Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 251 άτομα (31 μέλη και 220 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ο Τέταρτος στόχος ήταν κατά το δοκούν. Οπότε πήγα στην Έλενα/Ρομπέρτα για να δώ αν όντως έχει ομορφύνει και αλλάξει στο σερβις.
Ήταν όντως εκεί. Δεν γ......ι. Τελευταία βολή. Ας πάει και το παλιάμπελο. Περνάω. Έρχεται και η κορασίδα. Αρχίζουμε το μπλα-μπλα. Της είπα ότι την είχα πρωτο-πάρει όταν πρωτο-ήρθε, στο Φ.84. Τότε ήταν μια γλύκα. Μετά στο Φωκ. 25 παρόλο που έκανε ακά ήταν μια στρίγγλα. Της τα είπα και προσπάθησε να δικαιολογηθεί. Και καλά δεν ήξερε την γλώσσα, δεν ήξερε την δουλειά και κάτι τέτοια γλυκανάλατα. Τώρα κατάλαβε ότι σε κάθε δουλειά , υπάρχουν τα bonus αλλά και τα penalties. Άμα είσαι καλή αμείβεσαι. Αν είσαι για τον πούτσο , σε στέλνουν ένα Μετάξι και στρώνεις όταν με 10€ σε σκυλογαμάει ο κάθε βρομιάρης Πάκης. Γύρισε, λοιπόν μετανιωμένη. Προσπαθεί , τουλάχιστον, να πείσει για αυτό. Δεν ξέρω αν το έχει ή το κάνει από ανάγκη. Τι εννοώ? Η Νικολέτα όσο και γλυκιά αν είναι , είναι πηγαίο, είναι αληθινό. Έτσι ήταν , έτσι θα είναι. Η Έλενα προσπαθεί να γλυκάνει, προσπαθεί να γίνει πιο GFE, δεν το έχει όμως στο τσεπάκι. Πάντως, εγώ επιβράβευσα την προσπάθειά της. Είναι ένα όμορφο κορίτσι, που θέλει ειδικό χειρισμό. Ίσως βρεί τον δρόμο της.  :fuck1:
Έβαλε μυαλό...όπως τα είχα πει,όταν ρίσκαρα και πέρασα μαζί της τις προάλλες...... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Αεροπορική απογευματινή στοχευμένη επιδρομή στην Φυλής.

Στο briefing αναλύθηκαν όλοι οι πιθανοί στόχοι, καθώς έγινε και η ιεράρχηση σπουδαιότητας εκάστου.
Χωρίστηκαν σε πρωτεύον και δευτερεύον.
Πρωτεύον : Άννα , Βιολέτα, Μάγια.
Δευτερεύον : Έλενα/Ρομπέρτα, Λάουρα, Νικολέτα, Εμμανουέλα.

Μόλις έδωσε scramble, χώθηκα στο σκάφος μου και απογειώθηκα. Έβαλα στον υπολογιστή τις συντεταγμένες της Φυλής και ενεργοποίηση τον αυτόματο πιλότο. Είχε λίγη κίνηση, οπότε έπρεπε να το απεμπλέξω και να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου, αν ήθελα να φτάσω σήμερα.

Ευτυχώς, πρίν από μένα, κομμάντος/πορνο-ενημερωτές είχαν "φωτίσει" τους στόχους με ακτίνες laser.
Κοινώς, είχαν στοχοποιήσει εκείνα τα σπιτάκια που θα   πρέπει να επιτεθώ.
Όμως, έπρεπε να πλησιάσω και να αναγνωρίσω τον στόχο και με τα μάτια μου. Τα φαλο-βλήματα αέρος-εδάφους μου δεν έχουν την δυνατότητα BVR (Beyond Visual Range). Επίσης έπρεπε να locka-άρω τον στόχο με το δικό μου μάτι. Δεν έχω άπειρα πυρομαχικά (€). Λίγες βολές που πρέπει να γίνουν στοχευμένες. Επίσης, άλλη χάρη έχει η μπουρδελότσαρκα . . .  . . . . .  :headbang2:

Πλησιάζω στην περιοχή. Η αδρεναλίνη ανεβαίνει, η ανάσα μου γίνεται πιο γρήγορη, η καρδιά μου κτυπά πιο δυνατά.
Πέφτω σε βέρτικο. Η άσφαλτος, ο δρόμος οι πολυκατοικίες, ο ουρανός μου φαίνονται όλα το ίδιο. Όλα είναι γκρί.
Πρέπει να εμπιστευτώ τα όργανά μου. Αν θέλω να παρκάρω σώας και αβλαβής πρέπει να ηρεμήσω.
Η εμπειρία μου και τα χρόνια εκπαίδευσης με βοηθούν, τελικά.
Κατεβαίνω από το σκάφος. Και ακολουθώ το check-list πριν ξεχυθώ στην κόλαση του πορνο-πολέμου.
Κλειδιά αμαξιού = check
Κλείδωσα το σκάφος = check
κινητό τηλ. = check
Αρκετά πυρομαχικά (Ρευστό) = check
Αντισηπτικά μαντηλάκια = check

Πρώτος στόχος η Βιολέτα, που τόσα έχουν ακουστεί/γραφτεί για αυτή. Διδ. 8 ισόγειο, λοιπόν. Με το που μπαίνω, η καλλονή  ήταν ήδη στο σαλονάκι και παρουσιαζόταν σε έναν άλλο κύριο. Δεν το σκέφτηκα και πολύ. Αμέσως, επέλεξα τον φαλο-πύραυλό μου, τον όπλισα και έπιασα το στίκ με προσμονή. Η τσα2 με διαβεβαίωνε ότι η κοπέλα είναι καλή. Έπαιζε ωραία τσοντούλα στο δωμάτιο στην LCD οθόνη : threesome σε μια όμορφη μελαχρινή από δύο φουσκωτούς. Μπαίνει το μωράκι μέσα στην γλύκα και το χαμόγελο. Τι κορμάκι είναι είναι αυτό? Τι αναλογίες? Τι στηθάκια για γλύψιμο, δάγκωμα, πιπίλισμα, και πάλι από την αρχή ? Αν δεν γαργαλιόταν και στον κώλο-ποίημα, ακόμα εκεί θα ήμουν και θα είχαν μείνει τα δόντια μου πάνω της. Φιλική ευγενική, καθαρή, χαμογελαστή. Άψογο το μωρό.  :humpleg:

Δεύτερος στόχος η Άννα η ΜΙΛΦάρα με τα σιλικον. Εκεί θυμήθηκα το βιβλίο του Λιακόπουλου: η αρκούδα ακονίζει τα νύχια της. Η περίοδος του Ψυχρού Πολέμου έχει περάσει ανεπιστρεπτί, αλλά αυτό το Ρώσσικο αεροπλανοφόρο έπρεπε να καταρριφθεί (καταγαμηθεί). Η Μεσόγειος ανήκει σε άλλη σφαίρα επιρροής. Για κακή/καλή μου τύχη ήταν μια άλλη ρώσσικη φρεγάτα, η Βαλέρια. Καλό καυλέτο και αυτό, αλλά οι διαταγές είναι διαταγές και οι στόχοι προκαθορισμένοι. Μαθαίνω μέσω υποκλοπών από την ευγενέστατη τσα2 ότι ήταν πρωινή στο Αγκ. 12. Δυστυχώς, οι κατάσκοποι μας δεν μας ενημέρωσαν σχετικά.

Τρίτος στόχος η Μάγια. Το απίθανο κοντοπούτανο. Άλλο ένα ρώσσικο αντιτορπιλικό. Βγήκε από το δωμάτιο συναγωνιστή με χάρη και νάζι. Δεν του χαρίστηκα. Ή αυτή ή εγώ. Έτσι είναι στον πόλεμο. Δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα. Δεν υπάρχουν επιλογές. Ότι λένε οι διαταγές, αν θέλεις να επιβιώσεις. Το μωράκι ήρθε χαμογελαστό. Με χειραψία συστήθηκε ευγενέστατα. Ήρθε από πάνω και άρχισε τις αγκαλιές και τα φιλάκια παντού. Δροσερό πορνίδιο με πιο αληθοφανή GFE διάθεση από την Βιολέτα. Ένιωθε περισσότερο την στιγμή. Την ξαπλώνω και την αρχίζω στο μπαλαμούτι. Το μικροσκοπικό κορμάκι της το είχα στριμώξει άσχημα και το κανονιοβολούσα κατά ριπάς με τα σαρκώδη χειλάκια μου. Αν και βουβό , σήκωσε λευκή σημαία και παραδόθηκε στις ορέξεις μου.  Μετά , ξαναήρθε από πάνω, φόρεσε το κράνος και άρχισε την πιπούλα, όπου φρόντιζε το μαλλί της να μην ενοχλεί την οπτική επαφή. Μετά με καβάλησε. Γενικά, δεν τν διαλέγω αυτή την στάση , γιατί φοβάμαι ότι κάποια άγαρμπη θα μου τον σπάσει. Όμως, εκείνη το ήξερε καλά το ποίημα. Κουνιόταν σε όλες τις πιθανές παραλλαγές. Σχεδόν θα έχυνα αμέσως. Αλλά ο φαλο-πύραυλος μου δεν είχε οπλιστεί ακόμα. Περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Την γυρίζω ανάσκελα και την αρχίζω στα γρήγορα. Εκεί έγινε η άφεση του πυραύλου μου με επιτυχία.  :knockinb:

Ο Τέταρτος στόχος ήταν κατά το δοκούν. Οπότε πήγα στην Έλενα/Ρομπέρτα για να δώ αν όντως έχει ομορφύνει και αλλάξει στο σερβις.
Ήταν όντως εκεί. Δεν γ......ι. Τελευταία βολή. Ας πάει και το παλιάμπελο. Περνάω. Έρχεται και η κορασίδα. Αρχίζουμε το μπλα-μπλα. Της είπα ότι την είχα πρωτο-πάρει όταν πρωτο-ήρθε, στο Φ.84. Τότε ήταν μια γλύκα. Μετά στο Φωκ. 25 παρόλο που έκανε ακά ήταν μια στρίγγλα. Της τα είπα και προσπάθησε να δικαιολογηθεί. Και καλά δεν ήξερε την γλώσσα, δεν ήξερε την δουλειά και κάτι τέτοια γλυκανάλατα. Τώρα κατάλαβε ότι σε κάθε δουλειά , υπάρχουν τα bonus αλλά και τα penalties. Άμα είσαι καλή αμείβεσαι. Αν είσαι για τον πούτσο , σε στέλνουν ένα Μετάξι και στρώνεις όταν με 10€ σε σκυλογαμάει ο κάθε βρομιάρης Πάκης. Γύρισε, λοιπόν μετανιωμένη. Προσπαθεί , τουλάχιστον, να πείσει για αυτό. Δεν ξέρω αν το έχει ή το κάνει από ανάγκη. Τι εννοώ? Η Νικολέτα όσο και γλυκιά αν είναι , είναι πηγαίο, είναι αληθινό. Έτσι ήταν , έτσι θα είναι. Η Έλενα προσπαθεί να γλυκάνει, προσπαθεί να γίνει πιο GFE, δεν το έχει όμως στο τσεπάκι. Πάντως, εγώ επιβράβευσα την προσπάθειά της. Είναι ένα όμορφο κορίτσι, που θέλει ειδικό χειρισμό. Ίσως βρεί τον δρόμο της.  :fuck1:

Mission accomplished.
Επιστροφή στην βάση για de-briefing.

Υ.Γ.1: Πέρασα και από την Αλμπίνα. Τι δίμετρος  μούνος είναι αυτός?  :cum:
     Είχε περιποιηθεί το μαλλάκι , βαμένα χειλάκια, έχει αδυνατίσει και είναι μια θεά.
     Τρελό μωρό. Αν έκανε και 69, θα με έκανε πελάτη. Αλλά δεν το δίνει . . . .  . .

Υ.Γ.2: Πέρασα και από την Κρίνα στο Φ.80. Καλό και αυτό. Ωραίο γλυκό προσωπάκι, χαμόγελο όλο υποσχέσεις, σώμα γυναικείο ερωτικό ! ! ! !  :tits2:
Οταν λετε αεροπορικη απογευματινη στοχευμενη επιδρομη στη φυλης ησασταν καπως ετσι?
smfusee.gif
URL]]

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ορέ κλεφτόπουλα,

Εκεί έξω, είναι γεμάτο πανέμορφα νανάκια που παρακαλάνε να τις γ......ε (έχει πέσει αναδουλειά - άδεια ήταν η Φυλής)
και εσείς τσακώνεστε για παπαριές ? ? ? ?  :tickedoff:    :argue:

Απορώ ποιός μπορεί να είναι ο λόγος να έχει κάποιος πάνω από έναν λογαριασμό εδώ μέσα  . . . . .  .  :think:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ορέ κλεφτόπουλα,

Εκεί έξω, είναι γεμάτο πανέμορφα νανάκια που παρακαλάνε να τις γ......ε (έχει πέσει αναδουλειά - άδεια ήταν η Φυλής)
Δεν παίζουν λεφτά,να πηγαίνουμε συχνά πλέον............ :tired:

Braveheart1984

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Μινι ενημερωση απο φυλης τωρα το μεσημερι
134 οροφος αννα η βουλγαρα απο φυλης 69α
134α τζεσικα,η λεπτη και κοντη ξανθουλα
134 υπογειο παολα,η μελαγχροινη
136 νταιανα η βουλγαρα,καταθεση,πολυ καλα οπως παντα.Μεγαλη ανεση χρονου,μιας που στο αλλο στανταρακι,στη βαλερια απο αλκαμενους 113,το κτυπημα της πορτας εχει αρχισει να γινεται πολυ ενοχλητικο.Πολυ ωραια και τα δωματια,μακαρι να φερουν αξιολογες παρουσιες,μιας που ο χωρος εμπνεει

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
τις ειχα διαβασει ... αλλα η τελευταια ενημερωση ηταν καλη και ειπα μηπως εβαλε μυαλο ... αλλα παπαρια εβαλε
Έχεις δει ξεπέτα να μεταμορφώνεται προς το καλύτερο?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πορνική ενημέρωση απο τους αμαρτωλούς δρόμους της αμαρτίας:

Φυλής 40: Τζούλια, ευχάριστο πορνίδιο με κόκκινο μαλλάκι. Ο χώρος ανακαινισμένος αλλα είχα να πάω εκεί χρόνια....
Φυλής 54Β ψηλή ξανθιά μοντέλα μουνάρα Ντενίσα. Ενημερώνομαι τώρα οτι είναι καλή στο δωμάτιο οπότε θα τσεκαριστεί.
Φυλής 80 Μουνού ξανθιά με σούπερ κούνημα που μοιάζει με την πορνοστάρ Λορελεϊ Λί. Στα υπόψιν.
Φυλής 65Β πιπίνι ξανθιά skinny Αλεξάνδρα. Έγινε βελούδινη κατάθεση, θα ενημερωθείτε σχετικώς.
Φυλής 84Α ούτε που θυμάμαι την φάτσα της, μέτρια θα ήταν άλλωστε και γιαυτό έφυγα... :uglystupid:
Φυλής 84Β ξανθιά εμφανίσιμη αλλα όχι τόσο όσο οι άλλες δύο ξανθομούνες στο Φ80 και 54Β.
Φυλής 86Α μελαχρινή ψηλή χωριατόφατσα με φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 86Β συνέχεια χωριατόφατσας πάλι καστανομελαχρινή βρήκε με λαχανί εσώρουχο.
Φυλής 109Α ξανθιά με σκούρο δέρμα και πιθανότατα τσιγγάνα. Ωραίος κώλος στα υπόψιν
Φυλής 109Β Skinny μελαχρινή Άννα.

Διδύμου 8Α Μαρία τρελλοκοτσιδού
Διδύμου 8Β Η κοκκινομάλλα νεαρή ρωσίδα που κρατάει την πρωϊνή βάρδια. Ωραία κοπέλα αλλα δεν την θέλω για μπουρδέλιαρισμα.
Διδύμου 7Α Ξανθιά, ψηλή με γεροδεμένο σώμα, σίγουρα όχι αδύνατη αλλα γυμνασμένη. Μου άρεσε αρκετά και για εκτός μπουρδελιάσματος. Θα την εχω στα υπόψιν.
Διδύμου 7Β Ψηλή κοκκινομάλα αδύνατη μοντελέ με ακάποτο.

Ρεμούνδου 20 Ντενίσα...
Περγάμου 1 Μελαχρινή ψηλή, με λίγουλακι κοιλίτσα και τατουάζ σκορπιού στο ένα μπράτσο.
Πιπίνου 65Β Μελαχρινή πουτανίτσα τσέπης.
Αλκαμένους 117 Ξανθιά τσόντα με φάτσα/σώμα πορνοστάρ και σούπερ σιλικονάτο βύζο. Στα υπόψιν.
Αλκαμένους 113 Απαξιωτικό σκληρό γαμίσι με σκλήρο milf Βαλέρια.

αυτά απο 'μένα φίλοι μου. Καλές τσάρκες σήμερα και για το σ/κ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
πορνική ενημέρωση απο τους αμαρτωλούς δρόμους της αμαρτίας:

Φυλής 54Β ψηλή ξανθιά μοντέλα μουνάρα Ντενίσα. Ενημερώνομαι τώρα οτι είναι καλή στο δωμάτιο οπότε θα τσεκαριστεί.
Επιβεβαιώνω...................έχει φτιάξει το Ντενισάκι.............. :bigdick:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Έχεις δει ξεπέτα να μεταμορφώνεται προς το καλύτερο?
Αυτή με τίποτα δεν φτιάχνει....άλλες όμως (Έλενα/Σοφία/Ρομπέρτα/κουβέρτα - Σόνια - Ντενίσα),είναι μια χαρά πλέον...... Έχει πέσει πείνα... :boff:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Πριν λίγο
ΦΥΛΗΣ
71 μια ξανθιά με κοντό μαλί και γυαλιά
71 επάνω η Ελένη η ξανθιά Ρωσίς
69 Τατιάνα Λούβα
Άγκυρας αριστερό Σοφία (ακολούθησε ρομαντικό σκηνικό με παππού) αναφορά στο ρομαντισμό  :woldman:
Άγκυρας δεξί μια ξανθιά νταρντάνοβα σε fishnet προσπαθούσε να καλύψει ότι δεν καλύπτετε  :S
84 κάτω μια γεματούλα ξανθιά νομίζω Λάουρα
86 κάτω η Τζούλια
66Δ μια όμορφη μελαχρινή με ωραίο σώμα, η τσατσά είναι αυτή που μονίμος πλέκει (αχώνευτη)  :s&m_1:
74 μια κοντούλα μελαχρινή με κανονικό σώμα
ΔΙΔΥΜΟΥ
7 δεξί μια μελαχρινή αδύνατη με κοιλιακούς με φούλ
7 αριστερό, εντελώς το ανάποδο, ξανθιά με προκοιλιακούς  :S
8 κάτω η Καρίνα
8 πάνω η τρελοκοτσιδού
18 Α η Σύλβια μιλφ γαβ γαβ δαγκώνει
18 Β η Αντριάννα γκιλφ Παναγιά βόηθα  :priest: :new_shocked:
16 άλλο νταρντανομιλφ
είπα σήμερα να κατέβω Αλκιβιάδου πρώτη φορά, τι το ήθελα, και στα 2 κάτι τελειωμένες μιλφογκιλφακια που απορούσαν γιατί δεν πέρασα  :think: ρε ουστ  :badair:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Πριν λίγο
ΦΥΛΗΣ
71 μια ξανθιά με κοντό μαλί και γυαλιά
71 επάνω η Ελένη η ξανθιά Ρωσίς
Άγκυρας αριστερό Σοφία (ακολούθησε ρομαντικό σκηνικό με παππού) αναφορά στο ρομαντισμό  :woldman:
Άγκυρας δεξί μια ξανθιά νταρντάνοβα σε fishnet προσπαθούσε να καλύψει ότι δεν καλύπτετε  :S
84 κάτω μια γεματούλα ξανθιά νομίζω Λάουρα
86 κάτω η Τζούλια
66Δ μια όμορφη μελαχρινή με ωραίο σώμα, η τσατσά είναι αυτή που μονίμος πλέκει (αχώνευτη)  :s&m_1:
74 μια κοντούλα μελαχρινή με κανονικό σώμα
ΔΙΔΥΜΟΥ
7 δεξί μια μελαχρινή αδύνατη με κοιλιακούς με φούλ
7 αριστερό, εντελώς το ανάποδο, ξανθιά με προκοιλιακούς  :S
8 κάτω η Καρίνα
8 πάνω η τρελοκοτσιδού
18 Α η Σύλβια μιλφ γαβ γαβ δαγκώνει
18 Β η Αντριάννα γκιλφ Παναγιά βόηθα  :priest: :new_shocked:
16 άλλο νταρντανομιλφ
είπα σήμερα να κατέβω Αλκιβιάδου πρώτη φορά, τι το ήθελα, και στα 2 κάτι τελειωμένες μιλφογκιλφακια που απορούσαν γιατί δεν πέρασα  :think: ρε ουστ  :badair:
κάνεις και μπουρδελοτσαρκες δικέ μου?? :think: :think: :o

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
βασικά σήμερα δεν είχα πολύ δουλειά και είπα να πεταχτώ μπας και βρω τπτ γαμεύσιμο αλλά τζίφος
θες να γαμήσεις φυλής στα 7 λεπτά και μετά τα βάζεις με τους γερμανούς του 15λεπτου... :2funny: :2funny: :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom