[size=11pt]
Περπατώντας στην Κολωνού[/size]
20:30-21:04
Κολωνού 53: Η Λίντα. Ψηλή, ξανθιά με το μαλλί πιασμένο σε πλάγια αλογοουρά, άγριο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στητό στήθος, σώμα με πιασίματα. Απλό (με στάση 69 και ισπανική) στα 10 ευρώ.
Κολωνού 48: Η Ντιάνα. Νεαρή κοπέλα με καστανά μαλλιά έως τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος. Παχύσαρκο κορμί. Απλό (με στάση 69 και φιλάκια) στα 10.
Κολωνού 47: Η Ρωσίδα Εύα. Ξανθιά κοπέλα με ίσιο μαλλί μαζεμένο σε κοντή αλογοουρά, όμορφο και λιγάκι πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο κρεμαστό στήθος, λεπτό αλλά γεροδεμένο κορμί, καλοσχηματισμένο κωλαράκι και γερά πόδια. Απλό (αλλά και "όλο το Κάμα Σούτρα") στα 10.
Μαζί της μία γεματούτσικη καστανή milfogilf, με μέτριο πρόσωπο.
Κολωνού 32Γ: Πολύς κόσμος στο σαλόνι. Ενας συναγωνιστής πέρασε αφού επιβεβαίωσε ότι η Βικτώρια κάνει και ΚΩΛΟ. Πάντως ανακοινώθηκε απλό στα 10.
Επρόκειτο για μία λεπτή, μικρόσωμη κοπέλα, με μαύρο ίσιο μαλλί έως τους ώμους, μέτριο πρόσωπο και μικρό στήθος.
Κολωνού 32Β: Η Ελενα. Επρόκειτο για νεαρή αλλοδαπή κοπέλα με ξανθό ίσιο μαλλί έως τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος με ωραίες θηλές, σώμα με πιασίματα και καμπύλες, κόσμημα στον αφαλό, ωραίο κωλαράκι. Απλό (με φιλάκια και χαδάκια) στα 15.
Κολωνού 30Β: Η πανέμορφη μελαχρινή Ιωάννα, με ξινισμένα μούτρα. Απλό στα 10.
Κολωνού 30Α: Η Αντα. Αργούσε και έφυγα. Δεν ξέρω εάν είχε καμία σχέση με την Αντα που είχα συναντήσει στην προηγούμενη τσάρκα μου (04/10/12) στο Ιάσονος 1Α: "Η Αντα. Νεαρή με όμορφο πρόσωπο και ίσιο καστανό μεζ μαλλί, μέτριου ύψους, ωραίο κορμάκι, μεσαίο στήθος, καλό κωλαράκι. Απλό (και 69) στα 10."
Κολωνού 27Γ (υπόγειο): Η Αννα. Νεαρή με ξανθό μαλλί έως τους ώμους, γλυκό αλλά αγέλαστο πρόσωπο με προγουλάκι, μεγάλο στήθος, γεροδεμένο σώμα και καλό κωλαράκι. Απλό (με ισπανική και 69) στα 10.
Κολωνού 15: Η Αλίνα. Νεαρή κοπέλα με μαύρο μακρύ μαλλί κάτω από τούς ώμους, με ξανθές ανταύγειες. Ομορφο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, ψηλό ερωτικό σώμα και ωραίος κώλος. Καυλάντιζε με δύο νεαρούς συναγωνιστές. Απλό στα 10.
Κολωνού 11Β (υπόγειο): Η Αννα. Ψηλή, σχετικά νεαρή κοπέλα με καστανό σπαστό μαλλί έως τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, ωραίο κορμί μ' ένα ταττού κάτω στην κοιλιά αριστερά. Κάθισε στα πόδια μου και δέχτηκε τις ερωτικές θωπείες μου. Απλό στα 15.
Κολωνού 11Β (ισόγειο): Η 23χρονη Ζαλίνα από τη Ρουμανία. Μεσαία προς ψηλή σε ό,τι αφορούσε το ανάστημα, με μαύρο μακρύ μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά στο πλάι, όμορφο προσωπάκι, λεπτά χείλη. Εφερε ευμεγέθεις χαλκάδες στους λοβούς των αυτιών της, επίσης διέθετε μεσαίο στήθος, γεροδεμένο σώμα με λίγο κοιλίτσα, ωραίο κώλο και μπουτάρες. Φορούσε λευκά εσώρουχα. Απλό στα 10. Τιμήθηκε...
Κολωνού 11Β (όροφος): Η Σάρρα. Νεαρή με ξανθό σγουρό μαλλί έως τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, λεπτό σώμα. Απλό στα 10.