουλουρι και κανα τσουρεκακι στη γνωστη τρυπα.εχθες ειχε τρελα μουνια ε...φτιαχτηκαμε λιγακι και αποφασισαμε να φαμε και αλλο κουλουρακι.ξεκινησαμε με τα ποδαρακια για μεταξουργιο.πολλοι μαυροι αλβανοι κ.λ.π εκει....ξεκινησαμε απο το γνωστο πεζοδρομο.Στο 20 και στο 19 οι γνωστες οπου στην αναστασια κατεθεσε ο πρωτος απο τα φιλαρακια μου.εγω καταθεση στο 6 με τον χοντρο διοπτροφορο τσατσο που νομιζει οτι ειναι σεριφης το ζωο.Η γκομενα δε μου ειπε ονομα μαγκες μονο το οτι ηταν απο ρουμανια.ωραιο σωμα,μαυρα μαλλακια 2αρι βυζακι και το καλυτερο ηταν οτι την εκανες οτι ηθελες.μονο η πιπα της ηταν μετρια αλλα τελειο στησιμο και θεοτρελη σουφρα που την εδινε αλλα με πολλα λεφτα οπως ειπε.Σιγα μωρη μη σε χρυσωσω.τελος παντων για 15 ευρω  καλα ηταν.την συνιστω για καλο πιτσιλισμα κυριως πισωκολλητο αλλα και με τα ποδια στους ωμους που και τελειωσα γιατι ηταν ψηλοστενουλα.
 

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
3.149
Κριτικές
149
Like
2.831
Πόντοι
6.925
π αλήθεια έχει πετύχει κανείς την ντανιέλα απο τη ρουμανία που δούλευε στο φωκαίας 17 το ισλογειο? α και κάτι που θυμήθηκα. στο φωκαιας 17 στιο ισόγειο δουλευει ενα κοντοπούτανο απο ρουμανία με ο΄νομα άννα ή ιουλη. να την αποφέυγετε =γιατί π΄ριν απο καν μήνα την πήρα και μόλις μπηκε στο δωμάτιο μου έιπε αντε να τελειωνούμε γρήγοαρα για΄τι περιμένουν και άλοι πελάτεσ. είναι κοντή με καστανόξανθα μαλλία. αυτα απο μένα. επίσης στην φωκαίας 17 στο 1ο όροφο έιναι ενα ξανθό απο ρουμανία πάλι πολύ όμορφο και καλό κορμί. δεν την έχω πάρει αλλά φαίνεται καλή

Φίλε terrorist η Ντανιέλλα όπως και η Κατερινα στα Φωκαιας 17 ήταν μαλλον guests στο opening του μαγαζιού και εξαφανιστηκαν. Λες να ερθουν κια στα καινουργια της Φυλης?.
Αυτή η Γιουλη που λες είναι όντως για κλωτσιές. Το μικρό ξανθό μηπως ηταν η Σονια ?
 

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Μηνύματα
131
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε terrorist η Ντανιέλλα όπως και η Κατερινα στα Φωκαιας 17 ήταν μαλλον guests στο opening του μαγαζιού και εξαφανιστηκαν. Λες να ερθουν κια στα καινουργια της Φυλης?.
Αυτή η Γιουλη που λες είναι όντως για κλωτσιές. Το μικρό ξανθό μηπως ηταν η Σονια ?
Ντανιέλα-Την τίμησα στη Φυλής 59 (πάνω) Παρασκευή απογευματινή βάρδια. Πάτος με τέλεια θέα.
 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
17.705
Κριτικές
30
Like
393
Πόντοι
3.115
Βολτούλα απόψε! Μέτρια πράματα!!
Πολύ καλό πορνίδιο στην Ιάσωνος 20Α!
Μου θύμιζε λίγο gothic!! Το έσκιζα!!
Η Κατερίνα κλειστή, αλλά όταν άνοιξε ήταν μια κυλίτσα,
η Ούρσουλα με κάτι ωραίες κοτσιδούλες και high heels :rockon:!! Θα την έχω στα υπόψιν μου!!
Κατάθεση στην Ειρήνη Κολωνού 27Α!!! Απίθανη συμμετοχή,
ωραία βυζιά και πολύ καλή πίπα!! :rockon:
Ρε παιδία αυτή η ειρήνη πως είναι και τι ώρες δουλεύει?Πήγα εχτές κατα της 4 και η τσατσα δεν μου έλεγε το ονομά της.
 

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Μηνύματα
595
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παιδια η χριστινα απο φ65 γυρισε?υπαρχει αλλη χριστινα στο 65 και αλλη στο 65β?
'Η δεν υπαρχει β και χριστινα ειναι μονο μια?αυτη που ελειπε σε ποιο δουλευει?και τι ωρες?ευχαριστω
 

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Μηνύματα
1.243
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Ο χιστις κουρασμενος απο τη δουλεια γυρισε σπιτι και συγκεκριμενα στο ηλεκτρονικο του σπιτι εδω με αυτα που διαβαζα ξεχασα τη κουραση.....

Αποτελεσμα ....

Πριν 30 περιπου λεπτακια ειμουν Φ.71 στο κατω οπου και τιμησα για ακομη μια φορα την Αννουλα !! Τι να πω γι'αυτο το πλασμα ! Για μενα η πιο καυλα κοπελα που εχω παρει σε σπιτι/στουντιο εδω και πολλα χρονια, με φτιαχνει απιστευτα η εμφανιση της και το κρεβατι που κανει !!!

Μπαινω λοιπον μεσα στο σπιτι και ειχε πολυ κοσμο ισα ισα που χωρεσα να μπω ... Βγαινει η κοντοπουτανη τσατσα και λεει σε ενα παλικαρι που ηταν εκει θες να μπεις σε αυτο το δωματιο ή να περιμενεις στο μεσα ; Θα περιμενω για το μεσα απανταει η συναγωνιστης .... Ευκαιρια λεω εγω....Της λεω πια κοπελα δουλευει ... Η Αννουλα απανταει....Εδω ειμαστε....Θα περασω εγω !! Και ετσι μπηκα χωρις λεπτου αναμονης !!

Η πιο καυλα γκομενα μαγκες !! Οποιος δεν εχει τεσταρει πρεπει οπωσδηποτε !!

Στο δωματιο της λεω αν ειχες πιο λιγο κοσμο θα ερχομουν καθε μερα αλλα μου τη δινει στα νευρα να περιμενω 2 ωρες για να μπω στο δωματιο....Και μου απανταει αν σου τη δινει στα νευρα τετοια ωρα....Τοτε βραδυ μη πλησιασεις !! Γινεται πανικος !

Ετσι λοιπον μετα το πιτσιλισμα και το χαμογελο στα χειλη βγαινω να παρω τη μηχανη να φυγω και ειναι ενας αραπης που κοιταει τη μηχανη μου και βριζει..... Του λεω τι εγινε ; και αρχισε και ελεγε μαλακιες οτι παρκαρα μπροστα στην εισοδο κτλ..... χαχααχχααχαχα anyway με τα πολλα δεν εγινε τπτ και εφυγα ..... !!

Ετσι το 100 μηνυμα του Χιστι κλεινει με περιγραφη απο ενα ακομα σπιτι της ηδονης ~!!  :rockon:
 

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Μηνύματα
392
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
καταθεση στο 6 με τον χοντρο διοπτροφορο τσατσο που νομιζει οτι ειναι σεριφης το ζωο.Η γκομενα δε μου ειπε ονομα μαγκες μονο το οτι ηταν απο ρουμανια.ωραιο σωμα,μαυρα μαλλακια 2αρι βυζακι και το καλυτερο ηταν οτι την εκανες οτι ηθελες.μονο η πιπα της ηταν μετρια αλλα τελειο στησιμο και θεοτρελη σουφρα που την εδινε αλλα με πολλα λεφτα οπως ειπε.Σιγα μωρη μη σε χρυσωσω.τελος παντων για 15 ευρω  καλα ηταν.την συνιστω για καλο πιτσιλισμα κυριως πισωκολλητο αλλα και με τα ποδια στους ωμους που και τελειωσα γιατι ηταν ψηλοστενουλα.
μπορείσ να μας πείς που ακριβώς τη πέτυχες τη ρουμάνα? και τι ώρες δουλεύει? η περιγραφή ταιριάζει στη ντασνιέλα απο φωκαίας 17
αλλα να τη δοκιμάσουμε και μείς
 

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Μηνύματα
2.577
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
οπως κατεβαινουμε την Ιασωνος ειναι το τελευταιο μπουρδελο στο αριστερο σου χερι πριν την αχιλλεως.το κοριτσι μελαχροινο,1.65 αδυνατο με ωραιο κωλο.Δε μου ειπε το ονομα της αλλα οτι ειναι απο ρουμανια.Ελληνικα ξερει ελαχιστα.Τωρα αν ειπε ψεματα για το απο που ειναι,τι να σου πω...παντως αξιζε τα λεφτα της.Εμεις πηγαμε κατα τις 3 το πρωι αν θυμαμαι καλα.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom