Ηρέμησε ρε....σε μια εβδομάδα έχεις πηδήξει 17 φορές,έχεις κάνει "μασάζ".....τι άλλο μένει...???ΣΥναγωνηστες γνωριζει κανεις που βρισκεται η Μιχαελα, η ψηλη νταρντανα απο Φυλης 136?? την εχω τεραστια αναγκη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σε λίγο δεν θα έχεις τι να βγάλεις.......το χω τεραστια αναγκη μυστη μου
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα σε όλους τους μπουρδελιαρηδες,επειδή σας βλέπω αρκετά ενημερωμένος θα ήθελα να με ενημερώσετε για μια κοπέλα που πέτυχα πριν δυο εβδομάδες περίπου σε ενα σπιτάκι επι της οδού ΕΞηκιου,συγκεκριμένα το πρωτο στο δεξί μας χέρι όπως στριβουμε απο τη Λιοσίων.Ηταν μια γύρω στο 1.68-1.70 με σχετικά κοντά ξανθιά μαλλιά,με ωραίο κωλο και μικρό στήθος...γύρω στα 35.Ημουν έτοιμος να σκάσω το 20αρικακι αλλα λόγω του γεγονότος οτι με πίεζε ο χρόνος (νταξει λυπηθηκα και τα 20 euro γιατί ήθελα να παίξω και διπλό τη Καιζερσλαουτερν) δεν το έκανα.Σημερα σκέφτομαι να περάσω μια βόλτα το απόγευμα,οπότε ρωταω αν ξέρει κανείς αν δουλεύει πάντα εκει στην ίδια βάρδια...διότι θα με γλύτωνατε απο πολύ κόπο και χρόνο.Φυσικα οποιαδήποτε αλλη πληροφορία για την εν λόγω ειναι καλοδεχούμενη.
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Οταν εγώ υπηρετούσα τη μαμά παρτίδα (σκάκι), εγώ την κοπανούσα για να πάω γήπεδο, εσύ κωλόβυσμα την κοπανάς για να γαμήσεις;το χω τεραστια αναγκη μυστη μου
Καλησπέρα σε όλους τους μπουρδελιαρηδες,επειδή σας βλέπω αρκετά ενημερωμένος θα ήθελα να με ενημερώσετε για μια κοπέλα που πέτυχα πριν δυο εβδομάδες περίπου σε ενα σπιτάκι επι της οδού ΕΞηκιου,συγκεκριμένα το πρωτο στο δεξί μας χέρι όπως στριβουμε απο τη Λιοσίων.Ηταν μια γύρω στο 1.68-1.70 με σχετικά κοντά ξανθιά μαλλιά,με ωραίο κωλο και μικρό στήθος...γύρω στα 35.Ημουν έτοιμος να σκάσω το 20αρικακι αλλα λόγω του γεγονότος οτι με πίεζε ο χρόνος (νταξει λυπηθηκα και τα 20 euro γιατί ήθελα να παίξω και διπλό τη Καιζερσλαουτερν) δεν το έκανα.Σημερα σκέφτομαι να περάσω μια βόλτα το απόγευμα,οπότε ρωταω αν ξέρει κανείς αν δουλεύει πάντα εκει στην ίδια βάρδια...διότι θα με γλύτωνατε απο πολύ κόπο και χρόνο.Φυσικα οποιαδήποτε αλλη πληροφορία για την εν λόγω ειναι καλοδεχούμενη.
Την επιασες την Καιζερσλαυτερν;
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Ναι την έπιασα,κέρδισε 1-2 τη Μποχουμ....ηθικό δίδαγμα?
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
αφου στο bet εισαι γατονο,τι τις θες τις πουτανες και τα μπουρδελα? Αυτες θα σε καταστρεψουν ..τελως παντων την ειδα προχθες την καλλιτεχνιδα στο ποστο της και μαλιστα η τσατσα μου ανακοινωσε μια καινουργια σταση..42 :- δεν μπηκα.Ναι την έπιασα,κέρδισε 1-2 τη Μποχουμ....ηθικό δίδαγμα?
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Χαχαχα να σαι καλά φιλαράκι για τα καλά σου τα λόγια,νταξει το κατα δυναμιν στο στοίχημα...προσπαθούμε για το καλύτερο.Και η πλάκα ειναι οτι το 20αρικο αυτο το "αυγατισα" στη συνέχεια σιγά σιγά και μάλιστα τη Κυριακή που μας πέρασε "χτύπημα" μια καλή τριάδα με ΠΑΟ,Φενερ και Ίντερ,οπότε έχω κάποια λεφτάκια για μερικές αταξιες .Παντως ευχαριστώ για τη πληροφορία,πολυ πιθανόν να περάσω και να δώσω κριτική αργότερα για ταις προσφερομεναις υπηρεσίες.αφου στο bet εισαι γατονο,τι τις θες τις πουτανες και τα μπουρδελα? Αυτες θα σε καταστρεψουν ..τελως παντων την ειδα προχθες την καλλιτεχνιδα στο ποστο της και μαλιστα η τσατσα μου ανακοινωσε μια καινουργια σταση..42 :- δεν μπηκα.
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
..που σαι man,αν στον προθαλαμο του πορνοθεραπευτηριου σουρθει καμμια εμπνα καλη σφυρα τη και σε μας,πριν σφυριξεις τον πουτσαρικο στη πορνοδεσποινα ;) ;)Χαχαχα να σαι καλά φιλαράκι για τα καλά σου τα λόγια,νταξει το κατα δυναμιν στο στοίχημα...προσπαθούμε για το καλύτερο.Και η πλάκα ειναι οτι το 20αρικο αυτο το "αυγατισα" στη συνέχεια σιγά σιγά και μάλιστα τη Κυριακή που μας πέρασε "χτύπημα" μια καλή τριάδα με ΠΑΟ,Φενερ και Ίντερ,οπότε έχω κάποια λεφτάκια για μερικές αταξιες .Παντως ευχαριστώ για τη πληροφορία,πολυ πιθανόν να περάσω και να δώσω κριτική αργότερα για ταις προσφερομεναις υπηρεσίες.
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
"εμπνα" μάλλον εννοείς έμπνευση...κανένα πρόβλημα να μοιραστώ μαζί σας τις εμπνεύσεις μου,αλλα θα περιμένετε καμία βδομαδουλα καθώς με τις εθνικές ομάδες δεν τα πάω και πολυ καλα και τις αποφεύγω γενικά...που σαι man,αν στον προθαλαμο του πορνοθεραπευτηριου σουρθει καμμια εμπνα καλη σφυρα τη και σε μας,πριν σφυριξεις τον πουτσαρικο στη πορνοδεσποινα ;) ;)
Υ.γ:man αν γνωρίζεις και το όνομα της καλλιτεχνιδος για να διαβάσω καμία κριτική....ε μη πάω και τελείως αδιαβαστος-συνήθεια και απο το στοιχημα .
έχει ακόμα περισσότερα σπυριά......
πια βικτωρια ; το μιλφ απο αγκυρας ;
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Αλκιβιαδου 16γ.πια βικτωρια ; το μιλφ απο αγκυρας ;
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
..ουτε που το ακουσα,φιλε..[κι εγω μονο εθνικα πρωταθληματα..εθνικες οχι.]"εμπνα" μάλλον εννοείς έμπνευση...κανένα πρόβλημα να μοιραστώ μαζί σας τις εμπνεύσεις μου,αλλα θα περιμένετε καμία βδομαδουλα καθώς με τις εθνικές ομάδες δεν τα πάω και πολυ καλα και τις αποφεύγω γενικά.
Υ.γ:man αν γνωρίζεις και το όνομα της καλλιτεχνιδος για να διαβάσω καμία κριτική....ε μη πάω και τελείως αδιαβαστος-συνήθεια και απο το στοιχημα .
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Προτιμώ να δώσω κανά ματσακι σε εσάς,που όπως και εγώ τα έχετε μάλλον περισσότερη ανάγκη κάποια έξτρα λεφτά,παρά στη τσατσα.Δηλαδη δεν φτάνει που μας πλασαρουν τη κάθε μέτρια εώς άθλια σε εμφανιση με αμφιβόλου ποιότητας υπηρεσίες ,θα τους δίνουμε και την ευχαρίστηση να αποκομίζουν και επιπλέον ωφέλη απο μας για να καβαλησουν πιο πολυ το καλάμι?.Πανω απ όλα αλληλεγγύη φίλοι μου ...άντε σας χαιρετώ σιγά σιγα γιατί δεν έχω και πολυ χρόνο στη διάθεση μου.Δώσε κανένα ματσάκι στην τσατσά και θα γαμάς ένα μήνα τζάμπα...
ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
επειδή βαριέμαι να ξαναδιαβάσω....αφού το λες μπορείς να επισημάνεις αυτά που λές...
να στο κάνω λιανά κριτική ενα μπλα μπλα μπλα ....κριτική δυο μπλα μπλα μπλα....
άσε που το έγραψες και σε λάθος θέμα...
υπάρχει θέμα...
Απάντηση στο παραπάνω καθπώς και στους υπόλοιπους αυτόκλητους υπερασπιστες (billy13, sotirof).
Φυλης 59
«..και ξαφνηκα επεσε εκεινη επανω μου και αρχισε να με τριβει να με χαιδευει και να με φιλαει με παθος στο στο προσωπο και στο λαιμο μου….»
Και παρακάτω
«..μουνοχειλα και εκανα κινηση να παω να το φιλησω και μου ειπε ευγενικα οτι δεν κανει 69 για το καλο του πελατη..
Φυλής 67
«…αλλαξε τελειως. Επεσε πανω μου σαν λυσσασμενη και αρχισε να με φιλαει παντου, να γλυφει απο πανω μεχρι κατω «…
Και παρακάτω
«…το μουνακι της το οποιο πηγα να φιλησω αλλα και αυτη μου πε οτι για το καλο του πελατη δεν κανει 69..»
Τώρα αν εσείς δεν βλέπετε ομοιότητες ..... τι να πώ ..... να το κοιτάξετε...
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Θα βγαλει κρυμμενα επικινδυνα ενστικτα.........Σε λίγο δεν θα έχεις τι να βγάλεις.......
Σε'μένα θα μιλάς καλύτερα.......................Απάντηση στο παραπάνω καθπώς και στους υπόλοιπους αυτόκλητους υπερασπιστες (billy13, sotirof).
Τώρα αν εσείς δεν βλέπετε ομοιότητες ..... τι να πώ ..... να το κοιτάξετε...
Επιστροφη απο φυλης59 ισογειο... ρωξανα καπως ετσι τη λεγανε... πολυ ωραια γκομενα, φοβερη εμφανιση, φοβερη κωλαρα (και παρα πολυ δουλεμενη, παρολο που δεν τη δινει)
δεν εχω ορεξη ουτε να σχολιασω το πως ηταν μεσα στο δωματιο...
εκλαψα ενα 20αρικο . η γκομενα ουτε μεθυσμενο φανταρο δεν μπορει να φτιαξει
δεν εχω ορεξη ουτε να σχολιασω το πως ηταν μεσα στο δωματιο...
εκλαψα ενα 20αρικο . η γκομενα ουτε μεθυσμενο φανταρο δεν μπορει να φτιαξει
Καλησπερα ξερει κανεις τι παιζει Διδυμου τωρα??
μονο στο 8 ισογειο κοιταξα να δω και ηταν η βιολετα που αναφερθηκε στις πιο πισω σελιδες, προσωπικα δεν μου αρεσε εμφανισιακα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις