Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 326 άτομα (31 μέλη και 295 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ΣΥναγωνηστες γνωριζει κανεις που βρισκεται η Μιχαελα, η ψηλη νταρντανα απο Φυλης 136?? την εχω τεραστια αναγκη  :cum:
Ηρέμησε ρε....σε μια εβδομάδα έχεις πηδήξει 17 φορές,έχεις κάνει "μασάζ".....τι άλλο μένει...??? :2funny: :thumbsup:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους τους μπουρδελιαρηδες,επειδή σας βλέπω αρκετά ενημερωμένος θα ήθελα να με ενημερώσετε για μια κοπέλα που πέτυχα πριν δυο εβδομάδες περίπου σε ενα σπιτάκι επι της οδού ΕΞηκιου,συγκεκριμένα το πρωτο στο δεξί μας χέρι όπως στριβουμε απο τη Λιοσίων.Ηταν μια γύρω στο 1.68-1.70 με σχετικά κοντά ξανθιά μαλλιά,με ωραίο κωλο και μικρό στήθος...γύρω στα 35.Ημουν έτοιμος να σκάσω το 20αρικακι αλλα λόγω του γεγονότος οτι με πίεζε ο χρόνος (νταξει λυπηθηκα και τα 20 euro γιατί ήθελα να παίξω και διπλό τη Καιζερσλαουτερν) δεν το έκανα.Σημερα σκέφτομαι να περάσω μια βόλτα το απόγευμα,οπότε ρωταω αν ξέρει κανείς αν δουλεύει πάντα εκει στην ίδια βάρδια...διότι θα με γλύτωνατε απο πολύ κόπο και χρόνο.Φυσικα οποιαδήποτε αλλη πληροφορία για την εν λόγω ειναι καλοδεχούμενη.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
το χω τεραστια αναγκη μυστη μου  :grin:
Οταν εγώ υπηρετούσα τη μαμά παρτίδα (σκάκι), εγώ την κοπανούσα για να πάω γήπεδο, εσύ κωλόβυσμα την κοπανάς για να γαμήσεις;

Καλησπέρα σε όλους τους μπουρδελιαρηδες,επειδή σας βλέπω αρκετά ενημερωμένος θα ήθελα να με ενημερώσετε για μια κοπέλα που πέτυχα πριν δυο εβδομάδες περίπου σε ενα σπιτάκι επι της οδού ΕΞηκιου,συγκεκριμένα το πρωτο στο δεξί μας χέρι όπως στριβουμε απο τη Λιοσίων.Ηταν μια γύρω στο 1.68-1.70 με σχετικά κοντά ξανθιά μαλλιά,με ωραίο κωλο και μικρό στήθος...γύρω στα 35.Ημουν έτοιμος να σκάσω το 20αρικακι αλλα λόγω του γεγονότος οτι με πίεζε ο χρόνος (νταξει λυπηθηκα και τα 20 euro γιατί ήθελα να παίξω και διπλό τη Καιζερσλαουτερν) δεν το έκανα.Σημερα σκέφτομαι να περάσω μια βόλτα το απόγευμα,οπότε ρωταω αν ξέρει κανείς αν δουλεύει πάντα εκει στην ίδια βάρδια...διότι θα με γλύτωνατε απο πολύ κόπο και χρόνο.Φυσικα οποιαδήποτε αλλη πληροφορία για την εν λόγω ειναι καλοδεχούμενη.

Την επιασες την Καιζερσλαυτερν;

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Ναι την έπιασα,κέρδισε 1-2 τη Μποχουμ....ηθικό δίδαγμα?

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
:kissass:
Ναι την έπιασα,κέρδισε 1-2 τη Μποχουμ....ηθικό δίδαγμα?
αφου στο bet εισαι γατονο,τι τις θες τις πουτανες και τα μπουρδελα? Αυτες θα σε καταστρεψουν  :grin:..τελως παντων την ειδα προχθες την καλλιτεχνιδα στο ποστο της και μαλιστα η τσατσα μου ανακοινωσε μια καινουργια σταση..42  :- δεν μπηκα.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
:kissass: αφου στο bet εισαι γατονο,τι τις θες τις πουτανες και τα μπουρδελα? Αυτες θα σε καταστρεψουν  :grin:..τελως παντων την ειδα προχθες την καλλιτεχνιδα στο ποστο της και μαλιστα η τσατσα μου ανακοινωσε μια καινουργια σταση..42  :- δεν μπηκα.
Χαχαχα να σαι καλά φιλαράκι για τα καλά σου τα λόγια,νταξει το κατα δυναμιν στο στοίχημα...προσπαθούμε για το καλύτερο.Και η πλάκα ειναι οτι το 20αρικο αυτο το "αυγατισα" στη συνέχεια σιγά σιγά και μάλιστα τη Κυριακή που μας πέρασε "χτύπημα" μια καλή τριάδα με ΠΑΟ,Φενερ και Ίντερ,οπότε έχω κάποια λεφτάκια για μερικές αταξιες  :dancing: :pipa1: :2on1:.Παντως ευχαριστώ για τη πληροφορία,πολυ πιθανόν να περάσω και να δώσω κριτική αργότερα για ταις προσφερομεναις υπηρεσίες.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Χαχαχα να σαι καλά φιλαράκι για τα καλά σου τα λόγια,νταξει το κατα δυναμιν στο στοίχημα...προσπαθούμε για το καλύτερο.Και η πλάκα ειναι οτι το 20αρικο αυτο το "αυγατισα" στη συνέχεια σιγά σιγά και μάλιστα τη Κυριακή που μας πέρασε "χτύπημα" μια καλή τριάδα με ΠΑΟ,Φενερ και Ίντερ,οπότε έχω κάποια λεφτάκια για μερικές αταξιες  :dancing: :pipa1: :2on1:.Παντως ευχαριστώ για τη πληροφορία,πολυ πιθανόν να περάσω και να δώσω κριτική αργότερα για ταις προσφερομεναις υπηρεσίες.
..που σαι man,αν στον προθαλαμο του πορνοθεραπευτηριου σουρθει καμμια εμπνα καλη σφυρα τη και σε μας,πριν σφυριξεις τον πουτσαρικο στη πορνοδεσποινα  ;) ;)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Δώσε κανένα ματσάκι στην τσατσά και θα γαμάς ένα μήνα τζάμπα...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
..που σαι man,αν στον προθαλαμο του πορνοθεραπευτηριου σουρθει καμμια εμπνα καλη σφυρα τη και σε μας,πριν σφυριξεις τον πουτσαρικο στη πορνοδεσποινα  ;) ;)
"εμπνα" μάλλον εννοείς έμπνευση...κανένα πρόβλημα να μοιραστώ μαζί σας τις εμπνεύσεις μου,αλλα θα περιμένετε καμία βδομαδουλα καθώς με τις εθνικές ομάδες δεν τα πάω και πολυ καλα και τις αποφεύγω γενικά.
Υ.γ:man αν γνωρίζεις και το όνομα της καλλιτεχνιδος για να διαβάσω καμία κριτική....ε μη πάω και τελείως αδιαβαστος-συνήθεια και απο το στοιχημα :2funny:.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
"εμπνα" μάλλον εννοείς έμπνευση...κανένα πρόβλημα να μοιραστώ μαζί σας τις εμπνεύσεις μου,αλλα θα περιμένετε καμία βδομαδουλα καθώς με τις εθνικές ομάδες δεν τα πάω και πολυ καλα και τις αποφεύγω γενικά.
Υ.γ:man αν γνωρίζεις και το όνομα της καλλιτεχνιδος για να διαβάσω καμία κριτική....ε μη πάω και τελείως αδιαβαστος-συνήθεια και απο το στοιχημα :2funny:.
..ουτε που το ακουσα,φιλε..[κι εγω μονο εθνικα πρωταθληματα..εθνικες οχι.]

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Δώσε κανένα ματσάκι στην τσατσά και θα γαμάς ένα μήνα τζάμπα...
Προτιμώ να δώσω κανά ματσακι σε εσάς,που όπως και εγώ τα έχετε μάλλον περισσότερη ανάγκη κάποια έξτρα λεφτά,παρά στη τσατσα.Δηλαδη δεν φτάνει που μας πλασαρουν τη κάθε μέτρια εώς άθλια σε εμφανιση με αμφιβόλου ποιότητας υπηρεσίες ,θα τους δίνουμε και την ευχαρίστηση να αποκομίζουν και επιπλέον ωφέλη απο μας για να καβαλησουν πιο πολυ το καλάμι?.Πανω απ όλα αλληλεγγύη φίλοι μου :grouphug: :grouphug:...άντε σας χαιρετώ σιγά σιγα γιατί δεν έχω και πολυ χρόνο στη διάθεση μου.

Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
28
Πόντοι
0
επειδή βαριέμαι να ξαναδιαβάσω....αφού το λες μπορείς να επισημάνεις αυτά που λές...
να στο κάνω λιανά κριτική ενα μπλα μπλα μπλα ....κριτική δυο μπλα μπλα μπλα....
άσε που το έγραψες και σε λάθος θέμα...
υπάρχει θέμα...

Απάντηση στο παραπάνω καθπώς και στους υπόλοιπους αυτόκλητους υπερασπιστες (billy13, sotirof).

Φυλης 59
«..και ξαφνηκα επεσε εκεινη επανω μου και αρχισε να με τριβει να με χαιδευει και να με φιλαει με παθος στο στο προσωπο και στο λαιμο μου….»
Και παρακάτω
«..μουνοχειλα και εκανα κινηση να παω να το φιλησω και μου ειπε ευγενικα οτι δεν κανει 69 για το καλο του πελατη..

Φυλής 67
«…αλλαξε τελειως. Επεσε πανω μου σαν λυσσασμενη και αρχισε να με φιλαει παντου, να γλυφει απο πανω μεχρι κατω «…
Και παρακάτω
«…το μουνακι της το οποιο πηγα να φιλησω αλλα και αυτη μου πε οτι για το καλο του πελατη δεν κανει 69..»

Τώρα αν εσείς δεν βλέπετε ομοιότητες ..... τι να πώ ..... να το κοιτάξετε...

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Σε λίγο δεν θα έχεις τι να βγάλεις....... :cum: :cum: :cum:  :2funny: :2funny: :2funny:
Θα βγαλει κρυμμενα επικινδυνα ενστικτα.........
smiley-violent006.gif
killer.gif
vil2_devil.gif
16256.gif
evil.gif
URL]]

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Απάντηση στο παραπάνω καθπώς και στους υπόλοιπους αυτόκλητους υπερασπιστες (billy13, sotirof).

Τώρα αν εσείς δεν βλέπετε ομοιότητες ..... τι να πώ ..... να το κοιτάξετε...
Σε'μένα θα μιλάς καλύτερα....................... :uglystupid:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Επιστροφη απο φυλης59 ισογειο... ρωξανα καπως ετσι τη λεγανε... πολυ ωραια γκομενα, φοβερη εμφανιση, φοβερη κωλαρα (και παρα πολυ δουλεμενη, παρολο που δεν τη δινει)
δεν εχω ορεξη ουτε να σχολιασω το πως ηταν μεσα στο δωματιο...
εκλαψα ενα 20αρικο . η γκομενα ουτε μεθυσμενο φανταρο δεν μπορει να φτιαξει

z750

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
32
Πόντοι
1
Καλησπερα ξερει κανεις τι παιζει Διδυμου τωρα??

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Καλησπερα ξερει κανεις τι παιζει Διδυμου τωρα??

μονο στο 8 ισογειο κοιταξα να δω και ηταν η βιολετα που αναφερθηκε στις πιο πισω σελιδες, προσωπικα δεν μου αρεσε εμφανισιακα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom