You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλημέρα, συναγωνιστές! Πήρα εχθές τη Νανά, μετά από αρκετό καιρό. Σε αυτά που λένε τα παιδιά παραπάνω, έχουν δίκιο. Από τη μια είναι πολύ σπαστικό που μπαίνει στο δωμάτιο σαν κινηγημένη, χωρίς να περάσει καν από το σαλόνι, ενώ από την αλλη έχει σταθερή πελατία, που δείχνει ότι έχει καλές υπηρεσίες. Βεβαίως, εχθές δεν έμεινα ευχαριστημένος. Βασικά πήγα για λοκώ. Αφού μου πήρε τη χαρακτηριστική της πίπα, την πήρα λίγο από μουνί, και μετά τη γυρνάω. Δεν έφερε καμία αντίρηση, αλλά ήταν τόσο κολητά πάνω μου, που δεν μπορούσα να κουνηθώ. Πήγαινα λίγο πιο πίσω, το ίδιο και αυτή. Ήταν απαράδεκτο. Άσε που κάποια στιγμή μου το βγάζει απότομα και μου λέει "Άντε παίξ'τον για να χύσεις". Άσε που η "κοπέλα" είναι και 800 χρονών. Γενιώς, οι απόψεις διύστανται. Κάποιοι τη θεωρούν φοβερή, κάποιοι δεν την πλησιάζουν. Εγώ, πάντως, αν ξαναπάω, θα πάω μετά από πάρα πολύ καιρό.
Άκου εκεί παίξτον μόνο σου. Μωρή μ@λ@κισμένη εάν ήταν να τον παίξουμε μόνοι μας τον παίζαμε και στο σπίτι μας.... Αυτές είναι οι καλές υπηρεσίες που διαφημίζουν μερικοί;;;; Και είναι και 800 χρονών!!!
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Αδερφε ξεχασες να της πεις οτι εδω μεσα γραφουμε πως ζηταει 25 γιουρια για να πηδιεται σα κομοδινο.Μαυρο στην Αντέλα μεχρι να βάλει μυαλο...χτες βραδυ πηδημα σε αντελοπλασμα. Της ειπα οτι εμαθα οτι ειναι καλη και παω και με ρωτησε απο ποιον. Απο ιντερνετ μου λεει? Ναι λεω εγω. Ρε τους τρελους τι γραφουν εκει μου λεει!!
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Αδερφε ξεχασες να της πεις οτι εδω μεσα γραφουμε πως ζηταει 25 γιουρια για να πηδιεται σα κομοδινο.Μαυρο στην Αντέλα μεχρι να βάλει μυαλο...
παρολο που δεν ειναι ιδιαιτερα συμμετοχικη στο γαμησι,ειναι ενα απο τα πιο ομορφα μουνια ολων των εποχων στη φυλης...για μερικους αυτο εχει σημασια
Παίδες όποιος έχει πάρει την Ειρήνη Κολωνού 27Α ας δώσει λίγες περισσότερες λεπτομέρειες. Είναι βυζαρού milf? Τι είναι Ρωσσίδα, Ελληνίδα? Και λίγα λόγια για το τι κάνει στο δωμάτιο θα βοηθήσει πολύ. Πάντως βλέπω πως κατά καιρούς γράφονται καλά λόγια για την εν' λόγω κοπέλα αλλά δεν δίνονται περαιτέρω λεπτομέριες.
Έλα! Την έχω πάρει αρκετές φορές!!
Ναι είναι βυζαρού, ψιλοπεσμένα αλλά καύλα βυζιά, milf, Ρωσίδα! Φοράει σέξυ ρούχα-εσώρουχα, με χαμόγελο πάντα! Πολύ καλή πίπα, (με deepthroat καμιά φορά, όχι τέλοια αλλά ικανοποιητική)! Προσωπικά τρελαίνομαι να την παίρνω ανάσκελα και να πιάνω τα βυζιά της! Θέλω 2 παλάμες για κάθε στήθος,χαχα!!!
Και μετά πισοκωλλητό είτε πιάνοντας τον ωραίο κώλο της είτε τα βυζιά της πάλι!!
Ομιλιτική εάν μιλάς κι εσύ και με ολύ καλή συμμετοχή!!!
Προσωπικά την συνιστώ για πάνω από 1 φορά;)
Κάτι άλλο;
Ηeel ..μπας και ξερεις τιποτα για την Βικυ στη Διδυμου??
Φιλαράκο μου όχι...λυπάμαι!!
Μόνο Μεταξουργείο πηγαίνω!!
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Οκ ,στο επιπεδο της ομορφιας μπορει να παιζει χωρις αντιπαλο στην Αθηναπαρολο που δεν ειναι ιδιαιτερα συμμετοχικη στο γαμησι,ειναι ενα απο τα πιο ομορφα μουνια ολων των εποχων στη φυλης
αλλα γενικα το πηδημα που κανει ειναι πλεον πολυ μουφα.Τουλαχιστον για
καποιον που το εχει δοκιμασει αρκετες φορες.Μακραν καλυτερο,τουλαχιστον για μενα, το πακετο ομορφιας-συμμετοχης που προσφερει η Λαρίσσα απο το 65.Αν και σε θεμα καθαρα ομορφιας η πιτσιρικα που ειναι στο καινουριο της φωκαιας ειναι πολυ δυνατη αν και αυτη γαμιεται χειροτερα και απο την Αντέλα!!!
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Οκ ,στο επιπεδο της ομορφιας μπορει να παιζει χωρις αντιπαλο στην Αθηνα
αλλα γενικα το πηδημα που κανει ειναι πλεον πολυ μουφα.Τουλαχιστον για
καποιον που το εχει δοκιμασει αρκετες φορες.Μακραν καλυτερο,τουλαχιστον για μενα, το πακετο ομορφιας-συμμετοχης που προσφερει η Λαρίσσα απο το 65.Αν και σε θεμα καθαρα ομορφιας η πιτσιρικα που ειναι στο καινουριο της φωκαιας ειναι πολυ δυνατη αν και αυτη γαμιεται χειροτερα και απο την Αντέλα!!!
Στην φιλοσοφια συμφωνουμε...στα επιμερους οχι...Εγω τη Λαρισσα π.χ την θεωρω πιο κομοδινο,ομορφη μεν αλλα οχι σαν την Αντελλα.
Περι ορεξεως ομως ουδεις λογος.
Εμενα η Αντελλα παντως μου κανει πολυ καλο κρεβατι μετα απο τις 3-4 πρωτες επισκεψεις,ταιριαξε η "χημεια"
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
η τελευταια φορα που την ειδα ηταν το γεναρη.μου ειπε οτι επροκειτο να παντρευτει και να σταματησει.μια ακομα μεγαλη απωλειαΜαγκες χαιρετω την παρεα μιας και ειμαι καινουριος.
και μια ερωτηση,
Αγγελα milf απο φωκαιας 19 χαμενη εδω και μηνες ξερει κανεις αν παιζει πουθενα?
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Καταθεση στη λαρισα σημερα
---
είναι ( όχι η πόλη της θεσσαλίας) , αλλά η γνωστή κοπέλα στο Φ65 επάνω ? Απογευματινή βάρδια ?
---
είναι ( όχι η πόλη της θεσσαλίας) , αλλά η γνωστή κοπέλα στο Φ65 επάνω ? Απογευματινή βάρδια ?
Ευχαριστώ Heel για τις πληροφορίες. Αν είναι βυζαρού και milf είναι πολύ καλό. Οι βυζαρούδες σε μπουρδέλα τείνουν να γίνουν είδος προς εξαφάνιση. Κάθε μέρα δουλεύει και τι ώρες αν ξέρεις.
Καθημερινές 17:00 - 22:00!!
Σ/Κ δεν ξέρω...
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Σόρρυ φίλε poto ----- την μπέρδεψα με την Ρενάτα... φταίει η νύστα,
Η λαρίσα που έιναι ?
Η λαρίσα που έιναι ?
μου ειπε οτι επροκειτο να παντρευτει και να σταματησει.
Δοκιμασμένο πράμα θα πάρει ο άντρας της, ε? Αντοχής!
Επισκέπτης
Στις 9:30 αν έχεις υπομονή συνηθως ανοιγουν τα Φυλης 66. Στις 10:00 έχεις σχεδόν τα μισά.
thk u
ξερει κανεις αν παιζει καμμια καλη, πρωι στα φυλης 66 ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις