Φίλε,να διαβάζεις τις ενημερώσεις....μήπως και γλιτώσεις κανένα 20€..........Επιστροφη απο φυλης59 ισογειο... ρωξανα καπως ετσι τη λεγανε... πολυ ωραια γκομενα, φοβερη εμφανιση, φοβερη κωλαρα (και παρα πολυ δουλεμενη, παρολο που δεν τη δινει)
δεν εχω ορεξη ουτε να σχολιασω το πως ηταν μεσα στο δωματιο...
εκλαψα ενα 20αρικο . η γκομενα ουτε μεθυσμενο φανταρο δεν μπορει να φτιαξει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
patrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 384
- Πόντοι
- 26
Δες εδώ σχετικά. Δεν το έχει αναφέρει κάποιος άλλος μέχρι στιγμής, εκτός από τον collateral.
Φυλής 136 - επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι κατά τις 1,30 με σκοπό να πάρω το αντίδωρο από Νταϊάνα (Αλκιβιάδου 16 Α)σύμφωνα με την πληροφορία του συναγωνιστή. Η ατυχία κτύπησε κόκκινο. Το είχαν κλείσει με βουλοκέρι, ξέρετε, αυτά που κλείνει ο Δήμος, η αστυνομία και δεν ξέρω ποιά άλλη υπηρεσία. Αν έχετε κάποια πληροφορία για Νταϊάνα, θα την εκτιμούσα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
τι θα γινει με τη κατασταση στο μεταξουργειο με τις πουτανες και τις τσατσαδες που προσπαθουν να σε βαλουν με το ζορι μεσα ....εγω σημερα και χθες κοντεψα να πιαστω στα χερια για να φυγω απο του κολωνου 30α και 30β...αλλη φορα στην ιασωνος μια πουτανα μου εκλεισε την εισοδο και μου ειπε δεν φευγεις απο εδω αν δεν μπεις μεσα σε στυλ η πεθαινεις η μπαινεις...μετα θελουνε και να δουλεψουνε λεγοντας στους πελατες που περνανε και δεν μπαινουν πως τα μουτρα τους ειναι σαν της κατσαριδας ...στο μελλον προβλεπω να βαρανε με ροπαλα στο κεφαλι και να μας σερνουν στο δωματιο...αναδουλειες...αναδουλειες...αναδουλειες
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.839
- Πόντοι
- 46.232
τελικά έχεις πρόβλημα......Απάντηση στο παραπάνω καθπώς και στους υπόλοιπους αυτόκλητους υπερασπιστες (billy13, sotirof).
Φυλης 59
«..και ξαφνηκα επεσε εκεινη επανω μου και αρχισε να με τριβει να με χαιδευει και να με φιλαει με παθος στο στο προσωπο και στο λαιμο μου….»
Και παρακάτω
«..μουνοχειλα και εκανα κινηση να παω να το φιλησω και μου ειπε ευγενικα οτι δεν κανει 69 για το καλο του πελατη..
Φυλής 67
«…αλλαξε τελειως. Επεσε πανω μου σαν λυσσασμενη και αρχισε να με φιλαει παντου, να γλυφει απο πανω μεχρι κατω «…
Και παρακάτω
«…το μουνακι της το οποιο πηγα να φιλησω αλλα και αυτη μου πε οτι για το καλο του πελατη δεν κανει 69..»
Τώρα αν εσείς δεν βλέπετε ομοιότητες ..... τι να πώ ..... να το κοιτάξετε...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.839
- Πόντοι
- 46.232
ναι ειδικά στην δεύτερη την έγχρωμη.....Βρηκα μια αμερικανιδα πορνοσταρ,την λιζα σπαρκ, που της φερνει λιγο της νταιανας της βουλγαρας
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.213
- Πόντοι
- 7.865
Μάστορα,θέλανε και τα πάθανε...Όταν σε βλέπουν σαν έναν ηλίθιο με ένα χαρτονόμισμα απλά και φέρονταν σαν να τους το χρωστάς,τότε αυτές οι καταστάσεις είναι λογικές.Πόσοι απο εμάς έχουμε πάει σε μπουρδέλα και μας έχουν αντιμετωπίσει με στύλ του τύπου "ακούμπα τα και φύγε" ή πόσες φορές άλλα τάζουν και άλλα γίνονται στα ενδότερα μετά την καταβολή του εισητηρίου;Καλά να πάθουν...Και οι δουλιές τους θα πάνε ακόμα χειρότερα με αυτές τις συμπεριφορές...Σήμερα κατά το μεσημεράκι,στις 2 πέρναγα και εγώ έξω απο τα αναφερθέντα οικήματα και κάτι πιτσιρικάδες κατέβαζαν τα καντήλια της Μητρόπολης Αθηνών,του Αγίου Παντελεήμονα και άλλων πολλών ναών,γιατί τον ίδιο λόγο.Κάνουν σαν κάτι τύπους στην Πατησίων,που σε τραβάνε να πάς να αγοράσεις ρούχα...τι θα γινει με τη κατασταση στο μεταξουργειο με τις πουτανες και τις τσατσαδες που προσπαθουν να σε βαλουν με το ζορι μεσα ....εγω σημερα και χθες κοντεψα να πιαστω στα χερια για να φυγω απο του κολωνου 30α και 30β...αλλη φορα στην ιασωνος μια πουτανα μου εκλεισε την εισοδο και μου ειπε δεν φευγεις απο εδω αν δεν μπεις μεσα σε στυλ η πεθαινεις η μπαινεις...μετα θελουνε και να δουλεψουνε λεγοντας στους πελατες που περνανε και δεν μπαινουν πως τα μουτρα τους ειναι σαν της κατσαριδας ...στο μελλον προβλεπω να βαρανε με ροπαλα στο κεφαλι και να μας σερνουν στο δωματιο...αναδουλειες...αναδουλειες...αναδουλειες
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.213
- Πόντοι
- 7.865
Και που δουλεύει αυτή παρακαλώ...;ναι ειδικά στην δεύτερη την έγχρωμη.....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.839
- Πόντοι
- 46.232
ψάξε 2 και 3 σελίδες πίσω......
patrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 384
- Πόντοι
- 26
τι θα γινει με τη κατασταση στο μεταξουργειο με τις πουτανες και τις τσατσαδες που προσπαθουν να σε βαλουν με το ζορι μεσα ....εγω σημερα και χθες κοντεψα να πιαστω στα χερια για να φυγω απο του κολωνου 30α και 30β...αλλη φορα στην ιασωνος μια πουτανα μου εκλεισε την εισοδο και μου ειπε δεν φευγεις απο εδω αν δεν μπεις μεσα σε στυλ η πεθαινεις η μπαινεις...μετα θελουνε και να δουλεψουνε λεγοντας στους πελατες που περνανε και δεν μπαινουν πως τα μουτρα τους ειναι σαν της κατσαριδας ...στο μελλον προβλεπω να βαρανε με ροπαλα στο κεφαλι και να μας σερνουν στο δωματιο...αναδουλειες...αναδουλειες...αναδουλειες
Αυτό λέγεται... ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ !!!
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Αεροπορική απογευματινή στοχευμένη επιδρομή στην Φυλής.
Στο briefing αναλύθηκαν όλοι οι πιθανοί στόχοι, καθώς έγινε και η ιεράρχηση σπουδαιότητας εκάστου.
Χωρίστηκαν σε πρωτεύον και δευτερεύον.
Πρωτεύον : Άννα , Βιολέτα, Μάγια.
Δευτερεύον : Έλενα/Ρομπέρτα, Λάουρα, Νικολέτα, Εμμανουέλα.
Μόλις έδωσε scramble, χώθηκα στο σκάφος μου και απογειώθηκα. Έβαλα στον υπολογιστή τις συντεταγμένες της Φυλής και ενεργοποίηση τον αυτόματο πιλότο. Είχε λίγη κίνηση, οπότε έπρεπε να το απεμπλέξω και να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου, αν ήθελα να φτάσω σήμερα.
Ευτυχώς, πρίν από μένα, κομμάντος/πορνο-ενημερωτές είχαν "φωτίσει" τους στόχους με ακτίνες laser.
Κοινώς, είχαν στοχοποιήσει εκείνα τα σπιτάκια που θα πρέπει να επιτεθώ.
Όμως, έπρεπε να πλησιάσω και να αναγνωρίσω τον στόχο και με τα μάτια μου. Τα φαλο-βλήματα αέρος-εδάφους μου δεν έχουν την δυνατότητα BVR (Beyond Visual Range). Επίσης έπρεπε να locka-άρω τον στόχο με το δικό μου μάτι. Δεν έχω άπειρα πυρομαχικά (€). Λίγες βολές που πρέπει να γίνουν στοχευμένες. Επίσης, άλλη χάρη έχει η μπουρδελότσαρκα . . . . . . . .
Πλησιάζω στην περιοχή. Η αδρεναλίνη ανεβαίνει, η ανάσα μου γίνεται πιο γρήγορη, η καρδιά μου κτυπά πιο δυνατά.
Πέφτω σε βέρτικο. Η άσφαλτος, ο δρόμος οι πολυκατοικίες, ο ουρανός μου φαίνονται όλα το ίδιο. Όλα είναι γκρί.
Πρέπει να εμπιστευτώ τα όργανά μου. Αν θέλω να παρκάρω σώας και αβλαβής πρέπει να ηρεμήσω.
Η εμπειρία μου και τα χρόνια εκπαίδευσης με βοηθούν, τελικά.
Κατεβαίνω από το σκάφος. Και ακολουθώ το check-list πριν ξεχυθώ στην κόλαση του πορνο-πολέμου.
Κλειδιά αμαξιού = check
Κλείδωσα το σκάφος = check
κινητό τηλ. = check
Αρκετά πυρομαχικά (Ρευστό) = check
Αντισηπτικά μαντηλάκια = check
Πρώτος στόχος η Βιολέτα, που τόσα έχουν ακουστεί/γραφτεί για αυτή. Διδ. 8 ισόγειο, λοιπόν. Με το που μπαίνω, η καλλονή ήταν ήδη στο σαλονάκι και παρουσιαζόταν σε έναν άλλο κύριο. Δεν το σκέφτηκα και πολύ. Αμέσως, επέλεξα τον φαλο-πύραυλό μου, τον όπλισα και έπιασα το στίκ με προσμονή. Η τσα2 με διαβεβαίωνε ότι η κοπέλα είναι καλή. Έπαιζε ωραία τσοντούλα στο δωμάτιο στην LCD οθόνη : threesome σε μια όμορφη μελαχρινή από δύο φουσκωτούς. Μπαίνει το μωράκι μέσα στην γλύκα και το χαμόγελο. Τι κορμάκι είναι είναι αυτό? Τι αναλογίες? Τι στηθάκια για γλύψιμο, δάγκωμα, πιπίλισμα, και πάλι από την αρχή ? Αν δεν γαργαλιόταν και στον κώλο-ποίημα, ακόμα εκεί θα ήμουν και θα είχαν μείνει τα δόντια μου πάνω της. Φιλική ευγενική, καθαρή, χαμογελαστή. Άψογο το μωρό.
Δεύτερος στόχος η Άννα η ΜΙΛΦάρα με τα σιλικον. Εκεί θυμήθηκα το βιβλίο του Λιακόπουλου: η αρκούδα ακονίζει τα νύχια της. Η περίοδος του Ψυχρού Πολέμου έχει περάσει ανεπιστρεπτί, αλλά αυτό το Ρώσσικο αεροπλανοφόρο έπρεπε να καταρριφθεί (καταγαμηθεί). Η Μεσόγειος ανήκει σε άλλη σφαίρα επιρροής. Για κακή/καλή μου τύχη ήταν μια άλλη ρώσσικη φρεγάτα, η Βαλέρια. Καλό καυλέτο και αυτό, αλλά οι διαταγές είναι διαταγές και οι στόχοι προκαθορισμένοι. Μαθαίνω μέσω υποκλοπών από την ευγενέστατη τσα2 ότι ήταν πρωινή στο Αγκ. 12. Δυστυχώς, οι κατάσκοποι μας δεν μας ενημέρωσαν σχετικά.
Τρίτος στόχος η Μάγια. Το απίθανο κοντοπούτανο. Άλλο ένα ρώσσικο αντιτορπιλικό. Βγήκε από το δωμάτιο συναγωνιστή με χάρη και νάζι. Δεν του χαρίστηκα. Ή αυτή ή εγώ. Έτσι είναι στον πόλεμο. Δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα. Δεν υπάρχουν επιλογές. Ότι λένε οι διαταγές, αν θέλεις να επιβιώσεις. Το μωράκι ήρθε χαμογελαστό. Με χειραψία συστήθηκε ευγενέστατα. Ήρθε από πάνω και άρχισε τις αγκαλιές και τα φιλάκια παντού. Δροσερό πορνίδιο με πιο αληθοφανή GFE διάθεση από την Βιολέτα. Ένιωθε περισσότερο την στιγμή. Την ξαπλώνω και την αρχίζω στο μπαλαμούτι. Το μικροσκοπικό κορμάκι της το είχα στριμώξει άσχημα και το κανονιοβολούσα κατά ριπάς με τα σαρκώδη χειλάκια μου. Αν και βουβό , σήκωσε λευκή σημαία και παραδόθηκε στις ορέξεις μου. Μετά , ξαναήρθε από πάνω, φόρεσε το κράνος και άρχισε την πιπούλα, όπου φρόντιζε το μαλλί της να μην ενοχλεί την οπτική επαφή. Μετά με καβάλησε. Γενικά, δεν τν διαλέγω αυτή την στάση , γιατί φοβάμαι ότι κάποια άγαρμπη θα μου τον σπάσει. Όμως, εκείνη το ήξερε καλά το ποίημα. Κουνιόταν σε όλες τις πιθανές παραλλαγές. Σχεδόν θα έχυνα αμέσως. Αλλά ο φαλο-πύραυλος μου δεν είχε οπλιστεί ακόμα. Περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Την γυρίζω ανάσκελα και την αρχίζω στα γρήγορα. Εκεί έγινε η άφεση του πυραύλου μου με επιτυχία.
Ο Τέταρτος στόχος ήταν κατά το δοκούν. Οπότε πήγα στην Έλενα/Ρομπέρτα για να δώ αν όντως έχει ομορφύνει και αλλάξει στο σερβις.
Ήταν όντως εκεί. Δεν γ......ι. Τελευταία βολή. Ας πάει και το παλιάμπελο. Περνάω. Έρχεται και η κορασίδα. Αρχίζουμε το μπλα-μπλα. Της είπα ότι την είχα πρωτο-πάρει όταν πρωτο-ήρθε, στο Φ.84. Τότε ήταν μια γλύκα. Μετά στο Φωκ. 25 παρόλο που έκανε ακά ήταν μια στρίγγλα. Της τα είπα και προσπάθησε να δικαιολογηθεί. Και καλά δεν ήξερε την γλώσσα, δεν ήξερε την δουλειά και κάτι τέτοια γλυκανάλατα. Τώρα κατάλαβε ότι σε κάθε δουλειά , υπάρχουν τα bonus αλλά και τα penalties. Άμα είσαι καλή αμείβεσαι. Αν είσαι για τον πούτσο , σε στέλνουν ένα Μετάξι και στρώνεις όταν με 10€ σε σκυλογαμάει ο κάθε βρομιάρης Πάκης. Γύρισε, λοιπόν μετανιωμένη. Προσπαθεί , τουλάχιστον, να πείσει για αυτό. Δεν ξέρω αν το έχει ή το κάνει από ανάγκη. Τι εννοώ? Η Νικολέτα όσο και γλυκιά αν είναι , είναι πηγαίο, είναι αληθινό. Έτσι ήταν , έτσι θα είναι. Η Έλενα προσπαθεί να γλυκάνει, προσπαθεί να γίνει πιο GFE, δεν το έχει όμως στο τσεπάκι. Πάντως, εγώ επιβράβευσα την προσπάθειά της. Είναι ένα όμορφο κορίτσι, που θέλει ειδικό χειρισμό. Ίσως βρεί τον δρόμο της.
Mission accomplished.
Επιστροφή στην βάση για de-briefing.
Υ.Γ.1: Πέρασα και από την Αλμπίνα. Τι δίμετρος μούνος είναι αυτός?
Είχε περιποιηθεί το μαλλάκι , βαμένα χειλάκια, έχει αδυνατίσει και είναι μια θεά.
Τρελό μωρό. Αν έκανε και 69, θα με έκανε πελάτη. Αλλά δεν το δίνει . . . . . .
Υ.Γ.2: Πέρασα και από την Κρίνα στο Φ.80. Καλό και αυτό. Ωραίο γλυκό προσωπάκι, χαμόγελο όλο υποσχέσεις, σώμα γυναικείο ερωτικό ! ! ! !
Στο briefing αναλύθηκαν όλοι οι πιθανοί στόχοι, καθώς έγινε και η ιεράρχηση σπουδαιότητας εκάστου.
Χωρίστηκαν σε πρωτεύον και δευτερεύον.
Πρωτεύον : Άννα , Βιολέτα, Μάγια.
Δευτερεύον : Έλενα/Ρομπέρτα, Λάουρα, Νικολέτα, Εμμανουέλα.
Μόλις έδωσε scramble, χώθηκα στο σκάφος μου και απογειώθηκα. Έβαλα στον υπολογιστή τις συντεταγμένες της Φυλής και ενεργοποίηση τον αυτόματο πιλότο. Είχε λίγη κίνηση, οπότε έπρεπε να το απεμπλέξω και να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου, αν ήθελα να φτάσω σήμερα.
Ευτυχώς, πρίν από μένα, κομμάντος/πορνο-ενημερωτές είχαν "φωτίσει" τους στόχους με ακτίνες laser.
Κοινώς, είχαν στοχοποιήσει εκείνα τα σπιτάκια που θα πρέπει να επιτεθώ.
Όμως, έπρεπε να πλησιάσω και να αναγνωρίσω τον στόχο και με τα μάτια μου. Τα φαλο-βλήματα αέρος-εδάφους μου δεν έχουν την δυνατότητα BVR (Beyond Visual Range). Επίσης έπρεπε να locka-άρω τον στόχο με το δικό μου μάτι. Δεν έχω άπειρα πυρομαχικά (€). Λίγες βολές που πρέπει να γίνουν στοχευμένες. Επίσης, άλλη χάρη έχει η μπουρδελότσαρκα . . . . . . . .
Πλησιάζω στην περιοχή. Η αδρεναλίνη ανεβαίνει, η ανάσα μου γίνεται πιο γρήγορη, η καρδιά μου κτυπά πιο δυνατά.
Πέφτω σε βέρτικο. Η άσφαλτος, ο δρόμος οι πολυκατοικίες, ο ουρανός μου φαίνονται όλα το ίδιο. Όλα είναι γκρί.
Πρέπει να εμπιστευτώ τα όργανά μου. Αν θέλω να παρκάρω σώας και αβλαβής πρέπει να ηρεμήσω.
Η εμπειρία μου και τα χρόνια εκπαίδευσης με βοηθούν, τελικά.
Κατεβαίνω από το σκάφος. Και ακολουθώ το check-list πριν ξεχυθώ στην κόλαση του πορνο-πολέμου.
Κλειδιά αμαξιού = check
Κλείδωσα το σκάφος = check
κινητό τηλ. = check
Αρκετά πυρομαχικά (Ρευστό) = check
Αντισηπτικά μαντηλάκια = check
Πρώτος στόχος η Βιολέτα, που τόσα έχουν ακουστεί/γραφτεί για αυτή. Διδ. 8 ισόγειο, λοιπόν. Με το που μπαίνω, η καλλονή ήταν ήδη στο σαλονάκι και παρουσιαζόταν σε έναν άλλο κύριο. Δεν το σκέφτηκα και πολύ. Αμέσως, επέλεξα τον φαλο-πύραυλό μου, τον όπλισα και έπιασα το στίκ με προσμονή. Η τσα2 με διαβεβαίωνε ότι η κοπέλα είναι καλή. Έπαιζε ωραία τσοντούλα στο δωμάτιο στην LCD οθόνη : threesome σε μια όμορφη μελαχρινή από δύο φουσκωτούς. Μπαίνει το μωράκι μέσα στην γλύκα και το χαμόγελο. Τι κορμάκι είναι είναι αυτό? Τι αναλογίες? Τι στηθάκια για γλύψιμο, δάγκωμα, πιπίλισμα, και πάλι από την αρχή ? Αν δεν γαργαλιόταν και στον κώλο-ποίημα, ακόμα εκεί θα ήμουν και θα είχαν μείνει τα δόντια μου πάνω της. Φιλική ευγενική, καθαρή, χαμογελαστή. Άψογο το μωρό.
Δεύτερος στόχος η Άννα η ΜΙΛΦάρα με τα σιλικον. Εκεί θυμήθηκα το βιβλίο του Λιακόπουλου: η αρκούδα ακονίζει τα νύχια της. Η περίοδος του Ψυχρού Πολέμου έχει περάσει ανεπιστρεπτί, αλλά αυτό το Ρώσσικο αεροπλανοφόρο έπρεπε να καταρριφθεί (καταγαμηθεί). Η Μεσόγειος ανήκει σε άλλη σφαίρα επιρροής. Για κακή/καλή μου τύχη ήταν μια άλλη ρώσσικη φρεγάτα, η Βαλέρια. Καλό καυλέτο και αυτό, αλλά οι διαταγές είναι διαταγές και οι στόχοι προκαθορισμένοι. Μαθαίνω μέσω υποκλοπών από την ευγενέστατη τσα2 ότι ήταν πρωινή στο Αγκ. 12. Δυστυχώς, οι κατάσκοποι μας δεν μας ενημέρωσαν σχετικά.
Τρίτος στόχος η Μάγια. Το απίθανο κοντοπούτανο. Άλλο ένα ρώσσικο αντιτορπιλικό. Βγήκε από το δωμάτιο συναγωνιστή με χάρη και νάζι. Δεν του χαρίστηκα. Ή αυτή ή εγώ. Έτσι είναι στον πόλεμο. Δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα. Δεν υπάρχουν επιλογές. Ότι λένε οι διαταγές, αν θέλεις να επιβιώσεις. Το μωράκι ήρθε χαμογελαστό. Με χειραψία συστήθηκε ευγενέστατα. Ήρθε από πάνω και άρχισε τις αγκαλιές και τα φιλάκια παντού. Δροσερό πορνίδιο με πιο αληθοφανή GFE διάθεση από την Βιολέτα. Ένιωθε περισσότερο την στιγμή. Την ξαπλώνω και την αρχίζω στο μπαλαμούτι. Το μικροσκοπικό κορμάκι της το είχα στριμώξει άσχημα και το κανονιοβολούσα κατά ριπάς με τα σαρκώδη χειλάκια μου. Αν και βουβό , σήκωσε λευκή σημαία και παραδόθηκε στις ορέξεις μου. Μετά , ξαναήρθε από πάνω, φόρεσε το κράνος και άρχισε την πιπούλα, όπου φρόντιζε το μαλλί της να μην ενοχλεί την οπτική επαφή. Μετά με καβάλησε. Γενικά, δεν τν διαλέγω αυτή την στάση , γιατί φοβάμαι ότι κάποια άγαρμπη θα μου τον σπάσει. Όμως, εκείνη το ήξερε καλά το ποίημα. Κουνιόταν σε όλες τις πιθανές παραλλαγές. Σχεδόν θα έχυνα αμέσως. Αλλά ο φαλο-πύραυλος μου δεν είχε οπλιστεί ακόμα. Περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Την γυρίζω ανάσκελα και την αρχίζω στα γρήγορα. Εκεί έγινε η άφεση του πυραύλου μου με επιτυχία.
Ο Τέταρτος στόχος ήταν κατά το δοκούν. Οπότε πήγα στην Έλενα/Ρομπέρτα για να δώ αν όντως έχει ομορφύνει και αλλάξει στο σερβις.
Ήταν όντως εκεί. Δεν γ......ι. Τελευταία βολή. Ας πάει και το παλιάμπελο. Περνάω. Έρχεται και η κορασίδα. Αρχίζουμε το μπλα-μπλα. Της είπα ότι την είχα πρωτο-πάρει όταν πρωτο-ήρθε, στο Φ.84. Τότε ήταν μια γλύκα. Μετά στο Φωκ. 25 παρόλο που έκανε ακά ήταν μια στρίγγλα. Της τα είπα και προσπάθησε να δικαιολογηθεί. Και καλά δεν ήξερε την γλώσσα, δεν ήξερε την δουλειά και κάτι τέτοια γλυκανάλατα. Τώρα κατάλαβε ότι σε κάθε δουλειά , υπάρχουν τα bonus αλλά και τα penalties. Άμα είσαι καλή αμείβεσαι. Αν είσαι για τον πούτσο , σε στέλνουν ένα Μετάξι και στρώνεις όταν με 10€ σε σκυλογαμάει ο κάθε βρομιάρης Πάκης. Γύρισε, λοιπόν μετανιωμένη. Προσπαθεί , τουλάχιστον, να πείσει για αυτό. Δεν ξέρω αν το έχει ή το κάνει από ανάγκη. Τι εννοώ? Η Νικολέτα όσο και γλυκιά αν είναι , είναι πηγαίο, είναι αληθινό. Έτσι ήταν , έτσι θα είναι. Η Έλενα προσπαθεί να γλυκάνει, προσπαθεί να γίνει πιο GFE, δεν το έχει όμως στο τσεπάκι. Πάντως, εγώ επιβράβευσα την προσπάθειά της. Είναι ένα όμορφο κορίτσι, που θέλει ειδικό χειρισμό. Ίσως βρεί τον δρόμο της.
Mission accomplished.
Επιστροφή στην βάση για de-briefing.
Υ.Γ.1: Πέρασα και από την Αλμπίνα. Τι δίμετρος μούνος είναι αυτός?
Είχε περιποιηθεί το μαλλάκι , βαμένα χειλάκια, έχει αδυνατίσει και είναι μια θεά.
Τρελό μωρό. Αν έκανε και 69, θα με έκανε πελάτη. Αλλά δεν το δίνει . . . . . .
Υ.Γ.2: Πέρασα και από την Κρίνα στο Φ.80. Καλό και αυτό. Ωραίο γλυκό προσωπάκι, χαμόγελο όλο υποσχέσεις, σώμα γυναικείο ερωτικό ! ! ! !
Επισκέπτης
φιλε μου ειναι απλό. το παιδι γενικα αλλα λεει τη μια αλλα κανει την αλλη. μπερδευεται. λιγο να διαβασεις τις κριτικες του θα το καταλαβεις. ε προκειμενου να γλιτωσει απο μαλακες σαν κι εμενα που τον ειχα παρει απο τη μουρη και βγηκε και ζητουσε συγγνωμες για τις μαλακιες που ελεγε (ολα γραμμενα ειναι για οποιον θελει να διαφωνησει) αποφασισε να γραφει τα ιδια παντου για να μην χρειαζεται να τα αναιρει μεταΤώρα αν εσείς δεν βλέπετε ομοιότητες ..... τι να πώ ..... να το κοιτάξετε...
Επισκέπτης
πολυ ωραια ενημερωση συναγωνιστη. μπραβο.Αεροπορική απογευματινή στοχευμένη επιδρομή στην Φυλής.
ποια αννα μιλφαρα ειναι αυτη στη διδυμου; αυτη η λεπτη με τα πλαστικα βυζακια που ηταν και πριν καποιους μηνες; αν ναι ψοφια μεσα.
κι αυτη η βιολετα φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση. 20 ευρω ειναι η ζηταει 25 οπως η καρμεν;
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
πολυ ωραια ενημερωση συναγωνιστη. μπραβο.
ποια αννα μιλφαρα ειναι αυτη στη διδυμου; αυτη η λεπτη με τα πλαστικα βυζακια που ηταν και πριν καποιους μηνες; αν ναι ψοφια μεσα.
κι αυτη η βιολετα φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση. 20 ευρω ειναι η ζηταει 25 οπως η καρμεν;
Ναι αυτή η Άννα με τις επανεμφανίσεις. Εγώ περνάω καλά μαζί της.
Η Βιολέτα ζητά 20€.
Η Κάρμεν ας πάει στην Ελβετία. . . . . . .
Ποιανού κλώνος είσαι κολλητέ....????και ομως εχει απολυτο δικιο ο συναγωνιστης. μηπως χρειαζεται να εξασκησεις τις ικανοτητες σου στην αναγνωση;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις